Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.II - Strona 118 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-25, 17:30   #3511
niezawsze
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.II

Ania brzuchol z Twojej perpektywy super wyglada taki okraglutki No i nie dziwne, ze nie mozesz sie doczekac aby wiedziec na 100%

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-25, 17:39   #3512
aniaa22
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.II

Cytat:
Napisane przez papeteria Pokaż wiadomość
ania bardzo ładny mały brzusiu
e tam maly ja sie jak slonica czuje

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
Ania brzuchol z Twojej perpektywy super wyglada taki okraglutki No i nie dziwne, ze nie mozesz sie doczekac aby wiedziec na 100%
chcialam takie zdjecie zeby moj maz zobaczyl jak to smiesznie wyglada
aaa i wlasnie zjadlam dwa poczki bo mi ktos smaka narobil wczesniej
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-25, 17:39   #3513
żabka19
Raczkowanie

aniaa22 sliczny brzuszek ,ja mam chyba troche wiekszy ,a jestem w 19 tyg.
niezawsze gdzie bedziesz robic USG 3d? Bo ja mysle o zrobieniu tego badania w Polsce.
belunia witamy w naszym wesolym gronie!
żabka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-25, 17:45   #3514
Lilka___
Rozeznanie

GG do Lilka___

olakola a jaką wadę trzeba mieć żeby dostać skierowania na cc?
Lilka___ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-25, 17:49   #3515
pszczolka87
Zadomowienie

ania22- śliczny brzuszek, widze że też masz piłeczkę jak ja a tak w ogóle to zazdroszczę Ci figurki, wszędzie szczuplutka, tylko brzuszek okrąglutki

olakola- domyślam się że to sprawa indywidualna jeśli chodzi o poród, na szkole rodzenia uczą tego jak zrobic żeby mniej bolało, jak oddychać, żeby przyśpieszyć akcję porodową itd.. także trochę to uspokaja... a ta szkołę prowadzi u nas babka która sama ma 7 dzieci są spotkania z położą, lekarzami itd.. wiesz... zawsze to lepiej się czegoś dowiedzieć, poćwiczyć, pogadać z położną , lekarzem, nauczyć się czegoś i rozwiać wątpliwości, niż w ciemno jechać na porodówkę nie wiedząc kompletnie co Cie może czekać, oglądałam dokument o porodach i wypowiedzi lekarzy, że kobieta która się strasznie denerwuje i spina, nieodpowiednio oddycha, może sama chamować rozwieranie się szyjki macicy i poród trwa wtedy strasznie długo... ale apropos długości trwania porodu to moja jedna koleżanka urodziła w grudniu-rodziła 5 godzin, kolejna urodziła córcię niecałe 2 tyg temu, rodziła 3,5 h- farciary mam nadzieję że mi też uda się szybciutko urodzić
pszczolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-25, 17:52   #3516
niezawsze
Zakorzenienie

Ania jedz jedz co ja tylko mam sie obzerac paczkami??

Zabcia ja robie tu na Grenadierow http://www.medserwis.pl/nm.asp?p=4128,1,60428 u Zwolinskiego bo on w Madalinskiego jest lekarzem, super ginka jest jescze Renata Jaczynska kolezanka miala u niej i fajne zdjecia tez tam przyjmuje i zastanawialam sie jeszcze nad Targowa u Salima Salti bo on robi filmik z nagraniem dzwieku czyli tego co mowi http://www.medserwis.pl/nm.asp?p=4128,1,60428 no ale wybralam Zwolinskiego ze wzgledu na porod.

Maciuś
Stary 2010-02-25, 17:52   #3517
Misiulka1
Zadomowienie

GG do Misiulka1

belunia witaj
pszczólka ale masz fajnego bańdziorka czyt. brzusio, taki jest ciążowy
a ja kochane przed chwilą przeżyłam taki stres, że ja za takie stresy dziękuję, pojechałam do plejady bo mój M jutro wyjeżdża na narty, a że od rana do wieczora pracuje to oczywiście muszę różne sprawy załatwiać za niego i poprosił mnie co bym mu do apteki podjechała i kaskę wymieniała w kantorze więc pojechała wracam na parking zapalam samochód a on mi wyje ale niejadę ujechałam kawałek a on coraz gorzej wyje, wiec tel. i dzwonie do mojego że auto wyje i to nie jest alarm tylko silnik kazał mi go zgasić odczekać i zapalić znowu po czy przyjechać do niego do pracy ale ja zgasiłam ten silnik a on dalej wyje i na domiar złego zaczyna się kopcić z maski niedaleko stała policja i co i nic nie zareagowała zabrali się i pojechali więc ja po gaśnicę do bagażnika dzwoniąc w miedzy czasie do mojego że mi się kopci z auta i nie przyjedę i on musi bo ja nie wiem co robić wziełam tą gasnice i sobie mysle zaraz zaczepię jakiegoś gościa co by mi ewentualnie jej użył i wogóle maskę otworzył bo ja to zaraz jak się coś dzieje z autem to wydaje mi sie że zaraz wybuchnie no ale na szczęście przestało wyć i kopcić. no i przyjechał mój M i stwierdział, że rozrusznik się spalił i nic teraz nie zrobi bo do pracy musi wrócić a potem go scholuje. no mówie wam co za stresior no nkomu z was nie życzę mam nadzieję, że dzidzi dobrze go zniosło. ufff się wygadałam.
lilka - czy ty masz może na imię Liliana???
aniaaa - twój brzusi też już fajniusi

29tc - 1230g
33tc - 1919g
37tc - 2538g
40t3d - 3440g, 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/xnw4pc0z1lc1asm8.png
Misiulka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-25, 18:01   #3518
Lilka___
Rozeznanie

GG do Lilka___

Misiulka nie mam na imię Liliana...Kaśka jestem. Nie wiem skąd mi się taki nick wziął
Stary 2010-02-25, 18:08   #3519
Misiulka1
Zadomowienie

GG do Misiulka1

Lilka bo właściwie mi się to imię bardzo podoba i myslałam, że masz taki skrót od imienia

29tc - 1230g
33tc - 1919g
37tc - 2538g
40t3d - 3440g, 54cm

Stary 2010-02-25, 18:16   #3520
Lilka___
Rozeznanie

GG do Lilka___

Misiulka no niestety nie mam takiego imienia, ale mnie osobiście też się podoba więc chyba dlatego ten nick. Używam go już od dawna kiedyś bywałam na czacie i wtedy mi wpadł do głowy, ale skąd nie wiem hehe
Stary 2010-02-25, 18:17   #3521
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lilka___ Pokaż wiadomość
Misiulka nie mam na imię Liliana...Kaśka jestem. Nie wiem skąd mi się taki nick wziął
Moja znajoma tez Kaska ma nika Lilith wiec cos w tym musi byc ;P
Wychodze!!!

Maciuś
Stary 2010-02-25, 18:22   #3522
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Misiulka1 Pokaż wiadomość
belunia witaj
pszczólka ale masz fajnego bańdziorka czyt. brzusio, taki jest ciążowy
a ja kochane przed chwilą przeżyłam taki stres, że ja za takie stresy dziękuję, pojechałam do plejady bo mój M jutro wyjeżdża na narty, a że od rana do wieczora pracuje to oczywiście muszę różne sprawy załatwiać za niego i poprosił mnie co bym mu do apteki podjechała i kaskę wymieniała w kantorze więc pojechała wracam na parking zapalam samochód a on mi wyje ale niejadę ujechałam kawałek a on coraz gorzej wyje, wiec tel. i dzwonie do mojego że auto wyje i to nie jest alarm tylko silnik kazał mi go zgasić odczekać i zapalić znowu po czy przyjechać do niego do pracy ale ja zgasiłam ten silnik a on dalej wyje i na domiar złego zaczyna się kopcić z maski niedaleko stała policja i co i nic nie zareagowała zabrali się i pojechali więc ja po gaśnicę do bagażnika dzwoniąc w miedzy czasie do mojego że mi się kopci z auta i nie przyjedę i on musi bo ja nie wiem co robić wziełam tą gasnice i sobie mysle zaraz zaczepię jakiegoś gościa co by mi ewentualnie jej użył i wogóle maskę otworzył bo ja to zaraz jak się coś dzieje z autem to wydaje mi sie że zaraz wybuchnie no ale na szczęście przestało wyć i kopcić. no i przyjechał mój M i stwierdział, że rozrusznik się spalił i nic teraz nie zrobi bo do pracy musi wrócić a potem go scholuje. no mówie wam co za stresior no nkomu z was nie życzę mam nadzieję, że dzidzi dobrze go zniosło. ufff się wygadałam.
lilka - czy ty masz może na imię Liliana???
aniaaa - twój brzusi też już fajniusi
oj nie zazdroszcze ci takich przezyc dobrze ze nic powaznego sie nie stalo np auto sie zapalilo czy cos takiego

---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ----------

Cytat:
Moja znajoma tez Kaska ma nika Lilith wiec cos w tym musi byc ;P
Wychodze!!!
powodzenia
czekam na wiadomosci
Stary 2010-02-25, 18:27   #3523
Siala_Bala
Zakorzenienie

Ja bym córce dała na imię Lila, Lilianna czy jak brzmi pełne... ale moja koleżanka z pracy jak kupiła psa to nie wiedziała jak go nazwać i zaproponowałam jej "Lila","Lili" i teraz to chyba nie będzie się dobrze kojarzyło xD

Wzrost 175cm. Start: 90,2
Plan minimum: 70
Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam)

Obecnie: 74,2kg
Siala_Bala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-25, 18:36   #3524
Lilka___
Rozeznanie

GG do Lilka___

Siala hehe, mi się Zuzia podoba, ale jak będę miała córkę to też jej tak nie dam na imię, bo mój miał kiedyś psa Zuzię
Stary 2010-02-25, 18:36   #3525
aniaa22
Zakorzenienie

kurde wlasnie sobie uswiadomilam ze 18 marca mam wizyte u gin na 16.15 a na 14 psiak do fryzjera musze cos wykombinowac bo to na 2 roznych koncach miasta i nie zdazymy po wizycie odebrac psa kolo 16.30
Stary 2010-02-25, 18:42   #3526
Misiulka1
Zadomowienie

GG do Misiulka1

aniaa22 dziękuję dobrze, dobrze bo jak by się zaczą palić to bym chyba z tamtąd uciekła, a propo imion mój kierwonik miał kiedyś jamniczkę (zdechał miesiąc temu) i miała na imię Majka, a jak się go zapytałam dlaczego psu dał na imie jak człowiekowi to się zdziwił i powiedział, że dla niego to imię bardziej do pieska pasuje chociaż przyznal, że do swojego brata z psem nie jeździ bo cóeka brata ma na imię Maja i żeby nie było dziwnych sytuacji nie psa ze sobą nie bierze (brat mieszka 300km od niego.

---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ----------

Cytat:
Napisane przez aniaa22 Pokaż wiadomość
kurde wlasnie sobie uswiadomilam ze 18 marca mam wizyte u gin na 16.15 a na 14 psiak do fryzjera musze cos wykombinowac bo to na 2 roznych koncach miasta i nie zdazymy po wizycie odebrac psa kolo 16.30
o ja też z pieskiem do fryzjera chodzę następna wizyta 23 marca.
jak czesto ją obcinacie?????

29tc - 1230g
33tc - 1919g
37tc - 2538g
40t3d - 3440g, 54cm

Stary 2010-02-25, 18:46   #3527
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:
Poniżej mój z 21tc a i nie rozlewa się a ma być dziewczynka
jakie maleństwo

hd2005 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-25, 18:46   #3528
anoxa
Zakorzenienie

czesc dziewczyny

no to mialam nadrabiania

alguien zdjecia idealne dzisiaj cudna

dziewczyny brzuszki sliczne jedne wieksze inne mniejsze ale chyba kazda jest dumna ze swojego co?? ja tam swoj z duma wypinam

niezawsze tez od jakiegos czasu zastanawiam sie co z hexa tymbardziej ze ostatnie jej noty jak pisala to nie czula sie za dobrze i dostala nospe i luteine od ginki bo bolal ja brzuszek... mam nadzieje ze z nia i dzidzia wszystko dobrze

a my dzisiaj zabiegany dzien z bratem bylismy w szpitalu specjalistycznym na badaniach a do tego mocno mnie przeziebienie rozlozylo i dzisiaj na maxa smarkam i kicham jutro sie nie ruszam z domku

aaa moj synek od dwuch dni tak sie niesamowicie wierci ze sa to zdecydowane kopniaki czuc je swobodnie pod reka
anoxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-25, 18:48   #3529
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez farminka Pokaż wiadomość
To w takim razie ja też pokażę mój Ostatnio wstawiałam w 18 tygodniu,a teraz wielki powrót w 23
och farminka, wcale nie taki wielki

Stary 2010-02-25, 18:50   #3530
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
o ja też z pieskiem do fryzjera chodzę następna wizyta 23 marca.
jak czesto ją obcinacie?????
tak co 3 miesiace. tylko ze teraz trzeci raz bedzie szla na trymowanie a nie strzyzenie. ona jest zmieszana troche i jak jej siersc odrosla to wygladala jak owieczka bo jej sie tak krecila. no i babka nam doradzila zeby ja 3 razy dac nie na strzyzenie tylko trymowanie i powinno byc ok. no i byla juz 2 razy trymowana i widac roznice. juz prawie wogole siersc jej sie nie kreci tyle ze trymowanie trwa o wiele dluzej bo psina tam okolo 3 godziny siedzi no i jest drozsze bo placimy 120 zl z kapaniem a strzyzenie 60
Stary 2010-02-25, 18:53   #3531
roztrzepaniec989
Rozeznanie

Cytat:
Ten kontener PCk to tylko z nazwy :/ Do ciuchaczow sprzedaja te rzeczy a tylko czesc jesli juz trafia do potrzebujacych. Przynajmniej w wawie tak jest.
Ale kaska za te sprzedane ciuszki to chyba też dla potrzebujących, czy nie? Ja przeważnie jak się pozbywam starych ciuchów to właśnie do tych kontenerów wrzucam, bo nie bardzo mam komu oddać, ani gdzie trzymać...
Cytat:
Napisane przez anuszka1401 Pokaż wiadomość
Któraś pisała o zaparciach- ja też je mam- polecam na to syrop o nazwie Lactulosum. Moja gin mi poleciła, jest całkowicie bezpieczny w ciąży, a cena to ok. 8 zł No i naprawdę pomaga.
A nie wiesz, czy pomaga na wzdęcia? Bo ja mam i jedno i drugie Aż mnie czasem brzuch boli od tego(jak zmieniam pozycję, czy coś). Zresztą pewnie i tak kupię, bo popękam za niedługo
Stary 2010-02-25, 18:53   #3532
anoxa
Zakorzenienie

itakasia zdjecia nie mam ale jest super (sprawdzony bo znajomi maja) czarny dol i kremowe poduchy generalnie wybralam bym poduchy ciemniejsze bo w standardzie sa nie zdejmowane poszewki ale jest to sklep mojego kuzyna i on ma mi zalatwic tak ze one beda na zamek bo i tak szyja mi go na zamowienie no i bede miala na niego rabat w wysokosci 400zl nie ma to jak rodzinka
a material jest taki troche jak by zamsz czy plusz zalezy jak sie przetrze ma rozne odcienie i jest fajnny bo nie zostaja plamy na nim wystarczy przetrzec a przy dziecku to wazne
anoxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-25, 18:57   #3533
olakola
Zadomowienie

Cytat:
olakola a jaką wadę trzeba mieć żeby dostać skierowania na cc?
teraz jest tak, że nawet duże minusy (np. -10) nie są przeciwwskazaniem, ale np. problemy z siatkówką albo złe ciśnienie w gałce tak, to musi lekarz indywidualnie ocenić

Edytowane przez olakola
Czas edycji: 2010-02-25 o 18:59
olakola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-25, 19:03   #3534
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pszczolka87 Pokaż wiadomość
jak dzisiaj jest dzień wrzucania zdjęć brzuszków to ja też się pochwalę moim gigantem, tylko nie przestraszcie się jak patrzę na Wasze brzuszki to zastanawiam się czy ja aby napewno jestem w 17 tygodniu... jak tak dalej pujdzie to w 9 miesiącu w drzwiach się nie zmieszczę..... pierwsza fotka była robiona tydzień temu a brzusio dzisiaj i to było jeszcze przed obiadkiem na takiego lekkiego głodniaka- po jedzeniu robi się jeszcze większy!

acha... tak, to co widzicie w tle to choinka!! hehe- zbieram się od miesiąca żeby ją rozebrać, ale straaasznie mi się nie chce
No! to jest spory brzuszek jak mój

Stary 2010-02-25, 19:04   #3535
vette
Zadomowienie

Cytat:
15 tydzień i 2 dni
sliczny i okraglutki!

Cytat:
Napisane przez itakasia Pokaż wiadomość
ciesze sie bo wyniki moczu idealne, i nie mam przeciwcial, a tego sie balam bo to trzecia ciaza i mamy konflikt. niestety mam anemie, ale tego sie spodziewalam bo ja mam zawsze na granicy wiec teraz spadla. musze nad tym popracowac
My tez mamy konflikt

Cytat:
Napisane przez pszczolka87 Pokaż wiadomość
jestem w 17 tygodniu... jak tak dalej pujdzie to w 9 miesiącu w drzwiach się nie zmieszczę..... pierwsza fotka była robiona tydzień temu a brzusio dzisiaj i to było jeszcze przed obiadkiem na takiego lekkiego głodniaka- po jedzeniu robi się jeszcze większy!
Masz sie czym chwalic! nie ma co! slicznie Ci rosnie

Cytat:
Kupiłam sobie maseczkę z WAX i jest rewelacyjna, mniej mi wypadają. Jedyny minus to to, że trzeba ją trzymać 30 minut.
Nakladaj ja na skore glowy, nie na cale wlosy bo podobno wysusza je za bardzo. I najbardziej jest potrzebna wlasnie jak najblizej cebulek...

Cytat:
Napisane przez olakola Pokaż wiadomość
ja szykuję się do cc - będę miała skierowanie od okulisty i dziękuję za to Bogu
Ok, przekonalas mnie do cc

Cytat:
Napisane przez aniaa22 Pokaż wiadomość
a skoro dzis dzien brzuszkowy to prosze oto moj z perspektywy bocznej i mojej pelne 21 tygodni
Aniu bardzo elegancki brzuszek i jaka koszulka fajna

Cytat:
Napisane przez papeteria Pokaż wiadomość
vette to ciemna jestes jak golden medium ja do ciebie bladioszek.Od kolezanki dostałam jako primer bambus+ jedwab z BU (dosypałam do niego brazera bo mnie bielił)i tego używam.Sunlighta pod oczy pedzelkiem eye kabuki nie stosuje zadnej wykonczeniowki pod koniec spryskuje termalka aby podkład się ładnie wtopił i utrwalił czasami używam do wykończenia splendid SN ale to raczej lekki glow daje nie mat, któraś z minerałoholiczek porównała go do efektu meteorytków beige chic guerlaina.
A korektora na przebarwienia lub wypryski nie używam bo zaden mi nie pasował,tylko nakładam wiecej podkładu w te miejsca lub niemineralny mf pan stick .
Ciemna jestema w lecie to juz w ogole...ale znowu w lecie raczej nie uzywam pudrow i podkladow tylko lekkie kremy z filtrem.
Tez uzywam kabuki i termalki na koniec, nie zamienilabym tych wynalazkow na nic innego.
Jak milo znalezc bratnia mineralna dusze

Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość
Ja jestem gruba, wstydzę się swojego brzucha .
Ciążowego nic w nim....
Bez takich. Kazdy ciazowy brzuszek jest sliczny.

Cytat:
Napisane przez bassienkaw Pokaż wiadomość
- Mi kup tatusiu, mi kup.
Pytam się więc jej:
-Łucuniu co Ci tata ma kupić?
-No stanik!
-Córciu a przypomnij mi ile ty masz lat?
-Dwa! Nie wiedziałaś?

Umarłam!
Twoja Cora jest bezbledna!
vette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-25, 19:05   #3536
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez belunia1985 Pokaż wiadomość
cześc Dziewczynki, odzywam się tutaj pierwszy raz, ale czytałam Was już jakiś czas moge dołączyć?? jestem w 22 tyg, termin na 1 lipca mam 24 lata płeć jeszcze jest tajemnicą, ale może w poniedziałek już będziemy wiedzieć pozdrawiam
Witaj

Stary 2010-02-25, 19:06   #3537
belunia1985
Raczkowanie

[QUOTE=niezawsze;17448567]To jak Ty z wawy to gdzie bylas jak mialysmy spotkanie?
Ja na 100% chce na Madalinskiego w rezerwie trzymam Inflancka bo tam wszystkie przyjmuja podobno.
Wiem, ze Mlmfm tez Madalinsiego chce, Agravka Żelazna a no i Hd nie wiem gdzie.
Gdzie byłam? Byłam utajona hehe
---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ----------
belunia1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-25, 19:07   #3538
Misiulka1
Zadomowienie

GG do Misiulka1

aniaa22 ja też co trzy miesiace z nią jeżdzę i też 60zł, a to trymowanie rzezywiście drogo no ale cóż psina też musi ładnie wyglądać co by się na dwór nie wstydziła wychodzić. Moja szwagerka jak była mała miała z 8 lat (teraz ma 17 - różnica między nią a moim M to 13 lat) ze swojego psa najpierw chciała zrobić dalmatyńczyka i nożyczkami powycinała jej kółka na sierści a potem jej się nie spodobało i zrobiła z niej skunksa. Pies wygladał ja z dupy i może to dziwne ale nie chciała wychodzić na dwór bo każdy z niej sie śmiał mało tego z nią też nikt nie chciał wychodzić bo się każdy wstydził. A teraz jest już stara ale przez to co jej szwagierka zrobiła to coś tam jej sie z sierścią porobiło i teraz leni się dwa razy bardziej i przez cały rok, a jak ma do nas na przechowanie przyjechac to mnie trzepie bo jej sierść jest wszedzie nawet w lodówce.
bielunia a co to za piesiulek jako avatar

29tc - 1230g
33tc - 1919g
37tc - 2538g
40t3d - 3440g, 54cm

Edytowane przez Misiulka1
Czas edycji: 2010-02-25 o 19:09
Stary 2010-02-25, 19:08   #3539
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez belunia1985 Pokaż wiadomość
Niezawsze, ja tez zawsze boje sie przed usg i wizytą, to jakis taki strach przed sama nie wiem czym... trzymam kciuki.

A propos dziewczyny, czy myslałyście już gdzie chcecie/ będziecie rodzić? Czy sa tu kobietki które maja zamiar "rozpakować się " w szpitalu międzyleskim (warszawa)? bo ja sie nad nim zastanawiam, słyszałam duzo dobrego, że miły personel, nie ma tam tłoku jak np. na karowej i nie ma nacisku na dawanie w łapę...
ja planuję na Karowej. Wiem, że tam ciężko z miejscami ale będę miała cc więc jeśli nie zacznę rodzic przed terminem to mam nadzieję, że się uda

Stary 2010-02-25, 19:14   #3540
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vette Pokaż wiadomość

Aniu bardzo elegancki brzuszek i jaka koszulka fajna
dziekuje a koszulka kupiona w hausie za 9,90

---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ----------

Cytat:
aniaa22 ja też co trzy miesiace z nią jeżdzę i też 60zł, a to trymowanie rzezywiście drogo no ale cóż psina też musi ładnie wyglądać co by się na dwór nie wstydziła wychodzić. Moja szwagerka jak była mała miała z 8 lat (teraz ma 17 - różnica między nią a moim M to 13 lat) ze swojego psa najpierw chciała zrobić dalmatyńczyka i nożyczkami powycinała jej kółka na sierści a potem jej się nie spodobało i zrobiła z niej skunksa. Pies wygladał ja z dupy i może to dziwne ale nie chciała wychodzić na dwór bo każdy z niej sie śmiał mało tego z nią też nikt nie chciał wychodzić bo się każdy wstydził. A teraz jest już stara ale przez to co jej szwagierka zrobiła to coś tam jej sie z sierścią porobiło i teraz leni się dwa razy bardziej i przez cały rok, a jak ma do nas na przechowanie przyjechac to mnie trzepie bo jej sierść jest wszedzie nawet w lodówce.
bielunia a co to za piesiulek jako avatar
no to psina troche przeszla
moja tam sie za bardzo nie przejmuje. wiecznie chodzi umorusana i z uklejona broda co jej umyjemy to zaraz uklejona od nowa. uczeszemy ladnie to ta w sniek i od nowa czesanie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości