Panny Młode Kielce - część V :D - Strona 31 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-27, 20:55   #901
madziastanczyk
Raczkowanie

Dot.: Panny Młode Kielce - część V :D

Cytat:
Napisane przez olanaaa Pokaż wiadomość
Chciałabym napewno zeby byl wokal damski i meski no i z racji tego, ze bedzie duzo mlodych ludzi to nie chce z wesela robic biesiady dzieki frogutka za podrzucenia paru nazw, spodobał mi sie twenty one ale oczywiscie juz zarezerwowany
olanaaa jak coś mój zespół ma jeszcze wolne terminy w czerwcu 2011 Jeśli jesteś zainteresowana zapraszam na priv.
co nam zabrała sen
...
madziastanczyk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-27, 20:56   #902
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

dziewczyny błagam moze ktoras ma ochotę na granatowe z kokardą jeszcze 2 brakuje
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?p...postcoun t=1592

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-27, 21:06   #903
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

Lowczyni nie dostałam

Czarna kawa śliczne buty, ale niestety mojego rozmiaru już nie ma. Zresztą co do butów to wolałabym przymierzyc, bo moje stopy są dziwne

64 => 55
ivona84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-27, 21:13   #904
frogutka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez olanaaa Pokaż wiadomość
Chciałabym napewno zeby byl wokal damski i meski no i z racji tego, ze bedzie duzo mlodych ludzi to nie chce z wesela robic biesiady dzieki frogutka za podrzucenia paru nazw, spodobał mi sie twenty one ale oczywiscie juz zarezerwowany
Twenty One to zespół, który my wybraliśmy dlatego tym bardziej miło mi słyszeć, że kolejnej osobie się podoba u nas też będzie sporo młodych dlatego ten zespół pasuje idealnie, ludzie młodzi i z pasją oraz werwą my nawet pod nich zmieniliśmy pierwotną datę ślubu naprawdę warto,słuchaliśmy ich płyt z wesel i wypadają jak dla mnie rewelacyjnie Polecam
frogutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-27, 21:17   #905
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

Cytat:
Napisane przez frogutka Pokaż wiadomość
Twenty One to zespół, który my wybraliśmy dlatego tym bardziej miło mi słyszeć, że kolejnej osobie się podoba u nas też będzie sporo młodych dlatego ten zespół pasuje idealnie, ludzie młodzi i z pasją oraz werwą my nawet pod nich zmieniliśmy pierwotną datę ślubu naprawdę warto,słuchaliśmy ich płyt z wesel i wypadają jak dla mnie rewelacyjnie Polecam
u mojej koleżanki graja tez 29 maja ide na wesele wiec się przekonam

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-27, 21:28   #906
beaciunia
Raczkowanie

GG do beaciunia

Cytat:
Napisane przez sylwkowa Pokaż wiadomość
No pięknie Eninka Sjoanna zazdroszczę upatrzonych bucików, ja już przeglądam nie wiem która stronę internetową w poszukiwaniu moich i nic!!!
Najbardziej chciałabym mieć odkryte na obcacie ok. 7 cm z kamieniem takim jak w mojej sukni lub coś w tym stylu. Wkleję moją sukienkę- co prawda na zdjęciach wygląda trochę inaczej.. ale może pomożecie, może widziałyście butki takie o jakie mi chodzi..aaaa.. materiał to bodajże tafta (chyba)
Może coś takiego? Ostatnio pokazywała je lammpeczka
http://butyslubne.com/odziez-obuwie-...ubne-s8b/p,369
A tu takie same tylko z zakrytym palcem http://butyslubne.com/odziez-obuwie-...bne-s9b/p,3408

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
dziewczyny błagam moze ktoras ma ochotę na granatowe z kokardą jeszcze 2 brakuje
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?p...postcoun t=1592
Świetne te buty, ale niestety mój rozmiar już zajęty

Cytat:
Ooo nawet nie wiedziałam, że też masz ten zespól. Też ich mam

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
u mojej koleżanki graja tez 29 maja ide na wesele wiec się przekonam
To ja będę czekać na relację , bo nie byliśmy na weselu z nimi i chciałabym wiedzieć jak naprawdę jest
Stary 2010-02-27, 21:33   #907
eninka84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez me333 Pokaż wiadomość
Ja też byłam dzisiaj dziewuszki na Karczówce, ale nie sama i siedziałam naprzeciwko którejś z Was tylko nie wiem której przyznawać się, która była w różowym sweterku?
aaa!!! To ja! To ja! Przyznaje sie do wszytskiego
eninka84 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-02-27, 23:37   #908
kasia2629
Raczkowanie

a więc i ja mam teraz chwilkę wolnego czasu żeby wreszcie się do Was odezwać...
ja również byłam na Karczówce.... i eninka84 siedziałam obok Ciebie właśnie... super jestem zadowolona z księdza Jana, jego podejścia do młodych i zgadam się z mroweczka21 że więcej takich księży a świat na pewno wyglądałby inaczej....

kochane muszę Wam coś powiedzieć.... otóż jakiś niecały miesiąc temu zamówiłam sukienkę w ms modzie w tęczy... od przynajmniej tygodnia biję się z myślami i coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że ona mi się nie podoba... że nie w moim stylu... i nie wiem co robić, bo zaliczka wpłacona i nie wiem czy jeśli będę chciała wymienić na inną, to czy przypadkiem nie będą robić mi problemów... siedzi to we mnie i za każdym razem jak spoglądam na zdjęcie w tej sukience, to jestem wkurzona że ją zamówiłam kurcze a z drugiej strony głupio mi bo ja w tym salonie chyba z 10 razy byłam( i to bez przesady) za sukienka i nie chcę żeby o mnie mówili, że jakaś walnięta jestem... fakt przyznaję, że jestem niezdecydowana, ale.... buuuu ryczeć mi się chce
Stary 2010-02-27, 23:50   #909
srubka87
Zadomowienie

Dziewczynki...dziś zmarł tata mojej świadkowej...Strasznie mi przykro,bo to mój sąsiad no i przede wszystkim boimy się jaką podejmie decyzję(odnośnie bycia naszą starszą)....
Kasiu-idź i przymierz tę suknienkę jeszce raz...na pewno wyglądasz w niej ślicznie...Tylko zapomniałaś jaka ona jest wspaniała Na bank pozwolą Ci zamienić(no chociaż ta starsza baba jest straszna..), ale idź i ją przumierz...
olana-skorzystaj z naszej wyszukiwarki tam jest skarbnica wiedzy na temat zespołów.
Stary 2010-02-28, 06:49   #910
Kasia1429
Raczkowanie

GG do Kasia1429

ewela03 jesteś blodnyneczką? Nio powiem Ci że nie cięzko było zauwazyć kto musiał wyjść samochodprzestawić Za mną siedziała tez jakaś dziewczyna, sama była, hymm i tak się zastanawiałąm siedziałą w drugim rzędzie pierwsza od księdza
Ja siedziałam w pierszym rzędzie jako 2 para i powiem Wam że jak Ksiądz Jan juz pojechał to miałam chęć wyjąć tel bo już padałam z nudów.
Nauki prowadzone prze Ks. Jana naprawdę wnoszą coś w życie, mój TŻ nawet obiecał mi poprawę w pewnych kwestiach i trzeba dodać że Ksiądz poczucie humoru ma świetne
Kasia1429 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 07:24   #911
alamig
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez beaciunia Pokaż wiadomość
A tu takie same tylko z zakrytym palcem http://butyslubne.com/odziez-obuwie-...bne-s9b/p,3408

