|
|
#2371 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Miłośniczki Zary - część II
Cytat:
. Z tego, co wyczytałam, to zamówienie jest już zamknięte, poza tym mnie interesowałby kolor beżowy.
|
|
#2372 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak rzeczywiście okażą się takie wygodne, to chyba będę musiała sprawić sobie kilka par, tak na wszelki wypadek ![]() Cytat:
Na kilka pierwszych zamówień nie udało mi się załapać, ale zaczęłam uważnie śledzić oba wątki sigmowe i mam je Cytat:
|
|
#2373 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2374 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Boszenka a Ty masz jaki kolor? Jak się sprawują? |
||
|
|
|
#2375 |
|
Zakorzenienie
|
Nie jestem co prawda Gosia, ale Tesco u niej=Tesco u mnie ![]() Więc pozwolę sobie odpowiedzieć że w najbliższym Tesco w Gdańsku nie ma, ale jest w tym w Gdyni na Dąbrowie, ale jak już pisałam w najbliższym czasie się tam nie wybieram ![]() Zresztą to i dobrze dla mojego portfela, bo będąc tylko i wyłącznie po nią zakupiłam jeszcze dwie inne rzeczy (bo jak nie brać za taką cenę) i zapewne tak samo by się to skończyło
|
#2376 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cos w stylu tego koloru ;p Jasne sama jade po nie,mam nadzieje ,ze jeszzcze beda rozmiary kolo srody bo wczesniej mam za duzo nauki zeby sie wyrwac ;/;/
|
|
#2377 |
|
Zadomowienie
|
Co do zamówień z Sigmy - ja w nich biorę udział i fakt - jak buty są ładne, to ciężko się załapać, ale warto
I jedna Wizażanka pisała, że butki sigmowe można też dostać, jeśli dobrze pamiętam, w Bydgoszczy, jest tam sklep, gdzie pani sprowadza z Sigmy i ceny przystępne
Edytowane przez Soline Czas edycji: 2010-02-27 o 19:50 |
|
|
|
#2378 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#2379 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
organizatorka ogłasza zamówienie na dany model i wpisujesz się, że jesteś chętna na dany rozmiar.. jeśli uzbiera się całe zamówienie wpłacasz kasę i oczekujesz na buty
|
|
#2380 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja dopiero je zamówiłam i zanim dotrą do Dublina minie pewnie trochę czasu, więc muszę się uzbroić w cierpliwość. Cytat:
Sama nad tym rozmyślałam, ale że nie ma mnie teraz w PL to na odległość nie chce mi się jednak w to bawić..![]() Załącznik 2906096
|
|
#2381 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Na jakim wątku organizatorka ogłasza takie zamówienie? To muszę codziennie sprawadzać taki wątek czy przypadkiem nie robi się zamówienie na "mój" model....? Po prostu nie wiem jak to funkcjonuje, opisane zasady są mało zrozumiane dla osób które nie brały dotąd w tym udziału, tak mi sie wydaje.
|
|
|
|
|
#2382 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kto pierwszy ten lepszy... ![]() zamówienie jest ogłaszane na wątku o sigmie i się wpisujesz pod nim, że jesteś chętna...
|
|
#2383 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie chodzi mi o to żeby organizatorka łaskawie mnie zapytała o to czy chcę zamówić jakieś buty Kto pierwszy ten lepszy ok, może i tak, ale z tego co się rozeznałam są różne wątki. Np. ten głowny wątek służy tym wizażankom które mają już nadany jakiś kolor czcionki itd. I tam składa się już jakies potwierdzone zamówienia czy jakoś tak...mniejsza z tym. Nie wiem jak to funkcjonuje, może jakaś miła wizażanka mi to wyjaśni na "priv" bo szkoda tego wątku na takie dyskusje Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#2384 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
będę w przyszłym tygodniu w piątek w Gdyni.... tak mysle, czy by tam nie podjechać.... to fakt..... mamy wspólne Tesco
21 lat z WIZAŻEM ![]() Edytowane przez Gonia Czas edycji: 2010-02-27 o 20:19 |
|
|
|
|
#2385 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeśli np. organizatorka ma przypisany kolor szary to wpisujesz się szarym kolorem na dany rozmiar.. w tym wątku są organizowane zamówienia: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=403015
|
|
#2386 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczynki czy mogłabym was prosić o zakup marynarki, która była przeceniona na 59zł? Niestety u mnie w mieście nie ma ZARY, a zakochałam się w tej marynarce.
Rozmiar S ![]() zdjęcie zapożyczone od jednej z wizażanek
|
|
|
|
#2387 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez nie rozumiem tych zamowien
|
|
|
|
#2388 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
trzeba być po prostu uczciwym i zdecydowanym tutaj jest link do naszego wątku plotkowego o Sigmie: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=408879możesz w nim spokojnie pytać, pisać i co tylko chcesz
|
|
#2389 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chciałąbym jakiś rzymianki na obcasie i nic nie kumam..... ---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ---------- ich już nigdzie nie ma..... musisz szukać na all, ale już na pewno nie za cenę 59 zł .... raczej 159zł
|
|
#2390 |
|
Zadomowienie
|
ja już brałam udział w takim zamówieniu i jedyna trudność to dostanie się na listę
po 10 minutach od ogłoszenia zamówienia może już nie być interesującego nas rozmiaru
|
#2391 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2392 |
|
Wtajemniczenie
|
O z tego co widzę, nie jestem osamotniona w swojej niewiedzy
Może uda mi się trafić na to zamówienie :P
|
|
|
|
#2393 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jednak, gdyby któraś z Was trafiła na nią, to proszę o zakup
|
|
|
|
|
#2394 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zdecydowana jestem, gdybym nie była, nie siałabym takiego zamieszania Co do uczciwości to oczywiście działa w obie strony
|
|
|
|
|
#2395 |
|
Zakorzenienie
|
Potwierdzam i nie tylko te z tych Sigmowych
|
#2396 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ciężko jest tak wysłać komuś pieniądze, jak i wydać 700zł przy odebraniu paczki, ale na szczęście weryfikacja jest bardzo skrupulatna i nie trzeba się o to bać
|
|
#2397 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I Zarę i H&M i Mango też A oprócz mojej była jeszcze tylko jedna, ale mogli dołożyć ![]()
|
|
#2398 |
|
Zadomowienie
|
Gabi,widziałam dzisiaj w Arkadii około 9 tych sukienek na jedno ramię za 99 zł,ale mam problem z kartą i nie mogłam kupić.
Mademoiselle,były też spódniczki granatowe za 169 zł I dołożyli(albo wcześniej ich nie zauważyłam)takie same ciemnobeżowe.
|
|
|
|
#2399 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, które mają problem z zamawianiem z Sigmy -czy przeczytałyście tam pierwszy post, w którym jest dokładnie opisane co i jak ? Sama dopiero tydzień temu odkryłam tamten wątek i wg mnie ten pierwszy post wszystko tłumaczy w bardzo jasny sposób
prześledźcie sobie tam kilka stron, to zobaczycie jak krok po kroku zamowienie dochodzi do skutku. mnie udalo sie zalapac na 2 pary ale tylko dlatego ze siedzialam przy komputerze w odpowiednim momencie ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=408879 -tutaj mozecie pytac o wszystko co zwiazane z tymi zamowieniami, podawac swoje propozycje itd ale nie na wątku zamówieniowym bo to robi bałagan. Edytowane przez Kica. Czas edycji: 2010-02-27 o 22:22 |
|
|
|
#2400 |
|
Rozeznanie
|
Martuś jeśli będą jeszcze te zarowe torebki to nie ma problemu, mogę Ci kupić w poniedziałek
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:29.

. 

Jak rzeczywiście okażą się takie wygodne, to chyba będę musiała sprawić sobie kilka par, tak na wszelki wypadek 
Bardzo ładnie się prezentują!