|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4831 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Siatkówka bogiem. Wizaż nałogiem, a bez pały nie ma chwały! Czyli Łona Fajt?! c
26-29 czerwca
Sooner or later you have to stop being a victim and be a victor. You have to stop being a whiner and start being a winner. Take control of your shit, regardless of your circumstances. If it’s more difficult for you that's good, cause that makes your story better.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4832 | |||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Siatkówka bogiem. Wizaż nałogiem, a bez pały nie ma chwały! Czyli Łona Fajt?! c
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A dziś jak u niego byłam do dostałam wspaniałego SMSa od Sylwii odnośnie Kurka ![]() ![]() ![]() ![]() Właśnie. Gdzie nasz informator w szergach bełchatowskich? I Madzia, Amy, Viv? Cytat:
![]() ![]() No no no. Ja już mam wstępną ideję na pierwszy post ![]() ![]() ![]() a my tutaj bardzo ciekawe jesteśmy... Ale to miało być nazwisko jakiegoś mało znanego siatkarza- żadnego z naszych milusińskich ![]() [QUOTE=KaasiaaK;17515226]jak będziesz brać dla siebie to weź i mi nie rozumiem tej radości dlaczego niby nie mogłyby biec eliminacji na 30km eeeeeee, mój siatkarz na dziś Andrzej Stelmach QUOTE] Tiaaa. A PINIENDZE dasz ![]() ![]() Dziś zapodałam ten tekst siostrze ![]() ![]() ZAZDRASZCZAM!!! ![]() ![]() Ty żyjesz??? ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Nic straconego... Jeszcze niejeden mecz przede mną i Bartoszem ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Przyjmie Ci poród ![]() Yudim? Jak Judym> Doktor Judym? Ten z lektury ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4833 |
Zakorzenienie
|
Call to mówi się trudno, musisz coś wybrać, wybór trudny ale są rzeczy ważne i ważniejsze. Olej turniej wybierz LŚ
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4834 | |
Konto usunięte
|
no to jest problem
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() I jak Stelmach dzisiaj do Gladyra: Jurek, Jurek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4835 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A "Jurek, Jurek" jest tylko jeden ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- Noooo, taki facet to skarb! ![]()
![]() |
#4836 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Już niejednokrotnie potwierdziło się, że Kokosy nasze forum zacne czytają... Grześ się do naszych rad zastosował i wygląda jak człowie... Więc pewnie na dniach Dżej Dżej też zmieni swój Ymydż ![]() ![]() NK nie kłamie ![]() Będzie biba ![]() Arki- to w końcu ipreza. W dodatku z takiej okazji... Wszystko się w takich sytuacjach wybacza ![]() ![]() ![]() Ja za to kocham allegro! Miałam oszczędzać kasę a już zamówiłam siostrzeńcowi prezent na urodziny, sobie 2 pary kolczyków i... koszulkę reprezentacyjną KURKA ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nooo... Pilnuj... Bawił się tym telfonem jak to ma często w zwyczaju ![]() ![]() ![]() ![]() Eeeejjjjj... Nie nie nie. Weź coś wykombinuj :/ |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4837 |
Zakorzenienie
|
Spadam, gudnajt
![]()
![]() |
#4838 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Koszulkę Kurka przecież to oklepane ![]() Muszą być jakieś tajemnice nawet w stadzie. Wiesz nie ładnie tak od razu odkrywać wszystko, musi pozostać aura tajemniczości ![]() A ja tak poluzowałam wodze fantazji i obcy to przeczytał. Aż się zaczerwieniłam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4839 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() AA Juruś Mielewski był w Czewie w piątek ![]() ![]() Ja tyż niedługo, bo jutro szkoła ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4840 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A LŚ w naszym gronie to wiesz- priorytet ![]() Cytat:
![]() no co?? ![]() ![]() Jurek jest zarezerwowany ![]() ![]() Cytat:
![]() Włacha ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4841 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ano, tysz prawda ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4842 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() zarzucę mamie tekst wieczorem... "zabieram Kurka i idę spać" ciekawe co powie ![]() No tak... Wywalimy wszystko i nie będzie tego dreszczyku napięcia i niepewności ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mielewski jest słodziak ![]() Też się zbieram ![]() Do jutra. Paaa ![]() siatkarsko- erotycznych drimów ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4843 |
Konto usunięte
|
Siur
![]() ![]() ![]() przepraszam, mój bład ![]() ![]() Jurij nie jest zły, ale on ma chyba żonę nie??? ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4844 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To jak wszystkie uciekają to i babcia też ![]() Dobranoc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4845 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem co się ze mną dzieje marudze jak stara ciotka.
No ale jako że już mam dziś taki dzień to poznacie Arki z trochę innej strony. Ad pseudo 'wywiadu' ze Zbychem zamieszczonego przez Kasię. Pseudo z tej racji że ostatnio miałam na warsztacie dziennikarskim o wywiadzie właśnie i to co jest zamieszczone w PS nie ma w sobie nic z tego gatunku ![]() Czy ten człowiek jest normalny? Szczerze powiem że czytając to odniosłam wrażenie że Zbychu uważa tak: 'Ja jestem za***isty i ja to wiem i mi to wystarcza a cały świat niech się je*ie z zazdrości'. Kretyn. Pierwsze co to pomyślałam jeszcze o autoryzacji bo pachnie mi tu trochę wyrywaniem wypowiedzi z kontekstu. ![]() Ogolnie pytanie o to czy mu wypłacają w Taranto kase na czas utwierdza mnie w przekonaniu na temat tego że owe coś wywiadem nie jest a jego twórca jest na dość niskim poziomie. Wyczuwam trochę w pytaniach prowokowanie Zbyszka do palnięcia czegoś. Aby typowo wywołać skandal i wykorzystać jego niewyparzony język. Co jest szczytem chamstwa. Te jego nerwy przy pytaniu o Boska o Kurka czy ojca. Ok rozumiem już po prostu ma dość maglowania tematu. Ale. Człowieku wez na wstrzymanie. Spisz sobie na karteczce jedną odpowiedz naucz sie na pamięć i powtarzaj wszystkim to samo w kółko jak zdarta płyta to Cię o to przestaną pytać gwarantuje Ci. A nie chlapiesz takie rzeczy że te hieny tylko czekają. I sam sobie szkodzisz bo pozniej na pół Polski wychodzi Takie coś. ![]() Cieszy wiadomość o 'ustatkowaniu' ale jakoś tak nie bardzo... Zła jestem na Zbycha za ten wywiad. Nie popisał się. Gdybym mogła to bym mu nawtykała. I widać wlasnie że nie jestem bezkrytyczna w stosunku do niego...
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ![]() ![]() ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4846 |
Zakorzenienie
|
Czytałam ten wywiad - dziennikarz nieudolnie próbował go sprowokować. Zresztą ja przez słowa dziennikarza czułam takby jakąś iechęć do Zbyszka - ale to tylko moze mi się tak wydawać.
Lecą do mnie kolejne minerały, dzień zaliczony, można iść w końcu spać ![]()
Sooner or later you have to stop being a victim and be a victor. You have to stop being a whiner and start being a winner. Take control of your shit, regardless of your circumstances. If it’s more difficult for you that's good, cause that makes your story better.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4847 |
Zakorzenienie
|
Słyszały? Macerata przegrała dziś 3:1 z kimś tam, ale w 4. secie na boisko wszedł Świder i skończył 3/4 piłki
![]() oby takimi małymi kroczkami budował formę na MŚ ![]() ![]() ![]() idę spać ![]() do jutra ![]() ![]()
![]() |
#4848 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wogole to przechodze samą siebie. Z nudów przebuszowałam wszystkie nowe artykuły na reprze kilka sylwetek siatkarzy i duuuzo innych siatkarskich rzeczy. Ehhh ![]()
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ![]() ![]() ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4849 | ||||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
różni są ludie ;] niektórzy siatkarze nie są tacy jak myślimy... ;] ano fajnie ![]() ![]() pff, wiesz co... tak się ze mnie zabijać... fosio! Cytat:
a odnośnie dziennikarzy... różni są. niektórzy zadają rzeczowe pytania, konkretne, inni za przeproszeniem piep.rzą od rzeczy, a jeszcze inni prowokują. i na to też nic się nie poradzi, ale chyba czasami i takie prowokacyjne pytania są potrzebne ;]] Cytat:
![]() EDM zamawiasz? laski, z moim bratem coś nie tak jest ![]() ledwo co do Lublina wrócił a już pisał do mnie na gg ;D patrzcie Cytat:
![]() ![]() ![]() i niech mi ktoś powie, że nam odległość nie służy ![]() dobra, zwijam się... plan mi zmienili i jutro zaczynam mocnym uderzeniem.. 8:00 >>> matematyka ![]() kolorowych ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4850 |
Zakorzenienie
|
Nudy ciąg dalszy. Wikicytaty na start.
Dziś coś ewidentnie wiedzie mnie na grząskie tematy. Arek. ![]() Właściwie między nami mówiąc Arek zagrywa tak kiepsko, że może pozwolić sobie na dowolne ryzyko... bo gorzej już być nie może. Opis: o Arkadiuszu Gołasiu. Heh nie wiem czy po przeczytaniu tego zrobilo mi sie bardziej wesolo czy smutno... Przypomnialam sobie od razu jak Arek zagrywał. Czasem to naprawde była tragedia ![]() ![]() ![]() ![]() Mam w domu jeden jedyny zachowany mecz z Arkiem. Grali nasi z Argentyną. Pamiętam że nie mogłam go oglądać bo byłam w kościele na czuwaniu ale brat mi nagrał. Po śmierci Arka kasetę schowałam bardzo głęboko i jak mi smutno i mnie najdzie to oglądam... Ehhh ![]() Joa chcialas kiedys fotki zobaczyć ![]() ![]() Moja kochane oto człowiek dzięki któremu zaczęłam 6 lat temu oglądać siatkówkę. Mój Arek Stróż ![]() 1. Brama weselna. Pamiętam ten mecz. Pamiętam tą wygraną. To był mecz bodaj z Bułgarią o kwalifikacje na MŚ 06... a po meczu były wygłupy bo Arek brał ślub na dniach. Nawet to jedynka pokazywała. 2.Z czasów kiedy Arki uwielbiała Mariusza Wlazłego. ![]() 3. Emm jakieś nieporozumienie chyba było z maskotką naszą ![]() 4. Bo podobno perspektywa ma znaczenie ![]() ![]() 5. Bo jest ładne i już! 6. Uwielbiam to zdjęcie! To światło sprawia że jest takie Anielskie! 7. Bumc ![]() 8, Żółfik ![]() 9. ![]() 10. Tęskni się za tym uśmiechem oj tęskni.
![]() ![]() |
![]() |
#4851 |
Zakorzenienie
|
Odgrzebałam całe moje archiwum i ogólnie obejrzałam foty z pogrzebu... nie wiem czy widziałyście je kiedykolwiek wiem że część z was wtedy siatki nie oglądałą. Ale to co mnie uderzyło najbardziej to nasze chłopaki. Widujemy ich co dnia z bananami na twarzach a tam...
Podzielę się. Nic przyjemnego ale te zdjęcia też są ważne. 1. Guma i Plina. 2. Jak widzę to zdjęcie to czuję się jakby mi ktoś wykręcał wnętrzności jak mokry ręcznik. Brak słów. Tragedia. Igła... 3. Świder i Dawid. 4 ... 5 ... 6. Najgorsze.
![]() ![]() |
![]() |
#4852 |
Zakorzenienie
|
Teraz coś przyjemniejszego
![]() ![]() 1. Przyjaciele ![]() 2. Matura ![]() ![]() ![]() 3. Maturzyści ![]() ![]() 4. Zabawy z Oliwką Szymańską. Hah i jaki skłon ![]() 5. Kucharz ![]() 6. Zwykły Normalny. Ehhh 7. Gryyyyyyyyl ![]() ![]() 8. Jedno z ulubionych ![]() ![]() 9. Słodkie. Rozczulające. I smutne. Rodzinne... 10. Mistrzowskie i najlepsze ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4853 | ||||
Zadomowienie
|
czeeeść
![]() Cytat:
![]() nie pomyslisz tylko rzucaj foty ![]() moja mama powiedziala ze jak przyniose jeszcze jedna to mnie razem z nia za okno wyrzuci ![]() ja wczoraj zapomnialam rano o tym a pozniej mi net padł i dupa zbita ale dzis mam Winiarskiego ![]() idz korzystaj póki zima nie wróciła bo za czy dni ma znów zimno być ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ja przeczytałam siatkarsko- erotycznych drinów i mysle se what? ![]() oj niedobrze ze mną dziadzieje na starość ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4854 | ||||||
Zakorzenienie
|
ELOŁ
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() tylko boją sie odezwać ![]() Cytat:
![]() to to mogłobyc siatkarskie zdjęcie roku ![]() Cytat:
![]() Cytat:
no nie mów ze ta pierwsza osoba to Bąku ![]() a tak myślałam która to inaczej przeczyta ![]() no dobra a teraz do rzeczy wczoraj jak przyjechałam do Olka czekam z kumpelą na transport na chate, patrze a po 2 stronie ulicy idzie znajoma trójca SEHR, Plina i Bąku, sobie myśle co jest jeszcze nie pojechali do Bełchatowa? i do koleżanki ty patrz Sehr(powiedziałam tak jak sie pisze) a ona jakie zero? ![]() mówie nie zero tylko sehr i jej rozszyfrowałam ten skrót, i obie w śmiech ale to chyba były klony ![]() dzis jade do miasta i kto idzie chodnikiem? Piotr bałtroczyk-ten co różne imprezy kabaretowe prowadzi(estradowy wycieruch ![]() ![]() no i to by było na tyle ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4855 | |
Zakorzenienie
|
Zależy
![]() ![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4856 | ||||||
Zakorzenienie
|
no dobra
![]() Cytat:
![]() A w sumie mogę wziąć 2... Tanie są ![]() Cytat:
![]() ![]() Ale z czasem zmieniłam o nim zdanie. Chyba ze względu na te akcje charytatywne i niektóre wypowiedzi ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() oj tęskni ![]() Cytat:
![]() Ale shit ![]() ![]() ![]() Cudna fota ![]() Starośc nie radość ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A i dzień dobry ![]() Kolejne ogłoszenie parafialne: Macie pozdrowienia i ucałowania od Stefana. Obiecała że dziś wieczorkiem nas nadrobi i coś do nas naskrobie ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4857 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() no i fajnie ![]() Cytat:
![]() dziękować i pozdrowić ![]() ![]() Arki obejrzałam zdjęcia, ale nie mam nic do powiedzenia, wszystko już zostało napisane, ale dalej mi się oczy szklą przy zdjęciach z pogrzebu ![]() |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4858 |
Zakorzenienie
|
Coś dla mnie, Klaudii, haremu Bartka i Arki
![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=Q6ejHDiKjq4 i coś dla mnie, Klaudii i haremu ![]() ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=FmZdNsYNPv0 No na taki akcje mogę patrzeć i patrzeć ![]() EDIT: Przeczytałam nareszcie wywiad ze Zbyszkiem i stwierdzam, że dziennikarz który z nim rozmawiał chyba go nie lubi :/ W każdym pytaniu wsadzał mu jakąś szpilę... Chciał zdenerwować i to była absolutnie bezczelna prowokacja. Brawo za wyczucie i profesjonalizm :/ co nie zmienia faktu, że w kilku zdaniach Zbyszek tez się nie popisał... ![]() Edytowane przez Karola20 Czas edycji: 2010-03-01 o 13:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#4859 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Spała!! ![]() heh, nie ;D ale wiem jak to jest mimo, iż sama nie piję ![]() nie mam jeszcze ;( wych.ujali mnie... mieliśmy dziś dostać zdj. na płycie, a tu ![]() tak bym już chciała je zobaczyć ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() mój siatkarz na dziś.... ..... mój największy idol jedyny w swoim rodzaju najlepszy atakujący vel. 'szczupły' .... gasnąca już gwiazda ex kapitan Jadaru ROOOOOBEEEEEEEEEERT PRYYYYYYYYYGIEEEEEEEEEL!! !!!! ![]()
![]() |
#4860 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:33.