Nadchodzą wiosenne roztopy, a PM-ki 2010 dopinają wszystko, by nie było wtopy. cz. 15 - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-04, 10:34   #181
Aaś
Zakorzenienie

Dot.: Nadchodzą wiosenne roztopy, a PM-ki 2010 dopinają wszystko, by nie było wtopy.

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
nasz smrodek się obrazi

Aaś dowiedz się, bo nie będę jak ciemna masa z kartą szukać ke$$$$omatu :P
dowiem się nie bój żaby

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
no wlasnie o ta estakade chodzi jaja

a rzezucha to jeszcze spokojnie Ci zdazy do swiat urosnac nie raz ja sobie lubie posiac niezaleznie od swiat, bo mi sie super komponuje z serkiem wiejskim
mi to się rzeżucha ze świętami kojarzy a potem jeszcze przez jakiś czas sobie sieję a jak już mi się zapomni to sobie wolę kupować kiełki lucerny mniam mniam
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-04, 10:35   #182
83mika
Raczkowanie

Dot.: Nadchodzą wiosenne roztopy, a PM-ki 2010 dopinają wszystko, by nie było wtopy.

Mam już jeden problem z głowy, znalazłam kosmetyczkę, jestem zapisana na godz 11 - 11.30 hmm na którą zapisac się do fryzjera?
Dziewczyny dziekuję
83mika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-04, 10:39   #183
mariiasia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sjoanna Pokaż wiadomość
(...)A oto zdjęcia moich butków od Ryłki za pół ceny
Od razu powiem że nie chodzę w szpilkach i mój TŻ niedużo ode mnie większy więc dla mnie taki 5 cm obcasik jest ok
butki śliczne i właśnie na takim obcasie szukam, bo dla mnie jest najwygodniejszy. zajrzę w takim razie do ryłko, bo w innym salonie mi babka powiedziała, że taki obcas to musi być min. 7cm
Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
On to wszystko wie, bo przecież razem salę wynajmowaliśmy, tylko najwidoczniej ma problem z tym, żeby to matce uświadomić Od początku wiedzieliśmy, że musimy mieć większą salę,bo były do dyspozycji takie do 120 osób, a po pierwszych rozmowach wyszło nam, że gości będzie ponad 130, do 140 osób. I taką właśnie salę sobie wybraliśmy. A tu nagle wychodzi o ponad 20 osób więcej Chciałabym spokojnie pogadać, ale to się kończy nerwami i kłótnią. Nie wiem co się z nim dzieje, to nie jest mój TŻ
nie martw się jakoś dojdziecie do porozumienia. ja już jakiś czas toczę batalie z tż o jego mamuśkę, która to z dnia na dzień ma coraz lepsze pomysły. bardzo ją lubię, na prawdę, ale czasem mnie tak wkurza że to się nie wydaje i nikogo nie chcąc stresować, to jest u nas dzień w dzień, a mam zamiar się w końcu przeprowadzić i nie wiem czy to wytrzymam, bo ja jestem indywidualistką i nienawidzę jak ktoś na siłe mi narzuca swoje zdanie a ona tylko: to nie tak, tylko tak, a to inaczej, a to źle, a to może zmienić....
także nie tylko Ty masz taką sytuację. powiedz tż otwarcie o co chodzi i już, albo pogadaj z teściową. u mnie przy pewnej sytuacji to zadziałało, wkurzyła mnie, powiedziałam tż (a że on ma problem z odcięciem pępowiny to nie zrobił nic), więc poszłam do teściowej i powiedziałam wprost o co mi chodzi i tyle.
trzymam kciuki za pozytywne załątwienie sprawy
Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
Właśnie sprawdziłam na necie http://www.twojapogoda.pl/encykloped...zasezonowa.htm ) ,jaka ma być pogoda na wrzesień.

Noi:

Wrzesień słoneczny i ciepły.
Wczesna jesień nie przyniesie nam większych anomali pogodowych.Spodziewamy się spokojnej aury ze spora ilością pogodnego nieba i ciepłym powietrzem ( nie wiem czemu zamiast powietrze pomyślałam o napisaniu moczu )

Oby tak było.
dokładnie, oby się ta pogoda sprawdziła
Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
cześć

jesteście niesamowite -zostawić Was na chwilkę a tu nowy wątek

wybrałam suknię to będzie Mon Cheri - Joli do końca się wachałam pomiędzy nią a demetrios 9713, ale the winner is jolie
w piątek idę ją zamówić

http://www.mlodaimoda.pl/suknie-slub...245-jolie.html

http://www.lisaferrera.radom.pl/publ...rios_9713.html

mam nadzieję że dobrze wybrałam Tżtowi bardziej się podobała demetrios jako sukienka, ale na mnie lepiej leży Jolie i szczuplej w niej wyglądam no i w lecie będzie chyba lepsza niż cięższa demetrios, no ale wszystko się okaże

Wpadam tylko na chwilkę bo dziisaj i jutro w pracy a w piątek i sobotę szkolenia, a potem znowu poniedziałek- wtorek praca ale już od środy znowu będę częściej
jolie zdecydowanie piękniejsza od tej drugiej
Cytat:
Napisane przez 83mika Pokaż wiadomość
Super butkiOstatnio przeleciałam po sklepach ale nic mi sie nie podobało, większość z tymi czubkami
Ale mam stresa, no nic wklejam zdjęcia
To ja w mojej sukience
ślicznie
Cytat:
Napisane przez caprica6 Pokaż wiadomość
Bardzo ladnie wygladasz

Ehh a ja sie czuje dzisiaj taka brzydka i gruba
oho! hormony się odzywają? a czy ty nie wiesz, że kobieta w ciąży nie jest ani brzydka ani gruba? tylko bardzo kobieca i wręcz zachwycająca!
Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
(...)ja lubie podwiązki:0 miałam na studniówce czerwoną, no to będę mieć na slubie niebieską może później do zdjęć się jakiś fajnych przyda

(...)
ja też lubię i też będę mieć. butów raczej nie wystawię, no chyba że zrobi to ktoś za mnie
a ja ostatnio wyszukałam sobie nowy dylemat, bo chciałabym zostawić sobie i welon i podwiązkę i bukiet, więc czym rzucać? przecież nie butem...

a tak poza tym to cześć

mój mały wielki cud

72--65--->62

mariiasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-04, 10:42   #184
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mariiasia Pokaż wiadomość
a ja ostatnio wyszukałam sobie nowy dylemat, bo chciałabym zostawić sobie i welon i podwiązkę i bukiet, więc czym rzucać? przecież nie butem...
u nas jak złapie się welon to oddaje się go Pm. Zresztą teraz plener robi się po slubie więc to oczywiste, ze welon trzeba oddać
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-04, 10:44   #185
mariiasia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
u nas jak złapie się welon to oddaje się go Pm. Zresztą teraz plener robi się po slubie więc to oczywiste, ze welon trzeba oddać
u nas niestety jest tak, że jak laska złapie welon to go zabiera. a jak żona kuzyna na ich ślubie poprosiła o oddanie to było wielkie oburzenie
normalnie ciemnogród

mój mały wielki cud

72--65--->62

Stary 2010-03-04, 10:46   #186
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
mi to się rzeżucha ze świętami kojarzy a potem jeszcze przez jakiś czas sobie sieję a jak już mi się zapomni to sobie wolę kupować kiełki lucerny mniam mniam
to ja rzezuche moge caly rok jesc a kielki tez kupuje w Makro jest baaardzo duzy wybor, wiec sa i kielki lucerny, rzodkiewki, brokula czy tam slonecznika pyszotka kiedys nawet mialam kielki na patelnie - z dodatkiem czosnku niebo w gebie

Cytat:
ja bede rzucac bukietem ale bukiet do zwrotu, bo mi sie jeszcze na plenerek przyda

a my ostatnio pobawilismy sie z TZem we wstepne ustalanie rozsadzenia gosci na sali chcielismy zrobic stol mojej rodziny, stol jego rodziny i stol znajomych, ale w momencie jak wyszlo, ze przy stole TZowej rodzinie bedzie siedzialo troche ponad 20 osob, u mnie troche ponad 30, a przy stole znajomych 60 osob to musielismy zmienic koncepcje teraz wyszlo nam w miare po rowno choc nie bylo latwo

i tak sobie mysle, ze jak zamawiamy teraz zaproszenia to od razu zalatwimy wszystkie 'papierkowe' sprawy tzn. zawieszki na wodke na stolach, etykiety na wodke na odchodne i przydaloby sie kupic jakies materialy do tablo. wole to zalatwic teraz urtem, a potem juz sobie nie zawraca glowy takimi szczegolami

wymyslilam, ze jak sala bedzie na bialo-zielone to kupie duzy soczystozielony karton, na ktory przykleje takie jakby schematy 4 stolow (na bialym tloczonym papierze), a to ozdobie albo materialowymi bialymi kwiatuszkami albo drewnianymi biedronkami dla kotrastu na szczescie sztaluga jest na wyposazeniu sali, wiec wystarczy tylko przymocowac
zamowilabym jeszcze od razu za jednym zamachem te krzeselka pelniace funkcje podziekowania i winietki, no ale tu juz mnie ogranicza to, ze jeszcze nie wiemy kto na pewno przyjdzie

zawieszki beda takie jak na pierwszym zdjeciu tylko w takiej zielonej kolorystyce jak na drugm (i z roznymi tekstami o wodce)j, a etykiety z tym takim niebieskim jak na pierwszej (bedzie Wyborowa, wiec pod kolor) i jakims takim tekstem dziekczynnym z naszymi imionami i data jak na drugiej co sadzicie? (oj ciezko bylo znalezc w tym calym slubnym kiczu cos w miare prostego i niepretensjonalnego )
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-04, 10:52   #187
Martoolka87
Zakorzenienie

No i miałam właśnie wychodzić, żeby pozałatwiać parę spraw na mieście i na końcu wejść do salonu, a tu mi tak kobitka dzwoni, że na stronie salonu, z którym współpracuje są nowe sukienki i mam sobie je obejrzeć zanim do niej przyjdę No to sobie obejrzałam, ale mi się nic nie spodobało, bo już mam swój typ. Tylko wciąż się nie mogę zdecydować czy chcę wstążkę wiązaną z przodu (lekko z boku), czy z tyłu A zaraz serio muszę do niej iść Mam jakieś 2 godziny na podjęcie decyzji
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-04, 10:54   #188
mariiasia
Zadomowienie

Cytat:
to ja rzezuche moge caly rok jesc a kielki tez kupuje w Makro jest baaardzo duzy wybor, wiec sa i kielki lucerny, rzodkiewki, brokula czy tam slonecznika pyszotka kiedys nawet mialam kielki na patelnie - z dodatkiem czosnku niebo w gebie

ja bede rzucac bukietem ale bukiet do zwrotu, bo mi sie jeszcze na plenerek przyda

a my ostatnio pobawilismy sie z TZem we wstepne ustalanie rozsadzenia gosci na sali chcielismy zrobic stol mojej rodziny, stol jego rodziny i stol znajomych, ale w momencie jak wyszlo, ze przy stole TZowej rodzinie bedzie siedzialo troche ponad 20 osob, u mnie troche ponad 30, a przy stole znajomych 60 osob to musielismy zmienic koncepcje teraz wyszlo nam w miare po rowno choc nie bylo latwo

i tak sobie mysle, ze jak zamawiamy teraz zaproszenia to od razu zalatwimy wszystkie 'papierkowe' sprawy tzn. zawieszki na wodke na stolach, etykiety na wodke na odchodne i przydaloby sie kupic jakies materialy do tablo. wole to zalatwic teraz urtem, a potem juz sobie nie zawraca glowy takimi szczegolami

wymyslilam, ze jak sala bedzie na bialo-zielone to kupie duzy soczystozielony karton, na ktory przykleje takie jakby schematy 4 stolow (na bialym tloczonym papierze), a to ozdobie albo materialowymi bialymi kwiatuszkami albo drewnianymi biedronkami dla kotrastu na szczescie sztaluga jest na wyposazeniu sali, wiec wystarczy tylko przymocowac
zamowilabym jeszcze od razu za jednym zamachem te krzeselka pelniace funkcje podziekowania i winietki, no ale tu juz mnie ogranicza to, ze jeszcze nie wiemy kto na pewno przyjdzie

