|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3871 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: PM 2010 śluby relacjonują, w stan małżeński szczęśliwie wstępują! cz.14
Ja też niepotrafię wyobrazic sobie czyichś wizji
Ale to chyba normalne ![]() Kurczę dziewczynyz amówiłam sobie książki dot. diety Ducana, z postanowieniem, ze będę się odchudzała... No zobaczymy
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2010-02-23 o 12:40 |
|
|
|
#3872 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
babka taka prowadziła że w ciemnej uliczce bałabym się ją spotkać zobaczymy co z tym jazzem dzisiaj będzie ![]() Cytat:
![]() a jak ta zakładka ma optycznie pomniejszać biust skoro jest tak przy biodrze? (a może to tylko zdjęcie...) ![]() dobra dobra. doczytałam o zakładkach już
Edytowane przez Aaś Czas edycji: 2010-02-23 o 12:45 |
||
|
|
|
#3873 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3874 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W skrócie chodzi o tą kiecę z pierwszych zdjęć zwężoną na dole i z bardziej zwiewnego materiału - to jest wersja pierwsza. A wersja druga - wszystko tak samo tylko bez tych poziomych marszczeń a za to ze wstążką pod kolor kwiatów ![]() ---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- No czyli jednak nie umiem opisywać Chodzi o tą poziomą zakładkę zachodzącą na biust. W oryginalnej sukni zakładki/marszczenia kończą się pod biustem, a ja mam mieć jedną dodatkową zakładkę na dole biustu. Zaraz poszukam fotki i pokażę o co chodzi z tym zmniejszaniem
|
|
|
|
|
#3875 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Chilli trzeba myśleć i wierzyć, ze sie uda popatrz na Lain (od dziś to mój guru ) bo ona to w tak optymistyczny sposób zrobiła (przynajmniej ja odniosłam takie wrażenie )
|
|
#3876 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja podobnie Cytat:
![]() Cytat:
oczywiscie jako doswiadczona w bojach bede trzymac kciuki ![]() Cytat:
![]() a tae box to jest u nas takie cos, ze sie non stop tak przeskakuje z nogi na noge jak bokserzy na ringu (to mnie najbardziej meczy ja wole tae box ![]() dzis ide na BodyShape i TBC a wczoraj bylam na spinningu i pilatesie z wykorzystaniem pilek - strasznie mi sie podobalo takie to relaksujace bylo szczegolnie, ze na koniec w parach robilismy sobie masaz calego ciala ta wielka pilka - super ![]() szkoda tylko, ze po slubie i przeprowadzce bede musiala sobie znalezc gdzies blizej inny klub... tu mi dobrze ![]() Cytat:
trzeba znalezc swoj sposob - tak zeby bylo to dla nas przyjemne
|
|||||
|
|
|
#3877 |
|
Zakorzenienie
|
O tu jest fota kiecki z zakładką zachodzącą lekko na biust:
http://www.eddyk.com/adk/adkmain.html A to się kończą pod biustem: http://www.eddyk.com/eddyk/eddykmain.html To chyba ta sama modelka, a biust wygląda zupełnie inaczej
|
|
|
|
#3878 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeżeli chodzi o mnie to ta druga wersja podoba mi sie bardziej
|
|
|
|
|
#3879 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Dziewczyny
kciuki z pewnoscią się przydaczą ![]() lain dużo planuję zgubić Ogólnie jakieś 25 kg, ale to praca na lata, bo i "grzechy" się w między czasie zdarzą (ślub chociażby), a może i ciąża. Na razie zobaczę jak mi będzie szło i chciałabym z 10 kg zgubić.
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2010-02-23 o 13:09 |
|
|
|
#3880 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Druga wersja - czyli ze wstążką? ---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ---------- Może nie tyle kciuki, co codzienne dopytywanie się jak Ci idzie na diecie, w celu zwiększenia motywacji Mi by się przydało, żeby mnie ktoś codziennie pytał czy robiłam już dziś brzuszki
|
|
|
|
|
#3881 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć panienki
![]() Dyskutowałyście o kamizelkach- mój mężuś miał kamizelkę i pasujący do niej musznik (chyba Ale w sklepie gdzie zamawialiśmy garnitur, zaproponowano nam kamizelkę w drobne prążki i ta wyglądała naprawdę fajnie Cytat:
![]() A kiedy są święta? Dziewczyny mam kilka pytań odnośnie lotu i nadzieję, że mnie poratujecie ![]() Jak to jest z kremami do rąk, pastą do zębów itp.? Wiem, że przed odprawą mam je spakować do woreczka zamykanego, ale potem w samolocie mogę normalnie z nich korzystać? ![]() Jak Tż bierze do podręcznego bagażu płyn do soczewek 360ml, to tego nie pakuje do woreczka? Ma go pokazać przy odprawie czy coś? ![]() To niby bzdury, ale chciałabym uniknąć kłopotów na lotnisku ![]() Już pojutrze wsiadamy w pociąg do Warszawy, więc pasowałoby się najpóźniej jutro spakować, a ja wciąż chora i to coraz bardziej ![]() Oby mi zaczęło w końcu przechodzić.
|
|
#3882 |
|
Zakorzenienie
|
toska Wielkanoc 3-5 kwiecień
|
#3883 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do lotniska to nie pomogę, bo jeszcze nigdy nie leciałam samolotem ![]() Kuruj się szybko Bidulko
|
|
|
|
|
#3884 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie mozna wnosic na poklad kosmetykow powyzej 150ml. A jeszcze radzilabym twojemu TZ na czas lotu zrezygnowac z soczewek, bo ze wzgledu na cisnienie, moga mu sie oczy bardzo podraznic. Czyli do tej przezroczystej torebeczki ida male kosmetyki+TZ np. moze wrzucic to takie male pudeleczko na soczewki, w ktorym bedzie mial troche plynu. |
|
|
|
|
#3885 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=Martoolka87;1738933 6]Jeśli zdecyduję się na zakładki na gorsecie to chcę to wersję, która zachodzi na biust - bo przy moim 65 I chciałabym go troszkę pomniejszyć, albo może raczej nie chciałabym go bardziej uwydatniać
![]() Druga wersja - czyli ze wstążką? Tą: http://www.eddyk.com/eddyk/eddykmain.html, ale tam nie ma wstążki Mi się wydaję, że taka z zachdzącą zakładka, bardziej uwydatnia biust, a swoja droga to masz wielkie...Tośka jak wyglądał twój układ dnia, starczyło Ci czasu na wszystko? |
|
|
|
#3886 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wracając z turcji wniosłam na bezcłówkę butelkę 1,5l (w ogóle że ją zatrudnili do tej pracy bez podstawowej znajomości angielskiego... )Martoolka ja jakiś ułom jestem bo dla mnie na obu zdjęciach ten biust i zakładka wyglądają tak samo |
|
|
|
|
#3887 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja juz TZowi zapowiedzialam, ze jak mu kiedys wyskocze z gadka, ze jak jest sie w ciazy to je sie za dwie osoby to ma mnie sprowadzic na ziemie ![]() Cytat:
![]() a dlugo bedziecie leciec? ja tam szczerze mowiac paste do zebow zawsze pakuje do bagazu glownego, a w samolocie zuje gumy do rzucia ![]() Cytat:
widocznie nie wygladalam na terroryste jem wlasnie salatke z tego przepisu http://www.kwestiasmaku.com/zielony_...m/przepis.html i polecam - przepyszna
|
|||
|
|
|
#3888 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tosiu, a jakimi liniami lecicie? |
|
|
|
|
#3889 |
|
Wtajemniczenie
|
Pisałam co prawda kilka stron temu, ale specjalnie dla Ciebie skrót
![]() 9:15 u fryzjerki - fryzura szybciej niż próbna, bo po 2h była gotowa 11:30 u makijażystki- trochę się zasiedzieliśmy ok godz. 13- od makijażystki szybka jazda do domu teściów (15km) gdzie się miałam ubierać. Ubrałam się w ok. 30 min, lekko nerwowo było, ale to dlatego że jestem panikara. Ok godz. 14- krótkie błogosławieństwo i daliśmy rodzicom drobne prezenty dziękując za wszystko ![]() 14:15 wyjechaliśmy do kościoła, gdzie dotarliśmy za wcześnie 15:00 ślub
|
#3890 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A później pokazywałam dla porównania jak wyglądają te 2 gorsety - z zakładką zachodzącą lekko na biust i z niezachodzącą ![]() No to już wyjaśnione ![]() Wcale nie mam aż takiego wielkiego biustu, bo miseczka "I" przy obwodzie 65 pod biustem to wcale nie jest taki gigant Cytat:
---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- Cytat:
Fajnie to musiało wyglądać jak tak sobie mleczko z buteleczki piłaś |
|||
|
|
|
#3891 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
a pastę jako przykład wymieniłam, bo pewnie się z fotela i tak nie ruszę![]() W takim razie kupimy Mężusiowi mały płyn i tyle ![]() A balsam do ust też do woreczka? I jeszcze jak to jest z lekami? Pewnie do torebki wezmę no-spe, aviomarin, coś na gardło i katar-czy to jakoś mam pokazywać przy bramce, czy w torebce ma sobie być? Cytat:
|
|
#3892 | |
|
Zakorzenienie
|
ee spokojnie
na pewno sie nie zgubicie szczegolnie, ze lecicie z biura podrozy![]() Cytat:
a z jakiego biura lecicie? |
|
|
|
|
#3893 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ale widzę, że tak w sumie to wszytsko na spokojnie, pomijając bardziej nerwowe chwile. Hmm ja mam slub na 16.00, bez błogosławieństwa, to fryz mogę sobie umowic na 10 a nawet 11 Cytat:
taki w sam raz
|
||
|
|
|
#3894 |
|
Zakorzenienie
|
Tosia a gdzie lecicie i kiedy?
|
|
|
|
#3895 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
A jeszcze zajrzyj sobie na strone swojego biura podrozy, moze tam maja informacje odnosnie tego co mozna wniesc, a co nie
|
||
|
|
|
#3896 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3897 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Z Itaki jedziemy ![]() Cytat:
A tak będziesz jeszcze miała chwilkę żeby np. coś zjeść, bo ja najgorzej wspominam burczenie w brzuchu w kościele tuż przed ślubem ![]() W piątek o 9.15 lecimy na Gran Canaria ![]() Proszę wstać rano i kciuki trzymać, żebyśmy bezpiecznie dolecieli Cytat:
Czytałam wszędzie, że do woreczka tylko płyny/żele/pasty
|
|
#3898 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
![]() byłysmy dzisiaj z mamą w cukierni i się zdziwiłam bo tor zamawia się 2 tygodnie przed ![]() moich zaproszeń nie ma na all.. pisałam do gościa i powiedział że w tym tygodniu wystawi więc od razu zamawiam i jak dobrze pójdzie to za 2-2.5 tygodnia zaczyanmy rozdawać ![]() miałam zapisać się dzisiaj do fryzjerki ale zapomniałam.. stwierdziłam że zapsizę się do dwóch, jedna gdzie czesała się moja siostra a druga koleżanka mojego brata.. zrobię próbne i wstedy zdecyduję
|
|
|
|
#3899 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A to moj maluch
Edytowane przez woda sodowa Czas edycji: 2010-02-23 o 14:06 |
|
|
|
|
#3900 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
eee nie powinniscie sie bac ja jak nie patrze w okno to czuje sie w samolocie jak w pociagu (pomijajac momenty kiedy skreca albo gdy sa drobne turbulencje ) wezcie sobie gume do rzucia albo ladrynki na start, bo ssanie/rzucie pomaga wyrownac cisnienie, a niektorzy maja z tym problem ![]() oo my tez w nasza podroz z Itaki jedziemy. to jeszcze po powrocie zdasz relacje jak sie biuro spisalo ![]() ale Wam fajnie ja to dzisiaj przez to sloneczko mam ochote isc polezec na lake... szkoda tylko, ze laka w sniegu Cytat:
![]() Woda ale masz slodziaka
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:49.

Ale to chyba normalne 

Fajnie to musiało wyglądać jak tak sobie mleczko z buteleczki piłaś