|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3211 | ||||||||
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystkie maluszki są już z nami-przygodę z Odchowalnią zaczynamy ( list.-grud.
Hej dziewczyny
Dzięki za odpowiedzi co do tych herbatek i innych, myślałam ze za mało daje pić Dominikowi ale widze ze intuicja jeszcze nie szwankuje... wczoraj nie zrobił kupki ale dziś od rana się napinał i wyszła - i to taka jakby tydzień nie robił ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Fajna jest kurtka w H&M taka w czarno białą krateczkę zapinana nie na środku tylko bardziej z prawej strony i wygląda jak taka "kangurka" super jest. Cytat:
a jeśli chodzi o orkiestrę to ja miałam fantastycznych 2 gości którzy mało pili a przeboje grali i nowoczesne i stare wszyscy się ekstra bawili a u mnie na weselu była prawien sama młodzież. Cytat:
Wszystkiego Naj dla Filusia- obesrołka ![]() Mój też robi luźniejsze chyba ze nie robi długo to jest twardsza, ja się narazie nie przejmuje ma tak od dłuższego czasu i nic mu nie dolega, jest spokojny.. Cytat:
kurcze, to jednak moda się zmienia a ja po porodzie wróciłam do zwykłch majtochów i szortów a wcześniej tylko stringii Cytat:
![]() Oliwka ![]() ![]() Samm współczuje Ci, ale faktycznie kapa, zaświadczenie musi być, ale spróbuj z wikarym a nie z proboszczem, Mi wikary wydał ale ja nie miałam problemu. Wczoraj też byłam 2 h na spacerze i nogi mi do du py weszły :P zero kondycji. a dziś zapowiadają deszcze i nie wiem czy iść bo jest szaro buro... co to jest KKV??? kurde ale wy tempo dziewczyny macie... Ja w weekend będe miała mało czasu na wizaż więc z góry wybaczcie.. |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3212 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Wszystkie maluszki są już z nami-przygodę z Odchowalnią zaczynamy ( list.-grud.
Cytat:
![]() ale fajnie że można zarabiać na tym co się lubi robić! podziwiam takie osoby !!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3213 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No fakt...zapomnialam, to ta moja skleroza galopujaca... ![]() ![]() Dzieki ![]()
![]() |
#3214 |
Zakorzenienie
|
Kareninka masz talent
![]() ![]() Moniam KKV- Klub Klikaczek Vichy ![]() Aniulka klikam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3215 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajnie fajnie....tylko jak cos takiego robi sie juz na zamowienia i w duzych ilosciach to jakos traci to swoj urok... ![]() ![]() Kurcze, jak to jest, ze ja odpisuje jednego posta to w tym czasie pojawia sie 6 innych..? ![]() ---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ---------- Cytat:
![]() Ja robie od wtorku... ![]() ![]() A z klikaniem czekam do 12, bo to moja pora... ![]()
![]() |
#3216 |
Zakorzenienie
|
Kareninka i jak miesnie?pamietaj, ze TW mozna robic co dwa dni
![]() a to moja Cycolinka robi pompki z rana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3217 |
Zadomowienie
|
wow! jak ona sie podnosi!
szok!!! ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3218 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Kareninka Talent ogromny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3219 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co dwa dni?? A czemu?? ![]() A miesnie wlasnie ok...az sie dziwie, bo myslalam, ze bedzie cos bolec... ![]() Oooo...jaka silna kobietka z twojej Polusi ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja wlasnie od porodu jestem na odwyku od malowania i teraz powoli nabieram znow checi...az ostatnio dokupilam farbek... ![]()
>> I nga wa o mua << Timszel... "The world is getting so hypersensitive. Soon I won´t be able to make fun of mysel without offending someone" Edytowane przez karenina19 Czas edycji: 2010-02-26 o 09:57 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3220 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() mam dzis mega dola wiec narazie ide
![]() |
#3221 |
Zakorzenienie
|
Kareninka a dobrze cwiczysz?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3222 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze dobrze ![]() Juz kiedys cwiczylam to wiec wiem jak ma byc i teraz na pocz troche zle stawialam stopy, ale juz to skorygowalam ![]() Mnie troche bolal w pierwszy dzien po miesien uda na gorze, ale rozchodzilam to na steperze i jest ok ![]() Bardziej bola mnie kolana... ![]() A robisz tylko cwiczonka na posladki czy brzuch tez? Bo ja tylko na posladki na razie...
![]() |
#3223 |
Rozeznanie
|
witam mamusie moje najdrozsze
![]() nie bylo mnie dni kilka, poniewaz moja przyjaciolka wczoraj wychodzila za maz i troszke gonitwy bylo. juz jest po wiec nadrabiam ![]()
![]() |
#3224 |
Zadomowienie
|
Karenina- piękne malowidła
![]() Konspi- ja odstawiłam wit K coś jeszcze miałam napisać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3225 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() macie swoja plytke czy z netu cwiczycie?
![]() |
#3226 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
lece bo placze |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3227 |
Zakorzenienie
|
![]() Ja mam plytki.
#3228 |
Zakorzenienie
|
hej mamusie,
narazie tylko pyt mam (bo zapomne) wit D to daje się do ukończenia 3 m-ca? idę czytać i klikać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3229 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3230 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
wit k daje sie do 3 miesiaca ---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3231 | ||||
Zadomowienie
|
mam tyle zacytowanych postow, ze nie wiem czy sie zmieszcze ;D
moja mała jest dzisiaj marudką po wczorajszym szczepieniu;/ spala ladnie, od kapieli (czyli od 20) do 6 i zjadla 120ml. ale o 10ej za nic nie chciala jesc, w koncu sie rozplakala ![]() calusy dla SOLENIZANTA! ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() a moj TZ taki sam jest. jak kupilismy meble do kuchni i poszedl na druga zmiane do pracy, a ja wrocilam z pracy jak juz go nie bylo, to zastalam szafke z szufladami skrecona. z tym, ze szuflady sie nie domykaly i w ogole jakos krzywo to wygladalo. w 6 miesiacu ze sporym juz brzuszkiem, siedzialam i rozkrecalam, a potem skrecalam, bo mnie cholera brala jak patrzylam na te szuflady ![]() olalicious07- 3mam kciuki! miejmy andzieje, ze lekarz potwierdzi, ze to nic powaznego i poradzi co zrobic, zeby szybko przeszlo. ![]() Madzia gratuluje sukcesu ![]() xpresja - dama cudna! ![]() ![]() Cytat:
super przezwisko dla Malutkiej ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
nie zacytowalo mi wszystkeigo co chcialam! ;/ a Brombi, moze kupki sa luzniejsze, bo okres sie zbliza? cos takiego mi sie kojarzy... albo cos pomieszalam ![]()
Maja jest z nami od godziny 1.40 dnia 18.11.2009 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Majusia http://www.suwaczki.com/tickers/1usaqps60jfvd5cq.png Natka 16.06.2012 ![]() ![]() ![]() Edytowane przez asioczka Czas edycji: 2010-02-26 o 11:25 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3232 | ||||
Zakorzenienie
|
ok nadrobiłam
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nie smutaj się ![]() Cytat:
![]() i jak sie impreza udała? no a ja jak ponarzekałam na Oli spanie w nocy to dziś było rewelacyjnie bo tylko 2 pobudki w nocy więc sie wyspałam ![]() no tak o wit K mi chodziło. pomyliłam się ![]() Edytowane przez simpatica Czas edycji: 2010-02-26 o 11:22 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3233 |
Zadomowienie
|
mamusie mam pytanko
czy jak swieci już słoneczko takie wiosenne to smarujecie dzidziolki kremem z filtrem czy tylko zwykłym ? ? ? |
![]() ![]() |
![]() |
#3234 |
Rozeznanie
|
domi - mala Pola jest kochaniutka.
![]() ![]() tarasia- z ta opaska to niezly slodziaczek ![]() ![]() kolanosia - mala Lenka to cala mamusia, sliczniutkie jak jedna tak i druga ![]() ![]() aniulka- Agusia juz niedlugo i sama te butle bedzie trzymac ![]() olalicious- malenka slodzinka i te czarne oczy wow!! ![]() ![]() marta- Oliwka ![]() ![]() xpressja- wow!!! ![]() ![]() ![]() ![]() kurcz jakos mo tez wizaz nie chce "isc", cytowalam i co....
![]() |
#3235 |
Zadomowienie
|
ja smarujenivea "na kazda pogode", ale on chyba nie ma filtra? chyba rzeczywiscie przydalo by sie smarowac kremikiem z filtrem.
oo jaaaaa juz wiem, ze mi sie pomieszalo z tą miesiaczką a luzniejsza kupa... ![]() a wiecie z czym? bo jak klacz ma ruję i karmi źrebaka, to źrebol moze miec biegunke ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#3236 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() acha, zeby nie było to klikam na vichy maniaczki ![]() już stoi szafa ![]() to teraz karmie Olke i fruuuuuuuu na spacer!!! bo Olka marudna jest, że hoho! chyba Karenina pytala sie o lepszą h na basen- mi się wydaje ze o 10 ![]() my jutro idziemy na 8 15 ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3237 | ||||||
Zakorzenienie
|
Dziękujemy za życzenia
![]() Cytat:
A jak Staś śpi w dzień? Może wcześniej za mało śpi i dlatego Ci pada przed kąpielą? Oliwką można, ale ja już tydzień mu smaruję i nic, a mnie denerwuje, że ma "skazę na urodzie" ![]() Jak Młody miał dokładnie 3 miesiące to akurat byliśmy na szczepieniach i pediatra kazała odstawić ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Może jak twardo zaśnie, to próbuj jej dawać główkę na bok? Zawsze była taka jak piszesz, trochę wyglądała jak musztarda. Kupa właśnie lekko śluzowata i luźna, była przed chwilą trzecia ![]() Jak się jeszcze jedna pojawi to dzwonię po lekarza jakiegoś. Cytat:
![]() Cycolinka słodka a jaka silna ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Czy ja wyglądam na klacz ? ![]() A Ty Asiu weterynarzem jesteś? W ogóle to okazało się, że babcia TŻ ma półpasiec, a my u niej byliśmy w sobotę . Teraz mi doszło zmartwienie, czy Mały się nie zaraził i stąd te kupki ![]() Ale gorączki nie ma ![]() Dziewczyny, czy Wy klikacie na Kachulkę ? ![]() BO ona jedna wcale się nie upomina i chyba o niej zapomniałyście, ja klikam ![]()
Edytowane przez brombusia Czas edycji: 2010-02-26 o 13:12 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3238 |
Zakorzenienie
|
Domi ja mam takie bo wiem ze Ty sie nad tym zastanawialas u mnie Kamilka lubi sie tym bawic
![]() A tu moje dziecie ogląda ksiązke Załącznik 2902049 Załącznik 2902050 W i którym mi ładniej w zielonym czy niebieskim???? ![]()
#3239 |
Zakorzenienie
|
brombusia powiedz mi jak w tym albumiku zmienic zdjecie glowne??
A o kto mi powie jak to zrobic tu w podpisie zeby nie bylo linkow widac?? tylko samo Kamilka i nasz ślub a jak sie to przycisnie zeby suwaczek wyskakiwał ![]()
![]() ![]() 17.11.2009 19.06.2012 Aniołek[*] ![]() Edytowane przez pietrusia Czas edycji: 2010-02-26 o 13:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#3240 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
choc nie wiem co to za walka ze stresem jak dziewczyny sie stresują klikaniem ![]() polpasiec to wirus ospy Brombi? moze go nie zaraziła kupka tez moze miec sluz jak dziecko jest alergikiem |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:57.