|
|
#512 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: *** Kilka kosmetyków :) + Escada, Masumi, Priscilla Presley***
Cytat:
czy chcesz coś dobrać?---------- Dopisano o 00:46 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:13 ---------- no, to: puder Moonlight, balsam tisane i mgiełka avon czereśnia i gałka? dopiero po fakcie spojrzałam na wartość balsamu i puderku jeśli będziesz czuła się bardzo pokrzywdzona, możesz dobrać jakiś drobiazg (np próbki itd)
|
|
|
#515 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#516 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: *** Kilka kosmetyków :) ***
Oriflame, Sensitive Cleansing Milk - mleczko oczyszczające, nieużywane
The Body Shop - tarka do pięt gumo-plastik (?), dwustronna - nieużywana The Body Shop, tarka do pięt, drewniana, dwustronna Nuxe, Reve de Miel, żel pod prysznic, 7ml Nuxe, przeciwzmarszczkowy krem pod oczy, 2ml x 2 Garnier, Czysta skóra Active, peeling, 4ml |
|
|
|
#517 |
|
Zadomowienie
|
niestety nic mnie u Ciebie nie zainteresowało.
najchetniej wzielabym za nia little black dress |
|
|
|
#518 | |
|
Zakorzenienie
|
oj czekoladka chętnie
nie wiem co ci się u mnie podoba , tak na pierwszy rzut oka masz poniżęj co znalazłam ale musiałabym jeszcze obejrzeć fotki i opisy a tetraz nie mam na to czasu napisz co widzisz u mnie a ja wieczorkiem dam ci dokładnie znać co mi się podoba u CiebieCytat:
|
|
#519 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: *** Kilka kosmetyków :) + Priscilla Presley***
hey
![]() może znalazłabyś cos u mnie ?bardzo zależy mi na tych rzeczach : Eris, Under Twenty, Deicate formula, tonik oczyszczający, cera mieszana (nieużywany) (01.12) Oriflame, Visions, Peach me Perfect skin glow - rozświetlający żel (12.09) Vipera - róż #40 Avon, Advance Techniques, Straight & Sleek Shine Spray - Spray nabłyszczający - zostało ok 4/5 z 100ml Avon, Incandessence - perfumetka roll-on ok. 6ml z 9ml ---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ---------- no w sumie mam ale niewiem czy na wymiane ... |
|
|
|
#521 |
|
Rozeznanie
|
U Ciebie zainteresowało mnie:
Vera Wang, Princess - 10ml Givenchy, Ysatis - mogę podesłac fiolkę 1,5 ml Dior, Dune - atomki będe miała dopiero za około 1,5 tygodnia, wtedy mogę podesłać...Chciałabym około 10 ml. Mogę wóczas oddać: Organza - we fiolce 2 ml My Insolece - 4 ml w atomizerze Hot couture - 8 ml w atmomizerze + 2 ml we fiolce Cavalli oro - 4 ml w atomizerze próbkę AA naczynka
Edytowane przez Freyyka Czas edycji: 2010-02-27 o 18:59 |
|
|
|
#522 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic
|
#523 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 22 pkt / 96% pozyt.
|
hej. przejrzałam dokładkę i jednak dalej kuszą mnie te kosmetyki, o których już pisałam.
także czekam na propozycje, najlepiej ja PW.
