|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1741 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)
Cytat:
Cytat:
A wiecie co jest najgorsze..... ze wczoraj mama mnie uswiadomila, ze ledwo skonczymy pewnie ostatnie remontowe szlify a trzeba bedzie szukac czegos wiekszego.... i apiac na nowo. To sie nazywa zycie Edytowane przez daget Czas edycji: 2010-03-03 o 15:22 Powód: przemyslenia |
||
|
|
|
#1742 | ||
|
Zakorzenienie
|
niby siedze w domu a jakos czasu nie mam
zaraz ciacho bede piekla które wynalazła Kinusia moja Cytat:
ojjjj kiedy to było? teraz jestem na odwyku Cytat:
![]() trenuj ostro, masz zapędy nie mam w szafie tylko na wieszaku w pokoju i nie zabieraj, bo we wszystkim sie utopisz 2- fajny mi maleńki Teraz moje nabytki : http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=258 I jeszcze mam dla Was mesidża: Od 22 marca ide na kurs fryzjersko-kosmetyczno-wizażowo-pazurowy za darmoche ![]() Może się w którejś z tych dziedzin sprawdzę ![]() Mam nadzieje, że potrzymacie troszku za mnie kciuki
|
|
#1743 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oczywiście, że będę trzymać ksiukasy ![]() miłego popołudnia laski, ja zmykam, do domu |
|
|
|
|
#1744 |
|
Rozeznanie
|
Małzowina na nocke poszedl wiec... obejrzymy jakas baje, wykapiemy sie i pojdziemy spac kurcze jak tak czytam o Waszych lowach (tu mieszkanie tu ciuchy tu auto) ... ja juz nie pamietam kiedy sobie cos kupilam, albo chociaz u fryzjera bylam ![]() kiedys sobie odbije Kasiurze pozwolilam sobie Twoje pazurki posciagac na kompa... rewelacyjne sa!!! Bede je kopiowac ![]() Dziolszki w mojej Majcynej buzi ukazal sie kolejny zębor co do smierci... ponos jesli cialo zmarlego przelezy w domu przez niedziele to kogos pociagnie... i dziadek sie szykuje na to miejsce... dziadek chce sprzedac szeregowiec w ktorym mieszkal z babcia i przeprowadzic sie do sasiedniej miescowosci bo tam ma maly stary domek... a mi sie zawsze marzyl taki szeregowiec i sie z tzem szykujemy na niego... jeszcze nie wiem za co ale na rzesach staniemy jak do sprzedazy dojdzie. Tam jest wszystko do roboty ale na to jest cale zycie. Dla mnie najwazniejesze zeby byc na swoim i nie placic czynszu ![]() Ale to takie moje mrozonki ![]() lecem ogladac ksiezniczke i żabe ![]() Buziory
|
|
#1745 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Byłyśmy we cztery(licząc młodą damę) ... Pojechałyśmy chyba po 14, a wróciłyśmy o 21. I jeszcze sie uwijałam z kupnem kurtki...a chciałam oblecieć wszystkie, zeby nie było, że spotkałabym ładniejszą...![]() Cytat:
![]() A wiesz juz co chcesz z włosami zrobić? Cytat:
![]() dagecik w sensie, ze oj zaszalałam, czy że mało zaszalałam? ![]() No to sobie na nią poczekamy.. Cytat:
![]() Cytat:
Ma talent ma, w prawdzie bywają super wzory, tak jak u niektórych wizażanek ogladałam, ale to juz całkowity odlot... W taki razie zabieram z wieszaka... a u Ciebie na wieszaku to "moja ulubiona" rzecz... nie zgadniesz...sukienka z Ors.ay ta, którą przerabiałaś. Dziękuję...choć w porównaniu do Waszych zakupowych szaleńst, to maleństwo... Ojej ale ja sie nazabieram...biorę też biżu z nowej dostawy i sweterek... Musiałabym te buty na swojej nodze zobaczyć....skubańce ciekawie wygladają.. Oczywiscie, że kciuki bedziemy trzymać...ale CI sie fajnie trafiło. ![]() Jak zwykle zbyt ekspresyjnie(czytaj w ilości niezliczonej) wyrażam uczucia emotkami... ![]() Agatko to życzę spełnienia tych mrożonek... A to Mała piękność szybciutko chce chipsy podgryzać..
Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2010-03-03 o 19:35 |
|||||
|
|
|
#1746 |
|
Zadomowienie
|
Czesc Babolki
![]() Przezylam oparzenie Dzieki Wam za slowa otuchy Nie zrobilam jeszcze fot moich zakupow, najwczesniej zrobie w weekend, teraz nie mam czasu. Asiuk gratuluje podwyzki Tak sobie mysle ze nie ma co na ciaze namawiac trzeba po prostu tego chciec ![]() Anusia HOP HOP jeszcze jestes w dole?!?! Bo ja tu pedze z drabina!! Slonko sle wiele usciskow i sił, musisz wierzyc ze wszystko sie ustabilizuje i walka z choroba nie bedzie Cie juz tak dolowac Upolowalam: sukienke, 3 bluzki, 3 swetry i spodnie. Czeko ja bym sobie tam w kasze nie dala dmuchac - rodzina nie rodzina -wszyscy powinni sie szanowac - w sumie tesciowka rozdmuchala afere a wystarczyloby Wam pomoc przy przeprowadzce. Mam nadzieje ze przynajmniej Twoj maz przejrzal na oczy i nie probuje tego usprawiedliwiac.... Co do zyczen totalny brak klasy! Masz 50 par butow?! Boze wycofuje - nie jestem taka butoholiczka jak myslalam ![]() Masz moze jeszcze ta pomidorowke czy nie? Mooonik ja ciasteczko chcie ja! W zamian rzucam ptasim waniliowym Kasiu gratuluje podjecia decyzji dot. kursu - teraz bedziesz znow grzeczna uczennica Ucz sie ucz potem nas podszkolicz w kwestii wizazu I moze odnajdziesz sie w ktoryms z zawodow?!Ciesze sie ze moj sms sie przydal w zakupach he he Osobiscie zrobilam dwie rundy, dla siebie oraz dla siebie i mamy ale to chyba juz wiesz ![]() Agatko rzeczywiscie mieliscie znizke formy, ale juz widac swiatelko w tunelu. Smutno mi z powodu Twojej babci No i gratuluje zebisk hihi Kinus na parapetowke to zawsze jestem chetna! Ja mam slupek w lazienke z koszem uchylnym i bardzo polecam, mam cersanit i to byl jedyny mebel ktory kupilismy i nie trzeba bylo go skladac Mili to musial byc upojny dzien dla Twojego meza ![]() Ciuszki dla malej cudne!Mam nadzieje ze kiedys zobacze ta Wasza mala krolewne ![]() Dzastus tak myslalam ze poniosly Twoja szefowa emocje co wcale jej nei tlumaczy. Dobrze ze atmosfera juz sie nieco rozluznila. Musze przyznac ze mam szczescie wyprzedazowe bo nie daje sie poniesc i czekam prawie do ostatniej chwili. Katarzinko to super ze Agatka sobie radzi No super wiesci samochodowe - swoja droga co Ty masz za tescia?! Z tesciowa drzec koty to rozumiem ale z tesciem.... Co to za diabel musi byc Gosia zazdroszcze CI tego Foxa, fajne tam seriale leca.... Macie swietne mieszkanie! Czeko21 swietne buty nr 1 i 2, szalowe! Monai to jest dobre wytlumaczenie z tymi 47 tomami Szkoda ze ktos Ci sprzatnal ta sukienke ale jeszcze cos znajdziesz. Izka obchodzimy dzien kobiet na dwie tury, w weekend mamy babska imprezke hihi a w pon idziemy do klubu na erotic show = dosc poprawnie polityczna nazwa ale wiadomo co to bedzie wstep tylko dla kobiet ![]() Zakupy swietne, zwlaszcza spodniczki i stanik w panterke - podkradne! Dagus widze ze nie tylko ja taka sierotka jestem, Boze siedze i siedze nad tym psotem chyba juz z godzine - tyle tego! ![]() Melduje ze u mnie tez dzis snieg - na szczescie szybko sie roztopil. I uwaga idziemy w maju na wesele Odmeldowuje sie
Edytowane przez soffera Czas edycji: 2010-03-03 o 20:49 |
|
|
|
#1747 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Fotki zrobić raz raz... ![]() ![]() Dziękuję. Wesele...aj wesele, my mamy dwa w tym roku. Nie mogę sie doczekać. Zabierzcie mnie na ten erotic ![]() czeko21 co za frima widnieje na tych butkach drugich? Kurcze widziałam w Dei.chamannie podobne i głupia nie wzięłam, a teraz żałuję. Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2010-03-03 o 20:14 |
|
|
|
|
#1748 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Heloł. Katar mi się przyplątał, ale...siłownię zaliczyłam
oby mi to wyszło na zdrowie.Zrobiłam też pizze na jutro, jutro tylko ją podpiekę i mam obiadek ![]() Anusiu Cytat:
)OMG zapomniałam o Tobie i nie posprzątała, mogłabyś wprowadzić się jutro ![]() dzisiaj to ja się zaraz piwa z miodem napiję, mam mega katara i muszę go wygnać. no jesteś ale jakoś tak mało piszesz, o Dawidku nic nowego nam nie mówisz. Cytat:
![]() moje balerinki to Venezia,w ogóle sporo balerinek mają. Podobały mi się jeszcze takie z taką jak gdyby skórzaną skarpetką, ale na nodze ona taka jakaś sztywna była i średniawo się układała, dlatego wybrałam klasyczne. dzięki za pochwałę mieszkania i pazuresów, właśnie dzisiaj zobaczyłam że czas skóresy powycinać ![]() z tymi słodyczami to u mnie tak, że właściwie to powinnam sobie czegoś innego odmowić, np piwa ja taka średnio słodka jestem i nie jeść słodyczy to jak dla mnie bułka z masłem![]() Cytat:
![]() dziękuję dziękuję Cytat:
![]() a z autkiem fajnie nie ma jak to własne autko i brak uzależnienia (zwłaszcza od teścia) a później będziesz nam pazury robiła no to kciuki za marzenia Cytat:
Dziękuję. Też jeszcze nie wszystko mamy zrobione ale co tam, przecież nie odmowię sobie wszystkich przyjemności bo mieszkanie musi być na tip top. Są rzeczy, które mogą poczekać. Oglądacie YCD? Właśnie się zaczęło. Wiecie co, tzreba przyznać, że Mucha bardzo bardzo korzystnie wygląda, dużo jej dały te kuracje. Ciekawe jak się będzie wypowiadać.
|
|||||
|
|
|
#1749 |
|
Wtajemniczenie
|
witam wieczorem...
moi rodzice jednak nie dostali wizy co za dziady w tej Ambasadzie siedzą no ale trudno ale na szczęście rodzice mojego brata dostali, więc tyle chociaż dobrego ![]() Kasienko - ale masz fajnie z tym kursem i to za darmoche ja też chcę ![]() Soffciu - nasze chuchańce zdziałały cuda i paluszki już całe i prawie zdrowe wesela - u nas w tym roku póki co 1!!! i to na dodatek w piątek Izuś - usunięcia migdałków mi nie proponowali w sumie aż tych angin tyle nie było, bo chyba ze 4, ale praktycznie co drugi tydzień ![]() katarzinko - skąd ja to znam, że rodzice rozstania bardziej przeżywają niż dzieci Anusia_piekniusia - trzymaj się Kochana właśnie oglądaliśmy "Nigdy nie mów nigdy" i zostawię ten film bez komentarza nie no może jeden: N U D A ! ! !słodkich snów edit: ja oglądam wygląda całkiem, całkiem... jeszcze wypowiedziami się nie zbłaźniła
Edytowane przez dzasta110 Czas edycji: 2010-03-03 o 21:57 Powód: bo Gosia napisała :D |
|
|
|
#1750 |
|
Zadomowienie
|
Oczywiscie ze ogladam YCD
Z mezulem komentujemy wygibance Izka chetnie Cie zabiore tylko musisz do mnie dojechac Kochanie smigaj do Deichmana i kup buciorki! Gosiu ale mi smaka narobilas na ta pizze Jestem opetana jedzeniem, wlasnie zjadlam tosty i zagryzlam bananem No masz racje - zreszta mieszkanie nie zajac Dzastus tak Wasze chuchance zadzialaly ale niestety nasze kciuki nie pomogly i wiz brak Szkoda...Bylam na :nigdy..." w kinie - i nigdy wiecej! Smigam do loża ![]()
|
|
|
|
#1751 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Muszka wymodzona...zgadzam się. Cytat:
