|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3751 |
|
BAN stały
|
Dot.: Rosną nam bobasy rosną, wnet raczkować będą wiosną (07 -08. 2009r) cz. IV
Hej mamusie
![]() już Amelka powoli zaczyna rozumieć na czym polega raczkowanie ) ale uda się jej zrobić kilka kroczków na czterech i dojść np do pilota - to najlepszy wabik . nie uleży to moje dziecko w jednym miejscu...męża siostra już pojechała, fajnie było ją gościć ale dobrze że ju po wizycie Mariolu jak nocka?? Unholy, gratuluję wyników wagowych ![]() Svinecka ja gdzieś zamawiałam katalog z firanami i chyba zasłonami, już przyszedł ale na edres w olsztynie, jak w piątek może bedę go miała to ci podeślę stronkę może tam coś wreszcie znajdziesz Miramej, aannuullaa za wyniki ![]() dziś w planach obiadek jakiś, spacerek i znow dzień zleci nie wiadomo kiedy... lecę do klubu zajrzeć acha i dałam siostrze męża zdjęcia do umieszczenia na naszej klasie Amelki to zapraszam, może dziś wstawi bo ja z tym moim netem to nie ma szans |
|
|
|
#3752 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie, nie pisalam. Aktualnie jestesmy na etapie zastanawiania sie oraz targowania sie o cene. W sumie nam sie nie spieszy, mozemy jeszcze ze dwa miesiace sobie poszukac Maz to Holender Ania nauczyla sie grac w akuku z mamusia. Nakrywa sie szmatka, ja pytam "gdzie jest Ania"- po czym coreczka odkrywa szmatke i sie smieje. Boze, jakie to slodkie
|
|
#3753 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A można wiedzieć, jak się poznaliście? Uwielbiam takie historie Jak jestem za bardzo wścibska to daj znać
Edytowane przez angy Czas edycji: 2010-02-24 o 10:38 |
|
|
|
|
#3754 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My też powtórzymy morfologię, ale nie wiem, czy jeszcze chwilę się nie wstrzymać. A Wy w jakim odstępie czasu powtarzałyście? , żeby było wszystko w normieCytat:
Więc może to taki 3-dniowy wybryk Cytat:
![]() A słońca nadal nie ma u nas ![]() Gratuluję udanej nocki
Edytowane przez Miramej Czas edycji: 2010-02-24 o 10:47 |
|||
|
|
|
#3755 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rosną nam bobasy rosną, wnet racz[QUOTEkować będą wiosną (07 -08. 2009r) cz. IV
Cytat:
U nas też pogoda raczej do d... ![]() ![]() Cytat:
![]() *** Dziewczyny, dzięki za kciuki Posiew wyszedł jałowy
|
|
|
#3756 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
nieeee no co Ty tak dobrze to nie ma
![]() miale dwie pobudki na mleko i kilka jeczacych ![]() ooo dziewczyny takie zaslony bym mniej wiecej chciala: http://www.allegro.pl/item924171547_..._okazjaaa.html tylko, ze na przelotkach bym chciala, ale to nie problem bo mozna przerobic - problemem jest to, ze jak juz znalazlam odpowiednie to sa tylko 3 szt
|
|
#3757 |
|
Wtajemniczenie
|
po 5 tygodniach, ale to raczej było podyktowane kolejnym sczepieniem - lekarka kazała z wynikami przyjść
|
#3758 |
|
Zakorzenienie
|
hej
nie chce mi sie nic pisac dzisiaj, ide cos zjesc, wybieram sie dzisiaj do ginki na cytologie. moze wena mi wroci pozniej
|
|
|
|
#3759 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Ja byłam w poniedziałek na cytologii. Poza tym będę mieć krioterapię (nadżerka), a potem zakładam mirene.
|
|
#3760 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ale i tak są postępy Hehe ![]() Cytat:
![]()
|
|
|
#3761 |
|
Zakorzenienie
|
to super
dziewczyny czy wiecie może gdzie kupić takie klamerki http://www.veba.pl/product-pol-2793-...lowe-Mini.html tylko mniej niż 100 sztuk ? może w Szczecinie (Svinecka ) żebym mogła odebrać osobiście?
|
|
#3762 |
|
Wtajemniczenie
|
Edytowane przez aannuullaa Czas edycji: 2010-02-24 o 11:30 |
|
|
|
#3763 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Otoz do spotkania doszlo zupelnie przypadkowo. Ja dopiero co wrocilam do kraju po 5 latach tulaczki po swiecie, zamieszkalam w Krakowie i pracowalam przy Rynku, w optyku. Elwin- moj maz, dopiero co zakonczyl 5-cio letni zwiazek. Jego najlepszy przyjaciel to Polak (Kuba), ktory mieszka w Holandii. Akurat musial On jechac do Polski po jakies papiery i powiedzial Elwinowi, zeby pojechal z Nim. Elwin troche sie wahal, bo po co, bo nie w nastroju, ale w koncu pojechal. Kuba potrzebowal zrobic sobie nowe okulary. Wiec przyszli razem z Elwinem do mojego salonu i , przysiegam, gdy wszedl Elwin, popatrzylismy na siebie i to bylo jak grom z jasnego nieba- autentycznie milosc od pierwszego wejrzenia . Elwin zaczal ze mna rozmawiac i czulam jakbym Go znala juz wieki. W koncu zamowilam Kubie te okulary w trybie przyspieszonym, na drugi dzien byly juz gotowe i w podziekowaniu zaprosili mnie na obiad. Po kilku dniach Elwin wrocil do Holandii, ale po trzech tygodniach juz do mnie przyjechal Hurraa! Ok, idziemy na spacer, dzisiaj mala obsuwka czasowa. Do pozniej!
|
|
#3764 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
aaaa w ogole to ida nam dwa zabki
![]() Cytat:
|
|
|
#3765 |
|
Wtajemniczenie
|
Wpadlam sie tylko przywitac bo bede miec dzisiaj goscia. Brat przyjezdza wiec musze sie ogarnac troche
. Do uslyszenia potem
|
#3766 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
piękna historia
|
|
#3767 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzięki za adresy
|
|
|
#3768 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale romantycznie!!
|
|
#3769 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
ja na moment.....zdycham!! dopadlo mnie chorobsko ![]() ![]() leci z nosa, gardlo drapie i leb napikala![]() zeby tylko mala sie nie zarazila , bo ledwo katar jej sie konczy ![]() jeszcze maja przyjsc do mnie 2 kumpele na odwiedziny wiec wpadne wieczorem dopiero zaaplikowalam juz leki sobie , mam nadzieje ze mi przejdzie
|
#3770 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ogolnie nie mam nastroju, ale musze sie opanowac, bo nie chce sie denerwowac na oliwke, bo ona niczemu nie winna. chyba dalej ta depresja przedwiosenna, moze po wizycie i ginki pojde na zakupy to mi wróci nastrój... albo sie pogorszy ze kase wydałam... Tulip piękna historia czeko kochana kuruj sie aby szybko ci przeszło Edytowane przez Wojtusia Czas edycji: 2010-02-24 o 12:03 |
|
|
|
|
#3771 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zdrówka Ci życzę i kuruj się kuruj![]() Cytat:
Wczoraj stwierdziliśmy, że lepiej je łyżeczką, niż z butelki. Obiadek daję jej ostatnio bez śliniaka, tak ładnie je. Tylko że efektem tego, że mniej pije mleka są chyba takie zbite kupki. Nie jestem pewna na 100%, ale tak mi sie wydaje. Muszę jej dzisiaj śliweczki zaaplikować, tylko ona nie bardzo je lubi![]() A nastrój się poprawi po zakupach, tak myślę
|
|
#3772 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Cytat:
![]() też ostatnio tak mam, filmy oglądam na raty, książki leżą na szafce obok łóżka, nie mam siły ich czytać ( ) a wstaje też jakaś mało wyspanaCytat:
Ale romantycznie ![]() Lubię takie historie. Cytat:
![]() Cytat:
![]() z tztem się kłócę o byle co, jakaś zdołowana jestem, dlatego nawet nie mam ochoty pisac, ale czytam Was Unholy, przede wszystkim gratuluje ślicznych gabarytów Antosia Super fryzurkaP4w świetnie wyglądasz w tych włosach, myślałam o podobnej fryzurze, ale zastanawiam się czy nie będzie mnie denerwowała grzywka, nie wchodzi Ci w oczy? Poza tym pięknie Ci błyszczą Mam nadzieje, że Wercia i Laurka już zdrowe?? Mariolu, ogromnie się cieszę, że rodzina jest bezpieczna, jak oglądałam wiadomości to własnie myślałam o Tobie. ![]() Sylko, kiedy idziesz do lekarza z ręką ? (fajnie brzmi )Pamiętacie jak kiedyś smęciłam, że Bartek to za wszystkimi by poszedł, do każdego na ręce i że mam wrażenie, że on za mną wcale nie jest? No to wszystko się zmieniło o 180 stopni.Ostatnio nie mogę wyjść z pokoju bo zaraz podąża za mna wzrokiem i jak już mnie nie widzi to ryk tzn sam bawi się ładnie np na macie, ale jak tylko zauważy moją nieobecność to w płacz i nieważne że tato jest obok.Przedwczoraj gdy brałam prysznic popołudniu powiedziałam tztowi żeby dał mu mleko to Bartek nie chciał tknąć (zresztą od początku mały jakoś nie przepada gdy karmi go tato ) i płakał, mąż musiał stać z nim pod drzwiami łazienki dopiero się uspkoiłObawiam się co to będzie jak będę chciała gdzieś wyskoczyć ![]() Tak źle i tak niedobrze
|
|
#3773 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
![]() czeko a kupilas juz te termogacie? bo ja wzielam S i jest na mnie za duza, nie chcesz odkupic?
|
|
|
#3774 |
|
Zakorzenienie
|
jestem kobiety, ale zarobiona po pas
nadrobilam was i zmykam do obowiazkow Tuli,piekna hitoria, kto ma równie piękna? ---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ---------- kto pamieta konkurs gerbera?wlasnie kurier przywiozl zabawke chicco-telefonik dawno nic nie wygralam
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#3775 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Jak już tak marzymy,...to ja chcę proste ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3776 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Po pierwsze dziekuje wszystkim za mile komentarze dotyczace Mojego Skarba Po drugie nocka minela bardzo spokojnie, bez temeperatury , Antonio obudzil sie raz na wode i pozniej po 7 krzyczac "am!", wiec maz szybko nakarmil glodomorka ![]() Musze powiedzic, ze pierwszy raz od niepamietnych czasow spalam do 7.30, bo maz mnie wczesniej nie budzil i naprawde sie wyspalam. Pozniej mielismy pare godzin marudzenia, pozniej spanko, a ja pelna energii cwiczylam korzystajac z wolnego. Jeszcze nadrabialam prace domowe i dlatego dopiero teraz sie odzywam. Nadrobie pozniej, bo Antos pelza po pokoju i wlasnie dobiera sie do kabla od laptopa
|
#3777 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
ale one sa raczej biale
![]() ja juz nie wiem Cytat:
|
|
|
#3778 |
|
Ola-Unhola
|
Wróciliśmy ze spacerku, ale wszystko się topi.Kałuża na kałuży...Eee gdzie tam kałuża, jezioro...
Buty mam totalnie przemoczone. Dzisiaj na obiad spagetti ciąg dalszy oraz barszczyk czerwony, tylo ziemniaki muszę jeszcze obrac. Miramej, cieszę się, ze wynik dobry. Suuper Tuli, piękna ta Wasza historia U nas bez szału - poznaliśmy się w klubie techno ![]() Mariolu, cieszę się, że nocka minęła dobrze i że Antoś dochodzi do siebie Dziwisz się z miłych komentarzy pod zdjęciami ![]() Przecież takiego masz kawalera, że nie można inaczej Svinecka, ale masz zagwostkę z zasłonami ![]() Czekoladko, zdrówka życzę Niestety teraz wszystkie wirusy się mnożą - pogoda sprzyja... ![]() U mnie Małż ma anginę, ale wygnałam go do pracy, żeby w domu nas nie zarażał
|
#3779 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
za poprawę nastrojuCytat:
Już byłam Bartuś kocha swoją mamusię ![]() Cytat:
GratulacjeNo więc tak:lekarka stwierdziła,że raczej to z przesilenia,od noszenia małego.Nazwała to nadwyrężeniem nerwu łokciowego.Dała mi skierowanie na wszystkie badania,bo powiedziała,że czasem się tak dzieje jak jest niedobór wapnia lub wit.B12.Przepisała wapń+magnez z wit.B12.Powiedziała,że jak nie przejdzie to da mi skierowanie na rehabilitację(prądy i coś tam jeszcze).Badania zrobię jutro z samego rana,bo muszę być na czczo.To by było na tyle. Dzięki za troskę Patrzyłam na tabelę skoków rozwojowych-czy któraś mamusia wie co oznaczają te kropki między 28 i pół tygodnia a 30 i pół tygodnia?Nigdzie nie mogę sie tego doszukać. Edytowane przez sylka79 Czas edycji: 2010-02-24 o 14:29 |
|||||||
|
|
|
#3780 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:35.

) ale uda się jej zrobić kilka kroczków na czterech i dojść np do pilota - to najlepszy wabik
. nie uleży to moje dziecko w jednym miejscu...

Wziełam go do siebie i jeszcze ok godzinki sie sam bawił a ja leżałam 
Uwielbiam takie historie

Wszystko było be;zabawa,siedzenie,nosze nie,zabawki

) a wstaje też jakaś mało wyspana![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)