|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1801 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki:) Część V - Nareszcie:D
To nie jestem sama
![]() Cytat:
W ogóle musze iść podciąć włosy koniecznie, bo mam strasznie końcówki porozdwajane i ogólnie jakieś takie popalone ---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ---------- Mirelka czy te korektory będą ok do wypróbowania do jasnej, żółtej cery?![]() multi tasking intensive fair multi intensive/eye primer Jeszcze chce zamówić próbke minta i sunlighta, minta w matowej wersji, a sunlighta tez czy lepiej ten perłowy będzie nadawał się pod oczy?
|
|
|
|
|
#1802 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no te co wybrałas są ok peral sunlight to juz nie korektor a bardziej rozswietlacz ![]() to jednak nie czekasz? Iza na fryzjerskim to w miare na bieżąco jedynie Asia jest
|
|
|
|
|
#1803 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A na co mam czekac? Wiem, ze umawiałam się z Tobą na jakieś próbki korektorów tych normalnych chyba, ale i tak musze jeszcze minta i tego sunlighta wypróbować, zresztą miałaś sobie odsypać odemnie próbke podkładu no ale sobie już nie odsypiesz Chyba, że wyśle Ci za jakieś 2 miesiące
|
|
|
|
|
#1804 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak chcesz to sobie zamawiaj mi by bylo szkoda kasy na jakies woreczki
|
|
|
|
|
#1805 | |||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
O rany - 1/3 ???
Ale rozumiem Cię, bo sama często stwierdzam, że mi jakiegoś odcienia nagle brakuje, a to coś mi się spodoba i tak o - chcę to mieć. No i buuuuuty - chciałabym je mieć we wszystkich kolorach, a najlepiej wszystkie modele, co wpadną mi w oko w conajmniej 10 wersjach kolorystycznych muszę ich poszukać i wypróbować ![]() Uwielbiam wszystko co ananasowe i kokosowe - to moje dwa ulubione jeśli chodzi o zapachy i smaki Cytat:
- nowy sezon Gotowych na wszystko - nowy sezon Chirurgów ![]() Na AXN jakiś nowy House się szykuje. I coś tam jeszcze, już nie pamiętam ![]() Kiedy ja to wszystko obejrzę Znowu mam dekoder zapchany Współczuję remontowych perturbacji, ale dobrze, że już niedługo i będziecie Sobie mieszkać we własnym gniazdku No i nie szalej za bardzo z TŻ'tem, on też pewnie ściorany ![]() Cytat:
![]() Maska shea o ile dobrze pamiętam, jest z dimethicone. Jak chcesz Kasiu t przy okazji wyślę Ci próbkę szamponu z aloesem. Ma on co prawda SLES, ale warto spróbować, bo skład fajny. Najwyżej wywalisz, jak nie podpasuje Cytat:
![]() Mam za dużo sprayów na stanie i na razie dłuuuuugo jeszcze nie spróbuję A te lalki to idealne są na modelki
|
|
|
#1806 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiem, ze nie wymienna, no ale głupio żebyś mi tyle próbek wysłała a ja Tobie nic No chyba, ze zrobimy tak, ze jak już dorobie się czegoś konkretnego w swojej kolekcji to wyśle jakieś próbki, ew jak zamówie jakiś korektor, którego nie będziesz miała [w sumie mało prawdopobne ] albo będziesz miała go mało a Ci przypasuje to zrobie jakąś większą odsypke![]() ---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ---------- Asiu, ten szampon o ile dobrze pamietam właśnie Ty mi polecałaś i bardzo mi przypasował, tylko ze drogi jest jak na szampon bo kosztuje 12zł, a np. taką Joanne mam za niecałe 5zł i jeszcze 7zł można dołożyć do jakiejś lepszej odżywki![]() ![]() Maska z dimethicone ale nawet na moich cienkich włosach jest ok, chociaż masła shea tez jest sporo. Ja właśnie ide oglądac gotowe na wszystko na youtubie Dopiero 3 sezon
|
|
|
|
|
#1807 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
multi-intensive leci do mnie mint do do mnie leci, bo mi się skoczył a uzywam w duzych ilosciach sunlighta mam sama malutką odsypeczke i jeszcze nie probowałam, mogę ci dac na jedną małą próbę przeciez te odsypki co ja Ci zrobie to tez małe będą i nic nie musisz mi wysyłać czemu na you tube? ja juz oglądam 6 sezon
|
|
|
|
|
#1808 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ucieszył się
![]() Cytat:
Ja uwielbiam jeszcze waniliowe, szczególnie świece zapachowe - mam tego w pokoju mnóstwo i pachnie nawet jak nie są zapalone ![]() A co do lodów to nie wiem czy są w pudełkach, u mnie ten smak jest tylko w gałkach w galerii. A najchętniej dorwałabym takie litrowe pudło i uczta gotowa ![]() Ta pinacolada to świetny motyw przy gałkach - zazwyczaj bierzemy z TŻ'em po 3 gałki i zamiast brać osobno kokosowe i ananasowe biorę pinacoladę, mam 2 w 1 i jeszcze 2 gałki mogę wybrać Lody Grycan mają strasznie dużo smaków i nigdy nie wiem które wybrać, żeby zmieścić się w 3 gałkach bo chciałoby się więcej ![]() Cytat:
![]() A co ściorania TŻ'a... hmm... nie wydawał się za bardzo ściorany kiedy mnie zobaczył Zakupy podziałały - zielone cienie + cała reszta
|
||
|
|
|
#1809 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale i tak zamawiasz wszystko, wysyłasz nam próbki to w przyszłości na pewno się jakoś zrewanżuje Wyślij mi te które możesz, sunlighta nie wysyłaj, nie mam dużych worów pod oczami to obejdzie się bez ![]() Bo skoro jest na youtube to po co mam ściągac? A oglądam od początku bo sie troche pogubiłam, nie wszystkie odcinki w telewizji oglądałam i zaczełam ogólnie od 2 serii chyba
|
|
|
|
|
#1810 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja ogladam na serialeonline, cinemak i innych, bo na youtube słaba jakosc
|
|
|
|
|
#1811 | ||
|
|
Cytat:
Od jakiegoś czasu mam ochotę kupić te lody [widziałam ale inne smaki]. A tak w ogóle to sobie przypomniałam, że już drugi tydzień pudło Algidy stoi w zamrażarce a jak cały czas zapominam sobie ich zjeść Cytat:
![]() PS. Mirelka, zabrałam się za dziubanie, jestem gdzieś tak w 1/3 już
|
|
|
#1812 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Witam przysypana śniegiem !
Pewnie tak, bo ci cukiernicy powariowali kompletnie i wszystkie ciastka polewają potężną ilością lukru. Paskudztwo i zeskrobać tego nijak nie idzie. Cytat:
Cytat:
! Kwadrans po 3-ciej wstałam. Cytat:
Nie jestem na fryzjerskim na bieżąco. Nie pomogę . Cytat:
Stałam we wtorek w kolejce w sklepie mięsnym po wędlinę i tak się zastanawiałam : co wy - wegetarianki - teraz, zimą, na kanapki kładziecie ? Jakoś nic nie przyszło mi do głowy. Podpowiedzcie . Asia - a za mną od dłuższego już czasu chodzi : "Czarny Rosjanin". Próbowałam parę razy w domu zrobić, ale jakże temu "mojemu" daleko do oryginału. Likieru odpowiedniego nie mogę kupić. Wykonałam wczoraj zabieg pielęgnacyjny { Na "TuttiFrutti" już mi chęci wczoraj nie starczyło . Może dzisiaj ... |
||||
|
|
|
#1813 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Sprzątania ciąg dalszy ale dzisiaj mam ze sobą laptopa ![]() Cytat:
To o której Ty spać chodzisz? Siostra mojego TŻ'a wstaje codziennie 5-6 rano ale w łóżku jest już o 20 ![]() Chociaż kiedy pracowałam w markecie to najbardziej lubiłam właśnie te tygodnie kiedy pracowałam od 6 do 14 - musiałam wstawać o 4.20 bo autobus miałam o 5.20 ale potem resztę dnia miałam wolną - jak ja bym chciała teraz tak pracować (ale nie w markecie ![]() Aha, u mnie od rana słońce |
|
|
|
|
#1814 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
ale lepsze to niż nic![]() jezzzu! ja nie potrafię o 6 do szkoły zwlec się z łóżka, a w wone dni to do 9-10 śpie ![]() muszę sobie kupic jakies kosmetyki bielendy, bo fourrore na wizazu robią sama mam mleczko-tonik do demakijazu, ale wydaje mi się, ze mnie zapycha
|
|
|
|
|
#1815 |
|
Zakorzenienie
|
Przeglądam właśnie najnowszą ulotkę z Natury i padłam
![]() Asiu, coś dla nas - żel intymny Durex Play Pina Colada Jak wszystko co ananasowe i kokosowe to wszystko ![]() Ta baza to ta? http://www.allegro.pl/item937731000_...az_gratis.html Jest jeszcze taka http://www.allegro.pl/item929679348_...k_artdeco.html Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2010-02-25 o 14:10 |
|
|
|
#1816 | ||
|
|
Cytat:
Ciekawe, czy zjadliwy ![]() Cytat:
U mnie wytrzymuje więc nie jest źle
|
|
|
#1817 |
|
Zakorzenienie
|
No nie wiem, trzeba kupić i się przekonamy
![]() To zamówię ![]() Znowu jestem ściorana, siedzę tu już tyle czasu (i to wcale nie na necie n A to co już umyłam trzeba będzie umyć jeszcze raz (ale już nie dzisiaj, o nie) bo po tak długim czasie było tak usyfione, że za pierwszym razem mogłam jedynie zmyć pierwszy brud |
|
|
|
#1818 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na tych stronach to sie długo ładuje i jest limit Mi na youtube gotowe na wszystko wystarczają![]() Cytat:
, ser biały, serek topiony, serek śmietankowy do smarowania, sałata, pomidorek, ogórek
|
||
|
|
|
#1819 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() aa i coś nie widać tego naszego zamówienia, jak jutro nie przyjdzie to się zaczynam martwic, a jak we wtorek go nie będzie to prawie panikować
Edytowane przez Mirelkaaa Czas edycji: 2010-02-25 o 16:57 |
|
|
|
|
#1820 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaż ser żółty i topiony to i tak nie jest dietetyczny Ale masło orzechowe albo nutelle to by się zjadło ![]() A w środe to już umrzesz na zawał ![]() Ja też sie nie moge doczekać bo chce brązer i ten rozświetlacz, chociaż jeszcze mam prawie całą próbke
|
|
|
|
|
#1821 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przyjdą zamówienia i do czego ja to porozsypuje szczegolnie te 10 strun, które powinno przyjsc do mnie jutro ![]() a jeszcze sama mam struny których nie ma gdzie wsypać
|
|
|
|
|
#1822 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurcze ale mam ochote na jakieś cienie, nawet żeby kreski robić np. taki intensywny fiolet, granat
|
|
|
|
|
#1823 |
|
Zakorzenienie
|
a ja chyba sobie zrobią takie ograniczenia jak Asia 20 zł na tydzień czyli 80zł miesięcznie na mineraly
tak zeby mi na ubrania i inne kosmetyki starczało, bo przeginam![]() tylko nie wiem czy do tego 80zł liczyc tez np mydła do twarzy z sklepów mineralnych i kosmetyki z mazideł takie jak primery, pudry, hydrolaty? jak myslicie?
|
|
|
|
#1824 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli nigdy Ci na nic nie starcza to mazidła tez wlicz
|
|
|
|
|
#1825 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie wiem jak ja dam rade bo obecnie potrzebuję jeszcze kenzo, które w dosc fajnej cenie mozna dostac na allegro i ubrania, torebki mój zakupocholizm mnie przeraza ile bym miała tyle bym wydała i wciąż by mi bylo mało
|
|
|
|
|
#1826 |
|
Wtajemniczenie
|
hello dziewczynki
![]() ja tak dzisiaj sie odstresowuje przeszukujac wizazowe perelki i padlam, naprawde... podziele sie z wami, a co :https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...ht=prostytucja moze mam zalosne poczucie humoru, ale... smialam sie jak glupia
|
|
#1827 |
|
Zakorzenienie
|
padam
muszę leciec powiedziec mamie zeby nie kupowała tych bez skrzydełek, bo wbrew pozorom to własnie one lubią latać i żeby tych z biedronki nie brała |
|
|
|
#1828 | ||
|
|
No trochę ciężko, to fakt, ale idzie sobie poradzić
Ja wybieram trochę wierzchem paznokcia, daję na oko i rozcieram Cytat:
Kolorówka, pielęgnacja włosów i twarzy idą do limitu. Cytat:
|
|
|
#1829 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jak tak to wlasnie czytam, opcja z siostra tez niezla![]() ![]() ![]() na intymnie jest chyba najwiecej cyrkow
|
|
|
#1830 |
|
|
Tak, właśnie o nią chodzi, miała potem jeszcze kilka klonów
Były jeszcze wątki "o wszystkim"
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:32.

cery?

a jak cały czas zapominam sobie ich zjeść 

To o której Ty spać chodzisz?
Siostra mojego TŻ'a wstaje codziennie 5-6 rano ale w łóżku jest już o 20