![]() |
#181 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych(grupa wsparcia) - IV
ja tez kliknełam
![]() shpilciu pomolestowalam cie jeszcze troche pytaniami na watku o zbiorach pielegnacji.jak mozesz to odpisz. mam jeszcze pytanie czy tusz bell push up niszczy rzęsy?przeczytalam sobie recenzje na KWC i jedna z dziewczyn tak napisała. mysle ze w marcu wykoncze krem pod oczy,żel antycellulitowy,żel do twarzy LRP,masło do biustu rebuild i pewnie cos sie jeszcze trafi.
#182 | |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, dziękuję za kciuki
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Gratuluję zużyc ![]() A co możesz powiedzieć o kremie Rejuvenate? Mam go w zapasach, jeszcze nie używałam. za to ja rozchorowałam się na dobre. paskudny kaszel, z nosa się leje, kicham prycham, gardło boli, a te wszystkie leki bez recepty nic nie dają. Musze się wykurować, bo w weekend zjazd i w sob. impreza, a od poniedziałku praktyki ![]()
![]() |
#183 |
Zakorzenienie
|
a ja od marca na pewno nie bede miala kasy tyle kasy zeby wydawac na kosmetyki bo musze sobie szkołe wizażu płacic.dzis mi wysłali plan najblizszego miesiaca i sie juz ciesze
![]() pierwsze zajecia w pracowni u pana zajmujacego sie makijazem.bedzie ciekawie ![]() ciekawe czy jest gejem?chyba panuje takie przekonanie ze jak wizażysta to też gej... ja sama nie wiem ?
#184 |
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny! ostro sie dalej ucze w skupieniu. Jeszcze tylko jutro ostatnia powtorka materialu no i na stos
![]() Shpilciu Wszystkiego Naj!!! i jak najbardziej cudownego wymarzonego zbioru kosmetykow i malych zapasow ![]() pochwale sie jeszcze ze zuzylam maseczke Avon z Morza Martwego (jednak mnie dalej do siebie nie przekonala i juz sie wiecej nie zobaczymy) |
![]() ![]() |
![]() |
#185 | ||||
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;17378237]
Za to w Naturze zakochałam się w jednym trio do powiek z Sensique - jasny i ciemny turkus i brązik... ![]() ![]() ![]() Mój portfel też ![]() ![]() Cytat:
![]() Sporo zużyć Ci się szykuje. Masło Rebuild do biustu kupisz kolejne opakowanie? ![]() Cytat:
![]() ![]() Bidulku kuruj się, może dasz radę wskoczyć do lekarza? Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Dziękuję ![]() Idę lulać ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#186 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#187 | |||
Zakorzenienie
|
shpilciu
![]() ![]() ![]() Cytat:
Ja też odkryłam w sobie pasje biżuteryjną bo jestem prawdziwą sroczką wiec postanowiłam tanim kosztem coś wytworzyć ![]() ![]() Prosze bardzo ![]() Bardzo prosze ![]() Cytat:
![]() A z tym balsamowaniem mam dokładnie tak samo. Cytat:
Wczoraj zużyłam kolejny mini szampon nivea ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#188 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Odnośnie spotkań może zrobimy zlot odwykowiczek jak zrobi się cieplej ? ![]() ---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() odżywka w kapsułka z keratyną i olejkiem z drzewa herbacianego GAL (tej firmy co robi kosmetyki w kapsułkach-rybkach) |
||
![]() ![]() |
![]() |
#189 | |||
Zakorzenienie
|
Dzięki za gratulacje i kliki.
![]() Zetafon nie chodziło mi o Ciebie tylko o wypowiedź Luskap że Ty zawsze powinnaś być na pierwszym miejscu. Bo na Twoim miejscu też bym się zdenerwowała gdybym czekała wyszykowana a tu chała. ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja mam chyba 35. ![]() ![]() ![]() Cytat:
Krem mnie nie zachwycił. Masakrycznie mnie zapychał i zużyłam go na szyję. ![]() Zdrówka ![]()
![]() |
#190 | ||
Zakorzenienie
|
Z Rosmanna nic mi nie wpadło w oko, ale z Naturowej: nowe kremy do ciała Mypa karite i balsam Dulgon z mocznikiem.
Interesowały mnie też nowe Palmolive, ale podobno nie pachną zbyt ciekawie. Cytat:
A Twoje łowy - świetne!! Koniecznie pochwal się zdjęciami ![]() Cytat:
![]() Klikam Wam w banerki - od razu po 2 razy ![]() Koshatko, Porzeczko, Koniku, Aniu, Loverynko: poleciały kliki ![]()
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2010-02-23 o 08:17 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#191 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chyba jeszcze poleczę się domowymi sposobami, nie mam gorączki ani nic. Dziś jest trochę lepiej, tylko katar się nasilił. a kurcze muszę wyjść dziś na dwór.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#192 |
Zakorzenienie
|
Niech ta zima już się skończy...
Mam dziś zajęcia z dziewczyną, do matury. Trochę późno się zorientowała. |
![]() ![]() |
![]() |
#193 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szkoda tylko, że słońce w zimie powoduje u mnie bół głowy i ogólne złe samopoczucie ![]()
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2010-02-23 o 09:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#194 |
lipiec na maksa!!! :)
|
Hosenko mnie też z naturowej gazetki kuszą te kremy Mypa
![]() ![]() ![]() Pamiętam, że pisałaś, że kupiłaś balsam Eveline Orchidea w tubie. Jak się sprawuje? Używałaś już? Chyba skuszę się na nowy żel Palmolive, w lutym na pewno jeszcze jeden wykończę i zostaną mi tylko dwa. ![]() ![]() Lucynko kuruj się ![]() cuciola trzymam kciuki ![]()
![]() |
#195 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Balsam orchideowy jest super ![]() ![]() ![]() ![]() Ty chyba chwalilas oliwkowy? ![]() Dużo zdrówka wszystkim chorym ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#196 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mam nadzieję że do mojej Natury przywiozą te nowości ![]() ![]() Klikam, klikam ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#197 |
Zakorzenienie
|
Shpilciu: łyżwy już mam wypatrzone: z futerkiem, mięciutkie w środku
![]() Kosztują niecałe 150 zł więc czekam na obniżki. http://images.google.pl/imgres?imgur...26tbs%3Disch:1 patrzcie jakie śmieszne łyżwy znalazłam ![]()
#198 |
Zakorzenienie
|
shpilciu to masło do biustu ziaji jest bardzo dobre,moim zdaniem lepsze niz eveline.kupiłam je we wrzesniu i przy codziennym stosowaniu starczyło mi a własciwie starczy do około połowy marca.dobrze nawilża,troszkę ujędrnia,nie ma tak silnego zapachu jak eveline i nie ma tych wszystkich parabenów.ogolnie kupiłam juz kolejne na zapas więc moge tylko polecać
![]() ide na zakupy z kolezanka.obym nic nie kupiła.
#199 |
Zakorzenienie
|
rozcięło mi neta kurde,a tyle napisałam więc jeszcze raz:
Shpilcia- u mnie w lumpeksach ceny za kg to 38zł!! a mieszkam na zadupiu-Białystok Luskap- ja też harczę i smarkam i rzężę ,u mnie to wirusowe przeziębienie-byłam u mojego brata żony,która też jest lekarką ![]() Oglądałam gazetki Natura i Ross.- świetne- ale ja nic nie czuję- katar masakryczny- NIC NIE KUPIę ![]() Edytowane przez Iwona 25 Czas edycji: 2010-02-23 o 11:02 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#200 | ||
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#201 | |||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Mnie też kusi mypa, ale się powstrzymam. powstrzymywanie idzie mi od początku roku zaskakująco dobrze! Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() I masz rację, 23 dezodorant to przegięcie ![]() Wiecie co, byłam dziś załatwic to ubezpieczenie na praktyki, wczoraj w HDI facet powiedział mi 30zł na miesiąc, a dzis poszłam do PZU i zapłaciłam tylko 6zł! Wróciłam do domu i zaraz dzwoni facet z HDI pytać czy się zdecydowałam, powiedziałam, zeby się wypchał, tylko grzecznie i innymi słowy ![]() mam zamiar napisać dziś wszystkie prace na zjazd, żeby przez najbliższe 3 dni zostało mi tylko czytanie.Ale nie wiem czy mi sie uda. zaraz jeszcze muszę robić obiad. Ach, niby nie pracuję, ale w ogóle na nic nie mam czasu.
![]() |
#202 |
Zakorzenienie
|
a ja w 3 aptekach szukałam tych kapsułek Gal i za kazdym razem patrzyli na mnie jak na kosmite.może w aptece w super pharm będą.jak nie to lipa
![]() nie kupiłam kosmetyku żadnego a kusilo mnie w rossmanie isanowo mocznikowe mazidło. czy ktos sie
#203 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() To link do nich: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-1...-twist-off.htm Nada bo ma silne właściwosci bakteriobójcze, ja lubie jego zapach ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#204 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() u mnie zastój w zakupach i zużywaniu ale do końca miesiąca coś jeszcze pójdzie ![]()
![]() |
#205 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#206 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#207 |
Zakorzenienie
|
aha,a to wyglada w ten sposob ze składam zamowienie i płace od razu czy przy odbiorze??mam ta apteke niedaleko siebie.ciekawe czy maja te rybki normalnie w ofercie czy tylko przez zamowienie internetowe.
byłam rano u bratowej i przytachałam szampon 1,5l matrix color smart oraz 2 odżywki z keratyną:jedna dla mnie a druga dla kolezanki.myslałam ze oszczędze i kupiłam jak poprzednia mi sie skonczyla,ta waxa z proteinami mlecznymi.niestety nie umywa się do niej.dobrze ze moją część zakupów zasponsorował chłopak bo inaczej licznik jeszcze by wzrósł.za szampon i odzywkę zapłaciłam 95zł:to mało jak na fakt ze bede miala szampon na jakies 6-8 miesięcy.ten herbal wyląduje u siostry.ma bardziej wymagające włosy a on jest dla niej dobry. nie wiem czy do zużyć zaliczyć rozsypany sypki cien do powiek ?niestety kotek sie do niego dorwał i ... dostał ochrzan.dobrze ze to był naturowy cien za 6zł. dałabym zdjęcia kotka ale cos komp nie odczytuje mi że podpiełam do niego kom. więc narazie nici ze zdjęcia ![]() shpilciu juz doczytalam wszystko na stronce ![]()
![]() ![]() od 01.11.2010 oszczędzam ![]() Edytowane przez zetafon Czas edycji: 2010-02-23 o 13:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#208 |
Zakorzenienie
|
Zuzyty krem Garier Fresh
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#209 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#210 |
Zakorzenienie
|
Shpilcia- w sobotę cena 18zł, a na dostawach 38zł,ale nic ciekawego same szmaty z lat 70-tych
![]() ![]() ![]() buty po 40zł jakieś stare może z grzybicą fuj,kto to kupi ![]() ja miałam dziś pocykac fotki moim kosmetykom,żeby mieć motywację do zużywania,ale zamiast tego kilka włosków z brwi wyrwałam ![]() ![]() sikorki u mnie na jabłonce szaleją tzn.skaczą wszędzie i piszczą jak oczadziałe, moze mają gody czy co," przekrzykuja "telewizor Edytowane przez Iwona 25 Czas edycji: 2010-02-23 o 14:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:27.