![]() Przepraszam, może to mało skromne, ale skoro napisałaś, to spytam. Twój brat ma innych rodziców, czy też to brat cioteczny jakiś? Wiem banalne... ![]() Małż wróci o 1. Teściki śpią...niech ktoś ze mną porozmawia. ![]() sofferko już jadę...moment... Przypomniałaś mi...otóż gdy od butów odchodził, a ciągle sie zastanawiałam czy kupić(platformy skubane) schowałam je do pudełka(TE Z WYSTAWK) Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2010-03-03 o 22:51 |
||
|
|
|
#1752 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
mam nadzieje ze moze kiedys kiedys <po tym kursie> tez bede takie robila ![]() z zakupami napewno sobie odbijesz niebawem 2-koniecznie wklej nam fotki nowych nabytków córci ![]() 3-wierze, że uda Wam sie zrealizowac mrożonki Cytat:
2-informuje iz ciacha nie zrobilam dzis, bo przyjechali znajomi na kawe i nie mialam jak! najlepsze jest to, że wygralam w licytacji taka samą Orsayówke z falbankami za 61 zł -nową!! tylko czarno-fioletowa. musze za nia niebawem zaplacic ![]() a butki polecam, tanie a skórkowe, fajny kolorek maja <byly tez beżowe> i sa bardzo wygodne! do spodniczki czy sukienki wygladaja ekstra i do spodni tez Cytat:
![]() 2- licz bom ciekawa, sama tez policze moze w piatek z ciekawosci... a liczycie te w ktorych chodzicie tylko mam nadzieje? Czeko- nie wierze ze chodzisz w 50 parach butów 3-podjełam decyzję, mąż mnie tez namawiał licze wlasnie na to, że moze odkryje w sobie jakies powolanie ![]() kiedys mialam do tego smykałkę, więc kto wie ![]() 4-OMG! sama bym chetnie na cos takiego poszła! ale mojego starego nie puscilabym nigdy!!! 5- no i psot Ci wyszedł Cytat:
![]() 2- skarbie za darmoche, zwracaja za dojazdy i jeszcze papu dają ponoc ![]() 3-u mnie to samo, w lipcu 4-hmm... no wygląda cudnie <no moze poza dresowymi spodniami w polaczeniu z rozowymi szpilami >ale mnie denerwuje, ze sie ciagle Aguroli w zdanie wcinała- pyskata małpa ![]() aaaaaaaaaaaaaaa, jak reklamowali ycd pokazywali dziewczyne ktora sie nazywa Jo-Anna Mucha - jest z mojej wiochy <dzis w programie jej nie było niestety no i sie nie dostala, ale chociaz na reklamie ja pokazali hehehe>
|
|
#1753 |
|
Zadomowienie
|
Czyje dzis są urodzinki? Pisałam to na nk, ale toż to poemat..więc musiałam tu opublikować...Moooniku!!! Bądź szczęśliwa, uśmiechnięta,zdrowa i wesoła. ![]() Radości z pracy, spełnienia w miłości(chodź to już masz, w takim razie nieopamiętanej namiętności) niech CI gwiazdy z nieba spadają i złote rybki w dłoń kicają STO LAT!!!! Załącznik 2918442 A teraz mogę spokojnie zasnąć...o!
Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2010-03-04 o 00:27 |
|
|
|
#1754 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1755 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jak "Księżniczka i żaba"? warto obejrzeć? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
chyba muszę się nad tym słupkiem cersanitu zastanowić poważnie, skoro taki fajny jest Mooniku wszystkiego najlepszego Kochana miłego dnia laseczki |
|||
|
|
|
#1756 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Mooniku, wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka, miłości i dzieciaków ![]() Piję właśnie kawę, spodnie mi z tyłka już spadają, waga też spada, ale fałdy tłuszczu pozostały na swoim miejscu Muszę się wziąć ostro do roboty, jeśli chcę się wylaszczyć do czerwcowego wesela mojego szwagra - mam być jego świadkową ![]() Muszę sobie zamówić jakąś czarną torebkę. I mam ochotę na taką pasiastą biało - granatową bluzkę, jak u Kasieńki Coś mi się znowu zachciało bejbika... |
|
|
|
#1757 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
Moniczku kochany!!!
Przyjmij te szczere życzenia jubilatko droga Z okazji kolejnej wiosny (choć za oknem zima sroga) Życzę Ci szczęśliwego życia, zdrowia i miłości Niech na Twej twarzy zawsze uśmiech gości Życia bez żadnych smutków i stresów Ale za to osiągnięcia wielu sukcesów W sprawach zawodowych oraz rodzinnych A w razie niepowodzeń pomocy ludzi uczynnych Jednak niech Cię nie spotyka w życiu nic złego A ja Tobie życzę WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!
|
#1758 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej Żonki
![]() Dziękuję Wam bardzo za słowa otuchy - nawet nie wiecie jak to dużo daje ta świadomość że tyle osób mysli ciepło o mnie Pracuję juz nad tym żeby umieć sobie radzić z gorszymi stanami męża w ten sposób, żeby mój stan psychiczny nie cierpiał, żeby nie być tak uzależnionym od męża. Mam nadzieje że kiedyś sie tego nauczę bo na dłuższą metę nie można tak funkcjonować. Paradoksalnie każde pogorszenie stanu męża zbliża nas do siebie jeszcze bardziej - wiem że nasza miłość pozwoli nam wszystko przetrzymać, tylko czasami boję sie że nie damy rady ...mooniku - dziękuję za ciasteczka - pyszne były. A wogóle: Wszyskiego najlepszego z okazji urodzinek Kochanie Dużo szczęścia nie tylko pod postacią kominiarzy, czterolistnych roślinek i nieczarnych kotów Dużo miłości dookoła I spełnienia wszystkich marzeń, izunia - dziękuję Skarbie że tak się martwisz o mnie Twoje zakupki super - zwłaszcza ta spódniczka zeberka - pokarz ją na sobie ![]() dagunia - jak tam kolanko ? kasieńka - super zakupki Zazdroszczę ci takiego kursu, na pewno sobie poradzisz ![]() agatko - mam nadzieje, że uda Wam sie kupić to mieszkanko dziadka ![]() soffi - do zrzucaj ta mega drabinę może znajdę siły by się wspiąć Pokarz foty zakupków też bym poszła na jakieś wesele ![]() dzastuś - szkoda że nie wyszło z tą wizą
|
|
|
|
#1759 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() O nie nie, kinuś ja dopiero co sie odzwyczaiłam od picia kawy rano...bo piłam na śniadanie. Ale tak po południu zajrzę, no może pod wieczór i sprawdzę czy coś kawką jeszcze polewałaś... ![]() Cytat:
![]() A co chcesz zrobić, żeby schudnąć? Masz jakis plan? Cytat:
kasienko to Ty też taka niezdecydowana jesteś? łeee ja chcę ciacho od kasika O nie, nie mów, że masz dwie... ![]() A pokaż jak ona wygląda...daj foto...to powzdycham sobie chociaż ![]() anulka może dziś wskoczę w nią... i DOBRA MOOONIK wychodź z ukrycia...nie wywiniesz sie dziś!!! Uciekam, bo jeszcze nie umalowana, a po towar pedzisz czas...
|
|||
|
|
|
#1760 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczynki
Izuś, Agunia, Asiuk, Kinia, Anusia dziękuje za życzenia Iza Twój poemat mnie powalił, to musiało ujrzeć światło dzienne, a te kicające rybki to już szczególnie na razie zapraszam na kawkę i ciacho- jabłecznik, a potem może coś % chlapniemy coby tak przed południem nie pić ![]() Cytat:
ale chyba jakoś nisko macie skrzynki, że kolanem uderzyłaś ![]() Cytat:
butki skrzatowe takie śmiechowe ale ładnie wyglądają Cytat:
![]() Cytat:
"a jeszcze tu sprawdzę, czy nie ładniejszej, a może ta będzie lepsza " i tym sposobem z góry na dół ze sklepu do sklepu się lata ![]() Cytat:
Cytat:
Gosiu ciastka z tego przepisu http://smaczny.wizaz.pl/przepis_widok.php?id=1753 przepis prościutki a ciastka dobre nawet następnego dnia ![]() oglądaliśmy z mężem, ale Mucha mnie wkurzała, nie mogę słuchać jej śmiechu ![]() Cytat:
|
|
#1761 | |
|
Wtajemniczenie
|
cześć
moonik sto lat sto lat sto lat Cytat:
mysmy robili remont kapitalny (nasze gniazdko to była ruinka) w 2007 roku a teraz powoli trzeba zacząć myslec o zamianie na większe, bo póki Agatula mała to ok a póżniej na 37m2 moze byc ciasno, zwłaszcza jak planujemy rodzenstwo dla Agatuli no to do dzieła ![]() macie rację, my od rodziców jestesmy praktycznie niezalezni - zawsze staramy się wszystko sami, tak było z mieszkaniem, z weselem itd, teraz po prostu łatwiej mi było jechac z małą autkiem do lekarza niz tłuc się komunikacją miejską, a że teść miał auto no to same wiecie ale ze jesteśmy na wojennej scieżce no to z utęsknieniem czekam na pojazd ![]() anusia skarbie dasz radę - kobiety są bardzo silne i same często są zdziwione faktem takiej siły
Zadziw świat - pochyli się w pokłonie Zmieniaj los - uskrzydli Cię Zanim czas pokona nas" Edytowane przez katarzinka Czas edycji: 2010-03-04 o 10:52 |
|
|
|
|
#1762 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1763 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
troche mnie nie bylo ale w niedziele wieczorkiem trafilam do szpitala i dopiero wczoraj wyszlam noo ale juz jestem i nigdzie sie nie wybieram ![]() Moonik wszystkiego najlepszego kochana z okazji urodzinek, ogromu milosci oraz spelnienia najskrytszych marzen ps. a jak to sie stalo ze ja Cie nie mam na nk?? ![]() dobra dziewczynki ide polezakowac bo malz sie drze na mnie ![]() |
|
|
|
#1764 |
|
Zakorzenienie
|
Izka to już jestem
![]() Kotuś ale wszystko jest ok mam nadzieję?
|
#1765 | |
|
Zakorzenienie
|
dziękuje
w sumie już za chwilę południe, więc można polać tak więc otwieram barek: winka czerwone, białe, martini, malibu, whiskey, wódeczka, cytrynówka home- made, bacardii, naleweczka babuni, wszystko dla Was ![]() ![]() a dla mamuś proponuje soczki, herbatkę jabłkowo-cynamonową i wodę z cytrynką ![]() Cytat:
łojjjjj a czemu byłaś w szpitalu?? mam nadzieję, że wszystko już dobrze dziękuje za życzenia a co do nk, to w sumie nie wiem
|
|
#1766 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
malz mi zapodal laptopka do lozka to moge z Wami pisac ![]() w szpitalu wyladowalam bo cala niedziele od 9:30 - 22 wymiotowalam, mialam biegunke i dostalam plamienia no to szybko do szpitala, oczywiscie zostalam zbadana i przyjeta na oddzial. Zapodali mi kroplowke, tabletki i zakaz chodzenia (tylko za potrzeba wlasna ) i prawdopodobnie bylo to zatrucie a poniewaz trzymalo mnie caly dzien to bylam nadwyrezona i oslabiona i stad to plamienie. Ale teraz juz jest ok i oczywiscie mam lezec caly czas w lozku bo jak nie to znowu pojde do szpitala ![]() Moonik dzieki
|
|
|
|
|
#1767 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1768 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() poproszę białe winko ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1769 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przyjęte ![]() winko białe raz ! Cytat:
tylko dziewczynki tak ukradkiem, ukradkiem coby szef nie przyuważył ![]() a wiecie, że mój małżowy zrezygnował z dzisiejszego szkolenia, jedzie dopiero jutro, więc wieczorkiem będziemy świętować ![]() a jutro mają przyjechać znajomi więc pewnie jakaś imprezka będzie
|
|
#1770 |
|
Zakorzenienie
|
No proszę Monik, czyli jednak małż się zrehabilitował
Super!To miłego świętowania I dziękuje za winko, szef wyszedł na chwilę to mogę pić bezkarnie
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:43.

Czyli - typowy marzec 

ja już teraz mam dość kartonów, więc za kilka miesięcy nie daj Boże jak mi się jakiś w zasięgu wzroku pojawi 

nie zgadniesz...sukienka z Ors.ay
ta, którą przerabiałaś. 
A to Mała piękność szybciutko chce chipsy podgryzać..

ale na szczęście rodzice mojego brata dostali, więc tyle chociaż dobrego
Szkoda...