zawieszki beda takie jak na pierwszym zdjeciu tylko w takiej zielonej kolorystyce jak na drugm (i z roznymi tekstami o wodce)j, a etykiety z tym takim niebieskim jak na pierwszej (bedzie Wyborowa, wiec pod kolor) i jakims takim tekstem dziekczynnym z naszymi imionami i data jak na drugiej co sadzicie? (oj ciezko bylo znalezc w tym calym slubnym kiczu cos w miare prostego i niepretensjonalnego )
ja też uwielbiam rzeżuchę dobrze że o niej wspomniałyście, bo zapomniałabym sobie posiać na święta

pomysł z zawieszkami fajny. ja właśnie też bym chciała takie jak najprostsze, ale zobaczymy co tż powie zresztą robię sama, więc jakby co, to zawsze można pozmieniać

a co do dekoracji, to nie dalej jak wczoraj zdecydowałam, że będzie zielono-biało z dodatkami z różami takimi intensywnie różowymi
na początku ten pomysł długo trawiłam, czy nie za bardzo pstrokate ale już doszłam do ładu i składu i wiem co chcę i będzie pięknie
a we wtorek mam konsultacje z dekoratorką

p.s. te biedronki to fajny pomysł
zastanawiam się, czy pozwolisz go "zerżnąć" ( ) bo mam pomysła na podziękowania dla gości

mój mały wielki cud

72--65--->62

Stary 2010-03-04, 10:55   #189
BlackAngel
Adwokat diabła

niah niah, w weekend mam sesje

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-04, 10:59   #190
lain
Zakorzenienie

Cytat:
p.s. te biedronki to fajny pomysł
zastanawiam się, czy pozwolisz go "zerżnąć" ( ) bo mam pomysła na podziękowania dla gości
zzynaj smialo
ja tu znalazlam takie http://www.papiera4.pl/biedronki-dek...ot-p-1558.html
nie wiem czy to drogo czy tanio chyba tanio...
Stary 2010-03-04, 11:01   #191
mariiasia
Zadomowienie

Cytat:
zzynaj smialo
ja tu znalazlam takie http://www.papiera4.pl/biedronki-dek...ot-p-1558.html
nie wiem czy to drogo czy tanio chyba tanio...
wydaje mi się że tanio
btw fajna stronka

a zapomniałabym; nie boisz się, że jak będzie rzucać bukietem to się rozleci?

edit: weszłam jeszcze na all zerknąć na ceny biedronek i stwierdzam że na tej stronce którą podałaś są bardzo tanie

mój mały wielki cud

72--65--->62

Edytowane przez mariiasia
Czas edycji: 2010-03-04 o 11:05
Stary 2010-03-04, 11:06   #192
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
ja też lubię i też będę mieć. butów raczej nie wystawię, no chyba że zrobi to ktoś za mnie

a tak poza tym to cześć
cześć

ja pewnie o tych wszystkich przesądach ze stresu zapomnę ale mam mamę i chrzestną które NA PEWNO o wszystkim będą pamiętać. Ale niech tam sobie działają. Mi to ryba czy buty będą stały na parapecie czy na podłodze

Cytat:
u nas niestety jest tak, że jak laska złapie welon to go zabiera. a jak żona kuzyna na ich ślubie poprosiła o oddanie to było wielkie oburzenie
normalnie ciemnogród
ja widziałam już rzucanie welonem gdzie osoba która złapała chciała oddać pmce ale ona zdecydowanie odmówiła i powiedziała że to dla tej dziewczyny przecież widziałam też jak dziewczyna rzucała bukietem, którego nikt nie złapał (za słabo rzuciła do tyłu), spadł na podłogę i trochę się rozwalił...
ja też będę potrzebować wszystkiego na sesję po ślubie.

Cytat:

kuzynka tżta miała podobne jak te drugie tylko z cienkim sznureczkiem zamiast wstążeczki. twoje mi się bardziej podoba w ogóle zielonemu kolorowi i biedronkom mówię duże TAK
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-04, 11:09   #193
lain
Zakorzenienie

Cytat:
a zapomniałabym; nie boisz się, że jak będzie rzucać bukietem to się rozleci?
ja planuje taka dosc ciasna prawie kulke, dodatkowo lodygi sa obwiazane ozdobnym materialem itp. wiec moze sie nie rozpadnie...
no a jak sie rozpadnie to juz sie trudno mowi bede rzucac delikatnie i ostrzege kolezanke, ktora prawdopodobnie najbardziej energicznie bedzie sie po niego rzucac, zeby potraktowala go delikatnie

Cytat:
edit: weszłam jeszcze na all zerknąć na ceny biedronek i stwierdzam że na tej stronce którą podałaś są bardzo tanie
to super, bo na niej chyba bede zamawiac te wszystkie *******ki papiernicze szukalam czegos takiego w sklepie stacjonarnym w Krk, ale nie znalazlam

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
w ogóle zielonemu kolorowi i biedronkom mówię duże TAK

kiedys dostalam od TZa bukiet kwiatkow, a do kokardy (takiej jakby z dratwy) byly poprzyczepiane gdzieniegdzie takie wlasnie drewniane biedroneczki - slodkie to bylo

oo ale sloneczko swieci mam w pokoju plaze
Stary 2010-03-04, 11:15   #194
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
Mam już jeden problem z głowy, znalazłam kosmetyczkę, jestem zapisana na godz 11 - 11.30 hmm na którą zapisac się do fryzjera?
Dziewczyny dziekuję
jeżeli kosmetyczka i fryzjer są blisko to ja bym wzięła 9.30-10 w tymm czasie fryzjerkę.. zalezy jakie maz włsoy i ile będzie trwac ich upięcie ja licze że na moje włosy to przynajmniej 1-1,5

Cytat:

a tak poza tym to cześć
a u Was jest zwyczaj, że ten kto złapie welon/muszkę otrzymuje go w prezencie?? ja bedę rzucać welonem, ale chcę go z powrotem, bo u mnie czegos takie nie ma, bo czesto jest tak, że ktoś tez i welon wypozycza..

zawsze możesz rzucac drugim bukietem (tak jak moja siostra), który w kościele miała świadkowa

Cytat:
a my z TZtem wymyslilismy że żadnych zawieszek i naklejek na butelki nie będzie

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
No i miałam właśnie wychodzić, żeby pozałatwiać parę spraw na mieście i na końcu wejść do salonu, a tu mi tak kobitka dzwoni, że na stronie salonu, z którym współpracuje są nowe sukienki i mam sobie je obejrzeć zanim do niej przyjdę No to sobie obejrzałam, ale mi się nic nie spodobało, bo już mam swój typ. Tylko wciąż się nie mogę zdecydować czy chcę wstążkę wiązaną z przodu (lekko z boku), czy z tyłu A zaraz serio muszę do niej iść Mam jakieś 2 godziny na podjęcie decyzji
tylko nie patrz za dużo, bo jeszcze się nakręcisz na cos i zmienisz zdanie co do kokardy to ja bym obstawiała albo sznurowaną z tyłu albo z boku

Edytowane przez can't be perfect
Czas edycji: 2010-03-04 o 11:17
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-04, 11:26   #195
BlackAngel
Adwokat diabła

ale ładnie słonko świeci
aż sobie okna otworzyłam, wietrze się niah niah..

jak będę miała zdjęcia to wam wrzucę..

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-04, 11:30   #196
83mika
Raczkowanie

Cytat:
jeżeli kosmetyczka i fryzjer są blisko to ja bym wzięła 9.30-10 w tymm czasie fryzjerkę.. zalezy jakie maz włsoy i ile będzie trwac ich upięcie ja licze że na moje włosy to przynajmniej 1-1,5

a u Was jest zwyczaj, że ten kto złapie welon/muszkę otrzymuje go w prezencie?? ja bedę rzucać welonem, ale chcę go z powrotem, bo u mnie czegos takie nie ma, bo czesto jest tak, że ktoś tez i welon wypozycza..
Myślę, że 9.30 będzie ok, fryzjerka powiedziała, że fryzurka zajmie godzinkę z "haczykiem" a wizażystka przyjedzie do domu, chociaż nie wiem czy nie będę ja miała bliżej do niej
A co do rzucania to ja będę rzucać welonem ale też chcę go z powrotem bo do sesji będzie potrzebne, szkoda by mi było mojego bukietu do rzucania

lain skąd wzięłaś ten niebieski wzorek?
83mika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-04, 11:32   #197
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
zawsze możesz rzucac drugim bukietem (tak jak moja siostra), który w kościele miała świadkowa
Moja świadkowa kategorycznie powiedziała, że ona bukietu nie chce mieć, bo musi mieć wolne ręce, żeby mój przytrzymać czy coś i ona nie chce... Na siłę jej nie będę wciskać :P A my w rezultacie mamy plener przed ślubem więc spokojnie będę mogła bukietem rzucić, bo welonu i tak nie będę mieć...
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-04, 11:35   #198
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosica502 Pokaż wiadomość
Jaaaasna doooopcia Zapomniałam całkowicie o YCD wczoraj....
Wpadnij do mnie, ja nagrałam dla tżcika, więc możesz sobie też obejrzeć
anesh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-04, 11:42   #199
lain
Zakorzenienie

Cytat:
lain skąd wzięłaś ten niebieski wzorek?
stad http://moda.allegro.pl/item940317838...owe_wzory.html
4zl za 15 naklejek to chyba nie tragedia, szczegolnie, ze butelka wodki na odchodne bedzie dawana na pare najmniej sie kalkuluje koszt przesylki

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Moja świadkowa kategorycznie powiedziała, że ona bukietu nie chce mieć, bo musi mieć wolne ręce, żeby mój przytrzymać czy coś i ona nie chce... Na siłę jej nie będę wciskać :P
moja swiadkowa tez nie chce bukietu stwierdzila, ze do niczego jej w sumie nie potrzebny

haha zalozylam tygrysom szelki zeby sobie przypomnialy jak sie chodzi w ubranku. niedlugo mozna by je wziac na spacer ale urosly sporo trzeba bylo te szelki poluzowac
no ale chyba nie zapomnieli jak sie nosi, bo bawia sie w najlepsze
Stary 2010-03-04, 11:44   #200
mariiasia
Zadomowienie

idę coś zjeść, bo mi burczy w brzuchu

moja siostra mówi, żebym wzięła dwie podwiązki i jedną rzucała, jak chcę wszystko zostawić

mój mały wielki cud

72--65--->62

Stary 2010-03-04, 11:58   #201
gospella
Wtajemniczenie

pokaże wam moją sukienkę
nie mam w niej koła i halki więc układ ma nieco zniekształcony
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-04, 12:11   #202
madmuazelle
BAN stały

Cześć

Zanim Was nadrobie,co dzisiaj nastukałyście.To najpierw napisze Wam mój sen.
Śniło mi się,że byłam z tż-tem w salonie sukien slubnych i kobieta mnie zapytała,czy chce oglądnac kostiumy wizytowe,na co mój tż odpowiedział za mnie.Po czym skapnełam się,że chce oglądnąć przecież suknie ślubne,no ale panie szykowały się już do wyjścia bo salon zamykali,więc nic nie obejrzalam anie nic nie porzymierzałam.Taki miałam jakiś dziwny sen.

Ok,teraz kolej na nadrabianie.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-04, 12:14   #203
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
normalnie ciemnogród
U nas tez sie oddaje, ehhh tam niech się oburzają, a ty i tak poproś, aby Ci oddali.
Stary 2010-03-04, 12:31   #204
madmuazelle
BAN stały

ale się rozpisałyście dzisiaj. No,ale nadrobiłam.

lain,fajne zawieszki.Podobają mi się,

certi,ładniutka suknia.

mika83,pięknie ci w sukni.

gospella,no no elegancko.

zmienna,z tymi butami na parapecie dzień przed śliubem,chodzi o to że wystawia się buciki aby była w dniu slubu/wesela ładna pogoda.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-04, 12:40   #205
gospella
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
ale się rozpisałyście dzisiaj. No,ale nadrobiłam.

gospella,no no elegancko.
mówisz cieszę się, nie ma to jak pozytywna opinia
jeszcze mam tren ale wstydzę się, bo fatalnie wygląda narazie musze schudnąć
Stary 2010-03-04, 12:41   #206
mariiasia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gospella Pokaż wiadomość
pokaże wam moją sukienkę
sukienka nie w moim typie, ale Tobie jak najbardziej pasuje
ciekawa jestem jak wygląda z kołem ( a Ty nie masz koła teraz, czy wogóle?) bo tak wygląda bardzo elegancko i Cię wysmukla

mój mały wielki cud

72--65--->62

Stary 2010-03-04, 12:45   #207
gospella
Wtajemniczenie

Cytat:
sukienka nie w moim typie, ale Tobie jak najbardziej pasuje
ciekawa jestem jak wygląda z kołem ( a Ty nie masz koła teraz, czy wogóle?) bo tak wygląda bardzo elegancko i Cię wysmukla
dzięki
z kołem po prostu spódnica jest wygładzona nie ma tych hm fałd, tylko tak na okrągło,i rozszerza sią jakos od kolan, więc tali i biodra są takie same
koło mam i halke , nie zakładałam, bo mierzyłam głownie do sprawdzenia biustonosza
Stary 2010-03-04, 13:00   #208
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
pokaże wam moją sukienkę
ładna
Stary 2010-03-04, 13:06   #209
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
Asiulek wspólczuję tej sytuacji. Tez sie tego obawiałam dlatego na początku ustaliliśmy ze z kazdej rodziny będzie po 60 osób i koniec. trochę to dziwne ale przynajmniej żadnych kłótni o gosci nie będzie.
Wcale to nie jest dziwne, bo u mnie na początku było powiedziane,że będzie po równo. A wyszło jak wyszło
Cytat:

nie martw się jakoś dojdziecie do porozumienia. ja już jakiś czas toczę batalie z tż o jego mamuśkę, która to z dnia na dzień ma coraz lepsze pomysły. bardzo ją lubię, na prawdę, ale czasem mnie tak wkurza że to się nie wydaje i nikogo nie chcąc stresować, to jest u nas dzień w dzień, a mam zamiar się w końcu przeprowadzić i nie wiem czy to wytrzymam, bo ja jestem indywidualistką i nienawidzę jak ktoś na siłe mi narzuca swoje zdanie a ona tylko: to nie tak, tylko tak, a to inaczej, a to źle, a to może zmienić....
także nie tylko Ty masz taką sytuację. powiedz tż otwarcie o co chodzi i już, albo pogadaj z teściową. u mnie przy pewnej sytuacji to zadziałało, wkurzyła mnie, powiedziałam tż (a że on ma problem z odcięciem pępowiny to nie zrobił nic), więc poszłam do teściowej i powiedziałam wprost o co mi chodzi i tyle.
trzymam kciuki za pozytywne załątwienie sprawy
Nie dziękuję za kciuki Spróbuję jeszcze dojść do porozumienia z TŻtem, ale jeśli nic się nie zmieni, to porozmawiam z teściową, nie będzie wyjścia.
gospella suknia pasuje do Ciebie A jakbyś właśnie miała koło czy halkę, to zapewne jeśzcze lepiej by się układała

Edytowane przez asiulek1705
Czas edycji: 2010-03-04 o 13:08
asiulek1705 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-04, 13:10   #210
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Moja świadkowa kategorycznie powiedziała, że ona bukietu nie chce mieć, bo musi mieć wolne ręce, żeby mój przytrzymać czy coś i ona nie chce... Na siłę jej nie będę wciskać :P A my w rezultacie mamy plener przed ślubem więc spokojnie będę mogła bukietem rzucić, bo welonu i tak nie będę mieć...

a na która macie slub??
no my plener tez przed slubem a slub na 16, myslałam żeby przesunąc na 17, żeby mieć więcej czasu, ale nie chcę sobie skracać wesela, bo u mnie zazwyczaj tylko do 4 są

Cytat:
pokaże wam moją sukienkę

nie mój styl, ale ładnie Ci w niej, jeszcze jak dojdzie halka z kołem to już w ogóle
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości