![]() |
#31 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Młode Mamy z Lublina
Cytat:
A odnośnie wąwozu to byłam dziś i nie polecam z wózkiem się wybierać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | ||
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
BAN stały
|
milego spacerku wam zycze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ale co tam, przeżyję ![]() ja również życzę miłego spaceru ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Zakorzenienie
|
Witam i ja - mama Grzesia urodzonego 11 października 2009
![]() No może nie w pełni jestem z Lublina, ale 10km od granic miasta - gdzieś od ulicy Dożynkowej licząc ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#37 |
BAN stały
|
czesc wam
a u mnie nie ciekawie...tzn u mojego taty...dostal w nocy juz szostego zawalu serca ![]() on wogole jest po 5 operacjach serca..i juz z 15 razy mial pchane zyly zeby rozepchac zapchane zyly ale z tym jest ryzyko bo jak jakas zyla peknie w czasie pchania to trzeba operowac by pacjent przezyl...jemu juz dwa razy pekla ta glowna od serca (aorta?) takze cud ze zyje a juz od jakiegos czasu snily mi sie ruszajace zeby, a w nocy z czwartku na piatek snilo mi sie ze obcielam sobie wlosy...i to tez nie bylo pierwszy raz...w sumie to juz jakis rok te dwa sny powracaja..te ruszajace sie zeby oraz te wlosy a co najlepsze ze mam telewior w sypialni rowzniez, i wczoraj TZ juz spal ja usypialam pilot byl daleko na polce a telewior sam sie wlaczyl, jak wstalam po pilota to sie sanm wylaczyl, to sie polozylam a on znowu sie wlaczyl, znow wstala,m po pilota i on sie wylaczyl, polozylam sie a on znow sie wlaczyl, zmienil sie kanal, ale wtedy to ja juz wylaczylam - |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Zuzanna
![]() ![]() <><><><><><><><><><><><>< ><>><><><>< Ola już śpi więc idę wziąźć sobie relaksująca kąpiel ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
BAN stały
|
dziekuje za cieple slowa...kurcze a jak wytlumaczyc te szalejecy telewior
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
|
Zuzanna, wyrazy współczucia
![]() Myśl pozytywnie, trzymam kciuki za szybki powrót Twojego Taty do zdrowia ![]() A tv - może to skoki napięcia w gniazdku?
![]() |
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
zuzanna- życzymy Twojemu Tacie dużo zdrowia!!! Trzymamy kciuki żeby wszystko dobrze się ułożyło!!!
![]() Wczoraj wieczorem mój Mały nieźle dał nam popalić. Położyłam go spać tak jak zawsze ok 19.30, po około pół godziny obudził się ze strasznym płaczem. Niczym nie można go było uspokoić ![]() Najpierw ja próbowałam udało się na jakieś 5 minut i znowu płacz, to samo u tatusia 5 minut spokoju i znowu płacz. I tak to trawło jakieś 3 godziny.... aż wkońcu chyba był już tak zmęczony że zasnał. Raczej nie była to kolka- bo mały nigdy nie miał i nie ma do tej pory żadnych problemów ani z kupką ani z gazami. Tak się zastanawiam czy takiemu Maluszkowi mogło się coś przyśnić i poprostu się wystraszył???? Dzis na szczęście wszystko jest ok, Oli cudny jak zawsze ![]() ![]() r |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
BAN stały
|
pozniej wam napisze bo spodziewam sie gosci
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Wtajemniczenie
|
Zuzanna mam nadzieje ze tata czuje sie lepiej
![]() dziewczyny a jak wasz spacer?? doszedl do skutku?? ja dzis wrocilam z dlukiego weekendu... szkoda tylko ze Kamilek nie pozwala pospac to 9, tylko punkt 7 (a dzis nawet 6.30) juz na nogach i pomarzyc pozna o cieplutkiej poscieli ![]()
![]() |
#44 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() <><><><><><><><><><><> a teraz sobie śpi więc przyszłam zobaczyć co tam lubelskie Mamusie naskrobały a tu tylko 2 posty ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Raczkowanie
|
A mój Maluch wyjątkowo dał dzisiaj mamie pospać, co prawda obudził się jak zwykle o 6.00 ale około 8.00 zasnął znowu a ja razem z nim i jak się obudziłam była już 11
![]() Edytowane przez gosiak0103 Czas edycji: 2010-03-02 o 11:54 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 | |
|
Cytat:
![]() Z rana o 6 było wiercenie, ale jakoś szybko usnęła, potem o 8:30 - to już karmienie, a dalej prawie do 11 ![]() W ogóle dzisiaj była bardzo grzeczniutka, nie buntowała się na drzemki ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
BAN stały
|
nasza tez grzeczna jak aniolek dzsiaij
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Raczkowanie
|
Jaka tu cisza...
Czyżby mamusie poczuły już wiosne i wyruszyły z pociechami w miasto?? ![]() A my możemy się pochalić,że od kilku dni mieszkamy już w swoim własnym mieszkanku ![]() ![]() A co u Was i Waszych Maluszków??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | ||
Raczkowanie
|
Witam!
i ja jestem z Lublina. Ale widzę, że coś wątek powoli wygasa. urodziłam córeczkę 18 października 2009 już za 6 dni skończy 5 miesięcy. Pozdrawiam wszystkie mamuski - i rozruszajmy wątek :P ---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ---------- Cytat:
![]()
Amelia 18.10.2009 ![]() Edytowane przez marciab Czas edycji: 2010-03-12 o 15:48 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() u nas ok poza tym że Ola od kilku dni nie chce spac w dzień. ucina sobie drzemki po 30, 20 min i tyle. Dopiero po kąpieli zapada w nocny sen. nie wiem czym to jest spowodowane ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
BAN stały
|
simpatica to znaczy ze ola rosnia moja tez tak ma ze spi po 20 minut...a o 8 pada ze zmeczenia....no akurat dzisiaj spi bo deszcz pada
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | ||||
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mojej też się tak przestawiło mniej więcej w tym czasie, teraz jest tak, że czasem drzemnie pół, a czasem nawet dwie godzinki... ale to już nie te czasy kiedy bobo tylko jadło i spało ![]() Po kąpieli też zazwyczaj zasypia już "na twardo", najczęściej przy karmieniu, chociaż dzisiaj zebrało jej się na gadki do żyrandola ![]() Zuza, a jak u Ciebie, wszystko w porządku? Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a teraz to go spusisc nawet z oczu nie moge ost... ja siedze w kibelku nagle patrze a ten bach stoi na krzesle obrotowym od kompa... wiec delikatnie zwracam uwage zeby zszedl(zbyt gwaltownie nie moge do niego podchodzic bo mysli ze bawimy sie w lapanego i ucieka) ale naszczescie obylo sie bez ofiar... ![]() jak nie krzeslo to naroznik kuchenny tez calkiem sympatyczne miejsce do wchodzenia dla mojego dziecia... wiec zamowilismy barierke na all jak przyjdzie to bynajmniej 2 pomieszczenia mniej do ucieczki beda ![]()
![]() Edytowane przez Stokrotka81 Czas edycji: 2010-03-14 o 21:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A znacie może jakiś dobry sposób na wypadanie własów- od kiedy przestałam karmić piersią to lecą całymi garściami, biorę jakieś witaminy ale to raczej nie wiele pomaga ![]() Edytowane przez gosiak0103 Czas edycji: 2010-03-15 o 16:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mi bardzo pomogl a przy okazji na paznokcie tez ok ![]()
![]() |
![]() |
#56 | |
Zakorzenienie
|
haj Mamusie,
Cytat:
![]() fajnie to brzmi ![]() mi pomaga szampon Radical - do kupienia w aptece za ok 12 zł. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Mi też włosy lecą garściami ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#58 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
http://restauracja-esencja.pl/
![]() Edytowane przez Stokrotka81 Czas edycji: 2010-03-16 o 21:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 | ||
|
Cytat:
![]() Nie chcę myśleć, co będzie, jak moja urośnie :strach: bo ja baaaaardzo nie lubię porannego wstawania ![]() Cytat:
![]() Witaminy to pierwszy krok - trzeba odżywiać włosy od środka. Szampon do włosów wypadających - jak dziewczyny pisały, Radical, albo np. Joanna Rzepa. Do tego odżywka do skóry głowy - dobry skład ma Farmona Saponics lub Jantar, Kuracja Rzepa Joanny, tonik do włosów wypadających Natur Vital [dostępny w Naturze]. I codziene masaże skalpu, żeby pobudzić krążenie na głowie.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() tż dzisiaj tam się przejedzie ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Masaże głowy lubię ale jak ktoś mi robi ![]() ![]() A o tym toniku to nie słyszałam - stosujesz go???
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:22.