|
|
#1531 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 10
Witajcie Drogie Avonowiczki
![]() Jestem nową konsultantką i dzisiaj złożyłam moje pierwsze zamówienie z III terminu kat. 03 ![]() Złożyłam zamówienie na kwote lekko ponad 1000 zł.!! Sama jestem w szoku, że tak mi się poszczęściło Boję się tylko, że będę miała dużo braków... W piątek jadę do COKu odebrać paczkę - zobaczymy... Nie mogę doczekać się już perełek złocistych, które dla siebie zamówiłam i całej reszty Póki co praca w Avonie sprawia mi dużo satysfakcji i cieszę się, że istnieje takie forum jak to, ponieważ dzięki Wam mogę polecać klientom kosmetyki już sprawdzone Ciekawe czy z kat. 4 uda mi się uzbierać chociaż to 250 zł - byłoby miło. Swoją drogą, strasznie jestem ciekawa nowej serii spa która ma wejść w 6 kat.!! Pozdrawiam Was wszystkie (ich) serdecznie!
|
|
|
|
#1532 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj
I powodzenia!
|
|
|
|
#1533 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam kolorek Apple cinamon - wydaje mi sie, że bardziej wpada w kakaowy brąz, bardzo ładnie błyszczy ale jest dość ciemny.
|
#1534 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
KK ZEST.ANEW CLINICAL NR1 20,00 (90092) KK ZEST.AVON SOLUTIONS NR2 20,00 (90126) KK ZEST.PLANET SPA NR3 20,00 (90191) KK ZEST. AVON COLOUR NR1 20,00 (90209) KK ZEST.AVON COLOUR NR2 20,00 (90217) KK ZEST.ZAPACHY NR3 20,00 (90241) Byłabym bardzo wdzięczna, jakbyś napisała co w tych zestawach jest, jak już je dostaniesz.
|
|
#1535 |
|
Rozeznanie
|
powiedzcie mi, prosze, czy przychodzi podklad przeciwzmarszczkowy z ANEW z k02? I co jesli zrobi sie 1 zamówienie regularne na kwote 45zł? jaki jest koszt przesyłkii? tez 10zł?
|
|
|
|
#1536 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1537 |
|
Raczkowanie
|
Co zyskujesz po Szkoleniu Kosmetycznym? Zestawy za 20 zł: 1. Anew Clinical krem wyszczuplacjący + krem anew pod oczy na górną i dolną powiekę = 20zł 2. Krem do biustu solutions + krem modelujący nogi solutions + tonik solutions + krem na dzień do twarzy solutions = 20zł 3. Zestaw Planet Spa / 5 produktów / cała seria z oliwką = 20zł 4. Tusz Super Shock + Pomadka Pro-To-Go + podkład antystresowy = 20 zł 5. Błyszczyk + konturówka + Puder w kamieniu + Lakier do paznokci = 20 zł 6. Tusz podkręcający + kredka do oczu wykręcana + Mleczko do demakijażu + Cienie = 20 zł to mi sie wyswietlilo w zakladce "masz wiadomosc" na stronie Avon. Podejrzewam, ze wlasnie o te zestawy chodzi - ale reki za to uciac nie dam
![]() ale jak zawartosc zestawow zalezy od okregu to przepraszam za wprowadzanie w blad ![]() - te zestawy po szkoleniu piekno sukcesu Edytowane przez Linkier Czas edycji: 2010-03-01 o 22:04 |
|
|
|
#1538 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() odpowiedź znajdziesz na stronie konsultantki - o co pytacie - jak działają opusty - zasady realizacji zamówień bez kosztów realizacji małego zamówienia |
|
|
|
|
#1539 |
|
Wtajemniczenie
|
Słuchajcie, czy wypowiedż NATUS7 nie zawiera znajome klimaty?
Naprawdę nie chcę nikogo obrażać ,ale...... |
|
|
|
#1540 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1541 |
|
Przyczajenie
|
??? ...
Ja sie nie obrazam, ale chcialabym wiedziec tylko o co chodzi... ![]() Znajome klimaty? nie bardzo rozumiem.. Moj post wydal sie jakis taki troche przechwalajacy? :/ Troszke tego sie obawialam i nie wiedzialam czy wypada pisac o pieniadzach tak odrazu. Wbrew pozorom mi naprawde nie na tym zalezy, ale ciesze sie, ze moge sobie cos dorobic i to tak na starcie. Przepraszam jesli jakos dziwnie to zabrzmialo. ---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- Hehe dziewczyny teraz to naprawde sie przerazilam! Nowe wcielenie ???? Ja wiem, ze jestem nowa na forum i nie wszystko jest dla mnie jasne, ale teraz to mnie skolowalyscie. Wyjasnijcie mi prosze... Moze ja jestem jakas dziwna w formie internetowej To pierwsze forum w zyciu na jakim zdecydowalam sie udzielic i juz cos nie tak heh .. zycie...No mam nadzieje, ze jezeli bede miala jakies konkretne pytania odnosnie kosmetykow, to bede mogla liczyc na Wasza pomoc. Z gory dzieki! Zycze Wam milego wieczorku
|
|
|
|
#1542 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie Dziewczyny
![]() Czytam Was juz od poczatku 10 czesci i wkoncu postanowilam cos naskrobac. W avonie jestem od dwoch katalogow, wiec dopiero zaczynam. Chciałabym zamówić sobie puder ten sypki z oferty netto za 14,90 mogłybyście mi poradzić który z nich jest ciemniejszy? light medium czy fair? w sumie z tego co widze to oba są jasne, a właściwie to jak dla mnie to mają ten sam kolor heh więc liczę na Waszą pomoc
|
|
|
|
#1543 |
|
Rozeznanie
|
Dzisiaj miałam dostać paczkę i nic
![]() Wysłali sms, że dostane jutro i weszłam z ciekawości na stronę kuriera i pisze tam tak: PACZKA USZKODZONA W TRAKCIE PRZEWOZU / NADAWCA ZAŻĄDAŁ ZWROTU PACZKI. ![]() To wyślą ją z powrotem do avonu? czy jakos przepakują? miałyście już taką sytuacje? bo nie chce rozwalonej paczki.
|
#1544 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fair jest jasny i jest to odcień różowy Edytowane przez andziat Czas edycji: 2010-03-01 o 22:21 |
|
|
|
|
#1545 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o tym samym pomyślałam przy takim zamówieniu w I katalogu działalności to chyba robi się przedpłatę ??? Edytowane przez patusia22 Czas edycji: 2010-03-01 o 22:22 |
|
|
|
|
#1546 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tu trochę lepiej widać kolory ![]() Fair jest jaśniejszy
|
|
#1547 | |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny ponawiam pytanie i z gory dziekuje za odpowiedz
Cytat:
|
|
|
|
|
#1548 |
|
Przyczajenie
|
Nie chcialabym sie narzucac, ale naprawde ze szczerego serca prosze o to aby ktorakolwiek z Wam uswiadomila mi co jest mi zarzucane. Bylam tak szczesliwa, ze udalo mi sie uzbierac zamowienia na taka kwote, ze chcialam sie podzielic tym szczesciem z wami, a wyszlo ze sie przechwalam...
Dzisiaj nie obylo sie bez problemow, bo moja liderka powiedziala najpierw ze mam jej przeslac na maila zamowienie i ona to zamowienie przesle wraz z moja umowa do warszawy bo za I razem tak ponoc jest... i myslalam ze jest wszystko cacy, a tu nagle telefon ze nie spodziewala sie tak duzej kwoty i ze bede musiala to rozbic na II zamowienia, albo zrobic przedplate w wysokosci 400 zl. Wiec aby nie zrezygnowac z opustu ktory mi przysluguje, wreczylam jej pieniazki i jutro pojedzie to wplacic do COKu. Mam nadzieje, ze wszystko bedzie w porzadku. Nie wiem z kim mialyscie wczesniej do czynienia na tym forum, ani do kogo jestem przyrownywana, ale nie mialam zadnych zlych zamiarow. Jest to pierwsze w moim zyciu forum na ktorym postanowilam cos naskrobac i chyba najwyrazniej pierwszego dobrego wrazenia nie robie...
|
|
|
|
#1549 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie chcę ponownie obrażać ,ale czy to nie objaw jakiegoś kompleksu.... Luki, pozdrawiam Cię.... |
|
|
|
|
#1550 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Ja sie wlasnie balam ze nie uzbieram nawet tych 150! Niespodziewanie moja znajoma zrobila zamowienie na 400 zl u mnie i juz bylam w szoku! ja sama zrobilam zamowienie na ponad 250 ( nakupilam duzo probek zeby miec czym nagradzac klientki ) i reszta jakos sama przyszla. DLatego teraz sie martwie, ze w przyszlym katalogu nie uzbieram do tych 250 ( zbieram na torebke batyckiego ) bo wszyscy mo znajomi juz cos kupili!
|
|
|
|
|
#1551 |
|
Raczkowanie
|
natus7 jeśli będziesz miała jakieś pytania, to pisz a my postaramy się na nie odpowiedzieć (najpierw zapoznaj się z pierwszym postem w wątku)
![]() Co do reakcji dziewczyn, to różne osoby pojawiają się na forum i piszą różne rzeczy. Dziewczyny są tu już długo i są uczulone na tle bajkopisarzy ![]() Gratuluje zamówienia ![]() oby tak dalej
|
#1552 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pamiętam jak na początku ściągałam wszystko co się dało, co dotyczyło Avonu a później zawzięcie to czytałam i oderwać się nie mogłam taka byłam zafascynowana
|
|
#1553 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jednak i w tym co piszesz są błędy i na pewno nie dotyczące gramatyki. Nie chcę wyjaśniać , konsultantki piszące na forum na pewno wiedzą |
|
|
|
|
#1554 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1555 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1556 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najpierw trzeba polecić nową osobę, zresztą przy takich zamówieniach to chyba raczej zbierać nie trzeba
|
|
#1557 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Nocandy, nie masz pojecia jak sie ciesze, ze chociaz znalazla sie jedna przychylna mi duszyczka. Dziekuje! Rozumiem, ze na forum pojawiaja sie rozni ludzie, ale szczerze nie bylo to mile gdy nagle naskoczylo na mnie kilka osob i poczulam sie winna czegos, czego nie zrobilam i nawet pojecia nie mialam o co chodzi. Mam nadzieje, ze z czasem wszystko sie wyjasni. Pozdrawiam i jeszcze raz dziekuje
|
|
|
|
|
#1558 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1559 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeśli liderka osiągnie w swoim zespole sprzedaż 40 szminek (średnio 2 szt na kk) to otrzyma torebkę Batyckiego za free, a jak jest z menadżerami to nie wiem
|
|
#1560 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
"Badz aktywna w 4 kolejnych katalogach, skladajac zamowienie na min. 250 zl. w kazdym z nich" i pod spodem jest tabelka z ktorej wynika ze jezeli w dwoch pierwszych katalogach wspolpracy bede miec min 250 zl, to za 1 zl dostane kosmetyczke, a w czwartym katalogu za 34,90 moge otrzymac torbe... Mam nadzieje ze dobrze zrozumialam. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:29.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Boję się tylko, że będę miała dużo braków... W piątek jadę do COKu odebrać paczkę - zobaczymy...
Póki co praca w Avonie sprawia mi dużo satysfakcji i cieszę się, że istnieje takie forum jak to, ponieważ dzięki Wam mogę polecać klientom kosmetyki już sprawdzone