![]() |
#1351 |
szeryfcio
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 10
#1352 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny wczoraj dostałam paczke, wszystko co zamawiałam było. Tylko mam problem bo ten krem lawendowy do stóp ma w środku dużą dziure i wygląda to tak, jak by ktoś dwoma paluchami ten krem wyjął sobie ze środka. Jak ja mam dać taki krem klientce? Ona go zwróci odrazu, zresztą nie zdziwiłabym się. Poza tym powinno to być dodatkowo zabezpieczone sreberkiem, tak jak jest w kremie oliwkowym z serii PS.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1353 |
Raczkowanie
|
A ja bym była bardzo wdzięczna, jakby ktoś tak jak andziat wstawił kolory błyszczyków, ale tego drugiego, lśniącego
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1354 |
Zadomowienie
|
Agnieszka2185 Zadzwoń do avonu,złóż reklamacje,pewnie przyślą kuriera po ten kremik,a Tobie doslą nowy w następnym zamówieniu.
#1355 |
Wtajemniczenie
|
Ponawiam moje pytanie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1356 |
Raczkowanie
|
Dzięki 83evelinka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1357 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
ja bym sie w to nie bawila po1 tracisz na upuscie jaki bys uzyskala lacznie po 2 wyobraz sobie jakie multum tych torebek bedzie na allegro po zakonczeniu tego programu i wtedy cena nie bedzie juz taka atrakcyjna jak w tej chwili a jak sie jeszcze okaze ze ta torebka na zywo nie jest taka fajna to po 50zl kazdy bedzie chcial upchnac zeby tylko sie jej pozbyc a ile trzeba nerwow i wogole zeby na dwa konta skladac i jak najlepiej na tym wyjsc zeby nie stracic a jeszcze w regulaminie pisze ze jesli cos oddasz i pomniejszy ci sie kwota potrzebna do tego programu to ci pozniej dolicza wartosc rynkowa tej torebki czyli co przez 4kat trzeba by powiedziec klientka ze zwrotow nie przyjmujemy albo skladac wieksze zamowienia niz te 250zl zeby bylo z czego zrobic zwrot azeby dalej zostala wartosc 250zl tez oczywiscie sie zastanawiam czy by mojego tz nie polecic ale jedna by mi w zupelnosci wystarczyla i nie jest wtedy z tym tyle zachodu
|
![]() ![]() |
![]() |
#1358 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja zawsze do nich dzwonie jak cos jest nie tak jak trzeba, i zawsze idzie się z nimi dogadać,zwłaszcza jak coś jest z ich winy. Tak że dzwoń już jutro,wytłumacz co i jak i nie rób zwrotu na swój koszt . ![]() ![]()
![]() |
#1359 |
Raczkowanie
|
83evelinka ja jak dokonywałam zwrotów to zawsze podrzucałam mojej liderce a ona do Wawy zawoziła je, ale troche mi już głupio, bo tydzień temu szminki jej dałam żeby zawiozła, a teraz ten krem się nawinął
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1360 |
Zakorzenienie
|
Agnieszko zrób zdjęcie i może spróbuj mailem? Jeśli nie przejdzie to wieź do liderki, przecież nie tylko Ciebie ma pod sobą i na pewno więcej zwrotów ma, a poza tym przecież to nie Twoja wina
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1361 |
Raczkowanie
|
Dzięki Skimos
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1362 |
Zakorzenienie
|
Będzie bardziej przekonywująco
![]() Doślą Ci pewnie z kolejnym zamówieniem dopiero ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1363 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ---------- Cytat:
( najlepiej odrazu po ukazaniu ) ![]()
![]() |
#1364 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Na Was zawsze można liczyć, dzięki ![]() P.S. Ja też czekam na jakieś opinie i zdjęcia torebki Verena. Nawet byłam w tamtym tygodniu u nas w biurze. Kiedyś mieli tam sporo nowości do pooglądania, ale chyba od czasu jak się zmieniła oms ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1365 |
Zadomowienie
|
Czesc dziewczyny!!
Mam pytanie,zglaszam reklamacje telefonicznie,a co jesli nie ma daty produkcji na produkcie?Bo poki co biora mnie chyba za oszustke....
#1366 |
Zakorzenienie
|
@krooolewna
Na kazdy produkcie powinna byc data produkcji. A o jaki kosmetyk Ci chodzi? |
![]() ![]() |
![]() |
#1367 |
Zadomowienie
|
PRZYRZEKAM nie ma.
Tez bylam pewna,ze MUSI byc na kazdym,ale nie ma. Tusz do rzes.
#1368 |
Zakorzenienie
|
A nie masz na ni takiej okraglej naklejki, na ktorej np. jest napisane 0110, patrzac na "spod tuszu jakbys chciala go postawic"?
---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ---------- Ja np. mam Supershock i "od spodu" mam taka mala okragla naklejeczke a na niej: Black oraz Z231009. Supershoc ma dosc "spore opakowanie" w przypadku mniejszych mozliwe, ze moze byc napisane jedynie np.1009 ale wydaje mi sie, ze avon raczej na wszystkich produktach umieszcza pelna date. |
![]() ![]() |
![]() |
#1369 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
na jakieś wyjścia to myślę, ze ten Idealnie trwały się nada ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1370 |
Zadomowienie
|
Tak tak,ja wiem,gdzie avon umieszcza date na tuszach.Jestem konsultantka ponad 4 lata i zamawiam co katalog
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#1371 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1372 |
Zakorzenienie
|
@krooolewna
To jak masz ta naklejke, ale nie masz wytloczonej daty to nie wiedze problemu by to zglosic. Gorzej gdybys nie miala naklejki bo wtedy mogliby Cie posadzic, ze ja zerwalas. W COKu to mysle, ze raczej nie za bardzo Ci poradza, no chyba, ze jeszcze go nie uzywalas i nie zerwalas z niego folii to moze Ci wymienia. Najlepiej jednak wydaje mi sie, aby w tym wypadku zrobic zwrot niech Ci wymienia. I wtedy poinformuj ich telefonicznie, badz/i ze strefy, ze dokonujesz zwrotu ze wzgledu na brak daty produkcji na opakowaniu. Edytowane przez ololufe Czas edycji: 2010-02-28 o 16:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#1373 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
Jak to Skorpionica wybaczam, ale nie zapominam. www.pustamiska.pl Jesli myślisz,że zmienisz faceta, to lepiej zmień faceta. kosmetyki, buty https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post63462611 oraz książeczki NOWE https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post76540401 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1374 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Oczywiscie ze jest problem,bo w srodku nie ma w ogole tuszu.Po co mialabym chciec zglosic reklamacje?z braku daty produkcji?Bez przesady. Na pewno nie ma daty.Chyba ze 10 osob jest slepych po przejrzeniu dokladnie kilka razy tuszu. Nie rozumiem czy to taktrudno uwierzyc,ze nie ma daty produkcji? Pytam po prostu czy ktoras z Was miala taki problem?i czy w COKu mozna to zglosic?Bo domyslalam sie ze telefonicznie mi nikt nie uwierzy,jak nawet na forum sa z tym problemy. ---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ---------- Cytat:
Dziekuje,ze mi uwierzylas ![]() ![]() ![]() ![]() A zwrotu telefonicznie mi nie przyjma pewnie,bo nie mam tej daty produkcji...
Edytowane przez krooolewna Czas edycji: 2010-02-28 o 17:00 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1375 |
Zakorzenienie
|
możesz spróbować w COKu ale tylko w Warszawie na Słowiczej przyjmują zwroty, w innych COKach nie.
Chyba pozostanie Ci odesłanie go.. :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#1376 |
Raczkowanie
|
Ja też na kilku produktach zauważyłam, brak daty produkcji, a na niektórych za to naklejają nawet po dwie. Ale widze, że problemy stwarzają w Avonie. Zadzwoń do liderki i niech Ci coś poradzi.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1377 |
Zadomowienie
|
Dzieki dziewczyny.O kurcze to do Wawy daleko..........Jutro zadzwonie i ochrzanie ich,ze stwarzaja problemy i co mam zrobic.
![]() |
#1378 |
Zakorzenienie
|
@krooolewna
Przepraszam Cie bardzo jesli odnioslas wrazenie, ze Ci nie wierze. Staralam Ci sie wytlumaczyc tak troche lapotologicznie, nie wiedzac ile dzialas w avonie, czy w ogole dzialas boo moze jestes nowa klientka. Nie mialam zamiarow w zadnym wypadku abys odebrala to jako wymadrzanie sie czy co bo Tobie nie wierze. Nie spotkalam sie nigdy z takim przypadkiem. Jesli tusz jest wyschniety (pusty) to po prostu go zwroc, bo jest taki a nie inny, pomijajac kwestie daty produkcji. Staralam sie wczesniej Ci napisac, ze mozesz go zwrocic, zawiadamiajac avon, ze zwracasz z powodu braku tej daty - bo czasami sie zdarza, ze klientka duza wage przyciaga do daty, jak kupuje to ja sprawdza, a w tym wypadku moglaby Ci zarzucic, ze daty nie ma... Ale skoro jest to kwestionowanie jakosci tuszu przede wszystkim to ja bym sie brakiem daty nie przejmowala, tylko zwrocila ze wzgledu na jakosc. ---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ---------- A o jaki tusz chodzi jesli moge zapytac? Bo jesli o ten podkrecajacy diamentowy, to oni akuurat z jego zwrotem w ogole nie robia problemow i sami chetnie kuriera wysylaja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1379 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1380 |
Zadomowienie
|
Ololufe nie dziekuje naprawde nie musisz mnie przepraszac
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hehe tak to chodzi o ten tusz,juz 2 raz go zwracam.....
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:07.