|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4471 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.II
Cytat:
bardzo podoba mi sie rozek
|
|
|
|
|
#4472 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.II
niezawsze zakupy przecudne becik i body z kubusiem normalnie sie zakochalam i te reczniki z tymi uszkami
|
#4473 |
|
Zadomowienie
|
Ja farbuję, przez pierwsze 3 miesiące nie farbowałam ale zaraz jak tylko mogłam zaliczyłam wizytę u fryzjera, teraz juz bez strachu
|
|
|
|
#4474 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
|
|
|
#4475 |
|
Zadomowienie
|
Mnie troszkę bolało,pierwszy raz bo nigdy nic nie czułam i też się zastanawiałam czemu. Może dlatego że późno bo wcześniej, z pierwszą dzidzią robiła mi na samym początku ciąży.
|
|
|
|
#4476 |
|
Zadomowienie
|
nie uwierzycie jaka jestem zdenerwowana, do tego stopnia ze caly czas placze i sie trzese i nie moge sie opanowac az mnie brzuc rozbolal.. bylam na tej wizycie, lekarz nawet nie spytal jak sie czuje ale ja sama mu powiedzialam ze jestem oslabiona, ze zaslablam w autobusie pare dni temu, jestem zmeczona itd i ze chcialabym odpoczac pare dni tym bardziej ze polowa firmy chodzi przeziebiona i nie chce sie zaziebic a on nato z ironicznym usmiechem "pani nie jest oslabiona tylko jest pani w ciąży!" a ja na to no wiem przeciez ale nie prosze o zwolnienei dlugoterminowe tylko wystarczy ok7 dni zeby organizm odpoczal, bo naprawde czuje sie zmeczona, pracuje 8h przed komputerem i mam od tego zawroty glowy i wydaje mi sie ze powinnam chociaz pare dni odpoczac a on "jeszcze raz powtarzam - pani nie jest oslabiona tylko w ciazy a ciaza to nie choroba" do teg zmierzyl mi wczesniej cisnienie i bylo bardzo wysokie, wiec ja na to ze tym bardziej ze mam wysokie cisnienie co tez swiadczy o tym ze moze powinnam odpoczac, bo w sumie mam nerwowa prace itd. a on sie zaczal smiac "jaka nerwowa prace, przeciez pani nie pracuje w policji i nie lapie bandytow"..
wyszlam trzaskajac drzwiami i postanowilam ze zmienie lekarza... tylko nie wiem gdzie isc bo nie mam nikogo z polecenia a jak znow trafie na takiego... strasznie sie splakalam, nawet teraz sie jeszcze trzese |
|
|
|
#4477 |
|
Zakorzenienie
|
Własnie wróciłam od ginka
Z dzidzią wszystko w porządku - 26cm długości.. jakoś strasznie długaśne mi się zdaje jak na 21 tydzien. 330g wagi. No i mojej kochanej dziewczynce wyrosły jajeczka i sisiolek i postanowiła na złość wszystkiemu a najbardziej mamie zostać chłopcem ;( Powoli się oswajam ale po wyjściu z gabinetu ryk i szloch i tragizm. Moja mantra jest o kant dupy roztrzaść
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... "Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|
|
|
#4478 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
masz racje zamień go na lepszy model. A czy to była wizyta na NFZ czy prywatnie
|
|
|
|
|
#4479 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4480 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4481 |
|
Raczkowanie
|
Siala Bala może następnym razem znów się okarze dziewczynką
|
|
|
|
#4482 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4483 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiem dokladnie jak sie czujesz tak to wlasnie bywa z dziewczynkami niestety ze niby corcia a tu sie okazuje ze sisiolek sie schowal |
|
|
|
|
#4484 |
|
Zadomowienie
|
chodze prywatnie do Enel-Medu bo mam abonament - do dr Lecha Medard - jest docentem i niby doswiadczony ale taki burak ze szok
jutro nie ide do pracy bo sie zdenerwowalam, pojde do mojej starej droktor pierwszego kontaktu ona jest super i mam nadzieje ze mi da pare dni zeby odpoczac jak jej opowiem a lekarza zmieniam!!! kolezanka mi jednego polecila ... zobaczymy |
|
|
|
#4485 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4486 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety.. wkleję zdjęcia to same zobaczycie.. taki siusiek nie zniknie
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... "Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|
|
|
#4487 |
|
Wtajemniczenie
|
Żeby tylko Lenka nie zmieniła zdania i nie postanowiła zostać chłopcem
Jakbym się o tym dowiedziała na usg w 30 tygodniu to by mi ciężko było się przestawić... ![]() niezawsze fajne zakupy.Body widzę do kompletu do kaftanika,który my mamy No i ręczniczki mi się podobają.To też z ikei? Po ile? A ten termometr? Taki chyba już w ogóle kupę kasy kosztuje Ja właśnie zupełnie nie wiem jaki kupić...
|
|
|
|
#4488 |
|
Rozeznanie
|
ola zmień tego psychola
![]() siala sisiol też fajny . Ja jutro idę, ale chyba jeszcze za wcześnie, żeby stwierdzić co będzie bo jutro będzie 16 tydzień i 1 dzień, a już tak bardzo chcę wiedzieć
|
|
|
|
#4489 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdyby ktoś nie widział siśka to z opisem: No, widok od dołu, między dwoma nóżkami pięknie widać jajucha i siura.. jak na dłoni... moja córusia
|
|
|
|
#4490 |
|
Rozeznanie
|
oooooo to może mi też już zdradzą płeć, ale nie będę się sugerować bo też bym chciała dziewuszkę, a później jej sisiol wyrośnie i będę musiała nazwać go Zosiek
|
|
|
|
#4491 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja na usg wiecznie nic zobaczyc nie moge a jak raczke widac na tym jednym z 3D |
||
|
|
|
#4492 |
|
Raczkowanie
|
Ja też mam wizytę w 16 tygodniu i bardzo bym chciała wiedzieć czy synuś czy córcia trzymam kciuki żebyśmy obydwie się dowiedziały
:kciuk i:
|
|
|
|
#4493 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
corunia jak i nasza
|
|
|
|
|
#4494 |
|
Rozeznanie
|
abeta
|
|
|
|
#4495 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak nie czujesz sie na silach to lekrza powinien dac Ci to zwolnienie, to jego obowiazek! Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Farbuje ale Castingiem na wszelki wypadek Cytat:
Cytat:
Dziewczyny ale z Was gaduly! Zjadlam wlasnie kolacje, 2 kanapki, i cos mi malo
|
|||||||
|
|
|
#4496 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4497 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Termometr nie z taki drogi bo 139zl, Brauna drozszy a i mniej funkcji ma niz ten. Ten mierzy temperature w ciagu 2sekund w uchu lub z czola, mierzy temperature pokoju jaka panuje a to tez wazne zeby dzidzia nie miala wiekszej niz 22 C zeby bezdechu nie mialo i smierci lozeczkowej i mierzy temp. wody, mleka pokarmu wiec chyba warto wydaje mi sie, a poza tym nie wyobrazam sobie mierzyc temperatury w pupce dzidzi:/ a wiadomo takim rteciowym sie pod paszką nie mierzy |
||
|
|
|
#4498 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4499 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie zawsze humor szybko wraca
Ale co się wybeczałam w samochodzie to moje. No cóż zrobie, przecież nie dam na smietnik ani do domu starców ![]() Cóż.. mam 2 różowe kaftaniki, 2 różowe pajacyki i jedne takie jakby spodenki ogrodniczki też różowe, za taki numer co mi synuś wywinął będzie chodził w różowym! Bo... prawdziwy mężczyzna różu się nie boi!
|
|
|
#4500 | |
|
Zakorzenienie
|
niezawsze fajne zakupy
ola co za prostak ! Jak prywatnie to bez zajakniecia ci powinien dac to l-4. Ja juz bym zadbała o jego reklame ![]() siala ale jaja(dosłownie ) normalnie ja jestem w szoku po przeczytaniu twego postu, to co dopiero ty musisz przeżywać ![]() slodkie zdjecia i jak ładnie pokazał Wiadomo, ze bedziesz go tak samo kochac, ale to stwierdzone juz przez lekarza bylo wiec dodatkowy szok i nastawienie na plec juz mialas. Ciekawe czy moj chlopczyk jutro sie nie okaze dziewczynka ![]() Jutro 21tc 1 dzień ---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ---------- Cytat:
![]() jak juz pisałam wczesniej zajrzyj lepiej w gatki TŻ bo moze ta mantra na niego podziałała
Edytowane przez papeteria Czas edycji: 2010-03-02 o 20:25 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:33.

bardzo podoba mi sie rozek

i zaraz sie pochwale zakupami
"

masz racje zamień go na lepszy model. A czy to była wizyta na NFZ czy prywatnie

wiem dokladnie jak sie czujesz
tak to wlasnie bywa z dziewczynkami niestety ze niby corcia a tu sie okazuje ze sisiolek sie schowal
Jakbym się o tym dowiedziała na usg w 30 tygodniu to by mi ciężko było się przestawić... 
Ja właśnie zupełnie nie wiem jaki kupić...
:kciuk i:
Czuję, że teraz będzie więcej takich prac 
)