|
|
|
|
#524 |
|
Zakorzenienie
|
a więc tak:
Essence, Moonlight Collection, puder rozświetlający- nieużywany Vollare, Egyptian Earth - mineralny puder w kulkach (10g) gdzie jest fotka bo nie widzę a chciałam najpierw obejrzeć ![]() The Color Workshop, Bronzer Set, puder i cienie do powiek gdzie jest fotka bo nie widzę a chciałam najpierw obejrzeć ![]() L'Oreal, Telescopic Mascara - myślę, że ok. 3/4 albo i więcej, bo baaardzo rzadko używane - po terminie, ale mokry i wszystko z nim ok. jak dużo po terminie? https://wizaz.pl/forum/attachment.php?attachment id=2741255&d=1261786718 jaki jest obwód tego pierścionka? z tego co chciałabyś u mnie na pewno nie oddam : Allegoria Pamplelune Amour de cacao Yves Rocher ziarna kawy natomiast avon Extraordinary mogę dać cały nie chciałabym się rozdrabniać z nim na odlewki, ai ile herbatki by cię interesowało. A wogóle napisz mi co byś chciała za to co wymieniłam u Ciebie i odpowiedz na pytania
|
#527 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
bo bym go wzięła razem z roletką Incandessence avonu i paroma próbkami zapachów i w saszetkach
Edytowane przez Sakh Czas edycji: 2010-02-28 o 10:23 |
|
|
|
|
#528 |
|
Rozeznanie
|
Czyli byłoby tak?:
Ty dla mnie: Vera Wang, Princess - 10ml Givenchy, Ysatis - mogę podesłac fiolkę 1,5 ml Dior, Dune - 5 ml - mam atomek, mogę od razu podesłać Ja dla Ciebie: Organza - we fiolce 2 ml Hot couture - 8 ml w atmomizerze + 2 ml we fiolce Cavalli oro - 4 ml w atomizerze próbkę AA naczynka Jeśli tak jest OK to zapraszam na priv
|
|
#529 |
|
Raczkowanie
Przekupka: 0 pkt / 0% pozyt.
|
Fluid z Avon na poście coś ponad 200?
Chudniemy! ![]() ponad 80...........60 CIUSZKI https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=407502 Moje WISH https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post17368603KOSMETYKI https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=409581 |
|
|
|
#530 |
|
Raczkowanie
|
nie niestety, nic więcej nie znalazłam dla siebie, a po tisane się tak dłuuugo już zbieram by iść go kupić i w dalszym ciągu go nie kupiłam dlatego tylko z nim wymianka miałaby sens ;p
pozdrawiam
|
|
|
|
#531 |
|
Zakorzenienie
|
Czy ten naszyjnik jest jeszcze aktualny?
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1261786839 Jesli tak to znajdziesz coś u mnie za niego i mydełko solne? |
|
|
|
#532 |
|
Zadomowienie
|
U Ciebie interesują mnie
Avon, Advance Techniques, Mirror Shine Spray - nieużywany Nivea, Pielęgnujące mleczko, skóra bardzo sucha (z dozownikiem) - kilka razy użyte, powiedzmy, że 360/400 ml Avon, Advance Techniques, Straight & Sleek Shine Spray - Spray nabłyszczający - zostało ok 4/5 z 100ml
|
#534 |
|
Zakorzenienie
|
Wpadło mi w oko mydełko solne, Tisane, tusz Lash Stiletto i może szampon Wella. Zapraszam do moich 3 wątków.
|
|
|
|
#535 |
|
Zakorzenienie
|
Znajdziesz więc coś za tę bransoletkę i mydełko? Jaką ona ma długość i to jest srebro z próbą?
|
|
|
|
#538 |
|
Zakorzenienie
|
skoro do wyboru jest jeden lub pół, to wolę cały
![]() czyli pasuje? Green Tea + próbki garnier + jeśli chcesz - próbki (chyba 30ml) balsamu ujędrniajacego Dove (jeszcze Ci napisze, ile ich mam, chyba 2, ale nie jestem pewna, czy oba pełne w100%) za: Essence pudEr moonlight tisane balsam dezodorant do stóp Avon cały
Edytowane przez Kasza Manna Czas edycji: 2010-02-28 o 22:35 Powód: literuuufka ;) |
|
|
|
#540 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
![]() inetresuje mnie: Nivea, Pielęgnujące mleczko, skóra bardzo sucha (z dozownikiem) - kilka razy użyte, powiedzmy, że 360/400 ml Sally Hansen, Lotion Hair Remover 295 ml, nieużywany
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:34.

czy chcesz coś dobrać?