|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4081 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.II
Cytat:
Chyba muszę walnąć druga kawę
|
|
|
|
|
#4082 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.II
Cytat:
Tylko dobija ta samotność, brak bliskości drugiej osoby. Jak będzie dziecko to ono będzie najbliższą mi osobą i to jemu poświęcę się bez reszty.
|
|
#4083 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
a wogole to jestem w 5 miesiacu
Edytowane przez muminek88 Czas edycji: 2010-03-01 o 13:34 |
||
|
|
|
#4084 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam 22 lata i urodzę pierwszego dzidziusia też miesiąc po drugiej rocznicy, ale zaręczyn Ślubu jak na razie nie będzie
|
|
|
|
|
#4085 |
|
Zakorzenienie
|
o, to chyba pilotka pytala o aerobik
wlasnie przyszla spodnica jeansowa i jestem baaaaaaardzo zadowolona my sie znalismy 4 lata, spotykalismy sie kolejne 4 lata a od 8 lat jestesmy malzenstwem
Nasz synek Antoś Edytowane przez itakasia Czas edycji: 2010-03-01 o 13:36 |
|
|
|
#4086 |
|
Wtajemniczenie
|
A co! Walnij drugą kawę. Ja gdyby nie wypita kawa i teraz szklaneczka pepsi na pobudzenie chodziłabym po ścianach.
|
#4087 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chciałam założyć spódnicę, okazała się za ciasna, wszystkie rajstopy są za małe... Miałam doła normalnie...---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ---------- Cytat:
mam mokre włosy niestety
|
||
|
|
|
#4088 |
|
Zakorzenienie
|
widze ze przygotowania do spotkania u was
![]() a ja wciagnelamm nalesniki i ide do meza rezerwowac bilety bo 19 marca lecimy do londynu
|
|
|
|
#4089 |
|
Zadomowienie
|
a u nas wietrzenie a ja sie w zadne kurtki nie mieszcze, na zimowa za cieplo.Mam bialy plaszczyk ale w pl i 3 tyg nie mam w czym łazic :/
|
|
|
|
#4090 |
|
Zakorzenienie
|
My z dzidziusiem wczoraj zaczęliśmy 5 miesiąc
|
|
|
|
#4091 |
|
Zakorzenienie
|
Z zapachów uwielbiam i co jakiś czas wracam Gucci II, Ck Eternity moment, Chanel Chance eau fraiche, Hugo Boss woman biały
ale ogólnie szybko mi się nudzą.muminek pieczone ziemniaki ja dziś w końcu wątróbkę drobiową robie, ale nie mam cos dziś ochoty na jedzenie chyba po tej glukozie ![]() anuszka no fajne te łóżeczka ja też raczej nie bede miała baldachimu, ale nie wiem jak to wyjdzie.I te materace kokos sa podobno dobre gatunkowo, a te łózeczka juz z materacami w cenie ? no chyba tak bo doczytałam
Edytowane przez papeteria Czas edycji: 2010-03-01 o 13:46 |
|
|
|
#4092 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A ja dziś 16ty tydzień.
|
|
#4093 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Musiałam poprosić koleżankę żeby mnie podrzuciła do domu,bo bałam się,że nie dam rady dotrzeć sama Mam nadzieję,że to przejściowe,bo jak tak się będę czuć to nic tylko leżeć w domu...
|
||
|
|
|
#4094 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale nie wiem, czy to nie za duże wariactwo...
|
|
|
|
|
#4095 |
|
Zakorzenienie
|
a ja lubie byc w ciazy
dziewczyny, polecam ciazowe rajsopy z gatty, 40den kosztuje ok17zl w sklepie. ale maj fajna czesc na brzuch, sa swietne gatunkowo i przyjemnie sie je nosi
|
#4096 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4097 |
|
Wtajemniczenie
|
Właśnie.. muszę się zaopatrzyć w takie wygodne, bo bardzo lubię chodzić w rajstopach i mam różne ale niektóre zaczynają już cisnąć w brzuszek.
|
#4098 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4099 |
|
Zakorzenienie
|
anuszka, lazurowa
ja najpierw zamawialam na allegro, 3 rodzaje, ale tylko jedne byly ok. a teraz kupilam w sklepie gatty i polecam
|
#4100 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dla mnie po prostu niepotrzebny wydatek. Owszem może się przydać na końcówkę lata kiedy można fajnie zasłonić dzieciaczka i go komary nie pokąsają, ale jesienią czy zimą raczej się nie zasłania żeby dziecko miało dopływ ciepłego powietrza.
|
|
#4101 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Do ślubu podeszłam zupełnie na luzie. Mam taką dziwną naturę, że jak następuje coś ważnego w moim życiu to ja jestem jakby obok, nie dociera to do mnie i dlatego się nie denerwuję. Pamiętam, jak szwagierka się dziwiła kiedy zadzwoniła do mnie w dniu ślubu o 9 rano i mnie obudziła. W ogóle się nie stresowałam. Cytat:
A tak w ogóle jesteście szalone z tym pisaniem. Zajadam krupnik i nadrabiam zaległości. |
|||
|
|
|
#4102 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i spędziłam tak 8 godzin w pracy.. masakra ![]() gratulacje!! od ktorego tygodnia liczy sie 5? od 17 czy 18?? mi tez sie podoba - tylko mysle, ze to straszny zbieracz kurzu.. |
|
|
|
|
#4103 |
|
Zakorzenienie
|
anuszka raczej nie bede miala bo ja to taka minimalistka jestem, ale baldachim to raczej praktyczna rzecz bo nie sluzy tylko do ozdoby, ale również jako zasłonka od światła itp... wiec żadne wariactwo
pilotka z tym zbieraczem kurzu to faktycznie... nie pomyślałam itakasia dobrze wiedziec z tymi rajtkami bo niedlugo na ślub ide a te nie ciazowe nie wciagne na brzuchol.A sa tylko gladkie czy z wzorkami tez ?Z gatty uwielbiam majciochy mini bikini bezszwowe ekstra sie naciagaja.Ja dziś zjadłam mini ptysie z bita śmietana bomba kaloryczna i troche kiełbachy swojskiej na zimno , bo szwagier wczoraj mi smaka narobił a obiadu chyba nie zjem bo jeszcze ta glukoza mnie trzyma....a no i popijam teraz bobofruta
Edytowane przez papeteria Czas edycji: 2010-03-01 o 14:06 |
|
|
|
#4104 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() a ja z moim TZ znalismy sie 7,5 roku w dniu slubu a zareczylismy sie rok przed slubem teraz juz jestesmy razem 8 lat
Edytowane przez ola_k11 Czas edycji: 2010-03-01 o 14:08 |
||
|
|
|
#4105 |
|
Zakorzenienie
|
Ja piekie dzis kurczka z ziemniakiami z koperkiem i salata zielona i smietaną
jeszcze 25 minut i do domku ![]() Ja chodze w leginsach i dresach ala leginsy, czekam na nowa tunike, dzis przyszly skarpetki...mi najwygodniej w tunikach
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
|
|
#4106 |
|
Zakorzenienie
|
tez dostalam apetytu na ziemniaczki z kefirem i koperkiem, zrobie w piatek z jajkiem sadzonym
![]() papeteria szczerze to nie wiem jak z wyborem, ja chcialam klasycznie czern, ale wiem ze sa inne kolory. a wzorki
|
#4107 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Sama mam na nią smak, ale na obiad dziś rolady i kluski z wczoraj i śląsko modro kapusta
|
|
#4108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my lecimy pierwszy raz do Londynu zadne z nas nigdy tam nie bylo. chcielismy sie wybrac wlasnie po ciuszki dla dzidzi ja tylko raz lecialam (w podroz poslubna) ale nie byl to dla mnie stres wiec nie martwie sie o dzidzi juz bilety kupione lecimy w piatek 19 a wracamy we wtorek |
|
|
|
|
#4109 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4110 |
|
Zadomowienie
|
a ja dziewczyny też już 5 miesiąc
tzn wg usg zaczełam w sobote a wg om zaczne w środe ale wole patrzec na to wg usg bo zawsze kilka dni w przód miłego spotkania ślązaczki mój ojciec był z tych czy tychów nie wiem jak to sie odmienia i tam mam część rodziny i bardzo mi sie to miasto podobało zawsze
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:23.

a dziś leci...
Chyba muszę walnąć druga kawę

ja sie tego troche boje 

i spędziłam tak 8 godzin w pracy.. masakra