Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X - Strona 154 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-23, 11:07   #4591
Estella
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X

Cytat:
Napisane przez kochanie Pokaż wiadomość
Estello, byłam dziś w końcu w siedzibie ZSK.
Dawno nie wchodziłam na ich stronę, ale mniej więcej pamiętałam, co chcę. No i nie wiem, czy tam tak zawsze jest, czy tylko trafiłam na takiego pracownika - musiałam mu mówić, co bym chciała kupić, a on sprawdzał w komputerze - czyli trzeba tam iść z gotową listą i nic się nie zobaczy innego, bo oni to trzymają na zapleczu. Poza tym, były tylko 2 rzeczy z 6 jakie chciałam No i najgorsze - zapłaciłam za 15 ml olejku więcej niż na stronie jest napisane za 30 ml I to nie była pomyłka tego pana - mam paragon, na którym jest wszystko dokładnie napisane, a na buteleczce jest cena... Gdybym pamiętała, że ten olej tyle kosztuje, to bym nie kupiła. Cóż, więcej tam nie wrócę, wolę zapłacić za przesyłkę i dostać paczkę do domu - pewnie w dodatku zapłacę mniej No chyba, że chce się kupić jedną małą rzecz
Ale porażka, to zamawiam po urlopie przez internet. Szkoda zachodu :/

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-23, 11:10   #4592
aante_e
Miss Pudernica

Hosenko ładnie, odwyk dał efekt A kiedy wstawisz zbiory?

Jestem na zakupie maski do włosów i nie mogę się zdecydować Albo nawilżająca z Sephory albo do włosów blond J.Frieda albo Stapiz, ale nie bardzo mam ochotę zamawiać z allegro, staram się tam już od dłuższego czasu nie wchodzić, bo zbyt wiele rzeczy mnie kusi.
Stary 2010-02-23, 11:31   #4593
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aante_e Pokaż wiadomość
Hosenko ładnie, odwyk dał efekt A kiedy wstawisz zbiory?

Jestem na zakupie maski do włosów i nie mogę się zdecydować Albo nawilżająca z Sephory albo do włosów blond J.Frieda albo Stapiz, ale nie bardzo mam ochotę zamawiać z allegro, staram się tam już od dłuższego czasu nie wchodzić, bo zbyt wiele rzeczy mnie kusi.
Dziękuję

Całe zbiory wklejam co 4 miesiące, a ze wrzucałam na poczatku stycznia to dopiero pod koniec kwietnia/na początku maja

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-23, 11:33   #4594
MagJa
Zakorzenienie

Bry
Chociaż wcale nie taki dobry. Mam @ wszystko mnie boli i na domiar złego wszystko z rąk leci i w ogóle nie myślę co robię. W dodatku wczoraj wpadłam na genialny pomysł i umówilam się dziś z dentystą, do którego zaraz się wybieram. Jeszcze tylko jakiś makijaż strzelę i buty wypastuję, bo wstyd w nich wyjść Przy okazji wypróbuję w końcu nowy tusz Max Faxtora, bo dziś dostałam w ramach rekompensaty za grubaska.
No i mam nadzieję, że jak trochę pospaceruję po tym wiosennym słoneczku, to mi się humor poprawi...

Miłego dnia wszystkim
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-23, 11:36   #4595
iceflower
Przyjaciółka KWC

Iza, Marta ja też składam jak najlepsze, choć spóźnione życzenia

Miałam napisać kilka słów o micelu Plante System. Generalnie mi się nie podoba i raczej odradzam zakup - zmywa raczej średnio, gorzej niż Bioderma, LRP czy Avene. Ma nieprzyjemny zapach i trochę szczypie mnie w oczy, no i czuję go na powiekach. Niby nie klei się ani nie zostawia żadnej warstwy, ale jakoś tak go czuć i nie ma uczucia czystej skóry. Nie mam pojęcia jak zmęczę pół litra. Dobrze, że moja mama używa miceli bardzo obficie, to jakoś może dam radę.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-23, 11:54   #4596
karolina1985
Zakorzenienie

Cytat:
Zawsze do usług

Nie ma za co

Bardzo dziękuję za życzenia
Też dziś wąchałam kiwi - marny. A reszty na szczęście nie było.
Nie wiem, czy pamiętasz, ale mam Twój krem Niestety w tym tygodniu słabo u mnie z czasem, ale może w przyszłym tygodniu zrobimy spotkanie? Tylko jeszcze nie wiem, którego dnia będę już mogła
Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
Wedle życzenia!
Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
Skoro się prosisz --->

A tak serio, proszę o relację z użytkowania granatu. Szczególnie interesuje mnie konsystencja i zapach na skórze/podczas kąpieli.
No dziękuję, dziękuję, wiedziałam, że od razu znajdą się chętne

Izka pamiętam, pamiętam.Przypominam sobie o tym za każdym razem jak używam mojej połówki, na którą znalazłam sposób i kładę w kosmetyczce np. na boku, żeby krem spłynął i zebym nie musiała się męczyć z wygrzebywaniem go- a propo naszych narzekań
Mi teraz coraz mniej dni pasuje niestety Odpadają całkiem pn i czw, bo mam ćw.
Piatek też nie każdy, ale coś się wymyśli Jak już będziesz wiedziała kiedy będziesz wolna to daj znać

MagJadam znać na pewno Chyba dziś mu zrobię premierę, wprawdzie mam 2 żele w użyciu i staram się nie mieć więcj otwartych, ale oba są "żelowe" a ten "jogurtowy", więc

Cytat:
Napisane przez pakosta Pokaż wiadomość
Dziękuję dziewczęta za życzenia Muszę przyznać, z pewnym rozżaleniem, że od Was Wizażanek dostałam więcej życzeń niż od moich "normalnych" znajomych
Najbardziej przykre jest kiedy "dobrzy" znajomi pamiętają o urodzinach tylko dlatego, że im gg albo n-k przypomniało

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
za dwa kosmetyki?
Nie chodzi o ilość, ale o to, że z obu kategorii mam spore zapasy

Cytat:
Ja mam Stapiz i b. lubię. Z Friedy mam tylko szampon i odżywkę, ale też sobie chwalę, włosy pięknie pachną, dobrze się rozczesują, lśnią i są b. puszyste.

I muszę pochwalić Healthy Mix- używam już ponad tydzień i nadal te same zalety. Dziś nawet nie użyłam pudru a buzia zaczęła się świecić lekko dopiero teraz (od 7 rano), więc jak dla mnie to duży sukces

http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o
karolina1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-23, 12:23   #4597
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Cytat:
Napisane przez sleepy Pokaż wiadomość
Mnie też kuszą te żele. Ale mam obecnie 4 w użyciu i obiecałam sobie że nie będę robić zapasu tylko kupować same niezbędniki. Muszę jakoś wykończyć dwa w ciągu tygodnia to zakup będzie usprawiedliwiony

Ogólnie kosmetycznie nie szaleję, w ciągu ostatnich dwóch tygodni kupiłam tylko 3 najpotrzebniejsze rzeczy. Coś czuję, że to się niedługo odbije ze zdwojoną siłą

Mnie co prawda przeziębienie nie dopadło ale w niedziele też połozyłam się wcześniej, już o 22 tak mnie zmuliło, że spałam 12 godzin. Cierpię ostatnio na jakieś niedospanie...
Ech, byle do wiosny.
Mnie na szczęście ostatnio nic nie kusi oprócz pudrów Guerlain i perfum czyli prawie nic, ale jeśli coś kupię to mnie pociągnie po kieszeni.
Od początku lutego, a nawet i wcześniej nie kupilam nic, oprócz chusteczek nawilżanych Bell za 4,99. w lutym miałam jedna wymianę i przybyło mi 6 kosmetyków ale niecałych i 4 odlewki i dziś wysłałam następną wymianę i dojdzie mi:
Odlewka maseczki Ziaja PRO 50ml
Balsam Sephora Creme Brulee 150ml
Elvie Oriflamu 30ml w specjalnej edycji
Odlewka Grace Oriflame 10ml w atomizerku
Odlewka Ambre Yves Rocher 10ml w atomizerku
Odlewka Miss O Fashion Princess 10ml
Odlewki Ziaja maseczka zwężająca pory i peeling enzymatyczny po 10ml
Odlewka masła Farmony 30ml wanilia i daktyle
Cerutti Image 30 z 50ml
Katie Price 30ml EDP
Puder Artdeco w tzw.solniczce

Przy tym ubyło mi sporo rzeczy i sporo sprzedałam.

Co do spania to ja tak wczoraj spałam- całe popoludnie i wieczór a potem całą noc, ale to pewnie przez te wszystkie specyfiki antygrypowe- wszystkie działają nasennie.
Cytat:
Napisane przez off-wietrzka Pokaż wiadomość
A czuję się, odpukać, całkiem nieźle. Wprawdzie coraz ciężej jest mi usiedzieć albo przeleżeć w jednej pozycji, bo brzuch już dosyć konkretnie "zawadza", ale z tego to akurat się cieszę, że rośnie
Powoli kompletujemy wyprawkę dla Młodego i urządzamy mu pokoik - wczoraj zakupiliśmy kilka takich maciupeńkich body i takie malusie dresikowe spodenki - normalnie rozmiary jak na lalkę...
Wózek już kupiliśmy, ale jeszcze nie odebraliśmy ze sklepu, bo mają nam jeszcze dowieźć do kompletu fotelik samochodowy-nosidełko pod kolor do wózka. W tym tygodniu chyba kupimy już łóżeczko, bo czasu coraz mniej...
Ale super! takie zakupy cieszą pewnie dużo bardziej niż kosmetyczne
Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
W niektórych kategoriach nie mam już zapasów .
Np. zeszłam z liczby peelingów do ciała i mam już tylko 1, w użyciu - pomarańczowy z Ziaji. Czekam na promocję peelingów Daxa, żeby kupić czekoladowo-kokosowy.

Kremów pod oczy nie mam ... w ogóle Ostatnio zużyłam żel z Avonu (BTW fajny ale bardzo niewydajny - miałam go moze z 3-4 miesiące? ) i smaruję się kremem mamy - Korana, w nazwie ma coś z Egiptem Za 2 tygodnie składam zamówienie z K4 Avonu więc wtedy dopiero zaopatrzę się w krem pod oczy

Zapasów nie mam też jeśli chodzi o:
- peeling do twarzy
- peeling do stóp
- żel do higieny intymnej
- krem do rąk
- krem do stóp
- maska do włosów
Hosenko, gratuluję minimalizacji. Mi też sie troszkę uszczupliło:
- mam 1 krem pod oczy
- 3 szampony w tym 1 na wykończeniu
- z 19 maseczek zeszłam do 7 +2 miniatury i 2 saszetki
- płyn do hig.intymnej mam 1 a drugiego została kropelka
no i nie jest tak źle z kolorówką. Tylko ciągle balsamów mi mało ubywa...

no i nie wiem co zrobić, bo kusi mnie Volare z Ori...z Avonu nic.
Cytat:
Bry
Chociaż wcale nie taki dobry. Mam @ wszystko mnie boli i na domiar złego wszystko z rąk leci i w ogóle nie myślę co robię. W dodatku wczoraj wpadłam na genialny pomysł i umówilam się dziś z dentystą, do którego zaraz się wybieram. Jeszcze tylko jakiś makijaż strzelę i buty wypastuję, bo wstyd w nich wyjść Przy okazji wypróbuję w końcu nowy tusz Max Faxtora, bo dziś dostałam w ramach rekompensaty za grubaska.
No i mam nadzieję, że jak trochę pospaceruję po tym wiosennym słoneczku, to mi się humor poprawi...

Miłego dnia wszystkim

Gratuluję drugiego tuszu. Nawet na dobre Wam to wyszło, że dostałyście nie ten
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-23, 15:58   #4598
off-wietrzka
Rozeznanie

Cytat:

Off-wietrzko: miło Cię widzieć
Ile czasu zostało??

no już niecałe 2 miesiące... chyba zaczynam się stresować...
off-wietrzka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-23, 16:03   #4599
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
Ja bym też brzoskwinkę chciała.
A ja mam piękną brzoskwinke z Inglota, perła nr 691 tylko nie wiem czy w tych nowych będzie ten kolorek?
Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Na ten podkładzik to i ja chętnie zerknę.

Coraz bardziej mnie też te busy wkurzają (nie pisałam Wam, że wczoraj rano stałam równą godzinę na przystanku, bo aż 3 busy pod rząd nie jechały!).
Zmacałam wydaje się fajny, lżejszy niż DMM Maybelline i nie taki tępy za to bardzo aksamitny po rozsmarowaniu. Kolorek najjasniejszy to 115 golden ivory niby żółty w sklepie ale na polku wpadł mi w pomarańczkę delikatnie (jak większośc podkładów na moje skórze ). Ale myślę, że mógłby być bo dla bladolicych to on nie jest ale znów mi jednak nie dobrze w takich bardzo jasnych podkładach. Wzięłam ulotkę z próbką tylko tam niestety kolorek następny beż naturalny 140 odrobinkę chłodniejszy i ciutkę ciemniejszy, no ale przetestuję, zobaczymy. Póki co wczoraj testowałam z próbki od mamy Astor 24Stay coś tam- nr 200, dziwacznie się lepi nawet chwilę po rozsmarowaniu, ale może będzie dobrze chwytał pudry wykańczające? Nie wiem, wzięłam dziś z ross próbkę dla siebie

O matko, współczuję, w tym roku o dziwo autobusy jakoś jeździły ale pamiętam w zeszłym jak jeden nie przyjechał to 20 min stania jakby to była jakaś wioska zabita dechami
Cytat:
Mnie też kuszą te żele. Ale mam obecnie 4 w użyciu i obiecałam sobie że nie będę robić zapasu tylko kupować same niezbędniki. Muszę jakoś wykończyć dwa w ciągu tygodnia to zakup będzie usprawiedliwiony
A jednak wybiłam je sobei z głowy
Cytat:
Wózek już kupiliśmy, ale jeszcze nie odebraliśmy ze sklepu, bo mają nam jeszcze dowieźć do kompletu fotelik samochodowy-nosidełko pod kolor do wózka. W tym tygodniu chyba kupimy już łóżeczko, bo czasu coraz mniej...
Jejku, też kiedyś chcę mieć takei dylematy
Cytat:
Za 2 tygodnie składam zamówienie z K4 Avonu więc wtedy dopiero zaopatrzę się w krem pod oczy
Ten Ageless lekko rozświetlający?
Cytat:
Przy okazji wypróbuję w końcu nowy tusz Max Faxtora, bo dziś dostałam w ramach rekompensaty za grubaska.
O, a ja jak zwykle po Tobie dostanę
Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Miałam napisać kilka słów o micelu Plante System. Generalnie mi się nie podoba i raczej odradzam zakup - zmywa raczej średnio, gorzej niż Bioderma, LRP czy Avene. Ma nieprzyjemny zapach i trochę szczypie mnie w oczy, no i czuję go na powiekach. Niby nie klei się ani nie zostawia żadnej warstwy, ale jakoś tak go czuć i nie ma uczucia czystej skóry. Nie mam pojęcia jak zmęczę pół litra. Dobrze, że moja mama używa miceli bardzo obficie, to jakoś może dam radę.
O dzięki, to ja jednak odpuszczam, poczekam na następna promocję Sensibio

Napisałam egz, im więcej wertuję notatki tym więcej błędów mi się przypomina Ja musze to zdać

Umówiłam sie z TŻ na pizzę, na reszcie się normalnie spotkamy od dłuższego czasu
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-23, 16:14   #4600
Hosenka*
Zakorzenienie

Rzyrafko: głęboko najwilżający i Ageless. Ten trzeci właśnie skończyłam

ODŁÓŻ NOTATKI!! Robisz najgłupsza rzecz jaką mozna robić po egzaminie

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-23, 16:21   #4601
kochanie
Wtajemniczenie

Ice, Off-wietrzko, bardzo dziękuję

Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
Ale porażka, to zamawiam po urlopie przez internet. Szkoda zachodu :/
No, kiepsko:/ A kiedy planujesz zamówienie? Bo ja też chciałam się skusić i może podzielimy się przesyłką?

Cytat:
Napisane przez karolina1985 Pokaż wiadomość
Izka pamiętam, pamiętam.Przypominam sobie o tym za każdym razem jak używam mojej połówki, na którą znalazłam sposób i kładę w kosmetyczce np. na boku, żeby krem spłynął i zebym nie musiała się męczyć z wygrzebywaniem go- a propo naszych narzekań
Mi teraz coraz mniej dni pasuje niestety Odpadają całkiem pn i czw, bo mam ćw.
Piatek też nie każdy, ale coś się wymyśli Jak już będziesz wiedziała kiedy będziesz wolna to daj znać
Ja już swoje nowe opakowanie dzisiaj otworzyłam, mam nadzieję, że zdąrzymy się spotkać, zanim Twoje się skończy Dam znać, jak tylko będę mogła
Dobry patent z tym pudełeczkiem - sama końcówka strasznie mnie denerwowała, bo prawie cały krem miałam za paznokciem
Cytat:
MF mogłoby teraz wysłać coś dla tych bardziej pokrzywdzonych

Wszystkim chorującym życzę zdrowia ja na razie się trzymam... No i od tygodnia nie jem słodyczy, najgorzej, że organizm nie ma na to ochoty i codziennie po jedzeniu muszę ze sobą walczyć. No ale może mi to przejdzie, bo to już chyba uzależnienie było

---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ----------

Cytat:
Ryzrafko, Hosenka ma rację! Zostaw je, bo tylko się zestresujesz, ciesz się lepiej pizzą z TŻ
(mój wątek o lakierach Isadora Graffiti)

kochanie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-23, 16:30   #4602
isa666
Zakorzenienie

Ale dziś była piękna pogoda, aż od razu chęci do życia i pracy wracają Czy to już wiosna?

Cytat:
no już niecałe 2 miesiące... chyba zaczynam się stresować...
To już tuż tuż
Nie stresuj się, na pewno będzie dobrze

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Zmacałam wydaje się fajny, lżejszy niż DMM Maybelline i nie taki tępy za to bardzo aksamitny po rozsmarowaniu. Kolorek najjasniejszy to 115 golden ivory niby żółty w sklepie ale na polku wpadł mi w pomarańczkę delikatnie (jak większośc podkładów na moje skórze ). Ale myślę, że mógłby być bo dla bladolicych to on nie jest ale znów mi jednak nie dobrze w takich bardzo jasnych podkładach. Wzięłam ulotkę z próbką tylko tam niestety kolorek następny beż naturalny 140 odrobinkę chłodniejszy i ciutkę ciemniejszy, no ale przetestuję, zobaczymy.
Uuuu to jak najjaśniejszy jest żółty to raczej nie dla mnie Ja mam różowy odcień cery, ale żółtawe podkłady wyglądają na mnie okropnie. Jedynie neutralne lub nawet lekko różowe się dobrze wpasowują.
No, ale mimo to i tak chętnie zmacam go osobiście

A tak przy okazji....tamtaram! W przyszły wtorek jadę do Katowic. Sama!
Moje szkolenie (to, które sama w piątek zorganizowałam) rusza 10. marca i muszę wcześniej tam podjechać i dopiąć wszystko. Jadę pociągiem (nie pamiętam kiedy ostatnio w ogóle jechałam tym środkiem transportu). Ale będę mieć wycieczkę, jeszcze w Katowicach w życiu nie byłam.

Mam nadzieję, że nie zginę tam

Idę pomalować sobie pazurki.
Stary 2010-02-23, 16:39   #4603
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Rzyrafko: głęboko najwilżający i Ageless. Ten trzeci właśnie skończyłam

Kilka osób mi już tego ageless polecało, moż ei ja się skuszę, bo cena chyba jedna z niższych w k4, ale kurczę mam jeszcze nieskończony roll-on garniera z zeszłego roku, połowe tołpy i całą Avę przywiezioną z Ostrowca

No, stresuję sie teraz 10 razy bardziej niż wczoraj
Cytat:
MF mogłoby teraz wysłać coś dla tych bardziej pokrzywdzonych

Ryzrafko, Hosenka ma rację! Zostaw je, bo tylko się zestresujesz, ciesz się lepiej pizzą z TŻ
Jak się nie spodoba siostrom albo mamie to pomyślę o przekazaniu grubaska- on naprawdę dobry jest tylko to jest cały rok wyjęty z testowania innych nowości a to za duża strata dla maniaczki

Ok, zostawiam egzamin już, idę się malować

Miłego wieczorku

Aha- dopieor co pisałam, ze ze znajomymi nigdzie nie jeżdżę na śnieg- P. własnie dzwonił że może skoczymy jutro do Kasiny A ja czuję zbliżający się okres

---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ----------

Isa, w Katowicach jest fajnie
Ja już byłam 2 razy (oczywiście u Gayenki ) pierwszy raz autem (trafiłam nie wiem jakim cudem pod samą klatkę jej kamienicy ) i drugi raz pociągiem
Stary 2010-02-23, 16:53   #4604
isa666
Zakorzenienie

rzyrafko ja będę w samym centrum W sumie fajnie, bo zobaczę jak to miasto wygląda. Nie można cały czas siedzieć tylko w Krakowie

Aha, zamówiłam właśnie moją pierwszą etorebkę Wzięłam Elvie, http://etorebka.pl/s03.php?f=0175 bo najbardziej mi się podoba z tych, które są teraz dostępne.
Stary 2010-02-23, 18:13   #4605
Estella
Zakorzenienie

Cytat:
No, kiepsko:/ A kiedy planujesz zamówienie? Bo ja też chciałam się skusić i może podzielimy się przesyłką?
Bardzo chętnie; urlop mam od 5; więc w połowie/drugiej połowie marca chętnie coś zamówię, pasuje Ci taki termin? Jeszcze podpytam dziewczyny w biurze
No i zbieram zamówienie z EDM - w spisie 45% nie ma nic o pędzelkach do oczu, więc może się zreflektowali i jednak dają na nie zniżkę.

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Stary 2010-02-23, 18:15   #4606
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
MagJa dam znać na pewno Chyba dziś mu zrobię premierę, wprawdzie mam 2 żele w użyciu i staram się nie mieć więcj otwartych, ale oba są "żelowe" a ten "jogurtowy", więc
Rozumiem to doskonale, bo ja ostatnimi czasy miałam zwykle otwarte 3, teraz postanowiłam zejść do 2, ale już widzę, że mi się to nie uda, bo oba są kremowe, a czasem chciałoby się użyć czegoś bardziej orzeźwiającego, żelowego. Chyba jednak wyciągnę z zapasów anyżka YR. Nooo, chyba że mi napiszesz, że ten jogurt to pic na wodę i ten granat jest bardziej żelowy, to od razu kupuję

Cytat:
Najbardziej przykre jest kiedy "dobrzy" znajomi pamiętają o urodzinach tylko dlatego, że im gg albo n-k przypomniało
Ale z drugiej strony lepiej niech chociaż tak sobie ułatwiają zapamietywanie niż by mieli w ogóle nie pamietać. Osobiście w imieniny życzenia dostałam tylko od najbliższej rodziny, TŻ i Was. I podobnie jak pakosta miałam wtedy nieco mieszane uczucia...

Cytat:
No w sumie Dziś już testowałam LEE i faktycznie jest naturalny, ale pozytywnie naturalny. Rzęsy są jakby tylko pokolorowane lekko wydłużone i przy tym świetnie rozdzielone. Taki zalotny, dziewczęcy look. Myślę, że z czasem go rozpracuję, on sam zgęstnieje ciutkę i będzie jeszcze lepiej wydłużał. Póki co wracam do obowiązkowych testów FLE.

Cytat:
O, a ja jak zwykle po Tobie dostanę
To wypatruj jutro listonosza albo awizo w skrzynce

Cytat:
Napisałam egz, im więcej wertuję notatki tym więcej błędów mi się przypomina Ja musze to zdać

Umówiłam sie z TŻ na pizzę, na reszcie się normalnie spotkamy od dłuższego czasu
Ty się nie zamartwiaj na zapas. Dobrze, że się z TŻ umówiłaś, to się przynajmniej oderwiesz od tego i odstresujesz trochę.
Bądź dobrej myśli, ja jestem wierzę w Ciebie :uścisk:

Cytat:
Ale dziś była piękna pogoda, aż od razu chęci do życia i pracy wracają Czy to już wiosna?
No jeszcze może nie wiosna, ale przedwiośnie na pewno Też mi się dziś ta pogoda podobała, zwłaszcza, że jak wyszłam z domu o 13 tak wróciłam przed 17, bo postanowiłam pozałatwiać wszystko, co się da, no i oczywiście wszędzie na nogach. Noo, tylko do dentysty pojechałam autobusem, ale potem już wracałam pieszo robiąc niezłe kółko, zachodząc tu i tam.
I kupiłam w końcu mały szampon HE różowy za 7,39zł Dodam, że to jedyny kosmetyczny zakup dzisiaj. I to niezbędny Poza tym przyszła mi zamówiona na Allegro baza pod cienie Pierre Rene - jutro będą testy. Mam nadzieję, że mimo niskiej ceny sprawdzi się w swojej roli.

Cytat:
Moje szkolenie (to, które sama w piątek zorganizowałam) rusza 10. marca i muszę wcześniej tam podjechać i dopiąć wszystko. Jadę pociągiem (nie pamiętam kiedy ostatnio w ogóle jechałam tym środkiem transportu). Ale będę mieć wycieczkę, jeszcze w Katowicach w życiu nie byłam.

Super! Gratuluję i zazdroszczę. Też bym się gdzieś przejechała, tym bardziej na koszt firmy i jeszcze do tego sama. My mamy jeździć w tym miesiącu na delegacje do Kielc, w sumie dobre i to, tyle tylko, że bez sensu, bo z kierowniczką jej firmowym autem, a to oznacza, że nie będzie żadnego biegania po sklepach czy coś. No ale może się kiedyś urwę i wrócę potem sama pksem.

Cytat:
Kilka osób mi już tego ageless polecało, moż ei ja się skuszę, bo cena chyba jedna z niższych w k4, ale kurczę mam jeszcze nieskończony roll-on garniera z zeszłego roku, połowe tołpy i całą Avę przywiezioną z Ostrowca

A testowałaś go wtedy ode mnie? Bo on jest naprawdę niezły i przyjemny w użytkowaniu. Tylko nie wiem dlaczego piszesz, że rozświetlający On miał to robić

Cytat:
Isa, w Katowicach jest fajnie
Ja już byłam 2 razy (oczywiście u Gayenki ) pierwszy raz autem (trafiłam nie wiem jakim cudem pod samą klatkę jej kamienicy ) i drugi raz pociągiem
No proszę, nie wiedziałam, że byłaś Uniaczkiem i że masz taką świetną orientację w terenie
Sama byłam w Katowicach parę razy, nie licząc wyjazdów na konccerty, bo a to składać papiery na AE, a to na egzamin, a to odebrać papiery z AE, jak zrezygnowałam z możliwości studiowania tam (czego potem trochę żałowałam bo zawsze po finansach lepiej by o pracę było), a to kiedyś ot, tak połazić sobie po sklepach
W sumie i bez tych finansów pracuję w finansach, ale i tak uważam, że tamte studia byłyby konkretniejsze niż to całe moje zarządzanie i marketing. Bo cóż z tego, że marketing lubię i chciałabym w nim pracować, jak realnych szans na to nie widzę, bo trzeba mieć albo doświadczenie albo znajomości. A jak zdobyć to doświadczenie nie mając znajomości

Cytat:
rzyrafko ja będę w samym centrum W sumie fajnie, bo zobaczę jak to miasto wygląda. Nie można cały czas siedzieć tylko w Krakowie
To jak będziesz w centrum, to się raczej nie pogubisz. Ja też tam chodziłam na własną rekę i jakoś się nie pogubiłam. Koniec języka za przewodnika i trafisz, gdzie chcesz

Cytat:
Aha, zamówiłam właśnie moją pierwszą etorebkę Wzięłam Elvie, http://etorebka.pl/s03.php?f=0175 bo najbardziej mi się podoba z tych, które są teraz dostępne.
Gratuluję zakupu. Sądząc po opiniach o Elvie, powinnaś być zadowolona.

Skoro jesteśmy w temacie, Hosenko, jak się sprawuje Andi? Wygodna? Wywietrzała już
Stary 2010-02-23, 18:31   #4607
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
chciałabym wrócić do takiego stanu
Cytat:
Nie chodzi o ilość, ale o to, że z obu kategorii mam spore zapasy
ach przynajmniej nie jesteś w tym sama też mi się trochę nagromadziło
Cytat:
bardzo ładna daj znać jak już dotrze

a moje przeziębienie ma się niestety dobrze i jakoś nie mogę go pokonać, zużyłam setki chusteczek, głowa pęka, a do tego do późna siedziałam w szkole.. jeszcze teraz to do przeżycia, ale wiosną będzie przykro wracać o 18-19, kiedy wszyscy będą korzystać z jej uroków
a co mi po tym, że do południa jestem w domu
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-23, 18:32   #4608
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
No i zbieram zamówienie z EDM - w spisie 45% nie ma nic o pędzelkach do oczu, więc może się zreflektowali i jednak dają na nie zniżkę.
Szkoda, że wcześniej nie wiedziałam, że będziecie zamawiać, bo bym się przyłączyła, a tak to czekam aż się uzbiera komplet we wspólnozakupowym.
A pędzelki do oczu wchodzą w zniżkę, a przynajmniej mi przyjęto takowe do zamówienia
Stary 2010-02-23, 18:39   #4609
Estella
Zakorzenienie

MagJa jeszcze nie zamówiłyśmy, także jak masz ochotę dołączyć to zapraszam ja na razie zbieram listy i odcienie - z tym najtrudniej

Pakosto wszystkiego dobrego

Siegfried Obermeier
Stary 2010-02-23, 18:44   #4610
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
MagJa jeszcze nie zamówiłyśmy, także jak masz ochotę dołączyć to zapraszam ja na razie zbieram listy i odcienie - z tym najtrudniej
Dzięki za propozycję, ale już się zadeklarowałam gdzie indziej i wycofać nie mogę, zwłaszcza, że część mojego zamówienia już jest złożona, a część czeka na komplet w kolejnym.
Stary 2010-02-23, 19:36   #4611
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
Super

Cytat:
Przy okazji wypróbuję w końcu nowy tusz Max Faxtora, bo dziś dostałam w ramach rekompensaty za grubaska.
Ja niedawno wróciłam, czekało na mnie awizo i zastanawiałam się co to. Nie zamawiałam nic, ani też nie spodziewałam się przesyłki, więc to pewnie mój MaxFactor
Cytat:
I muszę pochwalić Healthy Mix- używam już ponad tydzień i nadal te same zalety. Dziś nawet nie użyłam pudru a buzia zaczęła się świecić lekko dopiero teraz (od 7 rano), więc jak dla mnie to duży sukces
Oglądałam go ostatnio w Rossmannie i mam na niego coraz większą ochotę, a Twoja opinia jest baardzo zachęcająca.

W zasadzie i tak potrzebuję lekkiego podkładu, trochę rozświetlającego bo mam teraz tylko jeden średnio-lekki Maybelline Dream Satin Liquid (od Rzyrafki ) i cięższy kremowy Essence Stay All Day.

Kończy mi się żel oliwkowy do mycia twarzy Ziai i odżywka do blond i rozjaśnianych Timotei. Bardzo dużo zużyłam w tym miesiącu, a zakupów mało.

Dziś na uczelni, mimo natłoku zajęć, względny spokój - gorzej będzie jutro, ale nie panikuję bo czwartek zapowiada się lekko, a wieczorem poimprezujemy z TŻem i moimi znajomymi z roku.
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-23, 19:39   #4612
off-wietrzka
Rozeznanie

Cytat:
To już tuż tuż
Nie stresuj się, na pewno będzie dobrze

spoko, w Katowicach jest fajnie

a chciaam sie pochwalic, ze w weekend zrobilam 3Bita i zrobil furore na rodzinnej imprezce!!
off-wietrzka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-23, 20:05   #4613
aante_e
Miss Pudernica

Rzyrafko ten niby najjaśniejszy odcień L'orela jest ciemny:/ i zdecydowanie żółty. Szkoda, bo chętnie bym go przetestowała, a tak to zostanę przy zakupie nowego Burżujka.

Cytat:

Gratuluję wyjazdu! I tego, że napisałaś że się cieszysz że je jedziesz, a nie że się boisz

Elvie mi też się bardzo podoba, żałuję że już nie ma czarnej.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-23, 20:57   #4614
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
a chciaam sie pochwalic, ze w weekend zrobilam 3Bita i zrobil furore na rodzinnej imprezce!!
Wcale się nie dziwię. Ja go robiłam już 4 razy, praktycznie tydzień w tydzień, a i tak rodzinka ciągle się dopomina o więcej. Blacha znika w okamgnieniu

Właśnie obejrzałam gazetkę Superpharm (jest na wątku) i aż mnie korci, żeby sobie zrobić wycieczkę do Krakowa. No ale licząc dojazd to te promocje nie wyszłyby już tak tanio A do Krakowa i tak wpadnę na chwilkę pod koniec marca.

Kojarzycie może po ile są tam produkty Toni & Guy mniej więcej? Bo chyba bym znów chciała krem do loków, lepszego nie znam. No i te nowe balsamiki do ust Planete System kuszą, ale na razie odpuszczam, bo mam za dużo innych. I zestawy miniaturek Galenica, i to w kosmetyczkach! Ciekawe co w nich tym razem będzie. Buu, dlaczego u mnie nie ma SP
Stary 2010-02-23, 21:21   #4615
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

A dla mnie w gazetce SP nic ciekawego no może oprócz tuszu Bourjois Volume Glamour ale w sumie nie mam czasu na makijaż ostatnio, więc chyba odpuszczę

Hosenko gratulacje świetne efekty odwyku

Karolinko ja też bardzo bardzo proszę o recenzję żelu Palmolive mandarynka kusi..

biegam

Edytowane przez noseknosek
Czas edycji: 2010-02-23 o 21:34
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-23, 22:44   #4616
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

kliknęłam meteoryty Beige Lumineux!
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-23, 22:56   #4617
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
Bardzo chętnie; urlop mam od 5; więc w połowie/drugiej połowie marca chętnie coś zamówię, pasuje Ci taki termin? Jeszcze podpytam dziewczyny w biurze
No to nawet bardzo dobrze, przynajmniej się wstrzymam, bo miałam ochotę robić zamówienie już-zaraz, a tak to lepiej Może coś do tego czasu skreślę z listy A jakbyście były chętne na mazidla, to jeszcze fajniej, bo tam to jest baaardzo dużo kuszących mnie rzeczy

Ależ mnie dzisiaj głowa boli, nawet spałam w ciągu dnia, ale nie pomogło Może to znowu przez zmianę pogody
(mój wątek o lakierach Isadora Graffiti)

kochanie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-23, 23:14   #4618
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

luskap świetny zakup

I jeszcze muszę się pochwalić, że właśnie zużyłam żel pod prysznic i żel do hig intymnej. Zostały mi tylko 2 (dwa) żele. Więc chyba sprawię sobie mandarynkę bez wyrzutów sumienia.

U mnie szaleństwo urządzania trwa Wczoraj zamówiłam łóżko i komodę do sypialni, dzisiaj krzesła do kuchni i lampki nocne zakochałam się i nie mogłam nie kupić.. Po drodze wpadły talerze i pościel.

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-24, 00:42   #4619
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
To wypatruj jutro listonosza albo awizo w skrzynce

Ty się nie zamartwiaj na zapas. Dobrze, że się z TŻ umówiłaś, to się przynajmniej oderwiesz od tego i odstresujesz trochę.
Bądź dobrej myśli, ja jestem wierzę w Ciebie :uścisk:

A testowałaś go wtedy ode mnie? Bo on jest naprawdę niezły i przyjemny w użytkowaniu. Tylko nie wiem dlaczego piszesz, że rozświetlający On miał to robić

No proszę, nie wiedziałam, że byłaś Uniaczkiem i że masz taką świetną orientację w terenie
A nawet budzik nastawię na wczesną godzinę 8.55 z tej okazji żeby nie przegapić

Na pizzy było super- jakies nowe smaki, wybrałam z dodatkowa mozarellą, czarnymi oliwkami i suszonymi pomidorkami zjadłam 3 kawałki i sie poddałam, a zawsze jadłam na pół z TŻ

Hmm właśnie nie pamiętam, ale faktycznie mogłam no i zdawał mi się rozświetlający chyba?

Uniaczkiem to nie- rok temu w maju jak byłam z TŻ za Jaworznem na długi weekend na rybkach to wzięłam jego seicento i podrałowałam sobie z mapką google, to było niedaleko centrum i tam taki emnóstwo jednokierunkowych było, ż eledwo rzuciłam okiem na mapkę a już przejechałam całą uliczkę, no ale w końcu wykręciłam na miejsce przypadkiem, bo już mapa poszła na wycieraczkę i jechałam na czuja na końcu
Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
a moje przeziębienie ma się niestety dobrze i jakoś nie mogę go pokonać, zużyłam setki chusteczek, głowa pęka, a do tego do późna siedziałam w szkole.. jeszcze teraz to do przeżycia, ale wiosną będzie przykro wracać o 18-19, kiedy wszyscy będą korzystać z jej uroków
a co mi po tym, że do południa jestem w domu
Ty jesteś na wieczorowych studiach?
Cytat:
A ja tobie się chciałam pochwalić, że TŻ był w Zabrzu na targahc wędkarskich 4 dni teraz
Cytat:
Rzyrafko ten niby najjaśniejszy odcień L'orela jest ciemny:/ i zdecydowanie żółty. Szkoda, bo chętnie bym go przetestowała, a tak to zostanę przy zakupie nowego Burżujka.
No, jak pisałam- najjaśniejszy nie jest, ale moja cera to straszne dziwadło- niby jasnożółta, ale tradzikowa i czasami czerwonawa i w ogóle fuj
A burzujek też kusi baaardzo ale ciągle mi nie po drodze po odlewkę bo 10hse mnei zapchał i w ciemno tego nei kupię
Cytat:
Kojarzycie może po ile są tam produkty Toni & Guy mniej więcej? Bo chyba bym znów chciała krem do loków, lepszego nie znam. No i te nowe balsamiki do ust Planete System kuszą, ale na razie odpuszczam, bo mam za dużo innych. I zestawy miniaturek Galenica, i to w kosmetyczkach! Ciekawe co w nich tym razem będzie. Buu, dlaczego u mnie nie ma SP
Ale tego kremu do loków nie ma w SP w ogóle

Pędze sprawdzic co dla mnie w SP

---------- Dopisano o 01:42 ---------- Poprzedni post napisano o 00:31 ----------

Ten tego- znacie się na męskich antyperspirantach? TŻ sie zwrócił po pomoc które cudo działa i ładnie pachnie (nie "odświeżaczowo-niebiesko")? Chodzi o kulkę- Rexona? Adidas? Macie jakieś typy czy mam stanąć w rossmannie i niuchać po kolei?

Z SP kuszą szminki Maybelline (mam kartkę z 2 próbkami ze Skarbu rossmannowego), także pomadki PS (jednak mazianie paluchem w puszeczkowych TBSkach to nie jest dobre wyjście na rano gdy się spieszę i muszę szubko natłuścić czymś usta przed wyjściem z domu), też zestaw Galenic- o gdyby tam było serum Aquapulpe to by było fajnie i kremy Scheller z arganem i amarantem dla mamy- o dziwo po balansującym dla cery wrażliwej zeszły jej takie jakieś czerwone krostko-wypryski natychmiast
Stary 2010-02-24, 02:06   #4620
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
Pochwalę się tylko, że z TŻem cudnie się układa.
Mnie też.
Nie wierzcie w żadne te historie o rozpadających się związkach na erasmusie!

Cytat:
Dlatego ja wyłączam opcje przypominania i liczę na prawdziwą pamięć.

Cytat:
Ty jesteś na wieczorowych studiach?
Nie trzeba być na wieczorowych studiach, żeby kończyć o takiej porze. Niestety coś o tym wiem.

Właśnie siedzę na stronie DM i oglądam Baleę, P2 i resztę.. Ale się obkupię w tym Berlinie.

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości