![]() |
#571 |
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścionek część XVIII i na pewno nie ostatnia ;)
dobry wieczór
![]() ja mam za sobą kolejny zaganiany dzień, później aerobik , 200 brzuszków i zasłużony odpoczynek ![]() doszły do mnie czarne buty z ćwiekami - moje były ciut przyciasne ale juz je rozchodziłam - i są jak dla mnie bardzo wygodne. dziś mój kolega zapytał co ja taka drapieżna dziś jestem - to mu powiedziałam że mam buty z ćwiekami - tak buty tłumaczą wszystko ![]() a jutro białystok ![]() miłej nocki ![]()
![]() |
#572 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry,
szłam dziś o połowę dłużej niż zwykle. Wszystko płynie a pod tą wodą są resztki lodu/śniegu, więc dla pieszych ślizgawica. zastanawiam się, czy nie przerzucić się na auto chociaż na jakiś czas, ale wiem też, że potem ciężko mi będzie znowu zacząć chodzić do pracy piechotą |
![]() ![]() |
![]() |
#573 | |
Zakorzenienie
|
Cześć
Miśku wiem, że pytałaś Candance a ja to wiem, wczoraj odpowiedzała Ci, chyba nie widziałaś , że do Ciebie poszły jako pierwszej karmelkowe blaszki, chyba wysłała je w piątek - także dzisiaj pewnie już dostaniesz ![]() Nie no i zaczęło się od butów od rana ![]() ---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ---------- Cytat:
![]() Ja cykorii w ogóle nie jadam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#574 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięki Dori. Tam jest tyle postów, że ciężko się połapać. Wczoraj pytałam, ktoś powiedział, że rozsyła. Dziś pytałam, bo nie widziałam siebie na liście, a wychodzi na to, że już poszły. A najlepsze jest to, że one mają 12cm. Miałaś racje, że pewnie ich nie założę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#575 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mają 12 cm wiem ![]() ![]() Bardzo jestem ciekawa Twoich wrażeń ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#576 | ||
Zakorzenienie
|
Cześć
Cytat:
![]() A tak poważnie to w sumie już mi się podoba ![]() Zresztą kumpel był wczoraj i powiedział że jest super ![]() A do tego bardzo funkcjonalny ![]() Zaraz znajdę stolik na stronce ![]() Cytat:
![]() Ty piracie drogowy ![]() Nasz piękny stolik ![]() http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/30045484 ---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ---------- Przyszły moje granatowe baleriny i na szczęście są dobre ![]() Ślicznie i wygodne- tylko capią jak diabli. Wystawiłam na balkon i czekam na efekt wywietrzenia ![]() A w temacie niebutowym- wpłaciliśmy zaliczkę za domek w Dźwirzynie ![]() ![]() ![]() Może nawet lać i tak będę mega zadowolona
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2010-02-23 o 08:52 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#577 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wow, myślałam że nie lubisz tłumów latem nad morzem. A Dźwirzyno to wiocha, więc obyś miała pogodę. ---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ---------- EDIT: Właśnie dostałam awizo, zaraz idę na pocztę po buty ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#578 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czy wiocha w sensie dziura zabita dechami?? Wiesz dla mnie wsio ryba gdzie..ważne z kim i że w ogole..nie byłam 5 lat latem na urlopie więc nawet jak wiocha to cieszę sie jak cholera. Poza tym jedziemy naszą ekipą..mamy domek 150 m2, 100 m od morza- więc źle nie będzie ![]()
![]() |
#579 |
Zakorzenienie
|
Haniu ale świetna wiadomość z tą rezerwacją domku na lato
![]() ![]() Przypomniałaś mi, że czas pomyśleć o kwaterze wakacyjnej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#580 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wychodzi nam po 600 zł od głowy ![]()
![]() |
#581 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szkoda, że tak późno, bo w sierpniu noce są już chłodne |
|
![]() ![]() |
![]() |
#582 |
Zakorzenienie
|
Cześć wszystkim
![]() Novocaine: przepraszam, że dpiero teraz zobaczyłam Twoje pw , nie było mnie na wizażu. odpisałam.
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#583 |
Zakorzenienie
|
mam już szpile
![]() Na żywo też są piękne, ale Dori chyba jednak jest to 41. Nie wiem, czy są dobre czy nie, bo w ogóle dziwnie się czuję przy takim ułożeniu stopy. Jestem kompletnie nieprzyzwyczajona, obadam to w domu, pomierzę najwyżej dokładnie wkładkę. Jedno jest pewne, czuję się w nich jak na szczudłach i mam chyba ze dwa metry. Nie wiem, czy będę w stanie zrobić w nich kilka kroków bez połamania nóg ![]() Ale moje stopy za to wyglądają na duuuuużo mniejsze |
![]() ![]() |
![]() |
#584 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szkoda, że tak późno ale i tak będzie fajnie ![]() Cytat:
![]() Bo ja oczywiście jedne zamówiłam 41 ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#585 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli tak, to nie chcę. Ja ogólnie nei lubię peep tołów, mam jedne płaskie i niezbyt lubię w nich chodzić, bo mnie właśnie wystające paluchy wkurzają Nie jestem pewna, czy są dobre, czy małe. Tzn. na długość może i ok, ale ty przy palcach są zwężane, na razie sama nie wiem a nie siedzę sama w biurze, to nie będę teraz przymierzalni tu urządzać, tylko w domu dopiero EDIT: Mam dziwne wrażenie, że robi nam się tu drugi uzupełniający wątek do butów z hurtowni Sigma. Czy się mylę? ![]() Edytowane przez miskowa Czas edycji: 2010-02-23 o 10:39 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#586 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Taak, drugi uzupełniający ![]() ![]() Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2010-02-23 o 10:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#587 |
Zakorzenienie
|
Jeśli już mowa o butach... Czy to normalne o tej porze chodzić po domu w piżamce, szlafroku i szpilkach 10 cm?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#588 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dlatego tak dużo bo chcemy jechać w 4 pary a nie 5- a domek jest na 10 osób dorosłych więc wychodzi po 600 zł a nie 480zł ![]() Chce się mieć komfort to się buli ![]() Cytat:
![]() Ja o butach już nie gadam bo zamówiłam 5 par i to ma mi wystarczyć do lata ![]()
![]() |
#589 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No ale widzisz Haniu, że nie musimy kupować tych butów by gadać, teraz będziemy omawiać co i jak z butami jak dotrą ![]() ---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#590 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 1200 też sporo, ale jak byłaś zadowolona to chyba warto tam wrócić ![]() Dużym plusem domku jest to że jest big kuchnia z całym wypas wyposażeniem, więc nie będziemy stołować się w knajpach, a jeść ulubionyme własnoręcznie ugotowane papu. Ja tak zdecydowanie wolę bo taniej wychodzi i smaczniej! ..a gotować lubi cała ekipa więc będzie super ![]() Jak się o butach gada to chce się je kupować ![]() A ja boję sie powiedzieć męzowi że kupiłam sobie 5 par..wie o 3 i chyba zakup pozostałych 2 par przemilczę do maja ![]()
![]() |
#591 |
Zakorzenienie
|
a jak mój tż dziś te karmelowe szpile z blaszką zobaczy, to mnie chyba śmiechem zabije. No chyba, że się nagle szybko nauczę na obcasach chodzić i będę mogła je kiedyś tam ubrać na chwilę
![]() super słoneczko świeci, czuję że wiosna idzie |
![]() ![]() |
![]() |
#592 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie lubię kawioru bo wchodzi w zęby ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#593 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oj słonko cudne..chyba pożegnam się z kurtką zimowa na dobre, bo idąc do pracy zgrzałam się niemiłosiernie ![]() Ja kawioru nie tykam- brzydzę się ![]() EDIT. Coś dziwnego bo ostatnio w ogóle i jedzeniu nie gadamy ![]() Wątek kulinarny zamiera. O co chodzi?? Nie jadacie obiadów, czy wszystkie nagle mają zawsze pomysł co zrobic i nie potrzebują natchnienia?
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2010-02-23 o 12:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#594 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tam jak najbardziej gotuję i jak zawsze nie mam pomysłu, ale korzystam ze smacznego ostatnio |
|
![]() ![]() |
![]() |
#595 |
Zakorzenienie
|
pokażecie jakieś foto tych szpil???
![]() Na kulinarny ja zaglądam, ale siedzę cicho z braku czasu. Chyba znalazłam praktyki sobie ![]() Ad kurtek to może i jestem nienormalna ale w kurtce było mi tak gorąco ostatnio, że dziś wyszłam z domu w nowej eko skórce, (ale ona ma podszewkę, nie jest jakoś bardzo cienka, poza tym eko trzyma ciepło) pod tym miałam gruby długi sweter i na prawdę bardzo ciepło mi jest. Wiosna idzie ![]() Tylko się boję, że to chwilowe i zaraz spadnie złośliwy śnieg.
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() Edytowane przez Madlen__18 Czas edycji: 2010-02-23 o 12:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#596 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#597 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No nic - teraz buty od jedzenia ważniejsze ![]() Ja wkurzyłam się wczoraj bo dostałam 1 gwiazdkę za tartę ze szpinakiem dlatego że jest ..... ze szpinakiem ![]() I tym oto sposobem poleciałam z 1 miejsca na 15 ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#598 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#599 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No sporo ale Haniu co człowiek ma z tego życia, trzeba korzysta w wakacje to taki cudowny czas ![]() ![]() ![]() ![]() Haniu ja żadnej pary nie zatajam przed Tżem, za tą kasę, szkoda bardzo ![]() Wiecie jakie chamstwo, listonosz nie przyniósł mi butów bo stwierdził, że paczka jest za DUUŻA i on nie ma jej jak zabrać i w ogóle, zbulwersowany, że kto wysyła takie paczki jako listy polecone ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#600 |
Zakorzenienie
|
u mnie to samo. Takie mają widocznie przepisy. Nie noszą paczek ani listów powyżej pewnych wymiarów czy wagi. Z jednej strony się nie dziwię, bo taki listonosz na pieszo za dużo nie weźmie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:55.