|
|
#1621 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 10
nocandy dzięki za fotki
Z tego ostatniego zdjęcia bardziej kryjący wydaje się być kompakt.. To jest ten Kremowo-pudrowy podkład w kompakcie Idealny kolor? Bo teraz jest jeszcze ten Idealna gładkość.. Widzę że masz ten sam odcień co ja ![]() Ponawiam pytanie czy te musy i kompakty zapychają?
|
#1622 |
|
szeryfcio
|
mam kompakt kremowo - pudrowy 3 w 1
|
#1623 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() gothika jeśli chcesz bardzo kryjący to może coś z tych nowych błyszczyków ci się spodoba, te soczyste błyszczyki są mocno kryjące. |
|
|
|
|
#1624 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do tego czy zapycha skórę... nie zauważyłam tego... nie przybyło mi po nim pryszczy ani zaskórników. Nie używał tego podkładu codziennie, więc może dlatego nie ma jakiegoś wielkiego wpływu na moją cerę. Na pewno mocno kryje (podobnie do Stick-ów max faktor) i matuje. W niektórych miejscach uwydatnił mi skórki ale to raczej wynika ze skłonności mojej skóry a nie z działanie podkładu. Po dobrym pillingu już nie matakiego efektu
|
|
#1625 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze raz bardzo dziękuję
|
#1626 |
|
Zakorzenienie
|
sheryl jeżeli wszystkie sa takie to dla mnie to nie jest minus, w końcu to błyszczyki nie musza kryć jak szminki, a mauve squin jest po prostu bardziej różowym intensywnym kolorem to będzie może bardziej widoczny (mam nadzieję że bez przesady
)andziat - aż tak bardzo widocznego/kryjącego koloru nie chcę , bym wygladała jakbym sobie cos nakleiła na usta, tym bardziej że kolorki nie moje, błyszczyki glazwear nie sa tak kryjace i to wygladają bardziej naturlnie
|
|
|
|
#1627 | |
|
szeryfcio
|
Mnie kompakt nie zapychał, ale też nie mam jakiegoś problemu z cerą. Leciutko się przetłuszcza po jakimś czasie, ale nic nie wyskakuje. Nie mam do tego tendencji, właściwie nic mnie nie zapycha.
Cytat:
)
|
|
#1628 |
|
Wtajemniczenie
|
Na katalogowym dałam obiecaną torebkę Batyckiego , kolorek limonkowy wraz z kosmetyczką
|
|
|
|
#1629 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak się składa, że może czytasz niedokładnie i pewnie od części 9 a poszukać warto również w pozostałych częściach bo w odpowiedziach znajdują się informacje, o które pytałaś, a oto przykłady. z części 10 https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...i#post17467925 z części 8 https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...i#post16024195 https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...i#post16010104 https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...i#post15340621 https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...i#post15340324 |
|
|
|
|
#1630 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny nie ma jeszcze kat 07 do pobrania?
![]() nudno mi a 05 i 06 mam już przeglądnięty ![]() zaraziłam się od was.. pisałam ostatnio że wycofali te żele Sunset i któraś dziewczyna mi odpisała że nie ma ich od paru kat - faktycznie .. ja jeszcze się nim mogę nacieszyć bo miałam w szafie ![]() myłam się nim dziś szkoda ,że ich już nie ma, to był jeden z trzech zapachów które były rozchwytywane
|
|
|
|
#1631 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
![]() Mam pytanie - w k04 w ofercie ze stron 112-117 - wybierz dowolne 2 za 34,90zł - można wybrać wszystkie produkty z tych stron? Masło ze str. 117 też? Kosztuje ono normalnie 42zł - można wziąć dwa za 34,90zł? ).Z góry dziękuję za odpowiedź
|
|
|
|
#1632 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1633 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1634 |
|
Zakorzenienie
|
Wooow no to super wieści, muszę to rozreklamować
![]() Dzięki
|
|
|
|
#1635 |
|
Raczkowanie
|
jestem początkującą konsultantką więc jeszcze wielu rzeczy nie wiem
|
|
|
|
#1636 |
|
Zakorzenienie
|
W tym wątku tez jesteś początkująca, wiec powinnaś zacząć od przeczytania pierwszego postu.
|
#1637 |
|
Raczkowanie
|
Na katalogowy dodałam zdjęcie iskrzącego blyszczyka Rave, bo widzę że miałyście wątpliwości co do koloru
![]() mam nadzieję,że pomogłam
|
|
|
|
#1638 |
|
Zakorzenienie
|
mam już podgląd faktury na III termin z kat.3 brak bizuterii Justine z oferty internetowej
|
|
|
|
#1639 |
|
szeryfcio
|
lalaith, porównałam oba podkłady i kompakt zdecydowanie lepiej kryje i matuje
![]() Co ciekawe, zarówno mus jak i kompakt mam w kolorze Natural Beige, a kompakt jest jaśniejszy od musu, mus bardziej słoneczny. No ale to w sumie wiemy, że kolory w poszczególnych podkładach mogą być różne. Kurka, a nie mogłyby być takie same?
|
#1640 |
|
Rozeznanie
|
czesc kobitki,
neta nie mialam i musialam nadrobic hehe ![]() mialam dzisiaj cwiczenia z receptury i rozmawialismy o skladach kosmetykow (mialam omowic sklad jakiegos kosmetyku i oczywiscie byl to krem do rak z avonu) rozmawialam z profesorem o obecnosci alkoholu denatu w kosmetykach. sa to procenty niewielkie i nawet jako tako nie sluzy jako konserwant, a jako rozpuszczalnik, wiec bez obaw, wszystko jest dla ludzi ![]() a zamowionko skladam dopiero za tydzen i jeszcze nie zbieralam, ale dla siebie na pewno biore Adime
|
|
|
|
#1641 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do kremu z granulkami koloryzującymi - jak już wcześniej dziewczyny pisały, delikatny efekt, taki krem tonujący, oczywiście nie samoopalający ![]() Aha! Bo ja też mam do Was pytanie... Nie wiecie może który perfum ma w sobie nutkę czereśni?
|
|
|
|
|
#1642 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez Nusia7 Czas edycji: 2010-03-02 o 17:34 |
||
|
|
|
#1643 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() .
|
|
|
#1644 |
|
Raczkowanie
|
Poproszę o porównanie migoczącego cienia do powiek ze s. 33 (K4) kolorów Bronze Flash i Copper Glow - w katalogu prawie nie widać różnicy, nie wiem, który wziąć. Mogłaby któraś z was wrzucić zdjęcia tych cieni na powiece?
Nie ma czegoś takiego jak perfum!!!! Są te perfumy, tylko liczba mnoga!!!! Już tyle razy było o tym pisane w wątku. Przespałaś język polski w szkole? |
|
|
|
#1645 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
“Disobedience, in the eyes of anyone who has read history, is man's original virtue. It is through disobedience that progress has been made, through disobedience and through rebellion.” Oscar Wilde Teufel |
|
|
|
|
#1646 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1647 |
|
Zakorzenienie
|
Mam wiadomość dotyczącą toreb Maja, otóż kończą się
W pierwszej kolejności torby otrzymają osoby z LOA 0-2, następnie kk z Avon Club a pozostali na końcu o ile coś w ogóle zostanie i będą dostarczone do 6 tygodni od zamówienia.
|
#1648 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
chyba żartujesz? ona jest świetna, a nie wyobrażam sobie czekać na nią 6 tyg ! pomniejszy mi upust jesli nie przyjdzie ;((
|
|
#1649 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1650 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:29.

Z tego ostatniego zdjęcia bardziej kryjący wydaje się być kompakt.. To jest ten Kremowo-pudrowy podkład w kompakcie Idealny kolor? Bo teraz jest jeszcze ten Idealna gładkość.. Widzę że masz ten sam odcień co ja 

?
)
)

szkoda ,że ich już nie ma, to był jeden z trzech zapachów które były rozchwytywane

niezłe zamówienie