Włosomaniaczki:) Część V - Nareszcie:D - Strona 66 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-01, 19:47   #1951
blonndee
Wtajemniczenie

Dot.: Włosomaniaczki:) Część V - Nareszcie:D

Cytat:
Napisane przez niby nic Pokaż wiadomość
Może zdarzy się cud i przyjdze tak szybko jak zamówienie z apteki W końcu priorytet
musialoby przyjsc jutro...
Stary 2010-03-01, 19:59   #1952
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blonndee Pokaż wiadomość
(to a propos bialych kozaczkow bardziej to juz chyba tylko rozowych nie lubie, chociaz...)
ja w gimnazjum (albo na poczatku liceum, nie pamietam) mialam okres buntu na glany, czarny makijaz i czarne ubrania, ale samoistnie przeszlo

a skad... zaplacilam w poprzedni poniedzialek wiec wg ich rozpiski to dzis byl deadline wyslania. super, bo czekam tydzien a w srode wyjezdzam, a tak mi byl potrzebny ten pudrownik wlasnie na wyjazd...
a jest tam gdzies opcja zeby sprawdzic czy w ogole wyslali czy np sa na etapie kompletowania? najlepsze jest to, ze w czwartek wieczorem cos tam sobie pozamawialam z jakiejs netowej apteki, w piatek wyslali a dzis juz z rana to dostalam

nununu! wlosomaniaczko...

hej dziewczyny, a propos mineralow... znalazlam w sephorze dzial z kosmetykami mineralnymi tylko za cholere nie pamietam nazwy firmy. to ktoras moze z waszych? zastanawialam sie nad jakims zestawem, ale darowalam sobie, strasznie drogie... za to mam karnet na silownie oplacony
to prawdziwe minerały na 100% nie są, zwykłe zdzieranie kasy, na nazwie "minerals" bo ostatnio moda na samą nazwe
Mirelkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-01, 20:23   #1953
blonndee
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Mirelkaaa Pokaż wiadomość
to prawdziwe minerały na 100% nie są, zwykłe zdzieranie kasy, na nazwie "minerals" bo ostatnio moda na samą nazwe
oo, a wiesz o jaka marke mi chodzi? bo za cholere nie moge sobie przypomniec, chyba zaraz poszukam...
Stary 2010-03-01, 20:35   #1954
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
oo, a wiesz o jaka marke mi chodzi? bo za cholere nie moge sobie przypomniec, chyba zaraz poszukam...
nie wiem, ale w żadnej drogerii nie mozna kupic 100% minerałków
jedyne powszechne to rhea dostępne na allegro
Stary 2010-03-01, 20:45   #1955
blonndee
Wtajemniczenie

juz wiem co to za marka! bareminerals. znacie?
Stary 2010-03-01, 20:45   #1956
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Cytat:
hej dziewczyny, a propos mineralow... znalazlam w sephorze dzial z kosmetykami mineralnymi tylko za cholere nie pamietam nazwy firmy. to ktoras moze z waszych? zastanawialam sie nad jakims zestawem, ale darowalam sobie, strasznie drogie... za to mam karnet na silownie oplacony
Może Isa Dora?
Anyway - szkoda kasy. Nawet jeśli to byłyby minerały, to z EDM po wszystkich opłatach i tak wyjdzie taniej
Cytat:
hehehe, ja wlasnie tez takowego dostalam, tylko fajnie ze zaplacilam im ponad tydzien temu
wscieklam sie, co ja poczne na urlopie bez tego pudrownika?
A gdzie na urlop wybywasz?
No chyba, że o Sopocie mówisz
To uważaj, żeby głowy Ci nie urwało Xandria szaleje

'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-01, 20:53   #1957
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
bareminerals mają w sephorze?
ale ogolnie bareminerals to tania firma, tak oceniam po zakupie 24 cieni za ok 30zł na ebayu
nie wiem jak u nich z podkładami ja się tylko na cienie pokusiłam co do tego czy są w 100% mineralne to nie wiem, ale myśle, ze tak, choć mało znani na mineralnym są
Stary 2010-03-01, 20:55   #1958
blonndee
Wtajemniczenie

hehe, sopot sopot juz mam zaplanowane tyyyyle rozrywek, ostatnio sie w jakiegos nołlajfa zamieniam, czekam az tylko do znajomych pojade...

kurcze, no dobra, skusilyscie mnie i znow kasa pojdzie... pokazcie skad bierzecie te EDM...

edit:
Mirela, no wlasnie dlatego przez was sie zainteresowalam bo ktos mi o mineralach tez opowiadal i ze w sephorze sa, poszlam, zobaczylam cale stoisko i od razu do was coby sie upewnic czy warte

Edytowane przez blonndee
Czas edycji: 2010-03-01 o 20:57
blonndee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-01, 21:25   #1959
'Estelle'

Cytat:
O! Jak odpisywałam na poprzedni post, to mi wskoczyła Twoja wiadomość
Jak na razie znam cienie - tanie i niezłe.

Stary 2010-03-01, 21:49   #1960
blonndee
Wtajemniczenie

hmm, mi zapadla cena zestawu z jakimis podkladami, pudrami, bazami, pedzlami za 295zl, chociaz nie powiem, w zestawie bylo duzo rzeczy no i dobrane pod kolor cery, duzo opcji bylo musze zerknac ile kosztuja pojedyncze elementy
Stary 2010-03-01, 22:06   #1961
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
hmm, mi zapadla cena zestawu z jakimis podkladami, pudrami, bazami, pedzlami za 295zl, chociaz nie powiem, w zestawie bylo duzo rzeczy no i dobrane pod kolor cery, duzo opcji bylo musze zerknac ile kosztuja pojedyncze elementy
ile
ja tam wole sprawdzone i tańsze firmy
cienie wzięłam tylko ze względu na cene

strone EDM wklejałam dzisiaj Heroldin
a tutaj masz zakupowy
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...356973&page=40

w ogole nie wiem czy mówilam, ale jak ostatnio dałam baze EGM pod cienie to po 6 godzinach nadal się trzymały, moze nie były takie napigmentowane jak zaraz po nałożeniu, ale po 6 godzinach nadal pięknie błyszczały i pewnie by dłużej wytrzymały
dodam, ze bez bazy po 2-3 godzinach zbierały się w kącikach i pod łukiem
choć baze beznadziejnie się nabiera

Edytowane przez Mirelkaaa
Czas edycji: 2010-03-01 o 22:21
Stary 2010-03-01, 22:07   #1962
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
(to a propos bialych kozaczkow bardziej to juz chyba tylko rozowych nie lubie, chociaz...)
ja w gimnazjum (albo na poczatku liceum, nie pamietam) mialam okres buntu na glany, czarny makijaz i czarne ubrania, ale samoistnie przeszlo
U mnie zaczęło się na początku liceum i trwa do dziś - będzie już 10 lat Z tym, że u mnie to nigdy nie był okres buntu tylko sposób bycia, pasuje do muzyki, której słucham Tylko tak sobie myślę, że kurcze z roku na rok coraz starsza się robię i już za bardzo nie przystoi
Żebyście widziały miny mojej szefowej i dziewczyn z pracy kiedy przychodzę w glanach (które oczywiście zamieniam później na buty na obcasie, blehh, dobrze, że nie muszę dużo chodzić ), skórzanym płaszczu i ogólnie całą na czarno - elegantki w drogich ciuchach nie mogą na to patrzeć
A białych kozaczków nie trawię - zwłaszcza kiedy napatrzyłam się na Jolę Rutowicz w takowych kozaczkach
Białego koloru ogólnie nie lubię (w pracy niestety muszę nosić białą bluzkę) bo mi w nim nieładnie - śmiałam się kiedyś, a co by było gdybym tak wyskoczyła na swoim ślubie w ciemnobordowej sukni z aksamitu
Różowego też nie trawię, tak samo jak tych, bardzo modnych w zeszłym roku, połączeń żółtego i zielonego

Cytat:
nununu! wlosomaniaczko...
To wszystko przez te tabsy od dermatologa, szczerze mówiąc nawet nie musiałam dzisiaj myć włosów bo jeszcze dosyć ładnie wyglądały ale stwierdziłam, że jutro (6ty dzień) to będzie przegięcie
Ale teraz zaczynam brać co drugi dzień, może 1 opakowanie albo góra 2 i chyba koniec bo ile można się faszerować.

Heroldin - wczoraj miałam okazję (niestety) przekonać się jak kruche są kryształy - w trakcie przenoszenia potłukłam taki jeden duży niebieski kielich dziadka TŻ'a - trzeba było widzieć miny TŻ'a i jego ojca - bezcenne...
Zostały jeszcze 4, tzn było podobno 6 (może ktoś mi wytłumaczyć dlaczego komplet to zawsze 6 sztuk czegoś?? a nie np 4, 5 czy 8??) więc 1 ktoś już kiedyś potłukł
Mam nadzieję, że nie powie tego matce TŻ'a bo wtedy dopiero będzie miała używanie jaka to niezdara ze mnie

Dobrej nocy

Edytowane przez Finlora
Czas edycji: 2010-03-01 o 22:12
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-01, 23:34   #1963
blonndee
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
U mnie zaczęło się na początku liceum i trwa do dziś - będzie już 10 lat Z tym, że u mnie to nigdy nie był okres buntu tylko sposób bycia, pasuje do muzyki, której słucham Tylko tak sobie myślę, że kurcze z roku na rok coraz starsza się robię i już za bardzo nie przystoi
Żebyście widziały miny mojej szefowej i dziewczyn z pracy kiedy przychodzę w glanach (które oczywiście zamieniam później na buty na obcasie, blehh, dobrze, że nie muszę dużo chodzić ), skórzanym płaszczu i ogólnie całą na czarno - elegantki w drogich ciuchach nie mogą na to patrzeć
A białych kozaczków nie trawię - zwłaszcza kiedy napatrzyłam się na Jolę Rutowicz w takowych kozaczkach
Białego koloru ogólnie nie lubię (w pracy niestety muszę nosić białą bluzkę) bo mi w nim nieładnie - śmiałam się kiedyś, a co by było gdybym tak wyskoczyła na swoim ślubie w ciemnobordowej sukni z aksamitu
Różowego też nie trawię, tak samo jak tych, bardzo modnych w zeszłym roku, połączeń żółtego i zielonego
rozumiem
ja akurat mialam taki przeblysk, glownie ze wzgledu na chlopaka... potem, bo znajomi, zreszta sentyment do ciezszych dzwiekow mi zostal, moj kumpel czesto mnie ciaga na takie koncerty, on sam wokalista czegostam, ale ja widocznie urodzona czarna dusza nie jestem mialam tez fazy na punk, grunge a nawet rasta, ale to chwilowe.

zaraz o tym edm poczytam, narazie przez chwile na ich stronie pobuszowalam ale niebardzo wiem z czym sie to je
Stary 2010-03-02, 04:14   #1964
Heroldin
Zakorzenienie

Cześć Dziewczyny !
Jezusie z Nazaretu, co "u mnie" ta pogoda wyprawia. Sztorm, wczoraj deszcz, a od wieczora - śnieg. Wietrzysko nie ustaje ! A ja już tak się cieszyłam, że wiosna nadchodzi ...

Cytat:
Chociaż nie wiem czy taki dobry bo chora jestem
Trzymaj się ciepło !

Cytat:
nikt się nie zorientował, myśleli, że cały czas spałam

Cytat:

1.- tutaj masz pędzlaki do wyboru
http://www.everydayminerals.com/stor...p/brushes.html

2.- przepraszam Cię bardzo amsz coś do moich białych kozaczków
1.- Dzięki - popatrzę, chociaż i tak to dla mnie czarna magia.
Ty potrzebujesz pędzelki i Asia potrzebuje pędzelki, i ja też chcę pędzelki - to może zmontowałybyśmy we trójkę jakieś zamówionko ?! Dla mnie na tym wspólnozamówieniowym taki rozgardiasz i chaos, że ni jak połapać się nie mogę. Widocznie taka bardziej tępawa jestem.

2.- Ja mam "coś" do białych kozaczków ! A tak w ogóle - do białych butów. Ale jak to już było parokrotnie dobitnie tu napisane : dla każdego coś innego. A propos - białe kozaczki : dopiero niedawno z publikacji prasowej dowiedziałam się, że ich "nosicielki" mają już swoją kultową nazwę : bikejki. To żeńska odmiana męskiego dresiarza. Mają swoje kluby i nawet powstała piosenka czcząca białe kozaczki.

Cytat:
Pocieszam się, że jak będziemy po tym chodzić to się ubrudzą i w końcu staną się ciemnobrązowe czyli takie jakie miały być
Przednia myśl !

Cytat:
nie wiem, ale w żadnej drogerii nie mozna kupic 100% minerałków
Właśnie się zastanawiam : dlaczego ?!

Cytat:
wczoraj miałam okazję (niestety) przekonać się jak kruche są kryształy

może ktoś mi wytłumaczyć dlaczego komplet to zawsze 6 sztuk czegoś??
Szkoda cudeńka ! Parę lat temu miałam napad zbieractwa kryształowych figurek zwierząt. Nie tych rżniętych, ale tych z gładkiego kryształu. Zanim zdążyłam zareagować, część mojej kolekcji odeszła w niebyt, kiedy to koty - psoty zagościły w moim domu. Resztki {kolekcji, nie - kotów} leżą teraz w szufladach, a inne dekoracyjne kryształy zakamuflowane stoją w kątach sierściuchom trudno dostępnym. Umościwszy sobie wygodne spanko na szafce przeznaczonej do ekspozycji moich zbiorów, straciły zapędy na niszczenie innych rzeczy.

Muszę iść kotów szukać, które od prawie dwóch godzin rajzują. Mam nadzieję, że nigdzie nie pofrunęły z wiatrem. Znajdę łajzuchy po śladach na śniegu.
Jak ja dzisiaj - biedny miś - do miasta dojadę ?! Dobrze, że mam te parę kilo nadwagi - wiatr mnie nie porwie !

Miłego dnia !

---------- Dopisano o 04:14 ---------- Poprzedni post napisano o 04:08 ----------

Cytat:
Napisane przez paspartu Pokaż wiadomość
Chciałam wam zaapelować, że jeszcze żyję i mam się dobrze (ta ostatnia część zdania to raczej ze względu estetycznych została napisana
??????? Co się stało ?! Głowa do góry !
Heroldin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-02, 09:01   #1965
blonndee
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Heroldin Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny !
Jezusie z Nazaretu, co "u mnie" ta pogoda wyprawia. Sztorm, wczoraj deszcz, a od wieczora - śnieg. Wietrzysko nie ustaje ! A ja już tak się cieszyłam, że wiosna nadchodzi ...

az tak wietrzy? a sniezy? bo jak mam jechac do piekla to podziekuje...

Cytat:
Ty potrzebujesz pędzelki i Asia potrzebuje pędzelki, i ja też chcę pędzelki - to może zmontowałybyśmy we trójkę jakieś zamówionko ?! Dla mnie na tym wspólnozamówieniowym taki rozgardiasz i chaos, że ni jak połapać się nie mogę. Widocznie taka bardziej tępawa jestem.
to i ja bym sie podlaczyla do zamowienia! jesli to jest ta strona z ktorej zamawiacie tez kosmetyki i powiecie co i jak...

Cytat:
2.- Ja mam "coś" do białych kozaczków ! A tak w ogóle - do białych butów. Ale jak to już było parokrotnie dobitnie tu napisane : dla każdego coś innego. A propos - białe kozaczki : dopiero niedawno z publikacji prasowej dowiedziałam się, że ich "nosicielki" mają już swoją kultową nazwę : bikejki. To żeńska odmiana męskiego dresiarza. Mają swoje kluby i nawet powstała piosenka czcząca białe kozaczki.
olaboga, to az tak doedukowana nie bylam... tylko od czego ta nazwa 'bikejki'?

dziendoberek i znow sie zimno zrobilo...
Stary 2010-03-02, 10:32   #1966
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:
ile
ja tam wole sprawdzone i tańsze firmy
cienie wzięłam tylko ze względu na cene

strone EDM wklejałam dzisiaj Heroldin
a tutaj masz zakupowy
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...356973&page=40

w ogole nie wiem czy mówilam, ale jak ostatnio dałam baze EGM pod cienie to po 6 godzinach nadal się trzymały, moze nie były takie napigmentowane jak zaraz po nałożeniu, ale po 6 godzinach nadal pięknie błyszczały i pewnie by dłużej wytrzymały
dodam, ze bez bazy po 2-3 godzinach zbierały się w kącikach i pod łukiem
choć baze beznadziejnie się nabiera
Jaka to baza?

Cytat:
rozumiem
ja akurat mialam taki przeblysk, glownie ze wzgledu na chlopaka... potem, bo znajomi, zreszta sentyment do ciezszych dzwiekow mi zostal, moj kumpel czesto mnie ciaga na takie koncerty, on sam wokalista czegostam, ale ja widocznie urodzona czarna dusza nie jestem mialam tez fazy na punk, grunge a nawet rasta, ale to chwilowe.

zaraz o tym edm poczytam, narazie przez chwile na ich stronie pobuszowalam ale niebardzo wiem z czym sie to je
A ja nie miałam żadnej takiej fazy, ale kiedyś koleżanka powiedziała, mi ze wyglądam na osobe słuchającą popu co mnie niezmiernie ucieszyło No dobra popu czasem posłucham, ale bez przesady A gust muzyczny też mi się często zmienia, wcześniej było reggae, rnb, teraz jest rap ale podejrzewam, ze już na stałe

Cytat:
Cześć Dziewczyny !

Trzymaj się ciepło !

Przednia myśl !

Szkoda cudeńka ! Parę lat temu miałam napad zbieractwa kryształowych figurek zwierząt. Nie tych rżniętych, ale tych z gładkiego kryształu. Zanim zdążyłam zareagować, część mojej kolekcji odeszła w niebyt, kiedy to koty - psoty zagościły w moim domu. Resztki {kolekcji, nie - kotów} leżą teraz w szufladach, a inne dekoracyjne kryształy zakamuflowane stoją w kątach sierściuchom trudno dostępnym. Umościwszy sobie wygodne spanko na szafce przeznaczonej do ekspozycji moich zbiorów, straciły zapędy na niszczenie innych rzeczy.

Muszę iść kotów szukać, które od prawie dwóch godzin rajzują. Mam nadzieję, że nigdzie nie pofrunęły z wiatrem. Znajdę łajzuchy po śladach na śniegu.
Jak ja dzisiaj - biedny miś - do miasta dojadę ?! Dobrze, że mam te parę kilo nadwagi - wiatr mnie nie porwie !

Miłego dnia !

---------- Dopisano o 04:14 ---------- Poprzedni post napisano o 04:08 ----------

Dzięki, staram się trzymać jakoś ale jest chyba gorzej, a jutro miałam do szkoły iść
Bikejki mnie rozwaliy, 'żeńska odmiana dresiarza'

Cytat:

az tak wietrzy? a sniezy? bo jak mam jechac do piekla to podziekuje...

to i ja bym sie podlaczyla do zamowienia! jesli to jest ta strona z ktorej zamawiacie tez kosmetyki i powiecie co i jak...

olaboga, to az tak doedukowana nie bylam... tylko od czego ta nazwa 'bikejki'?

dziendoberek i znow sie zimno zrobilo...
Z tym zamówieniem z wizazu chodzi o uzbieranie chętnych aż na 12 rzeczy, bo od 12 dają rabat 45% [tylko nie wiem czy można przekroczyć te 12 rzeczy, ale chyba tak]. Trzeba wejść na wspólny wątek zamówień EDM i podczepić się pod jakieś zamówienie gdzie są jeszcze wolne miejsca. Potem wpłaca się kase do organizatorki i czeka się [ok. miesiąca ] na paczke Same też możecie pewnie złożyć zamówienie, ale musicie uzbierać 12 rzeczy i nie przekroczyć 5o$ żeby nie nałożyli na paczke dodatkowej opłaty.

Zaczynam wierzyć w cuda bo moja paczka z BU przyszła dzisiaj o 9 rano Iza, może Twoja też będzie

Edytowane przez niby nic
Czas edycji: 2010-03-02 o 10:34
niby nic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-02, 10:33   #1967
Finlora
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:
rozumiem
Ja chyba jestem
Nawet oczu nie mogę pomalować delikatnie bo jakoś tak nijako wyglądam, mam takie oczy, że potrzebują dosyć ciemnej oprawy

Cytat:
Cześć Dziewczyny !
Ło matko, nieźle Ci się ta pogoda daje we znaki, u mnie jedynie wietrznie strasznie
Ja chcę już wiosnę...

Cytat:
Pamiętam, że TŻ użył kiedyś takiego określenia, stąd znam tę nazwę ale nie mam pojęcia skąd się wzięła. Najbardziej mnie rozwala, że te dziewczyny są dumne z tego określenia

Cytat:
Dobrze, że uściśliłaś
Też kiedyś zbierałam namiętnie różne figurki ale nie kryształowe tylko porcelanowe, różne kotki, pieski i takie tam ale można się domyślać jak skończyły... Teraz mam w szafce za szybą sporą kolekcję porcelanowych słoników Plus jeszcze mnóstwo kufli do piwa - ciekawa jestem gdzie ja to wszystko postawię po przeprowadzce, nie mówiąc już o masakrycznej ilości książek, które mamy razem z TŻ'em Chyba trzeba będzie robić jakiś wielki regał na zamówienie bo to co do tej pory widziałam w sklepach to strasznie malutkie, niziutkie jest - ja wiem, że teraz modne są niskie meble ale bez przesady

Cytat:
Moja Czarna znowu zaczęła się szlajać i seks uprawiać Strasznie mi się chce śmiać jak przychodzi do domu taka ściorana i strasznie głodna
Rodzice zakazali mi wpuszczać do domu tą małą kotkę, którą dokarmiamy bo widzieli ostatnio, że dorwał ją jakiś kocur i nie chcą, żeby w razie czego szukała u nas miejsca, żeby urodzić

Wracam do roboty
Stary 2010-03-02, 11:05   #1968
'Estelle'

Cytat:
Cześć Dziewczyny !
Kasia, tam u Ciebie to chyba Xandria szaleje.
U mnie z rana znowu było słońce, ale już się schowało
Wieje od paru dni, ale znośnie nawet
Cytat:
Aga, zrób się na corp goth.
Ja po powrocie do pracy zamierzam bardziej doszlifować właśnie ten styl

Cytat:
Heroldin - wczoraj miałam okazję (niestety) przekonać się jak kruche są kryształy - w trakcie przenoszenia potłukłam taki jeden duży niebieski kielich dziadka TŻ'a - trzeba było widzieć miny TŻ'a i jego ojca - bezcenne...

Cytat:
Dzień dobry

Ja chyba jestem
Nawet oczu nie mogę pomalować delikatnie bo jakoś tak nijako wyglądam, mam takie oczy, że potrzebują dosyć ciemnej oprawy
Ja też jestem, chociaż może z zewątrz to mało widać
Cytat:
Pamiętam, że TŻ użył kiedyś takiego określenia, stąd znam tę nazwę ale nie mam pojęcia skąd się wzięła. Najbardziej mnie rozwala, że te dziewczyny są dumne z tego określenia
Wydaje mi się, że od skrótu Białe Kozaczki = BK = z angielska "bi kej"
Cytat:
Dobrze, że uściśliłaś
Też kiedyś zbierałam namiętnie różne figurki ale nie kryształowe tylko porcelanowe, różne kotki, pieski i takie tam ale można się domyślać jak skończyły... Teraz mam w szafce za szybą sporą kolekcję porcelanowych słoników Plus jeszcze mnóstwo kufli do piwa - ciekawa jestem gdzie ja to wszystko postawię po przeprowadzce, nie mówiąc już o masakrycznej ilości książek, które mamy razem z TŻ'em Chyba trzeba będzie robić jakiś wielki regał na zamówienie bo to co do tej pory widziałam w sklepach to strasznie malutkie, niziutkie jest - ja wiem, że teraz modne są niskie meble ale bez przesady
Ja mam tylko kolekcję miniaturowych szklanych smoków.
Co roku na Jarmarku Jagiellońskim dokupujemy sobie jakiegoś

Cytat:
Moja Czarna znowu zaczęła się szlajać i seks uprawiać Strasznie mi się chce śmiać jak przychodzi do domu taka ściorana i strasznie głodna
Rodzice zakazali mi wpuszczać do domu tą małą kotkę, którą dokarmiamy bo widzieli ostatnio, że dorwał ją jakiś kocur i nie chcą, żeby w razie czego szukała u nas miejsca, żeby urodzić
Ooo, biedka koticzka
A Czarna jak zwykle wymiata

Stary 2010-03-02, 11:29   #1969
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
Aga, zrób się na corp goth.
Ja po powrocie do pracy zamierzam bardziej doszlifować właśnie ten styl
Hmm, ciekawe, ciekawe

Cytat:
Ja też jestem, chociaż może z zewątrz to mało widać
Pokazywałam kiedyś TZ'owi Twoje obróżki na allegro i on "Ona to na sobie pokazuje? Fajnie musi wyglądać"

Cytat:
Wydaje mi się, że od skrótu Białe Kozaczki = BK = z angielska "bi kej"
Ahaaaa, no i wszystko jasne Polak potrafi stworzyć skrót

Cytat:
Ja mam tylko kolekcję miniaturowych szklanych smoków.
Co roku na Jarmarku Jagiellońskim dokupujemy sobie jakiegoś
Ja TZ'owi też do kolekcji szklane smoki kupuję I kolorowe szklane kule

Kurcze, mam pytanie - czy laptop zużywa dużo prądu? Tzn podłączony normalnie do gniazdka. Bo wczoraj przyszedł rachunek za światło i miałam nieprzyjemną rozmowę z rodzicami, że takiego rachunku to od 7 lat nie mieliśmy... Oczywiście moja wina bo przy komputerze siedzę. Tylko, że mnie kurde codziennie nie ma w domu po 10 godzin kiedy jestem w pracy, jedynie po pracy te kilka godzin no i w weekend mogłam czasami przyszaleć... Ale to, że praktycznie codziennie przez kilka godzin są włączone dwa telewizory to jest nieważne
Stary 2010-03-02, 12:13   #1970
'Estelle'

Cytat:
Hmm, ciekawe, ciekawe
Pokazywałam kiedyś TZ'owi Twoje obróżki na allegro i on "Ona to na sobie pokazuje? Fajnie musi wyglądać"
Hehehe, photoshop rulez
Ale mam taką jedną fajną sesję na sobie, z której jestem zadowolona

Cytat:
Kurcze, mam pytanie - czy laptop zużywa dużo prądu? Tzn podłączony normalnie do gniazdka. Bo wczoraj przyszedł rachunek za światło i miałam nieprzyjemną rozmowę z rodzicami, że takiego rachunku to od 7 lat nie mieliśmy... Oczywiście moja wina bo przy komputerze siedzę. Tylko, że mnie kurde codziennie nie ma w domu po 10 godzin kiedy jestem w pracy, jedynie po pracy te kilka godzin no i w weekend mogłam czasami przyszaleć... Ale to, że praktycznie codziennie przez kilka godzin są włączone dwa telewizory to jest nieważne
Nie sądzę, że to od laptopa.
Ostatnio zakłady energetyczne strasznie szaleją z rachunkami, u nas też jakiś okropny przyszedł.
I nieważne, że potem mamy nadpłaty
W zeszlym roku rozliczenie z nadpłatą szło do nas pocztą, jakieś... 3 miesiące , sądząc po dacie pisemka [stempel pocztowy był jednak prawidłowy, wrześniowy ] - odsetek oczywiście nikt nam nie zwrócił, ale nie daj Panie spóźnić się z płatnością, to Ci policzą od pierwszej godziny przeterminowania
Paranoja...

Stary 2010-03-02, 12:44   #1971
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Hehehe, photoshop rulez
Ale mam taką jedną fajną sesję na sobie, z której jestem zadowolona
Hmm, chętnie bym ją/Cię zobaczyła
Chyba muszę rozważyć tę wycieczkę do Lublina, ale to wiesz, jeśli już to na cały weekend bo na jeden dzień to ja się tak nie bawię - pół dnia w autobusie, godzina spotkania i drugie pół drogi powrotnej

Cytat:
Nie sądzę, że to od laptopa.
Ostatnio zakłady energetyczne strasznie szaleją z rachunkami, u nas też jakiś okropny przyszedł.
I nieważne, że potem mamy nadpłaty
W zeszlym roku rozliczenie z nadpłatą szło do nas pocztą, jakieś... 3 miesiące , sądząc po dacie pisemka [stempel pocztowy był jednak prawidłowy, wrześniowy ] - odsetek oczywiście nikt nam nie zwrócił, ale nie daj Panie spóźnić się z płatnością, to Ci policzą od pierwszej godziny przeterminowania
Paranoja...
Mam nadzieję, też mi się nie wydaje, żeby ten laptop ciągnął więcej prądu niż mój stary komp... Poza tym szukałam teraz trochę informacji w necie i piszą nawet, że matryce LED zżerają mniej prądu...
Zobaczymy jak będzie dalej, ale dla moich rodziców większy rachunek = mój komputer bo to jest akurat za okres od kiedy ja ten komputer mam
Stary 2010-03-02, 13:06   #1972
'Estelle'

Cytat:
Hmm, chętnie bym ją/Cię zobaczyła
Chyba muszę rozważyć tę wycieczkę do Lublina, ale to wiesz, jeśli już to na cały weekend bo na jeden dzień to ja się tak nie bawię - pół dnia w autobusie, godzina spotkania i drugie pół drogi powrotnej
Nie ma sprawy meta jest

Cytat:
Mam nadzieję, też mi się nie wydaje, żeby ten laptop ciągnął więcej prądu niż mój stary komp... Poza tym szukałam teraz trochę informacji w necie i piszą nawet, że matryce LED zżerają mniej prądu...
Zobaczymy jak będzie dalej, ale dla moich rodziców większy rachunek = mój komputer bo to jest akurat za okres od kiedy ja ten komputer mam
Laptop na bank zżera mniej niż stacjonarny komp, a już technologia ledowa znana jest z oszczędności energetycznej.

Mirelka - mam już Twoje cienie - fajne są
W związk z tym mam pytanie - czy mogę sobie maźnąć na ręce kilka kolorów ? Chcę zobaczyć jak one zachowują się na ciele, bo w pudełku, wiadomo, wyglądają inaczej, a mam w planie zamawiać "jedynki" z kolorów, które akurat masz w zestawie

I jeszcze coś dla miłośniczek lalek gotyckich, no... prawie gotyckich
http://gadzetomania.pl/2010/02/22/10...ena-martineza/
Ale uwaga - tylko dla ludzi o mocnych nerwach

Stary 2010-03-02, 13:11   #1973
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Nie ma sprawy meta jest
Tylko nie wiadomo czy Ala nam na to pozwoli, hehe

Cytat:
Laptop na bank zżera mniej niż stacjonarny komp, a już technologia ledowa znana jest z oszczędności energetycznej.
Chyba, że chodzi o oszczędność kiedy laptop chodzi na baterii (że mniej tej baterii zżera) a nie kiedy podłączony jest do gniazdka

Cytat:
Powiem jedno - makabra
Ja już wolę te nasze
Stary 2010-03-02, 13:26   #1974
'Estelle'

Cytat:
Tylko nie wiadomo czy Ala nam na to pozwoli, hehe

Powiem jedno - makabra
Ja już wolę te nasze
No będę musiała podzielić ten czas między Was ale myślę, że da radę

A na tych fotach jest jedna "nasza" - Narae
Mi podoba się Lawinia - pasowałaby do mojego podpisu

Z chęcią zmieniłabym sobie avatar, ale widzę, że serwis dodaje od razu ten brzydki napis, a ja chcę mieć bez niego , więc ZONK

maUe zUo się powoli budzi, pewnie zaraz pognamy na spacerek.

PS. Od jakiegoś czasu widzę, że mamy podglądaczy nowych

Stary 2010-03-02, 13:41   #1975
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć Dziewczyny !

Trzymaj się ciepło !

Przednia myśl !

Miłego dnia !

pogoda okropna! jak się wraca ze szkoły to tak wieje, ze piachu w oczach pełno a i butach! i to na chodnikach

co do pędzelków to ja juz mam wszystkie które chciałam i to nawet po 2 szt ew jeszcze jeden mnie kusi, ale ja juz zamawiam na zbiorowych i mam opłaconą wysyłke do Polski
z tym, ze jak pisała Karolina musicie miec 12 produktów zeby się opłaca i to nie tych najdroższych ale duzy pędzel + np mały pędzel, bo inaczej najprawdopodbniej urząd celny będzie chciał pieniądze oddatkowe za nic
więc lepiej brac na zbiorowych, a to i tak drożej nie wychodzi niz samemu chyba zebys sobie sama 12 rzeczy zamówiła to 6 zł zaoszczędzisz
jak chcesz to wybierz co chcesz to ja Ci powiem gdzie co wpisac, potem tylko nadasz przelew i czekasz na paczke

co do butów ja chciałam kupic czerwone ale do nieczego by mi ne pasowały, bo to i rękawiczki, torebke bym musialo od razu kupic
mam jzu dosc tych czarnych
mam normalnie praktycznie same czarne buty już nie mogę na ten kolor patrzec tym bardziej, ze 95% kobiet ma czarne

Cytat:
Jaka to baza?

A ja nie miałam żadnej takiej fazy, ale kiedyś koleżanka powiedziała, mi ze wyglądam na osobe słuchającą popu co mnie niezmiernie ucieszyło No dobra popu czasem posłucham, ale bez przesady A gust muzyczny też mi się często zmienia, wcześniej było reggae, rnb, teraz jest rap ale podejrzewam, ze już na stałe

Dzięki, staram się trzymać jakoś ale jest chyba gorzej, a jutro miałam do szkoły iść
Bikejki mnie rozwaliy, 'żeńska odmiana dresiarza'

Z tym zamówieniem z wizazu chodzi o uzbieranie chętnych aż na 12 rzeczy, bo od 12 dają rabat 45% [tylko nie wiem czy można przekroczyć te 12 rzeczy, ale chyba tak]. Trzeba wejść na wspólny wątek zamówień EDM i podczepić się pod jakieś zamówienie gdzie są jeszcze wolne miejsca. Potem wpłaca się kase do organizatorki i czeka się [ok. miesiąca ] na paczke Same też możecie pewnie złożyć zamówienie, ale musicie uzbierać 12 rzeczy i nie przekroczyć 5o$ żeby nie nałożyli na paczke dodatkowej opłaty.

Zaczynam wierzyć w cuda bo moja paczka z BU przyszła dzisiaj o 9 rano Iza, może Twoja też będzie
ta
http://www.earthenglowminerals.com/c...rt/Itemid,103/

Cytat:
Nie ma sprawy meta jest

Mirelka - mam już Twoje cienie - fajne są
W związk z tym mam pytanie - czy mogę sobie maźnąć na ręce kilka kolorów ? Chcę zobaczyć jak one zachowują się na ciele, bo w pudełku, wiadomo, wyglądają inaczej, a mam w planie zamawiać "jedynki" z kolorów, które akurat masz w zestawie

nie ma mowy

oczywiście żartuję

maziaj ile chcesz

mam jakies awizo w skrzynce będe musiała iśc na poczte
albo nasze zamówienie albo hula hop

Edytowane przez Mirelkaaa
Czas edycji: 2010-03-02 o 13:43
Stary 2010-03-02, 13:43   #1976
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Z chęcią zmieniłabym sobie avatar, ale widzę, że serwis dodaje od razu ten brzydki napis, a ja chcę mieć bez niego , więc ZONK
Też to zauważyłam i też mnie to wkurza - myślałam, że to dlatego, że wrzuciłam najpierw ten obrazek do posta i tam się pojawił ten napis, ale nie, usunęłam go, żeby sprawdzić i napis na avku jak był tak jest

Cytat:
maUe zUo się powoli budzi, pewnie zaraz pognamy na spacerek.
Tylko ubierzcie się ciepło, nie wiem jak u Ciebie ale u mnie znowu strasznie wieje

Cytat:
PS. Od jakiegoś czasu widzę, że mamy podglądaczy nowych
Ehh, ktoś chyba naprawdę musi mieć nudne życie
Stary 2010-03-02, 13:46   #1977
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:
pogoda okropna! jak się wraca ze szkoły to tak wieje, ze piachu w oczach pełno a i butach! i to na chodnikach

co do pędzelków to ja juz mam wszystkie które chciałam i to nawet po 2 szt ew jeszcze jeden mnie kusi, ale ja juz zamawiam na zbiorowych i mam opłaconą wysyłke do Polski
z tym, ze jak pisała Karolina musicie miec 12 produktów zeby się opłaca i to nie tych najdroższych ale duzy pędzel + np mały pędzel, bo inaczej najprawdopodbniej urząd celny będzie chciał pieniądze oddatkowe za nic
więc lepiej brac na zbiorowych, a to i tak drożej nie wychodzi niz samemu chyba zebys sobie sama 12 rzeczy zamówiła to 6 zł zaoszczędzisz
jak chcesz to wybierz co chcesz to ja Ci powiem gdzie co wpisac, potem tylko nadasz przelew i czekasz na paczke

co do butów ja chciałam kupic czerwone ale do nieczego by mi ne pasowały, bo to i rękawiczki, torebke bym musialo od razu kupic
mam jzu dosc tych czarnych
mam normalnie praktycznie same czarne buty już nie mogę na ten kolor patrzec tym bardziej, ze 95% kobiet ma czarne

ta
http://www.earthenglowminerals.com/c...rt/Itemid,103/

nie ma mowy

oczywiście żartuję

maziaj ile chcesz

mam jakies awizo w skrzynce będe musiała iśc na poczte
albo nasze zamówienie albo hula hop
Oby nasze
Co ile myjesz te pędzelki? Po każdym użyciu?
niby nic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-02, 13:56   #1978
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Oby nasze
Co ile myjesz te pędzelki? Po każdym użyciu?
nie chce mi się po kazdym uzyciu
ok dwa razy w tygodniu (wstyd się przyznać)
ale miseczke po kazdym uzyciu
Stary 2010-03-02, 14:26   #1979
blonndee
Wtajemniczenie

Cytat:

ja sobie powybieralam chyba z 10 a pedzle tez wchodza w te promocje?

noz cos ty! dowiem sie dzis co z moja jak mama wroci z pracy bo glupia zamowilam na jej adres
Stary 2010-03-02, 14:30   #1980
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
ja sobie powybieralam chyba z 10 a pedzle tez wchodza w te promocje?

noz cos ty! dowiem sie dzis co z moja jak mama wroci z pracy bo glupia zamowilam na jej adres
tak wchodzą
oprócz sampli czyli małych cieni, podkładów itp, czyli tych rzeczy co kosztują 2,5$
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości