|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2431 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Schudnę- mam cel. Wspólne odchudzanie dlaa załamanych swoją wagą.
Hej laseczki ;*;*;*;*;*;*
Tina26 widziałam twoje foteczki naprawdę super brzuszek pozazdrościć... moja bratowa miała cesarkę ur.. w czerwcu ale ma jeszcze okrągły brzuszek no i właśnie zauważyłam że niektórzy po cesarce.. mają problem z zrzuceniem kg.. chociaż ona nogi ma super a brzuszek tylko jej został ale ty naprawdę wyglądasz extra ![]() niunilka widziałam też twoje fotki masz super szczupłe jak na moje oko nóżki z taką figurą jak ty masz nie wstydziłabym się założyć stroju kąpielowego nawet dzisiaj ja np. często chodzę w mini... mimo, że miałam te 84kg. to nigdy się nie wstydziłam może dlatego że mam przy sobie ludzi kochanych może jabym była sama to bym się zmobilizowała do szybszego odchudzania a tak to wolniej mi idzie teraz waga stoi.. myślę że przez te probemy z moimi.. hmm.. i nie zawsze stosowana dietka...ale co tam powolutku z grzeszkami bez drastycznego marudzenia jakoś cel osiągnę ! ![]() Aj Folti sławo ty nasza ;D ))widzę że jakieś niedowartościowane kobiety się czepiły a przeglądałam wątek.. ich... niby to odchudzania heee... https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=402027&page=36 niby takie dorosłe...i ekspertki czepiają się..jeśli byście chciały podać rade to byście dały i tyle...a nie jakieś śmiechy... idź na wątek folynki...żal.... Mini82 hee bluzg za bluzgiem to że kobiecie nie wypada i jakieś zbijanie się na innym wątku z folti no jak jakieś gówniary a upgirl... niby dietetyk ;D a zapychanie się cały czas makrelą bez owoców niby idealna dieta?buahaha nie na dłuższą metę;/ ..nie dziwie się że dziewczyna doła łapie żeby te kg. zrzucić..bez cukru..przecież po zjedzeniu czegoś słodkiego poprawia się humor... ;p chciałyście sobie poprawić humor lub komuś zepsuć spoko efekt macie bo ktoś zareagował ale to bez sensu... dajcie spokój!! nikt nie posłucha waszego wywodzenia ;DPs.. LASECZKI MIŁEGO DNIA ![]() ![]() aj no i mam psiaka już )) taki puchatyyyy ;D
|
|
|
|
#2432 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
czyżbyś także szukała kogoś aby stworzyć kółeczko wzajemnej adoracji? Upgirl przed nikim kajać się nie musiała, po prostu może trochę spuści z tonu i pójdzie tam skąd przyszła zabierając i Ciebie jak widać na nic wasze rady sie nie zdadzą
|
|
|
#2433 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wszystko co napisałas wyżej nie wynika z moich postów, co wiecej- nie jest prawda i oczywiscie moja prośba o merytoryczne argumenty została zignorowana, no dobrze.A Mini i przede mną zwracała Wam uwagę na coś, więc nie rozumiem zarzutu, jaki tam ze mnie kompan. Również życzę miłego dnia
|
|
#2434 | ||
|
Zakorzenienie
|
gosia witaj
![]() mój mężuś chce miec psiaka jak pójdziemy mieszkać na swoje, ale ja bym wolała kocura ![]() gosia ja kiedys byłam na tym ich watku, ale mnie wykurzyły, bo moja dieta była nie zdrowa i nie ćwiczyłam... ale nie widze potrzeby kupowania sobie biezni, steretów, orbitreków itp tylko po to by się katować ćwiczeniami by pojechać na wakacje na kanary ![]() ale nie dziwi mnie zachowanie Mini,już nie, kiedys nie rozumialam jej zachowania i stylu bycia, zrozumialam dopiero jak sie dowiedzialam kim jest i co robi..
|
|
|
#2435 |
|
Zadomowienie
|
Tak sobie czytam od wczoraj i nie mogę uwierzyć.Myślę że to miał być wątek wzajemnego wsparcia odchudzających się dziewczyn.
Każdy ustala sobie swoją dietę i prowadzi ją z takim lub innym skutkiem. Foltynka ustaliła sobie swoje menu,wydaje mi się że jadła ok,schudła tak jak chciała.Jest to bez wątpienia duży sukces.Ale jeszcze większy sukces to utrzymanie obecnej wagi.Czego jej życzę z całego serca. Wiem co to jest przybrać na wadze po sterydach i hormonach.Wiem co to znaczy kiedy wszyscy zazdroszczą Ci sukcesu ,gdy schudniesz. A gdy przybędzie Ci parę kilo to zaraz paluchem wytykają i używają sobie. Wszystko to jest zwykłą zazdrością ,nie wiem tylko po co tracić czas na takie polemiki. Pozdrawiam i życzę miłej niedzieli
|
#2436 | ||
|
Zakorzenienie
|
Maddalena witaj
![]() bo to jest watek o wspolnym odchudzaniu i wsparciu ![]() ale nie wszyscy moga sie pogodzic z tym, że jedni walcza do konca i dobrze im idzie ![]() Tobie kochana również zycze udanej niedzieli
|
|
|
#2437 |
|
Zakorzenienie
|
gosiafoteczki- dziękuję Kochana
chyba odważę się założyć spódniczkę![]() Jak dla mine ten wątek powinien się opierać na wzajemnym wsparciu, bo ono jest dla mnie najważniejsze w diecie. Tak więc Paniom już dziękujemy odsyłamy na wątek w pokazywaniem wyrzeźbionego brzucha i pięknych pleców, bo przecież tam nie ma wzajemnej adoracji
|
|
#2438 |
|
Rozeznanie
|
ehh.. widze, ze jakas klotnia sie wywiazala
ale ja tam sie nigdy nie wtracam, bo zawsze obie strony maja w jakis sposob racje ;p tak wiec wrocilam ze zjazdu ;p Pogrzeszylam troche, bo troche chipsow zjadlam i to jeszcze o 22:00 -_- a teraz wlasnie pol gorzkiej czekolady zjadlam Od jutra znow dietkowanie postaram sie dokladac co tydzien wiecej jedzonka no i cwiczonka jak zawsze na wybrane partie
|
|
#2439 | ||
|
Zakorzenienie
|
niuniulka zmiana avatora, nie wiem czy sie przyzwyczaje
![]() oj weekend sie pomału konczy i jutro znowu do pracy i nowy tydzien
|
|
|
#2440 |
|
Wtajemniczenie
|
Obserwowałam wymianę zdań z zapartym tchem
ale wolałam się nie wtrącać.Ja sobie poćwiczyłam godzinkę, a teraz wcinam lekką kolację. Chyba jeszcze sobie strzelę herbatkę na trawienie. Amfa, wiem co to znaczy grzeszyć na zjeździe. Mam tak co 2 tygodnie. |
|
|
|
#2441 | ||
|
Zakorzenienie
|
ja za chwilke kolacyjka... serek wiejski + surówka z pekińskiej, ogórka kiszonego i pomidorka
a pózniej GOTOWE NA WSZYSTKO leci nowu sezon na FoxLife Amfa, morrigan - co studiujecie?? pochwalcie sie??
|
|
|
#2442 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana- 6 sezon "Gotowych..." - super
dużo śmiechu, ale też poważnych scen. Ja jutro obejrzę 16 odcinek ale nie zdradzam więcej co i jak![]() Zmieniłam avatar, ale tymczasowo sama przyzwyczajona byłam do tamtego troszkę mi się "przejadł"- trzeba przeczekać aż znów go "polubię" A że ferie jeszcze miałam (dziś ostatni dzień, jutro zajęcia, ehhhh) to bawiłam się w małe obrabianie fotek.Na kolację planuję zjeść wiejski z warzywkami. Mam nadzieję, że będzie dobry (datę ma do 2.03 ale coś wieczko mocno "wypchnięte" do góry... )Dziś cały dzień chodzę śpiąca (znów nie mogłam w nocy spać) i nie bardzo mam ochotę na ćwiczonka. Ale że jutro oficjalne ważenie, to trzeba chociaż godzinkę się wymęczyć . Po wczorajszych ćwiczeniach mam zakwasy w łydkach ![]() Amfa- o ile mnie pamięć nie myli-studiuje germanistykę ?
|
|
#2443 | ||
|
Zakorzenienie
|
ja jakimś cudem mam w ten weekend FoxLife - wczesniej nie mialam, znaczy sie, nie mialam go w tym pakiecie który mam - wiec koniecznie za chwilke będe oglądac
![]() mój serek mial ważność do 8 marca, a był mocno zbity już ale i tak został pochłonięty w całości
|
|
|
#2444 |
|
Rozeznanie
|
Tak tak
germanistyke ;*Foltynko ja tez mam od tego roku jakis nowy pakiet i takze mam foxlive ![]() ale sie objadlam ;/ jejku ;/ pol czekolady, jakies ciasteczka, kawalek babki ;/ ale po zjezdzie zawsze tak mam ;/ i podczas @ ;/
|
|
#2445 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja studiuję informację naukową i bibliotekoznawstwo.
Jestem przed @ Chodzę wkurzona i głodna.
|
|
|
|
#2446 |
|
Rozeznanie
|
Jutro moze wstawie zdjecia w jakies mini sukience
bo szczerze to chce zebyscie skomentowaly moje dolne partie ud, lydki i talie czy z tych partii mam jeszcze chudnac, czy moge juz sie pokazac ludziom ale teraz bedzie najtrudniej gubic cm chyba a jeszcze mi zostalo ok 3-4 cm gornych ud
|
|
#2447 |
|
Zadomowienie
|
niuniulka naprawdę sexy
więc nie wstydź się i śmiało ! gwarantuję że nikt nie odważy się powiedzieć że źle wyglądasz przynajmniej z moich znajomych dziewczyny chyba nie mają takich "jaj" ale za to jak czasami wystrzelę w mini to widać jedna do drugiej i nagle banda się patrzy ;D a ja się z tego śmieje! a co trzeba znać swoją wartość ;D bo nie wiem co ja im bronie przyjść w mini... chociaż no niektóre lasencje to przesadzają.... takie krótkie jakby miały tyłek cały pokazać ! i wielu kolegów mojego mimo że flirtować lubią to jak taka przejdzie majtnie tyłkiem ze szpilami to jest tak: "O szlaufy się schodzą"ja na kolację zjadłam około hmmm 19 pieczarrkę zapiekaną w środku z ryżem i mięskiem chudym na to serek+ketchup... i tyle..hm a nie wiem czy o dużo kalorii ale ogólnie ostatnio mało jem i tak z 3 posiłki bo jeźdzę ;D a ja wam pokażę focie jak wyglądałam w spódnicy kiedy ważyłam 70 kg-- i koło 77/78 kg.. z teraz to już kiedyś wrzucałam ![]() no i właśnie te z 70 mi pasowało ;D |
|
|
|
#2448 |
|
Rozeznanie
|
właśnie zjadłam czekolade ;D.
niestety mój weekend jest nieudany jednak jutro jest nowy dzień ;Duciekam, bo rano do szkoły, ferie się skończyły ;*
|
|
#2449 | ||
|
Zakorzenienie
|
amfa czy to znavzy,ze FoxLife zagosci juz teraz u mnie na dłużej????
musze poszperac w necie na ten temat ![]() moze faktycznie mam go od dluzszego czasu ale nie zwrocilam uwagi... ogladam GOTOWE własnie jest przerwa na reklame ![]() Folti od roku jest socjolożką ale nie pracuje w swoim zawodzie..moze ja znajde jakieg moje stare zdjece jak to kiedys sie wygladało
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2450 |
|
Zakorzenienie
|
A ja studiuję psychologię
![]() Gosiafoteczki- masz zgrabne nóżki! Pamiętasz ile miałaś w obwodzie jak ważyłaś 70 kg? Obstawiam jakieś 55- 56 cm . Ja ważąc 70 kg z tego co mi się wydaje- miałam 62 cm, dopiero jak zjechałam poniżej 70 to mi z nóg 4 cm zleciały i teraz mam ok 58 cm. Moje marzenie? mogłoby być 54 jak pisałam, najbardziej nie lubię sadełka (no i boczków), a reszta to mi prawie że obojętna (byle symetrycznie się rozkładało wszystko )Ja również znów sobie pofolgowałam, miał być twarożek, były tosty... eh, muszę w końcu zacząć jeść więcej w dzień by na noc nie mieć Pana Głoda Od "Gotowych..." jestem uzależniona, nie ominął mnie żadnen odcinek żadnej serii ![]() Kochane, wstawiajcie fotki
|
|
#2451 | ||
|
Zakorzenienie
|
Mnie troche omineło
![]() bo teraz lecial 6 i 7 odcinek 6 serii... wiec 5 odcinków mnie omineło teraz ogladam KOŚCI ![]() daje fotke z wrzesnia, poprzednie wakacje ok 72kg masakra uda
|
|
|
#2452 | ||
|
Zakorzenienie
|
i najbardziej aktualna z wczoraj - przymiarka wiosenno / letnich ciuszków
|
|
|
#2453 |
|
Zadomowienie
|
Foltynka super przemiana.
Ja też muszę poszperać i wstawić fotos sprzed i teraz. U nas wichury takie że łeb urywa.....Zastanawiam się jak jutro dojadę do pracy
|
#2454 |
|
Rozeznanie
|
Maddalena uważaj tam na siepie, słyszałam conieco o tm co tam u Was sie dzieje ;*.
Folti pięknie ;D. u mnie tam od 2 miesięcy żadnej różnicy nie widać, ale walczę sama ze sobą, niczym Don Kichot z wiatrakami, wierzę, że sie uda
|
|
#2455 | ||
|
Zakorzenienie
|
ja sobie wietrze pokój przed snem i też mam niezłą wichure teraz
![]() póki co wieczó filmowy, mąż w pracy, a ja dopiero jutro na popołudnie ![]() ---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- Myśle nad jakąs poważna, oszałamiającą zmiana fryzury i nowych okularach / oprawkach coby coś jeszcze w sobie zmienić i na nowo powitać wiosnę
|
|
|
#2456 |
|
Zakorzenienie
|
Folti!! Jak 2 inne osoby, naprawdę! Miałam dziś odpuścić ćwiczenia, ale jak widzę Twoje foto..... biorę się
To wielka motywacjaa! Te uda, brzuszek.... zazdroszczę Wyglądasz wspaniale, naprawdę. Mam nadzieję, że i ja w czerwcu (o ile któraś z Was jeszcze na tym forum będzie ) wstawię taką fotkę....
|
|
#2457 |
|
Zadomowienie
|
niuniulka w sumie nie pamiętam bo wtedy właśnie jakoś schudłam sama
i nie przywiązywałam tak do tych cm.. zresztą teraz się nie mierzę.. mało ćwiczę mam zajęcie psiaka ale oj... mogę nawet zrzucać 0,5kg tyg.. aby szło ;D jutro kolejny wyjazd no i tako z dietkowaniem i 2 tyg. praktyk mam nadzieję że uproszę by mało chodzić ;] zajęłabym się pracką, będzie może wiecej czasu w domu to i będę pilnować jedzonka ![]() ja kiedyś oglądałam gotowe na wszystko ale wypadłam z obiegu i nie wiem co i jak jeszcze oglądałam sex w wielkim mieście odcinki i film też spoko ![]() folti ;* jak dla mnie jesteś chudzinka i myślę że taka nigdy nie będę a niuniulka ma taką figurkę jakby mi w zupełności wystarczała lubię takie ciałka ;D i chyba mój też a folti by powiedział że za chuda ;D ale po trzezwemu tak to nic ja ideał ;Dja tu będę ;D;D z moim słomianym zapałem.. czekam na wiosne
Edytowane przez gosiafoteczki Czas edycji: 2010-02-28 o 22:38 |
|
|
|
#2458 |
|
Zadomowienie
|
Laski właśnie wyczytałam w necie że wichura szalała tak we Francji że nie wiem czy wierzyć ale podali że 45 osób zginęło
![]() Teraz przesunęła się przez Belgię ,Niemcy i na Polskę pędzi.... Ale jeszcze tu wieje więc nie wiem czy to koniec czy jak ? Poza tym pogoda pod psem jak to mawia moja mama : leje bez ustanku już drugi dzień Ja chcę słońce i wiosnę ![]() Mój biedny psiak miał problem żeby wyjść na dwór dzisiaj tak wiało.Szła przy murku do ogrodu biedaczka.No jakby tak dmuchnęło mocniej to te 2,5 kg by pofruuuuuuuuuuuuunęło że hoho
|
#2459 | ||
|
Zakorzenienie
|
Maddalena, mówisz,ze na Polske pedzi... to mało ciekawie, bo jal idzie od niemiec, to mnie nawiedzi najpierw, bo ja mieszkam na zachodzie
cóż moze lepiej już zamknę okno ![]() dzieki laseczki za opinie ja póki co narazie sie nigdzie stad nie wybieram i cały czas tu bede, choc po dzisiejszej wymianie zdan w tym wątku miałam chwile zwątpienia i chciałam sie usunąć.. ale nie dam im tej satysfakcji
|
|
|
#2460 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się boję takich wichur... jakoś w listopadzie była taka w Polsce... na szczęście miałam same wykłady więc nie poszłam
![]() Jeżeli chodzi o siłę i dietę- osobiście zawsze byłam sporych kształtów ( i przez wagę i przez wzrost) i nie byłam jakaś wybitnie silna. Teraz w sumie jestem słabsza. Ale- dla kontroli zdrowia- zrobiłam badania krwi. I co się okazało? Była anemia przed dietą, a w trakcie diety anemii nie ma . Ostatnio patrzyłam sobie (chyba na interii) ile wynosi moja IDEALNA waga:P otóż 67 kg. Jak dla mnie daleko mi do ideału Chyba po prostu wyliczają to na podstawie połowy prawidłowego bmi.Folti, czy dobrze liczę, że Twoje bmi wynosi 19,1? Tak się zastanawiam, jak moje ciałko będzie wyglądać przy 60 kg (będzie wtedy 19,6 bmi). Marzę o tym płaskim brzuszkuuuu Maddalena- trzymaj się tam
Edytowane przez niuniulka1989 Czas edycji: 2010-02-28 o 23:20 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:30.

pozazdrościć... 
może jabym była sama to bym się zmobilizowała do szybszego odchudzania a tak to wolniej mi idzie
powolutku z grzeszkami bez drastycznego marudzenia jakoś cel osiągnę ! 

a pózniej GOTOWE NA WSZYSTKO leci nowu sezon na FoxLife 

ale i tak został pochłonięty w całości
Chodzę wkurzona i głodna.
bo szczerze to chce zebyscie skomentowaly moje dolne partie ud, lydki i talie
ale teraz bedzie najtrudniej gubic cm chyba
a jeszcze mi zostalo ok 3-4 cm gornych ud 
Chyba po prostu wyliczają to na podstawie połowy prawidłowego bmi.