|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4891 |
Zakorzenienie
|
Dot.: PM 2010 śluby relacjonują, w stan małżeński szczęśliwie wstępują! cz.14
Cześć
![]() Dalej jestem chora ![]() ![]() Asiulek, kuruj się ![]() ![]() I nic w internecie nie czytaj, bo to tylko nakręca i stresuje ... Remmi, fryzurka ładna, ale na ślub musi być zdecydowanie ciaśniej pospinana, żeby się nic nie rozpadło .. Ultraradiola, mnie się takie auta raczej do ślubu nie bardzo widzą, ale jeżeli możecie na tym sporo oszczędzić to śmiało ...wystarczy tylko jakoś delikatnie udekorować to auto i już ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4892 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
I z tym samym panem 8 minut na nóżki też możemy. Anesh trochę ruchu Ci nie zaszkodzi - endorfiny Ci się wytworzą i będziesz miała lepszy humor ![]() No to zaczynam ćwiczyć jak tylko skończę pisać ten post ![]() ![]() Cytat:
![]() Można się malować, ale zawsze po założeniu soczewek. Mi kosmetyczka robiła makijaż na sylwestra i nie było z tym żadnego problemu. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Dziękuję wszystkim za rady odnośnie stanika ![]() Skonsultowałam się z babka salonu i powiedziała, że ivory może być, więc chyba dziś zamówię, bo pewnie taniej już nigdzie nie dostanę ![]() Obgadałam z nią też wstępnie sprawę wstążki na sukni i w czwartek mam przyjść do niej ze zdjęcieami to dogadamy szczegóły. Generalnie jestem bardzo zadowolona, że właśnie ten salon wybrałam, bo kobieta się na maksa angażuje w to co robi i potrafi szczerze doradzić ![]() Aaa i jeszcze jedno, bo widzę, że mi się Asiulek nie zacytowała: ostatnio też mnie zapalenie pęcherza dopadło i babka w aptece doradziła mi żebym piła dużo wody z cytryną i innych kwaśnych napojów, żeby zakwaszać mocz. Do tego łykałam żuravit i jakoś udało mi się wykurować ![]() Anesh, gospella - ćwiczymy ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4893 |
Wtajemniczenie
|
hej wreszcie w domu
![]() Remmi: bardzo fajna fryzurka , nie jest właśnie ani przesadzona ani zwyczajna ![]() ![]() http://www.*************/katalog-fryzur/310/ - ta mi sie najbardziej podoba http://www.slubniaczek.pl.tl/GALERIA-/pic-2573.htm http://www.slubniaczek.pl.tl/GALERIA-/pic-2110.htm http://www.slubniaczek.pl.tl/GALERIA-/pic-2152.htm A Wam jak sie podobają? Jeśli chodzi o poduszkę pod obrączki to my nie kupujemy, bo moja siostra jak miała poduszkę pod obraczki to ksiadz jej nie uzyl ![]()
#4894 |
Wtajemniczenie
|
to ta pierwsza fryzura, bo sie cos link nie wgrał
#4895 |
Zakorzenienie
|
Oczywiście, że przednie siedzenie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4896 |
Wtajemniczenie
|
Haha tak myślałam jak to przeczytałam
![]() ![]() A ja dziś zaniosłam moje pierwsze "cefałki".. Coś mam nie za dobre przeczucia odnośnie tego mojego poszukiwania pracy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4897 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ale pozytywne nastawienie tez dużo daję ![]()
![]() |
#4898 |
BAN stały
|
Powrociłam,ale czekam na serial.
![]() ![]() ![]() dziewczyneczko,ładne fryzurki. ![]() gosica,a więc kciuki za prace ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4899 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Czesc PMki ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4900 |
BAN stały
|
Dopomoge,tadam 4900 post.
Jeszcze 100 tka do końca. ![]() capri i co się ciekawego dowiedzieliście. ![]() ![]() Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-03-02 o 19:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#4901 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No coś kiepsko nam to idzie. Tancia i Samoa prawie się tu nie pokazują, a to one kiedyś najwięcej postów nabijały ![]() ![]() Capri czekałam na Ciebie, żeby nowy tekst na Twoim dzidziusiowym suwaczku zobaczyć ![]() ![]() Edytowane przez Martoolka87 Czas edycji: 2010-03-02 o 19:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4902 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-03-02 o 19:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4903 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A w USC pani kazala przyjsc 2-3 tyg przed slubem bo teraz to za wczesnie ![]() Czuje sie dobrze, mam straszny apetyt, dzidzia chyba tez bo chyba czuje ostatnio takie motylki w brzuchu, to juz chyba pierwsze ruchy ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Wlasnie, ostatnio wolniej nam idzie watek, moze dlatego ze po sesji? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4904 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4905 | |
Zakorzenienie
|
Chyba faktycznie. Nie wpadłam na to
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- Cytat:
![]() ![]() Ale jakoś jednak rano mi się lepiej ćwiczy. Tylko teraz nie mam siły wstawać wcześniej żeby poćwiczyć. W wakacje mi to łatwiej przychodziło, a teraz nie mogę się zwlec z łóżka rano ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4906 | |||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
A co do ruchów to ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4907 | |
Zakorzenienie
|
witam
![]() ![]() Cytat:
![]() Lain mi tez nie podobają sie takie zaproszenia laser plus wstążki itp. Ale bardziej ślubne od tych wklejonych wydają mi sie takie z imionami i jakimś motywem ślubnym.
![]() |
#4908 |
Konto usunięte
|
My dziś po kolejnej wizycie z zaproszeniami, jedno jeszcze wrzuciłam do skrzynki i zostały tylko 3 sztuki ..ufff ile herbat trzeba było wypić, ile ciasta zjeść
![]() Zapomniałam powiedzieć, że kupiliśmy winko, teraz jeszcze szmpan. Jakiego kupujecie- myślałam o CIN CIN albo Dorato.. |
![]() ![]() |
![]() |
#4909 |
Adwokat diabła
|
Oh, wybaczcie mi moje lenistwo
![]() Poprawię się w następnej części, teraz mam takie dni że bym spała i jadła...
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4910 |
Zakorzenienie
|
Martoolka zadanie wykonane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4911 |
Konto usunięte
|
A może dziś damy radę skończyć tą część :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#4912 |
Zakorzenienie
|
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;17587144]A może dziś damy radę skończyć tą część :P[/QUOTE]
Byłoby miło ![]() ![]() Guska, też ostatnio myślałam nad szampanem ... ale Dorato mi tak średnio smakuje .. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4913 |
BAN stały
|
No jestem spowrotem,oglądałam Klub Szalonych Dziewic.Podoba mi się ten nowy serial,chyba sobie 2 odcinek oglądne na vod,ale to może potem jak legne się do łóżka i w łóżeczku sobie oglądne.
![]() No ja jestem Za,by skończyć dzisiaj ten wątek/tą część. ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4914 |
Konto usunięte
|
Mój TŻ zaczyna mieć koszmarki ślubne
![]() Ja jutro na zajęcia w końcu... Z jednej strony się cieszę, z drugiej tak bardzo mi się nie chce. Znowu będę się wkurzać na moje "koleżanki", które - jak usiądę w środku przypadkiem - przerzucają przeze mnie liściki... Jak dzieci w szkole :P No i jutro poradnia ![]() ![]() I co do zaproszeń - mi właśnie przyszedł zwrot zaproszenia wysłanego do mojego kolegi ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4915 | ||
Zakorzenienie
|
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;17586386]
Zapomniałam powiedzieć, że kupiliśmy winko, teraz jeszcze szmpan. Jakiego kupujecie- myślałam o CIN CIN albo Dorato..[/QUOTE] My mamy ruskiego ![]() Cytat:
![]() A tak serio to chyba przesilenie wiosenne nadchodzi, bo ja też bym mogła cały czas spać ![]() ![]() Masz szczęście, bo już myślałam, że będę musiała ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4916 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to ja tez jestem za ![]() ![]() KSD fajny ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4917 |
Zakorzenienie
|
Właśnie mi przypomniałaś, że miałam ostatnio ślubny sen i to dość przyjemny (poza tym, że policja przyjechała i mi siostrę i świadkową chcieli aresztować
![]() ![]() A i jeszcze moja chrzestna wygrała 5 w totka w dniu naszego ślubu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4918 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4919 | |||
Rozeznanie
|
Dziewczyny, bardzo dziękuję za opinie odnoście fryzurki.
Też myślę, żeby fryzjerka lepiej podpięła ten dół, ale dziś to na szybciutko było i rzeczywiście jak sama patrzę na te fotki to wygląda jakby się fryzura powoli rozpadała. I też niech lepiej ułoży te pasma, żeby strasznego bałaganu nie było. Natomiast co do grzywki to nie wiem jeszcze co wymyśleć, dziś to wzieła do góry i przełożyła lekko na drugą stronę, wydaje mi się, że nieźle to wyglądało. Cytat:
![]() Tak w ogóle, to wcześniej inną fryzurę mi ułożyła. Taką, że wszystkie włosy miałam na druga stronę przerzucone i loczki ładnie mi opadały na ramię po prawej stronie. Fajnie to wyglądało, ale głupio się czułam mając odkrytą lewą stronę i prosiłam o inną wersję. No i ta co Wam pokazałam najbardziej mi się spodobała. Cytat:
![]() [1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;17586386]My dziś po kolejnej wizycie z zaproszeniami, jedno jeszcze wrzuciłam do skrzynki i zostały tylko 3 sztuki ..ufff ile herbat trzeba było wypić, ile ciasta zjeść ![]() Zapomniałam powiedzieć, że kupiliśmy winko, teraz jeszcze szmpan. Jakiego kupujecie- myślałam o CIN CIN albo Dorato..[/QUOTE] OOO tak. TŻ miał się odchudzić, ale nic z tego, ostatnio żywimy się tylko ciastami ![]() A jakie winka wzieliście przypomnij mi? ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja też chętnie bym spała przede wszystkim ![]()
![]() |
#4920 |
BAN stały
|
marta,mnie kusi kolejny serial Usta w Usta,bo też mi się zdaje,że jest/będzie fajny.
![]() ![]() O anesh,wyprzedziłaś mnie bo o tym drugim serialu też myśle by oglądnąć. ![]() Także ide niebawem pod prysznic,a potem sobie oglądne na vod. ![]() Bez kitu,teraz na 2 reklamują nowe serialie.Zwiariowali chyba ![]() w dodatku zamierzam ogladac YCD. ![]() Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-03-02 o 21:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:20.