Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI - Strona 87 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-24, 08:01   #2581
martucha84
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
no pisałam w klubie, no ale cóż, trudno
no wlasnie dlatego mam prosbe TO CO PISZEMY W KLUBIE KOMENTUJEMY TEZ TYLKO W KLUBIE NIC NIEWYCIAGAMY ANI NIE WSPOMINAMY TU....

zaaaabcia super wycieczka piekne fotki.. plaza tez mi sie skojarzyla ze słonecznym patrolem ale wam zazdroszcze

anuulaa no ja znalazlam ale wydaje mi ise troche za ciemna... pojdziemy ktoregos dnia do roznych sklepow i bedziemy patrzec tam mam nadzieje ze cos znajdziemy

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
Riana to fajna zonka nie powiem. zeby az tak nie ufac mezowi?
A Twoj maz to tez aparat
Ciozawe objawy? a kiedy byl seks płodny?
aaa moze maz sobie juz kiedys czyms zasluzyl... no chyba ze zonak ataka wariatka

DZis njie robie niccccccccccccccccccc tzn hmm obiore ziemniczki do zupki bo mam ja z wczoraj i poukladam notatki z uczelni wyrzuce polowe a co ale to w trakcie gapienia sie w tv
ogolnie maz rozkrecil pralke i chyba ten wewnetrzny beben spadl - tzn napewno spadl ale mniejmy nadzieje ze to lozyska dzis moja tata z wojtasem beda ta roskrecac cala - jak im sie uda rozkrecic i skrecic (to pewnie bedzie trudniejsze ) to super jak nie to pozostaje nam kupic nowa
Stary 2010-02-24, 08:04   #2582
mona_ja
Wtajemniczenie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI

Cześć kochane
Żabciu, zazdroszcze wycieczki zdjęcia śliczne, widac że dużo zwiedziliście, a ta plaża bosskaaa

Dziewczyny jak to jest z ta owulką, kiedy powinno sie starać o chłopca lub dziewczynke? Bo już sama nie wiem.

Nasz Ślub 30.05.2009
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-24, 08:04   #2583
kliwia
Zakorzenienie

o martus Tak tak, odpoczywaj
No skrecenie bedzie na pewno trudniejsze

ja dzis za to mam pracowity dzionek. Musze skoczyc do kantoru, do urzedu skarbowego, do pracy [bo im sie przypomnialo ze karte obiegowa trzeba zrobic, ]
Pozniej ide z mezem do miasta, bo ma spotkanie w sprawie zajec z jezyka nagielskiego, a ja w miedyzczasie pojde do rossmanna
Troche mi sie nie chce No ale przynajmniej ruchu mam duzo na tym bezrobociu

mona ponoc o o chlopbca w dniu owulacji, a o dziewczynke przed nia.
Bo plemniki z chormosomem chlopiecym sa szybkie, i szybko docieraja do celu, ale tez szybko umieraja. A plemniki z chromosomem zenskim, sa wolne, ale dluzej zyja. wiec jak sie seksisz przed owulka, to zenskie dotra do jajowodu i poczekaja na jajeczko, a meskie wyziona ducha.

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2010-02-24 o 08:06
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-24, 08:09   #2584
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-24, 08:12   #2585
mona_ja
Wtajemniczenie

Cytat:

ja dzis za to mam pracowity dzionek. Musze skoczyc do kantoru, do urzedu skarbowego, do pracy [bo im sie przypomnialo ze karte obiegowa trzeba zrobic, ]
Pozniej ide z mezem do miasta, bo ma spotkanie w sprawie zajec z jezyka nagielskiego, a ja w miedyzczasie pojde do rossmanna
Troche mi sie nie chce No ale przynajmniej ruchu mam duzo na tym bezrobociu

Bo plemniki z chormosomem chlopiecym sa szybkie, i szybko docieraja do celu, ale tez szybko umieraja. A plemniki z chromosomem zenskim, sa wolne, ale dluzej zyja. wiec jak sie seksisz przed owulka, to zenskie dotra do jajowodu i poczekaja na jajeczko, a meskie wyziona ducha.
Dzieki za rzeczową odpowiedź już kumam. A ten gęsty śluz to jest przed owulką czy już w czasie? Bo ja po tym poznaje że ją mam , no i jajnik mnie pobolewa.

