|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1771 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki:) Część V - Nareszcie:D
Cytat:
tylko, ze minerały nie kosztuję 2000zł Asia mnie cały czas kusi cieniami, kremami... ![]() jak zwykle obrywa się mi ![]() nie kuście, bo mnie mama z domu wyrzuci i będziecie mnie musiały żywić i minerały kupowac, moze przy okazji pobawie się Asi lalką Cytat:
![]() Asia dotarły do mnie próbki lumiere jesteś boska
|
||
|
|
|
#1772 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja jeszcze niczym nie kusze, to ja Cie narazie nie przyjme, musisz sobie sama radzić Zaraz pomyśle jakie mam drogie hobby ![]()
|
|
|
|
|
#1773 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mogę w szfie zamieszkać (na poczatek)
|
|
|
|
|
#1774 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A dasz przepis????? ![]() Wy tu gadu gadu o kosmetykach do makijażu to ja wam powiem tak a propo że odkąd urodziłam wydaje mi się iż mam tych kosmetyków taaak dużo że w życiu ich nie zużyje Jakoś nagle tak dużo się tego zrobiło mi w oczach...A szał na zakupy odszedł jak ręką odjął
|
|
#1775 | ||||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
Wiesz, niektóre limtowanki z Volks [taka firma] osiągają ceny 40 tys zł w licytacji = samochód nowka nie śmigany ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() I kto tu kusi, no kto??? My tu już wszystkie wciągnięte w "Modę na minerały" odcinek 34098225 Fajnie, że dotarły próbki, zdaj relację, czy pasują. I polecam się na przyszłość ![]() Cytat:
|
|
|
#1776 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak znajdziesz tronę to pokaz ![]() jutro będzie próba i jak wybiorę formułe to zaczne na biga składać ![]() o i dzięki Tobie/przez Ciebie mam mozliwośc zamawiania przez paypala to znowu kusznie ![]() Ty się tak nie polecaj, bo pewnie jeszcze nie raz skorzystam
|
|
|
|
|
#1777 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1778 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i wreszcie ktoś doceni moje starania![]() apropo moja mama dzis zobaczyła moją szafke z minerałami
|
|
|
|
|
#1779 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#1780 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chyba Vollare Czaje się na jakiś fiolet i nigdzie nie ma Powiem Wam, że jestem ściorana - przed chwilą wróciłam do domu, przez kilka ostatnich godzin sprzątaliśmy z TŻ'em w mieszkaniu - masakra Tyle się naszorowałam podłogę w kuchni, myłam ją kilka razy, kilka razy wodę zmieniałam a to białe cały czas wychodzi i fuga zamiast ciemnobrązowa to jakaś beżowa zostaje Już mnie ręce zaczęły boleć od tego mopa.I jeszcze TŻ mi oznajmił, że przyjedzie po mnie jutro rano po 8ej bo o 8.30 mają być hydraulicy ![]() |
|
|
|
|
#1781 |
|
Zakorzenienie
|
a ja Wam będe podbierać
![]() że zgłupiałam i skad mam tyle kasy Edytowane przez Mirelkaaa Czas edycji: 2010-02-23 o 20:42 |
|
|
|
#1782 |
|
Zakorzenienie
|
nie ma sprawy
|
|
|
|
#1783 | |
|
|
Zrób zdjęcia, zdób zdjęcia i nam pokaż!!!
![]() Szukam tej strony i nie mogę znaleźć ![]() A, na pocieszenie powiem Ci, że można te lalki dostać taniej, tylko mniejsze, takie 43 cm, ale wszystko takie samo, tj. można zmieniać oczy, peruki, etc. Na początku ja też czaiłam się na mniejszą, ale trafiła się okazja, że duża kosztowała tylko kilkadziesiąt dolców więcej, więc kupiłam. To zamawiaj ze mną fiutyle Cytat:
|
|
|
#1784 |
|
Zakorzenienie
|
A jak to wychodzi cenowo?
No i przesyłkę trzeba doliczyć.Mój drugi dzień urlopu a ja na zakupach wydałam już stówę - aż się boję co będzie dalej Cienie, 3 staniki (2 czarne i 1 biały) i 3 pary sexy (czarnych koronkowych) majtek Trzeba trochę przystopować ![]() Dobrze, że TŻ o tym nie wie bo by mnie chyba zamordował... Całą kuchnię i przedpokój? I łazienkę też? ![]() Tak w ogóle to mam wrażenie, że ten koleś od kafelków się pomylił i zamienił fugi w kuchni - że ta co miała iść na podłogę (ciemniejszy brąz) poszła na ścianę a ta jaśniejsza zamiast na ścianę poszła na podłogę ![]() TŻ mówił jeszcze, że zobaczy co się da z tym zrobić, że trzeba pociągnąć to jakimś konserwantem i będzie dobrze. Mam nadzieję bo jak nie to chyba zrobię komuś awanturę ![]() Idę spać bo nie wstanę jutro 0 7 ![]() P.S. Muszę stwierdzić, że moje srebrne AGD wygląda ślicznie Mam tylko nadzieję, że będzie równie nieupierdliwe w utrzymaniu i nieawaryjne jak jest śliczne ![]() |
|
|
|
#1785 | ||
|
|
Cytat:
TŻ by Cię zamordował? Eee tam, w końcu sam na tym skorzysta, nie? ![]() Cytat:
Oby sprawowały się na medal Mirelka, szukam tej strony i nadal nie mogę znaleźć
|
|
|
#1786 | |
|
Zakorzenienie
|
Salve !
Gratuluję E tam ... Nie zawsze ! Co to za serial ?! Dajcie namiary, to i ja zerknę . Od paru dni samoistnie {bo nie mam w umowie} włączył się kanał Kino Polska {bodajże}. Teraz siedzę /leżę i nadrabiam naszą ojczystą twórczość filmową. Nie powiem, nie powiem - perełki się trafiają. Pina Colada ![]() ![]() ![]() BożeszTyMój, nowy klub powstaje : klub masochistek ! Nie zapisuję się ! Brzusio bardziej niż siniaki mi pasuje Cytat:
Coraz bardziej trwoży mnie stan mojego umysłu ... Nie dosyć Jej, że masochistka, to jeszcze sadystyczne zapędy okazuje ! Nie wstyd CI ?! ?! ?! Ja wczoraj zgrzeszyłam : francuskim rożkiem z jabłuszkiem. Drożdżóweczka - szt. 1 - w zamrażarce. Zobaczymy jak długo się uchowa ... O moich zieleniach, złotach i brązach nie zapomnijcie ! Byłam wczoraj w Naturze po TuttiFrutti. Teraz będę się chwalić ! A jak ! Kupiłam serię liczi & rambutan {masło i peeling do ciała}. Zapach landrynek. Kupiłam też z Bielendy : peeling enzymatyczny i maskę algową. Dzisiaj : dzień piękności. Widziałam też różne produkty z MYPY : seria aloesowa i shea butter. Czytałam, że to "przebój" Wizażu. Były też jakieś peelingi czekoladowe. Po przeliczeniu zapasów papierosów, obliczyłam, że muszę jechać do miasta we wtorek. Jakby któraś z Was cosik chciała - dawać mi znać, to kupię. Pozdrawiam . |
|
|
|
|
#1787 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
bo jeszcze 2 do mnie lecą![]() Cytat:
http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/category/171/5 rozkręca się dopiero ok 5 odcinka ![]() jaka masochistka? ![]() jak się między posiłkami wcina faworki z 2 szklanek mąki to przydałoby się pokręcic hula hopem ![]() ten twój rożek i drożdzówka to nic przy moich faworkach
|
|||
|
|
|
#1788 | ||
|
|
![]() Niechże tylko soczek ananaoswy dorwę! Nie ma sprawy, wybieraj ![]() Mnie naszło ostatnio na takie łagodne, jasne, pastelowe zielenie, ale te odcienie widziałam tylko w zestawach i nie wiem, czy by babka wystawiła pojedyńcze. A są naprawdę piękne! Cytat:
Ja z kole czaję się na mgiełki zapachowe Fruttini czy coś takiego, z Natury, chyba w marcu kupię, bo TŻ twierdzi, że moja obecna mgiełka o zapachu "oceanu" nieco zatęchła ![]() A tak ją lubiłam ![]() Cytat:
![]() http://www.dolkot.com/shop/step_subm...20070914045953 A tu fajne stylizacje Tarotowe: http://souldoll.com/shop/step0.php?b...20091125123544 Zrób zdjęcie teraz, a potem dodasz aktualizację ![]() PS. Nowej lalki prędko nie kupię, ale może uzbieram sobie na tą główkę http://doll.luts.co.kr/item-img/DF_050927-1.jpg i będę udawać, że mam dwie
|
|
|
#1789 | ||
|
Wtajemniczenie
|
hello
![]() Cytat:
house wiadomo, klasyk, a mentalist... nie znam![]() Cytat:
mi sie marzy o ta (fotki) Camille z Les Reves De Un Garcon... (moze kiedys, za pierwsza pensje...?)jak narazie od tz'ta dostalam jakis czas temu o taka http://kdfiles.com/images/A_1/5/8/2/42851/jygqz21r.jpg zebym miala na czym cwiczyc szycie wlasnych projektow
|
|
|
#1790 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ale cudne dzięki bardzogłówka bardzo ładna wklejam narazie moją skromną kolekcję, ale właścnie sobie przypomniałam, ze własciwie to 3 paczki do mnie lecą i mam nadzieję, ze dzięki nim kolekcja powiększy mi się prawie o połowe ![]() no i jeszcze te Twoje cienie ![]() które na ava?
Edytowane przez Mirelkaaa Czas edycji: 2010-02-24 o 14:44 |
||
|
|
|
#1791 |
|
Wtajemniczenie
|
![]() Mirela, chryste panie, do konca swiata masz juz sie czym malowac ![]() ![]() ![]() ![]() a na ava srodkowe
|
|
#1792 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1793 |
|
Wtajemniczenie
|
olaboga, ale jak to?
do czego ty tego tyle potrzebujesz, chcesz robic za makijazystke?![]() boje sie wziagnac w ten wasz trend bo juz teraz ledwo ciagne koniec z koncem a tak... zreszta mi niewiele potrzeba do szczescia jesli chodzi o makijaz
|
|
#1794 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kilka odcieni różów i bronzerów, bo to zalezy czy będe lekko opalona czy nie, jak mi będzie pasowałm do ubioru i nastroju![]() no i pędzle zeby kazdy był do czegos innego i zebym nie musiała 1 pędzelka do 2 cieni uzywac, a i na zapas zeby czyste były ![]() apropo ja aktualnie nawet podkładu nie poasiadam ![]() juz wczesniej wklejałam ile mają inne minerałocholiczki, ale wkleje jeszcze raz ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=186 http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=190 |
|
|
|
|
#1795 |
|
Wtajemniczenie
|
o faaaak, polegam
![]() dzieki bogu przez wiekszosc roku udaje mi sie zachowac jeden odcien cery ![]() a co do bronzerow i rozow to ni umiem sie nimi obslugiwac, packam cos czasem na policzki, czasem wyjdzie czasem nie, ale mam tylko jeden...
|
|
#1796 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale się ucze
|
|
|
|
|
#1797 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Ostatnio odkryłam pyszne lody o tym smaku firmy Grycan ![]() Kasiu, co Ty robisz o tak nieludzkiej porze? Toż to przecież środek nocy ![]() Cytat:
Trafiłam na ten serial całkowicie przypadkowo, obejrzałam sama 3 odcinki i stwierdziłam, że TŻ'owi też się spodoba i od tej pory oglądamy razem. To serial kryminalny z dużą dawką humoru, ile ja się na nim uśmiałam jak głupia Ale to nie jest jakiś głupi humor rodem z głupawych komedii Nowa wersja Beverly Hills nie jest zła, mnie się nawet podoba ![]() Jak ostatnio oglądałam jakieś odcinki starej wersji to strasznie śmieszyły mnie te ubrania i fryzury rodem z początku lat 90-tych ![]() Powiem Wam, że znowu jestem ściorana - TŻ przyjechał po mnie o 8.15 i w zasadzie od 8.30 do 15 nic innego nie robiłam tylko sprzątałam i sprzątałam... a syf jaki był tak jest nadal Masakra, kilka godzin męczyliśmy się z segmentem, stary rupieć ale póki nie będzie kasy na jakieś normalne meble musimy go zostawić - mam nadzieję, że kasa znajdzie się szybciej niż później bo to jest dokładnie taki sam segment jaki stał kiedyś u mojego dziadka więc nie muszę chyba mówić jak to wygląda... No ale udało nam się mniej więcej (raczej mniej niż więcej) doprowadzić go do lepszego wyglądu.Planowałam jakiś romantyczny wieczór z TŻ'em (w końcu trzeba mu zaprezentować wczorajsze zakupy ) ale nie wiem czy znajdę siłę ![]() Idę robić make up |
|
|
|
|
#1798 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Daj znać jak to masło, bo też miałam kiedyś na nie ochote, tzn chyba na karmelowe, ale podejrzewam, ze skład mają podobny Co do masochistek to trzeba cierpieć jak sie chce dobrze wyglądać Po miesiącu schodzi podobno ok 1cm z brzucha to do wakacji może by ze 4cm się zrzuciło ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1799 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1800 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny, ja wiem, ze ja to bardzo do tylu jestem, ale tak wlasnie przegladalam fryzjerski i patrze a tu jakas nieznana mi sprawa, wax dwufazowy do psikania
![]() bawila sie juz ktoras?
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:49.

Jakoś nagle tak dużo się tego zrobiło mi w oczach...A szał na zakupy odszedł jak ręką odjął
= samochód nowka nie śmigany 

Tyle się naszorowałam podłogę w kuchni, myłam ją kilka razy, kilka razy wodę zmieniałam a to białe cały czas wychodzi i fuga zamiast ciemnobrązowa to jakaś beżowa zostaje 

No i przesyłkę trzeba doliczyć.