|
|
#2881 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zespół Sztywnych Kolan: 13.sezon terapii :D
Cytat:
no ale powinnam przestać brać tabsy najpóźniej w wieku 26 lat, bo coś tam :P i nie wiadomo, czy się da coś z tym zrobić później. |
|
|
|
|
#2882 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
użyję tajnej broni (jak wymyślę jaka to) i ich powalę
|
|
|
|
|
#2883 | |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Cytat:
![]() Widziałam, że kilka z Was pisało o jakiejś dead line jajników, więc byłam ciekawa, skąd wiecie ![]() Idę się maziać
|
|
#2884 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Ja też tak obstawiałam i smutno mi się trochę zrobiło jak się okazało, że to nie ona (oczywiście też fajnie, że martha została narzeczoną).
Cytat:
Cytat:
A jaki byście mi poleciły korektor (ale jasny) i żeby nie był drogi (tak do dwudziestu paru złotych) albo droższy, ale starczający na długo.
"Płoń blisko mnie, zmysły przypalaj, poparz mnie sobą, nasącz lawą żaru, przeniknij płomieniem wyzwalającym energię z rozgrzanego ciała, przygrzej mocniej jeszcze, pustkę wypalaj, wypełniaj wszystko istotą siebie..." |
||
|
|
|
#2885 |
|
Zakorzenienie
|
Ha, sama chcialabym wiedziec
zadzwonie chyba dzisiaj i zapytam, bo moze zgubili moj numer? dalam do zmniejszenia i maja zadzwonic jak bedzie gotowy. Ale ile mozna to robic????A tak naprawde to nie dostalam pierdzionka. Klamalam
|
|
#2886 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mam nadzieje, że nic mi nie stanie na przezskodzie Frezyjko napisze Ci numer to przysłałabyś mi smska, co??
|
|
|
#2887 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam zamiar przed ołtarzem stanąć w 2012 roku
a dzieci jak będą warunki to , zaraz po ślubie ![]() Powiem Wam , że wychowałam pół dzieci z mojej rodziny , Tzn byłam nianią |
|
|
|
#2888 |
|
Zakorzenienie
|
idę do pracy, a potem zamierzam się uczyć wreszcie
![]() miłego dnia, kochane |
|
|
|
#2889 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A my się nabrałyśmy, że pierścień dostałaś ![]() ![]()
|
|
#2890 |
|
Zakorzenienie
|
frezyjko ten korektor kosztuje po zniżce 4,5 $ czyli jakieś 9 zł. Tylko opakowanie jest wieeeelkie jak dla mnie.
|
|
|
|
#2891 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakaś taka dziwna jestem... ani zalotki ani korektorów... a zawsze wydawało mi się że taki profesjonalny makijaż robię Cytat:
HA!!!!!!!!!!!!!! wiedziałam - żartuje oczywiście ![]() Cytat:
![]() Cytat:
więc może za dwa lata o tej porze będę tuż przed porodem i będziecie ciociami ---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- Cytat:
![]() kurcze ja bym chętnie się zaopatrzyła w jakiś porządny kosmetyk - bo bardzo chwalicie te prodkty... ale nie znam się na tym :/ nie wiem co i w jakim kolorze mam kupić...:/ teraz stosuję podkład almond z avonu... mam jasną karnację jaki podkład mogłybyście polecić? Ins
Edytowane przez frezyjka85 Czas edycji: 2010-02-26 o 13:06 |
|||||
|
|
|
#2892 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Ładny dzień, w sumie całkiem przyjemny. Pospałam dłużej, na zajęciach byłam do 11:15, teraz w domku. Tylko mi trochę ciśnienie skoczyło z powodu tematu wiadomego, heh... Moja psiapsióła w przyszłym roku bierze ślub. Oni i my jesteśmy dość ze sobą związani (mimo różnej częstotliwości w kontaktach, nie biorąc pod uwagę zajęć), ja ją poznałam z jej facetem, więc żem jest "honorowy gość" tak czy siak... siedziałyśmy na seminarium, Kasia się nudziła i zaczęła bazgrolić po moim notatniku. I pisze cały czas swoje imię i nazwisko, trenuje a potem z nazwiskiem swojego narzeczonego no i tak mi zbazgrała pół strony no to ja walnęłam nad tym krechę, podpisałam się swoim imieniem i nazwiskiem i mówię, że w końcu nie będzie wiadomo, czyje kartki na co ona: "Ty już pisz P******* (nazwisko TŻa". Ja mówię, że coś Ty, jeszcze mam mnóstwo czasu na trenowanie. Ona, że dlaczego, że coś tam... a ja się wściekłam. Nie na nią, ale na swojego faceta. Wiecie co, po JEDNEJ jedynej rozmowie na temat zaręczyn innej niż planowaniu zraził mnie kompletnie. Po co mi zaręczyny, skoro dla niego nie mają znaczenia? To w tym momencie dla mnie też nie mają żadnego, bo co mi po słowie faceta, któremu to słowo obojętne... idąc tym tropem, to po co nam ślub. Wiecie co, to przykre jest, ale zrażam się do niego coraz bardziej. Może by tak nie było, ale robił mi nadzieję przez bardzo długi czas, to ja wręcz hamowałam jego zapał, a skoro taki był podekscytowany tym, to myślałam, że to jest dla niego ważne. Teraz zaręczyn boję się panicznie, bo się boję, że się rozryczę z żalu jak uklęknie ;/ co mam mu wtedy powiedzieć? "Jak miło, że o mnie pomyślałeś"? Ile będzie dla niego znaczyć w tej sytuacji moje "tak"?
|
|
#2893 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pisze, że ona była II wice miss Polski, a taka brzydka... Ja też nie wiedziałam, ale wpisałam w google. A ja wstałam przed 12 ![]() Mnie Mama urodziła, gdy miała 42 lata.
"Płoń blisko mnie, zmysły przypalaj, poparz mnie sobą, nasącz lawą żaru, przeniknij płomieniem wyzwalającym energię z rozgrzanego ciała, przygrzej mocniej jeszcze, pustkę wypalaj, wypełniaj wszystko istotą siebie..." |
|
|
|
|
#2894 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2895 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no smutne to jest.... ja myślę justyś że mimo wszystko będzie to dla niego bardzo ważne.... może tak mówi żeby zatuszować to że jeszcze się nie zdecydował.... nie smuć się Twoje "tak" będzie dla niego najpiękniejszą chwilą zobaczysz
|
|
|
|
|
#2896 |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
frezyjko, musiałabyś pokazać jakieś swoje zdjęcia bez podkładu w dziennym świetle
najlepiej załamanie polika z szyją
|
#2897 |
|
Zakorzenienie
|
Basiu wysłałam Ci zdjęcia na pocztę
|
|
#2898 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzisiaj już się wymalowałam ale jutro rano zrobię zdjęcie bez makijażu (ło matko! nie wiem czy się odważę) i wyślę do Ciebie i poprosze o pomoc
|
|
|
|
|
#2899 |
|
Zakorzenienie
|
Problem w tym, że rok temu to ON chciał zaręczyn, to ON nalegał, to ON był rozczarowany, gdy powiedziałam, że jeszcze nie. To ON non stop mówi na mnie żoneczko, przyszła żoneczko, a siebie nazywa przyszłym mężem - nie ja!!!! To jak to, był dojrzały, a nie jest? Był zdecydowany, a nie jest? No litości... Czuję się, jakby się nade mną znęcał i momentami się wręcz zastanawiam, czy nie robi tego celowo :/
|
|
#2900 | |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Cytat:
Załączam zdjęcia maziajów sprzed chwili za to najbardziej uwielbiam minerałki. Za buzię jak z Photoshopa ![]() (jak widać niespecjalnie korektorowałam niespodzianki, jak np. nad brwią, ale to dlatego, że u mnie w pracy w sztucznym świetle i tak niczego nie widać Wszystko mineralne nawet błyszczydło przepraszam za głupie miny
|
|
#2901 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
weź nim potrząśnij i pogadajcie co jest grane... dlaczego tak jest.... może on się teraz boi że masz takie zdanie jak rok temu... że jeszcze nie? |
|
|
|
|
#2902 |
|
Zakorzenienie
|
TŻ w złym humorze jest , od rana żadnego smsa ![]() zadzwoniłam przekazać mu pewną informację , po głosie słyszałam , że nie bardzo ma humor .... chciałam się dowiedzieć o której przyjedzie też takowej informacji nie dostałam ... Tylko , że nie ma czasu rozmawiać teraz .... ![]() ![]() aha teraz dzwonił i powiedział , że mam sama do lekarza jechać
|
|
|
|
#2903 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ale na ustka dałabym żywszy błyszczyk a cienie śliczne i ich nałożenie także !
|
|
|
#2904 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
łaaaa te cienie są boskie... w ogóle wszystko piękne ![]() mam bardzo podobną karnację do Twojej które cienie z EDM masz? - śliczne, a to są takie w pyłku? nie sypie się na policzki jak malujesz oczy?
|
|
|
|
|
#2905 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pytałaś się czemu tak z Tobą rozmawia ??
|
|
|
#2906 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jego argumenty są bezsensowne, a ja nie mam ochoty już nigdy więcej poruszać tego tematu. Mówi, że chce uzbierać na pierścionek (to jak się chciał oświadczać rok temu!?). Chciał się ostatnio w rocznicę oświadczyć, ale wyczytał tu, że uważam to za zbyt przewidywalne w naszym wypadku - ale jak już chciał, to znowu: jak, skoro nie miał pierścionka? Bo przecież to jest najważniejsze, prawda? Pierścionek, heh... Nie doczytał za to, że wolałabym przed rocznicą, a szkoda, bo jak zwykle wyczytał to, co mu pasowało. Miał już tu na wątek nie wchodzić i nie czytać moich postów, tak się zarzekał, tak obiecywał - i co? I wchodzi, oczywiście, że wchodzi bo ma teksty rodem z Zazdrośnic, jak coś mówię, to od razu wie, o co mi w rzeczywistości chodzi, a dziwnym trafem dzień wcześniej tutaj o tym pisałam nawet na poczcie u nas nie mam gwarancji, że zaraz nie wlezie i nie przeczyta, co napiszę. Czuję się jak bohaterka kiepskiego serialu.Madzia, ale tak było zanim zmieniłam zdanie. Teraz oczywiście zupełnie zmieniłam zdanie, nie chcę żadnych deklaracji, nie chcę go ograniczać, skoro sobie tego nie życzy w żaden sposób, tym bardziej przecież, że byłyby to wymuszone zaręczyny, nie? a teraz, gdy zmieniłam zdanie, to jest chyba bardziej zadowolony niż kiedykolwiek i widzę, że taki stan rzeczy bardzo mu odpowiada.
Edytowane przez justyna_dt Czas edycji: 2010-02-26 o 13:32 |
|
|
|
|
#2907 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
więc może Twojemu też przejdzie albo specjalnie tak tylko gada
|
|
|
|
|
#2908 | ||
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Cytat:
to akurat The She Space, ale wsjo mineralne i sypkie (testuję, bo niedawno paczucha doszła )Ale z EDM też mam sporo cieni, są bardzo okej ![]() W ogóle, to nie spotkałam się jeszcze ze słabymi cieniami mineralnymi. Niektóre się ciężej nakłada, ale bez przesady - nic mi się nie osypuje Na twarzy mam Lumiere (+ Mint i Sunlight EDM), na polikach EDM i Havenly Naturals, na oczach The She Space (aaa i Dandelions pod łuk brwiowy z EDM - mój the best rozświetlacz ), na ustach Coastal Scents ![]() ---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- Cytat:
Dziękuję
|
|
#2909 |
|
Zakorzenienie
|
nie , nie pytałam . A teraz dzwonił i mówił , że zderzaka do samochodu nie zdąży założyć bo do miasta musi po klucze jechać
no samochód ważniejszy odemnie. A chciałam po lekarzu jechać na jakąś kolację czy coś ... i mówiłam mu wczoraj o tym ... |
|
|
|
#2910 | |
|
Zakorzenienie
|
Justynko ale na pocztę raczej nie zna hasła ani gdzie jest?
---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ---------- Cytat:
![]() i tak ślicznie wyglądasz![]() a spytałaś się właśnie czy samochód jest ważniejszy od Ciebie ?? Przecież to mogło by poczekać?
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:25.

użyję tajnej broni (jak wymyślę jaka to) i ich powalę 

zadzwonie chyba dzisiaj i zapytam, bo moze zgubili moj numer? dalam do zmniejszenia i maja zadzwonic jak bedzie gotowy. Ale ile mozna to robic????

no to ja walnęłam nad tym krechę, podpisałam się swoim imieniem i nazwiskiem i mówię, że w końcu nie będzie wiadomo, czyje kartki 
no smutne to jest.... ja myślę justyś że mimo wszystko będzie to dla niego bardzo ważne.... może tak mówi żeby zatuszować to że jeszcze się nie zdecydował.... nie smuć się 
te cienie są boskie... w ogóle wszystko piękne
nawet na poczcie u nas nie mam gwarancji, że zaraz nie wlezie i nie przeczyta, co napiszę. Czuję się jak bohaterka kiepskiego serialu.