wymarzony pierścionek część XVIII i na pewno nie ostatnia ;) - Strona 20 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-22, 22:10   #571
jodie
Zakorzenienie

Dot.: wymarzony pierścionek część XVIII i na pewno nie ostatnia ;)

dobry wieczór

ja mam za sobą kolejny zaganiany dzień, później aerobik , 200 brzuszków i zasłużony odpoczynek

doszły do mnie czarne buty z ćwiekami - moje były ciut przyciasne ale juz je rozchodziłam - i są jak dla mnie bardzo wygodne.
dziś mój kolega zapytał co ja taka drapieżna dziś jestem - to mu powiedziałam że mam buty z ćwiekami - tak buty tłumaczą wszystko

a jutro białystok

miłej nocki
Stary 2010-02-23, 07:21   #572
miskowa
Zakorzenienie

dzień dobry,

szłam dziś o połowę dłużej niż zwykle. Wszystko płynie a pod tą wodą są resztki lodu/śniegu, więc dla pieszych ślizgawica. zastanawiam się, czy nie przerzucić się na auto chociaż na jakiś czas, ale wiem też, że potem ciężko mi będzie znowu zacząć chodzić do pracy piechotą
miskowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-23, 08:17   #573
dorinka30
Zakorzenienie

Cześć

Miśku wiem, że pytałaś Candance a ja to wiem, wczoraj odpowiedzała Ci, chyba nie widziałaś , że do Ciebie poszły jako pierwszej karmelkowe blaszki, chyba wysłała je w piątek - także dzisiaj pewnie już dostaniesz

Nie no i zaczęło się od butów od rana

---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ----------

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Dori, ważę się codziennie, o tej samej porze Waga pokazuje prawie 4 kg mniej.

Z cykorii robię surówki. Mi ta goryczka nie przeszkadza. Są przepisy na sałatkę z cykorii z dodatkiem pomarańczy - jej słodki sok trochę zabija gorzkość cykorii.

Zmykam do domu, trochę mi się spieprzył humor w pracy.
Jutro jadę na szkolenie do Krakowa, będę musiała wstać o 5 albo i lepiej
Asiuk to piękny wynik , gratulacje !
Ja cykorii w ogóle nie jadam , po prostu nie wiem jak ją przyrządzić
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-23, 08:19   #574
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość
Cześć

Miśku wiem, że pytałaś Candance a ja to wiem, wczoraj odpowiedzała Ci, chyba nie widziałaś , że do Ciebie poszły jako pierwszej karmelkowe blaszki, chyba wysłała je w piątek - także dzisiaj pewnie już dostaniesz

Nie no i zaczęło się od butów od rana

Asiuk to piękny wynik , gratulacje !
Ja cykorii w ogóle nie jadam , po prostu nie wiem jak ją przyrządzić

dzięki Dori. Tam jest tyle postów, że ciężko się połapać. Wczoraj pytałam, ktoś powiedział, że rozsyła. Dziś pytałam, bo nie widziałam siebie na liście, a wychodzi na to, że już poszły. A najlepsze jest to, że one mają 12cm. Miałaś racje, że pewnie ich nie założę
Stary 2010-02-23, 08:26   #575
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez miskowa Pokaż wiadomość
dzięki Dori. Tam jest tyle postów, że ciężko się połapać. Wczoraj pytałam, ktoś powiedział, że rozsyła. Dziś pytałam, bo nie widziałam siebie na liście, a wychodzi na to, że już poszły. A najlepsze jest to, że one mają 12cm. Miałaś racje, że pewnie ich nie założę
No i wczoraj po tym odpowiedziała Ci Candance, że poszły
Mają 12 cm wiem , wszystko jest kwestią ustawienia obsasa, wyprofilowania, może się okazać że są całkiem wygodne, aczkolwiek na 100 % będziesz musiała się do obcasów przyzwyczaić, oswoić
Bardzo jestem ciekawa Twoich wrażeń
Stary 2010-02-23, 08:55   #576
hania811
Zakorzenienie

Cześć

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość

Faktycznie temat butów zdominował wątek

Haniu, pokaż stolik, może nie jest wcale taki zły... i pomyśleć, że ikea doszła do skutku głównie przez stłuczoną szklankę
Można wręcz powiedzieć że do wszystko przez twojego TŻ..i to jemu powinnam robić awanturę

A tak poważnie to w sumie już mi się podobaPrzestawili śmy wczoraj komodę w inne miejsce i całkiem fajnie wygląda.
Zresztą kumpel był wczoraj i powiedział że jest super
A do tego bardzo funkcjonalny
Zaraz znajdę stolik na stronce
Cytat:
Napisane przez goosia207 Pokaż wiadomość

Hania taki mały stolik, a jaka duża kłótnia przez niego

Wróciłam z aerobiku i czuję się lepiej.Kolejny w środę mogłabym jeszcze poćwiczyć w domu w piątek, ale mi się nie chce
Czekam z utęsknieniem na piątkową wypłatę i omijam szerokim łukiem wątek z butami

---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ----------

A i nie pochwaliłam się Dostałam mandat 200zł za prędkość Ile by za to było par butów
Nie taki mały! ma aż 118 cm długości- do naszego małego mieszkanka to na prawdę duży stolik
Ty piracie drogowy

Nasz piękny stolik
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/30045484

---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ----------

Przyszły moje granatowe baleriny i na szczęście są dobre
Ślicznie i wygodne- tylko capią jak diabli. Wystawiłam na balkon i czekam na efekt wywietrzenia

A w temacie niebutowym- wpłaciliśmy zaliczkę za domek w Dźwirzynie. W końcu jadę normalnie latem nad polskie morze i to na cały tydzień
Może nawet lać i tak będę mega zadowolona

Edytowane przez hania811
Czas edycji: 2010-02-23 o 08:52
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-23, 09:02   #577
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość

A w temacie niebutowym- wpłaciliśmy zaliczkę za domek w Dźwirzynie. W końcu jadę normalnie latem nad polskie morze i to na cały tydzień
Może nawet lać i tak będę mega zadowolona

wow, myślałam że nie lubisz tłumów latem nad morzem. A Dźwirzyno to wiocha, więc obyś miała pogodę.

---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ----------

EDIT: Właśnie dostałam awizo, zaraz idę na pocztę po buty
Stary 2010-02-23, 09:05   #578
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
wow, myślałam że nie lubisz tłumów latem nad morzem. A Dźwirzyno to wiocha, więc obyś miała pogodę.

---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ----------

EDIT: Właśnie dostałam awizo, zaraz idę na pocztę po buty
Wiocha w sensie dyska, fura i komóra??
Czy wiocha w sensie dziura zabita dechami??

Wiesz dla mnie wsio ryba gdzie..ważne z kim i że w ogole..nie byłam 5 lat latem na urlopie więc nawet jak wiocha to cieszę sie jak cholera.
Poza tym jedziemy naszą ekipą..mamy domek 150 m2, 100 m od morza- więc źle nie będzie
Stary 2010-02-23, 09:10   #579
dorinka30
Zakorzenienie

Haniu ale świetna wiadomość z tą rezerwacją domku na lato , zazdraszczam, w jakim terminie i ile wychodzi za taki domek ?

Przypomniałaś mi, że czas pomyśleć o kwaterze wakacyjnej , tylko ja znowu celuję w ukochaną Jastarnię
Stary 2010-02-23, 09:14   #580
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Haniu ale świetna wiadomość z tą rezerwacją domku na lato , zazdraszczam, w jakim terminie i ile wychodzi za taki domek ?

Przypomniałaś mi, że czas pomyśleć o kwaterze wakacyjnej , tylko ja znowu celuję w ukochaną Jastarnię
Od 15 sierpnia- jedyny wolny termin z całego sezonu.
Wychodzi nam po 600 zł od głowy
Stary 2010-02-23, 09:25   #581
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Wiocha w sensie dyska, fura i komóra??
Czy wiocha w sensie dziura zabita dechami??

Wiesz dla mnie wsio ryba gdzie..ważne z kim i że w ogole..nie byłam 5 lat latem na urlopie więc nawet jak wiocha to cieszę sie jak cholera.
Poza tym jedziemy naszą ekipą..mamy domek 150 m2, 100 m od morza- więc źle nie będzie
w sensie dyska, parasole piwne i plastikowe krzesła, stragany na ulicy. Ale jak ekipa jedzie, to to w sumie nieistotne. Znam Dźwirzyno i okolice jak własną kieszeń, nawet tam kiedyś mieszkałam ze dwa miesiące, jak w turystyce pracowałam
Szkoda, że tak późno, bo w sierpniu noce są już chłodne

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-23, 09:25   #582
Madlen__18
Zakorzenienie

Cześć wszystkim
Novocaine: przepraszam, że dpiero teraz zobaczyłam Twoje pw , nie było mnie na wizażu. odpisałam.
i mów mi dobrze, nie mów mi źle
rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb
okrytą w obwolutę twoich ramion i ud
czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż
i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój"

M
Madlen__18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-23, 09:58   #583
miskowa
Zakorzenienie

mam już szpile

Na żywo też są piękne, ale Dori chyba jednak jest to 41. Nie wiem, czy są dobre czy nie, bo w ogóle dziwnie się czuję przy takim ułożeniu stopy. Jestem kompletnie nieprzyzwyczajona, obadam to w domu, pomierzę najwyżej dokładnie wkładkę.
Jedno jest pewne, czuję się w nich jak na szczudłach i mam chyba ze dwa metry. Nie wiem, czy będę w stanie zrobić w nich kilka kroków bez połamania nóg
Ale moje stopy za to wyglądają na duuuuużo mniejsze
Stary 2010-02-23, 10:29   #584
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Od 15 sierpnia- jedyny wolny termin z całego sezonu.
Wychodzi nam po 600 zł od głowy
To sporawo jeśli na głowę 600 zł. przy domku jednak ?

Szkoda, że tak późno ale i tak będzie fajnie
Cytat:
mam już szpile

Na żywo też są piękne, ale Dori chyba jednak jest to 41. Nie wiem, czy są dobre czy nie, bo w ogóle dziwnie się czuję przy takim ułożeniu stopy. Jestem kompletnie nieprzyzwyczajona, obadam to w domu, pomierzę najwyżej dokładnie wkładkę.
Jedno jest pewne, czuję się w nich jak na szczudłach i mam chyba ze dwa metry. Nie wiem, czy będę w stanie zrobić w nich kilka kroków bez połamania nóg
Ale moje stopy za to wyglądają na duuuuużo mniejsze
No to extra, że dobre Ciekawe czy tylko te mają standardową rozmiarówkę czy jak ?
Bo ja oczywiście jedne zamówiłam 41 , ale dlatego że to peep toe, a nic mnie nie wkurza bardziej jak wystający za bardzo paluch , ale znając mojego farta będą za duże, a takie ładne , jakby okazały się za duże to jesteś chętna ewentualnie (niewielki obcas tym razem ) ?
Stary 2010-02-23, 10:32   #585
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:

No to extra, że dobre Ciekawe czy tylko te mają standardową rozmiarówkę czy jak ?
Bo ja oczywiście jedne zamówiłam 41 , ale dlatego że to peep toe, a nic mnie nie wkurza bardziej jak wystający za bardzo paluch , ale znając mojego farta będą za duże, a takie ładne , jakby okazały się za duże to jesteś chętna ewentualnie (niewielki obcas tym razem ) ?
to są te, co Hania też zamawiała?
Jeśli tak, to nie chcę.
Ja ogólnie nei lubię peep tołów, mam jedne płaskie i niezbyt lubię w nich chodzić, bo mnie właśnie wystające paluchy wkurzają

Nie jestem pewna, czy są dobre, czy małe. Tzn. na długość może i ok, ale ty przy palcach są zwężane, na razie sama nie wiem a nie siedzę sama w biurze, to nie będę teraz przymierzalni tu urządzać, tylko w domu dopiero

EDIT: Mam dziwne wrażenie, że robi nam się tu drugi uzupełniający wątek do butów z hurtowni Sigma. Czy się mylę?

Edytowane przez miskowa
Czas edycji: 2010-02-23 o 10:39
Stary 2010-02-23, 10:39   #586
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
to są te, co Hania też zamawiała?
Jeśli tak, to nie chcę.
Ja ogólnie nei lubię peep tołów, mam jedne płaskie i niezbyt lubię w nich chodzić, bo mnie właśnie wystające paluchy wkurzają

Nie jestem pewna, czy są dobre, czy małe. Tzn. na długość może i ok, ale ty przy palcach są zwężane, na razie sama nie wiem a nie siedzę sama w biurze, to nie będę teraz przymierzalni tu urządzać, tylko w domu dopiero
Tak, te co Hania zamawiała , jeśli nie to trudno, znajda chętnego na wątku lub allegro, ale liczę , że będa właśnie idealne przez to 41 (mniej wystający paluch)bo model mi się szalenie podoba do moich beżowych wiosennych stylizacji Tylko ja jeszcze nie mam żadnych butów cholera, gdzie ten głupi listonosz

Taak, drugi uzupełniający dobre

Edytowane przez dorinka30
Czas edycji: 2010-02-23 o 10:40
Stary 2010-02-23, 10:50   #587
Poemi
Zakorzenienie

Jeśli już mowa o butach... Czy to normalne o tej porze chodzić po domu w piżamce, szlafroku i szpilkach 10 cm?
Poemi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-23, 10:54   #588
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
No sporo..tyle samo co za domek w Alpach.
Dlatego tak dużo bo chcemy jechać w 4 pary a nie 5- a domek jest na 10 osób dorosłych więc wychodzi po 600 zł a nie 480zł
Chce się mieć komfort to się buli

Cytat:

EDIT: Mam dziwne wrażenie, że robi nam się tu drugi uzupełniający wątek do butów z hurtowni Sigma. Czy się mylę?
No właśnie! i tematu za cholerę nie da się zmienić

Ja o butach już nie gadam bo zamówiłam 5 par i to ma mi wystarczyć do lata
Stary 2010-02-23, 11:51   #589
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
No sporo..tyle samo co za domek w Alpach.
Dlatego tak dużo bo chcemy jechać w 4 pary a nie 5- a domek jest na 10 osób dorosłych więc wychodzi po 600 zł a nie 480zł
Chce się mieć komfort to się buli

No właśnie! i tematu za cholerę nie da się zmienić

Ja o butach już nie gadam bo zamówiłam 5 par i to ma mi wystarczyć do lata
No właśnie, ja sama też płaciłam za pokój w pensjonacie za tydzień 2 osoby + dziecko 1200 zł. więc to dopiero było sporo, ale nie żałuję i chyba to powtórzę znowu
No ale widzisz Haniu, że nie musimy kupować tych butów by gadać, teraz będziemy omawiać co i jak z butami jak dotrą

---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ----------

Cytat:
Napisane przez Poemi Pokaż wiadomość
Jeśli już mowa o butach... Czy to normalne o tej porze chodzić po domu w piżamce, szlafroku i szpilkach 10 cm?
Jeśli szlafrok jest atłasowy, a Ty czekasz na kogoś popijając drogiego szampana to normalne, jak najbardziej

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-23, 12:00   #590
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie, ja sama też płaciłam za pokój w pensjonacie za tydzień 2 osoby + dziecko 1200 zł. więc to dopiero było sporo, ale nie żałuję i chyba to powtórzę znowu
No ale widzisz Haniu, że nie musimy kupować tych butów by gadać, teraz będziemy omawiać co i jak z butami jak dotrą

Jeśli szlafrok jest atłasowy, a Ty czekasz na kogoś popijając drogiego szampana to normalne, jak najbardziej
I jeszcze jak je truskawki, bądź kawior

1200 też sporo, ale jak byłaś zadowolona to chyba warto tam wrócić

Dużym plusem domku jest to że jest big kuchnia z całym wypas wyposażeniem, więc nie będziemy stołować się w knajpach, a jeść ulubionyme własnoręcznie ugotowane papu.

Ja tak zdecydowanie wolę bo taniej wychodzi i smaczniej! ..a gotować lubi cała ekipa więc będzie super

Jak się o butach gada to chce się je kupować

A ja boję sie powiedzieć męzowi że kupiłam sobie 5 par..wie o 3 i chyba zakup pozostałych 2 par przemilczę do maja
Stary 2010-02-23, 12:03   #591
miskowa
Zakorzenienie

a jak mój tż dziś te karmelowe szpile z blaszką zobaczy, to mnie chyba śmiechem zabije. No chyba, że się nagle szybko nauczę na obcasach chodzić i będę mogła je kiedyś tam ubrać na chwilę

super słoneczko świeci, czuję że wiosna idzie
Stary 2010-02-23, 12:05   #592
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:

Czekam na zbawienie chyba . Nie no, tak właściwie to czekam na TŻ-a, ale on chyba wieczorem dopiero mnie gdzieś porwie .

Cytat:
Nie lubię kawioru bo wchodzi w zęby
Stary 2010-02-23, 12:12   #593
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
a jak mój tż dziś te karmelowe szpile z blaszką zobaczy, to mnie chyba śmiechem zabije. No chyba, że się nagle szybko nauczę na obcasach chodzić i będę mogła je kiedyś tam ubrać na chwilę

Wydaje mi się, że nagle to niestety nie da się nauczyć

Oj słonko cudne..chyba pożegnam się z kurtką zimowa na dobre, bo idąc do pracy zgrzałam się niemiłosiernie

Cytat:

Ja kawioru nie tykam- brzydzę się

EDIT.
Coś dziwnego bo ostatnio w ogóle i jedzeniu nie gadamy.
Wątek kulinarny zamiera.
O co chodzi??
Nie jadacie obiadów, czy wszystkie nagle mają zawsze pomysł co zrobic i nie potrzebują natchnienia?

Edytowane przez hania811
Czas edycji: 2010-02-23 o 12:14

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-23, 12:17   #594
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Wydaje mi się, że nagle to niestety nie da się nauczyć

Oj słonko cudne..chyba pożegnam się z kurtką zimowa na dobre, bo idąc do pracy zgrzałam się niemiłosiernie

EDIT.
Coś dziwnego bo ostatnio w ogóle i jedzeniu nie gadamy.
Wątek kulinarny zamiera.
O co chodzi??
Nie jadacie obiadów, czy wszystkie nagle mają zawsze pomysł co zrobic i nie potrzebują natchnienia?
ja też się właśnie dziś zgrzałam w zimowej kurtce i też się zastanawiałam po drodze, czy już się na cieńsze nie przerzucić.

Ja tam jak najbardziej gotuję i jak zawsze nie mam pomysłu, ale korzystam ze smacznego ostatnio
Stary 2010-02-23, 12:19   #595
Madlen__18
Zakorzenienie

pokażecie jakieś foto tych szpil???
)
Na kulinarny ja zaglądam, ale siedzę cicho z braku czasu.

Chyba znalazłam praktyki sobie)

Ad kurtek to może i jestem nienormalna ale w kurtce było mi tak gorąco ostatnio, że dziś wyszłam z domu w nowej eko skórce, (ale ona ma podszewkę, nie jest jakoś bardzo cienka, poza tym eko trzyma ciepło) pod tym miałam gruby długi sweter i na prawdę bardzo ciepło mi jest.
Wiosna idzie

Tylko się boję, że to chwilowe i zaraz spadnie złośliwy śnieg.
i mów mi dobrze, nie mów mi źle
rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb
okrytą w obwolutę twoich ramion i ud
czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż
i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój"

M

Edytowane przez Madlen__18
Czas edycji: 2010-02-23 o 12:29
Madlen__18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-23, 12:20   #596
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
Ja teraz też się brzydzę, ale jak byłam młodsza to jadałam
Stary 2010-02-23, 12:22   #597
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
ja też się właśnie dziś zgrzałam w zimowej kurtce i też się zastanawiałam po drodze, czy już się na cieńsze nie przerzucić.
Ja tam jak najbardziej gotuję i jak zawsze nie mam pomysłu, ale korzystam ze smacznego ostatnio
Ty tak! Ty na smacznym codziennie..ale reszta dziewczyn raczej sporadycznie się udziela
No nic - teraz buty od jedzenia ważniejsze

Ja wkurzyłam się wczoraj bo dostałam 1 gwiazdkę za tartę ze szpinakiem dlatego że jest ..... ze szpinakiem
I tym oto sposobem poleciałam z 1 miejsca na 15
Stary 2010-02-23, 12:29   #598
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madlen__18 Pokaż wiadomość
pokażecie jakieś foto tych szpil???
)
Na kulinarny ja zaglądam, ale siedzę cicho z braku czasu.

Chyba znalazłam praktyki sobie)
takie Madlen https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=987

Cytat:
Ty tak! Ty na smacznym codziennie..ale reszta dziewczyn raczej sporadycznie się udziela
No nic - teraz buty od jedzenia ważniejsze

Ja wkurzyłam się wczoraj bo dostałam 1 gwiazdkę za tartę ze szpinakiem dlatego że jest ..... ze szpinakiem
I tym oto sposobem poleciałam z 1 miejsca na 15
widziałam właśnie. No cóż, parowaru i tak nie chciałaś, to może w przyszłym miesiącu ci się uda, jak coś innego będzie
Stary 2010-02-23, 12:55   #599
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:

1200 też sporo, ale jak byłaś zadowolona to chyba warto tam wrócić

Dużym plusem domku jest to że jest big kuchnia z całym wypas wyposażeniem, więc nie będziemy stołować się w knajpach, a jeść ulubionyme własnoręcznie ugotowane papu.

Ja tak zdecydowanie wolę bo taniej wychodzi i smaczniej! ..a gotować lubi cała ekipa więc będzie super

Jak się o butach gada to chce się je kupować

A ja boję sie powiedzieć męzowi że kupiłam sobie 5 par..wie o 3 i chyba zakup pozostałych 2 par przemilczę do maja
Yhm ja uwielbiam kawior i nie obrzydaz mnie wcale
No sporo ale Haniu co człowiek ma z tego życia, trzeba korzysta w wakacje to taki cudowny czas Ja na urlopie nie gotuję, jem w knajpach 3 x dziennie, wiem strasznie próżna jestem ale inaczej nie chcę, dlatego mnie wakacje kosztuja więcej ale za to naprawdę uwielbiam to- w dodatku w Jastarni mam swoja ukochaną knajpę i tam grzeję miejscówkę od śniadania do kolacji i nie zrezygnuję z tego (więc już odkładam kase na urlop )

Haniu ja żadnej pary nie zatajam przed Tżem, za tą kasę, szkoda bardzo

Wiecie jakie chamstwo, listonosz nie przyniósł mi butów bo stwierdził, że paczka jest za DUUŻA i on nie ma jej jak zabrać i w ogóle, zbulwersowany, że kto wysyła takie paczki jako listy polecone więc jak chcę zobaczyć różowe to muszę po pracy gnać na pocztę
Cytat:

Daj znać jak Ci idzie

Cytat:
Czekam na zbawienie chyba . Nie no, tak właściwie to czekam na TŻ-a, ale on chyba wieczorem dopiero mnie gdzieś porwie .

Kocham kawior
Stary 2010-02-23, 12:58   #600
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:

Wiecie jakie chamstwo, listonosz nie przyniósł mi butów bo stwierdził, że paczka jest za DUUŻA i on nie ma jej jak zabrać i w ogóle, zbulwersowany, że kto wysyła takie paczki jako listy polecone więc jak chcę zobaczyć różowe to muszę po pracy gnać na pocztę
u mnie to samo. Takie mają widocznie przepisy. Nie noszą paczek ani listów powyżej pewnych wymiarów czy wagi. Z jednej strony się nie dziwię, bo taki listonosz na pieszo za dużo nie weźmie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości