|
|
#2011 | |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Dot.: Zespół Sztywnych Kolan: 13.sezon terapii :D
Cytat:
![]() Ale taka to już sprawiedliwość, że dwie osoby o równej wadze mogą wyglądać bardzo różnie....
|
|
#2012 | |
|
Zakorzenienie
|
ubieram też się stosownie . Ale co ja tu mam mówić o diecie jak nawet w domu obiadu nie jem o normalnej porze dnia . Poza tym mam w teraz maturę i obronę dyplomu więc chce się skupić obecnie na tym , a schudnę po szkolę bez problemu ale nie z ową " motywacją " moich rodziców , ich komentarze są straszne . Nawet nie mogę na steperze poćwiczyć ponieważ słyszę takie uwagi , że mi się wszystkiego odechciewa , najlepiej położyłabym się i ryczała...
---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ---------- Cytat:
![]() może prawda jest taka , że 5kg mniej już lepiej bym wyglądała ale do tego potrzebuje siłowni by boczków się pozbyć a na to niestety nie mam czasu obecnie , ale po maturze biorę się za siebie , ale bez pomocy rodziców . |
|
|
|
|
#2013 |
|
Zadomowienie
|
Zazdroszczę wam rozbudowanego dołu. Ja mam przeciętne biodra, mini wcięcie w talii i większą górę, chociaż i tak mi nikt nie wierzy, że mam większą klatę (no poza tż
)A ja bym wolała szersze biodra, to wtedy może wydawałoby się, że talię mam węższą
|
|
|
|
#2014 | |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Cytat:
![]() A tyłek z kolei w normie, nogi tak se - niestety rower wcale nie wpływa na nie korzystnie no i ten brzuch.Mam figurę kobiety w ciąży ![]() Mogłabym nawet tak ogólnie nie chudnąć, tylko z brzucha zejść i nic więcej bym nie chciała. A jak chudnę, to najpierw mi leci z twarzy, z cycków, z tyłka i z nóg. Z brzucha normalnie - milimetry
|
|
#2015 |
|
Zakorzenienie
|
przed zima chodziłam na siłownie i prawie całkowicie pozbyłam się boczków , nogi miałam świetne i świetnie poprawiłam sobie biust oraz wcięcie w tali miałam bardziej widoczne , ale niestety przez zimę wszystko wróciło . Ale mam zamiar wrócić na siłownię
I jestem ciekawa co wtedy moja matka jak pójdziemy kupować sukienki na wesele , ja wybiorę sobie taką , że talię i biust pięknie wyeksponuję . A na poprawiny kupię taką sukienkę , że jej oko zbieleję ![]() i wypomnę jej każde złe słowo jakie powiedziała na mój temat . |
|
|
|
#2016 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() staram się nie przekraczać wagi 75 kilo ale ja mam 177 cm wzrostu, może nawet więcej. To jest BMI 23,9. O ile będę zmieniać wagę to może nawet przytyję przez wyhodowanie mięśni i to będzie zdrowe. Ins, a może kup sobie taki pas co będzie ćwiczył tylko brzuch i za Ciebie ?
Edytowane przez Ilsa Lund Czas edycji: 2010-02-24 o 17:35 |
||
|
|
|
#2017 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2018 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2019 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko nie rozumiem tego , że dla mojego brata zawsze , jest ten obiad tak , że jak przyjdzie z pracy już go ma , a czasem jest tak , ze tylko dla niego jest obiad " a ty sobie weź coś z lodówki . Mam teraz maturę , obronę dyplomu i muszę wykonać ten dyplom, i jeszcze w domu siedzę czasem do nocy by obraz lub jakiś projekt skończyć więc to nie jest takie proste masz rączki to sobie coś zrób z braku czasu pójdę i zrobię kanapkę i co to jest za obiad ? |
|
|
|
|
#2020 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ona jest panią okolicy i musi codziennie sprawdzać czy na jej terenie jest wszystko ok Serio, nawet kocury leje Pasa na brzuch bym nie polecała. Rehabiltant na praktykach mi uświadomił, że może źle na nerki wpłynąć, które są bardzo delikatne i wstrząsy, wibracje itp im nie służą. Dopiero potem skojarzłam fakty, że jak się oklepuje pacjentów to nerki też się omija
|
|
|
|
|
#2021 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2022 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym doskonale cię rozumiem, że nie masz czasu, jakby u mnie nie było w LO obiadu to bym żyła na kanapkach, bo tego czasu nie było za dużo, jeszcze jakieś dodatkowe zajęcia czy coś...
|
|
#2023 |
|
Zakorzenienie
|
pas mam może i pomaga ale tylko po ćwiczeniach , tak zakładany codziennie za dużo nic nie da .
A na brzuch to sama bym chciała mieć sprawdzony sposób . W moim przypadku brzuszki za bardzo nic nie dały . |
|
|
|
#2024 |
|
Zakorzenienie
|
Aniołku ja mam zasadnicze pytanie - czy Tobie zależy na schudnięciu? Czy to tylko presja otoczenia? Wydaje mi się, że lubisz siebie taką jaką jesteś. Problemem są rodzice. Najważniejsze, żebyś nie wpędziła się w niezdrową nadwagę.
Pytam, bo szczerze mówiąc to ja ważę te 61 kg przy 171 cm. wzrostu, niby mam za dużo tu i ówdzie, do figury modelki mi daleko i zazdroszczę dziewczynom z katalogów VS, ale... no właśnie. Gdybym NAPRAWDĘ chciałą schudnąć, to odstawiłabym całkowicie słodycze, zaczęła biegać i ćwiczyć regularnie. Chyba mam za słabą motywaję, bo do wakacji tyle czasu, sukienek ślubnych też nie będę przecież mierzyć... ehhh. A poniżej instrukcja jak zostać gwiazdą polskiego hh ![]()
|
|
|
|
#2025 |
|
Zakorzenienie
|
Co do chudnięcia to ja nie chcę schudnąć,ale za to trochę się ujędrnić. A w tym może pomóc tyyyylko ruch
|
#2026 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sądzą , że ja mogę sobie coś sama zrobić , coś z lodówki wziąć , a brat musi zjeść . |
|
|
|
|
#2027 | |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Cytat:
Ja najbardziej schudłam jak chodziłam do szkoły i później do pracy, czyli wychodziłam o 7 i wracałam o 23 i jeździłam na rowerze jak tylko mogłam, ale to dlatego, że uwielbiam rower, bez specjalnych intencji, by schudnąć (no i szczegółnie łydki na tym ucierpiały ).Mają regularny plan dnia można sobie dzień wcześniej przygotować obiad, zaplanować śniadanie, etc. Teraz brakuje mi takiej stabilizacji. Bo obecnie nie wiem, o której zjem jutro obiad. Może o 15, może o 17, a może wcale nie zjem, jak będzie ruch w pracy i odbija się to na mojej wadze...Nawet jak mnie cały dzień w domu nie było, to pilnowałam tego, że w torebce mieć coś pożywnego. Śniadanie jadłam w domu, do torebki pakowałam np. owoc, zieloną herbatę, sok z kawałkami owoców (Tymbar taki ma, malutki, z owocami, ale zapychający) i... takie małe mesli Fitella miały około 120kcal za opakowanie (jakoś tak?), a naprawdę się tym najadałam, poza tym mi smakowało. W pracy jadłam graham z chudą wędliną na przykład, albo jakąś sałatkę albo co. Wcale nie chodziłam głodna i zresztą jadłam wszystko to, co lubiłam.Dzisiaj tej piję zieloną herbatę litrami, bo uwielbiam jem sałatki, bo lubię. Jem chude mięso, bo lubię po prostu. No i nabiał lubię bardzo I niby nie popełniam większych grzeszków, ale.... jem strasznie niesystematycznie....
|
|
#2028 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dlatego też narazie przestałam ćwiczyć, no bo niby kiedy. A jak nawet wrócę ok 16 to jestem tak zmęczona, że nie mam siły. Więc też sobie poczekam do wakacji, a jak uda mi się coś zrzucić w międzyczacie to będę szczęśliwa. Chociaż teraz już w miarę dobrze wyglądam ![]() A czego się uczysz? Jesteś w jakimś technikum (nie wiem jak się teraz nazywają takie licea)? |
|
|
|
|
#2029 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawet w domu nie mogę ćwiczyć bo mnie wyśmiewają . Patrzą co jem komentują a ja nie lubię jak ktoś mi mówi co mam robić .Raz schudłam 10kg i teraz sądzę , że bez problemu też mogę tyle schudnąć tylko potrzebuje spokoju a nie ciągłych pretensji ... Poza tym jak mówiłam obecnie najważniejsza jest dla mnie szkoła do maja muszę normalnie się odżywiać by mieć siłę na to wszystko do tego nie mam szans nawet jeść regularnie . ---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ---------- Cytat:
Poza tym nerwy stres nerwy . Ta szkoła to jakieś chore miejsce żałuję wyboru ludzie mówili prawdę , że ta szkoła zmienia człowieka i psychika siada . Moja psychika przez tą szkołę jest tak styrana , że po prostu wszystkiego się boje , dosłownie głupieję . Nawet TŻ zauważył , że źle się ze mną dzieje już od jakiegoś czasu . |
||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2030 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2031 |
|
Zakorzenienie
|
Staram się lecz to nie takie proste w tej szkole na szczęście już prawie koniec mam nadzieję , że jak ją skończę to mój stan zdrowia wróci do normy .
|
|
|
|
#2032 | |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Cytat:
![]() Dziwnym trafem zawsze w takiego założenia wychodziłam
|
|
#2033 |
|
Zadomowienie
|
Proponuję wspólne, wątkowe zrzucanie brzuszka
Mi też się przyda... A w kupie raźniej :P
|
|
|
|
#2034 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miałam podobne LO jak Ty, tylko jakbym się miała wszystkim przejmować to.... Przecież jak się nie zda sprawdzianu to co? Ziemia się zatrzyma? Nieee, poprawi się.---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ---------- Cytat:
Zresztą jak zacznę z brzuchem walczyć to mi z cycków zejdzie i tyle z tego będzie.
|
|
#2035 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Niestety żyjemy w takich czasach, że trzeba być naprawdę silnym by nie zwariować.
|
|
|
|
|
#2036 |
|
Zadomowienie
|
Trzeba wymyślić metodę, żeby z brzuszka zrzucić, a z cycków nie :P
|
|
|
|
#2037 |
|
Zakorzenienie
|
to jak wymyślamy to wymyślmy taką, żeby z brzuszka zrzucić i żeby to w cycki poszło!
|
|
#2038 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W sumie po 1 i 2 studiach też.Jak to brzmi |
|
|
|
|
#2039 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2040 |
|
Zadomowienie
|
Takiej osobie co to wymyśli tą to z marszu dałabym nobla i wyświęciła za życia
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:39.

)

13.03.2008

Zresztą jak zacznę z brzuchem walczyć to mi z cycków zejdzie i tyle z tego będzie.