Wczoraj mierzyłam te buciki. Normalnie mam rozmiar 38, ale te na mnie dobre są 37. W rzeczywistości są jeszcze ładniejsze i ja je na 100% biorę. Kosztują 150zł. Pan sprzedawca poleca do nich sylikonowe zapiętki, żeby buciki nie obcierały i żeby ładnie się trzymały na nóżce - jak dla mnie doradzał w pełni profesjonalnie (przedstawił mi cały wykład na temat zachowania się stopy w tych bucikach)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-28, 08:18   #912
me333
Raczkowanie

GG do me333

Cytat:
Napisane przez eninka84 Pokaż wiadomość
aaa!!! To ja! To ja! Przyznaje sie do wszytskiego
Cytat:
Napisane przez kasia2629 Pokaż wiadomość
ja również byłam na Karczówce.... i eninka84 siedziałam obok Ciebie właśnie...
Eninka84 to ja siedziałam centralnie naprzeciwko Ciebie w granatowej marynarce i z takim bez przerwy tulącym się misiem no i na przeciw Kasi2629 (śliczne czarne włoski, okularki i biały sweterek tak?) ale się zgrałyśmy dziewczyny
Stary 2010-02-28, 09:03   #913
eninka84
Zadomowienie

no ładnie Przyciągnęłyśmy się chyba Juz dokładnie wiem która z Was to któraNa tyle osób siadłyśmy obok siebie
Stary 2010-02-28, 09:30   #914
alamig
Zakorzenienie

Wczoraj odebraliśmy obrączki Oto one:
Stary 2010-02-28, 09:50   #915
kasia2629
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez alamig Pokaż wiadomość
bardzo ładne obrączki bo bardzo podobne do naszych he he

dziewczyny pójdę tam i będę próbować zamienić... a jak nie da rady to powiem że wprowadzili mnie w błąd i będę niemiła... nie myślcie że jakaś zachłanna jestem ale głównym powodem tego że ona przestała mi się podobać jest fakt, że w sklepie mówiono mi że jest ona z nowej kolekcji... natomiast po spisaniu umowy i wpisaniu w niej nazwy sukienki na googlach znalazłam, że jest ona z .... kolekcji MsModa 2008.... i to w sumie w 70% sprawiło że mi się ona już nie podoba... bo jakiś diabełek we mnie siedzący mówi mi, że ona ze starej kolekcji, że takie to 2 lata temu były na czasie, że nie taką chciałam przecież... aj mówię wam, nic tylko że ja się za mąż wyjść tak szybko zgodziłam to aż sama w szoku jestem
Stary 2010-02-28, 10:00   #916
ul3nka
Raczkowanie

Cytat:
Twenty One rzeczywiście fajnie gra, byłam w zeszłym roku na weselu gdzie grali. Jednak miałam pewne zastrzeżenia. Robili bardzo długie przerwy i czasem to trzeba było ich "zmuszać" żeby wstali wreszcie od stołu i poszli łaskawie grać. A tak nie powinno być. Mówię o przerwie ponad pół godziny a później nawet dłuższych...
ul3nka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 10:05   #917
alamig
Zakorzenienie

Cytat:
bardzo ładne obrączki bo bardzo podobne do naszych he he

dziewczyny pójdę tam i będę próbować zamienić... a jak nie da rady to powiem że wprowadzili mnie w błąd i będę niemiła... nie myślcie że jakaś zachłanna jestem ale głównym powodem tego że ona przestała mi się podobać jest fakt, że w sklepie mówiono mi że jest ona z nowej kolekcji... natomiast po spisaniu umowy i wpisaniu w niej nazwy sukienki na googlach znalazłam, że jest ona z .... kolekcji MsModa 2008.... i to w sumie w 70% sprawiło że mi się ona już nie podoba... bo jakiś diabełek we mnie siedzący mówi mi, że ona ze starej kolekcji, że takie to 2 lata temu były na czasie, że nie taką chciałam przecież... aj mówię wam, nic tylko że ja się za mąż wyjść tak szybko zgodziłam to aż sama w szoku jestem
Kasiu, możesz wstawić zdjęcie tej sukieneczki?
Stary 2010-02-28, 10:06   #918
ul3nka
Raczkowanie

Cytat:
No pięknie Eninka Sjoanna zazdroszczę upatrzonych bucików, ja już przeglądam nie wiem która stronę internetową w poszukiwaniu moich i nic!!!
Najbardziej chciałabym mieć odkryte na obcacie ok. 7 cm z kamieniem takim jak w mojej sukni lub coś w tym stylu. Wkleję moją sukienkę- co prawda na zdjęciach wygląda trochę inaczej.. ale może pomożecie, może widziałyście butki takie o jakie mi chodzi..aaaa.. materiał to bodajże tafta (chyba)
Zdradzisz ile dałaś za sukienkę? W emmi mariage podoba mi się bardzo jedna ale kosztuje aż 3400 Zeszłam całe miasto i wszystkie porównuję do niej.
Stary 2010-02-28, 10:13   #919
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Napisane przez srubka87 Pokaż wiadomość
Dziewczynki...dziś zmarł tata mojej świadkowej...Strasznie mi przykro,bo to mój sąsiad no i przede wszystkim boimy się jaką podejmie decyzję(odnośnie bycia naszą starszą)....
Kasiu-idź i przymierz tę suknienkę jeszce raz...na pewno wyglądasz w niej ślicznie...Tylko zapomniałaś jaka ona jest wspaniała Na bank pozwolą Ci zamienić(no chociaż ta starsza baba jest straszna..), ale idź i ją przumierz...
olana-skorzystaj z naszej wyszukiwarki tam jest skarbnica wiedzy na temat zespołów.

Cytat:
Ładne choć zupełnie nie w moim stylu.

Sylwkowa, najlepsze są skromne, delikatne sukienki (sama taką miałam).
Z butami doskonale rozumiem, miałam to szczęści, ze te które kupiłam, znalazłam długo przed ślubem i zdecydowałam te, żadne inne - choć zlazłam się w kielcach po sklepach, ale żadne nie były takie jak te. I je zamówiłam zanim kupiłam sukienkę, ale mnie łatwiej było wybrać kiecę (bo wiedziałam jakie mi się podobają) niż buty.

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-28, 10:15   #920
BLACKrose24
Raczkowanie

GG do BLACKrose24

Cytat:
Bardzo ładne

Dziewczynki chciałam Wam się pochwalic że wygrałam konkurs na pewnym portalu na wykonanie darmowego makijażu ślubnego Jestem jeszcze przed ustaleniem szczegółów jak będzie to wyglądało dokładnie ale już się ciesze i sie chwale bo komu jak nie Wam

Razem od : 11.03.2008
Zaręczyny : 31.08.2008
Ślub cywilny : 14.02.2009
Ślub kościelny : 10.09.2011

BLACKrose24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 10:20   #921
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Cytat:
Napisane przez ivona84 Pokaż wiadomość
Mam nadzieję, że mi też się uda znaleźc sukienkę z odpowiednim dekoltem Super, że Tobie się udało
Zazdroszczę Wam dziewczyny tego mierzenia sukien
Ivonka, my też się doczekamy ja tam już w kwietniu sobie pochodzę, wiem, że za wcześnie ale będzie akurat moja przyjaciółka w Pl a chcę z nią.

Cytat:
Napisane przez beaciunia Pokaż wiadomość
Drugie mi sie nie otwiera ale te pierwsze extra!

Cytat:

kochane muszę Wam coś powiedzieć.... otóż jakiś niecały miesiąc temu zamówiłam sukienkę w ms modzie w tęczy... od przynajmniej tygodnia biję się z myślami i coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że ona mi się nie podoba... że nie w moim stylu... i nie wiem co robić, bo zaliczka wpłacona i nie wiem czy jeśli będę chciała wymienić na inną, to czy przypadkiem nie będą robić mi problemów... siedzi to we mnie i za każdym razem jak spoglądam na zdjęcie w tej sukience, to jestem wkurzona że ją zamówiłam kurcze a z drugiej strony głupio mi bo ja w tym salonie chyba z 10 razy byłam( i to bez przesady) za sukienka i nie chcę żeby o mnie mówili, że jakaś walnięta jestem... fakt przyznaję, że jestem niezdecydowana, ale.... buuuu ryczeć mi się chce
Ajć! Mnie się wydaję że powinnaś pogadać z tymi babami, wyjaśnić co i jak, a jak nie pomoże to powiedzieć że znalazłaś tą sukienkę w kolekcji 2008... Powinno być dla nich ważne zadowolenie klienta chyba....

Cytat:

Cytat:
Podobają mi się

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 10:20   #922
alamig
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BLACKrose24 Pokaż wiadomość
Bardzo ładne

Dziewczynki chciałam Wam się pochwalic że wygrałam konkurs na pewnym portalu na wykonanie darmowego makijażu ślubnego Jestem jeszcze przed ustaleniem szczegółów jak będzie to wyglądało dokładnie ale już się ciesze i sie chwale bo komu jak nie Wam
Gratulacje Masz może zdjęcie tego makijażu?
Stary 2010-02-28, 10:20   #923
eninka84
Zadomowienie

Ja wkleje pozniej moje butki tylko zdjecie zrobie
Stary 2010-02-28, 10:21   #924
sylwkowa
Raczkowanie

GG do sylwkowa

[QUOTE=beaciunia;17507198]Może coś takiego? Ostatnio pokazywała je lammpeczka

Dziękuję ślicznieWłaśnie mniej więcej o takie buty mi chodziło chodź i tak dalej będę szukać tych wymarzonych

Cytat:
Kasiu 2629 zastanów się czy ona na 1000% nie podoba Ci się. Ja też tak wielokrotnie myślałam o swojej ale kiedy przypominam sobie inne sukienki które mierzyłam to sobie myslę, że przecież sama wiem w czym mi najlepiej i w czym się dobrze czuje więc to musiał być dobry wybór!!! Nie dajmy się zwariować a to że z 2008 roku to co, jakie to ma znaczenie, przecież nie będziesz mieć tego wypisane na plecach, ważne jak w niej wyglądasz i się czujesz!!
Cytat:
Nie martw się srubka 87 wszystko się dobrze ułoży, to bardzo przykre no ale niestety zdarzają się rzeczy na które nie mamy wpływu Teraz napewno Ty jej bedziesz potrzebna żeby podtrzymać ją na duchu i pocieszyć a sprawa starszej wyjaśni się sama w odpowiednim czasie. Nawet gdyby ona nie czuła się na siłach to napewno masz grono koleżanek , które z wielką radością będą blisko Ciebie w tym dniu

Cytat:
Wczoraj mierzyłam te buciki. Normalnie mam rozmiar 38, ale te na mnie dobre są 37. W rzeczywistości są jeszcze ładniejsze i ja je na 100% biorę. Kosztują 150zł.
Alamig gdzie mierzyłaś te buciki????Naprawde są jeszcze ładniejsze?? Czyli w razie czego trzeba zamawiać rozmiar mniejsze??

Cytat:
Śliczne!!!!
Ul3 nka ja za swoją dałam 2300 zł + 100 za halkę (jeśli dobrze pamietam bo ja straszna sklerotyczka jestem) a Tobie która się spodobała??? pochwal się szybko!!
Scio widzisz jak Ty mnie rozumiesz Sukienka skromna ale mam nadzieję, że odpowiednia dla mnie i troszkę nadrobię resztą co do butów to mam ich wizję w głowie ( widziałam w angielskim czasopiśmie o ślubach) ale nie mogę ich nigdzie znaleść
Black rose24 gratuluje makijażu czekamy oczywiście na zdjęcia no i gdzie wykonywany miałaś!

Edytowane przez sylwkowa
Czas edycji: 2010-02-28 o 10:36
sylwkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 10:34   #925
alamig
Zakorzenienie

Cytat:

Alamig gdzie mierzyłaś te buciki????Naprawde są jeszcze ładniejsze?? Czyli w razie czego trzeba zamawiać rozmiar mniejsze??
Siedziba tej firmy mieści się w Krakowie i tutaj też mają sklep (nawet mają taniej niż w sklepie z poprzednich linków):
http://www.butyslubne.com.pl/atlasow...b-p-373-pl.jsp
Na tych zdjęciach nie widać pięty tych bucików, a jest tam taka delikatna kokardka z zakładek, która moim zdaniem dodaje uroku. Ja je chyba w poniedziałek lub we wtorek kupię, to je dokładnie sfotografuję i Wam wrzucę zdjęcia. Tak jak wcześniej pisałam, do nich konieczne są te żelowe zapiętki, żeby dobrze się trzymały na stopie, ale to koszt 12zł.
Jeśli chodzi o rozmiar, to na mnie są dobre o rozmiar mniejsze niż na codzień noszę, ale wiecie same, że rozmiarówka rozmiarówce nie równa Gdyby któraś była zainteresowana kupnem jakiś butów z tej strony internetowej, to ja mogę kupić w Krakowie i na weekend do Kielc przywieźć (gdyby nie pasowały, to je mogę zwrócić). Zawsze to oszczędność na przesyłce (ja mam ten sklep 3 ulice od domu)
Stary 2010-02-28, 10:46   #926
ul3nka
Raczkowanie

Cytat:
Śliczne!!!!
Ul3 nka ja za swoją dałam 2300 zł + 100 za halkę (jeśli dobrze pamietam bo ja straszna sklerotyczka jestem) a Tobie która się spodobała??? pochwal się szybko!!
Megan. Bardzo tanio dałaś. Kupowałaś koło Plant?
Stary 2010-02-28, 10:49   #927
srubka87
Zadomowienie

Dzięki dziewczynki za pocieszenie, wiem że sprawa świadkowej wyjaśni się i każdą jej decyzję zaakceptujemy, bo wiemy jak trudno jest w takiej sytuacji.
No właśnie alamig gdzie mierzyłaś butki?
Kasiu-nie dajmy się zwariować. Ja też tam kupiłam suknie, mówili mi, że jest to suknia pozakatalogową, a w necie przez przypadek znalazłam b. nz kolekcji 2009(tu chyba trochę zmienili gorset,ale minimalnie) no i co z tego? Jak już jedna z dziewczyn napisała nie będziesz miała wypisanego tego na plecach, kroje sukni zostają takie same, bardzo często zdarza się tak że zmieniają tylko koronkę lub jakiś element i jest ta suknia w kolejnej kolekcji.To, że ta suknia znalazła się w tym sezonie oznacza, że bardzo się podoba.
Stary 2010-02-28, 11:06   #928
madziastanczyk
Raczkowanie

Cytat:
Śliczne te obrączki!!!!!
co nam zabrała sen
...
madziastanczyk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 11:08   #929
eninka84
Zadomowienie

Oto moje butki
Tak jak chciałam-nie są białe, lecz srebrne i z kamyczkami które będą równiez tak samo mienic się na sukni Poza tym załoze je nie tylko ten jeden raz Rozmiar 35 zaszalałam z 10 cm obcasem, ale do dużych nie należę

Edytowane przez eninka84
Czas edycji: 2010-02-28 o 11:09
Stary 2010-02-28, 11:18   #930
alamig
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eninka84 Pokaż wiadomość
Oto moje butki
Tak jak chciałam-nie są białe, lecz srebrne i z kamyczkami które będą równiez tak samo mienic się na sukni Poza tym załoze je nie tylko ten jeden raz Rozmiar 35 zaszalałam z 10 cm obcasem, ale do dużych nie należę
Bardzo ładne, ale czy nie będzie Cię noga szybko boleć na tym 10 cm obcasie? Ja na co dzień chodzę w szpilkach i nogę mam przyzwyczajoną, a i tak boję się, że ten 7cm obcasik będzie bardzo męczący po kilku godzinach ....

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości