|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4831 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Siatkówka bogiem. Wizaż nałogiem, a bez pały nie ma chwały! Czyli Łona Fajt?! c
26-29 czerwca
Sooner or later you have to stop being a victim and be a victor. You have to stop being a whiner and start being a winner. Take control of your shit, regardless of your circumstances. If it’s more difficult for you that's good, cause that makes your story better.
|
|
|
|
#4832 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Siatkówka bogiem. Wizaż nałogiem, a bez pały nie ma chwały! Czyli Łona Fajt?! c
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A dziś jak u niego byłam do dostałam wspaniałego SMSa od Sylwii odnośnie Kurka I kumpel wszystko przeczytał- siara Dobrze, że on wie o moim zaj.obie odnośnie Bartka... Ale i tak we mnie zwątpił ![]() ![]() Właśnie. Gdzie nasz informator w szergach bełchatowskich? I Madzia, Amy, Viv? Cytat:
![]() No no no. Ja już mam wstępną ideję na pierwszy post Ale z tego co pamiętam to peggy miała zakładać nową część tylko ja się tak na bezczela wrąbałam Dzidzia to jak chcesz to zakładaj 4 część... Ja się wstrzymam do 5 ![]() a my tutaj bardzo ciekawe jesteśmy... Ale to miało być nazwisko jakiegoś mało znanego siatkarza- żadnego z naszych milusińskich ![]() [QUOTE=KaasiaaK;17515226]jak będziesz brać dla siebie to weź i mi nie rozumiem tej radości dlaczego niby nie mogłyby biec eliminacji na 30km eeeeeee, mój siatkarz na dziś Andrzej Stelmach QUOTE] Tiaaa. A PINIENDZE dasz ![]() ![]() Dziś zapodałam ten tekst siostrze Myslałam, że się złoży przy stole ZAZDRASZCZAM!!! ![]() ![]() Ty żyjesz??? ![]() Cytat:
Nic straconego... Jeszcze niejeden mecz przede mną i Bartoszem ![]() ![]() Cytat:
Przyjmie Ci poród ![]() Yudim? Jak Judym> Doktor Judym? Ten z lektury ![]()
|
|||||
|
|
|
#4833 |
|
Zakorzenienie
|
Call to mówi się trudno, musisz coś wybrać, wybór trudny ale są rzeczy ważne i ważniejsze. Olej turniej wybierz LŚ
|
|
|
|
#4834 | |
|
Konto usunięte
|
no to jest problem
Cytat:
zaczajam się na siódmą, bo to mój numer podobno I jak Stelmach dzisiaj do Gladyra: Jurek, Jurek
|
|
|
|
|
#4835 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Nawet czasem na Niego Judym mówię ![]() A "Jurek, Jurek" jest tylko jeden ![]() ---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- Noooo, taki facet to skarb!
|
|
#4836 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A my tam konsternacja pełna... Kto? Co? Po co? Dlaczego ? ![]() ![]() Cytat:
![]() Już niejednokrotnie potwierdziło się, że Kokosy nasze forum zacne czytają... Grześ się do naszych rad zastosował i wygląda jak człowie... Więc pewnie na dniach Dżej Dżej też zmieni swój Ymydż Jak tylko przeczyta nasz apel ![]() NK nie kłamie ![]() Będzie biba ![]() Arki- to w końcu ipreza. W dodatku z takiej okazji... Wszystko się w takich sytuacjach wybacza Ten "brzydki chłopak" pewnie nawet nie pamietał że usnął w łózku z taką laską... a ten co jest fajny... ehhh... Ja też tak często mam czas pokaże co i jak Ja za to kocham allegro! Miałam oszczędzać kasę a już zamówiłam siostrzeńcowi prezent na urodziny, sobie 2 pary kolczyków i... koszulkę reprezentacyjną KURKA ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nooo... Pilnuj... Bawił się tym telfonem jak to ma często w zwyczaju Pech chiał że akurat dostałam SMSa A że ja często czytam jego smsy to on przeczytał ten mój ![]() ![]() Eeeejjjjj... Nie nie nie. Weź coś wykombinuj :/ |
||||
|
|
|
#4837 |
|
Zakorzenienie
|
Spadam, gudnajt
|
#4838 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Koszulkę Kurka przecież to oklepane ![]() Muszą być jakieś tajemnice nawet w stadzie. Wiesz nie ładnie tak od razu odkrywać wszystko, musi pozostać aura tajemniczości ![]() A ja tak poluzowałam wodze fantazji i obcy to przeczytał. Aż się zaczerwieniłam
|
|
|
|
|
#4839 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
AA Juruś Mielewski był w Czewie w piątek ![]() Ja tyż niedługo, bo jutro szkoła
|
|
|
|
|
#4840 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A LŚ w naszym gronie to wiesz- priorytet ![]() Cytat:
![]() no co?? ![]() ![]() Jurek jest zarezerwowany ![]() ![]() Cytat:
![]() Włacha
|
|||
|
|
|
#4841 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ano, tysz prawda Cytat:
. gyly gyly gyly
|
|
|
#4842 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To będzoe moja świętośc Będę w niej spać, chodzić do pracy, do kościoła i na uczelnię ![]() zarzucę mamie tekst wieczorem... "zabieram Kurka i idę spać" ciekawe co powie ![]() No tak... Wywalimy wszystko i nie będzie tego dreszczyku napięcia i niepewności ![]() ![]() Spoooko. On głupi jest (znaczy w sensie że tak jak my ). Pompował się ![]() Mielewski jest słodziak Lubię gościa :pTeż się zbieram ![]() Do jutra. Paaa siatkarsko- erotycznych drimów ![]()
|
|
|
|
|
#4843 |
|
Konto usunięte
|
Siur
tylko tytuł ![]() przepraszam, mój bład ![]() Jurij nie jest zły, ale on ma chyba żonę nie??? |
|
|
|
#4844 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To jak wszystkie uciekają to i babcia też ![]() Dobranoc
|
|
|
|
|
#4845 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem co się ze mną dzieje marudze jak stara ciotka.
No ale jako że już mam dziś taki dzień to poznacie Arki z trochę innej strony. Ad pseudo 'wywiadu' ze Zbychem zamieszczonego przez Kasię. Pseudo z tej racji że ostatnio miałam na warsztacie dziennikarskim o wywiadzie właśnie i to co jest zamieszczone w PS nie ma w sobie nic z tego gatunku Ja w szczycie tolerancji nazwałabym to 'Krótką rozmową z...'Czy ten człowiek jest normalny? Szczerze powiem że czytając to odniosłam wrażenie że Zbychu uważa tak: 'Ja jestem za***isty i ja to wiem i mi to wystarcza a cały świat niech się je*ie z zazdrości'. Kretyn. Pierwsze co to pomyślałam jeszcze o autoryzacji bo pachnie mi tu trochę wyrywaniem wypowiedzi z kontekstu. Co jest ostatnio bardzo popularne, Za text 'Mam to gdzieś' ad złośliwych komentarzy bym mu po prostu walnęła. Bo ja która ogolnie jestem na maxa tolerancyjna jeśli o niego chodzi odebrałam to jako 'mam ogolnie gdzieś kibiców' to samo jeśli chodzi o tekst o tym że już się w Czewie mądrości nasłuchał i ma dość. Równie dobrze moglby powiedzieć że jest namądrzejszy na świecie. Wyszło że pozjadqał wszystkie rozumy. Ogolnie pytanie o to czy mu wypłacają w Taranto kase na czas utwierdza mnie w przekonaniu na temat tego że owe coś wywiadem nie jest a jego twórca jest na dość niskim poziomie. Wyczuwam trochę w pytaniach prowokowanie Zbyszka do palnięcia czegoś. Aby typowo wywołać skandal i wykorzystać jego niewyparzony język. Co jest szczytem chamstwa. Te jego nerwy przy pytaniu o Boska o Kurka czy ojca. Ok rozumiem już po prostu ma dość maglowania tematu. Ale. Człowieku wez na wstrzymanie. Spisz sobie na karteczce jedną odpowiedz naucz sie na pamięć i powtarzaj wszystkim to samo w kółko jak zdarta płyta to Cię o to przestaną pytać gwarantuje Ci. A nie chlapiesz takie rzeczy że te hieny tylko czekają. I sam sobie szkodzisz bo pozniej na pół Polski wychodzi Takie coś. Cieszy wiadomość o 'ustatkowaniu' ale jakoś tak nie bardzo... Zła jestem na Zbycha za ten wywiad. Nie popisał się. Gdybym mogła to bym mu nawtykała. I widać wlasnie że nie jestem bezkrytyczna w stosunku do niego...
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 |
|
|
|
#4846 |
|
Zakorzenienie
|
Czytałam ten wywiad - dziennikarz nieudolnie próbował go sprowokować. Zresztą ja przez słowa dziennikarza czułam takby jakąś iechęć do Zbyszka - ale to tylko moze mi się tak wydawać.
Lecą do mnie kolejne minerały, dzień zaliczony, można iść w końcu spać
Sooner or later you have to stop being a victim and be a victor. You have to stop being a whiner and start being a winner. Take control of your shit, regardless of your circumstances. If it’s more difficult for you that's good, cause that makes your story better.
|
|
|
|
#4847 |
|
Zakorzenienie
|
Słyszały? Macerata przegrała dziś 3:1 z kimś tam, ale w 4. secie na boisko wszedł Świder i skończył 3/4 piłki
oby takimi małymi kroczkami budował formę na MŚ ![]() ![]() ![]() idę spać .do jutra ![]()
|
|
#4848 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wogole to przechodze samą siebie. Z nudów przebuszowałam wszystkie nowe artykuły na reprze kilka sylwetek siatkarzy i duuuzo innych siatkarskich rzeczy. Ehhh
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 |
|
|
|
|
#4849 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
różni są ludie ;] niektórzy siatkarze nie są tacy jak myślimy... ;] ano fajnie uroczy akcent ma ![]() pff, wiesz co... tak się ze mnie zabijać... fosio! Cytat:
a odnośnie dziennikarzy... różni są. niektórzy zadają rzeczowe pytania, konkretne, inni za przeproszeniem piep.rzą od rzeczy, a jeszcze inni prowokują. i na to też nic się nie poradzi, ale chyba czasami i takie prowokacyjne pytania są potrzebne ;]] Cytat:
EDM zamawiasz? laski, z moim bratem coś nie tak jest ![]() ledwo co do Lublina wrócił a już pisał do mnie na gg ;D patrzcie Cytat:
i niech mi ktoś powie, że nam odległość nie służy ![]() dobra, zwijam się... plan mi zmienili i jutro zaczynam mocnym uderzeniem.. 8:00 >>> matematyka ![]() kolorowych
|
|
#4850 |
|
Zakorzenienie
|
Nudy ciąg dalszy. Wikicytaty na start.
Dziś coś ewidentnie wiedzie mnie na grząskie tematy. Arek. ![]() Właściwie między nami mówiąc Arek zagrywa tak kiepsko, że może pozwolić sobie na dowolne ryzyko... bo gorzej już być nie może. Opis: o Arkadiuszu Gołasiu. Heh nie wiem czy po przeczytaniu tego zrobilo mi sie bardziej wesolo czy smutno... Przypomnialam sobie od razu jak Arek zagrywał. Czasem to naprawde była tragedia Ale ja wtedy nawet nie umiałam się na niego gniewać. A byly czasem i takie dni że jak się wstrzelił to klękajcie narody. Jakis jeden mecz z Holandią jeden z jego ostatnich Stanął na zagrywce i zbombardował przeciwnika kilkoma asami i piłkami przechodzącymi. Dzieki niemu nadrobiliśmy przewagę. Cała hala krzyczała przez ładne kilka jak nie kilkanaście minut tylko jedno 'Arek Gołaś Arek!' A ja krzyczałam z nimi przed TV. Piękne chwile. Atakował bardzo efektywnie i efektownie. Gwoździe były częstym widokiem. I tego mi chyba brakuje mało który środkowy atakuje w podobny sposób. Pamiętam jak po jego odejściu zastanawialam się kto go w kadrze zastąpi. Wtedy pojawił się nikomu nie znany bliżej Plina. Byłam bardzo negatywnie nastawiona. Ktoś nienznay obcy za mojego Arka. Plina ma zupełnie inny styl gry niż Arek miał. Inn styl ataku. Zagrywki Mam w domu jeden jedyny zachowany mecz z Arkiem. Grali nasi z Argentyną. Pamiętam że nie mogłam go oglądać bo byłam w kościele na czuwaniu ale brat mi nagrał. Po śmierci Arka kasetę schowałam bardzo głęboko i jak mi smutno i mnie najdzie to oglądam... Ehhh ![]() Joa chcialas kiedys fotki zobaczyć Dla Ciebie specjalnie Moja kochane oto człowiek dzięki któremu zaczęłam 6 lat temu oglądać siatkówkę. Mój Arek Stróż ![]() 1. Brama weselna. Pamiętam ten mecz. Pamiętam tą wygraną. To był mecz bodaj z Bułgarią o kwalifikacje na MŚ 06... a po meczu były wygłupy bo Arek brał ślub na dniach. Nawet to jedynka pokazywała. 2.Z czasów kiedy Arki uwielbiała Mariusza Wlazłego. ![]() 3. Emm jakieś nieporozumienie chyba było z maskotką naszą 4. Bo podobno perspektywa ma znaczenie Ciekawe ujęcie nie powiem ![]() 5. Bo jest ładne i już! 6. Uwielbiam to zdjęcie! To światło sprawia że jest takie Anielskie! 7. Bumc ![]() 8, Żółfik 9. 10. Tęskni się za tym uśmiechem oj tęskni.
|
|
|
#4851 |
|
Zakorzenienie
|
Odgrzebałam całe moje archiwum i ogólnie obejrzałam foty z pogrzebu... nie wiem czy widziałyście je kiedykolwiek wiem że część z was wtedy siatki nie oglądałą. Ale to co mnie uderzyło najbardziej to nasze chłopaki. Widujemy ich co dnia z bananami na twarzach a tam...
Podzielę się. Nic przyjemnego ale te zdjęcia też są ważne. 1. Guma i Plina. 2. Jak widzę to zdjęcie to czuję się jakby mi ktoś wykręcał wnętrzności jak mokry ręcznik. Brak słów. Tragedia. Igła... 3. Świder i Dawid. 4 ... 5 ... 6. Najgorsze.
|
|
|
#4852 |
|
Zakorzenienie
|
Teraz coś przyjemniejszego
Prywata. Nie ma tego dużo ale jakie cenne 1. Przyjaciele 2. Matura Poznajecie tego Pana z przodu? Chyba trochę przesadził z tym żelikiem. Aszzz Bąku Ty! 3. Maturzyści Poznajecie tych Panów 4. Zabawy z Oliwką Szymańską. Hah i jaki skłon 5. Kucharz 6. Zwykły Normalny. Ehhh 7. Gryyyyyyyyl Czy ognisko jeden ciort ![]() 8. Jedno z ulubionych 9. Słodkie. Rozczulające. I smutne. Rodzinne... 10. Mistrzowskie i najlepsze Ukochane boskie. Arek też by do nas pasował. Chomiki Jakby ktoś nie wiedział to maleństwo to Sebek Ignaczak
|
|
|
#4853 | ||||
|
Zadomowienie
|
czeeeść
![]() Cytat:
![]() nie pomyslisz tylko rzucaj foty ![]() moja mama powiedziala ze jak przyniose jeszcze jedna to mnie razem z nia za okno wyrzuci ja wczoraj zapomnialam rano o tym a pozniej mi net padł i dupa zbita ale dzis mam Winiarskiego ![]() idz korzystaj póki zima nie wróciła bo za czy dni ma znów zimno być Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja przeczytałam siatkarsko- erotycznych drinów i mysle se what? oj niedobrze ze mną dziadzieje na starość
|
|
|
#4854 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
ELOŁ
![]() Cytat:
nadrabiam nadrabiam, nie walcie tyle spamuCytat:
Cytat:
![]() tylko boją sie odezwać ![]() Cytat:
![]() to to mogłobyc siatkarskie zdjęcie roku ![]() Cytat:
![]() Cytat:
no nie mów ze ta pierwsza osoba to Bąku a tak myślałam która to inaczej przeczyta ![]() no dobra a teraz do rzeczy wczoraj jak przyjechałam do Olka czekam z kumpelą na transport na chate, patrze a po 2 stronie ulicy idzie znajoma trójca SEHR, Plina i Bąku, sobie myśle co jest jeszcze nie pojechali do Bełchatowa? i do koleżanki ty patrz Sehr(powiedziałam tak jak sie pisze) a ona jakie zero? ![]() mówie nie zero tylko sehr i jej rozszyfrowałam ten skrót, i obie w śmiech ale to chyba były klony ![]() dzis jade do miasta i kto idzie chodnikiem? Piotr bałtroczyk-ten co różne imprezy kabaretowe prowadzi(estradowy wycieruch ), jade dalej i na jakimś przystanku wsiadł SEHR w wersji Young![]() no i to by było na tyle
|
|
|
#4855 | |
|
Zakorzenienie
|
Zależy
EDM, Blusche, teraz było Lucy Minerals Cytat:
|
|
|
|
|
#4856 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
no dobra
![]() Cytat:
A w sumie mogę wziąć 2... Tanie są ![]() Cytat:
![]() ![]() Ale z czasem zmieniłam o nim zdanie. Chyba ze względu na te akcje charytatywne i niektóre wypowiedzi Teraz odnoszę wrażenie że to spoko koleś któremu po prostu zdarzają się gorsze dni i odczuwa przymus olania całego świata- ale nie mam pretensji bo kto nie miewa takich dni ![]() Cytat:
Ale wiecie co... Tak między Bogiem a prawdą to jakoś przywykłam do jego nieobecności w kadrze ![]() Cytat:
oj tęskni ![]() Cytat:
Ale shit Cudna fota ![]() Starośc nie radość ![]() Cytat:
A Ty tyle na raz ![]() ![]() ![]() A i dzień dobry ![]() Kolejne ogłoszenie parafialne: Macie pozdrowienia i ucałowania od Stefana. Obiecała że dziś wieczorkiem nas nadrobi i coś do nas naskrobie
|
||||||
|
|
|
#4857 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
strasznie się cieszę i czekam na niego w kadrze ![]() Cytat:
![]() no i fajnie Cytat:
![]() dziękować i pozdrowić ![]() Arki obejrzałam zdjęcia, ale nie mam nic do powiedzenia, wszystko już zostało napisane, ale dalej mi się oczy szklą przy zdjęciach z pogrzebu
|
||||
|
|
|
#4858 |
|
Zakorzenienie
|
Coś dla mnie, Klaudii, haremu Bartka i Arki
![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=Q6ejHDiKjq4 i coś dla mnie, Klaudii i haremu ![]() ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=FmZdNsYNPv0 No na taki akcje mogę patrzeć i patrzeć ![]() EDIT: Przeczytałam nareszcie wywiad ze Zbyszkiem i stwierdzam, że dziennikarz który z nim rozmawiał chyba go nie lubi :/ W każdym pytaniu wsadzał mu jakąś szpilę... Chciał zdenerwować i to była absolutnie bezczelna prowokacja. Brawo za wyczucie i profesjonalizm :/ co nie zmienia faktu, że w kilku zdaniach Zbyszek tez się nie popisał...
Edytowane przez Karola20 Czas edycji: 2010-03-01 o 14:41 |
|
|
|
#4859 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Spała!! ![]() heh, nie ;D ale wiem jak to jest mimo, iż sama nie piję ![]() nie mam jeszcze ;( wych.ujali mnie... mieliśmy dziś dostać zdj. na płycie, a tu tak bym już chciała je zobaczyć Cytat:
![]() tylko EDM mi coś mówi ![]() mój siatkarz na dziś.... ..... mój największy idol jedyny w swoim rodzaju najlepszy atakujący vel. 'szczupły' .... gasnąca już gwiazda ex kapitan Jadaru ROOOOOBEEEEEEEEEERT PRYYYYYYYYYGIEEEEEEEEEL!! !!!!
|
|
#4860 |
|
Konto usunięte
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:27.

Nasza klasa tako rzecze
czas pokaże co i jak 

strasznie się cieszę