|
|
#481 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: *** Kilka kosmetyków :) + Priscilla Presley***
Mogę Ci oddać:
- próbkę Max Mara Kashmina Touch - próbkę Halloween mogę zrobić odlewki Very Wang Princess - 5ml My Insolence - około 3ml Angel - około 1ml tylko, że tak jak mówię, mam atomki tylko 8ml, więc nie będę do tego przelewać tak mało My Insolence lub Angela, bo mi się to nie opłaca wtedy. Mogę odlać Ci do tego atomka 5ml Princess, a jeśli chcesz próbeczki My Insolence i Angel to musiałabyś podesłać mi fiolki.
|
#482 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: *** Kilka kosmetyków :) ***
Hej
Mialam chyba jakies probki Angel SprawdzęA jesli chodzi o pozostałe rzeczy mam maske z zielonej glinki, zapach demeter czekoladowe ciastka ale tutaj mogę tylko odlewki zaproponowac.
|
#483 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ty mi dajesz balsam Pure Purple Hugo Bossa ![]() ja Ci daję: - próbkę Max Mary - próbkę Halloween - odlewkę około 7ml Princess Very Wang (do mojego atomka) - odlewkę My Insolence (do Twojej podesłanej fiolki) To wyślij mi pierwsza paczuszkę z tą fiolką i jak tylko dostanę, przepsikam Ci My Insolence i wysyłam do Ciebie, pasuje? ![]() no to PW
|
|
#485 |
|
Rozeznanie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
Pytałas u mnie o
2.Dax cosmetic Perfecta Extraslim-serum do szybkiej redukcji cellulitu-nieużywany. 4.Soraya-balsam antycellulitowy-uzyty 2 razy 6.Perfumy ChupaChups-Love Trap:Hot Pink-nieuzywane U ciebie podobają mi się tylko cienie Avon Colours,True colour. Którą z tych 3 rzeczy chciałabys za cienie???
|
#486 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę, że prawdziwy łasuch ciastecznowy z Ciebie
Mogę oddać koło 5 ml ciasteczek Tylko nie mam pomysłu do czego przelać bo fiolki chyba nie mam :/ maseczkę mam z ziaji pro, bardzo dobra A co do rose to chyba przesadzilam z tymi 25 ... będzie z 30 ml ... trudno zmierzyc ale tak na moje oko
|
#487 |
|
Rozeznanie
|
Wiem,zauwazyłam swój błąd. Jezeli mi powiesz czym jest Astor, Air Mousse, #300, 1,5ml to moze sie skusze
Limitless Web3.0 Crypto Exchange - Buy, Sell, and Swap Crypto: Simple, Fast, Free of Custody Edytowane przez SAH20 Czas edycji: 2010-02-18 o 16:57 |
|
|
|
#488 |
|
Przyczajenie
|
Wymienię ...
Witam.
Wymienię nowy, nieużywany produkt na grzybicę stóp - Lamisilatt 1 na cokolwiek. Jest on dość drogi dlatego może komuś się przyda. Pojemność 4 g. Przybliżony koszt w sklepie 35-40 zł. Termin ważności 04.2010r. |
|
|
|
#489 | |
|
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Wymienię ...
Cytat:
|
|
|
|
|
#490 |
|
Rozeznanie
|
Hmm mozesz dorzucic
|
#491 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#492 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety
Szukam tylko perfum.
|
#494 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
a co byś za te kosmetyki chciała
|
|
#495 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#496 |
|
Raczkowanie
|
The Body Shop, Crystal Sparkle Gloss - błyszczyk - nieużywany (na zdjęciu ten bardziej różowy)
Gdzie go mogę zobaczyć? Zajrzyj do mnie, chciałaś : ESSENCE- cienie Soft Matt- kolor o2 (Satin Matt)- cieliste z satynową poświatą, użyte tylko raz LANCOME- Color Focus- oryginalne miniaturki cieni (2g)- kolory: jasna zieleń, ciemny khaki, brązowo miedziany i troszkę jasnego filetu. ---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- To szkoda że tego błyszczyka BS już nie ma Myślałam że dobijemy targu ale trudno. Może innym razem |
|
|
|
#498 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
dokładki są na całej pierwszej stronie porozrzycane ale nie są oznaczone jako dokładki np. garniera krem jest z dokładki
![]() ---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ---------- nie tylko krem dołożyłam jeszcze sweterek Cubu, sukienkę lnianą i jakieś inne rzeczy jeszcze ale po całej 1 stronie są umieszczone
|
|
#500 |
|
BAN stały
|
cos u mnie za Dove Summer Glow + soft shimmer ciemna karnacja - ok 3/4
Nivea, Pielęgnujące mleczko, skóra bardzo sucha (z dozownikiem) - kilka razy użyte, powiedzmy, że 360/400 ml Dax Cosmetics, Samoopalacz - ok. 3/4 (12.10) Beauty Innovations, DiY szminka - pudrowy róż (nieużywana) moja wymianka https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=406530 |
|
|
|
#501 |
|
Raczkowanie
|
Hej
Co z naszą wymianką? Pamiętasz jeszcze? ![]() Przypominam na czym stanęło: Hej Pisałaś u mnie:Cytat: Kilka rzeczy sobie u Ciebie wyszukałam: Ziaja, Blubel, owocowy błyszczyk, żurawina-poziomka - nieużywany (09.2010) Boots, 17 - Sheer Mineral Blusher - mineralny róż do policzków - ilość na zdjęciu, praktycznie nieużywany Sensique, cień do powiek - jasny fiolet perłowy Hean, #426, śliwkowo-jagodowy Oriflame, Visions, Peach me Perfect skin glow - rozświetlający żel (12.09) Mam jeszcze całą butle (100ml) Angela oryginalnego. Nie zużyje go w kolejnych 3 wcieleniach więc chętnie zrobię Ci odlewkę. Oprócz tego mam jeszcze kremiki ZIAJA med na naczynka. Daj znać co Ty na to Nie pamiętam, czy u Ciebie pisałam, także napiszę co mi się podoba ![]() - odlewka Angela - YVES ROCHER - perfum w kremie. - ziaja na naczynka
|
#502 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 22 pkt / 96% pozyt.
|
Beauty Innovations, DiY szminka - pudrowy róż (nieużywana)
L'Oreal, Telescopic Mascara - myślę, że ok. 3/4 albo i więcej, bo baaardzo rzadko używane - po terminie, ale mokry i wszystko z nim ok. Johnson&Johnson, bebe, Young care, krem do twarzy, cera sucha i wrażliwa, nieużywany, nowy 50 m Avon, Celebre (chłodząca mgiełka zapachowa) - nieużywana Pytałaś o wymiankę u mnie, o to co mnie interesuje u Ciebie
|
|
|
|
#503 |
|
Raczkowanie
|
coś za Ziaja, Blubel, owocowy błyszczyk któraś pomadke z color trend i ten tonik z avonu przeciw wągrom?
|
|
|
|
#504 |
|
Zadomowienie
|
Siemka.
Jeśli nadal interesuje Cię fluid Virtual to byłabym chętna na hennę koloryzującą orzech laskowy venity i próbeczkę jakiegoś zapachu. ![]() Będę wdzięczna za pw. bo mój wątek w edycji.
|
|
|
|
#505 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 22 pkt / 96% pozyt.
|
hej, pytałaś o wymianę u mnie, odpisałam, więc proszę o odpowiedź, czy Ci pasuje wymianka za jakieś Twoje rzeczy za moje.
zauważyłam, że szukasz rzeczy z sowami - mam w swoich zbiorach śliczny breloczek-sowę, taką pokrytą włosiem, "jak żywą" , jakby co to Ci podeślę zdjęcia. czekam na odpowiedź.
Edytowane przez moose Czas edycji: 2010-02-22 o 19:54 |
|
|
|
#510 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: *** Kilka kosmetyków :) + Escada, Masumi, Priscilla Presley***
coś za Essence, Moonlight Collection, puder rozświetlający- nieużywany
Tisane, balsam do ust - nówka
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:53.

Sprawdzę

bo zapach wolalabym wymienic na zapach...

Myślałam że dobijemy targu ale trudno. Może innym razem 

więc chętnie zrobię Ci odlewkę. Oprócz tego mam jeszcze kremiki ZIAJA med na naczynka. Daj znać co Ty na to