|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3721 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rosną nam bobasy rosną, wnet raczkować będą wiosną (07 -08. 2009r) cz. IV
Przed chwilą puściłam Małżowi ten filmik z youtube, który Tuli wkleiła i się popłakał ze śmiechu
|
|
#3722 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na pewno będę korzystala, jak zbudujemy domek, teraz mam małą kuchnię i musielismy zamawiac meble z szafką narożną, ale przydała sie, bo bardzo pojemna jest. a wiesz co mi się podoba? takie coś a i ten stół z taką dekoracją i krzesłami to już w ogóle moje marzenie lubię ogólnie funkcjnalne kuchnie, z dużą ilością schowków, kiedyś np. widziałam w TV taką, że pod blatem była stolnica do ciasta taka wysuwana
|
|
|
|
|
#3723 |
|
Raczkowanie
|
skoro lubisz takie rozwiazania to wejdz na strone bluma (mam nadzieje ze mnie nie zastrzela za reklame) tam jest duzo fajnych filmikow pokazujacych ich produkty a z ta stolnica to ja bym tak niechciała u siebie, bo jak sobie pomysle ze mialaby mi sie zakurzyc od maki szafka w srodku to mnie cos takiego nie uszczesliwia ale blat wysuwany to juz inna bajka
mi tez sie podoba kuchnia z duza iloscia schowkow ale te bajery nawet ten wklad do szuflady co pokazałas to pieknie kosztuje u nas w salonie bez tego kuchnie wychodziły ponad 10 000 meble a gdzie jeszcze agd do tego ![]() a co do stołu to przyznaje piekny u nas takie rzezbienia nog nie znajdziesz choc nie chwalac mojej firmy tez mamy piekne stoły ale ratanowych krzeselek nie mamy
GABRYŚ -mój mały mężczyzna - 5 latek 17. 08.2009 ALICJA 16.07.2014 Edytowane przez viki_22_83 Czas edycji: 2010-02-23 o 22:24 |
|
|
|
#3724 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak Wercię wystroisz na wiosenny spacer to wszyscy faceci jej ![]() Cytat:
też o gorgulku dzisiaj myslałam Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3725 |
|
Zakorzenienie
|
Cass wkleilam wczoraj czy kiedys zdjecie z 9 miesiaca
![]() I pare innych zdjec, jesli ktos ma ochote spojrzec
|
#3726 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Marica co Ty opowiadasz? Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Z Gabrysia mocny chłopczyk Cytat:
Cytat:
Wybaczamy,a Ty nie grzesz więcej Cytat:
![]() Cytat:
Mariolka cieszę się że Ci się udało z tym urlopem i wysoka temperatura opuści Antosia na dobre |
||||||||
|
|
|
#3727 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat Katarzynki mi się nie wkleił - Katarzynko ja to znowu anty-różowa jestem ![]() ---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- Cytat:
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3728 |
|
Zakorzenienie
|
Ja kupowałam ostatnio Kubie kurtkę na 80 cm i ona między paszkami ma 33 cm
Ma , a co, szukasz synowej? ![]() *** Ja już kończę na dzisiaj, dobrej nocy ---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ---------- Mariola, Antonio jest uroczy
|
|
#3729 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3730 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo pewnie jako reklama będzie
|
|
|
|
|
#3731 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
to niezły klocuszek z Niego ![]() mój też ... i od wczoraj z nim ćwiczę, ale taki cięzar podnosić na jednej dłoni przez kilka minut to masakra ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
też mi się podobał - zapomniałam napisać
|
||||||||
|
|
|
#3732 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Wysłałam,a nie doszło?Cóż ta poczta wyrabia
.Miejmy nadzieję,że jutro dojdzieCytat:
dla Antosia za odwagęŁadnie waży Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez sylka79 Czas edycji: 2010-02-23 o 23:13 |
|||||||
|
|
|
#3733 | |||||
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
![]() kurcze jest ten problem, ze dywan musi byc hehe a zaslony gladkie mi sie nie podobaja no i musza byc raczej jasne bo sciane mam ciemna yhhh ciezko cos znalezc Cytat:
![]() Cytat:
kurcze cos czuje, ze bede miala przeboje z tymi jego zebami oby Marcel chociaz odziedziczyl zeby po ojcu dzieki ![]() Cytat:
![]() na to: http://www.allegro.pl/item923762848_...baby_4kol.html kolor ASIA ---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ---------- Cytat:
jakos nie wyobrazam sobie miec gladkich zaslon a dywan jak juz pisalam musi byc bo jest boski tylko dalej sie nei zdecydowalam ktory z tamtych dwochnie moge sie zdecydowac bo nic mnie nie powala najbardziej bym chciala jakies w srebrnym odcieniu z wzorem nie rzucajacym sie bardzo w oczy ale takich nie moge znalezc wiec kombinuje
|
|
|
#3734 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczynce w każdym kolorze do twarzy,bo chłopca na różowo to tak nie bardzo
![]() No ![]() ---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ---------- Żeby zdąrzyć czasowo,jeszcze dzisiejszym solenizantom: życzę:dużo,dużo zdrówka |
|
|
|
#3735 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dziekuje z amile slowa odnoscie Antosia
Serce matki peka z dumy ![]() Faktycznie, oczyska ma przesliczne, a wypelnione lzami i patrzace blagalnie... Mama i tata stanowczo miekna i nie potrafia sie oprzec ![]() Zreszta ja mam taki drugi komplet oczu w domu, tylko nieco starszych i brazowych ... Tak wiec robia te chlopy ze mna co chca ![]() Ja zamiast isc spac to czekam... Wlasciwie nie wiem na co, bo goraczki nie ma, ale
|
#3736 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A jak Ci się widzą,delikatne wzorki bardziej wyostrzone,tylko w tym samym kolorze co zasłony?wzorki by były A ty kombinuj,może kombinując na coś wpadniesz ![]() Mariola ślicznego masz synusia Kasiuuulka masz dziewczyno zdolności Morska odezwij się ![]() Eleeri dalej milczy ![]() A Tru to już tak dawno nie było,że nie wspomnę. Coś nas mamusie zaniedbują. Do jutra ![]() Dobranoc ---------- Dopisano o 00:10 ---------- Poprzedni post napisano o 00:08 ---------- Cytat:
a Ty odpocznij |
||
|
|
|
#3737 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Mariola jak tam nocka minela? Wredna nie bylo Cie wczoraj. Jak tam nastroj? Cass jak nocka dzisiaj? Morska, Eleeri, Sweet, Frida, Chryzolit we miss you Dzien dobry kochane! Wczoraj Ania wczesnie poszla spac i ja padlam krotko po Niej. Maz sie dziwi, ze ja tyle spie, a ja doslownie wieczorami juz na oczy nie widze. Nie wiem, czy to kwestia zimy, czy jestem tak zmeczona. Nawet ksiazki nie jestem w stanie doczytac, bo zasypiam po 2 kartkach ![]() Dziewczyny, czy Wy macie sokownice? Polecacie jakas?
|
|
#3738 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
, dawaj kurierem ![]() Siostro ![]() *** Dziewczynki, po 10-ej będę dzwoniła po wynik z posiewu moczu Kubaska, trzymajcie kciuki, żeby nie było bakterii ![]() Mariola, jak Antonio?
|
|
|
#3739 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() no właśnie, ciekawe jak Antoś Dzień doberek ![]() słoneczko świeci u nas pięknie, ptaszki śpiewają... WIOSNA IDZIE Byłam już z małą na pobraniu krwi do kontrolnego badania, ostatnio niby wszystko ok było ale jeden z czynników nieznacznie podniesiony...także nieśmiało też o kciuki prosimy, wyniki popołudniu
|
|
#3740 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A do mnie ta wiosna coś się nie śpieszy ![]() To my z Kubaskiem też trzymamy za Was , Anula a skąd u Was pobieraję, z paluszka? I czemu chodzicie kontrolnie na badania krwi? Nie doczytałam
|
|
|
#3741 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
u nas z paluszka, Mała strasznie ciekawa była co to kapie czerwonego ![]() Pediatra daje skierowanie na morfologię wszystkim dziciom po ukończeniu 4-5 miesiąca życia, no a teraz robimy drugi raz kontrolnie, za pierwszym razem mała miała nieznacznie przekroczone limfocyty...mam nadzieję , ze tym razem będzie ok
|
|
#3742 | |||
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
witam sie i ja w srodku nocy
![]() musialam odwiezc Eryka bo TZ sie oflagowal ![]() Marci poszedl spac wczoraj ok 23 a wstal o 7 - ostatnio budzika nie musze wlaczac, punkt 7 oczy otwiera no ale tatusiowi udalo sie go przycisnac jeszcze bo jak wrocilam patrze a oni spia Cytat:
fioletowych firan za bardzo nie chce bo juz za duzo tego fioletu, myslalam nad srebrnymi ale nigdzie takich nie ma ehh Cytat:
![]() napewno nic nie bedzie Cytat:
za synowa ![]() przyszly dzis moje termogacie ale mam wrazenie, ze sa za luzne i nie beda dzialac ![]() nie sa takie mocno opiete jak np pas poporodowy, lekko je zakladam i lekko zsuwam
|
|
|
#3743 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziś już Tomuś spał lepiej Cytat:
dzięki za komplementy, ale jakoś zniekształciła mi się głowa jak się sobie samemu robi zdjęcie ![]() ja zwykle też prostuję, bo na szczotce szybko mnie ręka boli ![]() Cytat:
maslo i kiełbasę w plynie ![]() Cytat:
muszę zważyć mojego wielkoluda, bo już może waży więcej ![]() Cytat:
Cytat:
![]() oby miał zęby po tatusiu ![]() ja też trzymam kciuki, zeby mój Tomasz miał zęby po tacie ![]() często stosuję maseczki, bo mam tendencje do przesuszonych włosów (choć ostatnio trochę to zaniedbałam) - używam Welli i drogeryjnej Gliss Kur
|
|
|
#3744 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
a moze takie zaslony
http://www.allegro.pl/item924522899_...rzepiekne.html ROZA STALOWY aczkolwiek nie wiem czy nie za jasne z kolei ![]() ehh czemu nigdzie nie ma fajnych zaslon?
|
|
#3745 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A witaminki to jakieś zażywasz? Ja mam Zelmera .Zadowolona jestem bardzoCytat:
![]() Poszło ![]() aby nie było bakterii.Cytat:
prosze ![]() Cytat:
No właśnie,wszędzie tak powinno być,bo to jest tak,że tylko do 4 miesiąca życia,dziecko posiada zapas żelaza od matki,zgromadzone w czasie ciąży.Później dziecko może być narażone na niedobory żelaza a co za tym idzie anemię Cześ mamusie!!! Bartosz spał do 6 rano z dwoma nocnymi karmieniami Wczoraj całe popołudnie i wieczór był tak marudny,że juz sam nie wiedział co chce a ja już nie wiedziałam co mu jest Wszystko było be;zabawa,siedzenie,nosze nie,zabawki![]() Za kąpaniem wczoraj tak szalał,że uspokoił sie dopiero na przewijaku,jak myłam mu buzię.Zawsze lubił sie kąpać,ale wczoraj wszystko musiało być w trybie natychmiastowym ![]() Na 11 idę do lekarza z tą ręką,ciekawe co powie? ![]() Odezwę sie później. Miłego dzionka |
||||
|
|
|
#3746 |
|
Zakorzenienie
|
Witacje
U nas dzisiaj pogorszenie pogody, mglisto i pochmurno. Wczoraj była prawdziwa wiosna Kuba spał na dworku ok 2 godzinn Dziekuje Tuli za pamieć Nocka mineła bardzo dobrze, Kuba tylko raz sie obudził, dałam smoka i spał dalej. Ale juz o 6 sie wstał na dobre i skakał w łóżeczku Wziełam go do siebie i jeszcze ok godzinki sie sam bawił a ja leżałam ![]() Czeko, w koncu mam te kropeki odchudzające. Pani w aptece spacjalnie zamowiła dla mnie w hurtowni Wczoraj wypiłam litr wody, fajny miętowy smak Kupiłam też w aptece paste wybielającą Blanx Ruszam z akcją "Bielsze zęby do lata"
|
|
#3747 |
|
Wtajemniczenie
|
No i ciekawe co z gorgulkiem ? i z Morską
?
|
|
|
|
#3748 |
|
Ola-Unhola
|
Hej
Miramej, trzymam kciuki za brak bakterii ![]() Aannuullaa, za dobre wyniki krwi Sylka, za rękę ![]() P4w, super fryzura. Bardzo Ci twarzowo Kasiuuulka, śliczne obrazy Kasiu, ale uśmiałam się Twojej Ciotki Mariolu, jak Antoś dzisiaj, jak minęła nocka? Jak kogoś pominęłam, przepraszam ![]() Antoś dziękuję za pochwały jego odwagi U nas dzisiaj pada deszcz buuuuuu,a wczoraj było tak pięknie...
|
#3749 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U nas wiosny nie ma... Jest pochmurno, mgliście i tak już od wczoraj.Cytat:
Te podobają mi się bardzoDzień dobry! Jak już pisałam pogoda do du... Zośka poszła wczoraj spać o 21, myślałam, że ładnie pośpi, w sensie dłużej, ale nic z tego Dzisiaj już środa... Niestety włączyło mi się wsteczne odliczanie. Szkoda, że to przeziębienie nie wzięło mnie tydzień później, bo może jakieś zwolnionko... A tak du...Tuli miałam Cię zapytać (może już pisałaś, ale przeoczyłam): co z domem wymyśliliście? Będziecie remontować? I tak z ciekawości.. Twój mąż to Holender..?
|
|
#3750 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Faktycznie, moze byc skok? Albo zmiana pogody- dzieci na nia tez reaguja
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:48.

obecnie jestem na etapie projektowania kuchni najlepszej kumpeli i normalnie spac mi ta kuchnia nie daje ehhh

i wysoka temperatura opuści Antosia na dobre

dla Antosia za odwagę

, dawaj kurierem

Jest pochmurno, mgliście i tak już od wczoraj.