|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4591 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#4592 |
Miss Pudernica
|
Hosenko ładnie, odwyk dał efekt
![]() ![]() Jestem na zakupie maski do włosów i nie mogę się zdecydować ![]()
#4593 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Całe zbiory wklejam co 4 miesiące, a ze wrzucałam na poczatku stycznia to dopiero pod koniec kwietnia/na początku maja ![]()
![]() |
#4594 |
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Chociaż wcale nie taki dobry. Mam @ wszystko mnie boli i na domiar złego wszystko z rąk leci i w ogóle nie myślę co robię. W dodatku wczoraj wpadłam na genialny pomysł i umówilam się dziś z dentystą, do którego zaraz się wybieram. Jeszcze tylko jakiś makijaż strzelę i buty wypastuję, bo wstyd w nich wyjść ![]() ![]() No i mam nadzieję, że jak trochę pospaceruję po tym wiosennym słoneczku, to mi się humor poprawi... Miłego dnia wszystkim ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4595 |
Przyjaciółka KWC
|
Iza, Marta ja też składam jak najlepsze, choć spóźnione życzenia
![]() ![]() Miałam napisać kilka słów o micelu Plante System. Generalnie mi się nie podoba i raczej odradzam zakup - zmywa raczej średnio, gorzej niż Bioderma, LRP czy Avene. Ma nieprzyjemny zapach i trochę szczypie mnie w oczy, no i czuję go na powiekach. Niby nie klei się ani nie zostawia żadnej warstwy, ale jakoś tak go czuć i nie ma uczucia czystej skóry. ![]() ![]()
![]() |
#4596 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Izka pamiętam, pamiętam.Przypominam sobie o tym za każdym razem jak używam mojej połówki, na którą znalazłam sposób i kładę w kosmetyczce np. na boku, żeby krem spłynął i zebym nie musiała się męczyć z wygrzebywaniem go- a propo naszych narzekań ![]() Mi teraz coraz mniej dni pasuje niestety ![]() Piatek też nie każdy, ale coś się wymyśli ![]() ![]() MagJadam znać na pewno ![]() ![]() Cytat:
![]() Nie chodzi o ilość, ale o to, że z obu kategorii mam spore zapasy ![]() Cytat:
I muszę pochwalić Healthy Mix- używam już ponad tydzień i nadal te same zalety. Dziś nawet nie użyłam pudru a buzia zaczęła się świecić lekko dopiero teraz (od 7 rano), więc jak dla mnie to duży sukces ![]()
![]() |
#4597 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Od początku lutego, a nawet i wcześniej nie kupilam nic, oprócz chusteczek nawilżanych Bell za 4,99. w lutym miałam jedna wymianę i przybyło mi 6 kosmetyków ale niecałych i 4 odlewki i dziś wysłałam następną wymianę i dojdzie mi: Odlewka maseczki Ziaja PRO 50ml Balsam Sephora Creme Brulee 150ml Elvie Oriflamu 30ml w specjalnej edycji Odlewka Grace Oriflame 10ml w atomizerku Odlewka Ambre Yves Rocher 10ml w atomizerku Odlewka Miss O Fashion Princess 10ml Odlewki Ziaja maseczka zwężająca pory i peeling enzymatyczny po 10ml Odlewka masła Farmony 30ml wanilia i daktyle Cerutti Image 30 z 50ml Katie Price 30ml EDP Puder Artdeco w tzw.solniczce Przy tym ubyło mi sporo rzeczy i sporo sprzedałam. Co do spania to ja tak wczoraj spałam- całe popoludnie i wieczór a potem całą noc, ale to pewnie przez te wszystkie specyfiki antygrypowe- wszystkie działają nasennie. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
- mam 1 krem pod oczy - 3 szampony w tym 1 na wykończeniu - z 19 maseczek zeszłam do 7 +2 miniatury i 2 saszetki - płyn do hig.intymnej mam 1 a drugiego została kropelka no i nie jest tak źle z kolorówką. Tylko ciągle balsamów mi mało ubywa... no i nie wiem co zrobić, bo kusi mnie Volare z Ori...z Avonu nic. Cytat:
![]() Gratuluję drugiego tuszu. Nawet na dobre Wam to wyszło, że dostałyście nie ten ![]()
![]() |
#4598 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4599 | ||||||
Zakorzenienie
|
A ja mam piękną brzoskwinke z Inglota, perła nr 691
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() O matko, współczuję, w tym roku o dziwo autobusy jakoś jeździły ale pamiętam w zeszłym jak jeden nie przyjechał to 20 min stania jakby to była jakaś wioska zabita dechami ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Napisałam egz, im więcej wertuję notatki tym więcej błędów mi się przypomina ![]() ![]() Umówiłam sie z TŻ na pizzę, na reszcie się normalnie spotkamy od dłuższego czasu ![]()
![]() |
#4600 |
Zakorzenienie
|
Rzyrafko: głęboko najwilżający i Ageless. Ten trzeci właśnie skończyłam
![]() ODŁÓŻ NOTATKI!! Robisz najgłupsza rzecz jaką mozna robić po egzaminie ![]()
#4601 | |||
Wtajemniczenie
|
Ice, Off-wietrzko, bardzo dziękuję
![]() No, kiepsko:/ A kiedy planujesz zamówienie? Bo ja też chciałam się skusić i może podzielimy się przesyłką? ![]() Cytat:
![]() ![]() Dobry patent z tym pudełeczkiem - sama końcówka strasznie mnie denerwowała, bo prawie cały krem miałam za paznokciem ![]() Cytat:
![]() ![]() Wszystkim chorującym życzę zdrowia ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ---------- Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4602 | |
Zakorzenienie
|
Ale dziś była piękna pogoda, aż od razu chęci do życia i pracy wracają
![]() ![]() To już tuż tuż ![]() Nie stresuj się, na pewno będzie dobrze ![]() Cytat:
![]() No, ale mimo to i tak chętnie zmacam go osobiście ![]() A tak przy okazji....tamtaram! W przyszły wtorek jadę do Katowic. Sama! ![]() Moje szkolenie (to, które sama w piątek zorganizowałam) rusza 10. marca i muszę wcześniej tam podjechać i dopiąć wszystko. Jadę pociągiem (nie pamiętam kiedy ostatnio w ogóle jechałam tym środkiem transportu). Ale będę mieć wycieczkę, jeszcze w Katowicach w życiu nie byłam. ![]() Mam nadzieję, że nie zginę tam ![]() Idę pomalować sobie pazurki.
![]() |
#4603 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No, stresuję sie teraz 10 razy bardziej niż wczoraj ![]() Cytat:
![]() Ok, zostawiam egzamin już, idę się malować ![]() Miłego wieczorku ![]() Aha- dopieor co pisałam, ze ze znajomymi nigdzie nie jeżdżę na śnieg- P. własnie dzwonił że może skoczymy jutro do Kasiny ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ---------- Isa, w Katowicach jest fajnie ![]() Ja już byłam 2 razy (oczywiście u Gayenki ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4604 |
Zakorzenienie
|
rzyrafko ja będę w samym centrum
![]() ![]() Aha, zamówiłam właśnie moją pierwszą etorebkę ![]()
#4605 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No i zbieram zamówienie z EDM - w spisie 45% nie ma nic o pędzelkach do oczu, więc może się zreflektowali i jednak dają na nie zniżkę.
![]() ![]() |
![]() |
#4606 | ||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() To wypatruj jutro listonosza albo awizo w skrzynce ![]() Cytat:
Bądź dobrej myśli, ja jestem ![]() Cytat:
![]() I kupiłam w końcu mały szampon HE różowy za 7,39zł ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
A testowałaś go wtedy ode mnie? Bo on jest naprawdę niezły i przyjemny w użytkowaniu. Tylko nie wiem dlaczego piszesz, że rozświetlający ![]() ![]() Cytat:
![]() Sama byłam w Katowicach parę razy, nie licząc wyjazdów na konccerty, bo a to składać papiery na AE, a to na egzamin, a to odebrać papiery z AE, jak zrezygnowałam z możliwości studiowania tam (czego potem trochę żałowałam ![]() ![]() W sumie i bez tych finansów pracuję w finansach, ale i tak uważam, że tamte studia byłyby konkretniejsze niż to całe moje zarządzanie i marketing. Bo cóż z tego, że marketing lubię i chciałabym w nim pracować, jak realnych szans na to nie widzę, bo trzeba mieć albo doświadczenie albo znajomości. A jak zdobyć to doświadczenie nie mając znajomości ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Skoro jesteśmy w temacie, Hosenko, jak się sprawuje Andi? Wygodna? Wywietrzała już ![]() |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4607 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a moje przeziębienie ma się niestety dobrze i jakoś nie mogę go pokonać, zużyłam setki chusteczek, głowa pęka, a do tego do późna siedziałam w szkole.. jeszcze teraz to do przeżycia, ale wiosną będzie przykro wracać o 18-19, kiedy wszyscy będą korzystać z jej uroków ![]() a co mi po tym, że do południa jestem w domu ![]()
![]() |
#4608 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A pędzelki do oczu wchodzą w zniżkę, a przynajmniej mi przyjęto takowe do zamówienia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4609 |
Zakorzenienie
|
MagJa jeszcze nie zamówiłyśmy, także jak masz ochotę dołączyć to zapraszam
![]() ![]() Pakosto wszystkiego dobrego ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4610 |
Zakorzenienie
|
Dzięki za propozycję, ale już się zadeklarowałam gdzie indziej i wycofać nie mogę, zwłaszcza, że część mojego zamówienia już jest złożona, a część czeka na komplet w kolejnym.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4611 | ||
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() W zasadzie i tak potrzebuję lekkiego podkładu, trochę rozświetlającego bo mam teraz tylko jeden średnio-lekki Maybelline Dream Satin Liquid (od Rzyrafki ![]() Kończy mi się żel oliwkowy do mycia twarzy Ziai i odżywka do blond i rozjaśnianych Timotei. Bardzo dużo zużyłam w tym miesiącu, a zakupów mało. ![]() Dziś na uczelni, mimo natłoku zajęć, względny spokój - gorzej będzie jutro, ale nie panikuję bo czwartek zapowiada się lekko, a wieczorem poimprezujemy z TŻem i moimi znajomymi z roku. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4612 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a chciaam sie pochwalic, ze w weekend zrobilam 3Bita i zrobil furore na rodzinnej imprezce!! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4613 | |
Miss Pudernica
|
Rzyrafko ten niby najjaśniejszy odcień L'orela jest ciemny:/ i zdecydowanie żółty. Szkoda, bo chętnie bym go przetestowała, a tak to zostanę przy zakupie nowego Burżujka.
Cytat:
![]() Elvie mi też się bardzo podoba, żałuję że już nie ma czarnej.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4614 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ******************* Właśnie obejrzałam gazetkę Superpharm (jest na wątku) i aż mnie korci, żeby sobie zrobić wycieczkę do Krakowa. No ale licząc dojazd to te promocje nie wyszłyby już tak tanio ![]() Kojarzycie może po ile są tam produkty Toni & Guy mniej więcej? Bo chyba bym znów chciała krem do loków, lepszego nie znam. No i te nowe balsamiki do ust Planete System kuszą, ale na razie odpuszczam, bo mam za dużo innych. I zestawy miniaturek Galenica, i to w kosmetyczkach! Ciekawe co w nich tym razem będzie. Buu, dlaczego u mnie nie ma SP ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4615 |
lipiec na maksa!!! :)
|
A dla mnie w gazetce SP nic ciekawego
![]() ![]() ![]() Hosenko gratulacje ![]() ![]() Karolinko ja też bardzo bardzo proszę o recenzję żelu Palmolive ![]()
![]() Edytowane przez noseknosek Czas edycji: 2010-02-23 o 21:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#4616 |
Zakorzenienie
|
![]() kliknęłam meteoryty Beige Lumineux!
#4617 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ależ mnie dzisiaj głowa boli, nawet spałam w ciągu dnia, ale nie pomogło ![]() ![]()
![]() |
#4618 |
lipiec na maksa!!! :)
|
luskap świetny zakup
![]() I jeszcze muszę się pochwalić, że właśnie zużyłam żel pod prysznic i żel do hig intymnej. ![]() ![]() U mnie szaleństwo urządzania trwa ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4619 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na pizzy było super- jakies nowe smaki, wybrałam z dodatkowa mozarellą, czarnymi oliwkami i suszonymi pomidorkami ![]() ![]() Hmm właśnie nie pamiętam, ale faktycznie mogłam no i zdawał mi się rozświetlający chyba? Uniaczkiem to nie- rok temu w maju jak byłam z TŻ za Jaworznem na długi weekend na rybkach to wzięłam jego seicento i podrałowałam sobie z mapką google, to było niedaleko centrum i tam taki emnóstwo jednokierunkowych było, ż eledwo rzuciłam okiem na mapkę a już przejechałam całą uliczkę, no ale w końcu wykręciłam na miejsce przypadkiem, bo już mapa poszła na wycieraczkę i jechałam na czuja na końcu ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A burzujek też kusi baaardzo ale ciągle mi nie po drodze po odlewkę bo 10hse mnei zapchał i w ciemno tego nei kupię ![]() Cytat:
![]() Pędze sprawdzic co dla mnie w SP ![]() ---------- Dopisano o 01:42 ---------- Poprzedni post napisano o 00:31 ---------- Ten tego- znacie się na męskich antyperspirantach? TŻ sie zwrócił po pomoc ![]() ![]() Z SP kuszą szminki Maybelline (mam kartkę z 2 próbkami ze Skarbu rossmannowego), także pomadki PS (jednak mazianie paluchem w puszeczkowych TBSkach to nie jest dobre wyjście na rano gdy się spieszę i muszę szubko natłuścić czymś usta przed wyjściem z domu), też zestaw Galenic- o gdyby tam było serum Aquapulpe to by było fajnie ![]() ![]()
![]() |
#4620 | |
po prostu Em :)
|
Mnie też.
![]() Nie wierzcie w żadne te historie o rozpadających się związkach na erasmusie! ![]() Cytat:
![]() Nie trzeba być na wieczorowych studiach, żeby kończyć o takiej porze. Niestety coś o tym wiem. ![]() Właśnie siedzę na stronie DM i oglądam Baleę, P2 i resztę.. Ale się obkupię w tym Berlinie. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:01.