PM 2010 śluby relacjonują, w stan małżeński szczęśliwie wstępują! cz.14 - Strona 164 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-02, 17:17   #4891
agawoo
Zakorzenienie

Dot.: PM 2010 śluby relacjonują, w stan małżeński szczęśliwie wstępują! cz.14

Cześć

Dalej jestem chora A jak dzisiaj zadzwoniłam do naszej przychodni, to pani mi powiedziała, że mnie na 17 marca może zapisać ..

Asiulek
, kuruj się Problemy z pęcherzem to nic przyjemnego, więc mam nadzieję, że szybko Ci przejdzie
I nic w internecie nie czytaj, bo to tylko nakręca i stresuje ...

Remmi, fryzurka ładna, ale na ślub musi być zdecydowanie ciaśniej pospinana, żeby się nic nie rozpadło ..

Ultraradiola, mnie się takie auta raczej do ślubu nie bardzo widzą, ale jeżeli możecie na tym sporo oszczędzić to śmiało ...wystarczy tylko jakoś delikatnie udekorować to auto i już
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-02, 17:38   #4892
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anesh_ Pokaż wiadomość
Ja będę ćwiczyła z Wami, tyle, że ćwiczenia na nogi, chociaż wcale nie uważam, że są grube
Gospella mi się nie zacytowała - robimy tyle brzuszków ile damy radę w 8 minut z tym panem: http://www.youtube.com/watch?v=sWjTn...eature=related

I z tym samym panem 8 minut na nóżki też możemy.
Anesh
trochę ruchu Ci nie zaszkodzi - endorfiny Ci się wytworzą i będziesz miała lepszy humor

No to zaczynam ćwiczyć jak tylko skończę pisać ten post Ruszcie zady i ćwiczcie razem ze mną jak tylko to przeczytacie

Cytat:
Napisane przez Remmi Pokaż wiadomość
Dobra wrzucam foty
Chciałam coś naturalnego, taki artystyczny nieład. Zdjęcia nie oddają tego co widać na żywo.
Pierwsza fota to jeszcze u fryzjerki świeżo ułożone. A kolejne to już w domu, trochę się poluzowały włoski, bo ukręciła na szybko lokówką.
Na ślubie to będę miała kręcone na grubych wałkach to dłużej wytrzymają i na pewno lepiej będzie wyglądać fryzura.
Bardziej w dole fryzury będę miała wpięty welon.
Bardzo ładna, tylko będzie musiała być mocniej utrwalona, bo przez to, że jest taka luźna to się może w tańcu rozlecieć

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
I nie wiem, jak się mają soczewki do makijażu
Można się malować, ale zawsze po założeniu soczewek. Mi kosmetyczka robiła makijaż na sylwestra i nie było z tym żadnego problemu.

Cytat:
Tzn. chodzi mi o zmywanie makijażu... Bo niby pisze, żeby najpierw zdjąć soczewkę, a potem makijaż zmyć. Ale przecież podczas zdejmowania soczewka się uświni... A ja na dodatek mam tak długie rzęsy, że mi to na pewno będzie we wszystkim przeszkadzać... Chyba, że do maja opanuję jakąś cudowną metodę zdejmowania tych soczewek...
Bardziej sobie pobrudzisz soczewki jak będziesz zmywać makijaż zanim je zdejmiesz Lepiej zdjąć wcześniej i po prostu dobrze wypłukać przed włożeniem do słoiczka

Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość
nie ma źle ja nawet maluję się eyeliner'em i czasem kapka mi spłynie na soczewkę wtedy wyjmuję ją i oczyszczam i nic się nie dzieje a do maja na pewno nabierzesz takiej wprawy ze będziesz ja ściągać zamkniętymi oczami
No z zamkniętym to się raczej nie da, bo powieka będzie przeszkadzała

Cytat:
Napisane przez mariiasia Pokaż wiadomość
le wiecie co? jeśli koledzy mojego tżta zorganizują mu striptizerki na kawalerski, to mam nadzieję że będą równie świetne co ci chłopcy z filmiku

Cytat:
Napisane przez sjoanna Pokaż wiadomość
Ja kupiłam Evie i też sukienkę mam białą a ten stanik jest ecri.
Nie powinno nic prześwitywać. Ale popytaj w salonie. Pewnie nie raz się z taką sytuacją spotkały. Szkoła że ta promocja dopiero teraz, bo ja już kupiłam i zapłaciłam ponad 100 zł.
Najlepsze jest to, że białe kosztują około 150 zł, tą ivory mi się udało wyhaczyć za 95, a czarną można już za 69 zł kupić - dla mnie to jest ewidentne żerowanie na pannach młodych

Dziękuję wszystkim za rady odnośnie stanika
Skonsultowałam się z babka salonu i powiedziała, że ivory może być, więc chyba dziś zamówię, bo pewnie taniej już nigdzie nie dostanę

Obgadałam z nią też wstępnie sprawę wstążki na sukni i w czwartek mam przyjść do niej ze zdjęcieami to dogadamy szczegóły. Generalnie jestem bardzo zadowolona, że właśnie ten salon wybrałam, bo kobieta się na maksa angażuje w to co robi i potrafi szczerze doradzić

Aaa i jeszcze jedno, bo widzę, że mi się Asiulek nie zacytowała: ostatnio też mnie zapalenie pęcherza dopadło i babka w aptece doradziła mi żebym piła dużo wody z cytryną i innych kwaśnych napojów, żeby zakwaszać mocz. Do tego łykałam żuravit i jakoś udało mi się wykurować

Anesh, gospella - ćwiczymy
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-02, 18:01   #4893
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

hej wreszcie w domu

Remmi: bardzo fajna fryzurka , nie jest właśnie ani przesadzona ani zwyczajna ja też wkleje to ,co mam na oku
http://www.*************/katalog-fryzur/310/ - ta mi sie najbardziej podoba
http://www.slubniaczek.pl.tl/GALERIA-/pic-2573.htm
http://www.slubniaczek.pl.tl/GALERIA-/pic-2110.htm
http://www.slubniaczek.pl.tl/GALERIA-/pic-2152.htm
A Wam jak sie podobają?
Jeśli chodzi o poduszkę pod obrączki to my nie kupujemy, bo moja siostra jak miała poduszkę pod obraczki to ksiadz jej nie uzyl a miala taka fajna...moze on nie uznaje takich rzeczy..

Stary 2010-03-02, 18:03   #4894
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

to ta pierwsza fryzura, bo sie cos link nie wgrał
Stary 2010-03-02, 18:19   #4895
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
drzwii???? czy przednie siedzenie ??? Bo ja nie zrozumiałam
Oczywiście, że przednie siedzenie Co ja dzisiaj za głupoty pisze
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-02, 18:27   #4896
gosica502
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
Haha tak myślałam jak to przeczytałam

A ja dziś zaniosłam moje pierwsze "cefałki".. Coś mam nie za dobre przeczucia odnośnie tego mojego poszukiwania pracy
gosica502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-02, 18:42   #4897
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez gosica502 Pokaż wiadomość
A ja dziś zaniosłam moje pierwsze "cefałki".. Coś mam nie za dobre przeczucia odnośnie tego mojego poszukiwania pracy

ale pozytywne nastawienie tez dużo daję

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-02, 19:03   #4898
madmuazelle
BAN stały

Powrociłam,ale czekam na serial. W sumie na dwa seriale.

dziewczyneczko,ładne fryzurki.

gosica,a więc kciuki za prace
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-02, 19:18   #4899
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Remmi Pokaż wiadomość
Dobra wrzucam foty
Chciałam coś naturalnego, taki artystyczny nieład. Zdjęcia nie oddają tego co widać na żywo.
Pierwsza fota to jeszcze u fryzjerki świeżo ułożone. A kolejne to już w domu, trochę się poluzowały włoski, bo ukręciła na szybko lokówką.
Na ślubie to będę miała kręcone na grubych wałkach to dłużej wytrzymają i na pewno lepiej będzie wyglądać fryzura.
Bardziej w dole fryzury będę miała wpięty welon.

A co do garbusa, to wbrew pozorom, w środku wcale nie jest taki ciasny.
Sliczna fryzurka
Cytat:
Tzn. chodzi mi o zmywanie makijażu... Bo niby pisze, żeby najpierw zdjąć soczewkę, a potem makijaż zmyć. Ale przecież podczas zdejmowania soczewka się uświni... A ja na dodatek mam tak długie rzęsy, że mi to na pewno będzie we wszystkim przeszkadzać... Chyba, że do maja opanuję jakąś cudowną metodę zdejmowania tych soczewek...
Hmm rozszerzasz sobie powieki paluchami, wyjmujesz i nie ma sie jak uswinic, ale i tak zanim wlozysz soczewke do pudeleczka powinno sie ja przemyc w dloni zeby zdjac te osady ktore pochodza z oka Nie polecam zmywania makijazu w soczewkach, resztki tuszu dostaja sie do oka - oczy pieka i masz brudna soczewke.

Czesc PMki My z TŻem dzis probowalsimy zalatwic troche spraw w kosciele i USC, oczywiscie nic nie zalatwilismy, ale przynajmniej wszystko juz wiemy co i jak

caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-02, 19:21   #4900
madmuazelle
BAN stały

Dopomoge,tadam 4900 post.
Jeszcze 100 tka do końca.

capri i co się ciekawego dowiedzieliście. Jak tam maleństwo,jak Ty się czujesz mamusiu??

Edytowane przez madmuazelle
Czas edycji: 2010-03-02 o 19:22
Stary 2010-03-02, 19:26   #4901
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosica502 Pokaż wiadomość
Będzie dobrze, bo PMki trzymają

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
No coś kiepsko nam to idzie. Tancia i Samoa prawie się tu nie pokazują, a to one kiedyś najwięcej postów nabijały A teraz Black też coś przystopowała i już tak nie pędzimy

Capri czekałam na Ciebie, żeby nowy tekst na Twoim dzidziusiowym suwaczku zobaczyć Ale Twoje maleństwo chyba jest większe niż tam przewidzieli, bo już ostatnio przeganiało "rówieśników"

Edytowane przez Martoolka87
Czas edycji: 2010-03-02 o 19:27

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-02, 19:31   #4902
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
No coś kiepsko nam to idzie. Tancia i Samoa prawie się tu nie pokazują, a to one kiedyś najwięcej postów nabijały A teraz Black też coś przystopowała i już tak nie pędzimy
To fakt,nie ma Samci,Tanci noi Kaśka rzadko się już u nas udziela. A bez nich wątek jest,może nie pusty aleee hm nie cichy ale zwolnił tempo.No,bo nasze Pmki to gaduły.

Czas edycji: 2010-03-02 o 19:35
Stary 2010-03-02, 19:43   #4903
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:

capri i co się ciekawego dowiedzieliście. Jak tam maleństwo,jak Ty się czujesz mamusiu??
Aaaa tego np ze aby spisac protokol przedmalzenski trzeba miec akt chrztu a tego jeszcze nie zalatwilismy No i musim zaczac chodzic na nauki.....
A w USC pani kazala przyjsc 2-3 tyg przed slubem bo teraz to za wczesnie

Czuje sie dobrze, mam straszny apetyt, dzidzia chyba tez bo chyba czuje ostatnio takie motylki w brzuchu, to juz chyba pierwsze ruchy
Cytat:
Będzie dobrze, bo PMki trzymają

Capri czekałam na Ciebie, żeby nowy tekst na Twoim dzidziusiowym suwaczku zobaczyć Ale Twoje maleństwo chyba jest większe niż tam przewidzieli, bo już ostatnio przeganiało "rówieśników"
Ooo jak milo ze o nas myslalas Tez zawsze czekam na pt na nowy opis Malenstwo jak na razie bylo wieksze od rowiesnikow, zaobaczymy co bedzie na kolejnym usg ale jeszcze sporo czasu do niego, jakis miesiac No i moze pokaze wtedy laskawie co ma miedzy nozkami

Wlasnie, ostatnio wolniej nam idzie watek, moze dlatego ze po sesji?

caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-02, 19:52   #4904
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
Gospella mi się nie zacytowała - robimy tyle brzuszków ile damy radę w 8 minut z tym panem: http://www.youtube.com/watch?v=sWjTn...eature=related

I z tym samym panem 8 minut na nóżki też możemy.
Anesh trochę ruchu Ci nie zaszkodzi - endorfiny Ci się wytworzą i będziesz miała lepszy humor

No to zaczynam ćwiczyć jak tylko skończę pisać ten post Ruszcie zady i ćwiczcie razem ze mną jak tylko to przeczytacie

Anesh, gospella - ćwiczymy
Słońce moje późniejszym wieczorem, bo teraz oglądam tv, ale obiecuję, że zrobię i zamelduję się. Z Tobą i gospella już milatwiej, bo wiem, że gdzieś ktoś ze mną też ćwiczy. Moja mama z dwoma koleżankami też sie tak zawzięły, jedna sie wykruszyła po niedługim czasie, a druga ćwiczy z nią już półtora roku.
anesh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-02, 19:55   #4905
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez caprica6 Pokaż wiadomość
Chyba faktycznie. Nie wpadłam na to A przecież w sesji klawiatury nam się paliły od tego zawrotnego tempa

---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ----------

Cytat:
Słońce moje późniejszym wieczorem, bo teraz oglądam tv, ale obiecuję, że zrobię i zamelduję się. Z Tobą i gospella już milatwiej, bo wiem, że gdzieś ktoś ze mną też ćwiczy. Moja mama z dwoma koleżankami też sie tak zawzięły, jedna sie wykruszyła po niedługim czasie, a druga ćwiczy z nią już półtora roku.
Ja już swoje dziś odćwiczyłam Teraz Wasza kolej
Ale jakoś jednak rano mi się lepiej ćwiczy. Tylko teraz nie mam siły wstawać wcześniej żeby poćwiczyć. W wakacje mi to łatwiej przychodziło, a teraz nie mogę się zwlec z łóżka rano
Stary 2010-03-02, 20:01   #4906
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Aaaa tego np ze aby spisac protokol przedmalzenski trzeba miec akt chrztu a tego jeszcze nie zalatwilismy No i musim zaczac chodzic na nauki.....
Aha spoko. To jeśli my pójdziemy do USC na 3 miechy przed ślubem,to będzie za wcześnie??

Cytat:
Czuje sie dobrze, mam straszny apetyt, dzidzia chyba tez bo chyba czuje ostatnio takie motylki w brzuchu, to juz chyba pierwsze ruchy
No to super,że się świetnie czujesz i dopsiuje Wam aptecik,wkońcu jesz za dwoch,bo i dzidzia musi zdrowo rosnąć.
A co do ruchów to ,super.

Cytat:
Ooo jak milo ze o nas myslalas Tez zawsze czekam na pt na nowy opis Malenstwo jak na razie bylo wieksze od rowiesnikow, zaobaczymy co bedzie na kolejnym usg ale jeszcze sporo czasu do niego, jakis miesiac No i moze pokaze wtedy laskawie co ma miedzy nozkami
To trzymam kciuki by dziecie,nie bylo tak wstydliwe i pokazało co ma między nóżkami.
Stary 2010-03-02, 20:46   #4907
mmmmmm
Zakorzenienie

witam Ile napisałyście... Jutro po zajęciach pewno nie będę mogła Was znaleźć bo będzie już nowy wątek.

Cytat:
Ja też się tego bałam, jeśli chodzi o garbusa, ale wbrew pozorom nie ma aż tak mało miejsca. Poza tym w naszym przypadku, będą wyjęte drzwi przednie od pasażera i suknia spokojnie powinna się zmieścić. My będziemy siedzieć z tyłu no i kierowca oczywiście z przodu
Aniołku dobrze, że sprostowałaś bo już sie bałam, że wypadniesz na zakręcie

Lain mi tez nie podobają sie takie zaproszenia laser plus wstążki itp. Ale bardziej ślubne od tych wklejonych wydają mi sie takie z imionami i jakimś motywem ślubnym.
Stary 2010-03-02, 20:51   #4908
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b
Konto usunięte

My dziś po kolejnej wizycie z zaproszeniami, jedno jeszcze wrzuciłam do skrzynki i zostały tylko 3 sztuki ..ufff ile herbat trzeba było wypić, ile ciasta zjeść a teraz już jakieś 2 tyg do pierwszej przymiarki więc chciałabym ważyć tyle ile mam ważyć na ślubie czyli 53.

Zapomniałam powiedzieć, że kupiliśmy winko, teraz jeszcze szmpan. Jakiego kupujecie- myślałam o CIN CIN albo Dorato..
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-02, 20:55   #4909
BlackAngel
Adwokat diabła

Oh, wybaczcie mi moje lenistwo
Poprawię się w następnej części, teraz mam takie dni że bym spała i jadła...

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-02, 21:02   #4910
anesh_
Zakorzenienie

Martoolka zadanie wykonane.
Stary 2010-03-02, 21:11   #4911
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b
Konto usunięte

A może dziś damy radę skończyć tą część :P
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-02, 21:21   #4912
agawoo
Zakorzenienie

[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;17587144]A może dziś damy radę skończyć tą część :P[/QUOTE]

Byłoby miło Choć raz nie musiałabym Was szukać po przyjściu z pracy

Guska, też ostatnio myślałam nad szampanem ... ale Dorato mi tak średnio smakuje ..
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-02, 21:25   #4913
madmuazelle
BAN stały

No jestem spowrotem,oglądałam Klub Szalonych Dziewic.Podoba mi się ten nowy serial,chyba sobie 2 odcinek oglądne na vod,ale to może potem jak legne się do łóżka i w łóżeczku sobie oglądne.

No ja jestem Za,by skończyć dzisiaj ten wątek/tą część.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-03-02, 21:30   #4914
201701300931
Konto usunięte

Mój TŻ zaczyna mieć koszmarki ślubne

Ja jutro na zajęcia w końcu... Z jednej strony się cieszę, z drugiej tak bardzo mi się nie chce. Znowu będę się wkurzać na moje "koleżanki", które - jak usiądę w środku przypadkiem - przerzucają przeze mnie liściki... Jak dzieci w szkole :P

No i jutro poradnia Mieliśmy iść w połowie lutego, ale niestety trzeba było to odwołać, bo musieliśmy być u mnie w domu i nie wyszło Więc jutro będzie ten pierwszy raz... Przeraża mnie to :P

I co do zaproszeń - mi właśnie przyszedł zwrot zaproszenia wysłanego do mojego kolegi Pomyliła Mu się literka z cyferką, jak mi adres pisał Dobrze, że zapobiegawczo wpisywałam swój adres z tyłu, więc jutro przepakuję tylko do nowej koperty (jak dobrze, że zamówiliśmy więcej zaproszeń, bo na wypisanie poszło kilka i koperty też nam zostały) i pewnie postoję pół godziny w kolejce na poczcie po jeden durny znaczek
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-02, 21:32   #4915
Martoolka87
Zakorzenienie

[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;17586386]
Zapomniałam powiedzieć, że kupiliśmy winko, teraz jeszcze szmpan. Jakiego kupujecie- myślałam o CIN CIN albo Dorato..[/QUOTE]

My mamy ruskiego

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
Czyżbyś zafasolkowała
A tak serio to chyba przesilenie wiosenne nadchodzi, bo ja też bym mogła cały czas spać

Cytat:
Martoolka zadanie wykonane.

Masz szczęście, bo już myślałam, że będę musiała

Cytat:
No jestem spowrotem,oglądałam Klub Szalonych Dziewic.Podoba mi się ten nowy serial,chyba sobie 2 odcinek oglądne na vod,ale to może potem jak legne się do łóżka i w łóżeczku sobie oglądne.
Ja też oglądałam No to mi doszedł drugi serial do oglądania W środy oglądam "Bananowego doktora" Na szczęście od pozostałych seriali nie jestem uzależniona
Stary 2010-03-02, 21:33   #4916
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:

No ja jestem Za,by skończyć dzisiaj ten wątek/tą część.

No to ja tez jestem za, zobaczymy co z tego wyjdzie.
KSD fajny, ale teraz jeszcze wrzucili na vod Usta Usta, do pośmiania jest ten serial.
Stary 2010-03-02, 21:38   #4917
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Mój TŻ zaczyna mieć koszmarki ślubne
Właśnie mi przypomniałaś, że miałam ostatnio ślubny sen i to dość przyjemny (poza tym, że policja przyjechała i mi siostrę i świadkową chcieli aresztować ). W każdym razie jak się obudziłam, to poczułam się, jakbym już była żoną, bo we śnie ksiądz wypowiedział te magiczne słowa "ogłaszam Was mężem i żoną" i podpisywaliśmy papiery
A i jeszcze moja chrzestna wygrała 5 w totka w dniu naszego ślubu
Stary 2010-03-02, 21:38   #4918
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:

Masz szczęście, bo już myślałam, że będę musiała
Ooooo, jak mocno mnie to zmobilizowało do większej walki
Stary 2010-03-02, 21:40   #4919
Remmi
Rozeznanie

Dziewczyny, bardzo dziękuję za opinie odnoście fryzurki.

Też myślę, żeby fryzjerka lepiej podpięła ten dół, ale dziś to na szybciutko było i rzeczywiście jak sama patrzę na te fotki to wygląda jakby się fryzura powoli rozpadała. I też niech lepiej ułoży te pasma, żeby strasznego bałaganu nie było.
Natomiast co do grzywki to nie wiem jeszcze co wymyśleć, dziś to wzieła do góry i przełożyła lekko na drugą stronę, wydaje mi się, że nieźle to wyglądało.

Cytat:
Napisane przez dziewczyneczka89 Pokaż wiadomość
hej wreszcie w domu

Remmi: bardzo fajna fryzurka , nie jest właśnie ani przesadzona ani zwyczajna ja też wkleje to ,co mam na oku
http://www.*************/katalog-fryzur/310/ - ta mi sie najbardziej podoba
http://www.slubniaczek.pl.tl/GALERIA-/pic-2573.htm
http://www.slubniaczek.pl.tl/GALERIA-/pic-2110.htm
http://www.slubniaczek.pl.tl/GALERIA-/pic-2152.htm
A Wam jak sie podobają?
Jeśli chodzi o poduszkę pod obrączki to my nie kupujemy, bo moja siostra jak miała poduszkę pod obraczki to ksiadz jej nie uzyl a miala taka fajna...moze on nie uznaje takich rzeczy..
Ta pierwsza nie bardzo mi się podoba, natomiast kolejne już prędzej

Tak w ogóle, to wcześniej inną fryzurę mi ułożyła. Taką, że wszystkie włosy miałam na druga stronę przerzucone i loczki ładnie mi opadały na ramię po prawej stronie. Fajnie to wyglądało, ale głupio się czułam mając odkrytą lewą stronę i prosiłam o inną wersję. No i ta co Wam pokazałam najbardziej mi się spodobała.

Cytat:

W USC chyba 2-3 miesiące przed ślubem. 2-3 tygodnie przed to znacznie za późno

[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;17586386]My dziś po kolejnej wizycie z zaproszeniami, jedno jeszcze wrzuciłam do skrzynki i zostały tylko 3 sztuki ..ufff ile herbat trzeba było wypić, ile ciasta zjeść a teraz już jakieś 2 tyg do pierwszej przymiarki więc chciałabym ważyć tyle ile mam ważyć na ślubie czyli 53.

Zapomniałam powiedzieć, że kupiliśmy winko, teraz jeszcze szmpan. Jakiego kupujecie- myślałam o CIN CIN albo Dorato..[/QUOTE]

OOO tak. TŻ miał się odchudzić, ale nic z tego, ostatnio żywimy się tylko ciastami hehehehe

A jakie winka wzieliście przypomnij mi? No właśnie i jaki szampan wziąć

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
Oj nieładnie tak leniuchować
Ja też chętnie bym spała przede wszystkim
Stary 2010-03-02, 21:41   #4920
madmuazelle
BAN stały

marta,mnie kusi kolejny serial Usta w Usta,bo też mi się zdaje,że jest/będzie fajny. Więcej seriali matka nie miała.
O anesh,wyprzedziłaś mnie bo o tym drugim serialu też myśle by oglądnąć.
Także ide niebawem pod prysznic,a potem sobie oglądne na vod.
Bez kitu,teraz na 2 reklamują nowe serialie.Zwiariowali chyba
w dodatku zamierzam ogladac YCD.

Czas edycji: 2010-03-02 o 21:44
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości