Panny Młode Kielce - część V :D - Strona 42 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-03, 21:29   #1231
ewelkafly
Raczkowanie

Dot.: Panny Młode Kielce - część V :D

Cytat:
Napisane przez Meana1 Pokaż wiadomość
Pierwszy ram słyszę o Kowalczyku, chętnie zobaczę jego zdjęcia, ma jakąś stronkę? Ja mam SpaceMark.

Dziewczyny byłam dziś przymierzać suknie. I mam dylemat, bo mam dwie faworytki Pierwsza idealnie na mnie leży, ale jak oglądam jej zdjęcia teraz to mam wątpliwości czy ten "fartuszek" mi się podoba. A druga mi się podoba bardzo, ale ja mam figure gruszki i boję się że biodra będą za bardzo widoczne. Co prawda zamierzam załozyc do niej halkę żeby ładnie się rozkładała i idę ją jeszcze raz przymierzyć bo mierzyłam ją z halką w listopadzie i już nie pamiętam jak w niej wyglądam.
A Wam która się bardziej podoba?
Jak dla mnie to zdecydowania ta druga jest skromna i elegancka zarazem, to chyba model White One tak?
ewelkafly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-03, 21:33   #1232
monini2507
Zakorzenienie

Meana1 dla mnie rowniez 2 lepiej sie podoba ale to juz rzecz gustu
monini2507 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-03, 21:36   #1233
kasia2629
Raczkowanie

Cytat:
Pierwszy ram słyszę o Kowalczyku, chętnie zobaczę jego zdjęcia, ma jakąś stronkę? Ja mam SpaceMark.

Dziewczyny byłam dziś przymierzać suknie. I mam dylemat, bo mam dwie faworytki Pierwsza idealnie na mnie leży, ale jak oglądam jej zdjęcia teraz to mam wątpliwości czy ten "fartuszek" mi się podoba. A druga mi się podoba bardzo, ale ja mam figure gruszki i boję się że biodra będą za bardzo widoczne. Co prawda zamierzam załozyc do niej halkę żeby ładnie się rozkładała i idę ją jeszcze raz przymierzyć bo mierzyłam ją z halką w listopadzie i już nie pamiętam jak w niej wyglądam.
bardzo ładna z fartuszkiem... taka inna chociaż myślę, że w bieli nie będzie miała tego uroku..a 2 jest wg mnie superaśna

a propos "starej " z ms mody.... wydaje mi się że jest to matka właściciela... bo jak ostatnio byłam się pytac o coś to szanowna pani przedstawiła mi że oto ten Pan to szef... a on do niej później w rozmowie "mamo, ale..." hmmm więc chyba rozumiem dlaczego te młode tak cicho siedzą i czemu tej "starej" nie wykopią stamtąd....

dziewczynki ja Wam się podobają??bo przypadkiem na nie wpadłam i tak myślę o nich...
http://moda.allegro.pl/item932386704...m.html#gallery

Edytowane przez kasia2629
Czas edycji: 2010-03-03 o 21:38
kasia2629 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-03, 21:36   #1234
mysiaedysia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kleome84 Pokaż wiadomość
a tak a propos MS Moda to byłam niedawno w ich salonie na Słowackiego, nic mi się nie podobało, ale jedna z pań sprzedawczyń na siłę chciała, żebym coś przymierzyła. Wybrałam 2 sukienki, po założeniu pierwszej pani spytała, czy mi się podoba a ja na to, że jest ok, choć wcale mi się nie podobała, już widziałam, że owa pani się wkurzyła i jak założyła mi tę drugą suknie to tak ściskała mnie trokami, że prawie spadłam z tego podestu w przymierzalni
A ktora to byla?
Ja bylam na slowackiego. Umowilam sie z kolezanka pod salonem w sobote o 10-tej, zeby tloku nie bylo. Bylam doslownie z 5 minut wczesniej, a ze bylo strasznie zimno, to pomyslalam, ze jak bedzie otwarte, to poczekam w srodku. Otwarte bylo, ale pani (taka bardzo szczupla), powiedziala, ze jeszcze nie moge wejsc To byl poczatek Pozniej jak przymierzalam suknie z nia i chcialam przymierzyc jeszcze raz jedna, to stwierdzila, ze ona musi isc do innej klientki i ze przysle kolezanke! A ja to niby kim bylam? Na szczescie ta kolezanka byla milsza
Dodam, ze w Paryzance tez bylam w sobote przed otwarciem i spokojnie moglam ogladac sukienki
mysiaedysia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-03, 21:36   #1235
kleome84
Raczkowanie

Emir1994 co do zdjęć Pawła Wójcika to te które są na stronie pochodzą sprzed 2-3 lat, więc od tego czasu na pewno sporo się zmieniło, zadałam pytanie nt. jego prac bo miałam nadzieję, że ktoś z forum miał okazję obejrzeć jego aktualne zdjęcia
nie uważam, żeby jego prace bardzo odbiegały od prac wspomnianych tu fotografów, może różnią się m.in. tym, że nie stosuje on aż tyle Photoshopa co poniektórzy
Niedawno oglądałam zdjęcia ze ślubu koleżanki, fotografował jeden ze wspominanych tu często fotografów i troszkę zachciało mi się śmiać, bo wprawdzie zdjęcia śliczne ale makijaż koleżanki na żywo był zupełnie inny, m.in. szminkę miała w kolorze różowym a na zdjęciach była czerwona
więc to też zależy od opinii każdej/każdego z nas, niektórzy chcą mieć faktyczny reportaż z tego ważnego dnia a niektórzy mocno ukoloryzowaną rzeczywistość, ja wolę real

aha - rozumiem że link który jest przy Twoim profilu to Twoje zdjęcia? Wybacz szczerość ale wg mnie zdjęcia Wójcika są o wiele lepsze, bądź co bądź nie zasłużył na miano wg Ciebie niższej ligi ale to oczywiście jest moja opinia

Edytowane przez kleome84
Czas edycji: 2010-03-03 o 23:09
kleome84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-03, 21:42   #1236
Meana1
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ewelkafly Pokaż wiadomość
Jak dla mnie to zdecydowania ta druga jest skromna i elegancka zarazem, to chyba model White One tak?
Tak to model White One 176
Meana1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-03, 21:44   #1237
monini2507
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia2629 Pokaż wiadomość
bardzo ładna z fartuszkiem... taka inna chociaż myślę, że w bieli nie będzie miała tego uroku..a 2 jest wg mnie superaśna

a propos "starej " z ms mody.... wydaje mi się że jest to matka właściciela... bo jak ostatnio byłam się pytac o coś to szanowna pani przedstawiła mi że oto ten Pan to szef... a on do niej później w rozmowie "mamo, ale..." hmmm więc chyba rozumiem dlaczego te młode tak cicho siedzą i czemu tej "starej" nie wykopią stamtąd....

dziewczynki ja Wam się podobają??bo przypadkiem na nie wpadłam i tak myślę o nich...
No fajniutkie sa
monini2507 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-03, 21:45   #1238
ewelkafly
Raczkowanie

Oj ciężki jakiś okres w życiu przeżywam. Niby wszystko do ślubu gotowe: - kamerzysta M. Piętak
- fotograf P. Jakubczyk
- zespół Piotr Borowiecki (i to jest chyba błąd bo nigdzie nie można ich posłuchać )
- sala Panorama w Chmielniku
Termin ślubu 22 maja i ogromny problem - brak sukni!!! Czekałam dwa miesiące na sukienkę od ciotki ze Stanów, wczoraj ją dostałam i się popłakałam jak ją zobaczyłam - całkiem inna niż na zdjęciu, po prostu tak brzydka że jak mój TŻ zobaczył mnie w niej to powiedział że odwoła ślub jak ją założę
więc szybko czegoś potrzebuje, latałam po CK i tylko w Paryżance kobitka mi powiedziała że zdążą zamówić. cena kiecki 2.800 i wydaje mi się że trochę duzo i już zgłupiałam do reszty. A oto ona
Stary 2010-03-03, 21:48   #1239
agulack
Raczkowanie

Cytat:
agulack co do obrączek to jedno co mogę Ci poradzić to wybierz coś klasycznego, my z TŻ jakieś 5 lat temu planowaliśmy wziąć cywilny(ale w końcu nie wzięliśmy) i kupiliśmy w Aparcie parę obrączek z żółtego satynowanego złota, każda z brylancikiem pośrodku a tej chwili nie możemy się nadziwić jak mogliśmy to wybrać, po prostu znudziły się, mimo tego, że leżały w szufladzie parę lat, więc co dopiero po np.20 latach .
Dowiedziałam się już u złotnika czy można je przerobić, na szczęście spolerowanie, usunięcie brylantów i zmniejszenie mojej/zwiększenie obrączki TŻ wyniesie około 100zł, aha tych obrączek z brylantami nie da się powiększyć/zmniejszyć a to jest dosyć istotne
O zmniejszanie lub powiększanie pytałam już u złotnika i powiedział że nie ma problemu jeśli jest jeden brylant. Gorzej jeżeli są np. trzy. Ale ogólnie to fakt muszę się zastanowić czy mi się nie znudzi
Klasycznej obrączki z żółtego złota nie kupię bo na razie po prostu nie gustuje w takowym. Natomiast cała z białego wyglądała by jak srebrna. A cena? 1400 zł wydaje wam się dużą czy małą kwotą?? Nie wiem jakie ceny są w Kielcach.

Edytowane przez agulack
Czas edycji: 2010-03-03 o 22:07
agulack jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-03, 22:02   #1240
monnagiovanna
Raczkowanie

ewelkafly, suknia jest boska tylko faktycznie cena trochę wysoka, ale to też zależy od Ciebie, ile na to chcesz przeznaczyć pieniędzy
monnagiovanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-03, 22:03   #1241
kasia2629
Raczkowanie

Cytat:
Oj ciężki jakiś okres w życiu przeżywam. Niby wszystko do ślubu gotowe: - kamerzysta M. Piętak
- fotograf P. Jakubczyk
- zespół Piotr Borowiecki (i to jest chyba błąd bo nigdzie nie można ich posłuchać )
Termin ślubu 22 maja i ogromny problem - brak sukni!!! Czekałam dwa miesiące na sukienkę od ciotki ze Stanów, wczoraj ją dostałam i się popłakałam jak ją zobaczyłam - całkiem inna niż na zdjęciu, po prostu tak brzydka że jak mój TŻ zobaczył mnie w niej to powiedział że odwoła ślub jak ją założę
więc szybko czegoś potrzebuje, latałam po CK i tylko w Paryżance kobitka mi powiedziała że zdążą zamówić. cena kiecki 2.800 i wydaje mi się że trochę duzo i już zgłupiałam do reszty. A oto ona

uuuu współczuję takiego zaskoczenia tuż przed ślubem... sukienka którą wstawiłaś bardzo ładna... a jeśli dobrze się w niej czujesz i tak samo wyglądasz to zamawiaj i miej to z głowy... tym bardziej że tylko oni zdążą z zamówieniem...

jeśli chodzi o sale w kwietniu będę tam na weselu także jak coś to sie przypomnij podzielę się wrażeniami

Edytowane przez kasia2629
Czas edycji: 2010-03-03 o 22:05
kasia2629 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-03, 22:05   #1242
Meana1
Rozeznanie

Cytat:
- fotograf P. Jakubczyk
Widziałam tą sukienkę i jest bardzo ładna. A cena wydaje mi się normalna. Najtańszą sukienkę jaką przymierzałam kosztowała 2400 a najdroższa powyżej 6000. Więc nie jest jeszcze aż tak droga biorąc pod uwagę że nie masz za dużo czasu na zastanawianie się. Ale generalnie ceny są wzięte z kosmosu i sukienki są naprawdę drogie. Dla mnie wszystkie sukienki powinny kosztować od 1000 zł do max 3000 czyli każda powinna być 1500 - 2000 zł tańsza.
Ale zapytaj się w Paryżance czy by Ci nie mogła sprzedać tego modelu co jest w salonie, byłoby ok 400 zł taniej.
A swoją drogą musisz mieć super figurę skoro decydujesz się na taki model.

Edytowane przez Meana1
Czas edycji: 2010-03-03 o 22:07
Meana1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-03, 22:20   #1243
frogutka
Zadomowienie

ewelkafly ta suknia śliczna a cena mała nie jest, ale też nie kosmiczna a Tobie zależy na czasie...

---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ----------

Meana1 obie suknie mają to coś, choć wg. mnie 1 powinna mieć ciut inna koronkę-taką na skos mniej by wyglądało jak fartuszek.
suknia 2 śliczna, taka urokliwa i elegancka, mojemu Tż bardzo się podobała-męska opinia tylko figurkę chyba trzeba mieć do takiego cuda
frogutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-03, 22:21   #1244
Grateful
Raczkowanie

Cytat:
Emir1994 co do zdjęć Pawła Wójcika to te które są na stronie pochodzą sprzed 2-3 lat, więc od tego czasu na pewno sporo się zmieniło, zadałam pytanie nt. jego prac bo miałam nadzieję, że ktoś z forum miał okazję obejrzeć jego aktualne zdjęcia
nie uważam, żeby jego prace bardzo odbiegały od prac wspomnianych tu fotografów, może różnią się m.in. tym, że nie stosuje on aż tyle Photoshopa co poniektórzy
Niedawno oglądałam zdjęcia ze ślubu koleżanki, fotografował jeden ze wspominanych tu często fotografów i troszkę zachciało mi się śmiać, bo wprawdzie zdjęcia śliczne ale makijaż koleżanki na żywo był zupełnie inny, m.in. szminkę miała w kolorze różowym a na zdjęciach była czerwona
więc to też zależy od opinii każdej/każdego z nas, niektórzy chcą mieć faktyczny reportaż z tego ważnego dnia a niektórzy mocno ukoloryzowaną rzeczywistość, ja wolę real
Nieprwda, że są tam zdjęcia z przed 2-3 lat, bo właśnie oglądałam jego stronę, i znalazłam tam zdjęcia mojego brata ciotecznego, który miał wesele w zeszłym roku, skąd wynika, że są tam też "świerze zdjęcia" z ostatniego sezonu.
Grateful jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-03, 22:34   #1245
madziastanczyk
Raczkowanie

Cytat:
- fotograf P. Jakubczyk

ewelkafly Jeśli można spytac to skąd ten zespół Piotr Borowiecki?? Sala "Panorama" super. Wielokrotnie tam śpiewałam i nie było żadnych problemów. Co do sukienki to rzeczywiście spora kwota ale jeśli Ty się w niej dobrze czujesz to czemu nie...??? Czasu już niewiele, więc jeśli nic innego do tej pory Ci się nie spodobało to chyba nie masz za bardzo wyjścia ...
co nam zabrała sen
...
madziastanczyk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-03, 22:48   #1246
kleome84
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Grateful Pokaż wiadomość
Nieprwda, że są tam zdjęcia z przed 2-3 lat, bo właśnie oglądałam jego stronę, i znalazłam tam zdjęcia mojego brata ciotecznego, który miał wesele w zeszłym roku, skąd wynika, że są tam też "świerze zdjęcia" z ostatniego sezonu.
świeże zdjęcia też pewnie są, ale większość pochodzi sprzed 2-3 lat jak to sam pan Wójcik nam powiedział
kleome84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-03, 23:17   #1247
lammpeczka
Raczkowanie

ja na tą suknię zdecydowałam się już w grudniu, teraz czekam na pierwszą przymiarkę
ewentual nie możesz zapytać o jakiś upust od ceny, warto próbować

Edytowane przez lammpeczka
Czas edycji: 2010-03-03 o 23:24
lammpeczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-03, 23:25   #1248
Emir1994
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Grateful Pokaż wiadomość
To było wiadome!!! żaden fotograf nie pozwoli sobie na to żeby nie aktualizować swojego portfolio. Klienci patrzą na stronę i robią wstępną selekcję. Google czyli własna strona www. i polecenia to główni dostarczyciele klientów. Czyli fotograf rezygnuje z googli bo mu się strony nie chce zaktualizować może liczy, że jego klienci to jasnowidze i wiedzą, że zdjęcia są z przed 3 lat.
Jakoś posty kleome mi kryptoreklamą pachną ale każdy może sobie własną opinię wyrobić.

Edytowane przez Emir1994
Czas edycji: 2010-03-03 o 23:30
Emir1994 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-03, 23:26   #1249
beaciunia
Raczkowanie

GG do beaciunia

Cytat:
Napisane przez kasia2629 Pokaż wiadomość

Bardzo ładne buciki

Cytat:
- fotograf P. Jakubczyk
Ooo, sami mieliśmy mieć w Panoramie wesele, ale wtedy Pani nam powiedziała, że min. trzeba 120 osób, żeby ludzie się nie zgubili A my wtedy planowaliśmy na ok. 80.
Powiem Ci, że z tą suknią kurcze współczuję Ci. Ta suknie, którą pokazałaś jest bardzo ładna. Cena troszkę duża, ale ja bym brała

Cytat:
Napisane przez agulack Pokaż wiadomość
O zmniejszanie lub powiększanie pytałam już u złotnika i powiedział że nie ma problemu jeśli jest jeden brylant. Gorzej jeżeli są np. trzy. Ale ogólnie to fakt muszę się zastanowić czy mi się nie znudzi
Klasycznej obrączki z żółtego złota nie kupię bo na razie po prostu nie gustuje w takowym. Natomiast cała z białego wyglądała by jak srebrna. A cena? 1400 zł wydaje wam się dużą czy małą kwotą?? Nie wiem jakie ceny są w Kielcach.
Wydaje mi się, ze cena jak za dwukolorowe obrączki nie jest wygórowana. Powiedziałabym, że jest bardzo przystępna
Stary 2010-03-04, 07:03   #1250
srubka87
Zadomowienie

ewelkafly-współczuję sytuacji z suknią Ale skoro ta podoba Ci się to bierz i nie zastanawiaj się. Cena jest przeciętna jak na suknię ślubną. pamiętaj, że płacisz sporo za markę..."Paryżanka. A suknia..śliczniusia
Meana-obie suknie są śliczne. Pierwsza jest b. oryginalna, druga jest znowu b. popularna. Wybierz tę w której lepiej się czujesz Ja chyba wybrałabym jedynkę ze względu na fason.
agulack-ja też uważam, że cena za dwukolorowe obrączki jest przystępna. Ale dziewczyny mają rację..zastanów się na czymś bardziej klasycznym, bo to w końcu ma być na całe życie(Tzn. ja tak uznaję, że obrączkę powinno mieć się jedną, ślubną, założoną podczas ślubu,no chyba, że któreś z nas zgubi, ale to na bank z nas dwojga byłby Tż to). Ja nie lubiłam żółtego złota dopóki nie dostałam pierścionka zaręczynowego, a chciałąm mieć złoty z myślą o obrączce. Teraz uważam, że to był świetny wybór, nikt nie myli tego pierścionka z żadnym innym i obrączki też zapewne nie pomyli.
Stary 2010-03-04, 08:21   #1251
gosza_25
Rozeznanie

agulack mi osobiście jakiś czas temu straaaasznie podobały się te obrączki tylko też się właśnie zaczęłam zastanawiać co będzie za parę lat i doszłam do wniosku że chyba jednak kupimy cale z żółtego złota Co może mi się jeszcze milion razy zmienić oczywiście A cena nie jest moim zdaniem wygórowana

Meana1 mi osobiście bardziej ta druga się podoba chociaż tak jak już frogutka napisała jakby ta koronka w pierwszej sukieneczce jakoś po skosie była w asymetrii to wyglądała by chyba lepiej

ewelkafly no cena za suknie nie jest mała ale jeśli masz na to i faktycznie dobrze się czujesz w sukience to ja na Twoim miejscu bym ją kupiła A tak czasem przed weselem się robi tyle zawirowań a później i tak wszystko wychodzi super
gosza_25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-04, 08:21   #1252
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Cytat:
Napisane przez klaudia1983 Pokaż wiadomość
a ja polecam p.Roberta Durlika super fotograf

---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ----------

jesli ktos chce poge przeslac strone
Ja też polecam pana ROberta

Ja bym wolała buty z opięciem na kostce ale same z siebie to buty fajne

Edytowane przez kubusewa
Czas edycji: 2010-03-04 o 08:24
kubusewa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-04, 08:25   #1253
Lowczyni
Zakorzenienie

ewelkafly przykro że taka sytuacja Cię spotkała z sukienką, ale tą której zdjęcia zamieściłaś jest piękna, jeśli masz tylko taką figurę to pozazdrościć i na pewno będziesz w niej wyglądać zjawiskowo. Cena jak to cena w Paryżance, ale któraś z dziewczyn dobrze radziła u nich jeśli się kupi suknie od razu z salonu to można z jakieś 400 -500 zł zaoszczędzić. Czasu masz niewiele, więc ja na twoim miejscu bym się zdecydowała.

Meana obydwiesuknie są ok, ale ze względu na kolor i ciekawy(inny, nietuzinkowy) fason wybrałabym raczej pierwszą. Tą drugą (fason) widziałam już tyle razy i niczym szczególnym się nie wyróżnia.

kasia2629 butki satynowe mogą być, ale ja na wesele nie zdecydowałabym się na taki obcas (mimo że lubię szpilki).

agulack co do obrączek ciężko mi doradzić bo my raczej będziemy mieli z białego złota i z diamentami. Nie jestem zwolenniczką że obrączka ma być klasyczna raczej lubię zwariowane pomysły i nie każdy musi wiedzieć że to co mam na palcu jest obrączką. Bo to świadomość i uczucia są dla mnie ważne, a nie to że ktoś spojrzy na moją dłoń i stwierdzi że jestem mężatką Ale to wszystko to rzecz gustu.
Stary 2010-03-04, 08:39   #1254
me333
Raczkowanie

GG do me333

Cytat:
- fotograf P. Jakubczyk
Rzeczywiście co do Panoramy w Chmielniku to świetny wybór. W październiku miałam tam wesele brata i wszyscy byli zachwyceni, obsługa bardzo dobra, jedzonko też i właścicielka bardzo konkretna więc na pewno wszystko będzie dobrze
Stary 2010-03-04, 08:47   #1255
alamig
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Castia Pokaż wiadomość
a ja mam pytanko do czerwcóweczek ,kiedy zamierzacie zacząć prosić gości, a może już zaczęłyście?
W przyszłym tygodniu powinny już przyjść do nas zaproszenia i od razu zaczynamy rozdawać.

Cytat:

Zdecydowanie ta druga mi się bardziej podoba.
Stary 2010-03-04, 08:47   #1256
Ifcia513
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Castia Pokaż wiadomość
a ja mam pytanko do czerwcóweczek ,kiedy zamierzacie zacząć prosić gości, a może już zaczęłyście?
ja myślę, że zaczniemy prosić najwcześniej pod koniec marca/początek kwietnia ponieważ nie mamy jeszcze wydrukowanych zaproszeń i czasu na to też brak

wiecie może gdzie kupić ładne koperty tylko w takim niestandardowym rozmiarze? zaproszenia będą po złożeniu na wysokość 1/3 strony A4 (ok 10cm) a na szerokość ok 13cm i takie standardowe koperty są trochę za duże
albo może da się gdzieś kupić taki ładny cienki papier i zrobiłabym sama te koperty tylko podpowiedzcie gdzie bo nie mam kiedy pochodzić po sklepach

ewelkafly a może idź jeszcze na Kościuszki do Anny albo na Sienkiewicza salon Rosalie (jest na odcinku od Paderewskiego w stronę PKP po lewej stronie na piętrze) tam mają też suknie swojego projektu lub mogą Ci uszyć taką jaką będziesz Ty chciała i w przystępniejszej cenie jeśli ta jest dla Ciebie za droga. ja szyję w Annie i myślę, ze znają się tam na tym

Edytowane przez Ifcia513
Czas edycji: 2010-03-04 o 09:28 Powód: dopisek
Ifcia513 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-04, 08:51   #1257
kubusewa
Zakorzenienie

Ja mam wesele 12 czerwca i zamierzam roznosić zaproszenia w Wielkanoc i termin potwierdzenia do 1 maja. i tyle
Stary 2010-03-04, 08:51   #1258
ewelkafly
Raczkowanie

Dziewczyny przekonałyście mnie że jednak ładna ta sukienka więc jutro po pracy biegnę ją zamówić z figurą problemów nie mam więc wyglądam w niej dobrze.

madziastantyk Borowiecki jest z Pierzchnicy (może słyszałaś bo to te "nasze" okolice-jeśli dobrze pamiętam to z okolic Buska jesteś)

Łowczyni przepraszam że długo się nie odzywałam i nie umawiałam na oczyszczanko ale miałam problemy w pracy. Jak załatwię sprawę z sukienką to się odezwę.

kasia2629 na pewno się przypomnę, ciekawa jestem jaki kolor ścian teraz mają bo babka często robi malowanie więc mogę być zaskoczona zmianą

Tymczasem uciekam do pracy - do pyskatych wrednych uczniów
Stary 2010-03-04, 08:52   #1259
alamig
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ifcia513 Pokaż wiadomość
ja myślę, że zaczniemy prosić najwcześniej pod koniec marca/początek kwietnia ponieważ nie mamy jeszcze wydrukowanych zaproszeń i czasu na to też brak

wiecie może gdzie kupić ładne koperty tylko w takim niestandardowym rozmiarze? zaproszenia będą po złożeniu na wysokość 1/3 strony A4 (ok 10cm) a na szerokość ok 13cm i takie standardowe koperty są trochę za duże
albo może da się gdzieś kupić taki ładny cienki papier i zrobiłabym sama te koperty tylko podpowiedzcie gdzie bo nie mam kiedy pochodzić po sklepach
Poszukaj na allegro. Tam mają wszystkie rozmiary kopert wykonanych z przeróżnych rodzajów papieru.
Stary 2010-03-04, 08:53   #1260
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ifcia513 Pokaż wiadomość

co do kopert proponuje przespacerowac sie do sklepu na solnej

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości