Wszystkie maluszki są już z nami-przygodę z Odchowalnią zaczynamy ( list.-grud. 2009) - Strona 108 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-26, 09:35   #3211
moniam85
Raczkowanie

Dot.: Wszystkie maluszki są już z nami-przygodę z Odchowalnią zaczynamy ( list.-grud.

Hej dziewczyny

Dzięki za odpowiedzi co do tych herbatek i innych, myślałam ze za mało daje pić Dominikowi ale widze ze intuicja jeszcze nie szwankuje...
wczoraj nie zrobił kupki ale dziś od rana się napinał i wyszła - i to taka jakby tydzień nie robił biedak się zmęczył i zasnął

Cytat:
Napisane przez zebra666 Pokaż wiadomość
ja daje herbatkę rumiankową z hippa

..

Cytat:
Napisane przez lucky1910 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, nie chce któraś odkupić owcy? Bo ja kupiłam, włączyłam 2 razy ale u nas zupełnie sie nie sprawdza... Mała ogólnie nie przepada za jakimiś odgłosami kiedy usypia..
szkoda ze wcześniej nie proponowałaś przyszła mi kilka dni temu, i u Nas się sprawdza

Cytat:
Napisane przez aniulka8204 Pokaż wiadomość
dziewczyny oddajcie na mnie głos ja nawet niejestem jeszcze na liście rankingowej:r oza:
Oddaję oddzaje codziennie po 2 NA WSZYSTKIE

Cytat:
Napisane przez pietrusia Pokaż wiadomość
Ja tez daje tylko modyfikowane mleko i daje herbatke z kopru włoskiego z HOPPA
acha bo kurde ja się boje dawać koperek bo ponoć zapieka i z nim ostrożnie trzeba...

Cytat:
Napisane przez Agusia_a9 Pokaż wiadomość
ale sie napalilam na ta kurtke dla mlodziaka ale tz powiedzial ze pojedziemy w weekend do pasazu do wro i moze tam coz w h&m'ie znajdziemy a jak nie to go (bo ta akcja trwa jeszcze tylko 5 godzin) i nastepnym razem juz pewnie nie znajde tej kurtałki

Fajna jest kurtka w H&M taka w czarno białą krateczkę zapinana nie na środku tylko bardziej z prawej strony i wygląda jak taka "kangurka" super jest.
Cytat:
Napisane przez kachula27 Pokaż wiadomość
Katekate a dawno nam Wikiego nie pokazywałas....

Domi dj fajna sprawa i chociaz jak popije to nie bedzie fałszowal jak to orkiestra (u kolezanki na weselu tak było-o zgrozooo)
Kachulka dawaj foteczki a się nie tłumacz... zrób fonem..

a jeśli chodzi o orkiestrę to ja miałam fantastycznych 2 gości którzy mało pili a przeboje grali i nowoczesne i stare wszyscy się ekstra bawili a u mnie na weselu była prawien sama młodzież.

Cytat:
Napisane przez brombusia Pokaż wiadomość
Haj

To w lipcu mam nadzieję jakiś zdjęcia nam tu wstawisz

Ja wczoraj nie sprawdziłam w kalendarzu, który był, a było święto Malinkowego Tomusia.

Gratulacje z okazji 4 miesięcy, dużo zdrówka i samych pogodnych dni od cioci Brombusi

A dzisiaj mój obesrołek kończy 4 miesiące i z tej okazji

Wszystkiego Naj dla Filusia- obesrołka
Mój też robi luźniejsze chyba ze nie robi długo to jest twardsza, ja się narazie nie przejmuje ma tak od dłuższego czasu i nic mu nie dolega, jest spokojny..
Cytat:
Napisane przez katekatee Pokaż wiadomość

Mój tżt to też wszystko szybko szybko Jak się napali to kaplica. Musi mieć i koniec. Jak ma coś składać to oczywiście na instrukcje nie popatrzy, patrzy dopiero wtedy jak coś źle zrobi. A meble w domu to wszystki składał podwójnie tzn najpierw złożył i się okazało że złą stroną potem rozkładał i składał na nowo
he myślałam że mój Tż jest jednorazowy a tu widze ze ma klony - tylko ze po 2-krotnym złożeniu komody bo spiep rzył to odpadają mi fronty z szufladek i sama je musiałam pokleić bo się doprosić nie mogłam...
Cytat:
Napisane przez karenina19 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, widzialyscie cos takiego?
kurcze, to jednak moda się zmienia a ja po porodzie wróciłam do zwykłch majtochów i szortów a wcześniej tylko stringii

Cytat:
Napisane przez magdawikp Pokaż wiadomość
z okazji czwartego miesiączka wszystkiego naj naj naj dla Filipka

a ja przy tej powodzi to nie mam apetytu nic a nic - tylko morze kawy bym wypiła - a to raczej poteguje przyplyw/odplyw? dzis tez mam kranowe - juz po dwie zakładam bo nie daje rady a to 3 dzien
a i chcialam powiedziec ze 3 cm w pasie mi ubyło po tych tabletkach przez -- uwaga -- tydzien
co to za tabletki???

Oliwka

Samm współczuje Ci, ale faktycznie kapa, zaświadczenie musi być, ale spróbuj z wikarym a nie z proboszczem, Mi wikary wydał ale ja nie miałam problemu.

Wczoraj też byłam 2 h na spacerze i nogi mi do du py weszły :P zero kondycji. a dziś zapowiadają deszcze i nie wiem czy iść bo jest szaro buro...

co to jest KKV???

kurde ale wy tempo dziewczyny macie...
Ja w weekend będe miała mało czasu na wizaż więc z góry wybaczcie..
Stary 2010-02-26, 09:36   #3212
xpressja
Zadomowienie

Dot.: Wszystkie maluszki są już z nami-przygodę z Odchowalnią zaczynamy ( list.-grud.

Cytat:

Juz pisalam, ze jakis czas temu sprzedawalam te moje "malowidla"...tylko nie wyrabialam, bo zamowien bylo za duzo...

Tez tak myslalam z tym basenem, ze chyba lepiej wczesniej...tylko te kurs na 10 zaczynaja sie juz pod koniec marca a ja chcialam w polowie kwietnia zaczac..
.
aaa widzisz, nie doczytałam!
ale fajnie że można zarabiać na tym co się lubi robić! podziwiam takie osoby !!!

xpressja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-26, 09:37   #3213
karenina19
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to karenina19

Cytat:
Napisane przez pietrusia Pokaż wiadomość
Juz tu pokazywalam ze kuilam uzywana za 15 zl ale w dobrym stanie Załącznik 2901239 teraz mi potrzeba kasy na wykonczenie domu to nie mam kasy na to zeby nowe i takie drogie kupowac a ta wydaje mi sie spoko, dowiesze tylko kilka swoich zabawek i bedzie super

A malowidla na oknie bomba

No fakt...zapomnialam, to ta moja skleroza galopujaca... super ta mata - taka kolorowa i mieciutka

Dzieki

karenina19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-26, 09:37   #3214
domi7ks
Zakorzenienie

Kareninka masz talent i jak cwiczenia?jak moja mala zasnie to sie zabieram

Moniam KKV- Klub Klikaczek Vichy

Aniulka klikam

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-26, 09:41   #3215
karenina19
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xpressja Pokaż wiadomość
aaa widzisz, nie doczytałam!
ale fajnie że można zarabiać na tym co się lubi robić! podziwiam takie osoby !!!

Fajnie fajnie....tylko jak cos takiego robi sie juz na zamowienia i w duzych ilosciach to jakos traci to swoj urok... Jednak wolalam juz to ozdabianie telefonow kamieniami Swarovskiego...

Kurcze, jak to jest, ze ja odpisuje jednego posta to w tym czasie pojawia sie 6 innych..?

---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ----------

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
Kareninka masz talent i jak cwiczenia?jak moja mala zasnie to sie zabieram

Ja robie od wtorku... Tamilee Web + steper...

A z klikaniem czekam do 12, bo to moja pora...

Stary 2010-02-26, 09:48   #3216
domi7ks
Zakorzenienie

Kareninka i jak miesnie?pamietaj, ze TW mozna robic co dwa dni

a to moja Cycolinka robi pompki z rana

Stary 2010-02-26, 09:49   #3217
xpressja
Zadomowienie

Cytat:

wow! jak ona sie podnosi!
szok!!!

Stary 2010-02-26, 09:50   #3218
moniam85
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez DiTu77 Pokaż wiadomość
kareninka - śliczne malowidła
xpressja

Dziewczyny dzięki za kliki - ja też Wam klikam

A teraz pytanie - czy któraś korzystała z takiego wynalazku?
http://www.allegro.pl/item936045817_..._babyland.html
Cytat:
Moniam KKV- Klub Klikaczek Vichy
acha

Kareninka Talent ogromny tez takie coś kiedyś malowałam, ale mi się znudziło a farbki dalej w szafie leżą przeterminowane:P
Stary 2010-02-26, 09:55   #3219
karenina19
Zakorzenienie

Cytat:

Co dwa dni?? A czemu??
A miesnie wlasnie ok...az sie dziwie, bo myslalam, ze bedzie cos bolec...

Oooo...jaka silna kobietka z twojej Polusi

Cytat:
Napisane przez moniam85 Pokaż wiadomość
Kareninka Talent ogromny tez takie coś kiedyś malowałam, ale mi się znudziło a farbki dalej w szafie leżą przeterminowane:P
Eeee tam ogromny...

Ja wlasnie od porodu jestem na odwyku od malowania i teraz powoli nabieram znow checi...az ostatnio dokupilam farbek...

Edytowane przez karenina19
Czas edycji: 2010-02-26 o 09:57
Stary 2010-02-26, 10:01   #3220
kropka241
Zakorzenienie

GG do kropka241 Wyślij wiadomość przez MSN do kropka241

Cytat:
Napisane przez magdawikp Pokaż wiadomość
therm-line II - w czasie karmienia zakazane
spalają tłuszcz - którego u mnie masa
Madziu ja na therm line 2 w 2008 roku schudlam 8kg jak przestane karmic to tez zamierzam znow zaczac brac

mam dzis mega dola wiec narazie ide

kropka241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-26, 10:05   #3221
domi7ks
Zakorzenienie

Kareninka a dobrze cwiczysz? bo z tego co wiem to osoby, ktore zaczynaly TW nie mogly sie potem ruszac...mnie przez tydzien za pierwszym razem bolaly miesnie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-26, 10:13   #3222
karenina19
Zakorzenienie

Cytat:
Kareninka a dobrze cwiczysz? bo z tego co wiem to osoby, ktore zaczynaly TW nie mogly sie potem ruszac...mnie przez tydzien za pierwszym razem bolaly miesnie

Dobrze dobrze
Juz kiedys cwiczylam to wiec wiem jak ma byc i teraz na pocz troche zle stawialam stopy, ale juz to skorygowalam
Mnie troche bolal w pierwszy dzien po miesien uda na gorze, ale rozchodzilam to na steperze i jest ok
Bardziej bola mnie kolana...

A robisz tylko cwiczonka na posladki czy brzuch tez? Bo ja tylko na posladki na razie...

Stary 2010-02-26, 10:17   #3223
zaharia
Rozeznanie

witam mamusie moje najdrozsze

nie bylo mnie dni kilka, poniewaz moja przyjaciolka wczoraj wychodzila za maz i troszke gonitwy bylo.
juz jest po wiec nadrabiam
12.12.12 zoi

zaharia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-26, 10:20   #3224
elalank
Zadomowienie

Karenina- piękne malowidła

Konspi- ja odstawiłam wit K

coś jeszcze miałam napisać

elalank jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-26, 10:25   #3225
konspiracja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kropka241 Pokaż wiadomość
Madziu ja na therm line 2 w 2008 roku schudlam 8kg jak przestane karmic to tez zamierzam znow zaczac brac

Cytat:
macie swoja plytke czy z netu cwiczycie?

na Groszka orbicie

Syzyf była kobietą
konspiracja jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-26, 10:29   #3226
magdawikp
Wtajemniczenie

GG do magdawikp Send a message via Skype™ to magdawikp

Cytat:
Napisane przez olalicious07 Pokaż wiadomość
Madziu, pamiętam,ze miałaś też jakieś problemy zdrowotne z Grzesiem (zapalenie oskrzeli?? nie pamiętam), co mu było i jakie miał objawy? Bo sie Blanka coraz bardziej martwie, tak dziwnie charczy....
Ola Grześ kasłał mi od połowy listopada i co tydzień byliśmy u lekarza aby go osłuchał, w styczniu wtedy co chorował byłam tez we wtorek było OK a w srode miał inny kaszel i w czwartek sie okazało ze to juz zapalenie oskrzeli itd reszte znacie
lece bo placze
magdawikp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-26, 10:31   #3227
karenina19
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elalank Pokaż wiadomość
Karenina- piękne malowidła

Cytat:
Napisane przez konspiracja Pokaż wiadomość
macie swoja plytke czy z netu cwiczycie?
Ja mam plytki.

Stary 2010-02-26, 10:32   #3228
simpatica
Zakorzenienie

hej mamusie,
narazie tylko pyt mam (bo zapomne) wit D to daje się do ukończenia 3 m-ca?
idę czytać i klikać

simpatica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-26, 10:35   #3229
pietrusia
Zakorzenienie

GG do pietrusia

Cytat:

Aniołek[*]
pietrusia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-26, 11:12   #3230
elalank
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez simpatica Pokaż wiadomość
hej mamusie,
idę czytać i klikać
słyszałam, ze nawet do 3 roku życia.
wit k daje sie do 3 miesiaca

---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ----------

Cytat:

Stary 2010-02-26, 11:17   #3231
asioczka
Zadomowienie

mam tyle zacytowanych postow, ze nie wiem czy sie zmieszcze ;D
moja mała jest dzisiaj marudką po wczorajszym szczepieniu;/ spala ladnie, od kapieli (czyli od 20) do 6 i zjadla 120ml. ale o 10ej za nic nie chciala jesc, w koncu sie rozplakala zrobilysmy przerwe, odzyskala humor, ale zjadla tylko 50ml i jak ją odlozylam do lozeczka, bo myslalam, ze sie bedzie bawic to usnela i spi nadal...biedactwo.

calusy dla SOLENIZANTA!

Cytat:
Napisane przez katekatee Pokaż wiadomość

Mój tżt to też wszystko szybko szybko Jak się napali to kaplica. Musi mieć i koniec. Jak ma coś składać to oczywiście na instrukcje nie popatrzy, patrzy dopiero wtedy jak coś źle zrobi. A meble w domu to wszystki składał podwójnie tzn najpierw złożył i się okazało że złą stroną potem rozkładał i składał na nowo

Dobra dziołszki zmykam się ogarnąć bo obecnie to siedze w majtkach w łóżku a Wiki próbuje zjęść książeczke Czemu Wasze dzieci interesuje ta książeczka a mój WIki to tylko próbuje ją do buzi włożyć:confused : Mogłam mu kupić gryzak za 5 zł a nie książeczke za 60
bo Wiki wie co to "DOBRA KSIAZKA" - doslownie

a moj TZ taki sam jest. jak kupilismy meble do kuchni i poszedl na druga zmiane do pracy, a ja wrocilam z pracy jak juz go nie bylo, to zastalam szafke z szufladami skrecona. z tym, ze szuflady sie nie domykaly i w ogole jakos krzywo to wygladalo. w 6 miesiacu ze sporym juz brzuszkiem, siedzialam i rozkrecalam, a potem skrecalam, bo mnie cholera brala jak patrzylam na te szuflady normalnie jak sie polozylam, zeby troszke sie zrelaksowac, to nie moglam ulezec przez te szafke;] gdzie sie podzial tamten zapał?? :0

olalicious07- 3mam kciuki! miejmy andzieje, ze lekarz potwierdzi, ze to nic powaznego i poradzi co zrobic, zeby szybko przeszlo.

Madzia gratuluje sukcesu

xpresja - dama cudna!

Cytat:

Dziewczynki, prosze o rade - jak myslicie kiedy basen jest lepszy dla malucha - o 10 rano czy 16.30?
u nas o 10ej rano sa usmiechy i zabawa, a o 16.30 mina powazna, jakby obrazona i czasem juz sie marudzenie wlacza.

Cytat:

super przezwisko dla Malutkiej)) ale silna!!! normalnie szok, jak pieknie sie podnosi!

Cytat:

3maj sie i nie doluj! zycze lepszego popoludnia!

Cytat:
Napisane przez simpatica Pokaż wiadomość
hej mamusie,
idę czytać i klikać
to zalezy od pediatry, ja slyszalam, ze nawet do 24 miesiaca. wczoraj na wizycie pytalam o witamine D, bo karmie modyfikowanym, ale powiedziala, zeby dawac przynajmniej do marca, a potem korzystac ze spacerkow i sloneczka. potem dodala, zeby najlepiej kupic cebion multi i dawac 4 kropelki, to tam juz wszystko jest.

nie zacytowalo mi wszystkeigo co chcialam! ;/

a Brombi, moze kupki sa luzniejsze, bo okres sie zbliza? cos takiego mi sie kojarzy... albo cos pomieszalam

http://www.suwaczki.com/tickers/1usaqps60jfvd5cq.png Natka 16.06.2012

Edytowane przez asioczka
Czas edycji: 2010-02-26 o 11:25
asioczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-26, 11:20   #3232
simpatica
Zakorzenienie

ok nadrobiłam
Cytat:
Napisane przez samanthhha Pokaż wiadomość
Sluchaj dzis radia podlasie o 18.00 bo jest wywiad ze mna.

Cytat:
Zeberko żelazo to jest świństwo, ja po porodzie musiałam brać i też mnie brzuch po tym bardzo bolał, a co dopiero takiego maluszka
Cytat:
ja tez jak brałam to miałam problemy ze zrobieniem kupola, a co dopiero taki maluszek
ja też po porodzie brałam 2xdziennie, brzuch mnie nie bolał ale problemy z kupą były i to jakie! nic dziwnego że maleństwo też ma problemy i boleści.
Cytat:
Napisane przez kachula27 Pokaż wiadomość
Oj Domi ty juz bys chciala zeby tylko klikac i klikac: brzydal:
Klik oczywiscie poszedłNa Ciebie to szczegolnie klikam bo widze ze bardzo wysoko jestes w rankingu i codziennie obserwuje jak tam sytuacja wyglada
no ja też obserwuję rankin i dopinguję Domi żeby była jak najwyżej
Cytat:
A dzisiaj mój obesrołek kończy 4 miesiące i z tej okazji
dla Filipka jak również i dla Malinkoweo Tomka i MartyN23 Oliwki
Cytat:
silna dziewczyna!
Cytat:
nie smutaj się przesilenie wiosenne Cie dopada?
Cytat:
Napisane przez zaharia Pokaż wiadomość
witam mamusie moje najdrozsze

nie bylo mnie dni kilka, poniewaz moja przyjaciolka wczoraj wychodzila za maz i troszke gonitwy bylo.
juz jest po wiec nadrabiam

i jak sie impreza udała?

no a ja jak ponarzekałam na Oli spanie w nocy to dziś było rewelacyjnie bo tylko 2 pobudki w nocy więc sie wyspałam

no tak o wit K mi chodziło. pomyliłam się

Edytowane przez simpatica
Czas edycji: 2010-02-26 o 11:22
simpatica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-26, 11:26   #3233
xpressja
Zadomowienie

mamusie mam pytanko

czy jak swieci już słoneczko takie wiosenne to smarujecie dzidziolki kremem z filtrem czy tylko zwykłym ? ? ?

Stary 2010-02-26, 11:29   #3234
zaharia
Rozeznanie

domi - mala Pola jest kochaniutka. a jaka silna !!!

tarasia- z ta opaska to niezly slodziaczek

kolanosia - mala Lenka to cala mamusia, sliczniutkie jak jedna tak i druga

aniulka- Agusia juz niedlugo i sama te butle bedzie trzymac

olalicious- malenka slodzinka i te czarne oczy wow!!

marta- Oliwka i ten usmiech

xpressja- wow!!! koszulka super a mala oczywiscie pelna swiadomosci w co sie ubrala paluszkiem pokazuje wszystkim jak to ona mamuske ma slicznotka!!

sto lat, sto lat... dla naszego Filusia.

kurcz jakos mo tez wizaz nie chce "isc", cytowalam i co....
12.12.12 zoi

zaharia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-26, 11:32   #3235
asioczka
Zadomowienie

ja smarujenivea "na kazda pogode", ale on chyba nie ma filtra? chyba rzeczywiscie przydalo by sie smarowac kremikiem z filtrem.

oo jaaaaa juz wiem, ze mi sie pomieszalo z tą miesiaczką a luzniejsza kupa...

a wiecie z czym? bo jak klacz ma ruję i karmi źrebaka, to źrebol moze miec biegunke a lbo sie niezle zamotalam dzisiaj albo to jakies zboczenie zawodowe

http://www.suwaczki.com/tickers/1usaqps60jfvd5cq.png Natka 16.06.2012
asioczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-26, 11:47   #3236
elalank
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez asioczka Pokaż wiadomość
ja smarujenivea "na kazda pogode", ale on chyba nie ma filtra? chyba rzeczywiscie przydalo by sie smarowac kremikiem z filtrem.

oo jaaaaa juz wiem, ze mi sie pomieszalo z tą miesiaczką a luzniejsza kupa...

a wiecie z czym? bo jak klacz ma ruję i karmi źrebaka, to źrebol moze miec biegunke a lbo sie niezle zamotalam dzisiaj albo to jakies zboczenie zawodowe
ja tez smaruje tym kremem, chyba trzeba pomyslc o filtrze

źrebak czy niemowlę- co za różnica

acha, zeby nie było to klikam na vichy maniaczki

już stoi szafa super!!!!!!!

to teraz karmie Olke i fruuuuuuuu na spacer!!! bo Olka marudna jest, że hoho!

chyba Karenina pytala sie o lepszą h na basen- mi się wydaje ze o 10

my jutro idziemy na 8 15 a w czwartek ide na 13:45

Stary 2010-02-26, 13:07   #3237
brombusia
Zakorzenienie

Dziękujemy za życzenia

Cytat:
Napisane przez konspiracja Pokaż wiadomość

U nas ostatnio cos się poprzesyawialo i ostatnia drzemkę mamy później, przy czym tak sie Staś rozsypia, że trzeba go wybudzać do kapieli... nie wiem dlaczego. Brombi pomoz - dawno zadnych rad nie udzielałaś Co robić? O ktorej macie ostatnia drzemkę? My kąpiemy ok 19-20.

A zwykłą oliwką nie można? Tez mamy taki łupieżyk...

Czy mamusie które maja starsze dzieciaczki >3mies odtsawily wit K? Te ktore piersią karmią...
Co do drzemek, to nam się czas między karmieniami powoli zbliża do 4 godzin, w związku z czym mamy 3 drzemki, 2 po około 2 godziny i jedną godzinną. Ta ostatnia wypada gdzieś między 16.30 a 18, potem go karmię i kąpiel koło 19. Ale czasami nie chce zasnąć wieczorem, wtedy kąpię go po prostu wcześniej.
A jak Staś śpi w dzień? Może wcześniej za mało śpi i dlatego Ci pada przed kąpielą?

Oliwką można, ale ja już tydzień mu smaruję i nic, a mnie denerwuje, że ma "skazę na urodzie"

Jak Młody miał dokładnie 3 miesiące to akurat byliśmy na szczepieniach i pediatra kazała odstawić

Cytat:
Napisane przez xpressja Pokaż wiadomość
a to moja dama
mummy loves me more than shopping - nic dodać nic ująć
Boska

Cytat:
tak dziewczyny piszecie ze Wasze dzieciaczki maja główkę zniekształconą po jednej czy drugiej stronie, więc i ja sie przyjrzałam Olce i ona ma troszkę płaską z tyłu od leżenia na wprost
to jak mam ją układać? na brzuchu to ona polezy 3 minuty i dalej jest płacz, więc ja nosze na samolocik co by nie leżała za długo, no ale za dlugo to jak tak nie pociągnę...

a jaka zawsze była??? moja Olka zawsze ma taką żółtą z białymi niezmielonymi kawałkami mleka
Kurde, na wprost to nie wiem, bo ja mojemu zmieniam bok, a jak Ty miałabyś ją zmusić, żeby główkę dawała na bok?
Może jak twardo zaśnie, to próbuj jej dawać główkę na bok?

Zawsze była taka jak piszesz, trochę wyglądała jak musztarda.
Kupa właśnie lekko śluzowata i luźna, była przed chwilą trzecia
Jak się jeszcze jedna pojawi to dzwonię po lekarza jakiegoś.

Cytat:

Nie znam....zreszta ja zabiore sie (o ile w ogole) za wielorazowe pieluchy dopiero jak bede malego uczyla siadac na nocniczek, czyli kolo 18 miesiaca zycia...
Ja myślę nad wczesnym treningiem toaletowym

Cytat:

Cycolinka słodka a jaka silna

Cytat:

A robisz tylko cwiczonka na posladki czy brzuch tez? Bo ja tylko na posladki na razie...
A Ty możesz robić takie ćwiczenia z Twoimi problemami z biodrami ?

Cytat:
Napisane przez asioczka Pokaż wiadomość

Czy ja wyglądam na klacz ?
A Ty Asiu weterynarzem jesteś?

W ogóle to okazało się, że babcia TŻ ma półpasiec, a my u niej byliśmy w sobotę . Teraz mi doszło zmartwienie, czy Mały się nie zaraził i stąd te kupki
Ale gorączki nie ma

Dziewczyny, czy Wy klikacie na Kachulkę ?
BO ona jedna wcale się nie upomina i chyba o niej zapomniałyście, ja klikam

Edytowane przez brombusia
Czas edycji: 2010-02-26 o 13:12
brombusia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-26, 13:25   #3238
pietrusia
Zakorzenienie

GG do pietrusia

Domi ja mam takie bo wiem ze Ty sie nad tym zastanawialas u mnie Kamilka lubi sie tym bawic Załącznik 2902048

A tu moje dziecie ogląda ksiązke Załącznik 2902049 Załącznik 2902050

W i którym mi ładniej w zielonym czy niebieskim????

Aniołek[*]
Stary 2010-02-26, 13:32   #3239
pietrusia
Zakorzenienie

GG do pietrusia

brombusia powiedz mi jak w tym albumiku zmienic zdjecie glowne??

A o kto mi powie jak to zrobic tu w podpisie zeby nie bylo linkow widac?? tylko samo Kamilka i nasz ślub a jak sie to przycisnie zeby suwaczek wyskakiwał

Aniołek[*]

Edytowane przez pietrusia
Czas edycji: 2010-02-26 o 13:34
Stary 2010-02-26, 13:48   #3240
magdawikp
Wtajemniczenie

GG do magdawikp Send a message via Skype™ to magdawikp

Cytat:
W ogóle to okazało się, że babcia TŻ ma półpasiec, a my u niej byliśmy w sobotę . Teraz mi doszło zmartwienie, czy Mały się nie zaraził i stąd te kupki
Ale gorączki nie ma

Dziewczyny, czy Wy klikacie na Kachulkę ?
BO ona jedna wcale się nie upomina i chyba o niej zapomniałyście, ja klikam
ja klikam na wszystkie po 2 razy dziennie - bez upominania
choc nie wiem co to za walka ze stresem jak dziewczyny sie stresują klikaniem

polpasiec to wirus ospy Brombi? moze go nie zaraziła kupka tez moze miec sluz jak dziecko jest alergikiem
magdawikp jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości