|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3091 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI
dokładnie.
a ja to nawet nic nie wiedziałam. a tu tesciowa przed chwilą zadzwoniła i popłoch zrobiła, ze huragan jest we Francji i idze w stronę Holandii i abysmy na wszelkie co podali jej nasz dokładny adres sie wystraszyłam![]() edit: a co ty jutro nad morzem będziesz robiła?? |
|
|
|
#3092 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI
jade do rodzicow na 6 dni
![]() ale bede nocowala u kolezanki, dwie klatki obok, bo rodzice maja remont genrralny
|
|
|
|
#3093 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuje za informacje dziewczyny Dzis w restauracji jadłam zupe z cukini pysznaaaaa robiła ktoras moze taka zupe ??? Mam ochore zrobic lasanie ma ktoras dobry przeps ???
|
|
#3094 |
|
Zakorzenienie
|
dobry
![]() sesja zdana od jutra zaczynam szkolenia w Eurocntrum Innowacji i Przedsiębiorczości, musialam przejsc testy, rozmowe z psychologiem no i dobrze opisac wniosek, bo bede starac sie o dofinansowanie z Unii na 40000 tys. jesli dobrze napisze biznesplan oczywiscie no i zdam egzamin ze szkolen ale musze sie pochwalic, ze wybrano mnie i 61 innych osob z 330 ![]() no i we wtorek jade na urlop
|
|
|
|
#3095 |
|
Zakorzenienie
|
sysunia ja lazanie robilam 2 razy zawsze z glowy
![]() Najpier robilam sos jak na spagetti - mozesz zobaczyc na moim blogu z podpisu jak to wyglada. Potem robilam bialy sos na zasmazce beszamelowy z galka muszkatowola i mlekiem. I ser zolty. I przekladalam warstwy, tak by makaron byl pod sosem, I zawsze bylo pycha, ![]() Zupki z cukini nie jadlam jeszcze. A za mna od kilku dni chodza pieczone slodkie ziemniaki. Widzialam w tv kilka razy i zachorowalam na takie ziemniaczki ![]() agus gratulacje, Fajne sa pieniazki z PO KL . Trzymam kciuki by sie udalo. A jaka firme zakladasz?
Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2010-02-28 o 22:23 |
|
|
|
#3096 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wow mam nadzieje ze skzolenie bedzie ciekawe i wszytko pojdzie po twojej mysli![]() trzymam kciuki
|
|
|
#3097 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i nic wiecej nie powiem ;p
|
|
|
|
|
#3098 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
byłam zobaczyłam i napewno zrobie - a te twoje zdjecia z bloga to kurcze narobiły mi smaka.
|
|
#3099 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale miałam dziś koszmar! śniło mi sie, że spałam a po przebudzeniu poczułam, że ząb mi się rusza. i dosłownie powypadał mi w kawałkach, zostały tylko takie ohydne resztki i korzen. i szybko szukałam dentyste, ktory mi usunie całość. i zadnego nie mogłam znalezc w koncu sie udało w jakims starym opuszczonym budynku, na jakiej sali gdzie wczesniej było przyjecie dentysa usunął ząb wiem, że gdy sie snią zeby to nic odbrego nie wrózy... mam nadzieje, ze tym razem sen nie bedzie mial zwizaku z rzeczywistoscia. lece szykowac się do pracy, ledwo mowie...
|
|
#3101 | ||
|
Zakorzenienie
|
mniammmm
![]() ale mi zmaka narobilas musze koniecznie wyprobowac Cytat:
gratuluje a czy ta firma to nie przypadkiem firma ktora organizuje wesela? bo pamietam ze ktoras z Was mowila ze chce taka zalozyc .. ale nie pamietam ktora ![]() ![]() Cytat:
|
|
|
#3102 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz pojawi sie dziecko i juz musimy kombinowac gdzie łóżeczko, gdzie jakas szafeczke itp.... nienawidze tego mieszkania, ale przeciez kochani tesciowie nas nim uszczesliwili.... a moglismy mieszkac w normalnym 3 pokojowym mieszkanku, ale ta meska durna duma.... a dzis sie tragicznie czuje, nie wstalam do pracy, nie dalam rady z łóżka się podnieść... mdli mnie tragicznie, w głowie sie kręciło, ból głowy.... na szczęście było 1 wolne miejsce u gina, ide na 10.40... pewnie na zwolnienie pójde.... tak sie broniłam przed nim, bo odpadnie mi trochę pieniążków, ale przecież teraz moje zdrowie najważniejsze, a pieniążki zawsze się znajdą jakoś...
|
|
#3103 | ||
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
Cytat:
Cytat:
"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie" Edytowane przez stokrotka24 Czas edycji: 2010-03-01 o 08:20 |
||
|
|
|
#3104 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny ale mialam niedziele!!!!
bylismy na trzech urodzinach u babci u mojej mamy i u kolegi i mam serdecznie dość takiej niedzieli a i siedzieliśmy u kolegi a on ma wieeeelkie akwarium i tak dyskutowaliśmy jak sie to choduje i ja głośno powiedziałam do męża ze ja to bym chciala papugę taka piekną zieloną a mąż na to przeciez to wspaniały pomysł on lubi papugi no i dzis jedziemy kupić papuga. no i oczywiście trzeba mu imie dac jakieś dziewczyny pomocy zaproponujcie jakies imie dla mojego papuga bo to bedzie papug chyba ale sie ciesze
|
|
#3105 | |
|
Zadomowienie
|
Cieszę się że Ci się podoba ... chyba jest troszeczkę w Twoim stylu, prawda?
Cytat:
|
|
|
#3106 |
|
Zakorzenienie
|
witaj slonce co u ciebie
![]() ![]() ![]() tak cie dawno nie bylo ![]() witajcie ale sie wyspalammmmmmmmmmmm
|
|
#3107 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A mi się dzisiaj całą noc koszmary śniły - o jakiś machinach niszczących ziemię (pamiętam, że we śnie jechałam samochodem gierkówką i koło Bełchatowa, gdzie jest kopalnia, wszystko było zniszczone i pełno ziemi porozsypywane, nawet drogę całkiem zasypało), o jakiejś gigantycznej burzy i wielkich kolorowych wyładowaniach (białe, różowe, czerwone pioruny, a najgorszym momentem było, jak wyjrzałam przez okno i podczas błysku na drodze zobaczyłam siostrę z córeczką, stojące nieruchomo, brr...) Chyba za dużo Lovecrafta ostatnio czytałam Cytat:
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-03-01 o 09:51 |
||
|
|
|
#3108 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki, jak po weekendzie?
U nas minął szybko bardzo, była szwagierka z soboty na niedzielę i niestety bez konkretów ![]() PS. Banerek
|
#3109 |
|
Zakorzenienie
|
Magialena gdzie ty się podziewałaś tyle czasu ??
A co do snów to mi sie dzisiaj śniło że zostałam prezydentem ![]() ![]() ![]() ![]() Myślałam że mi się zombi będą śniły bo oglądałam Resident Evil 3 a sama w domu byłam, ale nie
|
|
#3110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() aaaaa wogole... to jak sie scieralo ziemniaka
|
|
|
#3111 |
|
Zakorzenienie
|
jak już mówiłam byłam najszybsza
![]() ![]() ![]() Zombi mi się ostatnio śniło ale to nie tak strasznie w sumie motyw normalnie z residenta, wirus na ziemi i zombi, a że nie dało się uratować ziemi to wsadzili tych co zostali zdrowi w statek kosmiczny i wysadzili ziemię. A na tym statku były takie normalnie mieszkania i w ogóle eehhh ja to mam sny
|
|
#3112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Stokrotko my calkiem podobnie myslimy. Teraz mieszkamy w 35m2- myslismy, zeby to wykupic, podobnie jak Wy wziac kredyt, Tz jezdzilby na wyjazdy to moze szybko by sie splacilo..a za jakies czas domek lub wieksze mieszkanie |
|
|
|
|
#3113 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() my mieszkamy w 46 m... poki co jest super... ale i tak za jkakies 10 lat chcemu zmienic... bo z 2 dzieci juz lobuzujacych bedzie kiepsko...
|
|
|
#3114 |
|
Zadomowienie
|
Cześć Dziewczynki
Własnie nadrobiłam Wasze weekendowe pogaduszki Ale dziś piękna pogoda , ja już o 7:00 rano byłam wrzucić odczyt wodomierzy do specjalnej żółtej skrzynki na osiedlu i normalnie wiosna się robi Super, słoneczko świecie, ptaszki śpiewają, aż chce się żyć![]() mona_ja no wlasnie tak przypuszczałam, że te fixy to będą te sosy, ale wolałam się upewnić Tak czy inaczej dzięki.Maja102 super te kolczyki, no i ten styl też mi odpowiada A kolor bluzki? india83 dziś poniedziałek, to idziesz do lekarza? a jak tam ten guzek? I nie straszę Cię, chcę żebyś miała lepiej i szybko Ci do zdiagnozowali stokrotka24 no to trzymam kciuki za to mieszkanie Ja mam metraż 70,1 m2 ale szukałam tak coś koło50- 60m2. Do tej pory mieszkamliśmy w kawalerce z aneksem kuchennym 22m2 i jak tam się przeprowadzaliśmy to mieliśmy wrażenie że to nam wystarczy, ale po 2tygodniach czar prysł i zrobiło się za ciasno. Ale mam dużo znajomych co mają mieszkania 2pokojowe własnie 37-38m2 i są zadowoleni, choć nie ukrywają, że jak sie nadarzy okazja to zmieniają na większe. Mi zależało na 3pokojach, bo tak sobie wymyśliłam, że w jednym my a w dwóch dzieci. Ale jak teraz mamy 4 to i sypialnia się dla nas znajdzie. No a co do wyremontowanego, to jak Wam się podoba to bierzcie, ale muszą Wam sie kolory kafelek, mebli w kuchni naprawdę podobać. Bo ja szukałam mieszkania to chciałam najpierw wyrmontowane, żeby jak najmniej w nie włożyć kasy, ale już teraz wiem, że wchodząc do takiego meskzania i tak bym je zmieniła i tak kasa i tak kasa by poszła. A duża jest różnica cenowa między tymi wyremontowanymi a tymi drugimi?? No i na jakim piętrze, parter? A jak opłaty, porównywaliście w tych mieszkaniach? No i to Wy proponowaliście cenę? a nie zbywcy? gold-fish dzięki kliwia cierpliwości życzę w urządzaniu mieszkania Ale jak już wszystko zrobicie to będzie radość![]() agus87 gratuluję zdania sesji. i powodzenia w biznesplanie zdolniacho i szcześciaro ![]() Misqa idź na zwolnienie i dbaj o Was, bo teraz Wy najważniejsi jesteście ![]() anika222 super, jak tylko będziesz miałą tego papuga to pokaż nam A imię hmmmm może jakieś dostojne by się przydało, ale pomyślę coś. Bo w zyciu nei małam ptaszyska węc nie wiem jak się je nazywa.bzyczka1 ten en z prezydentem i ziemniakiem
|
#3115 |
|
Zakorzenienie
|
Martucha albo to dlatego że wieczorem myślałam co zrobię na obiad dzisiaj
![]() bo odmroziłam wczoraj dwie piersi z kurczaka na wczoraj ale byłam u mamy na obiedzie i leżą takie biedne w lodówce ![]() SSR a u mnie tak wieje i ponuro na dworze dzisiaj ale za to w sobotę widziałam motylka na korytarzu i nie była to ćma My teraz mieszkamy na blisko 50 metrach, mamy dwa pokoje kuchnie otwartą na przedpokój (jest murek z barkiem i to wszystko co dzieli) i malutką łazienkę. Taką na szerokość brodzika. Mamy tam tylko brodzik i muszlę.
|
|
#3116 |
|
Zakorzenienie
|
TAKI BĘDZIE MOJ DZIUBEK
a co do imienia myślalam Stanisław albo Arek albo Pakomacie jakies inne propozycje??
|
|
#3117 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakis pomysl cos na szybko? aaaaa u mnie mimo ze wieje jest fajnie sloneczko swieci i juz 90% sniegu ze skwerka sie stopilo.. wiec mni to tak troche rozweselilo ![]() aaaaaaaa my taka mala lazienke mielismy na wynajmowanym z brodzika wychodzilo sie prawie na przedpokoj a nie da sie u was tego troche powiekszyc?---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ---------- Cytat:
a imie Stanislaw hahahaha Pako mi sie podoba
|
|
|
#3118 |
|
Zakorzenienie
|
Martucha, nie da się bo łazienka jest zrobiona z części kuchni. To mieszkanie jest po cioci mojego taty. I on nie miała w ogóle łazienki (to taki stary blok, ciocia z wujkiem dostali je od ZNTK). Gdyby nie tato i remont całego mieszkania nadal byłaby toaleta na dworze (taka drewniana z dechą drewnianą w środku
). Dzielnica cały czas do miasta naeży a nawet kanalizacji nie ma tyko szmba a w naszy domu nawet gazu nie ma także cieszymy się z takiej łazienki jaka jest rozrysuje wam to mieszkanie i pokażę tutaj
|
|
#3119 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
U mnie tak wieje, że głowę chcę urwać, wczoraj myślałam, że mi rzeczy z balkonu pozwiewa, tak tylko patrzyłam czy leżak trzeba będzie ratować.
Cytat:
Do tego utopione pieniądze na opłaty, mieszkanie traci ze swej atrakcyjności "wyremontowanego" bo parę lat minie. Skoro i tak przepłacicie za metr, to ja bym poszukała jeszcze trochę większego za to z mniejszą ceną za metr. I tak jak dziewczyny wspominały - musisz być absolutnie pewna, że kuchnia/kafelki Ci się podobają.Cytat:
Cytat:
Cytat:
Sos jak do spaghetti plus beszamel i przekładam: makaron, spaghetti, beszamel, ser i tak na zmianę. Pycha.Zupę z cukinii bym bym zrobiła gotując cukinię plus może marchewkę i trochę cebuli w wywarze a następnie zmiksowała i przyprawiła do smaku. No czeeeeść! Co tam u Ciebie słychać - wieki całe ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ALE FAJOWY ZWIERZ!
"A teraz szybko, zanim dotrze do nas, że to bez sensu. Tako rzecze ja, król Julian!" Never regret something that once made you smile Edytowane przez iwka28 Czas edycji: 2010-03-01 o 10:54 |
||||||||
|
|
|
#3120 |
|
Zakorzenienie
|
[
piekna uwieliam papgu... to falista? bo nie ma czuba czyli nie nimfa.... ja mialam faliste sa super.... a imie Stanislaw hahahaha Pako mi sie podoba [/QUOTE]to jest aleksandretta wieksza tylko one kosztuja ok 1200 wiec wezme taka zwykłą obrożną są duuuużo tańsze
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:15.

sie wystraszyłam

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

w koncu sie udało w jakims starym opuszczonym budynku, na jakiej sali gdzie wczesniej było przyjecie dentysa usunął ząb

). Dzielnica cały czas do miasta naeży a nawet kanalizacji nie ma tyko szmba
rozrysuje wam to mieszkanie i pokażę tutaj