|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4801 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. V - 'nikt nie ma takiej nadziei jak ja'
Cytat:
![]() Pytałaś innych czy też mają puste? Może po prostu miałaś pecha co do tych płyt i kamerzyta nagra Ci następne, oczywiście za darmo, bo nie otrzymałaś do tej pory tego, za co zapłaciłaś.
![]() ![]() |
![]() |
#4802 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() taka zachwycona była, że podziękowała nam na forum nk za piękną studniówkę ![]() ale nigdy nie poszłaby na to, by nam usprawiedliwiać nieobecności. Ba, jeszcze jest źle jak mamy frekwencję poniżej 90% ![]() a reszta klasy ma ten sam problem, czy tylko Ty dostałaś puste? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4803 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas też było kulturalnie na 100dniówce, alkohol jak wszędzie - był ![]() Nie wiem, dopiero dziś dostałam i napisałam do przyjaciółki, ale brak odzewu na razie. Cytat:
No ja nie pozwolę sobie zostać bez płyty ze 100dniówki, także.. ![]() ![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4804 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() 13.. no dzięki haha ![]() A jednak.. wzrok niemal wszystkich kasjerek na mnie jest cudowny ![]() Cytat:
Bo (głowy sobie uciąć nie dam! ![]() ![]() Uu rzeczywiście niefajnie, właśnie tak to jest. Nie dość że im się tyle płaci, trzeba czekać (ja tam do tej pory płyty nie mam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4805 | |||
Zakorzenienie
|
Noo
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Małolat będzie bardziej podatny na Twe wymagania ![]() Aż tak źle, Żbiku? ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;17410285]jeśli chodzi o sny to też mam strasznie głuuupie. ![]() ![]() no i dzięki dziewczyny że się martwicie ![]() ![]() ![]() [/QUOTE] Facebook uzależnia ![]() A miałam ochotę popałować ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ---------- Karolina, w kurnik Ci kliknę za 2 h,ale nie mogę znaleźć, że budujesz stajnię ![]() Marcie kliknęłam ![]() ---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ---------- Czytam sobie przykładowe prezentacje, żeby wiedzieć, jak to w ogóle ma wyglądać, co jutro w kilka osób idziemy do byłej/obecnej( ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4806 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4807 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4808 | ||||
Zakorzenienie
|
hm, raczej zazdrościć, czego wspołczuć
![]() ![]() współczuć to mi, bo on mi i gwiazdkę z nieba da, ale ja niekoniecznie takiej gwiazdki oczekuję. a wg niego ona jest piękna. cho do mnie ![]() Cytat:
![]() mi chyba jednego persona brakuje :mysli: Cytat:
![]() a z tym filmem, to trzeba go ![]() ale to faktycznie, dowiedz się, czy tylko Ty tak masz (swoją drogą akurat te dwie płyty byłyby puste ![]() ![]() co za jakaś prowizorka z tych kamerzystów. Cytat:
![]() Cytat:
![]() myślisz? czy ja wiem ![]() no, czy źle... z dupy trochę. mam obecnie inne potrzeby i tyle... tak jak mówiłam, z chęcią zamieniłabym się z jakąś aktorką komedii romantycznej ![]() gdzies w necie czytasz? podeslesz lynka ![]() szczerze mówiąc to ja też nie wiem jak to ma wyglądać zbytnio... a jutro idziecie do tej co poprzednio mieliście ![]() Edytowane przez blue_apple Czas edycji: 2010-02-24 o 15:44 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4809 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4810 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() To seksu czy romantyzmu, bo ja już nie nadążam? ![]() ![]() Proszę ![]() Ja się dopiero dowiedziałam (ale to z forum, do którego któraś z Was - Martyna? podała linka, są takie fajne zasady pisania prezentacji - KLIK), że trzeba jakąś tezę mieć ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4811 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() już idę Ci poklikac ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4812 | |
Wtajemniczenie
|
taa dla 13 idealne
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4813 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Na matmę się trochę nauczyłam ![]() Wiecie już kiedy zdajecie polski ustny ? Ja się dziś dowiedziałam ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4814 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() a obcy ustny kiedy zdajesz? o której godzinie? ![]() Ja pewnie będę gdzieś pod końcem maja. Kurde, mam coraz większe wątpliwości co do wyboru kierunku. Cały czas nastawiona byłam na historię i nie patrzyłam na nic innego, by nie zwątpić i nie spanikować w ostatniej chwili, ale... Mojej koleżanki chłopak w tym roku poszedł na historię na tę samą uczelnie, gdzie ja się wybieram. Skubany łeb ma do historii, w tamtym roku zdał rozszerzoną na 80% a ja? taki wynik z podstawy ![]() Mówi, że mu ciężko na tym kierunku, wiec mnie pewnie będzie jeszcze gorzej ![]() I coraz poważniej myślę o tym, by zamiast na historię, złożyć dokumenty na filologię polską ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4815 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() hmm,,,niewiem co mam Ci poradzic. kurcze im bliżej matury tym bardziej mam mętlik w głowie. zazdroszczę tym którzy mają ściśle okreslony kierunek na którym chcieli by studiowac bo i wtedy motywacja jest większa. ajj. kiedyś chciałam studiowac psychologię ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4816 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A nie interesują Cię jakieś kierunki bliskie historii? Na przykład archeologia ? Ja też czasem zastanawiam się nad filologią polską, ale przeraża mnie ilość książek do czytania, mimo, że czytać lubię.
![]() |
#4817 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
--- Dziewczyny, z filmem już okej. ![]() ![]() Ważne, że jest w porządku. (chociaż mało mnie na tej płycie. ![]() ![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2010-02-24 o 19:03 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4818 | |
Konto usunięte
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;17426276]
studia historyczne są rzeczywiście trudne z tego co słyszałam ![]() hmm,,,niewiem co mam Ci poradzic. kurcze im bliżej matury tym bardziej mam mętlik w głowie. zazdroszczę tym którzy mają ściśle okreslony kierunek na którym chcieli by studiowac bo i wtedy motywacja jest większa. jaj. kiedyś chciałam studiowac psychologię ![]() ![]() ja też im zazdroszczę :embarrased: szkołę średnią jeszcze można było sobie wybrać, ot, tak z przypadku, ale teraz to nie przejdzie ![]() Cytat:
![]() wiesz kogo będziesz miała w komisji? ![]() ja się poważnie zastanawiałam nad studiowaniem historii sztuki i to są studia pierwszego wyboru. No, ale boję się, że po nich ciężko będzie znaleźć mi pracę, bo mam ograniczony zakres działania, zwłaszcza, jeśli będę chciała wrócić do mojego miasteczka. archeologia odpada- musiałabym zdawać geografię, poza tym z tego co słyszałam próg punktowy jest wysoki- za wysoki dla mnie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4819 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() jednego i drugiego łącznie, choć co do pierwszego, to nawet nie w tym największym wymiarze, po prostu tej bliskości fizycznej, ale... z czymś więcej łącznie. z czymś dużo dużo więcej. łaaa, dzięki za linki, dodałam na pasek ![]() ja znalazłam kiedyś linka o analizie i interpretacji -> klykklyk może się komuś przyda, choć jeśli chodzi o wiersze, to raczej dziewczynom na R, bo na P nie ma na maturze wierszy ![]() to się ciesz, ja się cieszę z Tobą ![]() bo w końcu też coś muszę ogarnąć ![]() ![]() ostatnio tak o tym chlaniu gadałyście, że se piwo ze sokiem wypiłam, ogarniam testy z biologii, bo tylko na tyle mnie teraz stać, taka jestem pocieszna, ha ha ha. ach ta twarda głowa. ekonomiczna jestem przynajmniej. Cytat:
![]() aczkolwiek z drugiej strony studiowanie takich kierunków wymaga... dość dużej wiedzy już teraz, dużej miłości do tego przedmiotu, żebyś po prostu te studia lubiła... ![]() a filologia będzie Cię kręciła? [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;17426276] kurcze im bliżej matury tym bardziej mam mętlik w głowie. zazdroszczę tym którzy mają ściśle okreslony kierunek na którym chcieli by studiowac bo i wtedy motywacja jest większa. ajj. kiedyś chciałam studiowac psychologię ![]() ![]() ja też zazdroszczę ![]() a czemu nie na psychologię ![]() Cytat:
![]() nie wnikam ![]() coś miałam na końcu napisać i zapomniałam ![]() ---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- Dziewczyny, niech każda zagłosuje na tytuł nowego wątku, bo to już niedługo ![]()
![]() jeśli macie jeszcze jakieś, to mówta ![]() Edytowane przez blue_apple Czas edycji: 2010-02-24 o 19:48 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4820 | |||
Zakorzenienie
|
Bry wszystkim . Kilka dni mnie nie było a wy juz kilkanaście stron napisałyście. Nadrobione wszystkie!
![]() Jutro sesja sesja! Z moją ukochaną Olką , Beatą , Anką i M ![]() ![]() Manson-"Just A Car Crash Away" w głośnikach ![]() A i wygońcie mnie z listy Olewaczek ;d Aneczka91 - Ania podkarpackie Polski (p),matematyka(p),wos(p), j.angielski(R) Plan (Rzeszów/Kraków -) Cytat:
niektórzy są normalni , z tym się zgodzę ![]() Cytat:
zawsze w niego wierzyłam! ![]() Brawo Adaś! Wydzierałam się do telewizora ,3-małam kciuki ale było warto! ![]() Maleństwo 3-mam kciuki aby się znalazł ![]() Cytat:
![]()
Ćwiczę i dbam o siebie Uczę się języków Nadrabiam braki w książkach Realizuje swoje plany i dążę do realizacji marzeń! ![]() Edytowane przez Aneczka91 Czas edycji: 2010-02-24 o 19:56 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4821 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Jeszcze ta wiedza na teraz mnie przeraża, bo zdaję sobie sprawę, że moja wiedza z historii nie jest aż tak duża. Myślę, że na filologii nie męczyłabym się tak jak na historii. Nie wiem już nic ![]() ja jestem za 1 tzn Maturzystki 2010 cz. VI - spektakl pt. 'Maj, czyli dni, których nie znamy' ![]() Edytowane przez 201604200942 Czas edycji: 2010-02-24 o 19:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4822 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja poprawiłabym na: Z wersji demo-maturzystki na pełną wersję. ![]() Dobra, idę spać Żbiczki, dobranoc. ;***
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4823 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
i tak tez mysle sobie, bo to kazdy mi powtarza, ze rzadko kiedy pracuje sie w zawodzie... no, ale... to po co mi te studia? dla samych studiow? pojde na nie, zdobede jakies wyksztalcenie, magistra, doktora czy cos... i np. moje kwalifikacje sie nie beda nadawaly do niczego i co ja zrobie? gdzie znajde prace? nie wiem tez, co maja zamiar robic te osoby, ktore ida na studia, po to, zeby isc na jakies, wiedza, ze raczej w "zawodzie" pracy nie znajda... ![]() myślę, że jesli filologia tez by Cię kręciła, to czemu by nie ![]() w koncu skoro czujesz ze na historii bedzie Ci za trudno. ale moze nie kieruj sie zdaniem tylko tego chlopaka. a jesli okaze sie ze to nie jest jednak to, zawsze kierunek mozna zmienić. ale... tez sie boje tego wszystkiego. boję się złego wyboru, bo dotychczas w sprawie nauki, wszystkie wybory jakie podjełam były złe. no, oprócz profilu, który był takim spontanem, a jednak... trafionym ![]() ---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- Cytat:
![]() ![]() robię sobie jutro free day ![]() moze też zrobie kanapki przeprosinowe? ale chyba wychowawczyni, bo z tego co wiem, prawie nikt nie idzie do szkoły ![]() nie ma po co ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4824 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Na historii w dodatku jest dość duzy odsiew (mam na myśli Kraków).. wywalają połowe z gorszymi wynikami, bo przyjmują na początku za dużo - tak jak na prawie ![]() A myślałas może o jakiejś innej, mniej popularnej filologii ? Cytat:
![]() ![]() Ide poczytać coś o renesansie, bo z polskiego do tej pory prawie nic nie robiłam.. a tak mi sie nie chce ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4825 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;17426276]kurcze im bliżej matury tym bardziej mam mętlik w głowie. zazdroszczę tym którzy mają ściśle okreslony kierunek na którym chcieli by studiowac bo i wtedy motywacja jest większa. ajj. kiedyś chciałam studiowac psychologię ![]() ![]() Ja wychodzę z założenia, że tym się będę martwić w czerwcu ![]() Cytat:
![]() Jaki zaszczyt, mój link na pasku ![]() ![]() Wg mojej babki od polskiego są ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4826 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
swój głos oddaje na tenże tytuł ![]() no ale znalazł się ![]() Cytat:
Dziewczyny farma stała się całym moim życiem ![]() ![]() ![]() do jutra! ![]() a gdzie Martyna ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4827 |
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;17432885]
Dziewczyny farma stała się całym moim życiem ![]() ![]() ![]() do jutra! ![]() a gdzie Martyna ![]() strasznie wciągająca ![]() teraz tylko w cafe world gram ![]()
#4828 | |||
Zadomowienie
|
bÓ.
![]() naaaapiłabym się teraz reddsa jabłkowego ![]() Cytat:
![]() coś się dzieje między Wami nie tak? skoro on chce dać Ci gwiazdkę z nieba a Ty jej nie chcesz? ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;17432885] ![]() a gdzie Martyna ![]() no właśnie? gdzie? chociaż wydaje mi się, że pewnie się uczy ![]() dobry wieczór;* dzisiaj był TŻtowy dzień, pojechał do domku, chcę włączyć komputer, a tu bum, sam mi się wyłącza ![]() chyba tak specjalnie robi, żebym się uczyła ![]() nooo, ale melduję się ![]()
![]() |
#4829 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mój lepszy, włączam, a tu cisza, drugi raz, trzeci to samo ![]() ![]() ![]() ale moje 5 minut zmarnował ![]() powiedział ktoś, kto miał dzisiaj ogarnąć wszystkie teksty do prezentacji ![]() nie muszę mówić, ile z tego wyszło, prawda? jutro nie włączam w ogóle kompa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4830 | ||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
![]() Spać mi się chce. Poszłam spać o 3.00 i wstałam pół godziny temu. ![]() Spontanicznie wyszło, że D. u mnie dziś śpi, ale w łóżku jeszcze leży, a ja ranny ptaszek jestem, więc przyszłam zobaczyć co napisałyście. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;17432885]Dziewczyny farma stała się całym moim życiem ![]() ![]() ![]() Łuczyć się, a nie farmę uprawiać! ![]() Fuj. ![]() Jedyne piwo jakie toleruję to Redds cytrusowy. ![]() Cytat:
![]() Chociaż nie. Ty i tak jeszcze się uczysz. ![]() Siebie muszę spałować. Od 5 dni nie zajrzałam do chemii. ![]() ![]() ![]() Wieczorem na chwilę wpadnę. Miłego dnia. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:49.