|
|
#2761 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zespół Sztywnych Kolan: 13.sezon terapii :D
Dobranoc
![]() Cytat:
|
|
|
#2762 | |
|
Wtajemniczenie
|
Jedna koleżanka powiedziała, że jej chłopak nie przyjdzie, bo ma się uczyć, a po jakimś czasie powiedziała, że ona też nie przyjdzie, bo musi być w domu i udała, że myślała, że te urodziny mają być w piątek, a nie w sobotę. No a druga koleżanka zapytała się, czy to będzie dyskoteka, bo jak tak to oni (ona z chłopakiem) nie przyjdą, bo jest Wielki Post. Jak jej napisałam, że i tak większość nie będzie tańczyć to napisała, że to nic, bo i tak tam będą wejścia i że ona nie ma pieniędzy.
Cytat:
"Płoń blisko mnie, zmysły przypalaj, poparz mnie sobą, nasącz lawą żaru, przeniknij płomieniem wyzwalającym energię z rozgrzanego ciała, przygrzej mocniej jeszcze, pustkę wypalaj, wypełniaj wszystko istotą siebie..." |
|
|
|
|
#2763 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oki już cicho![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ---------- Cytat:
![]() A jaką sałatkę zrobiłaś?
|
|
|
#2764 |
|
Zakorzenienie
|
Eee, nie jestem
oczywiście nie jest to coś typu: "O Boże, ale Ty jesteś beznadziejna! Już Cię nie lubię, bo mam zielone oczy" itp. Często objawia się to raczej obgadywaniem w gronie znajomych, ale takim naprrrrrrawdę bezczelnym, wyniosłością z mojej strony, brakiem uczynności itp. Jeszcze kilka innych sposobów, ale nie pamiętam chociaż koleżanki uznały, że mam taki dar, że potrafię rozmawiać uprzejmie z ludźmi, których nie cierpię fakt, potrafię, ale nie zmienia to faktu, że oczy mi się wtedy nie śmieją
|
|
#2765 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
:PCytat:
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ---------- Cytat:
Uuuuuuuuuuuu...
|
|
#2766 |
|
Zakorzenienie
|
Justi kurcze aż się normalnie wydygałam, ze byś mnie nie polubiła
, bo ja jestem taka specyficzna - albo mnie ludzie nie lubią albo bardzo lubią |
|
|
|
#2767 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Basiu fotki postaram się jutro wrzucić rzes dobra? bo aparatu nie mogę znaleźć ale zrobię kom i wrzucę na kompa ?
|
|
|
#2768 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie, piszę o przykładzie stereotypowego samca alfa, który w małżeństwie widzi koniec przypadkowych romansów i duże obciążenie finansowe. Mój TŻ w życiu by mnie nie zdradził no i przecież rozumiem go że nie będzie się urywał z lekcji żeby oglądać pierścionki, które może mi dać mój mózg to wszystko wie że on jest młodziutki, ale moje jajniki mówią mi że jak będę czekać jeszcze 5 lat to mogę urodzić chore dzieci a ciało nie dojść do siebie po porodzie. Chore jak na 20-latkę, wiem. Przecież 25 lat to jest własnie wiek, w którym urodzę dziecko po studiach. I wszystko będzie dobrze
|
|
|
|
|
#2769 |
|
Zakorzenienie
|
Ej, nie bójcie się, nie jestem taka straszna!
rzadko się zdarza, żebym kogoś nie polubiła Was znam stąd, wszystkie lubię, a jak już kogoś polubię to nawet te "zielone oczy" nie są absolutnie żadną przeszkodą ![]() Ilsa, ja nie mam żadnych uprzedzeń do ludzi mniej urodziwych, absolutnie żadnych. Moja psiapsióła ma, fakt nie będę jej za to tępić, zwłaszcza że, jak piszesz, to jest poniekąd związane z ewolucją. Ja i romanse miałam mniej urodziwe, że tak powiem, i nie narzekałam
Edytowane przez justyna_dt Czas edycji: 2010-02-25 o 23:33 |
|
|
|
#2770 |
|
Zakorzenienie
|
co do nielubienia - to ja mam tak, ze jak kogos nie lubie, albo mi czyms podpadnie czy cos mi niepodpasuje to potrafie byc bardzo zlosliwa i uszczypliwa no i wredna czasem ale to mnie trzeba zezloscic bardzo
a i jak musze rozmawiac z kims kogo nie lubie to tez potrafie sie zachowac uprzejmie ale wtedy jestem tak zimno oficjalna ze nie da sie mojej uprzejmosci pomylic z sympatia
|
|
#2771 |
|
Zakorzenienie
|
Uff, nadrobiłam tutaj
![]() Zdałam A jutro jedziemy po Tatę ![]() A teraz idę nadrabiać klub
|
#2772 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co zupełnie kłóci się z ich spostrzeżeniami ![]() arrakis, ach, Ty złośnico ![]() ---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ---------- Hawwa Ok, uciekam spać w końcu!
|
|
|
#2773 |
|
Zakorzenienie
|
no ale mi chodziło o... no na przykład można bardzo lubić człowieka na wózku, ale rzadko kto się w nim zakochuje oprócz drugiej osoby niepełnosprawnej ruchowo. I może to okropnie brzmi ale tak to właśnie ma działać; możesz być miła dla tego człowieka, ale od zakochania będzie Cię strzegł organizm żebyś nie musiała opiekować się dziećmi oraz nosić go na barana i podmywać. (egoistyczne i wiem że są związki osoby niepełnosprawnej z pełnosprawną ale tak to rozumiem)
|
|
|
|
#2774 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo się mnie boją Wiele osób mi powiedziało, że po pierwszym wrażeniu byli bardzo na Generalnie nie jestem osobą, na którą można spojrzeć i powiedzieć o niej, że na pewno jest miła, ma miły wyraz twarzy itd (jak np Claris, no przecież taką buzię ma niewinną, że nie wiem ). Ja również nigdy nie kryję swojej niechęci do kogoś, oczywiście wszystko w sposób w miarę kulturalny staram się robić. Cytat:
|
||
|
|
|
#2775 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
że masz rację, to jest naturalna selekcja, kobiety szukają dobrego, zdrowego, dobrze wyglądającego faceta, który przekaże geny jej dzieciom, a facet szuka zdrowej kobiety, która będzie dobra jako "przechowalnia dzieci" to jest podświadome. Dlaczego np. taki kujon ma mniejsze powodzenie niż kolega z wychowania fizycznego?
|
|
|
#2776 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale na ogol to raczej mila jestem no ale do czasu - bo wkurzyc sie tez potrafie - no ale to sie trzeba baaardzo postarac - no i nie radze nikomu probowac ok...uciekam spac - papa dziewuszki
|
|
|
#2777 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2778 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dobranoc ![]() Cytat:
|
|
|
#2779 |
|
Zakorzenienie
|
zaraz wyjdzie, ze my tu same wredne babska urzedujemy - nic dziwnego ze ci TZci sie tak ociagaja
|
|
#2780 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#2781 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ba! przecież bez powodu nie czekamy/czekałyśmy tyle czasu na brylant wielki jak księżyc ![]() A swój do swego ciągnie, dlatego tyle nas tutaj jest
|
|
|
|
|
#2782 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:55 ---------- Poprzedni post napisano o 23:54 ---------- Cytat:
![]() ale rzadkooo
|
|
|
#2783 |
|
Zakorzenienie
|
ok uciekam naprawde juz - dobranoc wariatki
|
|
#2784 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też uciekam do spania, dobranoc
|
#2785 |
|
Zakorzenienie
|
ja też idę spać
a jutro i w sobotę nie widzę się z Tżem ![]() ![]() Dobranoc
|
|
#2786 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja tam się cieszę że na was trafiłam, moje zachowanie to jest niebo a ziemia. Nadal trochę marudzę o pierścionek ale mniej i zrobiłam się milsza i w ogóle mam całe stadko koleżanek, które są takimi samymi jak ja niechcianymi na żony małpami
|
|
|
|
|
#2787 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
"Płoń blisko mnie, zmysły przypalaj, poparz mnie sobą, nasącz lawą żaru, przeniknij płomieniem wyzwalającym energię z rozgrzanego ciała, przygrzej mocniej jeszcze, pustkę wypalaj, wypełniaj wszystko istotą siebie..." |
|
|
|
|
#2788 | |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Cytat:
http://www.*********pl/products/167/p/376 Tylko, czy podtrzyma biust odpowiednio? Rozmiary są ok? w 70F wejdę ?Jak z podtrzymywaniem biustu przez to cudo: http://allegro.pl/item928369287_pana..._75f_ecru.html ? Ten jest taaaki piękny: http://allegro.pl/item929810852_masq...owy_metki.html tylko drogi.... Muszę sobie chyba znaleźć jakiś uświadomiony sklep w Krakowie... A co do tego wiązanego na plecach, to widziałam kiedyś takie, że ramiączka nie szły normalnie na ramiona, tylko opasały żebra, poniżej biustonosz nie wiem, jak to się sprawdza
|
|
#2789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zaraz cos na poczte napisze
|
|
#2790 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A sałatkę zrobiłam taką: Składniki: 1 kg pieczarek, 2 puszki kukurydzy, 1 puszkę białej fasolki, 4 ogórki kiszone, 10 jajek, 2 cebule, 40 dag sera żółtego, 1 majonez kielecki, kostka rosołowa. Pieczarki pokroić w kostkę i razem z pokrojoną cebulą podgotować w bulionie 10 min. Odcedzić, wystudzić. Dodać jajka pokrojone w kostkę, białą fasolkę, kukurydzę, ser żółty i ogórek pokrojony w kostkę. Wszystko wymieszać z majonezem. Dodać pieprzu i soli do smaku. ---------- Dopisano o 01:03 ---------- Poprzedni post napisano o 01:00 ---------- Jest w Krakowie taki sklep, tylko nie pamiętam nazwy ulicy. Cytat:
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:55.

moja przyjaciółka na przykład mówi otwarcie, że ona się przyjaźni tylko z ładnymi ludźmi (co mi osobiście schlebia
), druga nie potrafi być uprzejma dla osób, które uważa za mniej inteligentne od niej. Dobry kumpel ostantacyjnie opuszcza towarzystwo lub komentuje do nas zachowania czy cechy ludzi, których z różnych powodów nie trawi (również na zasadzie pierwszego wrażenia). A drugi dobry kumpel w ogóle nie rozmawia z ludźmi, bo uważa ich za idiotów i w ogóle cudem chyba jest, że się przyjaźnimy

) może złożyć sobie w całość 
chociaż koleżanki uznały, że mam taki dar, że potrafię rozmawiać uprzejmie z ludźmi, których nie cierpię 

13.03.2008

Wiele osób mi powiedziało, że po pierwszym wrażeniu byli bardzo na 

?
nie wiem, jak to się sprawdza