PM 2010 śluby relacjonują, w stan małżeński szczęśliwie wstępują! cz.14 - Strona 132 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-23, 14:28   #3931
aicila
Rozeznanie

Dot.: PM 2010 śluby relacjonują, w stan małżeński szczęśliwie wstępują! cz.14

Cytat:
Napisane przez gospella Pokaż wiadomość
hm, mi sie nie podoba dół, ale góra faktycznie talię chowa
za 1000zł ja bym szyła moja koleżanka kupiła na al za 150 zł super suknie i sa oferty do 500zł szukaj, codziennie przeglądaj i znajdziesz cos napewno
to Twoja kumpela miała super szczęście, że za taka kasę suknie znalazła. ja tam nic ciekawego jeszcze nie widziałam oprócz tej jednej...
a szyć jakoś nie chce, bo nie znam żadnej dobrej krawcowej, a ryzykować nie bardzo chce

"...Każdy ma po jednej szansie żeby powiedzieć TAK, jak ją straci to musi zostać jaroszem.
A kto to jest jarosz?
Człowiek je tylko same warzywa, bo żona mu nie będzie gotowała schabowych taka przyszłość go czeka!"
aicila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-23, 14:29   #3932
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Woda to sie imprezka szykuje popatrz na to pozytywnie:teściowie chca być z wami w tym dniu, po prostu zróbcie 2 pizze i kupcie wiecej wina i już wczoraj był fajny ślub w m jak miłość właśnie domowy, aż się wzruszyłam
Cytat:
no nie oceniajmy tak tych ludzi. może po prostu chcą być na tak ważnym wydarzeniu, mogli wcześniej sie określić, ale trudno. Poza tym no sory- pakowanie się, ja bym sie cieszyła, że komuś się chciało tyłek ruszy do koscioła na sma ślub- tym bardziej bez zaproszenia, bo to oznacza jakąś sympatie, tak ja to odbieram.
Ja sie ciesze, ze TZ-a rodzina chce tam byc, tylko nie chce zeby zapraszali swoich znajomych, bo po co nam oni na uroczystosciJa juz poznalam niektore kolezanki tesciowej i naprawde nie chce ich tam miec. Jedna z nich np na chrzcinach malego pytala mnie czy TZ jest dobry w lozku i mowila, ze pewnie jest bo to ona go wszystkiego nauczyla(dodam tylko, ze TZ takiej starej, oblesnej ropuchy by w zyciu nie dotknal), no dla mnie to takie zarty to sa obrzydliwe i po prostu ich tam nie chce. A co do dodatkowej pizzy dla tesciow, to no coz, oni uwazaja, ze wszelkie domowe imprezy, to sa troche ponizej poziomu i takie rzeczy sie w restauracji swietuje, a poza tym pala i jak byli np u TZ-a brata, to wcale nie trafial do nich argument, ze w tym domu nikt nie pali i zeby to uszanowali i palili na dworze, najbeszczelniej w swiecie palili w domu

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
No ale z tego co wiem to miała być skromna ceremonia w urzędzie, a później będzie ślub kościelny, to niech wtedy sobie przyjdą
Dokladnie tak mialo byc i bedzie pod warunkiem, ze nikogo nie zaprosza i nie probowali nas namowic na swietowanie w restauracji.

Edytowane przez woda sodowa
Czas edycji: 2010-02-23 o 14:31
woda sodowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-23, 14:32   #3933
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez woda sodowa Pokaż wiadomość
Ja sie ciesze, ze TZ-a rodzina chce tam byc, tylko nie chce zeby zapraszali swoich znajomych, bo po co nam oni na uroczystosciJa juz poznalam niektore kolezanki tesciowej i naprawde nie chce ich tam miec. Jedna z nich np na chrzcinach malego pytala mnie czy TZ jest dobry w lozku i mowila, ze pewnie jest bo to ona go wszystkiego nauczyla(dodam tylko, ze TZ takiej starej, oblesnej ropuchy by w zyciu nie dotknal), no dla mnie to takie zarty to sa obrzydliwe i po prostu ich tam nie chce. A co do dodatkowej pizzy dla tesciow, to no coz, oni uwazaja, ze wszelkie domowe imprezy, to sa troche ponizej poziomu i takie rzeczy sie w restauracji swietuje, a poza tym pala i jak byli np u TZ-a brata, to wcale nie trafial do nich argument, ze w tym domu nikt nie pali i zeby to uszanowali i palili na dworze, najbeszczelniej w swiecie palili w domu

Dokladnie tak mialo byc i bedzie pod warunkiem, ze nikogo nie zaprosza i nie probowali nas namowic na swietowanie w restauracji.
rany co za łosie
no sorry ale do mojego domu już by nie było wstępu jakby ktoś mi taki numer wywinął.
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-23, 14:33   #3934
gospella
Wtajemniczenie

Cytat:

Dokladnie tak mialo byc i bedzie pod warunkiem, ze nikogo nie zaprosza i ne beda nas ciagnac do restauracji.
no to faktycznie, dziwaczne koleżanki, po prostu wyraźnie powiedz, że dla rodizny pizza u was w domu i tyle albo tżcik niehc powie, przecież na ślubie nie będziecie z nikim gadać w sumie. jak to czasem nas ktoś chce uszczęśliwać na siłe moja teściowa zaprasza tesćiów brata mojego tżta, troche ją rozumiem, bo jeździ do nich itp, ale ja nie lubię tej matrony- teściowej brata tżta, ale co ja mogę, pewnie i tak nie przyjedzie
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-23, 14:33   #3935
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:
poproawiłam się błyskawico
Czekam na wasze pomylki, naciskajac bez opamietania F5
Stary 2010-02-23, 14:38   #3936
gospella
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aicila Pokaż wiadomość
to Twoja kumpela miała super szczęście, że za taka kasę suknie znalazła. ja tam nic ciekawego jeszcze nie widziałam oprócz tej jednej...
a szyć jakoś nie chce, bo nie znam żadnej dobrej krawcowej, a ryzykować nie bardzo chce
masz bardzo dużo czasu, gdybym miała kupować za 1000 uzywaną szyłabym jak nic, rada: codzienne przeglądaj nowości i czekaj aż ktoś wystawi i szukaj krawcowej, bo to najtaniej wyjdzie uszycie. w salonie nie kupisz za mniej niż 1400 - tak w Lublinie jest. a prosta sukienka bez koronki to szycie ok 1000zł

---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ----------

Cytat:
Czekam na wasze pomylki, naciskajac bez opamietania F5
potwór
Stary 2010-02-23, 14:38   #3937
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
rany co za łosie
no sorry ale do mojego domu już by nie było wstępu jakby ktoś mi taki numer wywinął.
Cytat:
no to faktycznie, dziwaczne koleżanki, po prostu wyraźnie powiedz, że dla rodizny pizza u was w domu i tyle albo tżcik niehc powie, przecież na ślubie nie będziecie z nikim gadać w sumie. jak to czasem nas ktoś chce uszczęśliwać na siłe moja teściowa zaprasza tesćiów brata mojego tżta, troche ją rozumiem, bo jeździ do nich itp, ale ja nie lubię tej matrony- teściowej brata tżta, ale co ja mogę, pewnie i tak nie przyjedzie
No wlasnie tak zrobimy, nie bede jakichs obcych, oblesnych bab do mnie spraszac. A jesli tesciowie beda probowali zapalic w domu, to ja potrafie powiedziec "nie", w dodatku potrafie je powiedziec dosc niegrzecznie, wiec niech sie maja na bacznosci. Dzieki dziewczyny, tak musialam sobie troszke o tym pogadac, od razu mi lepiej

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-02-23, 14:39   #3938
gospella
Wtajemniczenie

Cytat:
No wlasnie tak zrobimy, nie bede jakichs obcych, oblesnych bab do mnie spraszac. A jesli tesciowie beda probowali zapalic w domu, to ja potrafie powiedziec "nie", w dodatku potrafie je powiedziec dosc niegrzecznie, wiec niech sie maja na bacznosci. Dzieki dziewczyny, tak musialam sobie troszke o tym pogadac, od razu mi lepiej
spoko
weźcie mnie wykopcie bo mam 700 pytan do przerobienia do poniedziałku i nie chce mi się
tżcik chyba dzis nocuje u mamusi, buuuuu
Stary 2010-02-23, 14:40   #3939
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:

potwór
Strzez sie
Stary 2010-02-23, 14:43   #3940
Zmienna kobieta
Wtajemniczenie

Cytat:
poproawiłam się błyskawico
spoko, nawet fajnie by brzmiało ,,zdumiona" ale przynajmniej mi humor poprawiłaś

Dziewczyny, ja też szukam sukienki z allegro, ewentualne poprawki spoczną na mojej teściowej, która jest krawcową..
Tylko obmyśliłam, że najpierw pójdę przymierzę sukienki w salonie, żeby wiedzieć jaki fason mi pasuje. Ale kurde w tych salonach mają tylko rozmiary 36, ewentualnie 38. No i co, ja mam sobie ją przyłożyć???

A mój rozmiar to 42 (ale się odchudzam), duże piersi no i dość szerokie ramiona.. No i nie wiem jaka będzie mi pasowała.. Gorsety mi się nie podobają, bym chciała taką z ramiączkiem zakładanym na szyję( nie wiem jak to wytłumaczyć), ale też się boję, że będę grubo wyglądać...

ps. Ale wy tu dużo piszecie, ledwo nadążam
Zmienna kobieta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-23, 14:46   #3941
gospella
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Zmienna kobieta Pokaż wiadomość
spoko, nawet fajnie by brzmiało ,,zdumiona" ale przynajmniej mi humor poprawiłaś

Dziewczyny, ja też szukam sukienki z allegro, ewentualne poprawki spoczną na mojej teściowej, która jest krawcową..
Tylko obmyśliłam, że najpierw pójdę przymierzę sukienki w salonie, żeby wiedzieć jaki fason mi pasuje. Ale kurde w tych salonach mają tylko rozmiary 36, ewentualnie 38. No i co, ja mam sobie ją przyłożyć???

A mój rozmiar to 42 (ale się odchudzam), duże piersi no i dość szerokie ramiona.. No i nie wiem jaka będzie mi pasowała.. Gorsety mi się nie podobają, bym chciała taką z ramiączkiem zakładanym na szyję( nie wiem jak to wytłumaczyć), ale też się boję, że będę grubo wyglądać...

ps. Ale wy tu dużo piszecie, ledwo nadążam
ja tez kupiłam na all, nosze rozmiar 46 jakos tak, przemierzyłam najpierw w salonie i szukałam powiedzmy, że podobnej napewno gdzies mają większe rozmiary, najwyżej nie dopniesz się i potem dokładnie wymierzyłam się i długośc no i kiecki nie przerabiam

a i co do ramionka na szyję to wydaje mi się, że poszerza ramiona, a i mozna pomierzyć w wypożyczalni

Edytowane przez gospella
Czas edycji: 2010-02-23 o 14:48

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-23, 14:49   #3942
Zmienna kobieta
Wtajemniczenie

Cytat:
ja tez kupiłam na all, nosze rozmiar 46 jakos tak, przemierzyłam najpierw w salonie i szukałam powiedzmy, że podobnej napewno gdzies mają większe rozmiary, najwyżej nie dopniesz się i potem dokładnie wymierzyłam się i długośc no i kiecki nie przerabiam

a i co do ramionka na szyję to wydaje mi się, że poszerza ramiona, a i mozna pomierzyć w wypożyczalni
Zrobię tak jak mówisz
Zmienna kobieta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-23, 14:51   #3943
gospella
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Zmienna kobieta Pokaż wiadomość
Zrobię tak jak mówisz
super
ja szukałam jakies 2-3 miesiące, codzinnie zrpawdzałam, ale wszytkie nie tylko mój rozmiar jestem dość wysoka i połowa to za krótka była więc tez już myslałam, że bede musiała szyć, ale znalazłam
teraz boję się, że się nie zmiescze że utyję
Stary 2010-02-23, 15:02   #3944
metkaa
Zakorzenienie

czesc dziewczynki
oczywiscie nie nadrobie wszystkiego co napisalyscie

w niedziele bylismy prosic gosci, caly dzien jezdzenia od jednych do drugich, wczoraj zaniosłam do siebie do parafi kartke na zapowiedzi, ostatnie maja byc wygloszone 14.03 potem bede musiala to zaniesc do parafi gdzie bierzemy slub, wczoraj tez porzyczylam od przyjaciolki bizuterie slubna, fajnie bo to byl dla mnie duzy klopot, tzn mialam kolczyki i chcialam podobny naszyjnik dobrac a nie bylo to takie latwe, dzis jedziemy z zaproszeniem do ciotki tz, po 8 godz z dziecmi nie widzi mi sie to ale coz, TRZEBA
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-23, 15:22   #3945
asiulek1705
Wtajemniczenie

aicila jeszcze ja wyrażę swoje skromne zdanie na temat wklejonej przez Ciebie sukni Widziałam ją na żywo w salonie i przyznam że nie rzuciła mi się w oczy, w sensie nie spodobała. Oczywiście to kwestia mojego gustu, ale wydaje mi się, że nie jest warta abyś tyle drogi po nią jechała
Stary 2010-02-23, 16:52   #3946
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
aż to sobie wyobraziłam

ja też

---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ----------

Cytat:
Jak juz jakies mam to wkladam do woreczka, bo jak dojrza na skanie, to pozniej nie chce mi sie calej torby przegrzebywac, zeby im pokazac co to za specyfik mam w torbie. Mozesz tez sobie je wlozyc w jakiejs bocznej kieszonce torby, zebys w razie czego wiedziala gdzie sa, ale wydaje mi sie, ze w woreczku najwygodniej.

A to moj maluch
Dlaczego Wy go trzymacie w szufladzie?

---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ----------

Cytat:
Dziekuje. Musze zaczac mu wiecej zdjec robic, bo ostatnio to zaniedbuje. Udalo mi sie wczoraj fajny filmik zrobic jak stawia kilka krokow
A wiecie jak maly na siebie wola? Dzidzia
A jak mnie wola, to slychac jedno wielkie:maaaaaaaaa
A tatus jest nazywany:daaaaaaaaaa
Słodziak

---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ----------

Cytat:
Napisane przez aicila Pokaż wiadomość
Tosiu strasznie ci zazdroszczę tego wyjazdu... też bym tak chciała polecieć sobie na wakacje z Tż

dziewczyny co powiecie o tej sukni?
bo kurcze strasznie sobie namieszałam w główce, bo znalazłam ją na all, tylko że nie ma jej nigdzie w mojej okolicy do przymierzenia, a nie bardzo opłaca mi się jechać 250 km i się rozczarować...
ja wiem, że za mnie zdecydować nie możecie, ale chętnie posłucham co myślicie o niej

Mi sie podoba ta suknie Bardzo, bardzo nawet.

Woda gratuluję ślubu, a co do teściowej , walcz o swoje

---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ----------

Cytat:
Napisane przez 83mika Pokaż wiadomość
No taka fryzurka to ma sporo tych wsuwek, jak sobie przypomne studniówkę to po wyciągnięciu wsuwek jeszcze kok sie trzymał
Toska a można gdzies zobaczyć Twoje zdjęcia?

Co do podróży poślubnej to my z TŻ postanowilismy, że odwiedzimy nasza Polskie morze, bo narazie z kasą może być krucho

Dziewczyny jak Wam się podobają takie zaproszenia?
Zaproszenia ok, ale według mnie zaproszenia mogą być obojętnie jakie... Tyle, że ja akurat lubię takie manualne robótki i dlatego zdecydowałam się sama je zrobić.

---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ----------

Cytat:
To sie dopiero zdumieje, jak zobaczy jak jej nick zmienilas
Dobre
anesh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-23, 16:55   #3947
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Aaś
aż to sobie wyobraziłam
Cytat:
Napisane przez anesh_ Pokaż wiadomość
ja też
Piszac to nawet przez chwile nie pomyslam, ze moje piersi moga tak pobudzic wasza wyobraznie

Cytat:
Napisane przez anesh_ Pokaż wiadomość
Dlaczego Wy go trzymacie w szufladzie?
On ma zamilowanie do wchodzenia do pudelek i szuflad, a mi jako matce pozostaje sie tylko cieszyc, ze nie wszedl do tej najwyzszej

Edytowane przez woda sodowa
Czas edycji: 2010-02-23 o 16:57
Stary 2010-02-23, 16:59   #3948
BlackAngel
Adwokat diabła

Przepraszam, że się nie odzywam ale nie mam nadzwyczajniej w świecie czasu. A jak już coś skrobnę to odbije się to bez echa :P

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-23, 17:05   #3949
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
Przepraszam, że się nie odzywam ale nie mam nadzwyczajniej w świecie czasu. A jak już coś skrobnę to odbije się to bez echa :P
malenka, jakie dzis plany na wieczor?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-23, 17:07   #3950
Remmi
Rozeznanie

Siemanko

[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;17337279]To weźcie te obrączki i przeróbcie na takie jak Wam się podobają. Zapłacicie grosze (my z grawerem daliśmy 260 zł , a w Aparcie takie kosztuja 2500).

Remii akurat rzuciło mi się w oczy odnosnie Turcji http://www.turystyka.wp.pl/gid,11236...a_zdjecie.html

A dziś mega leniwa niedziela..... siedzę z kawką i ogladam TVN, a za chwilę się wezme na Zaginiony Symbol Dan Browna bo już mnie wciągnął.[/QUOTE]

Dzięki Guska

Cytat:
Oglaszam oficjalnie, ze musze przytyc Remmi, ty chyba tez probujesz przytyc, napisz mi co jesz, bo ja niby jem normalnie, a coraz mniej mnie...tzn. jesli chodzi o cialo, to poza cyckami nie narzekam, ale moja buzia straszne taka szczurkowata sie zrobila i mi sie to w ogole nie podoba
Tak, dobrze pamiętasz, generalnie dobrze mi idzie.. jem wszystko, nie jem więcej niż mogę, tylko normalnie. Może to, że od pół roku całkowicie sama wszystko gotuję, sprawiło, że powolutku tyję zawsze coś podjadam i coraz więcej sobie nakładam na talerz A też między posiłkami czasami zdarza mi się coś podjeść np knoppersa czy też kanapkę z oscypkiem

A tak poza tym, nie mam czasu od jakiegoś czasu.. dużo się dzieje i w ogóle, i mam co opowiadać!!!!! ale jak wrócę to może znajdę czas żeby podzielić się z Wami pewnymi rzeczami
trzymajcie się
Stary 2010-02-23, 17:11   #3951
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:
malenka, jakie dzis plany na wieczor?
planów brak..

Stary 2010-02-23, 17:11   #3952
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Hejka
Ja też dzisiaj przez cały dzień w pracy tylko podczytywałam (niestety drzwi gabinetu szefa mam za plecami i jak on wychodzi od siebie to widzi co mam na ekranie - muszę się ukrywać )

Caprica - ta kobieta chyba nie ma rozumu, ją powinni czymś ścisnąć - może zmądrzeje

Woda - twój ślub to nie reality show, żeby sąsiedzi oglądali.
Jak teściowa chce być z Wami w tym dniu, to niech sobie przyjdzie, ale żeby robić wielki spęd z Waszego ślubu to
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-23, 17:17   #3953
BlackAngel
Adwokat diabła

woda, panieński aktualny?

Aaś, Remmi w tym tygodniu macie czas?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-23, 18:03   #3954
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
Ja też niepotrafię wyobrazic sobie czyichś wizji Ale to chyba normalne

Kurczę dziewczynyz amówiłam sobie książki dot. diety Ducana, z postanowieniem, ze będę się odchudzała... No zobaczymy
Trzymam kciuki bo też wiem co to znaczy! Ja osobiście polecam dietę south beach - schudłam na niej 10 kg 2 lata temu i w sumie do dziś mam wachania wagi do max 2 kg zimą.

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
takie któraś chyba takie ma nam się bardzo podobają, poczatkowo chciałam ze zdjęciem ale te mi sie spodobały i tak juz zostało

woda fajna "dzidzia" toż to już duży chłopak jest
Ja takie mam Te właśnie burgundowe. Wszystkim się bardzo podobały i nawet się nie przyznawałam, że takie tanie bo wyglądały dużo drożej. Sprzedawca bardzo fajny - szybko bardzo odpowiada na maile, a jak domawiałam to dostałam jeszcze po starej cenie.
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-23, 18:55   #3955
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość

Caprica trafiłaś na wyjątkowo inteligentną kobietę, nie ma co
a jak w ogóle zdrówko???
Bardzo dobrze, dziekuje
Cytat:

caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-23, 18:58   #3956
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Remmi Pokaż wiadomość
Tak, dobrze pamiętasz, generalnie dobrze mi idzie.. jem wszystko, nie jem więcej niż mogę, tylko normalnie. Może to, że od pół roku całkowicie sama wszystko gotuję, sprawiło, że powolutku tyję zawsze coś podjadam i coraz więcej sobie nakładam na talerz A też między posiłkami czasami zdarza mi się coś podjeść np knoppersa czy też kanapkę z oscypkiem

A tak poza tym, nie mam czasu od jakiegoś czasu.. dużo się dzieje i w ogóle, i mam co opowiadać!!!!! ale jak wrócę to może znajdę czas żeby podzielić się z Wami pewnymi rzeczami
trzymajcie się
No to jak juz wrocisz, to ja bede tu na ciebie czekala i z checia poslucham. A co do jedzenia, to u mnie chyba problemem jest nieregularnosc posilkow. Sniadanie jem dopiero kolo 12-13, pozniej obiado-kolacja i czasem jeszcze cos poznym wieczorem wszamie, ale jak widac, to chyba nie jest wystarczajaco. Musze zaczac cos podjadac miedzy posilkami

Cytat:
planów brak..
Czyli, ze w domku siedzisz? Szczerze mowiac, dla mnie to jest najlepszy plan na wieczor

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
Woda - twój ślub to nie reality show, żeby sąsiedzi oglądali.
Jak teściowa chce być z Wami w tym dniu, to niech sobie przyjdzie, ale żeby robić wielki spęd z Waszego ślubu to
Mnie juz TZ uspokoil, ze przyjda tylko jego rodzice i siostra z dzieckiem, bo jego najmlodsi bracia beda w szkole. A po ceremonii jego rodzice raczej do nas nie przyjda, bo musza jeszcze wrocic do pracy, a potem chlopakow odebrac ze szkoly. Chyba jednak wszystko bedzie po mojej mysli

Cytat:
woda, panieński aktualny?

Aaś, Remmi w tym tygodniu macie czas?
No ba, pewnie ze aktualny Dawaj mi na pw swoje gg paszczaku, to sie czegos wiecej moze dowiesz
Stary 2010-02-23, 19:08   #3957
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:
Czyli, ze w domku siedzisz? Szczerze mowiac, dla mnie to jest najlepszy plan na wieczor

No ba, pewnie ze aktualny Dawaj mi na pw swoje gg paszczaku, to sie czegos wiecej moze dowiesz
Tak, tak w domku siedzę..
Jakoś nie mam ochoty się nigdzie ruszyć, chyba że do łazienki poleżeć w wannie

Stary 2010-02-23, 19:13   #3958
201701300931
Konto usunięte

Dziewczyny, którym się podobała ta księga gości, co lain wklejała, z firmy decorisus! Ja jutro prawdopodobnie tam pójdę (mają salon w tej samej kamienicy, w której ja mieszkam), bo w sumie też mi się spodobała i może coś wybiorę... Może się o coś podopytywać?
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-23, 19:28   #3959
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, którym się podobała ta księga gości, co lain wklejała, z firmy decorisus! Ja jutro prawdopodobnie tam pójdę (mają salon w tej samej kamienicy, w której ja mieszkam), bo w sumie też mi się spodobała i może coś wybiorę... Może się o coś podopytywać?
Jak mozesz, to zapytaj czy taki tekst by sie zmiescil na tych skrzynkach na wino, na podziekowania dla rodzicow.
Kochana Mamo
Dziękuję Ci...
Za to, że w noc czujnie strzegłaś kolorowych i spokojnych moich snów,
Że zawsze mogę wierzyć, że rozumiesz mnie bez słów,
Że znosiłaś to, czego nie sposób było znieść,
Że robiłaś coś z niczego,
Że dawałaś nawet jak miałaś puste kieszenie,
Że kochałaś, gdy kochać się mnie nie dało,
Że zarabiałaś pieniądze, aby mnie wychowywać,
Że robiłaś rzeczy niemożliwe z uśmiechem na twarzy,
Że byłaś przy mym boku,
Że wskazywałaś mi drogę w mroku,
Że dni moje tęczą malowałaś,
Że będąc już dorosłą osobą dzięki Tobie czuję się czasem jak dziecko,
Że mnie życia uczyłaś, że mi wszystko, co miałaś poświęciłaś,
Że opatrywałaś moje zbite kolana, guzy i siniaki...

Kochany Tato! Dziękuję:
Za trud wychowania,
Za miłość i zaufanie
Za przyjazne słowo i ramię
Za cierpliwość i zrozumienie
Za dobroć i wiarę
Za pozytywizm i uśmiech
Za bogactwo jakim dla mnie jesteś
Dzisiaj w tym dniu wyjatkowym,
Słonecznym, weselnym, majowym
Podziękować chciałam za wszystkie dni
Spędzone do tej pory z Tobą
Za to że byłeś ze mną… że byłeś myślami
Za to co dobre, za wychowanie
Za do jazdy na nartach mnie zachecanie
Za życie z Tobą, które spędziłam mile
Za „dobranoc” wieczorem, za poranne pobudki
Za uśmiech na twarzy, za wspolnie wypite wodki,

Dziękuje Wam za miłość, za każdy gest
Za to przyjęcie, za wszystkie uroczystości
Za życie …

Bo w sumie to nie wiem czy ten tekst nie za dlugi...
Stary 2010-02-23, 19:32   #3960
gospella
Wtajemniczenie

Cytat:
Jak mozesz, to zapytaj czy taki tekst by sie zmiescil na tych skrzynkach na wino, na podziekowania dla rodzicow.
Kochana Mamo
Dziękuję Ci...
Za to, że w noc czujnie strzegłaś kolorowych i spokojnych moich snów,
Że zawsze mogę wierzyć, że rozumiesz mnie bez słów,
Że znosiłaś to, czego nie sposób było znieść,
Że robiłaś coś z niczego,
Że dawałaś nawet jak miałaś puste kieszenie,
Że kochałaś, gdy kochać się mnie nie dało,
Że zarabiałaś pieniądze, aby mnie wychowywać,
Że robiłaś rzeczy niemożliwe z uśmiechem na twarzy,
Że byłaś przy mym boku,
Że wskazywałaś mi drogę w mroku,
Że dni moje tęczą malowałaś,
Że będąc już dorosłą osobą dzięki Tobie czuję się czasem jak dziecko,
Że mnie życia uczyłaś, że mi wszystko, co miałaś poświęciłaś,
Że opatrywałaś moje zbite kolana, guzy i siniaki...

Kochany Tato! Dziękuję:
Za trud wychowania,
Za miłość i zaufanie
Za przyjazne słowo i ramię
Za cierpliwość i zrozumienie
Za dobroć i wiarę
Za pozytywizm i uśmiech
Za bogactwo jakim dla mnie jesteś
Dzisiaj w tym dniu wyjatkowym,
Słonecznym, weselnym, majowym
Podziękować chciałam za wszystkie dni
Spędzone do tej pory z Tobą
Za to że byłeś ze mną… że byłeś myślami
Za to co dobre, za wychowanie
Za do jazdy na nartach mnie zachecanie
Za życie z Tobą, które spędziłam mile
Za „dobranoc” wieczorem, za poranne pobudki
Za uśmiech na twarzy, za wspolnie wypite wodki,

Dziękuje Wam za miłość, za każdy gest
Za to przyjęcie, za wszystkie uroczystości
Za życie …

Bo w sumie to nie wiem czy ten tekst nie za dlugi...
małym druczkiem się napisze albo na kartkach
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości