|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2821 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystkie maluszki są już z nami-przygodę z Odchowalnią zaczynamy ( list.-grud.
Cytat:
KROPKA MAGDAWIK dzięki za odpowiedzi ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2822 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystkie maluszki są już z nami-przygodę z Odchowalnią zaczynamy ( list.-grud.
Cytat:
![]() Niestety czekają - szczególnie jak ma się ruchliwe i ciekawskie dziecko ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2823 |
Wtajemniczenie
|
tez mam mosaica - lubie go bardzo a mam w tym kolorze:
http://www.allegro.pl/item932208210_...aic_tanio.html często go prałąm ale sama chciałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2824 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Hehehe....moj tez tak sobie gada od jakiegos czasu....moja mama jak do niej dzwonie i André cos tam sobie krzyczy zawsze mowi "O slyszalas! Mama powiedzial!" ![]() Cytat:
Wiesz, musisz sobie pomyslec jakbys chciala zaczac? Moze na poczatek sprzedaz przez neta? Albo w sklepach, wtedy musialabys troche pochodzic i porozdawac swoje foldery z oferta produktow i zainetersowani na pewno by sie znalezli ![]() Juz tak kiedys zaczynalam wiec dziala ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dzien doberek ![]() kurcze, od 9 nie moge wejsc na Wizaz!! ![]() ![]() A niestety poniewaz Wizaz nieczynny to udalam sie na Allegro (ktore bylo baaaardzo czynne...) co zaowocowalo...no wiadomo czym.... kolejnymi zakupami dla malego.... ![]() W ogole moj synio zlitowal sie dzisiaj nad mama i obudzil sie tylko raz w nocy!! ![]() ![]() Aleeeeeeeeee odlot.....tak dlugo to ja nie spalam od miesiaca ponad... ![]()
![]() |
#2825 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja koloru nie wybierałam, bo moja koleżanka go wygrała, kupując wózek dla swoich bliźniaków ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Przyszły pianki!!! ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2826 |
Zakorzenienie
|
Czesc Laseczki
![]() przelecialam Was...potem poczytam dokladnie, bo widze nowe focie itp itd.. niedawno zwleklam sie z lozka. oja ksiezniczka wczoraj jak padla o 21 to wstala o 5 rano, wiec kiedy Tz ja przebieral to ja sciagelam mleczko z mojego chorego cyca (nie wiem czy Wam pisalam, ale wczoraj zrobil mi sie taki maly pecherzyk- na szczescie juz pekl), zjadla i zasnela znow do 8 rano...a potem sie z nia bawilam. Teraz lezy sobie lezaczku i chyba padla, bo tak walila w te grzechotki jak szlaona...w szoku jestem! ![]() a moj Tz wraca w piatek do pracy wiec znow sama bede siedziala przez pol dnia... pranko nastawione ide posciel zmienic i odkurzyc, bo slnce swieci i mnie ten latajacy kurz drazni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2827 | |
Zakorzenienie
|
Eeee tam interesik.....tak tylko ozdabianie telefonow i innych rzeczy kamieniami Swarovskiego, malowanie witrazykow Window Color itp. ![]() Nie wiem czy pokazac, co kupilam, bo beda na mnie zaraz krzyczec, ze kusze itp... ![]() ![]() Jakie pianki dostalas????? Cytat:
![]()
>> I nga wa o mua << Timszel... "The world is getting so hypersensitive. Soon I won´t be able to make fun of mysel without offending someone" Edytowane przez karenina19 Czas edycji: 2010-02-23 o 10:20 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2828 |
Zakorzenienie
|
uff nadrobiłam.
Zebra współczuję bardzo i 3mam kciuki żeby Piotruś szybciutko wrócił do zdrówka i żeby już nic się go więcej nie czepiało ![]() oczywiście gratuluję ukończenia kolejnych miesięcy - zwłaszcza mojemu zięciowi ![]() ![]() ![]() ![]() Kropko Twoi chłopcy po porostu świetni - nie mogę sie napatrzec ![]() a u nas cóż, w ndz byli w odwiedzinach znajomi i Ola dostała kolejną słodką sukienkę do kolekcji ![]() a wczoraj byłyśmy u Teściowej ![]() ![]() no i nie wiem co jeszcze miałam pisac... a! od sob najfajniejszą zabawką jest lewa rączka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2829 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2830 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny w imieniu Oli dziękuję za komplementy i życzenia zdrówka
![]() ![]() Wasze dzieciaczki tak ładnie śpią... ja nie wiem co z Olką robić?! ona na mi się budzi co 2,5h to wielki sukces bo potrafi nie ściągać co 1h albo nawet 40min!! czytałam różne mądre książki ale wszytko na nic ![]() ![]() Brombi - pytałaś o miganie - migałam ale ostatnio coś mi nie szło, bo TZ miał migac a nie miga a to chyba oboje powinnismy żeby zadziałało..porozmawiam z nim jeszcze i moze faktycznie się przyłożymy ![]() Simpatica - piszesz o sukienkach - moja Ola ma ich 11 (+kilka za dużych) z czego z kilku już wyrosła.. ja jakoś nie jestem fanką ubierania jej w sukienki bo mam wrażenie, że jest jej niewygodnie ![]() ![]() ![]() no i znowu mi się dziecinka budzi.. |
![]() ![]() |
![]() |
#2831 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
a pianki takie: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=921724502 Cytat:
![]() współczuje ze Twoja Olka nie spi, może guru Brombi co s poradzi. ja miałam to szczęscie ze moja Ola sama tak zaczela sypiac, nie musiałam nad tym pracowac |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2832 |
Zakorzenienie
|
Lucky ja cie niestety nie pociesze bo przy Adrianie nie wiedzialam co to sen w nocy i tez bardzo zazdroscilam dziewczynom ktorych maluchy spaly choc 2h.
u nas dopiero jak maly Adi mial pol roku zaczal sie budzic tylko raz w nocy a wczesniej co pol godziny, 20minut.. niestety wypadal mu smoczek a on sie wtedy wybudzal.. w kocu zaczelam mu smarowac w nocy dziasla zelem (zabkowal wtedy) i zaczal dluzej spac
#2833 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a dziś rano ja ją ubrałam, wszystko ładnie pięknie, zapinam ostatni guzik sukienki a ona pryk pryk i narobiła w pamperola ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2834 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() zupełnie nie wiem od czego to zależy, zdażyły się chyba ze 2 lub 3 takie noce kiedy moja niunia pierwszy przelot miała 4,5h a potem co 3 h budziła się na papu - to już rozumiem - i wiem, że potrafi tak spać, tylko nie mogę dojść do tego co ją na codzień tak często wybudza ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- Cytat:
![]() oby z tego wyrosły ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2835 |
Zakorzenienie
|
u nas nie bylo glownym powodem zabkowanie a to ze malemu wypadal smoczeka a on sie wybudzal.. strasznie mi ciebie szkoda bo wiem ze to nie jest latwe..
my chronicznie niewyspani klocilismy sie z tz o najmniejsze *******y..
#2836 |
Zakorzenienie
|
wstawiam Olę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2837 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
myślałam, że może jak jej dam więcej jeśc to dłużej pośpi, ale też nie działa i tak się budzi i tak.. jak próbuję jej dać smoczek w nocy to się drze więc biorę ją do cyca.. próbowałam też usypianie z karuzelką, koszuklą moją, pieluszką, nawet owcę kupiłam i na nic! a nasza pediatra mówi, że widocznie tak ma być i tyle ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2838 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sliczna w tej rozowej sukienusi ![]() No dooooobra.... ![]() Wiec, taki panel Tiny Love Załącznik 2893161 Załącznik 2893162 Pilka TL Załącznik 2893164 Taki basenik na lato Załącznik 2893165 Miekkie klocki Załącznik 2893166 Załącznik 2893173 Cytat:
Oooooo......fajne te pianki... ![]() A fotki mam gdzies na usb.... ![]()
>> I nga wa o mua << Timszel... "The world is getting so hypersensitive. Soon I won´t be able to make fun of mysel without offending someone" Edytowane przez karenina19 Czas edycji: 2010-02-23 o 12:35 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2839 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a z tą sprzedaż, to właśnie myślałam o rozpoczęciu w necie, np na ebayu albo allegro, no i mam nadzieję, że tz pomoże mi nieco ze stroną internetową ![]() u mnie też, chociaż dziś i tak jest lepiej powiem wam, że chyba odkryłam problem wczorajszego niespania Sandry. Otóż posłuchałam tzta, że może powoli powinniśmy przestać ją zawijać w rożek, tak więc wczoraj mała ładnie zasypiała, ale jak się troszkę przebudzała, to zaczynała bawić się rączkami, no i już nie dało jej się ululać. Ale dziś zawinęłam ją troszkę w kocyk i od razu jest zmiana. Jak się przebudzi i trochę pokwili, to daję jej smoczka i zasypia znowu ![]() ............... Kamila, jak zwykle zaszalałaś ![]() Simpatica, Olcia śliczna
"what doesn't kill me makes me feel alive" Edytowane przez gucia6 Czas edycji: 2010-02-23 o 12:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2840 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() laski wstawiłam przepis na 3 bita jakby któraś miała ochotę na coś słodkiego - polecam ![]() Edytowane przez simpatica Czas edycji: 2010-02-23 o 12:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#2841 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pochwal sie jak bedziesz miala stronke ![]() Ja tez mialam strone, ale nie wyrabialam z robieniem wiec zawiesilam... ![]() Hmmm...ja mojego nigdy nie zawijalam... ![]() ![]() A wlasnie byly w dobrej cenie te klocki, i basenik tez niedrogi a ile radosci bedzie latem... ![]() Wszystko przez to, ze wizaz byl nieczynny.... ![]()
![]() |
#2842 |
Wtajemniczenie
|
ja uwielbiałam Ize ubierac w te małe kiecki - takie rozkoszne
Ola piekna ![]() ![]() a co do obnazania sie - moj brat ma 3 latka - TZ jest chrzestnym i bylismy w sobote na urodzinach i jedziemy - a stryjenka do mnie (mama brata) Kuba to sie rozbiera ze spodni i lata z gołym tyłkiem, myslalam ze on tak sporadycznie a tu nie - pobył troche w ciuchach i bach - rozebrał siei tak latał po mieszkaniu - a brat do mnie - i tak długo wytrzyma Iza była zszokowana - jak mozna nago latac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2843 |
Wtajemniczenie
|
tez myslałam o tych klockach Kareninko
basen mam - Izie kupilismy na pierwsze urodziny ale taki: |
![]() ![]() |
![]() |
#2844 |
Zakorzenienie
|
jak już się wyśpi to ją i tak rozwijam, wtedy swobodnie sobie macha i gada z karuzelą. Po nocnym karmieniu też jej już nie zawijam. Na razie tylko ograniczam jej ruchy przy zasypianiu no i żeby te drzemki w ciągu dnia spokojnie przesypiała
#2845 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Super jest, ale z czyms tak duzym to tz by mnie z bomu wygonil... ![]() Cytat:
Aha....moj w ciagu dnia i tak spi albo na brzuchu albo w lezeczku... ![]() ![]() A wlasnie...czy pisalam, ze moj syn zdradza piers z butelka? Niewdziecznik maly.... ![]() Nie wiem czy jest sens go przymuszac do piersi czy juz odpuscic...? Jak myslicie??
![]() |
#2846 |
Wtajemniczenie
|
Karenina my go rozkłądamy na podworku nie w domu - dlatego jest duzy
|
![]() ![]() |
![]() |
#2847 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
może narazie jeszcze niech ssie przynajmniej trochę? ja bym go jeszcze "przymuszała" ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2848 |
Wtajemniczenie
|
mielismy go na wakacjach
|
![]() ![]() |
![]() |
#2849 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ---------- Kusisz kusisz....tak patrze, ze do Portugalii bylby jak znalazl....a ile kosztuje?? ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2850 |
Wtajemniczenie
|
nie pamietam - ale gdzies 120?
---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ---------- znalazłam: http://www.allegro.pl/item924457829_...zja_od_ss.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:02.