|
|
#2821 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Miłośniczka H&M częśc II
A w którym h&m w bydg je znajde ? W GP czy w Focusie ?
|
|
|
|
#2822 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ja dziś wyskoczyłam na rundkę po mojej mieścinie i w sklepie, który likwidują (-50%), udało mi się kupić sukienkę z podobnego materiału jak ta granatowa, z tym że szarą, bez falbanek ale za to z ramionami i dekoltem obszytymi maleńkimi srebrnymi cekinkami za 30 zł i tez jestem szczesliwa, bo i na randke, i na impreze
|
|
|
|
|
#2823 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Łoooo, piekny ![]() Ale fajna, dokladnie taka by mi sie przydala
|
|
|
|
|
#2824 |
|
Zakorzenienie
|
W Białymstoku w Białej ta sukienka została tylko w rozmiarze 44, ale dziewczyny widziałam 4 komplety tych pereł jeszcze
|
|
|
|
#2825 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2826 |
|
Zakorzenienie
|
Bo ja wiem, czy tylko dla kobiet z małym biustem ta sukienka? Weszłam wczoraj do h&m żeby je obejrzeć i choć nie przypadła mi do gustu (kolor przy mojej cerze średnio by się prezentował), to ekspedientka miała ją na sobie i wyglądała prześlicznie
Drobna kobietka, ale z biustem raczej sporym jak na jej gabaryty i falbany wcale nie zaburzały dodatkowo proporcji. Także to chyba zależy od wielu innych czynników ![]() Jeszcze o skinnach za 79zł była mowa, jak dla mnie są kiepsko uszyte i chyba z materiału, który by się rozciągał. Lubię jeansy z h&m, bo mają długie nogawki i zwykle się nie rozłażą ale strasznie odstawały w pasie, a reszta była dobra. Nigdy takiego problemu nie miałam, może jakieś niewymiarowe (tradycyjnie już dla tego sklepu, że rozmiar rozmiarowi nierówny) mi się trafiły :/
Edytowane przez Jelonek Czas edycji: 2010-02-26 o 14:48 |
|
|
|
#2827 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaż z doświadczenia wiem, że falbanki nie dość, że pogrubiają to i jeszcze powiększają - i w tym wypadku są one umiejscowione w okolicach biustu. szczerze przyznam, że jej nie mierzyłam, ale jako, że nie mogę narzekać na brak biustu to od razu wyobraziłam sobie ją na mnie i jestem zdecydowanie na nie... |
|
|
|
|
#2828 |
|
Zakorzenienie
|
I ja dołączam do posiadaczek granatowej sukienki. Ja jestem w niej absolutnie zakochana
|
#2829 |
|
Zakorzenienie
|
Czy kupila mi jakas dorba duszyczka dzis ta granatowa sukienke?
|
#2830 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2831 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szkoda
|
|
#2832 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2833 |
|
Przyczajenie
|
Witam
natknęłyście się może na spodnie z katalogu H&M ze strony 51? Warto je kupić czy są raczej średnie?
|
|
#2834 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzisiaj byłam w H&M i nie było
|
|
#2835 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety u mnie też nie ma juz sladu po sukieneczkach
(
|
#2836 |
|
Zakorzenienie
|
Czasami ciesze sie, ze nosze wiekszy rozmiar
Mam chetke na ta granatowa sukienke - moi rodzice beda jechac jutro do Szczecina wiec poprosze ich czy mogliby mi ja kupic ![]() A moglybyscie sie w niej pokazac?
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
#2837 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, czy te rzeczy są juz w h&m?
|
|
|
|
#2838 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Zaraz usunę te zdjęcia. Albo wmówię Wizażankom, że jest paskudna
Edytowane przez NuFCia Czas edycji: 2010-02-26 o 16:59 |
|
|
|
|
#2839 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2840 | |
|
Zadomowienie
|
Wow! Fajny!
Mi też się nie podobają Cytat:
![]() U mnie wczoraj była tylko 40 i ta 36, którą mierzyłam. Na górze była fajna, rękawy też fajne, ale w pasie była za szeroka, mocno odstawała, niestety nie widać tego na zdjęciu.. Czwarta tunika jest na pewno, dział l.o.g.g. ten ostatni 'szaliczek' jest w kolekcji niebieskiej
|
|
|
|
|
#2841 |
|
Konto usunięte
|
3 ostatnie rzeczy sa, co do reszty to niestety nie wiem
bylam dzis w gdyni w klifie i bylo mnostwo tych paseczkowych bluzeczek z bufkami za 29,90, ale zmierzylam s i byla za duza a w xs jakos mi sie stanik dziwnie odznaczal wiec nie wzielam no i jesli chodzi o ta granatowa sukienke z falbankami, to tez nie zgodze sie z tym, ze tylko na maly biust jest, bo moj zdecydowanie do takich nie nalezy, a sukienka moim zdaniem naprawde fajnie lezy i mam wrazenie, ze wrecz przeciwnie -maskuje biust, w kazdym badz razie ja bardzo krytycznie podchodze do swej figury i zanadto obdarzonego biustu ( i raczej staram sie go tuszowac, a nie uwydatniac) a w tej sukience czuje sie bardzo korzystnie |
|
|
|
#2842 |
|
Zadomowienie
|
byłam w krakowskiej i m1 w poszukwaniu kiecy. tylko w m1 jedna 44 ;//
starlit może Cie to zainteresuje. w m1 widzialam 3 srebrne tuniki - 2xM i L, w cenie 79 zł. nie wzielam Ci, bo naprawde wydaje mi się duża, a nie wiem czy chcesz przerabiać. ale pamietam, ze jestes z Krakowa, wiec pisze od razu jak tylko wrocilam wisialy w tej pierwszej czesci sklepu, zaraz po prawej stronie może sama podskocz i zobacz czy ją chcesz.
Edytowane przez Olunia1989 Czas edycji: 2010-02-26 o 17:21 |
|
|
|
#2843 | |
|
catch me if I fall.
|
Cytat:
) Wiec jeszcze w nadziei, ze moze zdobede XS nie obcinam metek![]() ale dzieki za pamiec
|
|
|
#2844 |
|
Wtajemniczenie
|
Jeśli na stronie hm jest podana cena sukienki w euro to mogę liczyć, że cena polska będzie po prostu tą ceną x4? W kolekcji garden upatrzyłam sobie dwie - jedną po 9,95euro, a drugą po 14,95 i ciekawa jestem ile będą w polsce kosztować (czyli czy i jeśli tak to ile droższe mogą być).
A w Warszawie jeszcze ktoś gdzieś widział jeszcze te granatowe sukienki? Biustu nie ma prawie w ogóle, więc u mnie żaboty są ok, a poza tym ta sukieneczka jest prześliczna
|
#2845 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie ma problemu ![]() swoja drogą to troche polatali z wieszakami w m1, duzo sie zmienilo ![]() wklej zdjęcie, doradzimy a co do m1 jeszcze, to Pani mi mowila, że jutro ma być dostawa. i z tego co mi mowila, to zadzwon tam najlepiej w godz 10-11, może jakaś XS albo S sie pojawi
|
|
|
#2846 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam spory biust, noszę rozmiar 38 i moim zdaniem sukienka podkreśla to co ma podkreślać w kobiecie - biust, biodra i wzięcie w talii. Mojemu TŻ się bardzo podoba
![]() Ale jeszcze mam chęć, żeby tę sukienkę przerobić na bluzkę ![]() I bardziej mnie martwi podszewka w tej sukience... Paryżanka narzutki były na wieszakach przy przejściu na dział męski - blisko przymierzalni damskich. Generalnie ten rejon ![]() Ponawiam pytanie - czy w Poznaniu albo już gdziekolwiek widziałyście jeszcze te narzutki?
|
|
#2847 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2848 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2849 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To znaczy że nie będzie już ich dostaw? ![]() Ja też się na nią czaję, ale nie mogę znaleźć brzoskwiniowej ostatnio widziałam tylko białe, jasnobrązowe, granatowe i czarne... |
|
|
|
|
#2850 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Także możliwością jest takową, że się pojawią
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:38.

za 30 zł 

i falbany wcale nie zaburzały dodatkowo proporcji. Także to chyba zależy od wielu innych czynników 

szkoda 

-->