Nasz Ślub 30.05.2009
Stary 2010-02-24, 08:13   #2586
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:

juz widze jak to skrecaja... niech moze robia fotki zeby potem to dobtrze zrobic hahahahaha no nic nich sie bawia chlopcy
a ty to masz serio pracowity dzien a ja sie obijammmmmmmmmmmmmm
a co do plemnikow to ja nie wiem czy mialam owulke kiedy mialam itd... ale i tak bedzie Zuza (w piatek mam nadzieje sie przekonam, ale jak bedzie Patryk to tez sie bede cieszyc bardzooooo synus ) ale Zu no nie
Stary 2010-02-24, 08:20   #2587
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Relacja z wycieczki na Floryde

Wyladowalismy o 10 wieczorem od razu jak tylko wyszlismy z lotniska calkiem inne powietrze pozniej odebralismy samochod i prosto do hotelu Pierwszy dzien bylo bardzo ladnie pojechalismy do Universal Studio , Sea World i po drodze jeszcze do tego domu co jest do gory nogam ( zapomnialam nazwy ) Kolejki straszne bo dzieci w szkolach mialy wolne takze korki na drogach kolejki po bilety ... ale pierwszy dzien uwazam za bardzo udany .. w drugim dniu bylo juz troszke zimniej dlatego tez pojechalismy do NASA i JFK Space Center tam spedzilismy caaaly dzien ... naszczescie nie musielismy za duzo chodzic bo przewozona nas autobusem z kazdego budynku Wrocilismy do hotelu bardzo zmeczeni pojechalismyna kolecje i padlismy zaraz po tym jak polozylismy sie do lozka w 3 dniu pojechalismy do Miami .. 3,5 godziny drogi takze troche sie dluzylo no ale w miare szybko zlecialo chyba nie musze mowic ze plaza zrobila na mnie ogrooooomne wrazenie piekna czysta woda , piasek , palmy zyc nie umierac hehe ale najlepsze bylo to ze ..... weszlismy na plaze nudystow chodzimy sobie po placy a TZet mowi zebym mu dala aparat zrobil przybilizenie a tu .. dziadek z golym tylkiem sobie spaceruje hahaha .. podeszlismy blizej a tam normalnie ludzie na golasa grali w siatke nie zwracali uwagi na to ze ktos na nich patrzy ( bo trudno bylo nie patrzec ) Pozniej kolacyjka we wloskiej restauracji ... powrot do hotelu o drodze musielismy wstapic do miejsca gdzie pozyczalismy auto bo nam sie po drodze jakies kontrolki wlaczyly.. takze wymienili bez problemu na inne auto no i w droge Nastepny dzien Walt Disney .. Najpier Epcot ( miejsce gdzie znajduja sie rozne miniaturki miast ( Japonia , Franacja , Niemcy) ... oczywiscie Polski nie bylo nastepnie Animal Kingdom tam mi sie najbardziej podobalo .. bylismy na przejazdzce zwanej Safari jechalismy autem miedzy zwierzetami ( slonami , zyrafami , lwami ) Na koniec zostawilismy sobie Magic Kingdom tam znajduje sie najbardziej popularny zamek krolewny ... oczywiscie nie musze mowic ze byla masa dzieciakow .. a mezul tylko prosil zebysmy z tamtad jak najszybciej wyszli Na Walt Disney zakonczyly sie miejsca ktore chcielismy wiedziec ... zostalo nam jeszcze 3 dni do wylotu wiec te dni poswiecilismy na plaze i odpoczynek .... w piatek pojechalismy na Cocoa Beach godzinka drogi od hotelu ... plaza ok ( ale oczywiscie nie ma co porownywac z Miami ) lezakowalismy caaaaly dzien na sloncu az sie pozniej nie chcialo do hotelu wracac ... w sobote pojechalismy do Daytona Beach ahh tam tez bylo slicznie pelno restauracji i sklepikow przy plazy .. na tej plazy udalo mi sie pozbierac najwiecej muszelek po opalaniu poszlismy zjesc i chyba wlasnie wtedy sie przytrulam ... w drodze do hotelu juz nie czulam sie za dobrze .. a w nocy to juz calkiem wymioty i biegunka ( takze to byla najgorsza czesciej wycieczki ) Nastepnego dnia mielismy tez jechac na plaze ale z powodu mojej nocnej przygody zostalismy w hotelu w poludnie poszlismy na basen takze juz na spokojnie spedzielismy nasz przed ostatni dzien w poniedzialek samolot mielismy dopiero o 7 ... z hotelu wyjechalismy o 1 jeszcze stapillismy do sklepu z pamiatkami pozniej oddac samochod i na lotnisko ...

Ogolnie wycieczka byla cudowna duzo zwiedzilismy i zarazem odpoczelismy takze 2 w 1 Wytrzymalismy ze soba 8 dni 24/7 i ani razu nie bylo sprzeczki takze to byl plus hehe Mezulek byl cudowny caly czas trzymal mnie za reke , zartowalismy , ukradkiem dawalismy sobie buziaki takze bylo bardzo bardzo milo Myslalam tylko jaka szczesciara jestem ze mam mojego TZecika

Szkoda tylko ze NY .. .przywital nas sniegiem
super relacje i fotki

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość

Dziewczyny jak to jest z ta owulką, kiedy powinno sie starać o chłopca lub dziewczynke? Bo już sama nie wiem.
Cytat:
dokładnie, nic dodac nic ując

Gold -fish - wracaj do zdrówka

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-24, 08:22   #2588
kliwia
Zakorzenienie

martus Patryk? czuje sie zaszczycona haha
[marta wejdz na nk i zobacz nowe foto u mnie w galerii, no chyba ze juz widzialas:P ]

mona sluz jak surowe bialko kurzego jajka to sluz płodny
Stary 2010-02-24, 08:26   #2589
Rybulka
Zakorzenienie

Dziewczyny, wczoraj bylismy u lekarza- wyniki krwi i moczu zachwycające, szyjkę mam już trochę skróconą, więc od połowy marca idę na L4. Lekarz powiedział, że jestem pracoholiczką I że już najwyższy czas iść na zwolnienie- będę już w 8 miesiącu
Poza tym, nasz synek waży już 1,5 kilograma! Główka i nóżka wskazują na 33 tydzień, obwód brzuszka na 30. Obwód brzuszka by się zgadzał, reszta większa o 3 tygodnie. Lekarz się śmiał, bo chyba zbladłam na te rewelacje, ale mu wytłumaczyłam, że z zebranych tu osób (lekarz, TŻ i ja) jestem w najgorszym położeniu- muszę chłopaczka urodzić

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
hahahaha no bo to taka wiadomosc i niewolno jej ukrywac.. ja tez pierwsze co zrobilam to pisalam do ciebie a mielismy nie mowic... sami z wojtkiem popatrzylismy na siebie zaczelismy sie smiac i dzwonic dalej po znajomych
niezle... dluga nazwa cos z teologia hahahahahaha padlam
To tak jest, jak się jest ogromnie szczęśliwym i aż chce się to ogłosić całemu światu. Trudno się powstrzymać

Wczoraj w ogóle tez była ta kobieta, przez która płakałam godzinę na zapleczu parę miesięcy temu. Ja do niej "proszę bardzo", bo koleżanka, która była ze mną na zmianie obsługiwała kogoś innego, a ta kobieta spojrzała na mnie i... mnie zignorowała totalnie. Dopiero jak jej ta moja koleżanka zwróciła uwagę, żeby przeszła do mnie, to przeszła z łaską, ale ani słowem się nie odezwała, nawet "dowidzenia" nie wydusiła z siebie. Obrażona

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
(...)
heheh niektorzy ludzie sa swietni... do mnie do hotelu ostatnio przyszla laska z rumunii (taka mloda dziewczyna) i chciala wynajac pokoj, wiec ja od niej chcialam dokument i chcialam zeby mi wypelnila karte meldunkowa... i w karcie meldunkowej jest pozycja adres zamieszkania... i ona mnie sie pyta co ona ma tam napisac, wiec jej mowie ze jej adres, a ona mi na to: "ale ja nie pamietam"... ja takie oczy i pytam..."jak to nie pamieta pani swojego adresu???!!" a ta mi ze nie bo ona od 7 lat mieszka we wloszech... no to ja na to ze moze mi napisac wloski adres... to ta cos tam naszkrobala ale napisala "szpital" (po wlosku of korz) wiec nie wiem czy mieszka w szpitalu, czy to nazwa ulicy czy po prostu jedno z niewielu slow jakie zna po wlosku ale juz nie dociekalam... w glowie mi sie nie miesci jak mozna nie pamietac swojego adresu... nawet jesli 7 lat sie tam nie mieszka
Ot, praca z ludźmi

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
(...)
Rybulko na egzaminie sobie poradzisz, wierzę w Ciebie
A za kciuki dziękuję Jak tak dalej pójdzie to zaczniemy się starać szybciej niż myślałam, życie mnie poniekąd do tego zmusza, ale cóż, ja tam się będę cieszyć
(...)
Dzięki
Starajcie się, starajcie

goldi, nie przejmuj się wyglądem, na pewno nie jest tak źle jak myslisz. TŻcik Cię kocha
I nie czytaj nic na necie- jak u mnie wykryto nowotwór, to też nic nie czytałam i cieszę się, bo wystarczyło mi to, co byłam sobie w stanie sama wymyslić

Żabcia, co tu dużo gadać- zazdroszczę wycieczki jak diabli! Piękne plaże

Cytat:
Napisane przez Riana Pokaż wiadomość
opowiem wam co wczoraj sie wydarzylo z racji ze przeprowadzalismy sie do wlasnego mieszkanka to kolega nas przewozil.Jego zona juz tydzien temu na imprezce wmawiala mu ze ma kochankeMoja kumpela potrzebowala namiary na goscia od przeprowadzek wiec moj szanowny maz zamiast wyslac mi wizytowke z jego nr telefonu wyslal jemu(moj maz w tel ma mnie wpisana jako kochanie)i wiecie co sie stalo:hah aha:jego zona odebrala mu telefon ponoc byla w****.....jak zobaczyla ze wyswietlilo sie kochanie: hahaha:niemoge jak sobie przypomne to sikam po nogach opn biedny tylko zadzwonil i spytal czy tys mi cos wyslal bo moja mnie spakowala i noc spedzilem na podlodze: hahaha:rany boskie dzis jedziemy to odkrecic musze udowodnic ze to moj nr telefony: hahaha::h ahaha:
Niezła historia Jest co odkręcać
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-24, 08:50   #2590
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

ja pitole... mam jeden dzien wolnego i wierca mi od rana... a tyle mialam zrobic... tzn uczyc sie a tu wielkie g bo tylko rozbolala mnie glowa ehhh
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-24, 08:51   #2591
mona_ja
Wtajemniczenie

Cytat:
[marta wejdz na nk i zobacz nowe foto u mnie w galerii, no chyba ze juz widzialas:P ]

Czyli dobrze odczytuję sygnały mojego organizmu to teraz wiem kiedy sie zabrać za syna

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Dziewczyny, wczoraj bylismy u lekarza- wyniki krwi i moczu zachwycające, szyjkę mam już trochę skróconą, więc od połowy marca idę na L4. Lekarz powiedział, że jestem pracoholiczką I że już najwyższy czas iść na zwolnienie- będę już w 8 miesiącu
Poza tym, nasz synek waży już 1,5 kilograma! Główka i nóżka wskazują na 33 tydzień, obwód brzuszka na 30. Obwód brzuszka by się zgadzał, reszta większa o 3 tygodnie. Lekarz się śmiał, bo chyba zbladłam na te rewelacje, ale mu wytłumaczyłam, że z zebranych tu osób (lekarz, TŻ i ja) jestem w najgorszym położeniu- muszę chłopaczka urodzić

Wczoraj w ogóle tez była ta kobieta, przez która płakałam godzinę na zapleczu parę miesięcy temu. Ja do niej "proszę bardzo", bo koleżanka, która była ze mną na zmianie obsługiwała kogoś innego, a ta kobieta spojrzała na mnie i... mnie zignorowała totalnie. Dopiero jak jej ta moja koleżanka zwróciła uwagę, żeby przeszła do mnie, to przeszła z łaską, ale ani słowem się nie odezwała, nawet "dowidzenia" nie wydusiła z siebie. Obrażona
Czyli zdrowy i silny chłopak!
A ta kobieta, brak słów! Zachowanie godne pięciolatka!

Nasz Ślub 30.05.2009

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-24, 08:55   #2592
kliwia
Zakorzenienie

samba moze sie gdzies ewakuluj, do kolezanki czy cos?
Stary 2010-02-24, 09:03   #2593
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
ja pitole... mam jeden dzien wolnego i wierca mi od rana... a tyle mialam zrobic... tzn uczyc sie a tu wielkie g bo tylko rozbolala mnie glowa ehhh
Noooo, takie niespodziewajki są fantastyczne

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
(...)
Czyli zdrowy i silny chłopak!
A ta kobieta, brak słów! Zachowanie godne pięciolatka!
Ona chyba jest zawiedziona, że ja ciągle tu pracuję
Stary 2010-02-24, 09:26   #2594
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
no wlasnie dlatego mam prosbe TO CO PISZEMY W KLUBIE KOMENTUJEMY TEZ TYLKO W KLUBIE NIC NIEWYCIAGAMY ANI NIE WSPOMINAMY TU...
popieram

Cytat:
samba moze sie gdzies ewakuluj, do kolezanki czy cos?
no wlasnie mysle gdzie by sie ewakuowac... ale nie bardzo mam czas na to bo musze ugotowac obiad by byl na 14 i pranie zrobic i pare innych rzeczy - wszystko w domu ;/

Zapomnialam dodac Żabciu, że widać, że wycieczka była fantastyczna tez chetnie wybralabym sie gdzies gdzie swieci sloneczko i jest cieplutko... ale juz chyba blizej niz dalej co nie? i moze lato bedzie cieple skoro taka sroga zima byla oby

Edytowane przez SAMBAdiJANEIRO
Czas edycji: 2010-02-24 o 09:28
Stary 2010-02-24, 09:27   #2595
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:

juz ide :

Cytat:
WARIATKO ty juz powinnas isc na l4... a chlop rosnie to dobrze Zuzia sie musi przeciez schowac w jego ramionach : hahaha:

Cytat:
no u mnie adoptuja strch nade mna i od 8 codziennie stukaja pukaja wierca betonuja... echs.... ale powoli sie przyzwyczajam

Cytat:
ojjj zawiodla sie

a wogole to wynikow jeszcze nie ma mam nadzieje ze beda dzis albo jutro zebym do tej soboty mogla sie pouczyc jakby cos nieposzlo..

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2010-02-24 o 09:29
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-24, 09:34   #2596
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
no u mnie adoptuja strch nade mna i od 8 codziennie stukaja pukaja wierca betonuja... echs.... ale powoli sie przyzwyczajam
nic sie nie martw... juz niedlugo odwdzieczysz im się z nawiązką hehe :brzyda l:
u mnie najgorzej jak jestem po nocce a te palanty zaczynaja mi wiercic i wtedy to albo w ogole nie spie... albo kiedys bylam tak strasznie zmeczona ze nic przez sen nie slyszalam... a ponoc przez 2h mlotem pneumatycznym jechali non stop i tz myslal ze im zaraz nakopie do dupy bo sie przez nich nie wyspie a ja spalam jak zabita i nic nie wiem ze mi wiercili... dzis tez mlotem od rana daja czadu ehhh
Stary 2010-02-24, 09:36   #2597
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
to porównujące widzialam czaddddd
a Patryk... no moj wojtas chcial ja sie uparlam na zuche to on na pata
Stary 2010-02-24, 09:37   #2598
myszka_maj
Zakorzenienie

kurcze chyba mnie choroba rozkłada

Nasz Skarb
Stary 2010-02-24, 09:41   #2599
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
kurcze chyba mnie choroba rozkłada
cieple skarpety koc i herbata ! juz albo nalewka malinowa
Stary 2010-02-24, 09:49   #2600
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
(...)
WARIATKO ty juz powinnas isc na l4... a chlop rosnie to dobrze Zuzia sie musi przeciez schowac w jego ramionach : hahaha:
(...)
a wogole to wynikow jeszcze nie ma mam nadzieje ze beda dzis albo jutro zebym do tej soboty mogla sie pouczyc jakby cos nieposzlo..
Nie nooooo, lekarz powiedział, że od połowy marca wystarczy Juz się nie mogę doczekać
Jak tak dalej pójdzie, to Zuzia w ogóle nie będzie musiała stąpać po ziemi, bo ją mój wielki chłop będzie nosił cały czas na rękach
Ja się ciągle zastanawiam po kim ten nasz chłopczyk ma byc taki duży Ani TŻ, ani ja jak się urodziliśmy, nie ważyliśmy nawet 3 kilogramów...

Myszko, juz za wczasu zaaplikuj sobie jakąś herbatkę rozgrzewającą przynajmniej
Stary 2010-02-24, 09:49   #2601
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
to porównujące widzialam czaddddd
a Patryk... no moj wojtas chcial ja sie uparlam na zuche to on na pata
ja bede miala pata jak nam pati nie wyjdzie hahaha ale mam nadzieje ze jednak pati bedzie
Stary 2010-02-24, 09:55   #2602
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Nie nooooo, lekarz powiedział, że od połowy marca wystarczy Juz się nie mogę doczekać
Jak tak dalej pójdzie, to Zuzia w ogóle nie będzie musiała stąpać po ziemi, bo ją mój wielki chłop będzie nosił cały czas na rękach
Ja się ciągle zastanawiam po kim ten nasz chłopczyk ma byc taki duży Ani TŻ, ani ja jak się urodziliśmy, nie ważyliśmy nawet 3 kilogramów...
:
hahahahah patrz jaka piekna milosc im sie szykuje hahahahaha byle by tylko chcieli a co nie beda chciec
: aaaaa chlop bedzie duzy bo przeciez przyspieszenie rozwoju jest to raz dwa witaminy itd... dacie rade

Cytat:
ja bede miala pata jak nam pati nie wyjdzie hahaha ale mam nadzieje ze jednak pati bedzie
no ja mam nadzieje ze Zuza, jak nie to bedzie Patryk bedzie git a u was Patryk albo Patrycja a jak bedzie 2 to i pat i pati?
Stary 2010-02-24, 09:56   #2603
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
cieple skarpety koc i herbata ! juz albo nalewka malinowa
Cytat:
Myszko, juz za wczasu zaaplikuj sobie jakąś herbatkę rozgrzewającą przynajmniej
no musze cos zrobic zeby sie nie rozłożyc, ale umnie.... angina na horyzoncie gardło boli jak... i czuje po oczach ze gorączke dostaje, zaraz wezme cos i do łózka... czy na angine tez sa jakieś sposoby?

Nasz Skarb
Stary 2010-02-24, 09:59   #2604
Rybulka
Zakorzenienie

Martuś, ja się własnie zastanawiam czy nadal brać witaminy Feminatal? Kliwia coś pisała na ten temat i zaczynam podejrzewać, że miała rację .

Miłość Z i M jak sie patrzy Jeszcze sie nie urodziły, a my już mamy tyle ustalone

Myszka, płucz gardło wodą z solą Okładaj sobie też gardło chusteczka zmoczoną w zimnej wodzie - to sekret rodziny mojego męża

Edytowane przez Rybulka
Czas edycji: 2010-02-24 o 10:02
Stary 2010-02-24, 10:04   #2605
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
no ja mam nadzieje ze Zuza, jak nie to bedzie Patryk bedzie git a u was Patryk albo Patrycja a jak bedzie 2 to i pat i pati?
w przypadku 2 raczej nie pat i pati bedzie trzeba wymyslec cos innego... nie wiem co podoba mi sie jeszcze Aleksandra i Alicja dla dziewczynki, ale Alicje juz nam ukradl kuzyn meza... a dla chlopca to mi sie jeszcze Bartek podoba tyle tylko ze znam zarowno Patryka jak i Bartka i niezle z nich je lopy byly wiec nie wiem czy chce tak ryzykowac dlatego wole dziewczynke
Stary 2010-02-24, 10:17   #2606
iwka28
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczynki
Wrocilismy z wakacji cali , zdrowi i wypoczeci
szkoda tylko ze tak szybko te 8 dni minelo
to jak co mnie opuscilo?
kto nastepny w ciazy?
biore sie za nadrabianie
Żabcia, ale super mieliście wakacje, plaża jak z serialu hehehe. Na naszych poprzednich wakacjach też trafiliśmy na plaże nudystów, przypadkiem w sumie. I najlepsze jest to, że jak szedł ktoś "obcy to kobity się jakoś nie eksponowały, czasami zakrywały chustką, ale za to faceci, dosłownie się rozkraczali (średnia wieku średnio wyższa) - Tż nie wiedział gdzie się patrzeć hehehe

Cytat:
Dziewczyny, drugi raz, odkąd pracuję w bibliotece, zdarzyła mi się czytelniczka, która na moje pytanie o uczelnię, na jakiej studiuje, odpowiada "nie wiem"- zna tylko kierunek W głowie się nie mieści...
Jak można nie znać swojej uczelni????????????

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Cześć
jestem odcięta od swiata mąż do pracy bierze laptopa i tylko wieczorami moge wpaść do Was dziekuje Wam strasznie mocno za życzenia i gratulacje miło jest myśleć , że ktoś tam gdzieś mysli o mnie nadal słabo sie czuję, cały czas leżę w łóżku. Dzisiaj poszłam na ściągnięcie szwów ale mam przyjść jednak w czwartek. Spodnie to ze mnie spadają, więc będę niezłym lachonem na wiosnę oprócz tego wyglądam fatalnie i aż wstydzę się że TŻ musi mnie taka oglądać mam prawie cały czas powyżej 37 stopni, ale powoli wraca mi apetyt. Miałam koagulacje prawego jajnika i to pęknięcie podobno stało się podczas owulacji... za kilka dni kolejna owu i aż się boję... ale lekarze mówili, że nie powinno sie powtórzyć jeszcze o tym nie czytałam w necie ... ze strachu
Misqa gratuluję
Gold kuruj się, internetu nawet nie czytaj, zaczniesz się sama nakręcać, a poza tym wiele informacji z netu jest przekłamanych. Dobrze, że Ci apetyt wraca

Cytat:

Co za babsztyl - jak to się mówi, nie kijem a pałą

Cytat:
no musze cos zrobic zeby sie nie rozłożyc, ale umnie.... angina na horyzoncie gardło boli jak... i czuje po oczach ze gorączke dostaje, zaraz wezme cos i do łózka... czy na angine tez sa jakieś sposoby?
Podobno we wczesnej fazie pomaga zjedzenie lodów, które obniżają tem. gardła i bakterie giną. Nie wiem czy działa na 100% ale jaki pyszny sposób

SRR - w takim razie weź blat drewnopodobny - na pewno dobierzesz pod kolor szafek. Jak weźmiesz jasny to będziesz miała przekładankę w kuchni.

Never regret something that once made you smile
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-24, 10:19   #2607
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Martuś, ja się własnie zastanawiam czy nadal brać witaminy Feminatal? Kliwia coś pisała na ten temat i zaczynam podejrzewać, że miała rację .

Miłość Z i M jak sie patrzy Jeszcze sie nie urodziły, a my już mamy tyle ustalone

Myszka, płucz gardło wodą z solą Okładaj sobie też gardło chusteczka zmoczoną w zimnej wodzie - to sekret rodziny mojego męża
wiem czytalam zobaczymy bierz bierz to zdrowe dla dziecka...
aaaa co do milosci to tak to ustalone a jak bedzie patryk to beda sie razem bawic taka meska przyjazn, kompani do zabawy
aaa co do gardla to mi babacia zawsze kazala plukac woda z sola

Cytat:
w przypadku 2 raczej nie pat i pati bedzie trzeba wymyslec cos innego... nie wiem co podoba mi sie jeszcze Aleksandra i Alicja dla dziewczynki, ale Alicje juz nam ukradl kuzyn meza... a dla chlopca to mi sie jeszcze Bartek podoba tyle tylko ze znam zarowno Patryka jak i Bartka i niezle z nich je lopy byly wiec nie wiem czy chce tak ryzykowac dlatego wole dziewczynke
hmmm mi sie bardzo podoba Bartosz, ale brat meza to Bartlomiej i dupa....

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-24, 10:24   #2608
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

mam trzech kolegow i każdy ma inaczej w dowodzie jeden <sąsiad> bartosz, drugi kolega bartek a trzeci bartłomiej
a niby to to samo imie

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-24, 10:26   #2609
mona_ja
Wtajemniczenie

Cytat:
Noooo, takie niespodziewajki są fantastyczne

Heh, a los będzie jej sprzyjał tak że zawsze będzie musiała do ciebie podejść

Cytat:
Woda z solą pomaga, ja też tak robie, a na gorączke może apap weź? Mi nigdy okłady nie pomagają, dopiero po tabletce temperatura spada.

Nasz Ślub 30.05.2009
Stary 2010-02-24, 10:28   #2610
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
wiem czytalam zobaczymy bierz bierz to zdrowe dla dziecka...
aaaa co do milosci to tak to ustalone a jak bedzie patryk to beda sie razem bawic taka meska przyjazn, kompani do zabawy
aaa co do gardla to mi babacia zawsze kazala plukac woda z sola

hmmm mi sie bardzo podoba Bartosz, ale brat meza to Bartlomiej i dupa....
ja beda 2 chlopaki to beda kolegami i beda razem wyrywac laski
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości