Ostatnio testowałam cz.II - Strona 113 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-19, 19:31   #3361
Pin up girl
Zakorzenienie

Dot.: Ostatnio testowałam cz.II

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
a dla mnie to istny mrok, czarne msze, wampiry i nietoperze...
Z tym to mi się inny zapach kojarzy, ale nie będę się powtarzać

Jeszcze Lutensowy jaśmin - nie bardzo... Zimny, zielony, za zielony, prawie wcale nie ewoluujący, jakby zatrzymał się na etapie wykluwania i dalej mu się nie chciało...
Pin up girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-19, 19:42   #3362
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pin up girl Pokaż wiadomość
Z tym to mi się inny zapach kojarzy, ale nie będę się powtarzać
wiem - właśnie tamten Twój opis idealnie pasował mi od mojego odbioru Trucizny
Cytat:
Napisane przez Pin up girl Pokaż wiadomość
Jeszcze Lutensowy jaśmin - nie bardzo... Zimny, zielony, za zielony, prawie wcale nie ewoluujący, jakby zatrzymał się na etapie wykluwania i dalej mu się nie chciało...
A La Nuit? dla mnie to pęki białych kwiatuszków że jednostajny, to sie zgadzam - i właśnie to mi się podoba
Stary 2010-02-19, 19:48   #3363
Pin up girl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
wiem - właśnie tamten Twój opis idealnie pasował mi od mojego odbioru Trucizny

A La Nuit? dla mnie to pęki białych kwiatuszków że jednostajny, to sie zgadzam - i właśnie to mi się podoba
Polecam jednak odwiedzić Galilu

A la Nuit są lepsze jaśminy...
Pin up girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-19, 20:45   #3364
Polly_
grozi wypollizowaniem

Ostatnio postanowiłam sobie przypomniec neonaturę Cocoon i wyczułam w niej wyraźnie KUPĘ
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-20, 03:12   #3365
lady_poison
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
Ostatnio postanowiłam sobie przypomniec neonaturę Cocoon i wyczułam w niej wyraźnie KUPĘ
Hehe Kupy, wszędzie widzę kupy

Porównawcze testy:
Stare BC -
jest lekko bardziej gorzkawe i drzewne, ale ewoluuje w słodką stronę. No i faktycznie wydaję mi się nieco trwalsze
Nowe BC - za to jakby odrobinę lżejsze, wyczuwam w nim charakterystyczną dla Avignon nutę hmm... gasnącej świecy , której nie znalazłam w innych kadzidłach.
Ale oba piękne i różnice są na prawdę minimalne
Ale stare to zawsze stare

Edytowane przez lady_poison
Czas edycji: 2010-02-20 o 03:15
lady_poison jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-20, 03:40   #3366
melkmeisje
BAN stały

GG do melkmeisje

A mi się w końcu udało przetestować (dzięki pierwszej wizycie w Quality ) Elixir Penhaligon's. Początkowe nuty bardzo przypominają mi Encre Noire (mokre orzechy?), a później już niestety róża, róża, róża I gdyby nie ta nieszczęsna róża, to byłby naprawdę niebanalny.
melkmeisje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-20, 09:07   #3367
ROZ-ter-KA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez porzeczki Pokaż wiadomość
:A ja testowałam ostatnio Jil Sander, Jil.
Testowałam w stanie przestymulowania bodźcami zapachowymi (po zlocie warszawskim) ale i tak jestem w stanie stwierdzić: nic nadzwyczajnego. Słodkawy, owocowo-waniliowy, nieciekawy, nietrwały.
Ja też testowałam i mam nieco odmienne wrażenia. Po pierwsze trwały . Po drugie wanili u mnie jak na lekarstwo. Owoce ale złamane czymś , czego się nie domyśłiłam. Po jakimś czasie znika owocowość i zostaje ładny puderek
Muszę powtórzyc testy , jak dalej tak będzie się układał - zakupie .
Stary 2010-02-21, 16:32   #3368
ropuszka
Zakorzenienie

PureDKNY - na poczatku mialam wrazenie, ze to kopia Pur blanki z Avonu I chyba sie nie pomylilam, bo na feragrantice tez ktos mial takie skojarzenia. Poczatek jest swiezy, wodny, boli glowa. Po prostu Pur blanka. Potem wylaza biale kwiaty, bardziej pudrowe, wwiercajace sie w nos. Niby slodkie, ale... nie do konca. Nie podoba mi sie ten zapach, jest banalny i nudny. I tak jakis... niskopolkowy.
ropuszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-22, 04:39   #3369
Małgosia791
spin doctor

Cytat:
Napisane przez ropuszka Pokaż wiadomość
PureDKNY - na poczatku mialam wrazenie, ze to kopia Pur blanki z Avonu I chyba sie nie pomylilam, bo na feragrantice tez ktos mial takie skojarzenia. Poczatek jest swiezy, wodny, boli glowa. Po prostu Pur blanka. Potem wylaza biale kwiaty, bardziej pudrowe, wwiercajace sie w nos. Niby slodkie, ale... nie do konca. Nie podoba mi sie ten zapach, jest banalny i nudny. I tak jakis... niskopolkowy.
Mam dokładnie te same odczucia. Dla mnie jakis lekko waniliowy, czuć białe kwiaty, ale jakies takie sztuczne, właśnie z nutą Pur Blanca. Okropny

Chanel Chance eau tendre-charakterystyczną pieprzno-swidrującą nute zastapiono różowymi kwiatkami-jakieś frezje, różyczki. Lubię kwiatki, lubię różowe zapachy, więc nawet mi się spodobały. Nie uniknie się porównań do pierwowzoru i w tym wypadku ta wersja dla mnie jest lepsza niz klasyk. Klasyczne Chance zmęczyły mnie ostatnio i trochę mi obrzydły, ta wersja jest ładniejsza, bardziej przestrzenna, delikatniejsza. Pewnie pojawią się opinie, że wtórne, banalne, landrynkowe, kwiatki-sratki-ale mi się spodobały bardzo
Stary 2010-02-22, 07:14   #3370
KasiaxQ
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez melkmeisje Pokaż wiadomość
A mi się w końcu udało przetestować (dzięki pierwszej wizycie w Quality ) Elixir Penhaligon's. Początkowe nuty bardzo przypominają mi Encre Noire (mokre orzechy?), a później już niestety róża, róża, róża I gdyby nie ta nieszczęsna róża, to byłby naprawdę niebanalny.
Też bym chciała czuć w nim różę, różę, różę Ale czuję płatki róż oprószone przyprawami. Wychodzi na to, że jest za mało róży i za mało przypraw.

KasiaxQ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-22, 10:26   #3371
ropuszka
Zakorzenienie

Chance eau tendre i ja testowalam Niestety, dla mnie sa kompletnie bez wyrazu tak sie nastawilam na roze, ogrod jakis wiosenny, a tu nic z tych rzeczy. jakies marne cytruski, swizaczek taki, bardzo ulotny, chlodny.... Oj, rozczarowalam sie Ciekawe co z reszta premier tej wiosny... Bo nastawiam sie na Eaudemoiselle strasznie, ale chyba pozostane przy niszowcach.
Stary 2010-02-22, 12:33   #3372
MichailK
Zadomowienie

Victrix Profumum z wyłudzonej próbki (dzięki Reniu ). Piękna, agresywna wręcz "zieloność" przełamana aromatem pieprzu. Prawie arcydzieło. Tylko po godzinie już nie ma arcydzieła...
MichailK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-22, 13:45   #3373
agnyska81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mimi87 Pokaż wiadomość
albo w Sephorze był zepsuty tester, albo AoD pachnie gęsim smalcem
Cytat:
Coś nie bardzo Wam się testy udały

Cytat:
Napisane przez Małgosia791 Pokaż wiadomość
Joop All About Eve-mam odlewkę ze wspólnozakupowego- kiedy spsikałam nadgarstek doznałam tak ogromnego wzruszenia, ze az prawie łzy stanęły mi w oczach Dla mnie to jak wehikuł czasu, przeniosłam się w czasy liceum(znowu nie tak odległe) i przypomnialy mi się wszystkie szalone chwile, pierwsze miłościech... Myślałam, ze przez te parę lat zapach będzie rozczarowaniem, ale nie. Dokładnie tak samo mnie zachwyca Mocny, czuć tarte kwasne jabłka z cynamonem, ale jednocześnie zapach nie jest pozbawiony kobiecości i nie nalezy do "jadalnych". Uwielbiam go Zastanawiam się tylko czy kupic flachę i zacząć go uzywać aż mi spowszednieje, czy zostawić odlewke i od czasu do czasu przenosić się w czasie
Jaki ładny opis Co prawda All About Eve nie jest moim młodzieńczym wspomnieniem, ale ostatnio spodobał mi się szalenie

Testy porównawcze:
Kelly Caleche EdT i EdP
Irys, róża i skóra w różnych proporcjach.
EdT to moja pierwsza miłość, otwarcie ma zamszowe i lekko zatęchłe, przykurzone (tu mi na myśl przychodzi pół-Dzing), róża pobrzmiewa w tle, jasna i wytrawna.
EdP postanowiłam przetestować później, aby porównać. Początkowo wydawało mi się takie samo, ale testowałam dzień po dniu jedną i drugą wersję. Przy porównywaniu w jednym czasie widzę różnice. Otwarcie bardziej różane niż irysowe, stęchlizna minimalna, za to pojawia się słodycz, jakby oprócz kwiatu róży była tu i konfitura (niedużo, ale wyczuwalnie).
Z czasem zapachy stają się coraz bardziej podobne, aż po około dwóch godzinach są prawie nie do odróżnienia. Oba piękne, oba trwałe, oba szlachetne. EdT wydaje się być utkana z kilku tylko składników (za to mistrzowsko), widać przestrzeń, chłód i delikatną ascetyczność. EdP jest pełniejsza, momentami słodkawa, bardziej różana, nie ma w niej tyle przestrzeni.
Prawie to samo, ale jednak 15 ml EdP musi być moje

Poison EdT i Esprit de Parfum (będę pisać EdP)
Miałam z nim różne przeboje, od całkowitego odrzutu do obecnego zachwytu nad obydwoma wersjami. Przygodę zaczęłam od mniej przyjaznej wersji EdT, może to dlatego tak się potoczyło...
EdT ma dość trudny w odbiorze początek, a winowajcą głównym jest ziele angielskie Może pogryźć, może podrapać, trzeba z nim ostrożnie. Ale im dalej, tym piękniej. Zapach od początku gęsty, ulepkowaty, syropowy. Przydymiona suszona śliwka, ale raczej nie solo, tylko jakby w likierze, na wierzchu igrają przyprawy. Z czasem przyprawy przygasają i pozostaje apetyczna, głęboka słodycz.
EdP od początku jest bardziej stonowane, brak wybijających się przypraw. To zapach jakby śliwkowego grzańca z odrobiną goździków i ziela angielskiego. Mało zmienny.
Obie wersje bardzo trwałe (żeby nie powiedzieć mega-trwałe), bogate. O ile do EdP stosunek mam bezkrytyczny, to EdT troszkę się jednak boję, trzeba z nim uważać, bo to mocny typ.
Oba testy przeprowadziłam na podstawie lanych perfum. EdT z atomizera jest "jeszcze bardziej" Z atomizerowym EdP nie miałam jeszcze do czynienia

Joga z rana jak śmietana.

Edytowane przez agnyska81
Czas edycji: 2010-02-22 o 17:32
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-22, 14:04   #3374
selya
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
Testy porównawcze:
Kelly Caleche EdT i EdP
Irys, róża i skóra w różnych proporcjach.
...
dokładnie tak
zgadzam się z każdym zdaniem
jedynie - na mnie - róża jest mniej wyczuwalna, ale gdzieś błąka się w tle
i też mam skojarzenia z Dzing!

dear darkness

selya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-22, 14:13   #3375
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
Poison EdT i Esprit de Parfum (będę pisać EdP)
Miałam z nim różne przeboje, od całkowitego odrzutu do obecnego zachwytu nad obydwoma wersjami. Przygodę zaczęłam od mniej przyjaznej wersji EdT, może to dlatego tak się potoczyło...
EdT ma dość trudny w odbiorze początek, a winowajcą głównym jest ziele angielskie Może pogryźć, może podrapać, trzeba z nim ostrożnie. Ale im dalej, tym piękniej.
ja nawet drapieżne otwarcie Poisona uwielbiam
Stary 2010-02-22, 15:24   #3376
201607040946
Konto usunięte

ja dzisiaj zrobiłam drugie podejście do Shalimar i... nie wiem, co o tym myśleć poprzednio zapach był duszący, bardzo orientalny, wręcz kadzidlany, a dzisiaj... początek ładny, jak zwykle, a teraz... sama wanilia i irys, kadzidła ZERO, co prawda, tacie się spodobały, ale na mnie pachną jak gorące mleko z miodem i wanilią

o, jeszcze mi się przypomniało, wąchałam dzisiaj clinique happy to be, choć naczytałam się, że są świeże, a ja wolę raczej ciężkie zapachy. i byłam zdziwiona, że tak mi się spodobał!!!! na początku mocno poczułam gruszkę, choć nie wiedziałam, że naprawdę tam jest hehe dalej rozwija się mieszanka jakichś kwiatów, których rozróżnić nie umiem, a wszystko utrzymuje coś słodkiego, miękkiego i ciepłego... prawie jadalnego, ale pachnąc happy to be byłam właśnie happy

Edytowane przez 201607040946
Czas edycji: 2010-02-22 o 16:48
201607040946 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-22, 16:50   #3377
studentkaAM
Zakorzenienie

GG do studentkaAM Wyślij wiadomość przez MSN do studentkaAM

Wersję letnią Theoremy- gorsza?słabsza? Gdzie tam W pierwszej chwili po nosie dają cytrusy, ale już po minutce wychodzi klasyczna Theosia. Zgodzę się, że może jest mniej pazurzasta, ale stwierdzam, że chcę więcej :ślina: (Twitter)

Szukam odlewki N. Ricci Love in Paris. Proszę o PW
studentkaAM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-22, 16:55   #3378
201607040946
Konto usunięte

o, prosze o pomoc, przypomniało mi się, że dzisiaj testowałam cos tam wood, w takim podłużnym, zwężającym się ku górze flakoniku drewnianym...co to było? bo nie pamiętam, wiecie może??
201607040946 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-22, 17:04   #3379
Asiuuuuula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaguya Pokaż wiadomość
o, prosze o pomoc, przypomniało mi się, że dzisiaj testowałam cos tam wood, w takim podłużnym, zwężającym się ku górze flakoniku drewnianym...co to było? bo nie pamiętam, wiecie może??
Może She Wood Dsquared 2? Kwadratowa but. z drewnianą wstawką na górze.
Asiuuuuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-22, 17:49   #3380
braworka
Zakorzenienie

ja miałam okazje Anioła&demona -secret,
ta różowa wersja, no jakaś taka zwykła kwiatowa woda

braworka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-22, 19:06   #3381
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Dobrze wiedzieć - Pur Blancom mówimy nie ( tzn ja mówię, wolę nie pachnieć, albo pachnieć kremem do rą niż pur blancą - jedna z moich traum, anty zapachów.
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-22, 19:23   #3382
Maja102
Zakorzenienie

Shaal Nur - przez pierwszą godzinę to brat Maszkarelli ostre cytrusy wywołują w mojej wyobraźni kwaśny zaduch grobowca i widok omszałej trumienki... : potem robi się bardziej słodko i kwiatowo. Szału nie ma

Fou d'Absinthe - pierwszy niuch i mnie zatkało: ale pierun, ups, piołun! Jest gorzko, zielono, piołunowo-ziołowo... jest ciekawie Trująca polanka w ciemnym, zaczarowanym lesie. Albo czarna wdowa pichcąca zieloną truciznę kolejnemu ślubnemu...
Może z tego będzie flaszka, od dawna mam ochotę na coś wytrawnie ziołowo-leśnego Póki co, będą kolejne testy z próbki

Fougere Bengale - sianko. Słodkie sianko słodkie sianko z dużą ilością suszonych kwiatków, na podściółce z wanilii tylko obiecanego przez producenta tygrysa ni widu ni słychu

Terre de Sarment - spokojnie, elegancko Trochę neroli, trochę cynamonu z gałką muszkatołową, rodzynkami i odrobiną jakiegoś drewna, z czasem coraz więcej słodyczy (wanilia)... Jesli tak pachnie ziemia winnic, to ja chcę do Francji
Mi się ten zapach kojarzy z rodzynkami i drewnianym korkiem po słodkim winie...

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-02-22 o 20:48
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-22, 20:20   #3383
kamena
ʞɐɯǝuɐ

L'Eau Serge Lutens
To chyba jakiś żart.... Za 400 zł dostajemy 100 ml mydła. Szarego mydła. Które ewoluuje w kwiatowe mydło.
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-23, 04:33   #3384
Małgosia791
spin doctor

Miss Dior Cherie edp-kiedy testowalam ze 2 lata temu w ogóle mi się nie spodobaływylazły spleśniałe truskawki i za duzo slodyczy. Postanowiłam zrobić jeszcze jedno podejście zauroczona wersjami L'Eau i eau de Printemps. Wczoraj doleciała używka edp i... Jestem zakochana, zauroczona tym zapachem Tym razem nie wyczuwam spleśniałych truskawek, owszem, są gdzieś w tle, ale takie jakby to okreslić-świeże?, bardziej krzaki truskawek niż same owoce- na pierwszy plan wychodzi nuta popcornu i delikatna paczula z piękną(niejadalną o dziwo) nutą słodyczy. Po prostu coś cudownego, uwielbiamczuję się w nich świetnie. Zdecydowanie Miss Diorki to moje hity 2010.
Stary 2010-02-23, 13:49   #3385
ropuszka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
Dobrze wiedzieć - Pur Blancom mówimy nie ( tzn ja mówię, wolę nie pachnieć, albo pachnieć kremem do rą niż pur blancą - jedna z moich traum, anty zapachów.
No moja tez kiedys pracowalam z dziewczyna, strasznie humorzasta (na jej usprawiedliwienie dodam ze byla w ciazy), ktora pachniala Pur blanka i byla milosniczka kiszenia ogorkow Strasznie nie lubilam jej, jej spodobu bycia no i wreszcie tego zapachu
Stary 2010-02-23, 14:30   #3386
Asiuuuuula
Zakorzenienie

Cytat:
Miss Dior Cherie edp-kiedy testowalam ze 2 lata temu w ogóle mi się nie spodobaływylazły spleśniałe truskawki i za duzo slodyczy. Postanowiłam zrobić jeszcze jedno podejście zauroczona wersjami L'Eau i eau de Printemps. Wczoraj doleciała używka edp i... Jestem zakochana, zauroczona tym zapachem Tym razem nie wyczuwam spleśniałych truskawek, owszem, są gdzieś w tle, ale takie jakby to okreslić-świeże?, bardziej krzaki truskawek niż same owoce- na pierwszy plan wychodzi nuta popcornu i delikatna paczula z piękną(niejadalną o dziwo) nutą słodyczy. Po prostu coś cudownego, uwielbiamczuję się w nich świetnie. Zdecydowanie Miss Diorki to moje hity 2010.
Haha, a ja dziś właśnie kliknęłam 30-tkę edp, właśnie dlatego, że spodobały mi się edt, L'eau i eau de Printemps, które już posiadam . Ja też w tym roku jestem zachwycona MDCh .
Stary 2010-02-23, 14:39   #3387
ropuszka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Asiuuuuula Pokaż wiadomość
Haha, a ja dziś właśnie kliknęłam 30-tkę edp, właśnie dlatego, że spodobały mi się edt, L'eau i eau de Printemps, które już posiadam . Ja też w tym roku jestem zachwycona MDCh .
Hmmm... ciekawe zjawisko z tym zapachem jak pierwszy raz niuchnelam klasyczna MDCh to bylam zalamana - gnijace truskawy + karmel + szypr z Mademoiselle Potem jakis facet w perfumerii zachwalal mi ten zapach i juz juz mialam kupic. Niestety podczas jednego z testow tak mnie zemdlilo, ze nie moglam wytrzymac na zajeciach (studiowalam wowczas). Wielokrotnie probowalam sie oswoic, nei wiem w sumie czemu. Rok temu sprobowalam L'eau, ktora jes kompletnie inna - bardzo fajna, taka zielona, kojarzy mi sie z tropikalnym lasem. Printemps ma cudny flakonik, ale z tego co pamietam pachniala identycznie jak edt Mademoiselle. Ale dla flakonika to bym kupila Kto wie, co mi strzeli do glowy Aha, czy Printemps to tylko limitowanka, czy mozna jeszcze normalnie kupic?
Stary 2010-02-23, 14:45   #3388
Asiuuuuula
Zakorzenienie

Cytat:
Hmmm... ciekawe zjawisko z tym zapachem jak pierwszy raz niuchnelam klasyczna MDCh to bylam zalamana - gnijace truskawy + karmel + szypr z Mademoiselle Potem jakis facet w perfumerii zachwalal mi ten zapach i juz juz mialam kupic. Niestety podczas jednego z testow tak mnie zemdlilo, ze nie moglam wytrzymac na zajeciach (studiowalam wowczas). Wielokrotnie probowalam sie oswoic, nei wiem w sumie czemu. Rok temu sprobowalam L'eau, ktora jes kompletnie inna - bardzo fajna, taka zielona, kojarzy mi sie z tropikalnym lasem. Printemps ma cudny flakonik, ale z tego co pamietam pachniala identycznie jak edt Mademoiselle. Ale dla flakonika to bym kupila Kto wie, co mi strzeli do glowy Aha, czy Printemps to tylko limitowanka, czy mozna jeszcze normalnie kupic?
Mi powróciło uczucie do tego zapachu . Kiedyś miałam edp, niedawno na wspólnozakupowym kupiłam odlewkę edt, potem Małgosia791 tak zachwalała eau de Printemps, że też kupiłam , potem pod wpływem tej wersji zatęskniłam za Mademoiselle i zakupiłam edt, a teraz w końcu MDCh edp . Eau de Printemps to chyba limitowanka.
Stary 2010-02-23, 14:48   #3389
kropka75
Zakorzenienie

Cytat:
Gosiu, co się dzieje z Twoim noskiem?

Cytat:
Napisane przez Asiuuuuula Pokaż wiadomość

A ja nadal czuję zepsute owoce w klasyku i chyba już nic tego nie zmieni.

"Masz świra to go hoduj."

kropka75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-23, 15:02   #3390
Asiuuuuula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kropka75 Pokaż wiadomość

A ja nadal czuję zepsute owoce w klasyku i chyba już nic tego nie zmieni.
Może rzeczywiście ciutek tak, ale jakoś to mi nie przeszkadza bo ogólny odbiór zapachu jest moim zdaniem bardzo pozytywny . Takie przeleżałe (póki same jeszcze nie chodzą) truskawki też przecież ładnie pachną .
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości