|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1951 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Włosomaniaczki:) Część V - Nareszcie:D
Cytat:
|
|
|
#1952 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1953 |
|
Wtajemniczenie
|
oo, a wiesz o jaka marke mi chodzi? bo za cholere nie moge sobie przypomniec, chyba zaraz poszukam...
|
|
#1954 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1955 |
|
Wtajemniczenie
|
juz wiem co to za marka! bareminerals. znacie?
|
|
#1956 | ||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
Anyway - szkoda kasy. Nawet jeśli to byłyby minerały, to z EDM po wszystkich opłatach i tak wyjdzie taniej Cytat:
No chyba, że o Sopocie mówisz ![]() To uważaj, żeby głowy Ci nie urwało Xandria szaleje
|
|
|
#1957 |
|
Zakorzenienie
|
bareminerals mają w sephorze?
![]() ale ogolnie bareminerals to tania firma, tak oceniam po zakupie 24 cieni za ok 30zł na ebayu ![]() nie wiem jak u nich z podkładami ja się tylko na cienie pokusiłam co do tego czy są w 100% mineralne to nie wiem, ale myśle, ze tak, choć mało znani na mineralnym są |
|
|
|
#1958 |
|
Wtajemniczenie
|
hehe, sopot sopot
juz mam zaplanowane tyyyyle rozrywek, ostatnio sie w jakiegos nołlajfa zamieniam, czekam az tylko do znajomych pojade... ![]() kurcze, no dobra, skusilyscie mnie ![]() edit: Mirela, no wlasnie dlatego przez was sie zainteresowalam bo ktos mi o mineralach tez opowiadal i ze w sephorze sa, poszlam, zobaczylam cale stoisko i od razu do was coby sie upewnic czy warte
-Well, sometimes I do... Edytowane przez blonndee Czas edycji: 2010-03-01 o 20:57 |
|
|
|
#1959 |
|
|
O! Jak odpisywałam na poprzedni post, to mi wskoczyła Twoja wiadomość
Jak na razie znam cienie - tanie i niezłe.
|
|
#1960 |
|
Wtajemniczenie
|
hmm, mi zapadla cena zestawu z jakimis podkladami, pudrami, bazami, pedzlami za 295zl, chociaz nie powiem, w zestawie bylo duzo rzeczy no i dobrane pod kolor cery, duzo opcji bylo
|
|
#1961 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja tam wole sprawdzone i tańsze firmy ![]() cienie wzięłam tylko ze względu na cene ![]() strone EDM wklejałam dzisiaj Heroldin a tutaj masz zakupowy http://www.wizaz.pl/forum/showthread...356973&page=40 w ogole nie wiem czy mówilam, ale jak ostatnio dałam baze EGM pod cienie to po 6 godzinach nadal się trzymały, moze nie były takie napigmentowane jak zaraz po nałożeniu, ale po 6 godzinach nadal pięknie błyszczały i pewnie by dłużej wytrzymały ![]() dodam, ze bez bazy po 2-3 godzinach zbierały się w kącikach i pod łukiem ![]() choć baze beznadziejnie się nabiera Edytowane przez Mirelkaaa Czas edycji: 2010-03-01 o 22:21 |
|
|
|
|
#1962 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tym, że u mnie to nigdy nie był okres buntu tylko sposób bycia, pasuje do muzyki, której słucham ![]() Żebyście widziały miny mojej szefowej i dziewczyn z pracy kiedy przychodzę w glanach (które oczywiście zamieniam później na buty na obcasie, blehh, dobrze, że nie muszę dużo chodzić ), skórzanym płaszczu i ogólnie całą na czarno - elegantki w drogich ciuchach nie mogą na to patrzeć ![]() A białych kozaczków nie trawię - zwłaszcza kiedy napatrzyłam się na Jolę Rutowicz w takowych kozaczkach ![]() Białego koloru ogólnie nie lubię (w pracy niestety muszę nosić białą bluzkę) bo mi w nim nieładnie - śmiałam się kiedyś, a co by było gdybym tak wyskoczyła na swoim ślubie w ciemnobordowej sukni z aksamitu ![]() Różowego też nie trawię, tak samo jak tych, bardzo modnych w zeszłym roku, połączeń żółtego i zielonego ![]() To wszystko przez te tabsy od dermatologa, szczerze mówiąc nawet nie musiałam dzisiaj myć włosów bo jeszcze dosyć ładnie wyglądały ale stwierdziłam, że jutro (6ty dzień) to będzie przegięcie ![]() Ale teraz zaczynam brać co drugi dzień, może 1 opakowanie albo góra 2 i chyba koniec bo ile można się faszerować. Heroldin - wczoraj miałam okazję (niestety) przekonać się jak kruche są kryształy - w trakcie przenoszenia potłukłam taki jeden duży niebieski kielich dziadka TŻ'a - trzeba było widzieć miny TŻ'a i jego ojca - bezcenne... ![]() Zostały jeszcze 4, tzn było podobno 6 (może ktoś mi wytłumaczyć dlaczego komplet to zawsze 6 sztuk czegoś?? a nie np 4, 5 czy 8??) więc 1 ktoś już kiedyś potłukł ![]() Mam nadzieję, że nie powie tego matce TŻ'a bo wtedy dopiero będzie miała używanie jaka to niezdara ze mnie ![]() Dobrej nocy
Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2010-03-01 o 22:12 |
|
|
|
|
#1963 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja akurat mialam taki przeblysk, glownie ze wzgledu na chlopaka... potem, bo znajomi, zreszta sentyment do ciezszych dzwiekow mi zostal, moj kumpel czesto mnie ciaga na takie koncerty, on sam wokalista czegostam, ale ja widocznie urodzona czarna dusza nie jestem mialam tez fazy na punk, grunge a nawet rasta, ale to chwilowe.zaraz o tym edm poczytam, narazie przez chwile na ich stronie pobuszowalam ale niebardzo wiem z czym sie to je
|
|
|
#1964 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny !
Jezusie z Nazaretu, co "u mnie" ta pogoda wyprawia. Sztorm, wczoraj deszcz, a od wieczora - śnieg. Wietrzysko nie ustaje ! A ja już tak się cieszyłam, że wiosna nadchodzi ... Trzymaj się ciepło Cytat:
Ty potrzebujesz pędzelki i Asia potrzebuje pędzelki, i ja też chcę pędzelki - to może zmontowałybyśmy we trójkę jakieś zamówionko ?! Dla mnie na tym wspólnozamówieniowym taki rozgardiasz i chaos, że ni jak połapać się nie mogę. Widocznie taka bardziej tępawa jestem. 2.- Ja mam "coś" do białych kozaczków ! A tak w ogóle - do białych butów. Ale jak to już było parokrotnie dobitnie tu napisane : dla każdego coś innego. A propos - białe kozaczki : dopiero niedawno z publikacji prasowej dowiedziałam się, że ich "nosicielki" mają już swoją kultową nazwę : bikejki. To żeńska odmiana męskiego dresiarza. Mają swoje kluby i nawet powstała piosenka czcząca białe kozaczki. Cytat:
Właśnie się zastanawiam : dlaczego ?! Cytat:
Muszę iść kotów szukać, które od prawie dwóch godzin rajzują. Mam nadzieję, że nigdzie nie pofrunęły z wiatrem. Znajdę łajzuchy po śladach na śniegu. Jak ja dzisiaj - biedny miś - do miasta dojadę ?! Dobrze, że mam te parę kilo nadwagi - wiatr mnie nie porwie ! Miłego dnia ! ---------- Dopisano o 04:14 ---------- Poprzedni post napisano o 04:08 ---------- ??????? Co się stało ?! Głowa do góry ! |
|||
|
|
|
#1965 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() az tak wietrzy? a sniezy? bo jak mam jechac do piekla to podziekuje... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() dziendoberek
|
|
|
#1966 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() No dobra popu czasem posłucham, ale bez przesady A gust muzyczny też mi się często zmienia, wcześniej było reggae, rnb, teraz jest rap ale podejrzewam, ze już na stałe![]() Cytat:
Bikejki mnie rozwaliy, 'żeńska odmiana dresiarza' Cytat:
] na paczke Same też możecie pewnie złożyć zamówienie, ale musicie uzbierać 12 rzeczy i nie przekroczyć 5o$ żeby nie nałożyli na paczke dodatkowej opłaty.Zaczynam wierzyć w cuda bo moja paczka z BU przyszła dzisiaj o 9 rano Edytowane przez niby nic Czas edycji: 2010-03-02 o 10:34 |
||||
|
|
|
#1967 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() Nawet oczu nie mogę pomalować delikatnie bo jakoś tak nijako wyglądam, mam takie oczy, że potrzebują dosyć ciemnej oprawy ![]() Cytat:
![]() Ja chcę już wiosnę... Cytat:
Cytat:
Też kiedyś zbierałam namiętnie różne figurki ale nie kryształowe tylko porcelanowe, różne kotki, pieski i takie tam ale można się domyślać jak skończyły... Teraz mam w szafce za szybą sporą kolekcję porcelanowych słoników Plus jeszcze mnóstwo kufli do piwa - ciekawa jestem gdzie ja to wszystko postawię po przeprowadzce, nie mówiąc już o masakrycznej ilości książek, które mamy razem z TŻ'em Chyba trzeba będzie robić jakiś wielki regał na zamówienie bo to co do tej pory widziałam w sklepach to strasznie malutkie, niziutkie jest - ja wiem, że teraz modne są niskie meble ale bez przesady Cytat:
Strasznie mi się chce śmiać jak przychodzi do domu taka ściorana i strasznie głodna Rodzice zakazali mi wpuszczać do domu tą małą kotkę, którą dokarmiamy bo widzieli ostatnio, że dorwał ją jakiś kocur i nie chcą, żeby w razie czego szukała u nas miejsca, żeby urodzić ![]() Wracam do roboty
|
|||||
|
|
|
#1968 | |||||||
|
|
Cytat:
U mnie z rana znowu było słońce, ale już się schowało ![]() Wieje od paru dni, ale znośnie nawet Cytat:
Ja po powrocie do pracy zamierzam bardziej doszlifować właśnie ten styl Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Co roku na Jarmarku Jagiellońskim dokupujemy sobie jakiegoś ![]() Cytat:
![]() A Czarna jak zwykle wymiata
|
|
|
#1969 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pokazywałam kiedyś TZ'owi Twoje obróżki na allegro i on "Ona to na sobie pokazuje? Fajnie musi wyglądać" Cytat:
Polak potrafi stworzyć skrót Cytat:
![]() Kurcze, mam pytanie - czy laptop zużywa dużo prądu? Tzn podłączony normalnie do gniazdka. Bo wczoraj przyszedł rachunek za światło i miałam nieprzyjemną rozmowę z rodzicami, że takiego rachunku to od 7 lat nie mieliśmy... Oczywiście moja wina bo przy komputerze siedzę. Tylko, że mnie kurde codziennie nie ma w domu po 10 godzin kiedy jestem w pracy, jedynie po pracy te kilka godzin no i w weekend mogłam czasami przyszaleć... Ale to, że praktycznie codziennie przez kilka godzin są włączone dwa telewizory to jest nieważne ![]() |
|||
|
|
|
#1970 | ||
|
|
Cytat:
Ale mam taką jedną fajną sesję na sobie, z której jestem zadowolona ![]() Cytat:
Ostatnio zakłady energetyczne strasznie szaleją z rachunkami, u nas też jakiś okropny przyszedł. I nieważne, że potem mamy nadpłaty ![]() W zeszlym roku rozliczenie z nadpłatą szło do nas pocztą, jakieś... 3 miesiące , sądząc po dacie pisemka [stempel pocztowy był jednak prawidłowy, wrześniowy ] - odsetek oczywiście nikt nam nie zwrócił, ale nie daj Panie spóźnić się z płatnością, to Ci policzą od pierwszej godziny przeterminowania ![]() Paranoja...
|
|
|
#1971 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba muszę rozważyć tę wycieczkę do Lublina, ale to wiesz, jeśli już to na cały weekend bo na jeden dzień to ja się tak nie bawię - pół dnia w autobusie, godzina spotkania i drugie pół drogi powrotnej ![]() Cytat:
Zobaczymy jak będzie dalej, ale dla moich rodziców większy rachunek = mój komputer bo to jest akurat za okres od kiedy ja ten komputer mam
|
||
|
|
|
#1972 | ||
|
|
Cytat:
meta jest ![]() Cytat:
Mirelka - mam już Twoje cienie - fajne są ![]() W związk z tym mam pytanie - czy mogę sobie maźnąć na ręce kilka kolorów ? Chcę zobaczyć jak one zachowują się na ciele, bo w pudełku, wiadomo, wyglądają inaczej, a mam w planie zamawiać "jedynki" z kolorów, które akurat masz w zestawie I jeszcze coś dla miłośniczek lalek gotyckich, no... prawie gotyckich ![]() http://gadzetomania.pl/2010/02/22/10...ena-martineza/ Ale uwaga - tylko dla ludzi o mocnych nerwach
|
|
|
#1973 | ||
|
Zakorzenienie
|
Tylko nie wiadomo czy Ala nam na to pozwoli, hehe
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja już wolę te nasze |
||
|
|
|
#1974 | |
|
|
Cytat:
![]() A na tych fotach jest jedna "nasza" - NaraeMi podoba się Lawinia - pasowałaby do mojego podpisu ![]() Z chęcią zmieniłabym sobie avatar, ale widzę, że serwis dodaje od razu ten brzydki napis, a ja chcę mieć bez niego , więc ZONKmaUe zUo się powoli budzi, pewnie zaraz pognamy na spacerek. PS. Od jakiegoś czasu widzę, że mamy podglądaczy nowych
|
|
|
#1975 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do pędzelków to ja juz mam wszystkie które chciałam i to nawet po 2 szt ew jeszcze jeden mnie kusi, ale ja juz zamawiam na zbiorowych i mam opłaconą wysyłke do Polskiz tym, ze jak pisała Karolina musicie miec 12 produktów zeby się opłaca i to nie tych najdroższych ale duzy pędzel + np mały pędzel, bo inaczej najprawdopodbniej urząd celny będzie chciał pieniądze oddatkowe za nic![]() więc lepiej brac na zbiorowych, a to i tak drożej nie wychodzi niz samemu chyba zebys sobie sama 12 rzeczy zamówiła to 6 zł zaoszczędzisz ![]() jak chcesz to wybierz co chcesz to ja Ci powiem gdzie co wpisac, potem tylko nadasz przelew i czekasz na paczke ![]() co do butów ja chciałam kupic czerwone ale do nieczego by mi ne pasowały, bo to i rękawiczki, torebke bym musialo od razu kupic ![]() mam jzu dosc tych czarnych mam normalnie praktycznie same czarne buty już nie mogę na ten kolor patrzec tym bardziej, ze 95% kobiet ma czarne ![]() Cytat:
![]() http://www.earthenglowminerals.com/c...rt/Itemid,103/ Cytat:
![]() oczywiście żartuję ![]() maziaj ile chcesz ![]() mam jakies awizo w skrzynce będe musiała iśc na poczte ![]() albo nasze zamówienie albo hula hop
Edytowane przez Mirelkaaa Czas edycji: 2010-03-02 o 13:43 |
|||
|
|
|
#1976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko ubierzcie się ciepło, nie wiem jak u Ciebie ale u mnie znowu strasznie wieje ![]() Ehh, ktoś chyba naprawdę musi mieć nudne życie |
|
|
|
|
#1977 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co ile myjesz te pędzelki? Po każdym użyciu?
|
|
|
|
|
#1978 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1979 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a pedzle tez wchodza w te promocje?![]() noz cos ty! dowiem sie dzis co z moja jak mama wroci z pracy bo glupia zamowilam na jej adres
|
|
|
#1980 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:41.

W końcu priorytet

bardziej to juz chyba tylko rozowych nie lubie, chociaz...)
zaplacilam w poprzedni poniedzialek wiec wg ich rozpiski to dzis byl deadline wyslania. super, bo czekam tydzien a w srode wyjezdzam, a tak mi byl potrzebny ten pudrownik wlasnie na wyjazd...