|
|
#91 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Kilka słów o naturze facetów:)
Cytat:
Co do samego tematu. Aż się dziwie, że wywołał takie poruszenie. Stek infantylnych banałów zbliżony poziomem do "tysiąc powodów dlaczego piwo jest lepsze od kobiety". Jeżeli kogoś to śmieszy, to OK, jakiś pożytek z tego jest. U mnie osobiście wywołał lekki uśmiech, ale politowania. |
|
|
|
|
|
#92 |
|
Raczkowanie
|
Opis bardzo stereotypowy.. niczym z poradnika dla nastolatek.
Nie lubie takiego traktowania mężczyzn jakos osobny, dziwny często glupszy gatunek.. o kobietach też można stworzyć taki ogólny opis ale to wcale nie znaczy że każda z nas taka musi być. Poza tym nasuwa mi się powiedzonko widziały gały co brały... moje widziały dlatego też nie mam takich problemów tudzież obserwacji.
|
|
|
|
|
#93 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#94 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A my tylko siedzielismy w swoim gronie nigdzie sie nie ruszaliśmy..(chodzi mi o to że nie szlismy na żadną impreze itp) ehh to w ogóle ciężki człowiek jest
Edytowane przez Cyska Czas edycji: 2010-02-26 o 03:22 |
|
|
|
|
|
#95 |
|
Zadomowienie
|
Zespół Downa to choroba. Twój kolega pewnie na niego nie cierpi więc powstrzymaj się od prześmiewania chorób innych ludzi.
|
|
#96 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dla mnie śmieszne
|
|
|
|
|
|
#97 |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Niestety nie
Jaka ja bym była szczęśliwa mając taką pupę ![]() Kogóż?
|
|
#98 |
|
BAN stały
|
O, to ja się idealnie nadaję
|
|
|
|
|
#99 | ||
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
Nie uważam, ze autorka myśli stereotypami i że w sposób ograniczony postrzega świat. I myślę, że rozumie doskonale to, co piszecie. ---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ---------- Cytat:
Można by się trochę z babów pośmiać ![]() Co do tych cech które opisałaś - wiele jest i nie ma co zaprzeczać ![]() Jeśli któraś ma dystans do siebie, a to powinna być cecha każdego mądrego człowieka, to podejdzie do tego na luzie.
|
|
|
#100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mówimy w towarzystwie na siebie pieszczotliwie dałniku i przykro mi, ale tego nie zmienisz. Znam ludzi z zespołem downa, lubie i w żaden sposób sie z nich nie wyśmiewam.
|
|
|
#101 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jeśli nie... Po awatarze, kolorze podpisu i stosunku do ludzkich chorób wnoszę że Jolanta Rutowicz ma godne rywalki.
|
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
Mysle, ze oceniania kogos po awatarze i przyrownywanie do takiej Rutowicz w porzadku nie jest...
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
|
|
|
#103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No, ale dodając do tego, że mówi się do znajomych Ty dałnie i dałniku i jest to całkiem normalne a nawet milutkie, to mnie osobiście powala na łopatki... A wbrew pozorom podpis i avatar też w jakimś stopniu identyfikują osobę. Wszak ona sama ten avatar i podpis zamieszcza, utożsamia się z nim, wyraża się przez niego. Po pozorach bo po pozorach, ale pozory wskazują właśnie na taką a nie inną ocenę Cyski.
|
|
|
#104 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Awatar i kolor podpisu tej dziewczyny jest dla mnie tylko wisienką na torcie.
|
|
|
#105 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Ja się zresztą z Tobą zgadzam, że te elementy coś tam mówią o mentalności i pewnym typie osobowości kobiecej, w sensie cycata platynowa blondyna kochająca róż
|
||
|
|
|
|
#106 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
P.s Może tak to "impulsywnie" odbieram, bo to po prostu świadomie czy nieświadomie chamskie jest używać określeń ty dałnie. Obraźliwe dla chorych osób, prześmiewcze dla ich choroby, która wcale śmieszna nie jest. Może nieadekwatnie, ale w liceum miałam w klasie naprawdę otyłą dziewczynę. Była bardzo sympatyczna, więc sporo z nią rozmawiałam. No i swego czasu pewna plastikowa dziewczyna i jej playboyowaty kumpel (też część mojej klasy niestety) zrobili sobie dzień "grubasa" i on chodził za nią (za tym plastikiem) i mówił: ale jesteś gruba, ale masz sadło, ale jesteś obrzydliwa... i oboje się z tego naśmiewali bo dziewczyna z 45kg ważyła... A kogo to najbardziej bolało? Osobę, której teoretycznie te docinki nie dotyczyły, właśnie tą otyłą dziewczynę. Wiem, że może ciężko załapać ten system, ale z pewnych rzeczy nie powinno się robić powiedzonek do znajomych i żartów, bo dla kogoś to jest naprawdę problem.
... znam słowa, które jak atropina rozszerzają źrenice i zmieniają kolor świata. Po nich nie można już odejść ... Edytowane przez zagubiona89r Czas edycji: 2010-02-26 o 15:10 |
|
|
|
|
|
#108 | |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
Po innych jej postach jakoś nie zauważyłam, żeby było z nią coś nie tak ![]() Choć mówienie na siebie "Ty dałniku" mądre nie jest. Pamiętam, że w podstawówce to słowo było na porządku dziennym. Jednak od kiedy się dowiedziałam, że to choroba i na czym polega, bardzo się pilnuję żeby go nie używać, choć to było takie przyzwyczajenie. Ale to jest w ogóle nie na temat.
|
|
|
#109 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A co do nazywania kogoś "dałnikiem"-to em..to mówi dużo o poziomie takich osób.
|
|
|
|
#110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój ojciec potrafił mi wytłumaczyć ponad 400 km trasę w Bieszczady tak, że nie miałam najmniejszego problemu z dojazdem jadąc po raz pierwszy (inną trasą niż ogólnie znana), mój tż jak tłumaczy, to nawet nie wyjedziesz z miasta ![]() Zaś co do natury faceta to ja autorytarnie stwierdzam, że każdy facet ma inną naturę
|
|
|
#111 |
|
Zakorzenienie
|
Przyznam że nie przeczytałam wszystkich dokładnie - tyle bredni na raz to nie na mój ciasny rozumek
Ehh... przykro mi, że ocenianie ludzi przychodzi wam tak łatwo...ale nie czuje sie na wybitnie niskim poziomie z tego powodu że w bliskim gronie przyjaciół mówimy sobie dałniku, gupolku, czasem mendo jedna ale to wszystko przez uśmiech to nie jest takie podstawówkowe, że jestem zła i wyzywam go TY DAŁNIE!!![]() Ale co ja się będę tłumaczyć... wy wiecie lepiej. Cycki w awatarze i różowy podpis przemawiają za tym, że jestem pustą różową lalą... (choć w wizażowej szafie ani widu ani sluchu różowego , ale to nic cicho! zburzę wam koncepcje) uważam sie za lepszą i gnębię słabsze grubsze osoby i te z ułomnościami.Wiecie co.. przykro by mi sie czytało wasze wywody gdyby nie to, że wizaż podbudował nie co mą nie za wysoką samoocenę, dostaje często wiadomości od nieznajomych mi wizażanek że wydaje im się sympatyczna, energiczna itp Także chyba nie jest ze mną aż tak źle Choć... może one też sie mylą tak jak teraz wy Legenda: - Cyśka to moja wieloletnia(7?8?) ksywa, skrót od Marcysi (to nie moje imie), a to że kojarzy wam sie z cyckami..... ![]() - różowy podpis - rzuca sie w oczy - tylko dlatego - cycki w avie.... nie wiem... nie mam za dużych... czasem można sobie pomarzyć! ![]() Dziękuję i pozdrawiam. Przyszła Pani Prawnik. (bez porównań do legalnej blondynki sie nie obejdzie?
Edytowane przez Cyska Czas edycji: 2010-02-26 o 15:56 |
|
|
|
|
#112 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
? Bez zartow.Cytat:
?
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
||
|
|
|
|
#113 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Wczoraj na przykład zamierzałam dojść na przystanek autobusowy trasą, którą chodzę od lat...i cóż...chyba źle skręciłam w jakimś momencie bo jakimś cudem trasa nie była taka sama co zwykle...dłuższa bo parę razy musiałam się cofać i zastanawiać jak to dalej szło I to w sumie nie jest śmieszne - mam 31 lat, a perspektywa mojej samotnej podróży budzi u rodziny grozę. Nie chcą mnie samej puszczać |
||
|
|
|
|
#114 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nic dodac nic ujac, iezle sie usmialam Faceci sa z Marsa, a my z Wenus i tego sie nie przesloczy
|
|
|
#115 | |
|
Zakorzenienie
|
hm... tż mi czasem mówił że jestem słodka
![]() Perseusz prosze pożycz czasem swą kryształową kulę ![]() ---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ---------- Cytat:
Czy ja się Wam wpieprzam jak nazywacie swoich teżetów, braci, siostry, znajomych, szefa?? Pewnie po usłyszeniu niejednego określenia mina by mi się wykrzywiła i uszy oklapły, ale czy to znaczy że mam was uważać za ostatnich imbecylów?
|
|
|
#116 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja moge dodac, ze jak robie pranie i pytam sie TZ 3 razy czy napewno nie ma nic bialego do wyprania, oprocz tego co juz wyjelam z brudnika. Mowi nie odrywajac twarzy od laptopa "yym, niee" na pewno nic nie masz ? "nieee..". Wieczorkiem gdzies wychodzimy TZ zaklada bezowy sweterek z jakas plamka po jedzeniu ( bo trzeba dodac, ze zawsze mu cos spadnie, czy to jestesmy w restauracji, czy w domu na kanapie)..o nie brudny ![]() Mam wrazenie, ze faceci nie sluchaja. Oni w glowach slysza "bla bla bla". Ale moj TZ sie wycwanil i jak z nienacka sie pytam o czym mowie to jak papuga powtarz aostatnie wyrazy..z niepewna mina ![]() Przyczym sie nie umiem za to gniewac, bo mnie rozbraja ta jego mina. Jak uczyl mnie prowdzic samochod..to wygladalo to tak: pojechalismy pznym wieczorem na parking tesco, siadam za kolkiem (jego prawie nowego srebrnego, wypieszczonego volvo) jade prosto3metry a tu nagle TZ wola STOP..z kroplami potu na czole..pytam co sie stalo i slysze " nie widzisz murek"...10 metrow przed nami. Tak to sie nasza nauka jzdy skonczyla. Nie chcialam przyprawic go o zawal
|
|
|
#117 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#118 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zresztą, do tej pory jak biore jego auto to mam 15 minutowy wykład, ze ma obnizone zawieszenie, zebym na dziury uwazała, jechała powoli i ostrożnie i oczywiscie uwazała na Felgi
|
|
|
#119 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uwazam, ze takie okreslenia jakich uzywa Cyska sa nie w porzadku. Co nie oznacza, ze ktokolwiek ma podstawy do pisania jaka ona jest na podstawie jednego takiego tekstu i tego co ma w awatarze a juz tym bardziej do pisania pod jej adresem takich chamskich i prymitywnych tekstow jak powyzej.
|
|
|
|
|
#120 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
To taki bardziej niedzielny kierowca i jak twierdzi nie ma wyczucia szerokości jezdni |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:54.

To był naprawdę miły wieczór
A my tylko siedzielismy w swoim gronie nigdzie sie nie ruszaliśmy..(chodzi mi o to że nie szlismy na żadną impreze itp) ehh to w ogóle ciężki człowiek jest