|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4261 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rosną nam bobasy rosną, wnet raczkować będą wiosną (07 -08. 2009r) cz. IV
Cytat:
|
|
#4262 |
|
Zakorzenienie
|
Cass ja głosuję za nr 5, ale i tak będę przegłosowana
![]() Dodałam Zuzi fotki z 7 i 8 msca. |
|
|
|
#4263 | |
|
Zakorzenienie
|
O!! to we wtorek mamy urodzinki Chociaż ja już w takim wieku, że nie powinnam obchodzić![]() Cytat:
Wiem dobrze, co czujesz, bo ja już jutro wybywam... Na pewno wszystko się ułoży![]() Miałam już nie zaglądać, ale jakoś tak... A! Cass ja głosuję na nr 5 (coś o szczęściu tam było ).Svi zazdroszczę imprezki Teraz już naprawde spadam. Dobranoc
|
|
#4264 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
|
|
|
#4265 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kuruj się, kochana ![]() Ja już też nie jestem imprezowa, więc nie jesteś sama ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#4266 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() No biedny
|
|
|
#4267 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
|
|
#4268 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4269 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() *** Przeczytałam wszystkie piękne życzenia . Byliśmy dziś u teściów i jestem już zmęczona, a jeszcze pewnie ciężka noc przed nami. Małż prewencyjnie już śpi . Ja też się kładę.Dobrej nocy
|
|
|
#4270 | |
|
Zakorzenienie
|
Ciekawe co sie dzieje z megi b? Juz chyba kilka dni nie pisała
![]() Musicman tez sie nie odzywa, ciekawe jak apetyt malej, czy sie cos poprawiło? No i dzisiaj myslałam o Maciulku i Magi...mam nadzieje, ze u nich wszystko ok. ---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- Cytat:
Trzymam kciuki zeby noc była spokojna.
|
|
|
#4271 |
|
Zakorzenienie
|
Miramejku spokojnej nocki i bezbolesnej
Niedawno śnił mi się Maciulek Magi... Też o nich myślę. |
|
|
|
#4272 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cass ja chyba tez jestem za nr 8 tylko trzeba przestawic "sie" jakby co
ehhh musze jechac do apteki
|
|
#4273 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Za bezpieczeństwo ma tu zaledwie trójkę. Ogólnie dwója
|
|
#4274 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Powiedziałam "TAK" Gabriel przyszedł na świat 11 stycznia 2011 Edytowane przez anusia_82 Czas edycji: 2010-02-28 o 22:09 |
|
|
|
|
#4275 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
U nas miniona nocka,też nie była najlepsza ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Po burzy kiedyś musi wyjść słońce ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Wszystkie są fajne,ale najbardziej mi się widzi 12 tytuł |
||||||
|
|
|
#4276 |
|
Rozeznanie
|
Cass mi sie podoba tytul 12 no i 8 tez jest fajny.
|
#4277 |
|
Ola-Unhola
|
Svi, zamawiasz jeszcze buty z hurt. sigmatomczak
?Jakiej są jakości, ile srednio cenowo wychodzi?
|
#4278 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Antoś po prostu boski
Cytat:
dla Oliwci.Cytat:
he,he też tak robię ![]() Cytat:
za piekną wagę.Cytat:
![]() Cytat:
dla Tż,spisał się na medal.Cytat:
Cytat:
Ja nie czuję się staro![]() Cytat:
Super,że wyniki dobre aby Maja szybko zaklimatyzowała się u dziadków aby godziny w pracy szybko mijały.
|
||||||||
|
|
|
#4279 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
wlasnie robie jedno zamowienie na boooskie sandalki rozowe i brakuje mi 41 a tak bym jutro zamawiala ceny sa rozne - baleriny z vatem wychodza ok 32zl, koturny ok 40-45zl, szpile na platformie ok 50zl, kozaki jakies 60zl to tak mniej wiecej ide spac bo paaadam na twarz dobranoc
|
|
|
#4280 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cass śliczny avatarek. Witam nocna porą Fajny dzisiaj miałam dzień ![]() Ręka na razie bez zmian,dalej cierpnie.Jeszcze tydzień i jak nie przejdzie to rehabilitacja.Mam nadzieję,że jednak przejdzie,bo jakoś nie po drodze mi z tą rehabilitacją Miramej życzę Wam i Kubusiowi dobrze przespanej nocy Spokojnej nocki babeczki i dziateczki |
|
|
|
|
#4281 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jestem na nogach od 5 ![]() Zjadlam male sniadanko i juz piję kawke Noc 28/1 mogę oficjalnie ogłosic jako pierwsza nieprzespana i z pobudkami ![]() Zaczelo sie o 23, potem od1-2, o 3 wzielam ją do naszego łóżka , ale kilka x w okolicy 4sie obudzila po smoczka Przysnęła po żelu, a potem viburcol jej dałam. Do tego płakała wiec człowiek sobie myśli,kurka chora czy zęby Mąż wczoraj kupil jej zabawke.Takiego kosza.Jedna mama kiedys wklejała FP(pamietam ze tata chcial by córka polubila koszykówke od pierwszych swych dni) Szybko, ją wcz rozpakowalam,umyłam,przet estowalam , karton od razu wyniosłam, takie male elementy byly i druciki...a dzis podoba syt jak u majahy...Minela chwilka jak ją posadzilam w lezaczku i slysze ze kaszle Mała z 3xodkaszlneła i w buzi kawalek tasmy ![]() w pierwszej chwili zmrozilo mnie i pomyslalam o syt.opisywanej kilka dni temu To byla chwila, zdazylam nalac wody do czajnika.Taśma pewnie w ferworze "uciekła" a moze juz wczoraj spadła niezauwazona ![]() Wyciągnęłam jej to,wypila mleko-prawie cale Ciekawe jak minie dzien.... Angy- -wlecisz dzis?
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
|
#4282 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Waga tez solidna Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Marysiu, nie martw sie, Ania tez tak reaguje na obcych i na tesciow tez. Po prostu nie pamieta Ich twarzy i za kazdym razem musi sie na nowo oswajac. Ale po godzinie juz jest pewniejsza i juz bez problemu siedzi u Nich na kolanach. Maja na pewno sie przekona i do srody zupelnie sie oswoi. Mocno zaciskam ![]() Cytat:
![]() Boze, dobrze ze tak szybko zareagowalas. Ech te dzieciaki, wszystko je fascynuje... Kochane, jeszcze raz dziekuje w imieniu Ani za te piekne zyczenia. Jestescie niesamowite I dzien dobry ![]() Maz juz wybyl do pracy, a ja siorbie kawe. Nie bede sciemniac, nie wypoczelam przez ten weekend zbytnio. Moze w nastepny... Juz marzec
|
|
#4283 |
|
BAN stały
|
witam i ja z marudzaca Amelka. wczoraj wieczorem miala 37.6 dalam panadolu na noc. pobudka o 4 i placz potem gadanie potem znow placz...chyba reszta zabkow tak sie daje we znaki
nie kaszle. a te 2 tak fajnie poszly... no zobaczymy. teraz maruda straszna i na rekach tylko. glowka ciepla ale temp brak. maz dzis jedzie pod gdansk, wraca w srode, potem czw wyjazd a w piatek znowu okolice gdanska wiec caly tydz prawie nie bedzie...potem zajrze jak Amelka zasnie co do tytulow to 8 i 12 cass ja poki co zdjec nie dodam, probowalam ale nie zaladuja sie |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4284 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Witam Was serdecznie i całuję każdą mamę z osobna. U nas co jakiś czas pod górkę. pojeżdziliśmy trochę po lekarzach, następna wizyta 31. marca. Nie udzielam się na forum, bo chyba nie umiem już wkręcić się między Was. Jesteście ze sobą zżyte, poza tym u nas ciągle jakieś problemy i nie chcę smęcić. Przepraszam.Z przyziemnych rzeczy - Maciulek ma już sześć ząbków i chyba idą następne. Na 14. marca zaplanowaliśmy chrzest Maćka. W poprzednim tygodniu udało nam się zaszczepić (w końcu drugą dawką). Niuniuś z dnia na dzień zdobywa nowe umiejętności i jest przekochany ![]() Pozdrawiam Was gorąco
|
|
|
#4285 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziolchy
![]() bylam wczoraj na zakupach i kupilam az 3 pary butow w Daichmanie i torebke potem bylismy u tesciow na chwile nocka dzisiaj byla w miare, mala plakala ale nie musialam ja brac na rece, smoczek ja uspokoil ![]() acha prosze o kciuki bo mamy dzisiaj szczepienie ![]() podoba mi sie tytul nr. 2 ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() a waga imponujaca ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 08:19 ---------- Poprzedni post napisano o 08:14 ---------- Cytat:
Cytat:
oo to Macius tez juz sliczne usmieszki rozdaje z zabkami
|
|
#4286 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Też tak nie raz myślę,zęby brzuszek a może jeszcze cos innego ?Dobrze,że u Ciebie reakcja natychmiastowa ![]() Też się boję,żeby Bartosz chyłkiem czegoś do buzi nie wsadził. oby był dobry ![]() Cytat:
Ja też już po kawce Miramej jak minęła noc? Angy za pierwszy dzień w pracy i za Zosię,żeby dobrze zniosła nieobecność mamusiWitajcie rankiem!!! Jakby na potwierdzenie tego,że zaczął się marzec,mam piękne słonko za oknem U nas nocka niby spoko,ale Bartosz ostatnimi czasy często się wierci w nocy, i bywa tak że ląduje w naszym łóżku ![]() Damian poszedł z katarem do szkoły ,ma dziś dwa sprawdziany,mam nadzieję,że nic się z tego nie rozwinie.A ja taka jakaś wstałam nie do życia.Niby sie wyspałam,ale nic mi się nie chce ![]() Miłego dnia Edytowane przez sylka79 Czas edycji: 2010-03-01 o 08:23 |
||
|
|
|
#4287 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
dobrze że Weroniczka już lepiej spała, które to szczepienie? My też dzisiaj idziemy więc kciuki trzymajcie podwójnie, za Wercię i Martysię ![]() Cytat:
![]() Witajcie, nie mogę się coś wbić w tematykę po weekendzie, dajcie mi trochę czasu W każdym razie gratuluję wszystkich ząbków i współczuję nieprzespanych nocek, piję szybka kawkę, czekam aż mała się obudzi na jedzonko i ruszamy do ośrodka...
|
|
#4288 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dzień dobry kochane!! Dziękuję za wszystkie kciuki Tak szybko, bo z pracy Zosia dzisiaj przespała calutką noc znowu, jak wychodziłam to jeszcze spała. Nie wytrzymałam i zadzwoniłam przed chwilką do cioci. Zosia od razu po przebudzeniu się do niej śmiała i pięknie zjadła kaszkęNa niczym sie nie mogę skupić, jeszcze kumpela z pokoju musiała dzisiaj wyjechać i siedzę sama System w pracy coś szwankuje, pracować nie można, kołomyja normalnie![]() Dobra lece chociaz sobie przepisy przypomnieć ![]() Tymczasem
|
|
#4289 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To naprawde bylo max.15sek i to byla w lezaczku -wydawaloby sie ze najbezpieczniejszym miejscu,przypieta, blisko mnie itp... Kawalek taki ok 2cm U nas fatalnie wieje. Sasiadowi poderwao dach i stuka blacha juz od nocy wrrrr Ja tez co dzien zagladam Z katarem, uuuuu czy to mozliwe by maly nie zlapal?Mi tez sie nie chce nic,Ewidentnie
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
|
#4290 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O Ty ![]() ![]() Cytat:
![]() *** Dziękujemy za głaski-przytulaski i kciuki za udaną noc , więc zregenerowaliśmy siły na następną noc, jakby co
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:53.

Szkoda, bo kto to wie, czy nie będzie potrzeby mieć fotelika zamontowanego przodem? Ale z drugiej strony w Skandynawii jakoś jeżdżą tyłem i się mieszczą
Ile czasu dziecko może chcieć jeździć tyłem i oglądać głównie tapicerkę tylnego siedzenia? Nie mam pojęcia jak to wygląda w praktyce. No i przodem jest bardziej "na oku". 

Wyjechali do Włoch jak miała dwa miesiące. Dzisiaj byliśmy tam zawieść jej graty, złożyć łóżeczko.
Serce mi się kroi na samą myśl o tym, że muszę ja zostawić na tyle godzin. Pocieszam się tylko tym że nie ja pierwsza i nie ostatnia. Mam nadzieję że szybko przyzwyczai się do nowej sytuacji, pokocha dziadków i będzie szczęśliwa tak jak w domu.

solenizanci, badzcie dzis wyjatkowo grzeczni i dobrzy dla swych mamus
dla Oliwci.
Ja nie czuję się staro