Miłośniczki Zary - część II - Strona 80 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-27, 18:33   #2371
anies5
Zakorzenienie

Dot.: Miłośniczki Zary - część II

Cytat:
Napisane przez mm111111 Pokaż wiadomość
Ktoś dorzucił się do tego zamówienia??? To skomplikowane jak jasna chole....pełno zakazów nakazów.... ręce opadają. A tak mi zależy na tych butach
Też chętnie kupiłabym te buty, ale zamówienia zbiorowe przerażają mnie. Jakoś wolę sama dokonywać zakupów, ale tutaj związane jest to z zakupem całego kartonu obuwia .
Z tego, co wyczytałam, to zamówienie jest już zamknięte, poza tym mnie interesowałby kolor beżowy.
Stary 2010-02-27, 18:33   #2372
boszenka69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pronunciation Pokaż wiadomość
mam te buty ..
są naprawdę wygodne koturn nie jest ani za wysoki ani za niski ...
odnośnie jednosezonowości, to czasami szkoda, że fajne buty tylko tyle wytrzymują, bo czasem chciałoby się je dłużej użytkować
A jaki masz kolor? Jak rzeczywiście okażą się takie wygodne, to chyba będę musiała sprawić sobie kilka par, tak na wszelki wypadek
Cytat:
Ktoś dorzucił się do tego zamówienia??? To skomplikowane jak jasna chole....pełno zakazów nakazów.... ręce opadają. A tak mi zależy na tych butach
Zgadzam się, skomplikowane i duża rywalizacja, bo masa dziewczyn była chętna na te buty, a nie wiedziałam, że mój rozmiar jest taki popularny Na kilka pierwszych zamówień nie udało mi się załapać, ale zaczęłam uważnie śledzić oba wątki sigmowe i mam je

Cytat:
Napisane przez praline Pokaż wiadomość

Dziewczyny a ile cm ma koturna w tych platformach z Sigmy? wiecie może?
8cm
boszenka69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-27, 18:33   #2373
cherry_killer
Rozeznanie

Cytat:
Mam tylko takie zdjęcie Delikatnie mi odstają czego tutaj za bardzo nie widać, ale nie kłapią jakoś
O dziękuję Bardzo ładnie się prezentują!
cherry_killer jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-27, 18:37   #2374
mm111111
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anies5 Pokaż wiadomość
Też chętnie kupiłabym te buty, ale zamówienia zbiorowe przerażają mnie. Jakoś wolę sama dokonywać zakupów, ale tutaj związane jest to z zakupem całego kartonu obuwia .
Z tego, co wyczytałam, to zamówienie jest już zamknięte, poza tym mnie interesowałby kolor beżowy.
Mnie też interesuje kolor beżowy, bo czarny już mam (paczki jeszcze nie odebrałam ale już się nie mogę doczekać :P)

Cytat:
Napisane przez boszenka69 Pokaż wiadomość
A jaki masz kolor? Jak rzeczywiście okażą się takie wygodne, to chyba będę musiała sprawić sobie kilka par, tak na wszelki wypadek

Zgadzam się, skomplikowane i duża rywalizacja, bo masa dziewczyn była chętna na te buty, a nie wiedziałam, że mój rozmiar jest taki popularny Na kilka pierwszych zamówień nie udało mi się załapać, ale zaczęłam uważnie śledzić oba wątki sigmowe i mam je

8cm
Macie jakieś pomysły jak jeszcze można je zdobyć? Napisałam do użytkownika z allegro u którego kupiłam czarne, czy nie mogłby poszerzyć swojej oferty o nowe kolory. Zobaczymy co odpisze....
Boszenka a Ty masz jaki kolor? Jak się sprawują?
mm111111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-27, 18:39   #2375
Mirell
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paryzanka202 Pokaż wiadomość
A sa u Ciebie te Zarowe torebki z lancuchami?

Nie jestem co prawda Gosia, ale Tesco u niej=Tesco u mnie
Więc pozwolę sobie odpowiedzieć że w najbliższym Tesco w Gdańsku nie ma, ale jest w tym w Gdyni na Dąbrowie, ale jak już pisałam w najbliższym czasie się tam nie wybieram
Zresztą to i dobrze dla mojego portfela, bo będąc tylko i wyłącznie po nią zakupiłam jeszcze dwie inne rzeczy (bo jak nie brać za taką cenę) i zapewne tak samo by się to skończyło
Mirell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-27, 18:47   #2376
unrepeatable
Zakorzenienie

Cytat:
oo a jaki ten szary? jasny czy ciemny? mogłabyś mi takie zakupić w rozmiarze 37?
http://chce.to/content/zabka/200.big...DA71C7D05F.jpg

cos w stylu tego koloru ;p

Jasne sama jade po nie,mam nadzieje ,ze jeszzcze beda rozmiary kolo srody bo wczesniej mam za duzo nauki zeby sie wyrwac ;/;/

http://www.fashiolista.com/style/unrepeatable/

http://instagram.com/gosiaduma

unrepeatable jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-27, 18:47   #2377
Soline
Zadomowienie

Co do zamówień z Sigmy - ja w nich biorę udział i fakt - jak buty są ładne, to ciężko się załapać, ale warto No i ceny naprawdę śmieszne.

I jedna Wizażanka pisała, że butki sigmowe można też dostać, jeśli dobrze pamiętam, w Bydgoszczy, jest tam sklep, gdzie pani sprowadza z Sigmy i ceny przystępne

Do pracy rodacy!

I shoot photos not people

Edytowane przez Soline
Czas edycji: 2010-02-27 o 18:50
Soline jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-02-27, 18:53   #2378
mm111111
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Soline Pokaż wiadomość
Co do zamówień z Sigmy - ja w nich biorę udział i fakt - jak buty są ładne, to ciężko się załapać, ale warto No i ceny naprawdę śmieszne.

I jedna Wizażanka pisała, że butki sigmowe można też dostać, jeśli dobrze pamiętam, w Bydgoszczy, jest tam sklep, gdzie pani sprowadza z Sigmy i ceny przystępne
Bierzesz w nich udział? Ja o tym nie mam pojęcia, wiem tylko tylko że nie wystarczy wejść na tamten wątek i napisac posta "zamawiam buty te i te w tym i tym rozmiarze" :P to raczej bardziej zawiła sprawa...kurde napaliłam się na te beżowe koturny....
Stary 2010-02-27, 18:58   #2379
pronunciation
Zakorzenienie

Cytat:
Bierzesz w nich udział? Ja o tym nie mam pojęcia, wiem tylko tylko że nie wystarczy wejść na tamten wątek i napisac posta "zamawiam buty te i te w tym i tym rozmiarze" :P to raczej bardziej zawiła sprawa...kurde napaliłam się na te beżowe koturny....
żadna skomplikowana sprawa ...
organizatorka ogłasza zamówienie na dany model i wpisujesz się, że jesteś chętna na dany rozmiar..
jeśli uzbiera się całe zamówienie wpłacasz kasę i oczekujesz na buty
Stary 2010-02-27, 19:03   #2380
boszenka69
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie też interesuje kolor beżowy, bo czarny już mam (paczki jeszcze nie odebrałam ale już się nie mogę doczekać :P)

Macie jakieś pomysły jak jeszcze można je zdobyć? Napisałam do użytkownika z allegro u którego kupiłam czarne, czy nie mogłby poszerzyć swojej oferty o nowe kolory. Zobaczymy co odpisze....
Boszenka a Ty masz jaki kolor? Jak się sprawują?
Brązowe. Drugie od prawej
Ja dopiero je zamówiłam i zanim dotrą do Dublina minie pewnie trochę czasu, więc muszę się uzbroić w cierpliwość.
Cytat:
Zawsze możesz sama złożyć zamówienie na stronce tej hurtowni, tyle, że musisz posiadać nr regon i zamawiać od razu cały karton butów, czyt. pełna rozmiarówka (niektóre rozmiary po dwie, a nawet trzy pary). Potem zawsze możesz sprzedać na all, czy coś Sama nad tym rozmyślałam, ale że nie ma mnie teraz w PL to na odległość nie chce mi się jednak w to bawić..
Załącznik 2906096
Stary 2010-02-27, 19:06   #2381
mm111111
Wtajemniczenie

Cytat:
żadna skomplikowana sprawa ...
organizatorka ogłasza zamówienie na dany model i wpisujesz się, że jesteś chętna na dany rozmiar..
jeśli uzbiera się całe zamówienie wpłacasz kasę i oczekujesz na buty
Może dla Ciebie nie jest, ale dla mnie i paru innych osób jest Na jakim wątku organizatorka ogłasza takie zamówienie? To muszę codziennie sprawadzać taki wątek czy przypadkiem nie robi się zamówienie na "mój" model....? Po prostu nie wiem jak to funkcjonuje, opisane zasady są mało zrozumiane dla osób które nie brały dotąd w tym udziału, tak mi sie wydaje.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-27, 19:09   #2382
pronunciation
Zakorzenienie

Cytat:
Może dla Ciebie nie jest, ale dla mnie i paru innych osób jest Na jakim wątku organizatorka ogłasza takie zamówienie? To muszę codziennie sprawadzać taki wątek czy przypadkiem nie robi się zamówienie na "mój" model....? Po prostu nie wiem jak to funkcjonuje, opisane zasady są mało zrozumiane dla osób które nie brały dotąd w tym udziału, tak mi sie wydaje.
no organizatorka raczej nie musi zabiegać o chętne, bo jest ich mnóstwo..
kto pierwszy ten lepszy...
zamówienie jest ogłaszane na wątku o sigmie i się wpisujesz pod nim, że jesteś chętna...
Stary 2010-02-27, 19:15   #2383
mm111111
Wtajemniczenie

Cytat:
no organizatorka raczej nie musi zabiegać o chętne, bo jest ich mnóstwo..
kto pierwszy ten lepszy...
zamówienie jest ogłaszane na wątku o sigmie i się wpisujesz pod nim, że jesteś chętna...
Nie zrozumiałyśmy się łagodnie mówiąc Nie chodzi mi o to żeby organizatorka łaskawie mnie zapytała o to czy chcę zamówić jakieś buty Kto pierwszy ten lepszy ok, może i tak, ale z tego co się rozeznałam są różne wątki. Np. ten głowny wątek służy tym wizażankom które mają już nadany jakiś kolor czcionki itd. I tam składa się już jakies potwierdzone zamówienia czy jakoś tak...mniejsza z tym. Nie wiem jak to funkcjonuje, może jakaś miła wizażanka mi to wyjaśni na "priv" bo szkoda tego wątku na takie dyskusje Pozdrawiam
Stary 2010-02-27, 19:17   #2384
Gonia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mirell Pokaż wiadomość

Nie jestem co prawda Gosia, ale Tesco u niej=Tesco u mnie
Więc pozwolę sobie odpowiedzieć że w najbliższym Tesco w Gdańsku nie ma, ale jest w tym w Gdyni na Dąbrowie, ale jak już pisałam w najbliższym czasie się tam nie wybieram
Zresztą to i dobrze dla mojego portfela, bo będąc tylko i wyłącznie po nią zakupiłam jeszcze dwie inne rzeczy (bo jak nie brać za taką cenę) i zapewne tak samo by się to skończyło
Mirell - a dużo zostało na Dąbrowie tych torebek ?
będę w przyszłym tygodniu w piątek w Gdyni.... tak mysle, czy by tam nie podjechać....

to fakt..... mamy wspólne Tesco

Edytowane przez Gonia
Czas edycji: 2010-02-27 o 19:19
Gonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-27, 19:19   #2385
pronunciation
Zakorzenienie

Cytat:
Nie zrozumiałyśmy się łagodnie mówiąc Nie chodzi mi o to żeby organizatorka łaskawie mnie zapytała o to czy chcę zamówić jakieś buty Kto pierwszy ten lepszy ok, może i tak, ale z tego co się rozeznałam są różne wątki. Np. ten głowny wątek służy tym wizażankom które mają już nadany jakiś kolor czcionki itd. I tam składa się już jakies potwierdzone zamówienia czy jakoś tak...mniejsza z tym. Nie wiem jak to funkcjonuje, może jakaś miła wizażanka mi to wyjaśni na "priv" bo szkoda tego wątku na takie dyskusje Pozdrawiam
kolory są zarezerwowane dla organizatorek, a nie dla uczestniczek, po to aby nie było bałaganu na wątku..
jeśli np. organizatorka ma przypisany kolor szary to wpisujesz się szarym kolorem na dany rozmiar..

w tym wątku są organizowane zamówienia:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=403015
Stary 2010-02-27, 19:20   #2386
MsTseTse
Zadomowienie

Dziewczynki czy mogłabym was prosić o zakup marynarki, która była przeceniona na 59zł? Niestety u mnie w mieście nie ma ZARY, a zakochałam się w tej marynarce.

Rozmiar S

zdjęcie zapożyczone od jednej z wizażanek
MsTseTse jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-27, 19:22   #2387
paryzanka202
Zakorzenienie

ja tez nie rozumiem tych zamowien
paryzanka202 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-27, 19:22   #2388
Soline
Zadomowienie

Cytat:
tak i to nie jest takie trudne, jak się wydaje trzeba być po prostu uczciwym i zdecydowanym tutaj jest link do naszego wątku plotkowego o Sigmie: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=408879
możesz w nim spokojnie pytać, pisać i co tylko chcesz

Do pracy rodacy!

Stary 2010-02-27, 19:26   #2389
Gonia
Zakorzenienie

Cytat:
kolory są zarezerwowane dla organizatorek, a nie dla uczestniczek, po to aby nie było bałaganu na wątku..
jeśli np. organizatorka ma przypisany kolor szary to wpisujesz się szarym kolorem na dany rozmiar..

w tym wątku są organizowane zamówienia:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=403015
ja się nie moge połapać w tych zamówieniach.......

chciałąbym jakiś rzymianki na obcasie i nic nie kumam.....

---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ----------

Cytat:
Napisane przez MsTseTse Pokaż wiadomość
Dziewczynki czy mogłabym was prosić o zakup marynarki, która była przeceniona na 59zł? Niestety u mnie w mieście nie ma ZARY, a zakochałam się w tej marynarce.

Rozmiar S

zdjęcie zapożyczone od jednej z wizażanek
ich już nigdzie nie ma..... musisz szukać na all, ale już na pewno nie za cenę 59 zł .... raczej 159zł

Gonia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-27, 19:28   #2390
cheshire-cat
Zadomowienie

ja już brałam udział w takim zamówieniu i jedyna trudność to dostanie się na listę po 10 minutach od ogłoszenia zamówienia może już nie być interesującego nas rozmiaru

You can't help that... we're all mad here

cheshire-cat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-27, 19:35   #2391
boszenka69
Zakorzenienie

Cytat:
Najlepiej sprawdzać kilka razy dziennie... Ja np. raz spóźniłam się o 10 min. i mój rozmiar poszedł
Stary 2010-02-27, 19:45   #2392
mm111111
Wtajemniczenie

O z tego co widzę, nie jestem osamotniona w swojej niewiedzy Może uda mi się trafić na to zamówienie :P
Stary 2010-02-27, 19:50   #2393
MsTseTse
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Gonia Pokaż wiadomość
ich już nigdzie nie ma..... musisz szukać na all, ale już na pewno nie za cenę 59 zł .... raczej 159zł
Wczoraj (albo przedwczoraj) wizażanki pisały, że jeszcze są, więc miałam nadzieję, że jeszcze nie jest za późno
Jednak, gdyby któraś z Was trafiła na nią, to proszę o zakup
MsTseTse jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-27, 19:54   #2394
mm111111
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Soline Pokaż wiadomość
tak i to nie jest takie trudne, jak się wydaje trzeba być po prostu uczciwym i zdecydowanym tutaj jest link do naszego wątku plotkowego o Sigmie: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=408879
możesz w nim spokojnie pytać, pisać i co tylko chcesz
A jeszcze apropo tej "uczciwości i zdecydowania" zdecydowana jestem, gdybym nie była, nie siałabym takiego zamieszania Co do uczciwości to oczywiście działa w obie strony
Stary 2010-02-27, 19:57   #2395
BBlondyneczkAA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez unrepeatable Pokaż wiadomość
Dla Poznaniaczek: te butki( i jeszcze szare) na deptaku po 39 zl wiec zawsze 10 zl miej;P;P;P
Potwierdzam i nie tylko te z tych Sigmowych

Zakochana
BBlondyneczkAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-27, 20:01   #2396
Soline
Zadomowienie

Cytat:
A jeszcze apropo tej "uczciwości i zdecydowania" zdecydowana jestem, gdybym nie była, nie siałabym takiego zamieszania Co do uczciwości to oczywiście działa w obie strony
no wiadomo ciężko jest tak wysłać komuś pieniądze, jak i wydać 700zł przy odebraniu paczki, ale na szczęście weryfikacja jest bardzo skrupulatna i nie trzeba się o to bać

Do pracy rodacy!

Stary 2010-02-27, 20:13   #2397
Mirell
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gonia Pokaż wiadomość
Mirell - a dużo zostało na Dąbrowie tych torebek ?
będę w przyszłym tygodniu w piątek w Gdyni.... tak mysle, czy by tam nie podjechać....

to fakt..... mamy wspólne Tesco

I Zarę i H&M i Mango też

A oprócz mojej była jeszcze tylko jedna, ale mogli dołożyć
Mirell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-27, 20:58   #2398
paradiso
Zadomowienie

Gabi,widziałam dzisiaj w Arkadii około 9 tych sukienek na jedno ramię za 99 zł,ale mam problem z kartą i nie mogłam kupić.
Mademoiselle,były też spódniczki granatowe za 169 złI dołożyli(albo wcześniej ich nie zauważyłam)takie same ciemnobeżowe.
paradiso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-27, 21:20   #2399
Kica.
Zakorzenienie

dziewczyny, które mają problem z zamawianiem z Sigmy -czy przeczytałyście tam pierwszy post, w którym jest dokładnie opisane co i jak ? Sama dopiero tydzień temu odkryłam tamten wątek i wg mnie ten pierwszy post wszystko tłumaczy w bardzo jasny sposób prześledźcie sobie tam kilka stron, to zobaczycie jak krok po kroku zamowienie dochodzi do skutku. mnie udalo sie zalapac na 2 pary ale tylko dlatego ze siedzialam przy komputerze w odpowiednim momencie

http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=408879 -tutaj mozecie pytac o wszystko co zwiazane z tymi zamowieniami, podawac swoje propozycje itd ale nie na wątku zamówieniowym bo to robi bałagan.

Edytowane przez Kica.
Czas edycji: 2010-02-27 o 21:22
Kica. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-27, 21:27   #2400
rzesa20
Rozeznanie

Martuś jeśli będą jeszcze te zarowe torebki to nie ma problemu, mogę Ci kupić w poniedziałek

Nie można być jak Prince Polo i smakować wszystkim...
rzesa20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości