|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2671 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2672 |
Konto usunięte
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI
Treść usunięta
Edytowane przez 201803111825 Czas edycji: 2010-02-24 o 18:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#2673 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny czy ktoras z Was kupowala moze buty na butyk.pl? bo maja duzy wybor i zastanawiam sie czy wygodne są
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2674 |
Zakorzenienie
|
atomufka na wizazu jest chyba watek o tym sklepie nawet
![]() misqa szalona! teraz juz takich rzeczy nie rob!! teraz jestes x2! ![]() rosette ![]() ![]() A Ty juz zdrowa? |
![]() ![]() |
![]() |
#2675 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#2676 |
Wtajemniczenie
|
Właśnie wróciliśmy z zakupów i kupilismy farby
![]() Ale się dzisiaj wkurzyłam....wchodzę na ogłoszenia lokalne i było świeżo dodane (od 30 min na stronie), że potrzebują pracownika do sklepu odzieżowego. No to ja dzwonię a gościu mi mówi, że już nieaktualne, bo kogoś znalazł. Jakieś jaja, nie chce mi się wierzyć, że w kilka minut kogoś zatrudnił. W ogóle co do bezrobocia, to TŻ opowiadał mi wczoraj jak jeden przewoźnik w firmie dał ogłoszenie, że szuka pracownika i wyobraźcie sobie przyszło mu na meila 600 podań!!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#2677 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() misqa a Ty uwazaj na siebie |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2678 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Marta i Rybulka to rozumiem, że na weselu będzie specjalna dedykacja dla cioci ktosi za te pierwsze randki w ZOO? ![]() Kurcze, ale bym chciała dzidziusia... Jeszcze się dzisiaj napatrzyłam na siostrzeńca tż-a i już w ogóle szaleję. Ale teraz to bez sensu by się było starać, bo wtedy dzidziuś by się urodził jakoś w grudniu i cały macierzyński bym prawie przesiedziała w domu bo zimą na spacery to nie bardzo, a ja chcę spacerować jak najwięcej ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2679 |
Zakorzenienie
|
ktosiu wqitaj w klubie
![]() zachwile zaczna snic Ci sie pozytywne testy ciazowe ![]() mi sie juz tydzien nic ciazowego nie snilo, az dziwnie sie czuje ![]() a chcialam wczesniej cos napisac apropo imienia krzys dla chlopca. otoz znam kilku krzyskow, calkiem fajnych, ale jeden przekresla to imie na amen ![]() to kuzyn mojego meza. cala jego rodzinka obchodzi sie z nim jak z jajkiem, bo krzysiu zmeczony, bo krzysiu w pracy, bo krzysiu po nocce. jak slysze krzysiu to rzygam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2680 | ||
Zakorzenienie
|
powiedz ze trzymamy za niego kciuki i ma zdrowiec!
![]() Cytat:
np w sklepie mojej przyjaciolki bylo tak ze dawali ogloszenia o prace a juz mieli kandydata (znajoma np) a musieli dac zeby w firmie - kierownik regionalny wiedzial ze byly rozmowy - bo byl nakaz niezatrudniac znajomych coby niegadali itd.. glupota no ale czesto tak jest ze daja ogloszenia pro forma Cytat:
![]() ![]() ![]() ojj grudniowe dzieci sa super ![]() ![]() ![]() (jak ja ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2681 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki, klikniecie w banerek?
![]() ![]() Ja tylko na chwilkę bo padam dziś ze zmęczenia. Byłam z kumpelą po pracy na plotach i jakoś tak padam po całym dniu poza domem ![]()
![]() |
#2682 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
O ja tez znam jednego takiego krzysia (moj cioteczny brat) - taka ciapa, dziwny jakiś, taki "gejowaty" za to mój ojciec to też krzychu i to facet ociekajacy testosteronem ![]() Martucha i Rybulka Wy t lepiej szukajcie sali, która pomiści tyle ciotek ![]() Taka refleksja mnie naszła dziś - jestem z Wami od pierwszej części, i najpierw razem szukałyśmy sal, zespołów, orkiestr itd, potem wspolnie czekałyśmy na 2009 rok, w któym to doradzałyśmy sobie sukienki, dodatki itd, żeby w końcu wsólnie przeżywać śluby i wesela, czekać na relacje, a teraz niektóre już mają maluszki inne są w drodzę i pomały wkraczamy w czas pierwszych rocznic. Szok, normalnie szok. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2683 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A zresztą, chcieć to jedno, a jak wyjdzie to inna bajka, pożyjemy zobaczymy ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2684 |
Zakorzenienie
|
Laski ja nie wiem
![]() siedzimy z Tz i sami nie wiemy co mamy robic...tzn. czy robic male wesele ( z orkiestra) czy tylko przyjecie ( bez muzyki, posiedziec, pogadac)??? juz sama nie wiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2685 | |||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
MisQa musisz skończyć z tym sportem ekstremalnym ![]() Cytat:
![]() Posta nie ma, nie wiem czemu napisałam, kliknęłam "wyślij" i echo Teraz zaczyna się ruch jeśli chodzi o suknie, sama rok temu o tej porze szperałam po różnych stronkach ![]() sprzeda się bo ona taka wyjątkowa ![]() Rosette dałam do przeczytania Twojego posta mojemu mężowi...On ma czasem takie zrywy, że pyta co tam na wizażu uradziłyśmy, bo ja też jak coś ważnego się u nas dzieje to mu napomknę, ale wracjąc do posta to przeczytał uśmiechnął się czytając Twoje podsumowanie i mówi to pokaż teraz co Ty o mnie pisałaś ![]() ![]() powiedziałam, że niech sobie poszuka "swojego" forum, a on mówi zobaczysz kiedyś się zaloguję i cały wizaż przeczytam ![]() ![]() powodzenia mu życzę kiedyś przyszedł z pracy i mówi, że czkawka go męczyła i że pewnie o nim na wizażu pisałam... ![]() ![]() a mąż niech wraca szybko do zrowia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
też szukam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() myślę, że jeszcze nie jedna część przed nami ![]()
![]() |
#2686 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem, że u Was dylemat jest duży ze względu na dzidziusia, ale my tak naprawdę też mieliśmy masę wydatków oprócz wesela (bo oboje studiowaliśmy, przy czym ja na swoje studia wydawałam miesięcznie ponad 600 zł). Moim zdaniem w życiu lepiej żałować tego co się zrobiło, niż straconych okazji, a dla mnie osobiście nie zrobienie wesela byłoby taką straconą okazją właśnie. Z drugiej strony prawda też jest taka, że jak goście są fajni, to nawet z małego przyjęcia zrobią super imprezę i zaczną tańczyć. W zasadzie przecież nie musisz mieć orkiestry, może być dj, wychodzi chyba taniej, a wiesz, od siedzenia to są imprezy w stylu chrzciny, imieniny itp, a wesele jest po to, żeby tańczyć. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2687 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ktosiu na liscie mamy 40 osob (nawet nie mamy kogo zaprosic) i to jest najblizsza rodzina- wcale niefajna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2688 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2689 |
Zakorzenienie
|
DOMIKS my mielismy przyjecie na 30 osob z dj'em czego nie zalujemy ,bo impreza rozkrecila sie i wszyscy sie swietnie bawili,a poczatkowo tez myslelismy o tym zeby bylo bez dj'a i dobrze ze jednak sie zdecydowalismy bo szczerze mowiac po godzinie zrobi sie "jak na stypie"
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2690 |
Zakorzenienie
|
No własnie moj Tz chce zrezygnowac z orkiestry i wynakjac jakiegos kolege/pseudo Dj'a zeby puszczal muzyke
![]() co o tym myslicie? u nas tez jakies 30 osob pewnie bedzie... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2691 |
Zadomowienie
|
Cześć
![]() kliwia ![]() martucha84 blat w kolorze frontów, bo masz rację nie ma co przesadzać z kolorami ![]() I też wołam Zuzia, Zuzia ![]() Wczoraj przeglądałam katalog a meblami forte i natknęłam się na tą aranżację z żółtym i turkusowym co nam pokazywałaś ![]() no i co z pralką udało się im? Trzymam kciuki za sprzedaż sukni. Ni i masz rację Strzelce są the best (ja też) ![]() zabcia piękne zdjęcia i cudna relacja. Fajnie tak pooglądać jak Wam było fajnie. Ale u nas też dziś wiosennie bardzo było, wić nie ma źle. No i szkoda, że te ostatnie dni wakacji były takie, ale co tam, ogólnie i tak przecież było super. india83 a kiedy planujecie zakończyć budowę? tak orientacyjnie gold-fish trzymam kciuki za normalną owulkę. Riana ale historia ![]() ![]() stokrotka24 dzięki, a z tą kamienicą, no cóż urok takich kamienic jest taki, ze coś tam zawsze jest do zrobienia. Ale nie martw się na pewno coś znajdziecie niedługo. I może lepiej, że się nie pakujecie w tą kamienicę i koszty. Rybulka super, że wyniki ok,. No i Miłoszek niech sobie jeszcze rośnie ![]() domi7ks fajne butki i super śpiąca królewna Pola ![]() SambadiJaneiro to może daj tą kiecę do komisu tylko na kilka miesięcy tak w sezonei ślubnym i zobaczysz czy jest zainteresowanie. Jk nie spróbujesz to się nie dowiesz, choć wiem że to jednak kasa. Misqa uważaj na siebie, a raczej na Was ![]() anuulaa jakie kolorki? ten rzymski poranek?
#2692 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2693 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zrobiłabym tak jak Atomufka. Ale decyzja należy do Was ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2694 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() trzeba podjac decyzje..wczesniej nie bylo czasu sie tym zajmowac a teraz jest go za mało... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2695 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
moze faktycznie zrobicie jakies kameralne a reszte pieniazkow przeznaczcie na jakies fajne wakacje ![]() Cytat:
to ja mam pomysl zapros Nas wszystkie wtedy bedziesz miala weselicho ze cale miasto bedzie o nim mowilo - pozytywnie oczywiscie ![]() Cytat:
![]() racja najwazniejsze ze reszta wakacji byla super ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2696 |
Zakorzenienie
|
oj kobitki, wiem wiem, kończe już te sporty na pewno, tylko teraz tak ślisko, że i biegać czasem nie trzeba żeby orzełka wywinąć
![]() co do reakcji szefa - to ogólnie spoko człowiek więc spodziewałam się czegoś w tym stylu... za to jego żona... patrzyna mnie z byka... jakbym jej coś zrobiła ![]() kobitki szukające pracę - oj, sama wiem jak to ciężko, przez rok siedziałam w domu, biegałam na kolejne spotkania i miałam coraz większego doła, ale w końcu uśmiechnął się do mnie los... i uśmiechnie się pewnego dnia także do Was ![]() ![]() Domi - no ja niestety nie doradze w kwestii wesela.... też miałabym wielki dylemat... pamiętaj tylko, że nie patrzcie na nic, tylko zróbcie tak, jak Wy byscie naprawdę chcieli żeby ten dzień wyglądała, w końcu to WASZ dzień ![]() każdy bannerek oczywiście znów kliknięty ![]()
#2697 |
Zadomowienie
|
domi7ks jak już pisałam wcześniej ja miałam małe przyjęcie bez orkiestry.
Powiem Ci mniej więcej jak to wyglądało może to pomoże Ci podjąć decyzję: moja rodzina i rodzina Tż wcześniej się nie znały więc było zagrożenie że przy stole nie będą mieli o czym rozmawiać, że jak nie będzie tańców to będą nudy. Na szczęście przewidywaliśmy to przyjęcie tylko do 21.00 więc stwierdziliśmy, że ostatecznie tyle to mogą się ponudzić. Ale przyjęcie przebiegło zupełnie innym scenariuszem: ponieważ było ciepło nikt nie siedział na sali przy stole (przychodzili tylko tam coś przegryźć) tylko wszyscy w ogródku przed knajpą. Były stoliczki z krzesłami i każdy przysiadał się i rozmawiał z kim chciał i kiedy chciał. Była też dwójka malutkich dzieci która absorbowała uwagę wszystkich i naprawdę ani chwili nie było nudno. Przyjęcie skończyło się ok. 24.00 i to tylko dlatego że obsługa już zamykała lokal (zamówiliśmy ich do 21.00 więc i tak dłuzej zostali, nie chcieliśmy więc przesadzać). Powiem Ci że bałam się jak nie wiem. Nasze rodziny generalnie bardzo różnią się od siebie i bałam się że bez muzyki i tej całej weselnej otoczki będzie nudno, ale nic z tych rzeczy. Było super!! |
![]() ![]() |
![]() |
#2698 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Edytowane przez kolanka Czas edycji: 2010-02-25 o 07:00 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2699 | ||||
Zakorzenienie
|
hej laski
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() A ja ostatnio mam normalnie wszystkiego dostyć ![]() ![]()
![]() |
#2700 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:47.