|
|
#2071 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Lumpeksy, ciuchlandy- nasze łowy i zdobycze cz. IX
[QUOTE=Sag etwas;17363887]swietna !
![]() Moje z dziś 1. sukienka ASOS na mnie (dla MarTynx ) zdjecie kiepskiej jakości, ale nie mialam możliwosci zrobic lepszego bo sama bylam fotografem i nie chcialo lapac ostrości. 2. biala z "zabotem" H&M 3. river island nowka oczo*ebne kolory ^^ 4. rajstopy panterra 5. bluza H&M z kołnierzem i kapturem ( ostatnio mam cos szczescie do nich )6. tuba bay a'la satynowa z cekinami Ślicznie ci w tej sukience I urocza ta zielona bluza
|
|
|
|
#2072 |
|
Zadomowienie
|
Tunika-sukienka Top Shop Rare ( nowa z metka) jakies 10 zl ( cena na metce 49 euro
) Przepraszam za slaba jakosc ![]() p.s. Na dole ma gruby czarny sciagacz(?)
Czarodziejka ![]() -15 Edytowane przez Kiciunia21 Czas edycji: 2010-02-22 o 19:21 |
|
|
|
#2074 |
|
Zadomowienie
|
Muszka
|
#2075 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny dajcie jakies namiary na jakis fajny lump w Poznaniu , najlepiej w centrum, bo tam niedlugo bede wiec moze bym sie wybrala choc raz na lowy!
|
|
|
|
#2076 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- Cytat:
|
|
#2077 | ||||||
|
Zadomowienie
|
dziekuje
Cytat:
![]() Cytat:
A majciochy super fajne te w paseczki no to zaoszczedziłam bo zapłacilam 5zl z groszami dziekuję Cytat:
![]() Cytat:
szczegolnie niebieska zebra ![]() Cytat:
kupilam za 19.99 zl ;P aaaaa ! ![]() dziekuje ;> Cytat:
|
|
|
#2078 |
|
Przyczajenie
|
Moje łupy
|
|
|
|
#2079 |
|
Raczkowanie
|
Muszkaaa8:
Spódniczka Atmosphere! Sweterek River Island Sag etwas: sukienka ASOS koszulka river island rajstopy panterra ![]() ![]() klask i:bluza H&M z kołnierzem i kapturem tuba bay a'la satynowa z cekinami Candygirl666: pasiak miss posh majciochy 92martynka922: Dzieki ![]() Mi u Ciebie najbardziej podobają się: Pomarańczowe bolerko - zara Czarna sukienka ![]() Niebieska bluzka w zeberke Różowa bluza z kapturem Niebieska spódniczka Różowa sukienka Tynas: zwykla bokserka- zawsze sie przyda-też poszukuje ale takiej w dobrym stanie, bo niby dużo jest ale zawsze wpadam na podniszczone ![]() Kasiakrecik: mała czarna Kiciunia21: Tunika-sukienka Top Shop ![]() ![]() klask i:Wenusjanka86: Ostatni sweterek super! Karolinak87: ta łączka może jakoś zbyt "romantyczna" dla mnie ale na lato się przyda
|
|
|
|
#2080 |
|
Zadomowienie
|
A ja dziś miałam jeden z lepszych dni na łowy...wreszcie po poszukiwaniach,kupiłam dżinsy ciążowe
i normalnie w moim rozmiarze zdobycza mi na ten stan wyjątkowy...pozatym kusi mnie na zwykłe ciuszki ale obawiam sie czy wróce do swojego rozmiaru
|
|
|
|
#2081 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
śliczna , też na taką poluje ![]() ---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- niebieski sweterek by mi się przydał ![]() |
|
|
|
|
#2082 |
|
Raczkowanie
|
Witam! Od dawna Was podglądam i podziwiam zdobycze
Wrzucam swoje z wczorajszej dostawy. Przepraszam za jakość zdjęć (tel.)1. body kwieciste St Michael (zauroczył mnie wzór i musiałam kupić ale nigdy nie miałam body i nie wiem czy zostawie) 10zł 2. zbliżenie na wzór 3. majtki Floozie (słodkie 4. zbliżenie na sówke 5. koszulka Denim Co (kolor intensywny fiolet)4zł 6. j.w. 7. koszulka Atmospere (intensywnie żółta) 4zł 8. baletki bezfirmowe 8zł 9. szare trampki Atmosphere 10zł |
|
|
|
#2083 |
|
Przyczajenie
|
Super majteczki
|
|
|
|
#2084 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Swietne ciuszki i buciki rowniez ) jak nie bedziesz chciala body to ja z mila checia przygarne
|
|
|
|
|
#2085 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Pozostałe zakupy też udane
|
|
|
|
|
#2086 |
|
Rozeznanie
|
Więc i ja sie pochwale
Przepraszam za kiepską jakość zdjęć 1.Pomarańczowy top na ramiączkach Atmosphere 2.czarne bolerko zapinane na guziczki Atmosphere 3.Żółta bluzeczka z rękawkiem 3/4 Colorsword 4.Bluzeczka w szaro różowe pasy Marks&Spencer 5.CZrna koszuleczka United Colors of Benetton 6.Torebka D&G ale nie oryginał i planuje się pozbyć tej tandetnej blaszki która szpeci ta torebke co o tym myślicie ?
|
|
|
|
#2087 |
|
Raczkowanie
|
kasiaa_ mi się podobają dwie koszulki i trampki
![]() idę do szkoly na sks... jak wrócę to wrzucę to co dzisiaj kupilam... wczorajsze moje lowy już mi się nie podobają... szybko zmieniam decyzje :P ale dzisiejsze są spoko
ODWYK KOSMETYCZNY,mam: próbki: bylo18,jest 5 dąże do 0 kolorowe: bylo27,jest 28 dąże do 15 pielęgnacja: bylo54,jest 46 dąże do 35 Wkręcam się w mineraly ![]() WYMIANA : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=411397 |
|
|
|
#2088 |
|
Rozeznanie
|
lolgirl - Mamooo, jakie buuuty! tylko zazdrościć. różowa bombka i ostatnia sukienka też przepiękne
Sag etwas - żabot z h&m, rajstopki i tuba cudne ![]() candygirl666 - niezła kolekcja majtek ![]() 92martynka922 - niebieska zipowa spódnica i różowa sukienka przepiękne! ![]() kasiakrecik - mała czarna bardzo ładna, na pewno się przyda na wiele okazji kasiaa__ - chętnie bym wszystko przygarnęła ![]() Moje upolowane już jakiś czas temu: 1. Nowy długi wisior w kolorze starego złota, strasznie ciężki, 4 zawieszki - bodajże 7 zł, + wkrętki w kolorze starego złota - 4zł 2. To nie zakup lumpkowy, a z allegro. Bluzeczka sprzedawana jako używana, więc może wpisuje się trochę w ten wątek Czarny top z zipem - 5zł (odbierałam osobiście, więc nie musiałam płacić za przesyłkę
"Ludzi można podzielić na dwa rodzaje - tych, którzy są wytworem świata, w którym żyją, i tych którzy są wytworem samych siebie, którzy choć świata nie zmienili, nie dali się zmienić światu. Oni chodzą po świecie a nie świat po nich." /E. Stachura/ |
|
|
|
#2089 |
|
Raczkowanie
|
jeszcze mam chwilę to wrzucam :P
1. torba zakupowa(zastanawialam się co znaczy CPH...pewnie o Kopenhage chodzi:P) 2.koszulka w której się zakochalam...firma Lindex 3. bluza z Pumy z takiego dziwnego materialu,nie przepuszcza wiatru...zawsze się przyda ![]() koszt to 24,92 :P
ODWYK KOSMETYCZNY,mam: próbki: bylo18,jest 5 dąże do 0 kolorowe: bylo27,jest 28 dąże do 15 pielęgnacja: bylo54,jest 46 dąże do 35 Wkręcam się w mineraly ![]() WYMIANA : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=411397 |
|
|
|
#2090 | |
|
Szara Eminencja
|
Świetne rzeczy
Koszule atmo mam taką samą tylko, że niebieską - kupioną w primarku za około 14 f ? Nie pamiętam dokładnie Ta spódnica jest piękna Cytat:
![]() Paula czekam na Twoje zdobycze ![]() Kilka rzeczy ode mnie Futrzak h&M Portfelik roxy Sweterek h&M Bluzka z falbankowym zipem denim co Zestaw do panterkowego wzorku na paznokcie, może ktos wie jak używa się tych taśm? ![]() Wężowy sweterek atmo Bombkowa tunika top shop Sweterko bluzka george Narzutka z falankami Torba atmosphere
|
|
|
|
|
#2091 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
śliczne ![]() ---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ---------- Moje upolowane już jakiś czas temu: 1. Nowy długi wisior w kolorze starego złota, strasznie ciężki, 4 zawieszki - bodajże 7 zł, + wkrętki w kolorze starego złota - 4zł 2. To nie zakup lumpkowy, a z allegro. Bluzeczka sprzedawana jako używana, więc może wpisuje się trochę w ten wątek Czarny top z zipem - 5zł (odbierałam osobiście, więc nie musiałam płacić za przesyłkę---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- Kilka rzeczy ode mnie Futrzak h&M Portfelik roxy Sweterek h&M Bluzka z falbankowym zipem denim co Zestaw do panterkowego wzorku na paznokcie, może ktos wie jak używa się tych taśm? ![]() Wężowy sweterek atmo Bombkowa tunika top shop Sweterko bluzka george Narzutka z falankami Torba atmosphere [/QUOTE]wszystkie rzeczy śliczne |
|||
|
|
|
#2092 |
|
Rozeznanie
|
trampki za kostkę, ZARA dział TRF
nowiutkie, jak mogłabym ich nie brać![]() matowe srebro, leżą świetnie. Po boku mają małe metki z gwiazdką wykrasana--> torba świetna - wczoraj oglądałam taką samą, ale w odcieniach ciemnego fioletu, jednka nie wzięłam, bo nie była w tak świetnym stanie
:::: Norwegia :::: Edytowane przez LaLaRe Czas edycji: 2010-02-23 o 14:02 |
|
|
|
#2093 |
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=LaLaRe;17390645]trampki za kostkę, ZARA dział TRF
nowiutkie, jak mogłabym ich nie brać![]() matowe srebro, leżą świetnie. Po boku mają małe metki z gwiazdką super |
|
|
|
#2094 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2095 |
|
Rozeznanie
|
sliczne łowy dziewczyny!!!!
ja sie dzisiaj wkurzyłam bo wyszukałam w lumpku sukienke śliczna czarna ogladałam i kupiłam a w domu sie okazało ze jest dziura i zaciągniecie po boku ( szkoda tak fajnej sukienki jutro musze podejsc do lumka i oddaca to dzisiejsza uboga reszta juz bez diur
|
#2096 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() klaski: gratuluję takich łupów
|
|
|
#2097 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2098 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2099 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=LaLaRe;17390645]trampki za kostkę, ZARA dział TRF
nowiutkie, jak mogłabym ich nie brać![]() matowe srebro, leżą świetnie. Po boku mają małe metki z gwiazdką świetne ---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2100 |
|
Rozeznanie
|
Dzięki za miłe słowa
![]() A to moje kolejne dzisiejsze: ![]() *łup tygodnia-krótki beżowy żakiecik Florence and Fred za uwaga 2 zł ![]() *tunika z haftem na lato Evie 2 zł *pudrowa tuniczka z bufkami Select nowa 12 zł *zielony sweterek New Look *fioletowa szyfonowa tunika New Look *morska narzutka z bufkami Top Shop trzy ostatnie rzeczy z wagi za około 15 zł
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:32.

) zdjecie kiepskiej jakości, ale nie mialam możliwosci zrobic lepszego bo sama bylam fotografem i nie chcialo lapac ostrości.
( ostatnio mam cos szczescie do nich
I urocza ta zielona bluza 
świetna tunika 

klask i:

( szkoda tak fajnej sukienki