|
|
#1171 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Panny Młode Kielce - część V :D
Ja 150 zł, pani gra 2-3 utwory, pewnie się poryczę przy Ave Maria, ale raz w życiu można
|
#1172 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1173 |
|
Zadomowienie
|
ona- dawno Cie nie było...Ja te z uważam, że żywność najlepiej kupować po trochu w każdym sklepie i hurtowni, zapewne w tej kwestii doradzi Ci kucharka. A czemu nie kupujesz welonu w tym salonie gdzie kupiłaś suknie?Diadem kupisz w salonach z sukniami-w Tęczy jest dużo.Ja bieliznę kupuję na palntach na stoisku na pierwszym piętrze takim po lewej stronie jak stoisz przodem wjeżdżając po schodach, tam zawsze znajdzie się coś extra
i ja też je bardzo lubię.Z chęcią dowiem się ile płaci się za ślub w Wojciechu, raczej nie trzeba mieć poradni przy składaniu dokumentów. Lowczyni-to kubusewa(chyba) zamawiała suknię na ebayu i była zachwycona.
|
|
#1174 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() wiem, że wystrojem zajmuje się siostra, widziałam wiele ślubów u nas w parafii i muszę powiedzieć, że zawsze mi się podobało przystrojenie kościoła, skromne, ale z klasą, są białe pokrowce na krzesła dla pary młodej i świadków, bukiety kwiatów w różnej kolorystyce, np. różowo-białe albo żółto-białe - to pewnie można już osobiście z nią obgadać, kwiaty w wysokich flakonach wzdłuż czerwonego dywanu
|
|
|
|
|
#1175 | |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=DamiankaKamilka;175 74735]
Cytat:
Edytowane przez Grateful Czas edycji: 2010-03-03 o 20:54 |
|
|
|
|
#1176 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Co do zakupów to troszkę trzeba się rozejrzeć wszystkiego raczej w jednym sklepie nie kupicie i co do hipermarketów mogą robic problemy z ilością bo ponad 30 szt traktują jako sprzedaż hurtową i jeśli sprzedadzą będą rozbijac na kilka paragonów. Polecam też Makro.
|
|
#1177 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do większych zakupów też polecam Makro, zwłaszcza ja tam się zawsze zaopatruje w ryby/owoce morza zawsze są świeże i pyszna, także polecam.
04.09.2010 szczęśliwa Żona ![]() Profesjonalny poradnik kosmetyczny przed ślubem mojego autorstwa https://wizaz.pl/forum/showpost.php?p...postcoun t=4130 Edytowane przez Lowczyni Czas edycji: 2010-03-03 o 08:29 |
|
|
|
|
#1178 |
|
Raczkowanie
|
Możesz mi podać namiary na Twoją skrzypaczkę na priv?
|
#1179 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nam śpiewała na wyjście i ja w ogóle nie słuszałam, widziałam tylko uśmiechających się ludzi, usłyszałam dopiero na DVD |
|
|
|
|
#1180 |
|
Rozeznanie
|
me333 mogę prosić namiary na priv.
Dziewczyny pomóżcie. Po przymierzeniu wszystkich sukien w ck a'la hiszpanek uznałam iż jest tylko jedna która mi się podoba, jednak pech chciał iż znajoma ją sobie już kupiła miesiąc temu. A nie chciałabym kupować identycznej.
|
|
#1181 |
|
Zakorzenienie
|
Natalusia a byłaś może w Jędrzejowie, dziewczyny bardzo sie chwalą tamtejsze salony. A dlaczego nie chcesz wystąpić w takiej samej sukni jak koleżanka?przecięz ani twoja rodzina ani twojego narzeczonego nie będzie na jej weselu, a Ty będziesz?
|
#1182 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tam na widoku są dwa sklepiki takie w blaszanych klitkach za plastikową kurtyną.. ale tam pani spokojnie sprzedaje kartofle w workach po 15 kg a jak się z nią dobrze umówić to i resztę Wam sprzeda.. widziałam jak jakaś kobieta przy mnie do jakiegoś pensjonatu wór marchewki kupowała.. także spokojnie można tam próbować.. makro mimo ze sprzedaje hurtowo może nie miec cen hurtowych ... no chyba ze masz złotą kartę albo złapiesz kogoś takiego... ktoś tu kiedyś opowiadał, że nie mając karty pojechał tam i zabrał sięna zakupy alkoholowe z przypadkowo napotkanym człowiekiem z koncesją na alkohole.... także tak na prawdę trzeba uważać.. co do marketów typu real czy tesco.. to oni przede wszystkim nie zawsze mogą miećswieże takie produkty jak warzywa.. a nawet jesli to ceny raczje do hurtowych nei należą łowczyni daj mi namiar do siebie na dbanie o się przed weselne to się ci napatocze Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2010-03-03 o 12:37 |
|
|
|
|
#1183 |
|
Zadomowienie
|
hello! Wiecie jaki numer...odezwała się do nas dekoratorka polecona przez hotel(o miesiąć później niż się umawiała
Natalusia- a kto ma pierwszy wesele ty czy ona?Jeśli Ty to nie masz się czym martwić, a jeśli ona to tez nie o ile nie macie wspólnych gości. Zapewne jescze wiele osób ma taką samą suknię. Jeśli nie chcesz mieć identycznej, to proponuję uszyć sobie ten model ale zmień kilka szczegółów, np. górę wyszyj inną koronką lub kamyczkami itd. Nawet ta sama suknia inaczej wygląda na każdej osobie, zwłąszca jak dochodzą inne dodatki typu welon, biżuteria i kwiaty. Wrrr ale jestem zła...zgubiłam bibliografię, którą dała mi moja promotorka w październiku. Jestem bardzo zorganizowaną osobą, mam osobną teczkę na materiały do pracy, ale tam tego nie ma...musiałam gdzieś wsadzić i zapewne znadzę kiedyś przypadkiem. Tylko, że ja nie moge czekać...nie pozostaje mi nic innego jak tylko isć do mojej pani promotor, przynać się, że zgubiłam i poprosić aby jescze raz dała mi skserować. Wrrrr
Edytowane przez srubka87 Czas edycji: 2010-03-03 o 13:53 |
|
|
|
#1184 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny nie wiecie czy w Kielcach jest jakaś giełda kwiatów?
|
|
|
|
#1185 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny mam pytanie czy może któraś wie jakie firmy posiada ten salon w Jędzrezjowie MłodaPara? podobała mi się tam sukienka i pamięitam że Pan mówił coś o kolekcji Sposa i jakiejś projektantce Agnieszce ale nic nie mogę w necie znależć i samej sukni też nie..
pomóżcie![]() |
|
|
|
#1186 |
|
Raczkowanie
|
O ile się nie mylę to giełda kwiatowa w Kielcach jest na ulicy Magazynowej
|
#1187 |
|
Raczkowanie
|
Potrzeba rada...bo sama to się chyba nie zdecyduje...a czas ucieka. Fotograf: p.Styczeń, p. M. Kowalczyk, p.Ł.Ostrowski kogo byście wybrały??? Wiem, że to subiektywne (kazdy ma inne gusta) ale ja kompletnie nie znam rynku kieleckiego i stąd też moje pytanie. Może macie jakieś zasłyszane opinie??
|
|
|
|
#1188 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1. Kowalczyk 2. Styczeń Kryterium to wyłącznie zdjęcia na stronach www. powyższych fotografów |
|
|
|
|
#1189 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Również zastanawiałabym się pomiędzy Kowalczykiem a Styczniami. Ja mam osobiście Styczniów, ale na razie mogę się tylko wypowiedzieć na temat, jakie na mnie zrobili wrażenie podczas spotkania
Edytowane przez beaciunia Czas edycji: 2010-03-03 o 17:07 |
|
|
|
|
#1190 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sorry jestem z Jędrzejowa ale ich nazw nie znam Większość salonów w J. ma sukienki firm których nie da się znaleźć w Internecie. Niektórzy maja też kilka modeli np MS Moda Gala lub podobne. Nie ma "światowych" firm
|
|
#1191 |
|
Raczkowanie
|
A no właśnie szukam i szukam i znaleźć nie mogę
po prostu się tam przejadę jeszcze raz i ją przmierzę salon nazywa się Młoda Para taki duży. Mają tam sukienki MS Mody i inne. Czemu taka firma nie ma strony to nie wiem |
|
|
|
#1192 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Niestety ciężko u niego z terminami, ale naprawdę warto.
|
|
#1193 |
|
Przyczajenie
|
Cześć wszystkim. Jestem po raz pierwszy na tym forum
chciałabym się dowiedzieć coś na temat zespołu KWANT z Końskich? Mają grać na moim weselu. Proszę o informacje!! I Może podpowiecie mi gdzie można kupić fajne buciki do ślubu. PROSZĘ O POMOC!!!!
Edytowane przez marta1206 Czas edycji: 2010-03-03 o 16:24 |
|
|
|
#1194 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pochodz, poszukaj, przynierzaj! Tak jak suknie ślubne. To jedyna rada
|
|
#1195 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
więc każdy wybór będzie dobry![]() moje typy: 1.M. Kowalczyk (długo był naszym faworytem i byliśmy blisko wybrania go jako naszego fotografa) 2.Styczeń 3.Ł. Ostrowski możesz zasugerować się cena
|
|
|
|
|
#1196 |
|
Zakorzenienie
|
Według mnie nr 1 to pan Kowalczyk.
Super zdjecia robi na prawde. A ja dziewczynki dowiedzialam sie ze od 1 marca naleze juz do parafii Św. Ducha a nie jak dotychczas Św Jadwiga. Bo tak prawde powiedziawszy to zawsze chodziłam do Ducha bo tam mialam najbliżej. Stąd moje pyt kiedy iść najlepiej zarezerwowac sobie godzinke naszego ślubu |
|
|
|
#1197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zgadzam się z beaciunia tylko nr 1 albo 2. |
|
|
|
|
#1198 |
|
Zakorzenienie
|
Pytałyście gdzie jest giełda kwiatowa, wiem ze na pewno jest jedna przy ulicy zagnanskiej
ja bym wybrała Kowalczyka
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() Edytowane przez czarna_kawa80 Czas edycji: 2010-03-03 o 17:05 |
|
|
|
#1199 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja osobiście mam Ł. Ostrowskiego- przekonała mnie głównie jego fotoksiążka, która robi bardzo fajne wrażenie (pierwszy raz widziałam ją u innego fotografa który zachwalał się swoimi fotografiami w niej co niestety nie było prawdą) Ogólnie człowiek bardzo wesoły i kontaktowy. Gdybyś potrzebowała jakichś informacji na jego temat to pisz na prv żeby nie było że zachwalam. Chciałam się również pochwalić bucikami, zamówione na allegro typowe buty taneczne robione pod stopę:
...Ja wstawię się za Tobą i z podniesioną głową dziękował będę, że Pan dał mi właśnie Ciebie w radości i w potrzebnie na lepsze i na złe... Edytowane przez 17072010 Czas edycji: 2010-03-03 o 17:17 |
|
|
|
|
#1200 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=frogutka;17602994]zdjęcia każddego z fotografów to fotografia z wyższej półki
więc każdy wybór będzie dobry![]() Byłam wczoraj w cukierni Bracia Janusz. No przyznam, że miałyście rację- ta babka jest pokręcona na maxa, wyjechała mi z tekstem: "skoro mam ślub w lipcu, to mogę się jeszcze wstrzymać z zamówieniem tortu, bo mogę się rozmyślić a do 40 mogę być jeszcze panną" ![]() Zaczęłam ją tak gasić, że aż moja mama prosiła abym się opanowała W końcu usłyszał moją kłótnię właściciel, i już normalnie z nami rozmawiał. Za tort owocowy (bananowo-wiśniowy) płacę 36,00zł za 1kg. Zamawiam 16kg. bo będzie u Nas na weselu ok.160 osób. Ach, a na sam koniec zostawiłam mu moje CV i powiedziałam,że z przyjemnością zajmę miejsce tej zrzędy, jeżeli zależy mu na właściwej i kompetentnej obsłudze klienta ![]() Cukiernia Dorotka-ceny ciast za 1kg około 34zł. Ciasta dobre, ale chyba trochę za drogo. Cukiernia Banatkiewicz-cena za 1kg około 24-26zł. Cukiernia Pasternak- cena za 1kg około 22-26zł Ja osobiście zamawiam ciasta na koniec wesela dla gości w cukierni w Piekoszowie, ciasta znakomite i smaczne, a cena za 1kg 21zł
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:09.

i ja też je bardzo lubię.

pomóżcie
Niestety ciężko u niego z terminami, ale naprawdę warto.
więc każdy wybór będzie dobry