|
|
#3781 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zespół Sztywnych Kolan: 13.sezon terapii :D
Cytat:
A mi się marzą takie cieliste butki - https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1267380723. Ty Motylku będziesz miała chyba granacik , zazdroszczę |
|
|
|
|
#3782 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na wyniki w tyg idę , a Tż dopiero coś koło 8-10 marca będą .
Ale wszystko mnie już dobija , jestem w szkole a nie mam żadnych pomysłów i w ogóle jest jeszcze opcja że mnie jedna babka nie przepuści nie zaliczy przedmiotu z czego nie znam ...a nie mamz amiaru tu siedzieć rok dłużej wszystko mnie juz dobija , w ogóle mam dziś jakiś nędzny dzięń
|
|
|
|
#3783 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie chciałyście śniegu to mace wiatr, o!
Nie chce mi się na dwór wychodzić, a muszę indeks TŻta na uczelnię zanieść i zostawić w jednym miejscu moje cv.
|
#3784 |
|
Zakorzenienie
|
Aniołku kochany
Wszystko się ułoży. Najważniejsze,że Ty otrzymując wyniki będziesz już wiedziała co jest nie tak.Jak już to się okaże,to na pewno uda się to wyleczyć.A co do TŻa to trzymam baaardzo kciukasy! Carmi niooo zamówiłam je A co do cielistych to może napisz na wątku ogólnym-może ktoś się skusi do zrobienia zamówienia![]() Ja też nie lubię koszul jeansowych. A jeśli chodzi o spodnie to też najbardziej lubię ciemne,ale np.mam takie cieniutkie simbadki z jasnego jeansu i akurat je bardzo lubię (ale to jedyne )
|
#3785 |
|
Zakorzenienie
|
Aniołku nie martw się na zapas. Wszystko będzie dobrze
![]() A co do wiatru to ja tej wichury jakoś nie dostrzegam. Nawet jedna gałązka na drzewie nie drga. |
|
|
|
#3786 |
|
Zakorzenienie
|
znikam aż do późnego wieczora.... 4 osoby mam dzisiaj.................. . wykończę się
![]() miłego dnia
|
|
|
|
#3787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aniołku kciukam Nigdy nie wiem co napisac w takich sytuacjach...
|
|
|
|
|
#3788 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no żesz ja pipi anioł, będzie dobrze
|
|
|
|
|
#3789 | |||
|
Zakorzenienie
|
A podobno mężczyźni myślą o "jednym"... No ale co ja poradzę że się rzuca w oczy....
Cytat:
Takie huśtawki nastrojów mam. Ohoho znawczyni wiesz coś więcej na ten temat?![]() Cytat:
Szczerze mówiąc wieści o takiej modzie jeszcze do mnie nie dotarły więc nie wiem. Lubię jeans, koszule jeansowe też.... mam płaszcz jeansowy więc możliwe że by mi się spodobała. Chociaż jedyna rzecz z jeansu, na którą po prostu choruję- SUKIENKA... i nigdzie nie mogę takiej dostać, może być krótka, może być długa- nie ważne. Ale za jasnym nie przepadam... Wolę ciemne, normalne albo jakieś takie "cieniowane". Też nie umiem się ubierać w to co modne. Tymbardziej, że zazwyczaj to co modne, mi się zupełnie nie podoba. Teraz się pojawiają motywy zwierząt (pumy, gepardy itd.)- to chyba jedyne co mi się z "modnych" rzeczy podoba, bo po prostu lubię takie. Ale jakieś błyskotki itd... niebardzo. Cytat:
No teraz mogą akurat być dobre jak taka chuda jestem Trzymam w szafie bo żal mi wyrzucić a kupione były.... noooooooo jak byłam w 1 klasie gimnazjum
|
|||
|
|
|
#3790 |
|
Zakorzenienie
|
Moje cichobieżki z Quazi.
I znalezione na wątku Sigmowym -zdjęcie w realu-już nie mogę się doczekać aż je dostanę
|
#3791 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3792 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam sukienkę,a raczej bardziej szmizjerkę,bo zapinaną na guziczki do stanu i potem taka jakby miniówka I jest z ciemnego jeansu.FAJNAAA![]() Nie znoszę motywów zwierzecych
|
|
#3793 |
|
Zakorzenienie
|
Teraz tak myśle o wszystkim i przypomina mi sie co lekarz mi mówiłam czyli , że czeka mnie laparoskopia (ona ma to potwierdzcić czy mam ) i prawdopodobnie mam endometriozę nie wiem czy mam czy nie ale pamiętam , że lekarz użył też tych słów.
![]() chce do TŻ zamknąć sie w pokoju i nigdzie nie wychodzić Edytowane przez upadly_aniol00 Czas edycji: 2010-03-01 o 11:55 |
|
|
|
#3794 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
tylko chodzi o to, że teraz lekarze to zachęcają do tabletek bo Bayer bardzo promuje Yasminelle a inne też nie chcą być gorsze. Nawet mojej przyjaciółce wcisnął na pryszcze chociaż te przeciwko maskulinizacji to jest siostra Yaz, Diane, oo której wam pisałam. Do niej dodają jakiś składnik na pryszcze żeby były refundowane. No zobaczymy jak będą gadać za kilka lat, ja się bardzo boję że po tabletkach będę mieć problemy z zajściem w ciążę jak większość dziewczyn po hormonach
|
||
|
|
|
#3795 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Weeeeeeeeeeeeeeeeź podziel się ![]() A ja uwielbiam ![]() ---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ---------- Cytat:
Jeśli już "używa takich słów" to się trzeba wypytać o wszystko i wiedzieć co się ma a czego nie, bo z takim podejściem to kiedyś w 9-tym miesiącu ciąży stwierdzisz że nie wiesz czy w końcu jesteś w ciąży czy nie, bo lekarz coś wspominał o dziecku ale Ty w końcu nie wiesz czy je masz czy nie. |
||
|
|
|
#3796 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- co to? - czy leczyc i czym? - jak długo? - co się stanie jak nie wyleczę? - czy mogą być powikłania? I różne takie. Ok, ja rozumiem że jak ktoś jest chory to może nie do konca racjonalnie myśli no ale nie oszukujmy się... dorosła kobieta która wychodzi od lekarza i twierdzi ze nie wie czy to ma czy nie bo nie słuchała dokładnie to tak trochę nie halo sytuacja. |
|
|
|
|
#3798 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3799 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zresztą ja zrozumiałam, że anioł czeka na laparoskopię a co do endometriozy lekarz się już określił, ale ona nie wie jak bo wie tylko ze "takich użył słów" |
|
|
|
|
#3800 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra w takim razie nie ma sensu tu pisać , skoro nie mam z kim pogadać , to zatrzymam wszystko dla siebie i poduszę w sobię .
Byłam w szoku więc chyba wiadome było , że nie wypytałam sie o wszystkim . Pozatym idę na następną wizytę i wtedy dowiem się wszystkiego co i jak , do tego przecież w 80% mogę mieć hpv . Więć mnie to męczy ponieważ czekam na wyniki TŻ . Mam świadomość tego , że mój TŻ może dożyć ledwie 40 lat czekam za swoimi wynikami Ca 125 Czekam za następną wizytą po @ i czekam już od dłużeszgo czasu za wynikami hpv Więc chyba mam prawo się być podłamana . |
|
|
|
#3801 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
musisz się teraz trzymać i czekać na wyniki, trzymam kciuki żeby były jak najbardziej poprawne
|
|
|
|
|
#3802 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ilsa nie dziw się tak, ze dziewczyna chce brać pigułki. Młoda jest więc wizja ciąży jest pewnie dla niej gorsza niż wizja choroby. Chce mieć dziewcze pewność, że matką nie zostanie. Ja to rozumiem. Po tym jak w grudniu i styczniu poszła nam guma wróciłam do pigułek. Wolę brać tabletki i niż biegać po postinor, który jest bombą hormonalną i wszystko rozwala albo stresować się. Skoro nie czuję się gotowa na macierzyństwo to muszę pilnować by matką nie zostać. Wiem, ze mają skutki uboczne ale coś kosztem czegoś. Nie jesteśmy w stanie zrezygnować z sexu, bo śpiąc w jednym łóżku to i święty miałby problem.
|
|
|
|
|
#3803 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3804 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3805 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I teraz mamy 2 wyjścia: 1. jęknąć i wyjść z gabinetu i rozpaczać że mam martwicę więc pewnie mi amputują nogę albo coś w tym stylu 2. ogarnąć się i spytać "i co w związku z tym?" [i w tym wypadku dowiedzieć się że to jest coś jak guma do żucia przyczepiona do buta- denerwuje ale nic złego nie robi] Cytat:
|
||
|
|
|
#3806 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Olka, martwicaaaa ? Ja bym wtedy zaczęła jęczeć ale nie wyszła z gabinetu zanim by mi jednak nie wyjaśnił i nie uspokoił Edytowane przez Ilsa Lund Czas edycji: 2010-03-01 o 12:25 |
|
|
|
|
#3807 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moim zdaniem prościej było powiedzieć tak i wtedy wszystkie byśmy pocierpiały razem z Tobą (i jakkolwiek to nie brzmi- nie ma w tym ironii), niż "nie wiem w koncu czy to mam czy nie ale takich użył słów". Staraj się trochę bardziej konkretnie mówić o niektórych sprawach. A endometrioza to jeszcze nie koniec świata więc nie ma czym się załamywać. |
|
|
|
|
#3808 |
|
Zakorzenienie
|
powiedzial to co miał powiedzieć to co podejrzewa , a ja nie byłam wstanie nawet wydusić słowa . Mam kolejną wizytę pójdę z wynikami i dowiem się wszystkiego .
Tylko ,że to co powiedział , nie jest dla mnie obojętnę bo wiem co mnie czeka . A już przechodziłam to . Miałam podejrzenie góza mózgu i dobrze pamiętam ile przeszłam więc jak usłyszałam diagnoze to uwierz , że nie miałam siły wydusić chodz jednego słowa . A tym bardziej logicznie myśleć . |
|
|
|
#3809 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie,że hormony są szkodliwe.Pewnie,że są szkodliwe zwłaszcza dla młodych dziewczyn.Ale która młoda pomysli o powikłaniach?
Ja hormonów brać nie będę. A jak inne biorą to jest ich sprawa ![]() Swoją drogą ciekawe jest to,ze jeszcze niedawno była moda na ich branie,a teraz z kolei wszyscy alarmują,żeby nie brać.Nawet w tym "Klubie szalonych dziewic" były już poruszane tematy aborcji,in-vitro i tego,że kobitka nie chce się faszerować hormonami.
|
#3810 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra w sumie to już nie ważne .
Żegnam obecnie , ponieważ już nie mam głowy do nieczego a z równowagi widzę , że każdy mnie już może wyprowadzić , a tym bardziej dobić bardziej . |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:33.

Wszystko się ułoży. Najważniejsze,że Ty otrzymując wyniki będziesz już wiedziała co jest nie tak.Jak już to się okaże,to na pewno uda się to wyleczyć.
A co do cielistych to może napisz na wątku ogólnym-może ktoś się skusi do zrobienia zamówienia

Nigdy nie wiem co napisac w takich sytuacjach...

13.03.2008