|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4801 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. V - 'nikt nie ma takiej nadziei jak ja'
Cytat:
![]() Pytałaś innych czy też mają puste? Może po prostu miałaś pecha co do tych płyt i kamerzyta nagra Ci następne, oczywiście za darmo, bo nie otrzymałaś do tej pory tego, za co zapłaciłaś.
|
|
|
#4802 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
taka zachwycona była, że podziękowała nam na forum nk za piękną studniówkę ale nigdy nie poszłaby na to, by nam usprawiedliwiać nieobecności. Ba, jeszcze jest źle jak mamy frekwencję poniżej 90% a reszta klasy ma ten sam problem, czy tylko Ty dostałaś puste? |
|
|
|
|
#4803 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas też było kulturalnie na 100dniówce, alkohol jak wszędzie - był , ale ludzie dali radę dotrwać bez wpadek.Nie wiem, dopiero dziś dostałam i napisałam do przyjaciółki, ale brak odzewu na razie. Cytat:
No ja nie pozwolę sobie zostać bez płyty ze 100dniówki, także.. nagra na pewno, tyle, że będzie dłuższy czas oczekiwania, a i tak był długi. Chciałabym już to obejrzeć.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
||
|
|
|
#4804 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() 13.. no dzięki haha A jednak.. wzrok niemal wszystkich kasjerek na mnie jest cudowny ![]() Cytat:
Bo (głowy sobie uciąć nie dam! ) jeśli nie było to pytanie, to anyone może być tylko z przeczeniem no albo w pytaniu jak sie myle, to niech mnie ktoś poprawi, dobrze byłoby wiedzieć :P Uu rzeczywiście niefajnie, właśnie tak to jest. Nie dość że im się tyle płaci, trzeba czekać (ja tam do tej pory płyty nie mam ) .. to jeszcze coś takiego. Naprawde powinni być bardziej Ci kamerzyści kompetentni, w końcu ktoś ich zatrudnia, a oni jeszcze jakąś łaskę robią czy co?
|
|
|
#4805 | |||
|
Zakorzenienie
|
Noo
![]() Cytat:
prostownicę też mama dostała? ![]() Cytat:
Poklikajcie mi w stajnię bo do kwietnia jej nie skończę ![]() Małolat będzie bardziej podatny na Twe wymagania Aż tak źle, Żbiku? ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;17410285]jeśli chodzi o sny to też mam strasznie głuuupie. . dzisiaj m.in śniła mi się farma z facebooka.no i dzięki dziewczyny że się martwicie . tym razem nie trzeba nikogo pałowac . chyba. po prostu zły dzień,jakiś dół mnie złapał i poczułam się taka...niepotrzebna ..[/QUOTE] Facebook uzależnia ![]() A miałam ochotę popałować ![]() ![]() Cytat:
w pytaniach anybody mu . znajdź osobę, która z Waszej szkoły zajmowała się kontaktami nim albo kogoś z komitetu studniówkowego i otrzyj do niego. Ale pierw, tak jak dziewczyny mówiły, dowiedz się, czy ktoś jeszcze tak ma ![]() ---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ---------- Karolina, w kurnik Ci kliknę za 2 h,ale nie mogę znaleźć, że budujesz stajnię ![]() Marcie kliknęłam ![]() ---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ---------- Czytam sobie przykładowe prezentacje, żeby wiedzieć, jak to w ogóle ma wyglądać, co jutro w kilka osób idziemy do byłej/obecnej( ) polonistki na konsultacje
|
|||
|
|
|
#4806 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4807 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#4808 | ||||
|
Zakorzenienie
|
hm, raczej zazdrościć, czego wspołczuć
![]() współczuć to mi, bo on mi i gwiazdkę z nieba da, ale ja niekoniecznie takiej gwiazdki oczekuję. a wg niego ona jest piękna. cho do mnie Cytat:
mi chyba jednego persona brakuje :mysli: Cytat:
a z tym filmem, to trzeba go ![]() ale to faktycznie, dowiedz się, czy tylko Ty tak masz (swoją drogą akurat te dwie płyty byłyby puste ), no i trzeba znowu pomolestować pana.co za jakaś prowizorka z tych kamerzystów. Cytat:
![]() Cytat:
![]() myślisz? czy ja wiem ![]() no, czy źle... z dupy trochę. mam obecnie inne potrzeby i tyle... tak jak mówiłam, z chęcią zamieniłabym się z jakąś aktorką komedii romantycznej ![]() gdzies w necie czytasz? podeslesz lynka szczerze mówiąc to ja też nie wiem jak to ma wyglądać zbytnio... a jutro idziecie do tej co poprzednio mieliście ?Edytowane przez blue_apple Czas edycji: 2010-02-24 o 16:44 |
||||
|
|
|
#4809 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4810 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To seksu czy romantyzmu, bo ja już nie nadążam? Czy tego i tego? ![]() Proszę ![]() Ja się dopiero dowiedziałam (ale to z forum, do którego któraś z Was - Martyna? podała linka, są takie fajne zasady pisania prezentacji - KLIK), że trzeba jakąś tezę mieć ale już prawie mam i wiem, jak rozplanuję tą prezentację cieszę się jak głupek |
|
|
|
|
#4811 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
spałujemy go ! oj też bym się wkurzyła. ale mniejmy nadzieję że to tylko pomyłka i niedługo dostaniesz dobre płyty ![]() Cytat:
![]() już idę Ci poklikac
|
|||
|
|
|
#4812 | |
|
Wtajemniczenie
|
taa dla 13 idealne
![]() Cytat:
|
|
|
#4813 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Na matmę się trochę nauczyłam Wiecie już kiedy zdajecie polski ustny ? Ja się dziś dowiedziałam 11 maja mam ![]()
|
|
#4814 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a obcy ustny kiedy zdajesz? o której godzinie? ![]() Ja pewnie będę gdzieś pod końcem maja. Kurde, mam coraz większe wątpliwości co do wyboru kierunku. Cały czas nastawiona byłam na historię i nie patrzyłam na nic innego, by nie zwątpić i nie spanikować w ostatniej chwili, ale... Mojej koleżanki chłopak w tym roku poszedł na historię na tę samą uczelnie, gdzie ja się wybieram. Skubany łeb ma do historii, w tamtym roku zdał rozszerzoną na 80% a ja? taki wynik z podstawy Mówi, że mu ciężko na tym kierunku, wiec mnie pewnie będzie jeszcze gorzej I coraz poważniej myślę o tym, by zamiast na historię, złożyć dokumenty na filologię polską
|
|
|
|
|
#4815 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
hmm,,,niewiem co mam Ci poradzic. kurcze im bliżej matury tym bardziej mam mętlik w głowie. zazdroszczę tym którzy mają ściśle okreslony kierunek na którym chcieli by studiowac bo i wtedy motywacja jest większa. ajj. kiedyś chciałam studiowac psychologię i dzisiaj tak sobie o tym myślałam. kurde niewiem jak to będzie
|
||
|
|
|
#4816 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A nie interesują Cię jakieś kierunki bliskie historii? Na przykład archeologia ? Ja też czasem zastanawiam się nad filologią polską, ale przeraża mnie ilość książek do czytania, mimo, że czytać lubię.
|
|
#4817 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
--- Dziewczyny, z filmem już okej. u mnie na stacjonarnym ani na lapku nie działało - pokazywała się pusta płyta, ale poszłam do B. i na odtwarzaczu DVD poszło. Nie rozumiem tylko, dlaczego na laptopie nie, skoro mam na nim stację DVD, zawsze oglądam filmy i jest all right, ale nieważne. Ważne, że jest w porządku. (chociaż mało mnie na tej płycie. nie wiem, gdzie my byliśmy, jak on nagrywał. )
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2010-02-24 o 20:03 |
||
|
|
|
#4818 | |
|
Konto usunięte
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;17426276]
studia historyczne są rzeczywiście trudne z tego co słyszałam hmm,,,niewiem co mam Ci poradzic. kurcze im bliżej matury tym bardziej mam mętlik w głowie. zazdroszczę tym którzy mają ściśle okreslony kierunek na którym chcieli by studiowac bo i wtedy motywacja jest większa. jaj. kiedyś chciałam studiowac psychologię i dzisiaj tak sobie o tym myślałam. kurde niewiem jak to będzie [/QUOTE]ja też im zazdroszczę :embarrased: szkołę średnią jeszcze można było sobie wybrać, ot, tak z przypadku, ale teraz to nie przejdzie Cytat:
![]() wiesz kogo będziesz miała w komisji? ![]() ja się poważnie zastanawiałam nad studiowaniem historii sztuki i to są studia pierwszego wyboru. No, ale boję się, że po nich ciężko będzie znaleźć mi pracę, bo mam ograniczony zakres działania, zwłaszcza, jeśli będę chciała wrócić do mojego miasteczka. archeologia odpada- musiałabym zdawać geografię, poza tym z tego co słyszałam próg punktowy jest wysoki- za wysoki dla mnie. |
|
|
|
|
#4819 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jednego i drugiego łącznie, choć co do pierwszego, to nawet nie w tym największym wymiarze, po prostu tej bliskości fizycznej, ale... z czymś więcej łącznie. z czymś dużo dużo więcej. łaaa, dzięki za linki, dodałam na pasek zaraz przestudiuję.ja znalazłam kiedyś linka o analizie i interpretacji -> klykklyk może się komuś przyda, choć jeśli chodzi o wiersze, to raczej dziewczynom na R, bo na P nie ma na maturze wierszy ![]() to się ciesz, ja się cieszę z Tobą ![]() bo w końcu też coś muszę ogarnąć najgorsze jest zawsze dla mnie, jak nie wiem od czego ![]() ostatnio tak o tym chlaniu gadałyście, że se piwo ze sokiem wypiłam, ogarniam testy z biologii, bo tylko na tyle mnie teraz stać, taka jestem pocieszna, ha ha ha. ach ta twarda głowa. ekonomiczna jestem przynajmniej. Cytat:
![]() aczkolwiek z drugiej strony studiowanie takich kierunków wymaga... dość dużej wiedzy już teraz, dużej miłości do tego przedmiotu, żebyś po prostu te studia lubiła... ![]() a filologia będzie Cię kręciła? [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;17426276] kurcze im bliżej matury tym bardziej mam mętlik w głowie. zazdroszczę tym którzy mają ściśle okreslony kierunek na którym chcieli by studiowac bo i wtedy motywacja jest większa. ajj. kiedyś chciałam studiowac psychologię i dzisiaj tak sobie o tym myślałam. kurde niewiem jak to będzie [/QUOTE]ja też zazdroszczę ![]() a czemu nie na psychologię ?Cytat:
![]() nie wnikam ![]() coś miałam na końcu napisać i zapomniałam ---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- Dziewczyny, niech każda zagłosuje na tytuł nowego wątku, bo to już niedługo
![]() jeśli macie jeszcze jakieś, to mówta Edytowane przez blue_apple Czas edycji: 2010-02-24 o 20:48 |
|||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4820 | |||
|
Zakorzenienie
|
Bry wszystkim . Kilka dni mnie nie było a wy juz kilkanaście stron napisałyście. Nadrobione wszystkie!
na razie męczę się z zadaniem z wosu i czytam wypożyczone książki i chcę spędzić te ferie jak najrzadziej od kompa xdJutro sesja sesja! Z moją ukochaną Olką , Beatą , Anką i M Manson-"Just A Car Crash Away" w głośnikach ![]() A i wygońcie mnie z listy Olewaczek ;d Aneczka91 - Ania podkarpackie Polski (p),matematyka(p),wos(p), j.angielski(R) Plan (Rzeszów/Kraków -) Cytat:
niektórzy są normalni , z tym się zgodzę ![]() Cytat:
zawsze w niego wierzyłam! ![]() Brawo Adaś! Wydzierałam się do telewizora ,3-małam kciuki ale było warto! ![]() Maleństwo 3-mam kciuki aby się znalazł Cytat:
Ćwiczę i dbam o siebie Uczę się języków Nadrabiam braki w książkach Realizuje swoje plany i dążę do realizacji marzeń! Edytowane przez Aneczka91 Czas edycji: 2010-02-24 o 20:56 |
|||
|
|
|
#4821 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jeszcze ta wiedza na teraz mnie przeraża, bo zdaję sobie sprawę, że moja wiedza z historii nie jest aż tak duża. Myślę, że na filologii nie męczyłabym się tak jak na historii. Nie wiem już nic ja jestem za 1 tzn Maturzystki 2010 cz. VI - spektakl pt. 'Maj, czyli dni, których nie znamy' ![]() Edytowane przez 201604200942 Czas edycji: 2010-02-24 o 20:59 |
|
|
|
|
#4822 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja poprawiłabym na: Z wersji demo-maturzystki na pełną wersję. ![]() Dobra, idę spać Żbiczki, dobranoc. ;***
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
|
#4823 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i tak tez mysle sobie, bo to kazdy mi powtarza, ze rzadko kiedy pracuje sie w zawodzie... no, ale... to po co mi te studia? dla samych studiow? pojde na nie, zdobede jakies wyksztalcenie, magistra, doktora czy cos... i np. moje kwalifikacje sie nie beda nadawaly do niczego i co ja zrobie? gdzie znajde prace? nie wiem tez, co maja zamiar robic te osoby, ktore ida na studia, po to, zeby isc na jakies, wiedza, ze raczej w "zawodzie" pracy nie znajda... ![]() myślę, że jesli filologia tez by Cię kręciła, to czemu by nie ![]() w koncu skoro czujesz ze na historii bedzie Ci za trudno. ale moze nie kieruj sie zdaniem tylko tego chlopaka. a jesli okaze sie ze to nie jest jednak to, zawsze kierunek mozna zmienić. ale... tez sie boje tego wszystkiego. boję się złego wyboru, bo dotychczas w sprawie nauki, wszystkie wybory jakie podjełam były złe. no, oprócz profilu, który był takim spontanem, a jednak... trafionym ![]() ---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- Cytat:
ok. uwzględnię robię sobie jutro free day ![]() moze też zrobie kanapki przeprosinowe? ale chyba wychowawczyni, bo z tego co wiem, prawie nikt nie idzie do szkoły nie ma po co supcio.
|
||
|
|
|
#4824 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Na historii w dodatku jest dość duzy odsiew (mam na myśli Kraków).. wywalają połowe z gorszymi wynikami, bo przyjmują na początku za dużo - tak jak na prawie A myślałas może o jakiejś innej, mniej popularnej filologii ? Cytat:
Ide poczytać coś o renesansie, bo z polskiego do tej pory prawie nic nie robiłam.. a tak mi sie nie chce
|
|
|
#4825 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;17426276]kurcze im bliżej matury tym bardziej mam mętlik w głowie. zazdroszczę tym którzy mają ściśle okreslony kierunek na którym chcieli by studiowac bo i wtedy motywacja jest większa. ajj. kiedyś chciałam studiowac psychologię i dzisiaj tak sobie o tym myślałam. kurde niewiem jak to będzie [/QUOTE]Ja wychodzę z założenia, że tym się będę martwić w czerwcu ![]() Cytat:
![]() Jaki zaszczyt, mój link na pasku ![]() ![]() Wg mojej babki od polskiego są ale od tej obecnej, więc kawałkiem ołówka za to nie ręczę ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#4826 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
swój głos oddaje na tenże tytuł no ale znalazł się ![]() Cytat:
Dziewczyny farma stała się całym moim życiem .do jutra! ![]() a gdzie Martyna
|
|||
|
|
|
#4827 |
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;17432885]
Dziewczyny farma stała się całym moim życiem .do jutra! ![]() a gdzie Martyna [/QUOTE]strasznie wciągająca też w to grałam ;d ale juz nie gram bo za bardzo mnie wciągnęło;dteraz tylko w cafe world gram
|
#4828 | |||
|
Zadomowienie
|
bÓ.
![]() naaaapiłabym się teraz reddsa jabłkowego ![]() Cytat:
![]() coś się dzieje między Wami nie tak? skoro on chce dać Ci gwiazdkę z nieba a Ty jej nie chcesz? Cytat:
mi się przyda ![]() Cytat:
![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;17432885] a gdzie Martyna [/QUOTE]no właśnie? gdzie? chociaż wydaje mi się, że pewnie się uczy ![]() dobry wieczór;* dzisiaj był TŻtowy dzień, pojechał do domku, chcę włączyć komputer, a tu bum, sam mi się wyłącza ![]() chyba tak specjalnie robi, żebym się uczyła ![]() nooo, ale melduję się
|
|
#4829 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
żartuję, ale gadałam z nią dzisiaj, żyje ![]() Mój lepszy, włączam, a tu cisza, drugi raz, trzeci to samo wyjmuję wszystkie kable, wyciągam z biurka i rozkręcam (mam Tżtowe ramy, a jak to dużo rzeczy Tżtowych - mogą się nagle ) żeby sprawdzić, co nie tak. A ten się skubany włącza normalnie. Skręciłam, popodłączałam wszystko z powrotem i już dobrze ![]() ale moje 5 minut zmarnował powiedział ktoś, kto miał dzisiaj ogarnąć wszystkie teksty do prezentacji nie muszę mówić, ile z tego wyszło, prawda? jutro nie włączam w ogóle kompa
|
|
|
|
|
#4830 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Spać mi się chce. Poszłam spać o 3.00 i wstałam pół godziny temu. ![]() Spontanicznie wyszło, że D. u mnie dziś śpi, ale w łóżku jeszcze leży, a ja ranny ptaszek jestem, więc przyszłam zobaczyć co napisałyście. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;17432885]Dziewczyny farma stała się całym moim życiem .[/QUOTE]Łuczyć się, a nie farmę uprawiać! ![]() Fuj. ![]() Jedyne piwo jakie toleruję to Redds cytrusowy. ![]() Cytat:
![]() Chociaż nie. Ty i tak jeszcze się uczysz. ![]() Siebie muszę spałować. Od 5 dni nie zajrzałam do chemii. Nie licząc arkuszy. Do biologii też coś koło tego. Uderzę się, skrzywdzę. Dziś się uczę. ![]() Wieczorem na chwilę wpadnę. Miłego dnia.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:05.

) .. to jeszcze coś takiego. Naprawde powinni być bardziej Ci kamerzyści kompetentni, w końcu ktoś ich zatrudnia, a oni jeszcze jakąś łaskę robią czy co?

raczej starszaka
. tym razem nie trzeba nikogo pałowac
..
. znajdź osobę, która z Waszej szkoły zajmowała się kontaktami nim albo kogoś z komitetu studniówkowego i otrzyj do niego. Ale pierw, tak jak dziewczyny mówiły, dowiedz się, czy ktoś jeszcze tak ma 
) polonistki na konsultacje 

mi się przyda