|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
Pokaż wyniki sondy: Boisz się,że jak osiągniesz wymarzoną wagę,to zajdziesz w ciąże i znów walka z kg? | |||
Tak |
![]() ![]() ![]() ![]() |
28 | 51,85% |
Nie |
5 | 9,26% |
nie myślałam o tym |
21 | 38,89% |
Głosujący: 54. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1441 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kilogramowe wzloty i upadki czyli:Jak się pozbyć 37kg? CZ.I
nie, no jest 67,7
77 to już dawno było... bo ja to tak ok 1000 kcal jem ---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ---------- jednak sa rzeczy których nie mogę sobie odmówic..... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1442 |
Raczkowanie
|
To ja dopelnie moja spowiedz...tylko nie krzyczcie na mnie co ja robie na tym forum- jestem bo jest milo i dajecie mi motywacje
![]() wiec 175 wzrostu, zaczelam 4 stycznia, bylo70 (czasami 71-72) teraz jest 63 i wazylam sie pierwszego dnia@ ale nie sadze bym miala mniej AMEN ---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ---------- ---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ---------- jednak sa rzeczy których nie mogę sobie odmówic..... ![]() ![]() gdzies chyba mam przepis na budyn, zawsze to zdrowiej i mniej kalorycznie jak samemu sie zrobi,jak chcesz to poszukam, a co do rodzynek to tragedii nie ma jak je jesz, oczywiscie w malych ilosciach |
![]() ![]() |
![]() |
#1443 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny! Przeczytałam wszytskie posty od wczorajszego wieczora, normalnie masakra ile żeście napisały
![]() Ja dziś zmęczona ![]() ![]() Kurcze mam chyba doła ![]() ![]() Na dodatek mam wrażenie ( w sumie to nie wrażenie - tak jest) że zachowuje się jak kompletny debil i głupieje gdy widze takiego jednego pana ![]() Wyżaliłam sie ufff ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1444 |
Przyczajenie
|
Hej
![]() Ja również się przyłączam ;P Przy wzroście 173, 7, ważę 76 kg. Ważyłam 85, więc schudłam 9 kg ;D Powiem wam, że to w cale nie jest AŻ takie trudne, jeśli podchodzi się do tego z wyczuciem. Bez żadnych rygorów, bo każdy ma słabości, każdy jest człowiekiem ;P Teraz odżywiam się bardziej racjonalnie. Owoce, woda, herbatka zielona, ale też "normalne jedzenie": mięso, pieczywo, ziemniaki. Jedyne, co NAPRAWDĘ ograniczyłam to słodycze, ale nigdy specjalnie ich nie lubiłam, więc .. ;P Pozdrawiam was i trzymam kciuki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1445 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ja to dziś jak popatrzyłam na swoje "ciacho"(żaden kamil) to nabrałam takiej motywacji,że przy następnej spowiedzi chce zobaczyć 7 z przodu i postaram się mniej grzeszyć niż w ciągu tamtego miesiąca ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1446 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() o a o ciachach nie możemy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1447 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny ja dziś tak sobie z dieta
![]() ![]() Chciałam wyjść z Fifim na spacer ale nie dało rady tak wieje że masakra ![]() Mogę wam powiedzieć że syn mi zaczoł w chodziku chodzić ![]() ![]() ![]() ![]() stwierdzam że porządnie biorę się za dietę ![]() Witam nowe koleżanki ![]() Żegnam starą weteranke szkoda że odchodzi ![]() A dziewczyny dziś ja mamchcice ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- Wyjdę na głupią ale muszę was zapytać co to jest za ta dieta 1000 ca ![]() ![]() ![]() ![]() Może jest temat na wizażu Po prostu nie czytam wogule o tych dietach ![]() ---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- Wyjdę na głupią ale muszę was zapytać co to jest za ta dieta 1000 ca ![]() ![]() ![]() ![]() Może jest temat na wizażu Po prostu nie czytam wogule o tych dietach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1448 |
Zakorzenienie
|
Milenka no t jesz 1000 kalorii dzienie
![]() ![]()
#1449 |
Raczkowanie
|
No dzięki wiedziałam ze bedziecię sie śmiały
![]() ![]() Ja kończę bo muszę komputer zwolnić , bo mam moja chce wejść Do jutra dziewczyny ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1450 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1451 |
Raczkowanie
|
Daga ja już wczesniej pisałam, ze mi fotki z kompa ktoś wyrzucił(została tylko ta z avataru, z morką fryzurka;-)) ze zeszlego roku a aparat mam niesprawny, więc nie pokażę sie tak szybko. Poza tym we wczesniejszych watkach, dziewczyny się przedstawiały z wygladu.
Witam nowe koleżanki,obyście zostały z nami na dłużej i zasiliły naszą małą armię wojowniczek ![]() Milenkar to tak jak napisała Martusia, zjadasz do 1000 kcal(1000-1200) dziennie. W necie jak poszperasz to znajdziesz tabele kaloryczne.Przykładowo banan ma 80-100 kcal,jajo gotowane ok 110kcal, sadzone ok 160kcal, brzoskwinia ok 50kcal itd.I sklecasz sobie w ten sposob diete aby bylo ok 1000-1200kcal. NIe musi byc to oczywiscie rygorystycznie co do kalorii, wystarczy tak na oko. Ja tak robie;-)Obecnie na wiekszosci produktow gotowych ,jest wykaz kcal.Tu podaję link do tabeli kalorii, jeśli Cie to interesuje. http://www.odchudzanie.yoyo.pl/tabela_kalorii.htm Ide teraz na dymka.A jak tam z Waszym paleniem ?ktoras rzuciła na dobre?bo wcześniej pamietam, kilka z Was próbowało..... ---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- hehe....a wiecie coś mi sie wydaje, że o sexie jakoś cicho sie zrobiło tylko dlatego, ze Pyśka ma ciche dni z Kamilkiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1452 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1453 |
Zadomowienie
|
Hej! ja dzis padam z nog, obejrze m jak milosc i chyba ide nyny
![]() ![]()
#1454 |
Raczkowanie
|
FIOLKA- ja nie palę 2 lata ,a zaczełam tak;;-kupiłam sobie paczkę fajek najgorszych na świecie(każdy ma takie co mu nie pasują)bo chodzi o to aby te fajory przestały CI smakowac np jakieś ''walety'' czy'' sporty''-palisz ale ci nie smakują.-ale je masz(bo najbardziej chce sie palic gdy ich brak,wtedy to nawet człowiek ma ochotę peta z popielniczki wygrzebać-prawda?) jest jednak jedna zasada jak wypalisz już tą syfiastą paczkę to następna jaką kupisz musi być inna(bo bys sie przyzwyczaiła)na mnie to zadziałało tym bardziej ze przy koleżankach wstydziłam się je wyjąć ,w domu wszystko śmierdzialo itp
PEPA-chudzinko ty nasza przyznaj że wątek bałwanka i jego sisiorka CIsię spodobał witamy wszystkie dziołchy |
![]() ![]() |
![]() |
#1455 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ---------- Cytat:
![]() no dobra koniec odchamiania wszystko przez was. ![]() To kto miał taki fajny podłużny i wibrujący przyrząd?? ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1456 |
Raczkowanie
|
Hej Kochane
![]() Ja po pracy już ![]() Moje maleństwa śpią (TŻ, córcia) Milenkar20 ja jestem przed @ i też wtedy poziom hormonów mi się podnosi co oznacza ... (wszystkie to wiemy) ![]() Musze sobie procha jakiegoś wziąć bo ząb mnie boli ![]() ![]() PS. Mamciu zerknęłam na listę i widzę błąd u siebie było 96,5kg a nie 92 to tak w woli ścisłości
"Nic nie jest piękne ani brzydkie. Piękno i brzydota jest w oczach patrzącego, nawet, gdy patrzący i ten, na którego się patrzy, to jedna i ta sama osoba." Edytowane przez marzena22 Czas edycji: 2010-03-01 o 21:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#1457 |
Raczkowanie
|
PEPA-chudzinko ty nasza przyznaj że wątek bałwanka i jego sisiorka CIsię spodobał witamy wszystkie dziołchy[/QUOTE]
spodobal,spodobal....kied ys na studiach jak mi kolezanka powiedziala,ze strasznie pruderyjna jestem i tylko o sisiorach i meskich posladach gadam to zaczelam uwazac na moje wypowiedzi hehe ps. teraz mam swojego "osobistego sisiora" i co z tego jak zaraz do pracy na nocke idzie ![]() ![]() ![]() daga a ten sposob z fajkami to niezly...pamietam kiedys jak mi sie fajki skonczyly to skrobnelam od ojca mocnego i jak go zapalilam i wypuscilam dymka to chwilowo stracilam orientacje gdzie jestem taki dym ciemny przed oczami mialam...wiecej juz sie nie odwazylam tknac jego fajek nawet jak nie mialam swoich i mialam straszna chcice ![]() ja juz tez dzis uciekan...jeszcze w szofera musze sie zabawic i lulu, dobrej nocki zycze papa |
![]() ![]() |
![]() |
#1458 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, przeżyłam chwile grozy. Kupiłam sobie dziś pilling do ciała(z Joanny, taki fajniutko pachnący grejfrutami)wygładzający, no i w trakcie zabiegu zauważyłam, ze na udach z tylej strony i od środka zrobiły mi sie na ciele takie grudy, jak kluski lane normalnie!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja dochodzę już chyba znów do przekonania, ze czas rzucić palenie. ![]() ![]() ![]() Miiilenka i deserku nie było ![]() ..Pysiu....odchamisz sie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1459 |
Zakorzenienie
|
mi sie kiedys w torebce primer wylał ( ten potrzebny przy robieniu sztucznych pazurków) nie dośc ze śmierdziało to przeżarło mi potrzefkę w torebce no i miałam tam aparat fotograficzny... zeszła a niego cała wierzchnia warstwa:/ aż wstyd go teraz gdzies wyciągnąć ... a torebke musiałam wyrzucic- a taka ładna żółciutka była..
![]() dzisiaj zlatalam sie jak rzadko kiedy.. na piechotke do fryzjera (ponad 30 min szybkiego marszu ) potem znów na przystanek potem przez pół swojego miasta na darmowy makijaz :P miałam taki dzien dla siebie - w końcu jutro kończę 24 lata... ![]() ogolnie dzien w miare dietetyczny ![]() muszę w marcu osiagnac jakiś ładny spadek wagi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1460 |
Raczkowanie
|
witam mam na imie aneta. zaczynam swoja diete własnie. waze 97 kg przy wzroście 164. troje dzieci na dorobku. doradzcie mi jakąś fajną dietke bo od tygodnia szpinak piers z kurczaka i brokuły....
|
![]() ![]() |
![]() |
#1461 |
Raczkowanie
|
Margoluś wszystkiegonaj,naj naj,na ten następny roczek i życzę Ci osiągnięcia upragnionej wagi oczywiście.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() STO LAT, ![]() ![]() ps. dziewczyny się na pewno ze mną zgodzą, że masz dziś prawo do dyspeny ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1462 |
Raczkowanie
|
o widze ze trafiłam na urodziny? zdróweczka zycze i wytrwałości.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1463 |
Raczkowanie
|
Witaj anecia, mam nadzieję, ze zagościsz tu u nas na dłużej, a nie jednorazowo
![]() Ja osobiście preferuje diete 1000-1200 kcal +ćwiczenia.I nie musisz ograniczać sie tylko do tego kurczaka z brokułami...ja bym 3 dni nie wytrzymala jadając stale to samo.Najważniejsze nie jeść słodyczy, pszennego pieczywa, makaronów itd. Jak sobie poczytasz co dziewczyny wcześniej napisały, to najlepiej się zorientujesz co z czym ![]() NIe mam sił więcej pisać.... .......bo mi sie oooczka zaczynają lepić..Oki mykam.... ************************* ************************* http://www.odchudzanie.yoyo.pl/tabela_kalorii.htm IVtydz diety Było 108,7...jest 102,7...bedzie 75!!(max) Edytowane przez fiolka122 Czas edycji: 2010-03-01 o 23:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#1464 |
Raczkowanie
|
jaa
![]() a i sto lat szczupłej sylwetki ![]() Edytowane przez lufer Czas edycji: 2010-03-02 o 06:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#1465 |
Raczkowanie
|
Dzien dobry Chudzinki...
Margolka, wszystkiego naj..., naj..., najlepszego. No i przede wszystkim sukcesow w walce z kilogramami!!!!! ![]() ![]() ![]() Anecia, witamy. Wg mnie rowniez najskuteczniejsza jest dieta 1000-1200 kcal, a poza tym podczas jej trwania jesz, co chcesz, nie tylko szpinak, brokuly i kurczaka. Lufer, Ty z tym przyrzadem to w Lucyfera sie zamieniasz. Kusisz i kusisz i do konca dnia bedzie o du...!!! PS. Ja z ta dyspensa dla Margolki bym sie tak nie rozpedzala. W koncu jakas kara za nie zrzucenie ani jednego kg musi byc ![]() ![]() ![]()
#1466 | |
Zadomowienie
|
Witam laseczki
![]() Wczoraj gadałam z moją mamą, że chyba będę musiała zacząć ćwiczyć rano, bo pod wieczór już na to siły nie mam i postanowiłam dziś rano już ćwiczyć, a tu budzę się o 5 i @ przyszedł o dziwo tylko o 3 dni się spóźnił, ale teraz już się spóźniać nie będzie bo wracam do tabletek anty ![]() Ja brzuch mnie przestanie boleć, to może na stepperku poćwiczę. Wczoraj nie wieczór upiekłam chlebek i dziś zjadałam na śniadanie, normalnie pychota chlebek z mąki razowej, orkiszowej i mieszanki gotowej z pestkami z dyni. Zjadłam pół kromki i miałam dość, taki jest sycący ![]() Margolka wszystkiego Naj spełnienia marzeń tych małych i wielkich, no i oczywiście sukcesów w odchudzaniu ![]() ![]() ![]() Ja mam, taki fioletowy ![]() Cytat:
![]() A jeśli chodzi o kluseczki na udach, to jedyne co Ci teraz pozostaje, to masaże z balsamem antycelulitowym i do tego ćwiczenia, najlepiej z hantlami, tzw. wypady w przód i obowiązkowo raz w tygodniu pilling. Nie martw się na pewno każda z nas prędzej się z tym boryka ![]() Edytowane przez mysiunia85g Czas edycji: 2010-03-02 o 08:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1467 |
Rozeznanie
|
No nie ma mne chwilke i juz sie wszyscy rozpisuja. nawet Milenkar sie pojawila!!
![]() ![]() ![]() ![]() I przylaczam sie do zyczen Margolciu, ![]() ![]()
unless we have the courage to lose sight of the shore... Edytowane przez misialinana Czas edycji: 2010-03-02 o 09:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#1468 |
Przyczajenie
|
witajcie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1469 |
Raczkowanie
|
Witam wszystkie dziewczynki, szczególnie te które dołączyły po mnie
Wszystkiego najlepszego dla solenizantki, dużo zdrówka i wytrwałości w walce z kilogramami Ja dzisiaj robię sobie dietkę 1000 kcal ale od jutra zamierzam wrócić do ONZ, pisałam wcześniej, że już nie działa ale to chyba była moja wina bo nie trzymałam się ściśle pór posiłków i czasami zamiast 4 były tylko 3. Zamierzam zaraz trochę poćwiczyć, aerobik z płytki a wieczorem rowerek. Po waszych ostatnich rozmowach na temat pilingów też wczoraj zrobiłam sobie kawowy a potem wklepałam balsam ujędrniający na piersiątka, ale to nie wiele pomoże bo już wiszą jak naleśniki a celulit to mam okropny na udach i pośladkach do tego jeszcze rozstępy na piersiach i biodrach na po prostu masakra. Co do podłużnego przyrządu, to zawsze się zastanawiałam nad kupnem ale jakoś do tej pory się nie zdecydowałam |
![]() ![]() |
![]() |
#1470 |
Zakorzenienie
|
Także przyłączam się do życzeń! Wszystkiego najlepszego
![]() Kurcze dziewczyny masakra się dziś stała ![]() ![]() ![]() Stałam w szkole i jakoś niefortunnie nogę postawiłam, coś mi się przestawiło kolanie ![]() ![]() ![]() ![]() Tylko tu jestem wkurzona bardziej bo ćwiczyłam miesiac czasu te nogi i naprawde kolano miało prawo mnie boleć, ale nie bolało ![]() A jeśli chodzi o ten jogurt z torebki to ja raz miałam taka jazde, że jechałam tramwajem i stałam przy rurze ( ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:55.