|
|
#1741 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Włosomaniaczki:) Część V - Nareszcie:D
dobrywieczor
![]() Sweet, gratulacje!!! btw, jak kiedys bede miala coreczke, to tez bedzie Zofia dziewczyny, ja jakas nieogarnieta, ale... co to jest primer? ![]() ja nie wiem, jak sobie paszczke tapetuje to tylko podklad i troszke pudru sypkiego coby mi sie nie swiecil nos i broda, jak na wieksza impreze ide to zaszaleje i baze wczesniej naloze, i czasem roz na kosci policzkowe a wy tu widze macie jakis rytual
|
|
#1742 |
|
Zakorzenienie
|
Asiu, zaraz sprawdzę czy u mnie da się coś takiego ustawić, jako przeglądarki używam mozilli
![]() A co do bazy to poszukam na allegro, TŻ ma konto to może mi zamówi A jak nie będzie chciał to chyba sama sobie konto założę albo się uśmiechnę ![]() Cień sypki z My Secret póki co zdał egzamin - nakładałam go o 14tej, bez bazy i do tej pory mam go na oczach - czyli jest dobrze Ale to w dużej mierze zasługa moich suchych powiek, kiedy przestanę brać tabsy to znowu zaczną mi się szybko tłuścić TŻ'owi bardzo się ten cień spodobał ![]() Sposób Agnieszki na spędzenie wolnego wieczoru? Piwo, chipsy i Plotkara (trzeci odcinek pod rząd leci) ![]() Ale mi się beka po tym piwie
|
|
|
|
#1743 | ||
|
Zakorzenienie
|
tak wiatropylna jestem
nasze zamówienie jeszcze nie doleciało do Polski ![]() Cytat:
![]() jak oglądam makijaże niektótych dziewczyn to cholernie im zazdroszcze np. http://www.wizaz.pl/forum/showthread...1#post17189339 ---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- Cytat:
tak do siebie pasują mimo, ze jeden słodki a drugi taki gotycki![]() a Plotkare obejrzałam, bynajmniej te odcinki, które juz są czekam na kolejne 3 serii i tak juz 2 miesiące prawie czekamEdytowane przez Mirelkaaa Czas edycji: 2010-02-22 o 21:05 |
||
|
|
|
#1744 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
osobiscie uwazam, ze ten serial jest troche przyglupi i wyjatkowo od rzeczywistosci odciety, ale jako iz sie wciagnelam w pierwszy sezon to i drugi obejze, ale dopiero jak na dvd wyjdzie Cytat:
![]() to co za mega fajne bazy macie do polecenia, jakies mineralne? ![]() hmm, dla mnie troche przyciezkawe, lubie bardziej naturalne w stylu no-make up, ale odswietnie jak najbardziej, zreszta duzo dziewczyn na wizazu ma w rekach taki fach, ze mozna to juz nawet zaliczyc do dzialalnosci artystycznej! a tak a propos avkow... mysle ze cora Asi bedzie miala duuuzo fajnych lalek ![]() i mamusia skorzysta
-Well, sometimes I do... Edytowane przez blonndee Czas edycji: 2010-02-22 o 21:32 |
||
|
|
|
#1745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale plotkara to i tak science fiction(nawet nie wiem czy to dobrze napisałam![]() teraz sobie oglądam moonlight, ale juz ostatnio ocinek 1 sezonu mi został ![]() ta córcia Asi będzie mieć dużo fajnych lalek, a potem Asia nam się będzie wypłakiwac, ze jedna lalka nie ma wlosów, a druga ręki
Edytowane przez Mirelkaaa Czas edycji: 2010-02-22 o 21:37 |
|
|
|
|
#1746 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Zmówie chyba niedługo próbki korektorów z all, wypróbuje i szybko zamówie z edm jakiś cały korektor i podkład skoro to tak długo idzie![]() ---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- W ogóle to sie wkurzyłam bo chciałam zamówic sobie filtr z apteki internetowej tylko ze wysyłka kosztuje 12zł
Edytowane przez niby nic Czas edycji: 2010-02-22 o 22:10 |
||
|
|
|
#1747 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bo jak nie to zaczne naprawdę panikowac, ze je urząd przechwycił, ale ja to juz panikuje od czasu kiedy je złożyłam, bo ogólnie panikara jestem ![]() więc wstrzymaj się, ale faktycznie jak chcesz podkład to wypadałoby juz złozyć zamówienie ![]() co to za filtr? |
|
|
|
|
#1748 | ||||||||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
Ale to przez Ciebie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pierwotnie podobała mi się Kamila, i jż prawie była, ale potem spodobała mi się Kornelia, aż w końcu wymyśliłam Alicję Cytat:
![]() Marzenie - drin kokosowy Cytat:
Chciałabym kiedyś chociaż w ułamku tak umieć... Ale zawsze jak się maluję to mam wrażenie, że moje powieki są za krótkie i za nisko mam łuk brwiowy, w życiu nie upchnę tam tylu kolorów i cieniowań...Cytat:
![]() Cytat:
Mam ochotę na tą z ava, ale pewnie już nigdy jej nie kupię ![]() Mam jedną i w ogóle nie mam czasu się nią zająć, więc nawet nie ma zrobionego mejkapu i nie mam teraz kasy, żeby w nią inwestować ![]() Cytat:
|
|
|
#1749 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak btw to mój avek jest właśnie made by Asia ![]() Cytat:
Cytat:
Tak samo jak niektórzy uważają, że Seks w wielkim mieście to beznadzieja a ja ten serial uwielbiam. Ja w ogóle różne seriale oglądam - z jednej strony mogę oglądać Gossip Girl, 90210 czy One Tree Hill a z drugiej strony Flash Forward, House'a czy The Mentalist (ten ostatni polecam szczególnie, jest świetny) ![]() Dokaldnie takie jakie powinny być w czasie urlopu ![]() Chyba wykasowałam emotki z Waszych postów, niechcący, tzn tak mi się wydaje bo zrobiłam tak jak radziła Asia - wyłączyłam obrazki w przeglądarce i nie widzę w ogóle emotek ![]() |
|||
|
|
|
#1750 |
|
|
Emotki są, uwierz na słowo
![]() A jak sieć, lepiej? mniej zabiera? PS. Idę se meliski zrobić
|
|
#1751 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mądre filmy są nudne ![]() ![]() Cytat:
ja Ci tylko pokazałam jak można się fajnie umalować bez większych szkód dla buźki![]() tez bym chciała chociaz w połowie się tak umalowac ![]() a, że ona jeszcze bardzo ładna jest to praktycznie kazdy makijaż jej pasuje ![]() jak ja próbuję rozświetlić pod łukiem to wyglądam tak smiesznie jak nieraz na ulicy widzi się te starsze kobiety w różowych szminkach i niebieskich cieniach ![]() albo jak chcę cieniem wyjechać po łuk brwiowy i to zaokrąglić to wyglądam jakby mi sie cień rozmazał ![]() a wrzuc zdjęcie tej co masz ile Ty mówiłas, ze ile by cię ta lalka z avka kosztowała? |
||
|
|
|
#1752 |
|
Zakorzenienie
|
i kupiłam ten zabójczy hula hop
najwyzej będe miec siniaki ale licze, ze zmotywuje mnie chociaz na poczatku do ćwiczeń![]() przez ten hula hop nie mam kasy na te pędzlaki ![]() http://www.allegro.pl/item924454224_...ryginalny.html http://www.allegro.pl/item924455430_...ryginalny.html |
|
|
|
#1753 | |||
|
|
![]() Cytat:
Ale do tego doliczyć jeszcze trzeba malowanie: 75$ - a koniecznie chciałabym z takim makijażem No i ubranie + buty, ale ieckę uszyłabym jej sama lepszą, bo ta defoultowa nie za ładna. Foto mojej w załączniku ![]() Cytat:
Ja jeszcze swojego nie napełniłam Cytat:
Swoją drogą, muszę przysiąść nad Twoją biżu, a tu Pazuryr mi nie daje
Edytowane przez 'Estelle' Czas edycji: 2010-02-23 o 12:01 |
|||
|
|
|
#1754 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wolałabym mineralki i pędzelki za to kupic a, że tak zapytam co Ty z tą lalką robisz jak ja pomalujesz, patrzysz się na nią? bo raczej się nią nie bawisz ![]() ja już kiedys pisałam, ze te lalki są śliczne, ale ja bym jej za nic do domu nie przyjęła, mnie takie rzeczy przerażają ![]() czym się różni ta Twoja od tej co chcesz? pomijając makijaz, włosy i ubranie ![]() ja mój hula hop mam napełniony, ale na poczatku wsypałam za duzo, potem wysypywałam a na koniec wyszło z tego tyle, ze nie szło tego zamknąć tym spinaczem i musiałam kleic, potem mi się rozwalał, a teraz jako się trzyma, ale przyleci do mnie lepszy ![]() pędzlaki są cudowne twórz tą moją biżuterie
Edytowane przez Mirelkaaa Czas edycji: 2010-02-23 o 12:10 |
|
|
|
|
#1755 | |
|
|
Cytat:
![]() Ale jak już wspomniałam - to jest hobby. No i jest jeszcze jedna fajna rzecz - one bardzo fajnie wyglądają jako element wystroju wnętrza Lalki różnią się rysami twarzy, kolorem skóry, ciałkami, dłońmi itp. W tej samej stylizacji każda inaczej wygląda. A - i są też lalki- chłopcy Znaczy się - lubisz pleśń No wiem, wiem, mam wszystko przygotowane Tylko wiadomo, najgorzej zacząć. W dodatku Pazuryr właśnie się obudził
|
|
|
#1756 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mozna je ściągnąć z neta a jak sobie zrobisz z nią zdjęcie to wyjdzie się okropnie a teraz juz tak powaznie to jest to dość kosztowne hobby, ale warto spełniać marzenia ![]() powiedz TŻ żeby wam kupił ta lalke na gwiazdke(czyli tobie i Pazuryrkowi plesni nie lubię ![]() apropo muszę sobie kupic drugiego LHK, bo się w nim zakochałam ![]() nie spiesz się ![]() a w ogóle pytałam organizatorki o nasze zamówienie i też powiedziała, ze spodziewa się w tym tygodniu obiecałam sobie, ze jak przyjdą te cienie z ebaya to będe eksperymentowac z mikijazem oczu, moze wkoncu się naucze ![]() aa masz gdzies zdęcie lalki chłopca? |
|
|
|
|
#1757 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() No tak, Twoje marzenie trochę (bardzo) odbiega od rzeczywistości ![]() Ale chyba można by tak podrzucić małą do rodziców (nieważne których ) i urzeczywistnić marzenie o drinie kokosowym? ![]() Cytat:
![]() Wiesz co, już sama nie wiem, może faktycznie trochę mniej ale i tak potwór dużo żre. Nie wiem jak w tym tygodniu ale w przyszłym na pewno będę zabierała lapka do galerii więc tak ze 4 godziny dziennie się pointernetuję - na tyle na ile baterii starczy ![]() Jak meliska? Dobra? Ja piłam kiedyś taką z pomarańczą, potem miałam z gruszką - zwykłej bym nie wypiła ![]() To nie jest tak, że mądre filmy są nudne - znam bardzo dużo dobrych (w sensie również mądrych) filmów, które uwielbiam i mogłabym oglądać po kilka razy - jak chociażby Miasto Aniołów, kocham ten film. Albo Requiem dla snu czy Wichrowe Wzgórza. I wiele wiele innych niegłupich filmów by się jeszcze znalazło. Chodzi o to, że rozrywka sama w sobie wcale nie musi być mądra, człowiek potrzebuje czasami obejrzeć coś totalnie odmóżdżającego, żeby się zrelaksować, stąd tyle głupich ale popularnych komedii ![]() Asiu, miałaś rację z tymi cieniami - byłam dziś na bazarku i faktycznie znalazłam tam dokładnie takie cienie jak na allegro, tzn w takich samych pojemniczkach bo nie mam pojęcia co do firm. |
|
|
|
|
#1758 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z tymi filmami wyparowałam, fakt wichrowe wzgórza, czy nawet romeo i julia to bardzo fajne książki/filmy |
|
|
|
|
#1759 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Filtr lirene +50 bardzo dobry jak dla mnie i pod minerałki z tego co widze też ok Cytat:
Zresztą łatwiej mi stworzyć coś dziwacznego typu połączenie turkus+fiolet, czy zielony+żółty ale tak na codzien napewno nie wyjde, a na impreze to też boje sie zaszaleć A jak mam się pomalować jednym kolorem to tragicznie to wygląda![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ile minerałów było by za te 2 tys ![]() |
||||
|
|
|
#1760 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tez nigdzie tego filtra lirene nie widziałam ale narazie mam pełniutki iwostin, więc nie szukam... ja tez wyglądam w cieniach jak sierota tak czy tak, ale mi się podoba jak inni się malują ![]() ooo dokładnie ![]() co się cieszysz
|
|
|
|
|
#1761 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1762 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ciesze sie bo mi wesoło |
|
|
|
|
#1763 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1764 | |||||
|
|
Cytat:
![]() Bo do rodziców musiałabym wcześniej przygotować mleko, a nie chce mi się ściągać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
To kolekcjonerska wersja limitowana. A TŻ mi kiedyś obiecał nawet, że dokupi drugą lalkę, ale jak zwykle, są ważniejsze wydatki
|
|
|
#1765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
normalnie nie pokazuj mi tego, bo sama zechce taka lalke, a moja mama mi napewni nie da 2000 na lalke![]() one mają takie cudowne oczy, spojrzenie jakby zywe były ![]() a tak odbiegając od lalek to upiekłam faworki i własnie się zajadam kto chce? ![]() EDIT:szukam tego ostatniego zdjęcia z tej strony i nigdzie nie ma a nie da się skopiowac chciałabym tą twarz na avaprzy okajzi trafiłam na jakies angielskie/amerykanskie forum fanów tych lalek, oczywiscie wszyscy avatarki z lalkami ![]() wyjmijcie mi te lalki z głowy Edytowane przez Mirelkaaa Czas edycji: 2010-02-23 o 18:00 |
|
|
|
|
#1766 | ||
|
|
Cytat:
![]() Ty to zdolniacha jesteś ![]() Na mnie lalki zrobiły też ogromne wrażenie i stasznie zapragnęłam mieć chociaż jedną. Czytałam też bloga dziewczyny, która w pewnym momencie miała ich... 29 sztuk, w tym kilka limitowanek za naprawde grubą kasę Zobacz sobie Monthly Dolls - http://www.dollsoom.com/soom/gem.html Ta firma specjalizuje się w robieniu udziwnionych modeli, z kopytami, rogami, z elementami z przezroczystej żywicy itp. Chciałabym też kiedyś mieć lalkę z przymkniętymi oczami, one są takie słodkie... Może trafię chociaż na taką główkę, ale watpię, bo to rzadkość. ---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ---------- Cytat:
![]() A nie da się zapisać na dysku i potem otworzyć w edytorze? Jak nie, to zdradzę Ci mój stary patent. Jak masz na monitorze to zdjęcie, którego potrzebujesz, wciskasz klawisz PRT SCR [print screen], a potem otwierasz edytor [paint, fotoszop czy co tam masz] i wklejasz przez menu Edycja--> Wklej [czasem wcześniej trzeba otworzyć Plik --> nowy i dopiero wkleić]
|
|
|
#1767 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
az mnie brzuch z przejedzenia rozbolał ![]() monthy dolls są bardzo ładne, ale lepsze wrażenie robią na mnie takie "mroczne/tajemnicze" ![]() 29 ![]() za to mozna kupic wysokiej klasy samochód ja chyba też zapragne takiej lalki, a kupie sobie jak zaczne zarabiac na siebie? asia normalnie Cię zabije za te lalki, teraz nie będe spać po nocach a i tak nic mi to nie da ![]() nie |
|
|
|
|
#1768 |
|
Zadomowienie
|
Mirelka, podziel się
Ja chcę zrobić słomkę ptysiową, ale przepisu nie mogę znaleźć, może ma to jakieś alternatywne nazwy? Jak to coś nazywacie? |
|
|
|
#1769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajny patent pewnie jeszcze nie raz się przyda ![]() |
|
|
|
|
#1770 | |
|
Zakorzenienie
|
Z tym, ze on jest troche 'suchy' a nie wiem jaką Ty masz cere. Ale przetestowałam dzisiaj pod minerały i nic nie nie waży, nawet bardzo sie nie przetłusciło
![]() Cytat:
![]() Teraz ja musze Ci jeszcze czymś skusić, ale nie wiem w sumie czym
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:02.

A jak nie będzie chciał to chyba sama sobie konto założę albo się uśmiechnę