|
|
#1981 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zespół Sztywnych Kolan: 13.sezon terapii :D
|
|
#1982 |
|
Zadomowienie
|
![]() Ja chcę najprostsze takie klasyczne są po 400zł. A jak jest z panieńskim? To panna młoda wszystko funduje? Czy np wszystkie atrakcje i tylko 1 drink/alkohol/napój? |
|
|
|
#1983 |
|
Zakorzenienie
|
Olka nie wiem jak Ci pomóc.... będziesz o nim myślała bo łączyło Was bardzo dużo... ale nie warto kochana! on na to nie zasługuje a Ty musisz zacząć żyć na nowo!
![]() pagka a Ty będziesz w sobotę? drobiazg |
|
|
|
#1984 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak jest lewa, to trzeba samemu organizować
|
|
|
|
|
#1985 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1986 |
|
Zakorzenienie
|
olka
|
|
#1987 |
|
Zakorzenienie
|
Ola myślę , że to wszystko minie z czasem , wiadomo , że teraz to wszystko będzie boleć . Ale cóż zdrada boli najbardziej .
Powiem Ci po swoim przykładzie byłam młoda , taka wielka miłość ciągle czekałam na te słowa "kocham Cię " i łudziłam się , że wszystko się ułoży rok się starałam i zarazem męczyłam aż się rozstaliśmy i dopiero przy obecnym Tż zrozumiałam że byłam głupia , ze tak się starałam i , ze wszystkich facetów równałam do tego pierwszego od którego nawet nie usłyszałam , że mnie kocha . Więc , żeby nie cierpieć usiądź sobie i pomyśl czy warto cierpieć i płakać przez takiego barana ? Bo ja sądzę , że on nie jest wart nawet Twej jednej łzy . |
|
|
|
#1988 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wiem, że i jedna i druga powinny się sprawdzić. Tylko nie wiedziałam czy ja opłacam całą imprezę czy jak...
|
|
|
|
|
#1989 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój też do mnie przyjeżdza ale zostawię go na tą chwilę dadzą radę
|
|
|
|
|
#1990 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaa zapomniałam Co do panieńskiego to nie cchę takiej noralnej imprezy.Nie bawi mnie to Ale to już chyba pisałam
|
#1991 | |
|
Zadomowienie
|
Olu
---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ---------- Cytat:
A co |
|
|
|
|
#1992 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1993 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zazdroszczę Wam tych problemów ze świadkami.... ja mam przyjaciela od 18 lat, traktuję go jak brata i jego chciałabym na świadka, ale mój TŻ robi mi niewyjaśnione problemy.... że on sobie wybierze jakiegoś (mniej znaczącego niż dla mnie przyjeaciel) kumpla, bo facet faceta wybiera, a kobieta kobietę..... ale ja już mówię znajomym że jeżeli nie dojdę z nim do porozumienia to żeby się nie zdziwili jak będzie dwóch facetów na świadków............ |
|
|
|
|
#1994 |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Ależ Wam zazdroszczę takich przygotowań....
|
#1995 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1996 |
|
Zakorzenienie
|
Frezyjka głupie to jest. Widziałam w tych Bridezillas,że w USA nie a problemu jeśli chce się mieć np.samych męskich świadków.
Katarakta a ja nie chcę striptizu. Widziałam 4 razy w życiu i zawsze byłam na poł zdegustowana,na pół uchachana ![]() Co do świadkowych to mam kilka opcji,ale wybór padł już dawno. Podobnie jeśli chodzi o świadka
|
#1997 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
), ale nie mam do nich zastrzeżeń. Ale skoro tż bierze swojego przyjaciela to chyba ja wezmę jego dziewczynę. Chociaż tż twierdzi, żebym wzięła swoją koleżankę (trochę mnie to zdziwiło, bo tż jej nienawidzi ) i nie oglądała się na to kto jest jego świadkem.
|
|
|
|
|
#1998 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
dziewczyny ja wiem że tak można, lae myślę też tak troszkę co na to powiedzą inni..... jak w organizacji ogólnie.... zobaczymy... chcę żeby wyszło na moje i może się uda w tej kwestii
|
||
|
|
|
#1999 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A zdegustowana być nie powinnam i traktowałabym to bardziej jako żąrt Ale sam babski wypad też będzie ok mało miałam babskich wypadów, ale zawsze byłam w 100% zadowolona
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2000 |
|
Zakorzenienie
|
ehh drugi tydzień ferii a ja z nikim się nie widziałam
spotkała bym się z kimś ale kurcze nie mam z kim . Niedługo oczy mi wyjdą od tego komputera , chciałam , żeby TŻ przyjechał ale powiedział , że dopiero w pt przyjedzie bo zawozi mnie do lekarza... ehhh
|
|
|
|
#2001 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
zgodnie z Waszą poradą nie kupiłam Citroena, z Tztem stiwerdzilismy że kupimy cos razem
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#2002 |
|
Zakorzenienie
|
Mój TŻ właśnie dzwonił... i powiedział,że oglądał auta... na co ja się ucieszyłam...
A on mi na to,że szukał,ale na otomoto,bo może jednak kupiłby jakiś stary amerykański samochód i go fajnie zrobił i byśmy nim pojechali do ślubu i mógłby też sam wozić nim ludzi do ślubu.YYYYYYYY
|
#2003 |
|
Zakorzenienie
|
Też bym chciała już ślub organizować a tu zaręczyny dopiero w drugiej połowie roku będą . Co do świadków to byłam an wielu ślubach co było dwóch panów lub dwie panie . Ja pewnie za świadka wezmę swojego brata ponieważ nie mam nikogo innego raczej .
|
|
|
|
#2004 |
|
Zakorzenienie
|
laski co sadzicie na temat tej bluzy http://picasaweb.google.pl/www.mirac...62539350571554
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#2005 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2006 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
świetna "podomkowa" na zły humor ![]() Co do wydatków ślubnych to wszystkie kosmetyczne zabiegi itd to mogę sobie odliczyć. Makijaż zrobię sama, bedzie to kreska eyelinerem i jasna pomadka (no chyba, że odważę się na czerwoną), paznokcie też sama zrobię albo frencha albo na beżowo polecę tylko nad fryzjerem się zastanawiam, ale wiem, że będą albo wyprostowane włosy (robię to codziennie od kiedy skończyłam 13lat), albo kok.
|
|
|
|
|
#2007 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Olka, bardzo dobrze że tak szybko poszłaś wykonać badania; wiele ludzi boi się przestąpić przez próg gabinetu i żyje nic nie wiedząc o swoim schorzeniu. Ale ja jestem dobrej myśli, nie mógł Cię niczym zarazić. Ale on to niech ma syfilisa
![]() Cytat:
Cytat:
![]() przyjemnie jest mieć kumpli ale stałe utrzymywanie takich relacji nie jest zdrowe kiedy widzi się w jednym z nich coś nowego i zakochuje się. Wtedy praktycznie nie ma opcji, żeby być razem bo dla tego faceta jesteś jak chłopczycowata siostra ![]() Cytat:
zobaczę jak dalej ale teraz mam na głowie strąkiCytat:
![]() Cytat:
Cytat:
więc ją własnie weź, będzie Ci wdzięczna i także dostanie swoje oświadczynypo wakacjach się wyprowadzam będę mieszkać prawdopodobnie z przyjaciółką i jej narzeczonym w mieszkaniu wynajmowanym - oni w większym pokoju a ja mniejszym. I nie zamierzam pozwalać M. nocować u mnie bo od razu by jego mama dzwoniła do mojej a poza tym nie wypada przed zaręczynami chyba
Edytowane przez Ilsa Lund Czas edycji: 2010-02-24 o 17:02 |
||||||
|
|
|
#2009 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a moja teściowa myśli że dieta polega na tym że zje całe opakowanie dietetycznych płatków na raz i dietetyczną colę i na to wszystko całą paczkę chipsów bo przecież reszta była light
|
|
|
|
|
#2010 |
|
Zadomowienie
|
Ja poważnie się zastanawiam czy od października/listopada nie zamieszkać z tż. Plusy, to wiadomo
Ciężko mi bez niego, zwłaszcza po 2-3tygodniach mieszkania razem. Ale z drugiej strony, gdybym mieszkała z rodzicami mogłabym 80% przyszłej pensji odłożyc na ślub/dom i inne wydatki. Moja kotka zjadła dzisiaj resztki rosołu, jak wróciłam do pokoju to już kończyła dojadać. Mam nadzieję, że nic jej się nie stanie, nie wiem ile mogła zjeść na oko to maks.10ml. W poniedziałek się mną "opiekowała" dopóki tż nie przyjechał. Zawsze śpi ze mną jak się źle czuję i jak krzyknę to mnie uspokaj i "zamiałuje" i głaszcza, dopóki się nie uspokoję. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:44.

A jak jest lewa, to trzeba samemu organizować

13.03.2008