|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2581 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Mamusie MAJOWO- CZERWCOWE 2010. cz. III :-)
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;17390253]Łóżeczko przyjechało
Ale nie rozpakowujemy teraz, bo super zapakowane, a nie mamy gdzie postawić. Moja kota nie wcina niczego dziwnego, prócz skrzydłokwiatu, który kocha Za to teraz nie wie, co ze szczęścia zrobić, wszędzie słońce, rozwala się to tu, to tam w plamach Szaja, zamawiałaś to łóżeczko z baldachimem, tam gdzie były trzy kolory do wyboru, materacyk, dwa komplety pościeli i wkład? chyba Ty właśnie wstawiałaś tego linka o którym myślę... szkoda że nie rozpakowujesz, bo bym się wypytała jak się prezentuje ![]() a mój kot też się opala... a potem chodzi jak zadżumiony, pije wode litrami i wygląda jakby mu to bardziej szkodziło niż przyjemność sprawiało...
Edytowane przez 41606c31298bccbf4cae52b7859efbfee487d7f9 Czas edycji: 2010-02-23 o 14:08 |
|
|
|
#2582 |
|
Zakorzenienie
|
[1=41606c31298bccbf4cae52b 7859efbfee487d7f9;1739022 5]jedzą, a jakże
![]() ja oczywiście chowam co mogę, ale czasem nie zdążę... i zastanawiam sie co z taką wstążką dzieje się w tym kocim brzusiu... i w ogóle po co on to żre? ani to smaczne, ani zdrowe ![]() ![]() [/QUOTE] Nie mam pojęcia po co i na co, za chiny... ![]() Natomiast czytałam i słyszałam od weta, że zjedzenie nitki, sznurka itp. może prowadzić do śmierci zwierzaka w męczarniach. Zabawka zatyka światło jelita, kot przestaje jeść, pić, wydalać, pada z wycieńczenia albo w wyniku perforacji jelita właśnie. |
|
|
|
#2583 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zawsze tak robi jak źle zrobi Ale oczywiście nakrzyczałam na nią Bo dopiero co sie 'wychowuje'
|
|
|
|
|
#2584 |
|
Zakorzenienie
|
[1=41606c31298bccbf4cae52b 7859efbfee487d7f9;1739079 7]
a mój kot też się opala... a potem chodzi jak zadżumiony, pije wode litrami i wygląda jakby mu to bardziej szkodziło niż przyjemność sprawiało... [/QUOTE]![]() Jak moje się wygrzeją, to największą przyjemność mam z tego ja. Przytulić się do takiego ciepłego futra, wkręcić w niego nos i wciągnąć ten ciepły, kurzowy aromat - bezcenne. |
|
|
|
#2585 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
no to mój na szczęście przynajmniej dobrze gryzie te wstążki... ostatnio sobie jakąś wtrząchnął, zwymiotował to była cała w strzępkach... eeej... a może on właśnie po to? kwiatów mu jeść nie pozwalam, to on zamiast zieleniny wcina wstążkę na pobudzenie wymiotów? dzisiaj mu zasieję jakiejś trawy albo zboża w doniczce...---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2586 |
|
Zakorzenienie
|
[1=41606c31298bccbf4cae52b 7859efbfee487d7f9;1739092 8]
no to mój na szczęście przynajmniej dobrze gryzie te wstążki... ostatnio sobie jakąś wtrząchnął, zwymiotował to była cała w strzępkach... eeej... a może on właśnie po to? kwiatów mu jeść nie pozwalam, to on zamiast zieleniny wcina wstążkę na pobudzenie wymiotów? dzisiaj mu zasieję jakiejś trawy albo zboża w doniczce... [/QUOTE]Być może że po to. Moje dostają pastę odkłaczającą, więc ten temat mi odpada. |
|
|
|
#2587 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie jak sobie pomyślę że dzidzia miałaby mieć na gołym ciałku takie skurzone i wymackane ciuszki, przecież nawet przy procesie produkcji przechodza przez tysiąc rąk.
|
|
|
|
#2588 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2589 |
|
Zakorzenienie
|
[1=41606c31298bccbf4cae52b 7859efbfee487d7f9;1739122 2]o, to może być lepsze wyjście... poleciłabyś jakąś konkretną pastę? wiem że są różne, pewnie jedne lepsze inne gorsze... no i do weta z tym, czy w zoologicznym kupię?[/QUOTE]
Najlepsze jakie znam: Biowet Bezo-Pet Gimpet Malt Soft oraz Gimpet Malt Soft Extra Kupisz w zoo sklepie stacjonarnym i netowym, prawie każdym. Taniej w sieci, zwłaszcza przy okazji innych zakupów. |
|
|
|
#2590 |
|
Zakorzenienie
|
olivka_7 pięknie wyglądasz i gdzie te kilogramy
![]() Ja chyba wszystko tylko odświerze na szybkie pranie a nowe ciuszki to tylko wypłukam w płynie. |
|
|
|
#2591 |
|
Zakorzenienie
|
olivka ładnie wyglądasz, brzusiu malutki
Co do ciuszków to piorę te nowe i te co po Michałku mam w 30-40 stopniach. Jedno pranie ich nie zniszczy.Co do leżaczka to nie ma sensu kupować drogiego, mój starszy synek już w szostym miesiącu w ogole nie chciał w tym siedzieć, zdecydowanie wolał matę edukacyjną albo puzzle podłogowe. No ale też dzieci są różne.
|
#2592 |
|
Zakorzenienie
|
Olivko-super wyglądasz! zupełnie nie szkodzą Ci te czekoladki,więc szamaj na zdrowie
ciuszki piorę wszystkie w 40-60' te nowe też są czymś pryskane przeważnie,nie mówiąc o ilości rąk przez jakie przechodzą Ona-bardzo fajne zdjęcia! któreś z Was zajmuje się fotografią? Edytowane przez annLee Czas edycji: 2010-02-23 o 14:57 |
|
|
|
#2593 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() a teraz zmykam robić obiadek bo mam straszną chcicę na spaghetti...
|
|
|
|
|
#2594 |
|
Konto usunięte
|
[1=41606c31298bccbf4cae52b 7859efbfee487d7f9;1739079 7]Szaja, zamawiałaś to łóżeczko z baldachimem, tam gdzie były trzy kolory do wyboru, materacyk, dwa komplety pościeli i wkład? chyba Ty właśnie wstawiałaś tego linka o którym myślę... szkoda że nie rozpakowujesz, bo bym się wypytała jak się prezentuje
![]() a mój kot też się opala... a potem chodzi jak zadżumiony, pije wode litrami i wygląda jakby mu to bardziej szkodziło niż przyjemność sprawiało... [/QUOTE]No kurde będę musiała otworzyć... mieszkanie.... TRAGEDIA autentycznie, nie przesadzam - ściany popękane, farba odłażąca, lamperia gruba odłażąca, tak na oko z 10 warstw, łazienka cała do robienia, okna, podłogi,piece do wyburzenia i do zrobienia centralnego - WSZYSTKO do zrobienia mama stwierdziła, że daje nam rok, możemy mieszkać tu gdzie teraz, nie będziemy czynszu za to drugie mieszkanie płacić... a prawda jest taka, że albo my weźmiemy to na dole, albo będzie stało puste, bo NIKT tego nie weźmieDodatkowo 2 rzeczy mnie wpieniają - to, że rodzina tej kobiety do tego stopnia miała ją gdzieś, i z drugiej strony - że niestety moja mama pozwoliła na dewastację. Obowiązkiem lokatora jest dbanie o mieszkanie, a jeśli tego nie robi, umowę się zrywa. Uwierzcie, widziałam mieszkanie po alkoholiku, w stanie tragicznym - lepsze niż to nasze. Tu po prostu nie ma rzeczy, której nie trzeba by ruszyć. Nawet nie ma opcji, że zrobimy okna, machniemy ściany i wsio, resztę po kolei się zrobi na spokojnie, już mieszkając - tam się bez generalnego remontu nie da wnieść
|
|
|
|
#2595 |
|
Konto usunięte
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;17392078]
mieszkanie.... TRAGEDIA autentycznie, nie przesadzam - ściany popękane, farba odłażąca, lamperia gruba odłażąca, tak na oko z 10 warstw, łazienka cała do robienia, okna, podłogi,piece do wyburzenia i do zrobienia centralnego - WSZYSTKO do zrobienia mama stwierdziła, że daje nam rok, możemy mieszkać tu gdzie teraz, nie będziemy czynszu za to drugie mieszkanie płacić... a prawda jest taka, że albo my weźmiemy to na dole, albo będzie stało puste, bo NIKT tego nie weźmieDodatkowo 2 rzeczy mnie wpieniają - to, że rodzina tej kobiety do tego stopnia miała ją gdzieś, i z drugiej strony - że niestety moja mama pozwoliła na dewastację. Obowiązkiem lokatora jest dbanie o mieszkanie, a jeśli tego nie robi, umowę się zrywa. Uwierzcie, widziałam mieszkanie po alkoholiku, w stanie tragicznym - lepsze niż to nasze. Tu po prostu nie ma rzeczy, której nie trzeba by ruszyć. Nawet nie ma opcji, że zrobimy okna, machniemy ściany i wsio, resztę po kolei się zrobi na spokojnie, już mieszkając - tam się bez generalnego remontu nie da wnieść [/QUOTE]ale mimo to decydujecie się;? ja myślę, że warto się z tym uporać, skoro macie rok przejściowy. dacie radę, a im bliżej będzie konca, tym większa będzie radocha. |
|
|
|
#2596 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i jak tu chodzić do lekarza z NFZ. Biedna dziewczyna teraz siedzi i nawet do końca nie wie czy wszystko jest ok ![]() Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;17392078]No kurde będę musiała otworzyć... mieszkanie.... TRAGEDIA autentycznie, nie przesadzam - ściany popękane, farba odłażąca, lamperia gruba odłażąca, tak na oko z 10 warstw, łazienka cała do robienia, okna, podłogi,piece do wyburzenia i do zrobienia centralnego - WSZYSTKO do zrobienia mama stwierdziła, że daje nam rok, możemy mieszkać tu gdzie teraz, nie będziemy czynszu za to drugie mieszkanie płacić... a prawda jest taka, że albo my weźmiemy to na dole, albo będzie stało puste, bo NIKT tego nie weźmieDodatkowo 2 rzeczy mnie wpieniają - to, że rodzina tej kobiety do tego stopnia miała ją gdzieś, i z drugiej strony - że niestety moja mama pozwoliła na dewastację. Obowiązkiem lokatora jest dbanie o mieszkanie, a jeśli tego nie robi, umowę się zrywa. Uwierzcie, widziałam mieszkanie po alkoholiku, w stanie tragicznym - lepsze niż to nasze. Tu po prostu nie ma rzeczy, której nie trzeba by ruszyć. Nawet nie ma opcji, że zrobimy okna, machniemy ściany i wsio, resztę po kolei się zrobi na spokojnie, już mieszkając - tam się bez generalnego remontu nie da wnieść [/QUOTE]Powoli, po troszku dacie radę doprowadzić to mieszkanie do porządku
|
||
|
|
|
#2597 |
|
Konto usunięte
|
Tak, pewnie się zdecydujemy, chociaż naprawdę mamy OGROMNE wątpliwości ;/ Przede wszystkim finansowe - Agatka tuż, tuż, gro kasy na nią pójdzie, a remont obecnego mieszkania pochłonął wszystkie posiadane fundusze. A tak pi razy drzwi to 25tys. potrzeba.
|
|
|
|
#2598 |
|
Raczkowanie
|
hej mamuski
![]() ![]() bylam wczoraj u poloznej na pobranie krwi ale tak mnie skula i tylko 1 filke pobrala bo niemialam duzo krwi hehe powtork a w poniedzialekna pobranie jeszcze 2 fiolek maly mierzy juz 28cm kolos z niego i z mamusi tez 13 kilo hehe
|
|
#2599 |
|
Raczkowanie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;17392353]Tak, pewnie się zdecydujemy, chociaż naprawdę mamy OGROMNE wątpliwości ;/ Przede wszystkim finansowe - Agatka tuż, tuż, gro kasy na nią pójdzie, a remont obecnego mieszkania pochłonął wszystkie posiadane fundusze. A tak pi razy drzwi to 25tys. potrzeba.[/QUOTE]
Może ponegocjować z właścicielką, że za obydwa nie będziecie płacić czynszu, skoro taki poważny remont jest potrzebny. Coś za coś - wy doprowadzicie mnieszkanie do porządku a mama odpuści czynsz za oba
|
|
|
|
#2600 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;17392078]
mieszkanie.... TRAGEDIA autentycznie, nie przesadzam - ściany popękane, farba odłażąca, lamperia gruba odłażąca, tak na oko z 10 warstw, łazienka cała do robienia, okna, podłogi,piece do wyburzenia i do zrobienia centralnego - WSZYSTKO do zrobienia mama stwierdziła, że daje nam rok, możemy mieszkać tu gdzie teraz, nie będziemy czynszu za to drugie mieszkanie płacić... a prawda jest taka, że albo my weźmiemy to na dole, albo będzie stało puste, bo NIKT tego nie weźmieDodatkowo 2 rzeczy mnie wpieniają - to, że rodzina tej kobiety do tego stopnia miała ją gdzieś, i z drugiej strony - że niestety moja mama pozwoliła na dewastację. Obowiązkiem lokatora jest dbanie o mieszkanie, a jeśli tego nie robi, umowę się zrywa. Uwierzcie, widziałam mieszkanie po alkoholiku, w stanie tragicznym - lepsze niż to nasze. Tu po prostu nie ma rzeczy, której nie trzeba by ruszyć. Nawet nie ma opcji, że zrobimy okna, machniemy ściany i wsio, resztę po kolei się zrobi na spokojnie, już mieszkając - tam się bez generalnego remontu nie da wnieść [/QUOTE]Moje wyglądało podobnie, w kiblu i kuchni musiałam zbijać nawet tynki, w pokojach zrywałam podłogi, do wymiany poszło wszystko, łącznie z instalacją wod-kan w kuchni i łazience oraz elektryczną na całym mieszkaniu. Robiłam zdjęcia, bo uwierzyć nie mogłam w to co zobaczyłam. A najlepsze, że po kasę do Agencji przyjechała wyfiokowana baba, dużym autem marki Renault, notabene hodowca piesków pewnej rzadkiej w Pl rasy - córka właściciela, którego na tym mieszkaniu wpier... muchy, nim ktoś zajarzył, że nie żyje, taka była nim zainteresowana. ![]() Pewnie tak w 5 min. tego nie zrobicie, trzeba pieniążków, czasu. A mąż zdolny w tych klockach? Jeśli tak dużo wam zejdzie z kwoty. |
|
|
|
#2601 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Moja już wychowana a potrafi nieźle mnie wkurzyć.
|
|
#2602 |
|
Zadomowienie
|
hmmm a ja wrociłam jakis czas temu od lekarza..co do glukozy to mocno przereklamowana jak dla mnie ,wypiłam bez zadnych historii czy niespodzianek..tylko to 3 krotne kłucie po żyłach znacznie gorsze...
no i niestety p.doktor stwierdziła ze ''chyba''zaczyna mi się skracać szyjka...więc jestem mega złaaaa |
|
|
|
#2603 | |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny superasne brzuchole macie
a dzieciaczki jeszcze ladniejsze lea- tobie to chyba kucharz rosnie ![]() [1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;17385716]Fisher Price wypuścił na rynek nowy model leżaczka- http://www.allegro.pl/item921047231_...w1_nowosc.html fajny, co nie? tylko cena troszkę nie teges... ![]() EDIT: w sumie to dwa modele- z lwem i z żabką. [/QUOTE]Ladne , i nawet ten nowy bardziej mi kolorystycznie podchodzi , myslalam o zakupie tego niebieskiego z pomaranczowym ale te kolory tak nie za bardzo mi pasily a ten nowy jest ladniejszy Tak czy siak na razie nie kupuje dopiero gdzies w maju , nie widze potrzeby juz teraz sie zagracac .Cytat:
Jakis fetysz czy cus![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;17392078] mieszkanie.... TRAGEDIA autentycznie, nie przesadzam - [/QUOTE]Szaja - Ale jesli macie rok na remont i to bez czynszu - bardzo dogodna sytuacja - to jest sie nad czym zastanawiac , moze twoj maz w wolnych chwilach cos wyremontuje , jacys znajomi - znajacy sie na fachu , zawsze to taniej - czasu jest duzo , pomalu i do przodu ![]() Moje dziecie dalej uparcie wierci mi dziure w brzuchu , podkopuje i sprawdza stan techniczny i rozciagliwosc skory na brzuchu - super sprawa ![]() Dzis tez sie wreszcie zmobilizowalam i zakupilam zeczy pielegnacyjne dla malego cialka ![]() Lozeczko odberam w przyszlym tygodniu ( nad meblami ciagle sie zastanawiamy , ale to moze poczekac) wozek jest , fotelik do auta tez , ciuszki sa , posciele i materac do lozeczka tez , butle , podgrzewacz , reczniki mam - zwykle i z kapturkiem , kocyki ,.. w sumie to juz drobnostki mi zostaly : - z apteki Frida i gaziki , spirytus czy cos tam ... - laktator - ustalilam z moim ze jak bedzie mi potrzeba to mi kupi ( nie wiadomo czy bede miala pokarm - roznie moze byc) - wanienka , mozyczki , szczoteczka , termometr - przewijak - kilka pieluch tetrowych Prawdopodobnie te zeczy kupie za tydzien jak bede w polsce , wiec bede mogla juz dzidka spakowac ![]() Brakuje mi jescze tylko wyprawki dla mnie do szpitala ale mam jeszcze czas . A jak mi sie plec potwierdzi to sobie jeszcze na spokojnie bede ciuszki dokupywac ![]() Moje dzisiejsze nabytki -pampersy ( tak na poczatek delikatnie z iloscia ) ![]() -husteczki nawilzajace , waciki , platki kosmet. , podklady na przewijak - kosmetyki do pielegnacji cialka
God is a DJ Edytowane przez Silpe Czas edycji: 2010-02-23 o 16:01 |
|
|
|
|
#2604 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
I nie, nie płacimy czynszu za to, gdzie teraz mieszkamy, a po prostu z tym czynszem za to remontowe - wiesz, moja mama bierze niziutkie czynsze, ciągle dokłada do interesu, a tu odpada nawet taka niewielka kwota. No ale niestety, po prostu nie będziemy mieć pieniędzy i na czynsz, i na remont. Ale tak jak pisałam - stan taki, że nie znajdzie i tak nikogo, kto by tam chciał zamieszkać. Cytat:
A małż owszem, w obecnym z teściem kładli panele, malowałam razem z nim, ogrzewanie kładł z teściem i facetem siostry, bojler też, nawet kawałek kafelków Sama też sporo potrafię, no ale teraz nie bardzo Tyle, że jak mała się urodzi, to potem już będę mogła tam robić też. Jedyne, co może sprawić trudność, to hydraulika, ja się nie znam na tym wcale, zobaczymy jak oni Nawet elektryka do przejścia, małż po technikum elektrycznym.---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ---------- A co do zakupów, to my już mamy:
|
||
|
|
|
#2605 |
|
Zadomowienie
|
O rozka nie mam
przypomnialas mi bo tak to juz raczej wiekszosc , ochraniacz i przescieradla tez mam , nie rozpisywalam sie tak dokladnie ale wszystko jest oprocz dupereli w. wymienionych , a rozek kupie jak bede sobie dokupywac drugi komplet poszewek i ochraniacz do lozeczka z AMY - rozki tez maja piekne A kosmetyki , to ja poszlam dzis do Rossmana popatrzylam na polke i wzielam prawie wszystko co bylo z Penaten -a po 1 sztuce ![]() Zapasow nie ma co robic , bo nie wiadomo jak sie przyjmie , a Penaten ma fajne kosmetyki i sprawdzone , ja kupilam - puder - mleczko do cialka z oliwka ; nawilzajace - mleczko do kapieli - mydelko -krem na odparzenia - krem ochronny do twarzy i cialka - krem do cialka z pantenolem ; na ewentualne podraznienia -krem pielegnacyjny do twarzy i ciala oliwki nie bralam bo sie maze i boje sie ze dziecko mi sie wysmyknie , wystarczy ze ja sie oliwkuje - ale mam mleczko z dodatkiem oliwki dla malej
God is a DJ Edytowane przez Silpe Czas edycji: 2010-02-23 o 16:40 |
|
|
|
#2606 |
|
Konto usunięte
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;17392078]No kurde będę musiała otworzyć...
mieszkanie.... TRAGEDIA autentycznie, nie przesadzam - ściany popękane, farba odłażąca, lamperia gruba odłażąca, tak na oko z 10 warstw, łazienka cała do robienia, okna, podłogi,piece do wyburzenia i do zrobienia centralnego - WSZYSTKO do zrobienia mama stwierdziła, że daje nam rok, możemy mieszkać tu gdzie teraz, nie będziemy czynszu za to drugie mieszkanie płacić... a prawda jest taka, że albo my weźmiemy to na dole, albo będzie stało puste, bo NIKT tego nie weźmieDodatkowo 2 rzeczy mnie wpieniają - to, że rodzina tej kobiety do tego stopnia miała ją gdzieś, i z drugiej strony - że niestety moja mama pozwoliła na dewastację. Obowiązkiem lokatora jest dbanie o mieszkanie, a jeśli tego nie robi, umowę się zrywa. Uwierzcie, widziałam mieszkanie po alkoholiku, w stanie tragicznym - lepsze niż to nasze. Tu po prostu nie ma rzeczy, której nie trzeba by ruszyć. Nawet nie ma opcji, że zrobimy okna, machniemy ściany i wsio, resztę po kolei się zrobi na spokojnie, już mieszkając - tam się bez generalnego remontu nie da wnieść [/QUOTE]nie otwieraj aby z mojego powodu ![]() mam oko na tego sprzedawcę. widzę że jedna aukcja mu się skończyła, od razu wystawił następną taką samą. a my nie mamy ciśnienia, i tak jeszcze troszkę zaczekamy. tylko jakbym mogła prosić o pamięć, jak już otworzysz i zmontujesz daj proszę znać czy ładne i solidne ![]() ![]() a mieszkanie... no cóż. dużo roboty się szykuje, ale skoro nie musicie płacić czynszu za ten czas...prace remontowe ogarniecie sami, a jaka satysfakcja będzie jak skończycie? a jaka Agatka będzie szczęśliwa z własnego pokoiku? patrzcie na pozytywy ![]() |
|
|
|
#2607 | |||
|
Rozeznanie
|
Witajcie mamusie
Cytat:
![]() Cytat:
No faktycznie spore już te dwa Twoje szczęścia [1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;17385435]1. brzuchol. 2. Maksiu kucharzy. [/QUOTE]Lea, śliczny brzusio, a Maksiu jak zwykle uroczy Cudny Darianna, fajny brzusio, śliczna dzidzia i fajna z Was para Cytat:
Dziewczyny dziś byłam na poczcie list polecony odebrać a potem jeszcze pojechałam do marketu na zakupy. W obydwu miejscach straszne kolejki były i normalnie jestem bardzo rozczarowana postawą ludzi - pomimo, że widzieli, że jestem w ciąży nikt a nikt nie ustąpił mi miejsca |
|||
|
|
|
#2608 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a przy kasie stał jakiś facet i ją przepuścił, pomógł wypakowac towar na lade, a ta baba zrobiła awanture że ona stoi tu w kolejce i jej nikt nie przepuszcza a jakąś grubą babe to przepuszczą! Awantrua na wszystkie pobliskie kasy, ta pani się popłakała. I wiecie.. Nikt tego 'nie zauważył' prócz mojego taty i tego pana. A ostatnio ja sama miałam taki przypadek.. Otwierali drugą kase więc idę sobie do niej, a facet leci do tej kasy, popycha mnie, bo on musi być pierwszy! a ja miałam tylko jednego batona ![]() W kasach pierwszeństwa nie chce mi się użerać z ludźmi o to czy widzą jaka to jest kasa, a i tak nie przepuszczą..
Edytowane przez kardashi Czas edycji: 2010-02-23 o 17:40 |
|
|
|
|
#2609 |
|
Zakorzenienie
|
to ja tak hurtem i w biegu:
dziewczyny - śliczne brzuszki, córeczki i synkowie ![]() Szaja - nie wiem, co bym zrobiła na Waszym miejscu, ale fakt, że macie rok, nie musicie płacić czynszu, a wiele możecie zrobić sami - to naprawdę przekonywujące argumenty co do kolejek - ja sobie grzecznie stoję, ale jeśli jestem z kimś, to przeważnie ta osoba mówi "powinnaś iść bez kolejki". ludzie udają, że nie słyszą. ostatnio długo przyszło nam czekać w towarzystwie ubezpieczeniowym, ja co prawda na siedząco, ale małż się zdenerwował, że tyle czekamy a żona w ciąży. pani rozłożyła ręce, a my po prostu stamtąd wyszliśmy. wklejam moje zakupki: bodziaki firmy Besta Plus, każdy po 7,90
jesteś tym, co czujesz, jesteś tym, co wiesz, jesteś tym, co potrafisz, jesteś tym, kim być chcesz Ewcia Przemek Edytowane przez margo80 Czas edycji: 2010-02-23 o 18:24 |
|
|
|
#2610 | |||
|
Rozeznanie
|
Gratuluję rozpoczęcia 29 tygodnia
Oby był jak najprzyjemniejszy ![]() Gratulacje ![]() Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;17392078]No kurde będę musiała otworzyć... mieszkanie.... TRAGEDIA [/QUOTE]Szaja, teraz może się to wydawać nie do udźwignięcia, ale na pewno powolutku dacie radę, bo warto. Dużo prac można wykonać też samodzielnie z pomocą rodziny i znajomych - to chociaż koszty robocizny odejdą. Życzę Wam powodzenia w wiciu nowego gniazdka Cytat:
Cytat:
Totalna znieczulica...
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:12.

Ale nie rozpakowujemy teraz, bo super zapakowane, a nie mamy gdzie postawić.
Za to teraz nie wie, co ze szczęścia zrobić, wszędzie słońce, rozwala się to tu, to tam w plamach

i w ogóle po co on to żre? ani to smaczne, ani zdrowe 

Zawsze tak robi jak źle zrobi

autentycznie, nie przesadzam - ściany popękane, farba odłażąca, lamperia gruba odłażąca, tak na oko z 10 warstw, łazienka cała do robienia, okna, podłogi,piece do wyburzenia i do zrobienia centralnego - WSZYSTKO do zrobienia
i jak tu chodzić do lekarza z NFZ. Biedna dziewczyna teraz siedzi i nawet do końca nie wie czy wszystko jest ok
mam pyszną milkę i normalnie mnie woła z szafki choć opieram się naprawdę mocno
maly mierzy juz 28cm kolos z niego i z mamusi tez 13 kilo hehe

Oby był jak najprzyjemniejszy
Totalna znieczulica...